foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ35
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Γαλλία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 19:26
Euro 2021 Γαλλία.jpg

Οδεύει προς τη 10η παρουσία της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, από το 1992 και μετά συμμετέχει ανελλιπώς, έχοντας κατακτήσει δις το τρόπαιο (το 1984 και το 2000), ενώ το 2016 έφτασε έως τον τελικό, όπου ηττήθηκε 1-0 από την Πορτογαλία, του Φερνάντο Σάντος. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ μπαίνει στη διοργάνωση με τον... αέρα της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας (2018, στα γήπεδα της Ρωσίας), αποτελούμενη από κορυφαίους παίκτες σε όλες τις γραμμές, με στόχο τη συμμετοχή σε ένα ακόμη τελικό και -γιατί όχι- να φτάσει Γερμανία, Ισπανία στις 3 κατακτήσεις Euro.

Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση για την Euro 2020 Γαλλία, βασισμένη στο ρόστερ, την πιθανή ενδεκάδα και την τακτική της. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να τσεκάρετε τις τελευταίες αποδόσεις και προβλέψεις για την πορεία της στην τελική φάση.

Euro 2021 Γαλλία αποδόσεις

Μαζί με την Αγγλία είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2021, με τις στοιχηματικές να προσφέρουν στο 6.50 το ενδεχόμενο οι παίκτες του Ντεσάμπ να σηκώσουν το τρόπαιο. Τρίτο φαβορί δίνεται το Βέλγιο (8.00), ενώ ακολουθούν Ισπανία και Γερμανία (αμφότερες στο 9.00). Διαβάζοντας τις παραπάνω αποδόσεις, προκύπτει πως η Euro 2020 Γαλλία έχει 17% πιθανότητες να ντουμπλάρει τους τίτλους, μετά το Μουντιάλ του 2018. Μπορεί να τα καταφέρει;

Το αρνητικό είναι πως σε αντίθεση με άλλα φαβορί, όπως η Αγγλία, η Γερμανία και η Ισπανία, δεν θα δώσει παιχνίδια στην έδρα της. Συγκεκριμένα, αυτά του ομίλου στον οποίο συμμετέχει θα γίνουν σε Μόναχο και Βουδαπέστη (και Λονδίνο, Βουκουρέστι, Σεβίλλη, μεταξύ άλλων, αν συνεχίσει), ενώ αξίζει να σημειωθεί και η δυσκολία των αντιπάλων της, αφού θα βρει απέναντί της, Γερμανία, Πορτογαλία και Ουγγαρία.

Με βάση τα παραπάνω και τις αποδόσεις, η ομάδα του Foxbet.gr συγκέντρωσε παρακάτω τις καλύτερες προβλέψεις για την πορεία της Euro 2021 Γαλλίας και τα στοιχήματα τα οποία αξίζει να μας απασχολήσουν.

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να φτάσει στον τελικό 3.50 Stoiximan
Να κατακτήσει το Euro 2020 5.00 Bwin
Εμπαπέ: Πρώτος σκόρερ στο τουρνουά 10.00 Sportingbet

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Γαλλία πρόγραμμα

Οι «τρικολόρ» έχουν κληρωθεί στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης που είναι ο πιο αμφίρροπος, καθώς απαρτίζεται από την κάτοχο του τροπαίου Πορτογαλία και την πολυνίκη του θεσμού Γερμανία (έχουν από 3 κατακτήσεις με την Ισπανία). Ακόμη και η Ουγγαρία, που είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του τουρνουά, αναμένεται ανταγωνιστική, καθώς θα αγωνιστεί εντός έδρας.

Επίσης, αν «σκοντάψει» σε κάποιο ματς και τερματίσει 2η στον όμιλο, τότε στην επόμενη φάση («16») βάσει προγράμματος θα παίξει με τον νικητή του 4ου, που λογικά θα είναι η Αγγλία. Μάλιστα σε αυτό το σενάριο θα αγωνιστεί στο «Γουέμπλεϊ», παρουσία (με βάση την υπάρχουσα κατάσταση) περίπου 22.500 οπαδών, οι περισσότεροι από τους οποίους φυσικά θα υποστηρίζουν την αντίπαλο.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα της Euro 2020 - 2021 Γαλλίας για τη φάση των ομίλων:

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Γαλλία – Γερμανία 15/6, 22:00 Αλιάντς Αρίνα, Μόναχο
Ουγγαρία – Γαλλία 19/6, 16:00 Πούσκας Αρίνα, Βουδαπέστη
Πορτογαλία – Γαλλία 23/6, 22:00 Πούσκας Αρίνα, Βουδαπέστη

