foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ108
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Πορτογαλία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 19:39
Euro 2021 Πορτογαλία.jpg

Με σύνθημά της το «Vamos Todos, vamos com tudo» (σ.σ. Πάμε όλοι, πάμε για πάντα) ξεκινάει η Πορτογαλία στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η κάτοχος του τελευταίου τροπαίου (στα γήπεδα της Γαλλίας το 2016) ρίχνεται στη μάχη, με σκοπό να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Με φουρνιά καλύτερη από ποτέ, έχει θέσει και πάλι υψηλούς στόχους. Με τον αξιόλογο και σεβαστό Φερνάντο Σάντος για 7η σερί χρονιά στο τιμόνι της, θέλει να στείλει μήνυμα πως έχει αλλάξει για τα καλά επίπεδο και οι τελευταίες διακρίσεις (ημιτελικός του Euro 2012, κατάκτηση του Euro 2016, κατάκτηση του Nations League το 2019) μόνο τυχαίες δεν ήταν. Κοινώς βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσει.

Ο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει νέα διάκριση με τη «σελεσάο», στην -κατά πολλούς- τελευταία μεγάλη διοργάνωση του (ουδείς γνωρίζει αν θα πάει και στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022). Με πληθώρα παικτών που αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, θα χρειαστεί όμως να «φτύσει αίμα» στον 6ο όμιλο, καθώς θα αντιμετωπίσει τις Γαλλία, Γερμανία και Ουγγαρία. Με τη Γαλλία υπάρχουν προηγούμενα, καθώς της... έκλεισε το σπίτι στις 10 Ιουλίου του 2016, όταν την κέρδισε στο κατάμεστο «Παρκ ντε Πρενς» για τον τελικό του Euro, ενώ οι «τρικολόρ» πήραν το ρόλο του «θύτη» στο τελευταίο Nations League, στερώντας από τους Ίβηρες την 2η συνεχόμενη παρουσία στο Final-4 της διοργάνωσης. Παρ' όλα αυτά είναι σύνολο που αξίζει την προσοχή όλων και ας μην βρίσκεται στο... πάνω ράφι (από άποψη απόδοσης) των περισσότερων στοιχηματικών ιστοσελίδων. «Βγάζει μάτι» η απόδοση (10.00) για το back to back στους τίτλους.

Euro 2021 Πορτογαλία αποδόσεις

Αναμφισβήτητα η πορεία της στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας δεν ήταν καλή, μιας και ολοκλήρωσε στη φάση των «16», ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει σταθερά θέση στην πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA (κατέχει την 5η θέση). Ο Φερνάντο Σάντος έχει περάσει στους παίκτες του το DNA του νικητή, κάτι που αποτυπώθηκε στις επιδόσεις των τελευταίων ετών. Με 5-2-1 ολοκλήρωσε την προκριματική φάση του Euro, με 4-1-1 το Nations League, ενώ με 2-1-0 πορεύεται στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 (στα γήπεδα του Κατάρ).

Ένα είναι το ερώτημα που γεννιέται για τους Ίβηρες. Είναι ικανοί να συνεχίσουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι; Ποιότητα, εμπειρία, προσωπικότητες και αποδυτήρια, συνθέτουν ένα κράμα για μία καλή πορεία στο θεσμό. Προκαλούν εντύπωση οι αποδόσεις κατάκτησης που τους συντροφεύουν, καθώς βρίσκονται ήδη πίσω από Γαλλία και Γερμανία, όσον αφορά στην 1η θέση του ομίλου κι όχι μόνο. Ποιες είναι όμως οι νεότερες αποδόσεις που αφορούν την Πορτογαλία;

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να αποκλειστεί στα προημιτελικά 7.00 Bwin
Να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης 5.00 Stoiximan
Να κατακτήσει το τρόπαιο 9.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Πορτογαλία πρόγραμμα

