Πενιαρόλ - Σέρο Λάργκο
14/04 - 03:30
ΤΕΛΙΚΟ
4–1 (-)
Ν Η Ν Ν Ι

ΠΕΝΙΑΡΟΛ - ΣΕΡΟ ΛΑΡΓΚΟ

Ν Η Ν Ι Ι
Campeón del Siglo (40.000) Αίθριος 20 χλμ. Κωδ. 716
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
1 1.70
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Πενιαρόλ - Σέρο Λάργκο Προγνωστικά

Η Πενιαρόλ έκανε τα εύκολα... δύσκολα με το 2-2, όμως παραμένει το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους. Δεν βλέπουμε να γκελάρει για δεύτερο σερί ματς, πρόκειται να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας, κυνηγώντας από νωρίς το γκολ. Η Σέρο Λάργκο αναμένεται να έχει ζόρικο βράδυ, θα παίξει αμυντικά, όπως και στο πρώτο ματς. «Μονόδρομος» ο άσος.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ Τελικό Αποτέλεσμα - Πενιαρόλ
Ποντάρισμα: 20.00 Κέρδος: +14.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πενιαρόλ - Σέρο Λάργκο Ανάλυση

Πενιαρόλ

Ν Η Ν Ν Ι
  • ⊙ Έχει 4/5 G/G & Over 2,5
  • ⊙ Μία ήττα στα 14 τελευταία (8-5-1)

Ανάλυση

«Αυτοκτόνησε» με τη Σέρο Λάργκο, σαν... ήττα παρομοιάζεται η ισοπαλία (2-2), έχασε δικό της ματς. Επέβαλλε την κυριαρχία της από τα πρώτα λεπτά, προειδοποίησε με ένα δοκάρι, άνοιξε το σκορ στο 20', οι δύο στόπερ Φορμιλιάνο και Κάγκελμαχερ έπαιξαν «βόλεϊ» με κεφαλιές μετά από κόρνερ, ο πρώτος βρήκε δίχτυα. Στο 50' φάνηκε να έβαλε τις βάσεις για τους τρεις βαθμούς, ο Τέρανς χρίστηκε σκόρερ με κοντινό πλασέ, ενώ ο έτερος φορ Μαρτίνες είχε δοκάρι λίγα λεπτά αργότερα. Στο τελευταίο 20λεπτο άρχισε η «κατρακύλα», ξαφνικά έπεσε... ο γενικός, στο 72' ήρθε η πρώτη «σφαλιάρα» από το σημείο του πέναλτι και στο 90' το... έμφραγμα, ο Κάγκελμαχερ νικήθηκε στον αέρα από αντίπαλο επιθετικό εντός περιοχής. Εξακολουθεί να παραμένει φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Σουνταμερικάνα, απομένει να φανεί πιο σοβαρή. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή αν αποκλειστεί, θα μοιάζει με καταστροφή. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, λογικά θα παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα του πρώτου αγώνα, σε σχήμα 4-4-2.

Σέρο Λάργκο

Ν Η Ν Ι Ι
  • ⊙ Έβγαλε 4/5 N/G & Under 1,5
  • ⊙ Μία νίκη στα 4 τελευταία (1-2-1)

Ανάλυση

Με... καθαρή δόση τύχης πήρε την ισοπαλία απέναντι στην Πενιαρόλ, θα μπορούσε να χάσει με 3-0, αλλά από το... πουθενά, ήρθε 2-2 με γκολ στο 90'. Ανακουφισμένος είναι ο τεχνικός Λουίς Νούνιες, είδε ότι η ομάδα γλίτωσε από τα χειρότερα, παραμένοντας στο «κόλπο» για τη μεγάλη έκπληξη και την είσοδο στους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα. Υπενθυμίζουμε πως συμμετέχει για δεύτερη φορά στη διοργάνωση μετά το μακρινό 2012. Ο 56χρόνος κόουτς σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη δυναμική και ταχύτητα. Αρκετοί που ήρθαν από τον πάγκο άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή, ο λόγος για τους Μασάντο (Μ, 1/1), Έστολ (Μ, 1/0) και Γκαρσία (Μ, 1/0), οι οποίοι αναμένεται να πάρουν φανέλες βασικών. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χερέντια (Α, 27/0, πέρσι) και Λαμάρντο (Μ, 1/0). Δεν αλλάζει το 4-5-1, ο Μπόρζες (1/1) παραμένει στην κορυφή της επίθεσης. Έχει κακή παράδοση στην έδρα της Πενιαρόλ, μετρώντας επτά συνεχόμενες ήττες.

Πενιαρόλ - Σέρο Λάργκο Στατιστικά

Πενιαρόλ - Σέρο Λάργκο Προιστορία

Βαθμολογία Copa Sudamericana

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 68
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