Μπορεί η Γαλλία να βγει πρώτη στον όμιλο;
Βάσει της δυναμικότητας των αντιπάλων, η πρωτιά στον 6ο όμιλο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, κάτι που φαίνεται κι από τις αποδόσεις. Πάντως, η Γαλλία δίνεται πρώτο φαβορί (2.20), οριακά χαμηλότερα από τη Γερμανία (2.35).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να προκριθεί στους «16» ⏩ 1.10 (Bwin)
Να τερματίσει 1η στον ΣΤ' Όμιλο ⏩ 2.25 (Sportingbet)
Να τερματίσει 2η στον ΣΤ' Όμιλο ⏩ 2.50 (Stoiximan)

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Γαλλία στη φάση των νοκ-άουτ και με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο του Α' (Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία, Ελβετία), ή Β' (Βέλγιο, Ρωσία, Δανία, Φινλανδία) ή Γ' ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)
1ο του Δ' ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Τσεχία, Σκωτία)
3η* 1ο του Α' (Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία, Ελβετία), ή του Γ' ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Euro 2021 προγνωστικά Γαλλία

Πορεία στον Όμιλο: Βάσει των παραπάνω, γίνεται σαφές πως οι «τρικολόρ» πρέπει να προσέξουν τα παιχνίδια των ομίλων. Μια ήττα από Γερμανία ή Πορτογαλία μπορεί να τους φέρει στη 2η θέση και -πιθανότατα- να πέσουν πάνω στο φαβορί της διοργάνωσης. Αντιθέτως, αν πάρουν την πρωτιά τότε ο δρόμος προς τον τελικό θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού σε αυτή την περίπτωση (και με δεδομένο πως οι Άγγλοι κερδίσουν τον όμιλό τους), συναντά τους Άγγλους μόνο στον τελικό.

Πορεία στη διοργάνωση: Σαφώς και οτιδήποτε άλλο πλην της παρουσίας στα ημιτελικά θα θεωρηθεί αποτυχία για την παγκόσμια πρωταθλήτρια. Το παράδοξο είναι πως συναντά στον όμιλο την ομάδα που την κέρδισε στον προηγούμενο τελικό του Euro. Η αλήθεια είναι πως έχει αρκετά στοιχεία εναντίον της (δύσκολος όμιλος – διασταυρώσεις, έδρες), οπότε θα πρέπει να μπει καλά από το ξεκίνημα, αν θέλει να έχει περισσότερες πιθανότητες διάκρισης. Πλεονέκτημά της οι ταλαντούχοι παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ, που πριν από 3 χρόνια σήκωσαν το τρόπαιο του Μουντιάλ, στα γήπεδα της Ρωσίας.

Πρώτος σκόρερ: Ο Εμπαπέ είναι το «next big thing» του παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αν θεωρήσουμε πως οι Γάλλοι θα φτάσουν τουλάχιστον έως τα ημιτελικά και πως οι Γκριζμάν, Πογκμπά προέρχονται από σχετικά κακή σεζόν, τότε στρώνεται... κόκκινο χαλί στον 22χρονο να λάμψει και να σπάσει κάθε ρεκόρ χρημάτων από πιθανή μεταγραφή του μετά τη διοργάνωση. Το να βγει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης προσφέρεται σε απόδοση 10.00 (Bwin).

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Είναι πολύ απλό, αν η Γαλλία τερματίσει πρώτη στον όμιλο, τότε μπορεί να πάει «σβηστά» έως τον τελικό, σε αντίθετη περίπτωση δυσκολεύει το πράγμα. Οι Γερμανοί δεν... βλέπονται την τελευταία διετία, οπότε η Πορτογαλία του Σάντος θα είναι ο άμεσος αντίπαλός της. Βλέπουμε να τα καταφέρνει ξανά η «χρυσή» αυτή φουρνιά παικτών και να επιβεβαιώνει το 2.50 (⏩ Vistabet) της πρωτιάς του 6ου ομίλου.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γαλλία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Γαλλίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Ουγκο Γιορίς (Τ, 34) 124/0 Τότεναμ
Στ. Μανταντά (Τ, 36) 34/0 Μαρσέιγ
Μ. Μενιάν (Τ, 25) 1/0 Λιλ
Ρ. Βαράν (Α, 28) 73/5 Ρεάλ Μ.
Λ. Ντιν (Α, 27) 36/0 Έβερτον
Μπ. Παβάρ (Α, 25) 33/2 Μπάγερν
Λ. Ερνάντες (Α, 25) 24/0 Μπάγερν
Πρ. Κιμπεμπέ (Α, 25) 15/0 Παρί Σ.Ζ.
Κλ. Λανγκλέ (Α, 25) 12/1 Μπαρτσελόνα
Κ. Ζουμά (Α, 26) 8/1 Τσέλσι
Λ. Ντουμπουά (Α, 26) 7/0 Λυών
Ζ. Κουντέ (Α, 22) 0/0 Σεβίλλη
Π. Πογκμπά (Μ, 28) 78/10 Μάντσεστερ Γ.
Μ. Σισοκό (Μ, 31) 67/2 Τότεναμ
Ν. Καντέ (Μ, 30) 45/2 Τσέλσι
Τ. Λεμάρ (Μ, 25) 24/4 Ατλέτικο Μ.
Κ. Τολισό (Μ, 26) 23/2 Μπάγερν
Αν. Ραμπιό (Μ, 26) 14/0 Γιουβέντους
Ολ. Ζιρού (Ε, 34) 107/44 Τσέλσι
Αντ. Γκριζμάν (Ε, 30) 89/35 Μπαρτσελόνα
Κ. Μπενζεμά (Ε, 33) 81/27 Ρεάλ Μ.
Κ. Εμπαπέ (Ε, 22) 42/16 Παρί Σ.Ζ.
Κ. Κομάν (Ε, 24) 29/5 Μπάγερν
Ουσ. Ντεμπελέ (Ε, 24) 23/3 Μπαρτσελόνα
Μπεν Γεντέρ (Ε, 30) 12/2 Μονακό
Μ. Τιράμ (Ε, 23) 3/0 Γκλάντμπαχ

