foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Α' Σουηδίας: Αφιέρωμα Allsvenskan 2024

Previews Πρωταθλημάτων | 28 Μάρ 2024 13:56
A-SWEDEN_AFIERWMA_foxbet.jpg

Το πρωτάθλημα της Allsvenskan που συμπληρώνει 100 χρονιά φέτος, αρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (30/3) και θα ολοκληρωθεί αφού θα έχουν συμπληρωθεί δύο γύροι και 30 αγώνες για κάθε ομάδα.

Πρωταθλήτρια το 2023 αναδείχθηκε η Μάλμε, στη 2η θέση τερμάτισε η ισόβαθμη Έλφσμποργκ χάνοντας στη διαφορά τερμάτων και μαζί με την 3η Χάκεν θα συμμετάσχουν στο Europa Conference League 2024-2025, όπως και η κυπελλούχος που θα αναδειχθεί στον τελικό ανάμεσα στη Μάλμε και τη Τζουργκάρντεν. Η τελευταία, έχοντας τερματίσει στην 4η θέση πέρσι, έχει εξασφαλίσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού ακόμη κι αν ηττηθεί στον τελικό, θα ευνοηθεί λόγω της θέσης της στο πρωτάθλημα. Έπεσαν απευθείας Ντέγκεφορς και Βάρμπεργκ, ενώ σώθηκε στη διαδικασία των μπαράζ η Μπρομαπόικαρνα, ξεπερνώντας το εμπόδιο της 3ης στη Σουπερέταν, Ουτσίκτενς.

Σύστημα διεξαγωγής

Η ομάδα που θα τερματίσει 1η ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια και αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League 2025-2026, οι ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η και 3η θέση θα παίξουν στα προκριματικά του Europa Conference League (2ος γύρος), όπως και αυτή που θα κατακτήσει το κύπελλο, εκτός κι αν έχει ήδη εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, οπότε τη θέση της θα πάρει η 4η της βαθμολογίας. Στην ουρά, υποβιβάζονται απευθείας οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο τελευταίες θέσεις (15η και 16η), ενώ η 14η θα παίξει αγώνες μπαράζ (εντός και εκτός έδρας) με την 3η της Σουπερέταν.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κανονική διάρκεια τα κριτήρια έχουν ως εξής:

  1. Διαφορά τερμάτων
  2. Καλύτερη επίθεση
  3. Βαθμοί μεταξύ των ομάδων που ισοβάθμησαν
  4. Διαφορά τερμάτων στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβάθμησαν
  5. Μπαράζ σε ουδέτερο (εφόσον κρίνεται τίτλος, ευρωπαϊκό εισιτήριο, θέση υποβιβασμού).
cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Τζουργκάρντεν 2. Μάλμε 3. Χάκεν
4. ΑΪΚ 5. Έλφσμποργκ 6. Χάμαρμπι
7. Νόρκεπινγκ 8. Κάλμαρ 9. Γκέτεμποργκ
10. Μιάλμπι 11. Σίριους 12. Βάρναμο
13. Βαστέρας 14. ΓΚΑΪΣ 15. Μπρομαπόικάρνα
  16. Χάλμσταντ  

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Από Σε
Έρικ Μπότχαϊμ (Ε) Σαλερνιτάνα Μάλμε
Τομπίας Γκούλιγκσεν (ΜΕ) Μπόντο Γκλιμτ Τζουργκάρντεν
Ι. Ντιαβαρά (Τ) Μάλμε ΑΪΚ
Κούπε Λοβ (Ε) Έλφσμποργκ ΓΚΑΪΣ
Ελντ (ΜΕ) Λίλεστρομ ΑΪΚ
cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγορά Απόδοση

Κατάκτηση: Τζουργκάρντεν

8.00

Να τερματίσει τελευταία: Χάλμσταντ  

8.00

Αγώνες A Σουηδίας Σήμερα (Αναλύσεις)