Έχοντας στο 6ο γκρουπ Γαλλία και Γερμανία, δεν μπορεί να είναι ήρεμη και να θεωρεί σίγουρη τη θέση της στην επόμενη φάση. Σημαντικό στοιχείο το ότι ξεκινάει θεωρητικά με τρεις βαθμούς, μιας και αντιμετωπίζει την Ουγγαρία, η οποία θα αποτελέσει -όπως όλα δείχνουν- τον... σάκο του μποξ στον όμιλο. Αν στο άλλο ματς της πρεμιέρας του γκρουπ (Γαλλία - Γερμανία) υπάρξει ισοπαλία, τότε αυτομάτως βάζει βάσεις για πρόκριση. Θα μετρήσει δυνάμεις στη 2η αγωνιστική με τη Γερμανία στο Μόναχο και στο φινάλε θα παίξει στη Βουδαπέστη με τη Γαλλία, θέλοντας να πάρει ρεβάνς και για την ήττα στην προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Κοινώς, όλα είναι ρευστά και ο όμιλος προμηνύεται απλά... φωτιά! Το αναλυτικό πρόγραμμα ακολουθεί παρακάτω  👇

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Ουγγαρία - Πορτογαλία 15/6, 19:00 «Πούσκας Αρένα», Βουδαπέστη
Πορτογαλία - Γερμανία 19/6, 19:00 «Αλιάνζ Αρένα», Μόναχο
Πορτογαλία - Γαλλία 23/6, 22:00 «Πούσκας Αρένα», Βουδαπέστη

Μπορεί η Πορτογαλία να βγει πρώτη στον όμιλο;

Η Ουγγαρία και συγκεκριμένα η Βουδαπέστη θα αποτελέσει το «σπίτι» της στην προσπάθεια που θα κάνει για να τερματίσει στην 1η θέση. Ναι μεν προσφέρεται ως 3ο φαβορί, ωστόσο ξεχειλίζει η ποιότητα και είναι ικανή να χαλάσει τα σχέδια των μπουκ. Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις που αφορούν το πλασάρισμα των «Ιβήρων» στον όμιλό τους.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει στην 1η θέση 4.00 (Sportingbet)
Να τερματίσει στην 2η θέση 3.75 (Stoiximan)
Να προκριθεί από τον όμιλο 1.40 (Vistabet)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να δούμε με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί η Πορτογαλία εάν τερματίσει στην πρώτη, στην δεύτερη ή στην τρίτη θέση.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο του Α' Ομίλου (Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία, Ελβετία) ή 3ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία) ή 30 του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρειος Μακεδονία)
1ο του Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία)
3η* 1ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία) ή 1ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Πορτογαλία

Πορεία στον Όμιλο: Θα πέσουμε από τα σύννεφα αν η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις. Αναφέρουμε και πάλι πως το ματς της πρεμιέρας (με Ουγγαρία) είναι κομβικό και πως αν εμφανιστεί σοβαρή, δεν θα έχει πρόβλημα να ξεκινήσει με νίκη. «Ίλιγγο» προκαλεί το 4.00 στην Vistabet, σχετικά με την κατάκτηση της 1ης θέσης, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από άποψη αποδόσεων στο να τερματίσει στη 2η θέση (ελκυστικό το 3.75). Ακόμη και το 1.87 της 3ης θέσης, φαντάζει ιδανική περίπτωση. Θεωρητικά όλα αυτά θα αλλάξουν μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής. Όπως και να 'χει, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της στα νοκ άουτ ματς.

Πορεία στην διοργάνωση: Υπολογίζουμε πως θα βρεθεί στις τρεις πρώτες θέσεις (ακόμη και 3η να τερματίσει, θεωρητικά θα βρίσκεται μέσα σ' αυτές που θα πάρουν το έξτρα εισιτήριο), ωστόσο όσο θα προχωράει στη διοργάνωση, τόσο θα αυξάνεται και η ποιότητα των αντιπάλων. Τι να πρωτοκοιτάξει κανείς και τι είναι καλύτερο για την ίδια. Το να τερματίσει 1η και να πέσει πάνω σε μία εκ των Ιταλία, Τουρκία, Ελβετία, Δανία, Βέλγιο, Τσεχία ή να πάει απευθείας στα βαθιά (Αγγλία ή Κροατία); Ακόμη και το κακό σενάριο να έρθει, αυτό της 3ης θέσης, είναι πιθανό να πέσει πάνω στην «φρέσκια» αρμάδα της Ολλανδίας. Η απόδοση που προσφέρεται κατά μέσο όρο από τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες για πρόκριση της Πορτογαλίας στα προημιτελικά αγγίζει τον διπλασιασμό. Και κάπου εκεί αρχίζει να... θολώνει το τοπίο και να ανεβαίνει στο 3,75 σε περίπτωση που φτάσει στην τετράδα, αλλά και στο εξαιρετικό 5.00 σε περίπτωση που βρεθεί στον τελικό (σε αποδόσεις της Stoiximan).