Παίκτες Κλειδιά & Τακτικές

Θεωρητικά ως παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι η πιο πλήρης ομάδα σε όλες τις γραμμές. Βέβαια τα τρία τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει αρκετά. Αυτά βοήθησαν σημαντικά παίκτες όπως οι Βαράν, Λανγκλέ, Εμπαπέ, Κομάν να εξελιχτούν, αλλά παράλληλα άλλοι, όπως οι Πογκμπά και Γκριζμάν (30 ετών πλέον), έχουν καιρό να πείσουν. Το βάθος στο ρόστερ είναι σημαντικό, χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι πρώτος σκόρερ στα προκριματικά ήταν ο 34άρης Ζιρού, με 6 τέρματα.

Πολύ σημαντική η παρουσία του Καντέ στη μεσαία γραμμή. Είναι το «μηχανάκι», ο αθόρυβος παίκτης που καταπίνει χιλιόμετρα και πρεσάρει ανηλεώς. Δεν είναι τυχαίο πως σε όποια ομάδα κι αν αγωνίζεται ο βραχύσωμος χαφ, αυτή έχει επιτυχίες (Λέστερ, Τσέλσι, εθνική Γαλλίας). Στοίχημα και η επιστροφή του Μπενζεμά έπειτα από 6 χρόνια απουσίας.

Η πιθανή ενδεκάδα

Με εξαίρεση τους μέσους Ματουιντί, Ενζονζί, όλοι όσοι αγωνίστηκαν στον τελικό του Μουντιάλ 2018, αν είναι υγιείς θα μπορέσουν να συμμετάσχουν. Αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα για τον Ντεσάμπ και προσφέρει ομοιογένεια στην ομάδα. Συν του ότι έχουν ξεχωρίσει στους συλλόγους τους την τελευταία διετία παίκτες όπως οι αμυντικοί Ντουμπουά (Λυών), Ζουμά (Τσέλσι) και προσφέρουν επιπλέον λύσεις.

Ο έμπειρος Γάλλος τεχνικός στα προκριματικά δοκίμασε σχήμα με 3 στόπερ, αλλά το πιο πιθανό είναι οι «τρικολόρ» να αγωνιστούν με 4-3-3. Κάτω από τα γκολπόστ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα κάτσει ο αρχηγός Γιορίς, ως δεξιός μπακ έχει προβάδισμα ο Παβάρ, αριστερός ο Ερνάντεζ, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα επιλεγούν δύο εκ των Βαράν, Λανγκλέ, Κιμπεμπέ. Στα χαφ δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Καντέ, Πογκμπά, με τον Τολισό να τους πλαισιώνει.

Στην επίθεση πλέον υπάρχει και η επιλογή του Μπενζεμά, οπότε «βαθαίνει» αρκετά το ρόστερ και ο Ντεσάμπ... τρίβει τα χέρια του. Λογικά θα ξεκινήσει βασικός, με τους Εμπαπέ και Κομάν στα άκρα, αν και περισσότερα για τα πλάνα του έμπειρου τεχνικού θα μάθουμε και στα φιλικά που θα προηγηθούν της τελικής φάσης.

Ο προπονητής

Μια ζωή ήταν αρχηγός των «τρικολόρ» ως παίκτης, ενώ ως τεχνικός κοντεύει να... ριζώσει στον πάγκο τους ο Ντιντιέ Ντεσάμπ. Βρίσκεται σε αυτόν από τον Ιούλιο του 2012, με ποσοστό νικών 65,77% (73-20-18). Στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις τούς έφτασε έως τον τελικό, το 2016 η Γαλλία έχασε το Euro με 1-0 από την Πορτογαλία και το 2018 επιβλήθηκε 4-2 της Κροατίας και «σήκωσε» το Παγκόσμιο Κύπελλο. Την ίδια χρονιά αναδείχτηκε και καλύτερος προπονητής από την FIFA.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το Euro 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