Αποδόσεις
1
X
2
U
O
ΟΠΑΠ
ΑΠΟΤ.
25/04
20:00
940
-
1
2.25
X
3.25
2
3.27
U
1.74
O
2.05
940
-
1
3.09
X
3.64
2
2.17
U
2.13
O
1.69
941
-
1
3.23
X
3.44
2
2.18
U
1.90
O
1.87
942
-
1
3.91
X
3.58
2
1.91
U
1.91
O
1.86
943
-
1
2.14
X
3.34
2
3.42
U
1.68
O
2.14
939
-

Οι ομάδες της Allsvenskan

Μάλμε

Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας με βάση τους τίτλους της, που διαθέτει και το ακριβότερο ρόστερ της κατηγορίας. Προέρχεται από μία χρονιά με πολλές συγκινήσεις, στην οποία κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα μετά από τα συνεχόμενα δώρα που της έκανε η Έλφσμποργκ στο τέλος. Εκμεταλλεύτηκε το κακό αποτέλεσμα της αντιπάλου της την προτελευταία αγωνιστική, και στο τελευταίο ματς της χρονιάς την κέρδισε στην έδρα της με αποτέλεσμα να ισοβαθμήσουν και να πάρει τον τίτλο λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Συνεχίζει με τον ίδιο τεχνικό, τον Χένρικ Ρίντστρεμ, ενώ στη μεταγραφική περίοδο προχώρησε σε λίγες, αλλά ουσιαστικές κινήσεις. Η χρονιά ξεκινάει με στόχο την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων, αλλά και την καλή παρουσία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το καλοκαίρι. Καταρχάς, έχει τον τελικό του Κυπέλλου στις 9 Μαΐου, όπου πέρασε αφού απέκλεισε στα ημιτελικά τη Χάλμσταντ, κερδίζοντας 4-0 εκτός έδρας. Πρώτο φαβορί για τον τίτλο, με τον μέσο όρο των αποδόσεων να είναι λίγο κάτω από το 2.00.

Έλφσμποργκ

Μπορεί η περσινή χρονιά να μη ξεκίνησε με προσδοκίες κατάκτησης του τίτλου, όμως ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το πρωτάθλημα έχει αφήσει πολύ πικρή γεύση στις τάξεις της Έλφσμποργκ. Η εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Ντέγκερφορς την προτελευταία αγωνιστική έδωσε χαρακτήρα τελικού στο τελευταίο ματς στην έδρα της Μάλμε, στο οποίο η ομάδα του Τζίμι Τέλιν ηττήθηκε με 1-0 και έχασε την πρωτιά λόγω της διαφοράς τερμάτων.

Παρ' όλα αυτά, κράτησε τον προπονητή της, όμως μέσα στη μεταγραφική περίοδο έχασε αρκετούς παίκτες από τον κορμό του περσινού ρόστερ. Προχώρησε βέβαια και σε προσθήκες, ωστόσο μένει να φανεί το επίπεδο στο οποίο θα κινηθεί τη φετινή σεζόν. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο δύσκολα θα καταφέρει να επαναλάβει την περσινή πορεία. Στο 2.30 κατά μέσο όρο στις στοιχηματικές εταιρείες το ενδεχόμενο να τερματίσει στην τριάδα.

Χάκεν

Ιστορικά αποτελεί μία ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, όμως τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει αρκετά και κάνει πορείες πρωταθλητισμού. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια κατάφερε να πάρει και το πρώτο της πρωτάθλημα. Την περσινή σεζόν κατέκτησε την 3η θέση και κέρδισε τη συμμετοχή στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Σημαντικό νέο η αλλαγή του προπονητή, με τον Περ Ματίας Χέγκμο να αποτελεί παρελθόν και τον Άρνε Γιόχανσεν να τον διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η εικόνα της στα πρώτα ματς του Κυπέλλου έδειξε μία ομάδα με πολλή ποιότητα μπροστά, αλλά και αρκετά θέματα στην ανασταλτική λειτουργία. Οι επιδόσεις της εκτός έδρας θα είναι καθοριστικές για την επίτευξη των στόχων της, αφού στο Γκέτεμποργκ αποτελεί μια από τις πιο σταθερές ομάδες. Δίνεται το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, πολύ πιο πίσω βέβαια από τη Μάλμε, με την απόδοση να κυμαίνεται στο 8.00 κατά μέσο όρο. Πιθανότερη κατάταξη μεταξύ 2ης και 4ης θέσης.