Πρώτος σκόρερ: Αδιανόητο να λείπει από τις λίστες με τους πρώτους σκόρερ ο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο. Το Νο. 3 σε συμμετοχές σε εθνικό επίπεδο (173 παρουσίες) και Νο. 2 σε τέρματα στην αντίστοιχη κατηγορία, είναι εδώ για να δώσει ακόμη μία παράσταση. Λογικά θα πάρει πολλές προσπάθειες στην πρεμιέρα κόντρα στην Ουγγαρία, για να μπλοκαριστεί καλύτερα στα άλλα δύο ματς με Γερμανία και Γαλλία. Όπως και να 'χει είναι ο παίκτης που εκτελεί πέναλτι και φάουλ και σίγουρα θα έχει τις ευκαιρίες του. Δίνεται αουτσάιντερ και μόλις στην 4η θέση της σχετικής λίστας, με το (13.00  Bwin) να είναι αν μη τι άλλο τολμηρό.

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

«Η καλή μέρα το πρωί φαίνεται», όπως λέει ο λαός μας, έτσι οι τρεις βαθμοί είναι αναγκαίοι με τους Ούγγρους. Με τον «δάσκαλο» Φερνάντο Σάντος να ξεζουμίζει τους παίκτες του και να είναι μετρ... του «αν δεν μπορώ να κερδίσω, τουλάχιστον να μη χάσω», βρίσκουμε αξία στο να τερματίσει στην πρώτη δυάδα μαζί με τη Γαλλία. Κοινώς «πρόκριση Γαλλία-Πορτογαλία» στο 4.15 στην Stoiximan. Αξίζει και το 3.25 που εντοπίσαμε Bwin και αφορά το να αποκλειστεί η παρέα του Ρονάλντο στην φάση των «16». 

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πορτογαλία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Πορτογαλίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Ά. Λόπες (Τ, 30) 13/0 Λυών
Ρούι Πατρίσιο (Τ, 33) 92/0 Γουλβς
Ρούι Σίλβα (Τ, 27) 0/0 Γρανάδα
Νέλσον Σεμέδο (Α, 27) 17/0 Γουλβς
Ζοάο Κανσέλο (Α, 26) 26/4 Γιουβέντους
Ρ. Γκερέιρο (Α, 27) 45/2 Ντόρτμουντ
Ζοσέ Φόντε (Α, 37) 45/0 Λιλ
Πέπε (Α, 38) 113/7 Πόρτο
Ρ. Ντίας (Α, 24) 27/2 Μάντσεστερ Σ.
Νούνο Μέντες (Α, 18) 3/0 Σπόρτινγκ
Ουίλιαμ Καρβάλιο (Μ, 29) 64/4 Μπέτις
Ντ. Περέιρα (Μ, 29) 45/2 Παρί Σ. Ζ.
Ζοάο Παλίνια (Μ, 25) 3/1 Σπόρτινγκ
Ρ. Νέβες (Μ, 24) 20/0 Γουλβς
Μπ. Φερνάντες (Μ, 26) 27/2 Μάντσεστερ Γ.
Ρ. Σάντσες (Μ, 23) 24/2 Λιλ
Ζοάο Μουτίνιο (Μ, 34) 130/7 Γουλβς
Σ. Ολιβέιρα (Μ, 28) 10/0 Πόρτο
Πέδρο Γκονσάλβες (Μ, 22) 0/0 Σπόρτινγκ
Μπ. Σίλβα (Μ, 26) 54/7 Μάντσεστερ Σ.
Αντρέ Σίλβα (Ε, 25) 38/16 Άιντραχτ Φρανκ.
Ντ. Ζότα (Ε, 24) 12/6 Γουλβς
Κρ. Ρονάλντο (Ε, 36) 173/103 Γιουβέντους
Ζοάο Φέλιξ (Ε, 21) 16/3 Ατλέτικο Μαδρ.
Γκ. Γκέδες (Ε, 24) 22/6 Βαλένθια
Ράφα Σίλβα (Ε, 28) 20/0 Μπενφίκα

Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική


Δε χρειάζεται πολύ συζήτηση για το ποιος είναι το αστέρι της ομάδας. Στα 35 του ο Κριστιάνο Ρονάλντο διψάει ακόμη για διακρίσεις και είναι έτοιμος να πάρει και πάλι στην πλάτη του την εθνική ομάδα. Βέβαια, όποιος θεωρεί ότι οι Ίβηρες είναι μόνο ο CR7, τότε κάνει μεγάλο λάθος. Δεν γίνεται να ξεγράψουμε τους Μπερνάντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, αλλά και τους ανεβασμένους Αντρέ Σίλβα, Ντιόγκο Ζότα. Με «αέρα» πρωταθλητή Πορτογαλίας ο μέσος Ζοάο Παλίνια, υπολογίσιμη μονάδα ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στην Πόρτο (πολλά γκολ και ασίστ). Το 4-5-1 με γεμάτο κέντρο και τους περισσότερους παίκτες να πατούν περιοχή, σημαίνει πως μπορεί να βρει γκολ με κάθε πιθανό τρόπο.

Η πιθανή 11-άδα

Μετρημένα τα κουκιά σχετικά με την κατάρτιση της ενδεκάδας. Όσοι γνωρίζουν τον Σάντος και όσοι έχουν δει πολλά παιχνίδια της, θα καταλάβουν πως δεν παίζει με κλασικό φορ. Μπροστά από τον Άντονι Λόπες θα βρεθεί κλασικά τετράδα, η οποία θα απαρτίζεται από τους Ζοάο Κανσέλο, Ντουάρτε, Ρούμπεν Ντίας και Ράφαελ Γκερέρο. Δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν δούμε στο ρόστερ και τον 38άρη Πέπε («δάγκωνε» φέτος στην Πόρτο). Μπρούνο Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Ρούμπεν Νέβες και Ντιόγκο Ζότα αλλάζουν διαρκώς θέσεις στη μεσαία γραμμή και προσφέρουν κάλυψη στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο προπονητής

Φερνάντο Σάντος (66 ετών). Έκανε καριέρα ως αμυντικός τη δεκαετία του '70-'80, αν και φόρεσε μόνο τη φανέλα των Εστορίλ και Μαρίτιμο. Ναι μεν ανδρώθηκε στην Μπενφίκα, δεν πήρε όμως τις ευκαιρίες που ήθελε. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Εστορίλ και σιγά - σιγά έκανε άλματα. Έχει δουλέψει μόνο σε Πορτογαλία (Πόρτο, Σπόρτινγκ και Μπενφίκα πέρα από τις προαναφερθείσες) και Ελλάδα (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ), ενώ σε επίπεδο Εθνικών εργάστηκε σε Ελλάδα και Πορτογαλία. Με 8 τίτλους στη συλλογή του, δεν έχει μόνο πρωτάθλημα Ελλάδας και Παγκόσμιο Κύπελλο. Βρίσκεται κοντά στο να σπάσει το φράγμα των 1.000 παρουσιών στους πάγκους, ενώ έχει φτάσει στο 62.2% το ποσοστό νίκης με την εθνική Πορτογαλίας. Άνθρωπος που εμπνέει σιγουριά και κόουτς που δε χαρίζεται. Μέχρι και ο «μπλαζέ» κατά πολλούς Ρονάλντο, στέκεται «σούζα» μπροστά στον αγαπητό τεχνικό.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