cta_box_bg
Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζουργκάρντεν

Η περσινή σεζόν τελείωσε με την Τζουργκάρντεν στην 4η θέση της βαθμολογίας που δε συνοδεύεται από ευρωπαϊκό εισιτήριο, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Η διοίκηση κράτησε τον προπονητή Κιμ Μπέργκστραντ, που βρίσκεται στην ομάδα τα τελευταία 6 χρόνια, και προχώρησε και σε αρκετές κινήσεις κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, ενισχύοντας το ρόστερ. Στα πρώτα ματς του Κυπέλλου φάνηκε η διαφορά, με την πρωταθλήτρια του 2019 να φτάνει μέχρι τον τελικό στον οποίο θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε, κάτι που σημαίνει πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα συμμετέχει στα προκριματικά του Κόνφερενς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η προπονητική σταθερότητα, η παρουσία πολλών και καλών παικτών και η ικανότητα του Μπέργκστραντ να αξιοποιεί τους νεαρούς παίκτες, δίνει στην ομάδα της Στοκχόλμης καλές πιθανότητες να διεκδικήσει τον τίτλο. Δεύτερο φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, αρκετά πίσω από τη Μάλμε, με την απόδοση στο 8.00. Πολλά θα κριθούν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οι προοπτικές πάντως είναι καλές και μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

Βάρναμο

Προέρχεται από μία χρονιά στην οποία «τρύπησε» το ταβάνι της και κατέκτησε την 5η θέση της βαθμολογίας. Μακράν η καλύτερη θέση της ιστορίας της και σίγουρα μακριά από κάθε προσδοκία στην αρχή της περσινής χρονιάς. Βασικό της όπλο ήταν η αμυντική της λειτουργία, χάρη στην οποία κέρδισε τα περισσότερα ματς. Φέτος άλλαξε προπονητή, καθώς πήρε τα ηνία ο μέχρι πρότινος βοηθός, Άνες Μράβατς, όμως η φιλοσοφία της ομάδας αναμένεται να παραμείνει ίδια.

Προχώρησε σε λίγες κινήσεις κατά τη μεταγραφική περίοδο, καθώς πρωταρχικός στόχος είναι να μην διαταραχθεί η οικονομική ισορροπία, ενώ το πρώτο δείγμα που παρουσίασε στα ματς του Κυπέλλου ήταν ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η πορεία που έκανε τη περασμένη σεζόν είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί. Αναμένεται να βρίσκεται κάπου στο μέσο της βαθμολογίας, μεταξύ 7ης και 10ης θέσης. Στο 4.50 η απόδοση να βρίσκεται στην 8άδα.

Κάλμαρ

Προέρχεται από μια χρονιά στην οποία δεν κατάφερε να πετύχει την έξοδο στην Ευρώπη καθώς κατετάγη μόλις στην 6η θέση της βαθμολογίας. Εξέλιξη εν μέρει λογική, καθώς είχε νέο προπονητή μετά από δύο χρόνια. Ο λόγος για τον Χένρικ Γιένσεν, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας και για φέτος και φαίνεται να έχει τη στήριξη της διοίκησης. Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές με τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν να είναι παρόμοιοι με τους περσινούς, δηλαδή να παρουσιάσει όσο καλύτερη εικόνα γίνεται και να διεκδικήσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τα πρώτα δείγματα στο Κύπελλο έδειξαν πως χρειάζεται αρκετή δουλειά για να πιάσει τα περσινά της στάνταρ. Τρωτό της σημείο η αποτελεσματικότητα επιθετικά. Οι αναλυτές τη θέλουν να τερματίζει σε ανάλογη με πέρσι θέση, μεταξύ της 6ης και της 9ης θέσης. Στο 2.50 η απόδοση να βρίσκεται στην 8άδα.

cta_box_bg
Προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στον τελικό του Europa League! Αποκλειστικά στην bwin! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάμαρμπι

Η περσινή σεζόν δεν είχε την εξέλιξη που φανταζόντουσαν οι φίλαθλοι της ομάδας, καθώς ενώ η χρονιά ξεκίνησε με φόντο το πρωτάθλημα, τελείωσε με τη Χάμαρμπι στην 7η θέση της βαθμολογίας, μακριά από τη ζώνη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων και την κορυφή. Ως αποτέλεσμα, ήρθε η αλλαγή του προπονητή, με τον Κιμ Χέλμπεργκ, μέχρι πρότινος στη Βάρναμο, να αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στα χαρτιά η επιλογή αυτή φαίνεται αρκετά καλή, καθώς ο Χέλμπεργκ πέρυσι κατάφερε να οδηγήσει τη Βάρναμο στην 5η θέση, κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν. Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε μία ομάδα με μεγαλύτερους στόχους.

Η πρώτη εικόνα της στο Κύπελλο δεν ήταν κακή, όμως δεν κατάφερε να προκριθεί και φαίνεται να χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση αν θέλει να μπει στην τριάδα που οδηγεί και στην Ευρώπη. Πιθανότερη κατάταξη μεταξύ της 4ης και της 7ης θέσης. Στο 1.70 η απόδοση να βρίσκεται στην 5άδα.

Σίριους

Η περσινή χρονιά ήταν αρκετά ήρεμη για τους «Φοιτητές», καθώς η ομάδα της πόλης της Ουψάλα ενώ δεν διεκδίκησε κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν κινδύνευσε ποτέ η παραμονή της στην κατηγορία. Αυτή την εικόνα την έχει εδώ και κάποια χρόνια και φέτος δεν αναμένεται να αλλάξει στόχο. Κράτησε τον Κρίστερ Ματίασον στον πάγκο, ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα σε μεταγραφές, χρησιμοποιώντας παίκτες κυρίως νεαρής ηλικίας.

Η εικόνα της στο Κύπελλο ήταν καλή, κατάφερε να ισοβαθμήσει με τη Νόρκεπινγκ στη κορυφή του ομίλου, όμως η χειρότερη διαφορά τερμάτων την άφησε στη 2η θέση και εκτός συνέχειας. Πιθανότερο σενάριο να αποτελέσει μία ομάδα που θα κινηθεί ανάμεσα στην 9η και 12η θέση της βαθμολογίας, που θα κάνει όμως και αρκετές ζημιές στους «διεκδικητές» του τίτλου.

Νόρκεπινγκ

Η εικόνα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια είναι ομάδας μικρομεσαίου επιπέδου που παλεύει να βγει στο πάνω μέρος της βαθμολογίας. Το τέλος της περσινής σεζόν τη βρήκε στην 9η θέση, μόλις 8 πόντους πάνω από τη ζώνη των μπαράζ. Ως αποτέλεσμα ήρθε η αλλαγή του προπονητή, με τον Αντρέας Αλμ να αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η δανική Οντένσε, από την οποία έφυγε κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής του πρωταθλήματος, με την «κατηγορία» ότι δεν ενέπνεε τους παίκτες.

Η μεταγραφική περίοδος έφερε αρκετές αλλαγές στην ομάδα, με τη διοίκηση να είναι αποφασισμένη να αλλάξει την εικόνα των τελευταίων χρόνων και να φέρει την ομάδα στις ψηλότερες θέσεις του πίνακα. Το πρώτο δείγμα στο Κύπελλο ήταν θετικό, κατάφερε να περάσει στη φάση των «8», όμως εκεί αποκλείστηκε από τη Μάλμε που φάνηκε να είναι πολύ ανώτερη. Αναμένεται να βρίσκεται κάπου μεταξύ 6ης και 8ης θέσης. Στο 2.75 η απόδοση να βρίσκεται στην 6άδα.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιάλμπι

Η 10η θέση που κατέκτησε την περσινή σεζόν δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχε κατά την διάρκεια της χρονιάς, καθώς τις τελευταίες αγωνιστικές, όταν είχε εξασφαλίσει την παραμονή της, έχασε αρκετούς βαθμούς. Κράτησε τον Άντερς Τόρστερσον στον πάγκο της και στη μεταγραφική περίοδο δεν προχώρησε σε πολλές προσθήκες, με τις αλλαγές στο ρόστερ της να είναι περιορισμένες.

Η πρώτη εικόνα που παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου ήταν αρκετά καλή, κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «8», εκεί όμως αποκλείστηκε από την ΑΪΚ εντός έδρας. Όπως και πέρσι, η φιλοσοφία της ομάδας είναι αμυντική, με την ανασταλτική λειτουργία να αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι του τρόπου παιχνιδιού της. Αρέσκεται κυρίως στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αφού δε χρειάζεται να κάνει εκείνη παιχνίδι και παίζει με αντεπιθέσεις. Δεν αναμένεται να κινδυνεύσει, δύσκολα όμως θα κάνει το κάτι παραπάνω. Μια θέση μεταξύ της 8ης και της 10ης είναι πολύ πιθανό σενάριο. Στο 3.50 η απόδοση να είναι στην 8άδα.

ΑΪΚ

Μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας που προέρχεται από πολύ κακή σεζόν στην οποία κινδύνευσε, αλλά τελικά κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Η εικόνα της στην αρχή της χρονιάς ήταν πολύ κακή, βελτιώθηκε κάπως με την έλευση του Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της, ο οποίος φαίνεται να έχει τη στήριξη της διοίκησης καθώς παρέμεινε και για το φετινό πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου πραγματοποιήθηκαν αρκετές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ με τα ονόματα που ξεχωρίζουν να είναι αυτά του τερματοφύλακα Ισμαήλ Ντιαβάρα και του μέσου Έσκιλ Εντ, που αποκτήθηκαν από τη Μάλμε και τη Λίλεστρομ αντίστοιχα.

Τα πρώτα δείγματα στο Κύπελλο ήταν ενθαρρυντικά, καθώς έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, εκεί που γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Τζουργκάρντεν στη διαδικασία των πέναλτι. Στόχος η είσοδος στην τριάδα, με μία θέση μεταξύ της 3ης και της 5ης να αποτελεί το επικρατέστερο σενάριο. Στο 1.70 η απόδοση να βρίσκεται στην 5άδα.

Χάλμσταντ

Η περσινή χρονιά τελείωσε με τη Χάλμσταντ στη 12η θέση της βαθμολογίας, 3 πόντους πάνω από τη ζώνη των μπαράζ. Ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε, επομένως η πορεία της θεωρείται επιτυχημένη. Στον πάγκο της ομάδας παρέμεινε ο Μάγκνους Χόγκλουντ, ενώ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου έγιναν αρκετές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Η πρώτη εικόνα που παρουσίασε στο Κύπελλο ήταν πολύ ενθαρρυντική εν όψει της συνέχειας, καθώς κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «8», εκεί που αποκλείστηκε από την πολύ ανώτερη Μάλμε. Στόχος για τη φετινή σεζόν είναι η παραμονή στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να συμμετάσχει στη διαδικασία των μπαράζ. Οι Σουηδοί αναλυτές βέβαια δεν είναι και τόσο αισιόδοξοι, τη θεωρούν ως μία από τις ομάδες που θα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, με καλύτερη προοπτική να βρεθεί στη θέση των μπαράζ. Στο 8.00 η απόδοση να είναι τελευταία, στο 2.40 να υποβιβαστεί με οποιονδήποτε τρόπο.

cta_box_bg
Δώρο* που τα σπάει! Σε υποδεχόμαστε με promo code LEG250 και free δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γκέτεμποργκ

Μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συνεχώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η κάτοχος δύο ευρωπαϊκών τίτλων (Κύπελλο UEFA 1982 και 1987) πέρασε μια εφιαλτική χρονιά πέρσι, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της βρισκόταν σε θέση που οδηγούσε στον υποβιβασμό στη Σουπερέταν. Τελικά, με την έλευση του Γενς Μπέρτελ Άσκου, τα πράγματα καλυτέρευσαν και κατάφερε να παραμείνει στην Κατηγορία. Ο Δανός τεχνικός παρέμεινε και φέτος στον πάγκο της, ενώ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αποκτήθηκαν αρκετοί παίκτες για να ενισχύσουν το ρόστερ.

Η εικόνα της στο Κύπελλο δεν ήταν κακή, όμως έμεινε στη 2η θέση του ομίλου πίσω από την ανώτερη Τζουργκάρντεν που θα είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου. Στόχος για φέτος είναι να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες, να κινηθεί σε ασφαλή νερά και να κοιτάξει μήπως και καταφέρει να διεκδικήσει μια θέση στο πρώτο μισό του πίνακα. Μία θέση μεταξύ της 8ης και της 11ης αποτελεί το πιθανότερο σενάριο.

Μπρομαποϊκάρνα

Η περσινή της πορεία την έφερε στην 14η θέση της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να συμμετάσχει στα μπαράζ υποβιβασμού. Σε αυτή τη διαδικασία κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ουτσίκτενς που είχε βγει 3η στη Σουπερέταν και διεκδικούσε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα των Αντρέας Ένγκλεμαρκ και Όλοφ Μέλμπεργκ, έδειξε από το πρώτο ματς την ανωτερότητά της και επικράτησε με 7-0 εκτός έδρας, εξασφαλίζοντας στην ουσία την παραμονή της. Η διοίκηση της ομάδας κράτησε το τεχνικό επιτελείο και για τη φετινή σεζόν και προχώρησε σε αρκετές κινήσεις κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Η εικόνα της στο Κύπελλο ήταν ενθαρρυντική εν όψει της συνέχειας, καθώς κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «8», όπου αποκλείστηκε από τη Χάλμσταντ. Στόχος για φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία, με το ιδανικό σενάριο να τη θέλει να μην εμπλέκεται σε διαδικασία μπαράζ. Πιθανότερη κατάταξη ανάμεσα στην 12η και 15η θέση της βαθμολογίας.

Βαστέρας

Ονειρική η περσινή χρονιά για τη Βαστέρας, καθώς κατάφερε να επιστρέψει μετά από 24 χρόνια στη μεγάλη Κατηγορία του σουηδικού ποδοσφαίρου. Και μάλιστα το πέτυχε κερδίζοντας τον τίτλο στη Σουπερέταν. Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, κράτησε τον Καρλ Κάρλσον στον πάγκο της και προχώρησε και σε κάποιες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Η εικόνα που παρουσίασε στο Κύπελλο δεν ήταν κακή, όμως δεν κατάφερε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων, στην οποία έμεινε πίσω από τη Χάμαρμπι. Στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, όμως δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Οι αποδόσεις στο στοίχημα τη θέλουν να είναι μία από τις δύο ομάδες που θα υποστούν τον απευθείας υποβιβασμό, με μία θέση ανάμεσα στη 14η και 16η να αποτελεί την πιθανότερη κατάταξη για τη Βαστέρας. Στο 2.75 η απόδοση να πέσει απευθείας.

ΓΚΑΪΣ

Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ανόδους και πλέον έχει καταφέρει να βρίσκεται στη μεγάλη Κατηγορία της χώρας. Πρωτοστάτης αυτής της προσπάθειας ο προπονητής Φρέντερικ Χόλμπεργκ, ο οποίος φέτος θα έχει την ευκαιρία του στην Αλσβένσκαν. Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου έχασε τον πρώτο της σκόρερ Τζούλιους Λίντμπεργκ, όμως απέκτησε τον Τζακ Κούπερ Λοβ που αγωνιζόταν στην Έλφσμποργκ για να τον αντικαταστήσει.

Η πρώτη εικόνα που παρουσίασε στο Κύπελλο ήταν ενθαρρυντική εν όψει της συνέχειας, παρόλο που αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων μένοντας στη 2η θέση πίσω από την Ντέγκερφορς. Στόχος της για τη φετινή χρονιά δε μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο οι προβλέψεις των Σουηδών αναλυτών δεν της δίνουν και πολλές ελπίδες, με μία θέση ανάμεσα στην 14η και 16η να αποτελεί το επικρατέστερο σενάριο για την ΓΚΑΪΣ. Στο 4.50 να τερματίσει τελευταία, στο 2.75 να υποβιβαστεί απευθείας.

Επιμέλεια: Loki

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση