foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Σκωτία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 18:36
Euro 2021 Σκωτία.jpg

Από το μακρινό 1996 και τα γήπεδα της Αγγλίας, η Σκωτία επιστρέφει σε μια τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (είχε ακολουθήσει η συμμετοχή της και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας του 1998). Παρ' όλα αυτά, το συγκρότημα του Στιβ Κλαρκ κατάφερε μέσα από έναν απαιτητικό όμιλο όπου μετείχε, να τερματίσει στην τρίτη θέση (με πέντε νίκες και πέντε ήττες σε σύνολο 10 αναμετρήσεων). Ακόμη και αν δεν μπόρεσε να πάρει ούτε βαθμό κόντρα σε Βέλγιο και Ρωσία, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου της στο Nations League προκρίθηκε μέσω των playoff. Εκεί μπόρεσε να ξεπεράσει τα εμπόδια του Ισραήλ και της Σερβίας στα πέναλτι με 5-3 και 5-4 αντίστοιχα.

Με αυτόν τον αγωνιώδη τρόπο, οι Σκωτσέζοι θα δώσουν το παρών στο φετινό Euro 2020 - 2021,  έχοντας αποκτήσει το DNΑ μιας σκληροτράχηλης ομάδας, υπό τις οδηγίες του κόουτς Κλαρκ. Ο έμπειρος Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει στην διάθεση του μια ταλαντούχα γενιά ποδοσφαιριστών, η οποία άκμασε στα γήπεδα της Αγγλίας, όπως οι Άντι Ρόμπερτσον, Κ. Τίρνι και Τζον ΜακΓκιν.

Euro 2021 Σκωτία αποδόσεις

Παρά τον τεράστιο άθλο της στα play-off, η Σκωτία θα εξακολουθήσει να έχει (πολύ) δύσκολο έργο και στην τελική φάση. Μετέχοντας σε έναν όμιλο όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τις Αγγλία και Κροατία, οι Σκωτσέζοι ξεκινούν την προσπάθεια πρόκρισης τους στην νοκ-άουτ φάση με το... μυαλό τους στην καλύτερη τετράδα τρίτων των ομίλων... Και στο τελευταίο της Euro, η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, όταν και τερμάτισε τρίτη, χάνοντας την πρόκριση στην διαφορά τερμάτων με την Ολλανδία

Επιστρέφουμε όμως στο σήμερα. Είναι ικανή η Σκωτία να προχωρήσει στην διοργάνωση; Θεωρητικά όχι, αλλά ακόμη και εάν τα καταφέρει και προκριθεί, τότε οι διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ θα της φέρουν σίγουρα ένα «μεγαθήριο» στον δρόμο της...

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου 17.00 Sportingbet
Να αποκλειστεί στα ημιτελικά 34.00 Bwin
Να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης και να χάσει 51.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Σκωτία πρόγραμμα

Το θετικό για την Σκωτία είναι πως θα... νιώθει γηπεδούχος, έχοντας τα δυο από τα τρία παιχνίδια του ομίλου στο γήπεδο της. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει την 1η αγωνιστική την Τσεχία και την 3η αγωνιστική την Κροατία στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκόβης, ενώ ενδιάμεσα θα κοντραριστεί με τους Άγγλους στο Λονδίνου. Το αναλυτικό πρόγραμμα ακολουθεί παρακάτω 👇

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Σκωτία - Τσεχία 14/6, 16:00 «Χάμπντεν Παρκ», Γλασκόβη
Αγγλία - Σκωτία 18/6, 22:00 «Γουέμπλει», Λονδίνο
Κροατία - Σκωτία 22/6, 22:00 «Χάμπντεν Παρκ», Γλασκόβη

Μπορεί η Σκωτία να προκριθεί από τον όμιλο;

Μελετώντας το πρόγραμμα της Σκωτίας, διαπιστώνουμε πως το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Τσέχους θα είναι «τελικός» και για τους δυο με το... καλημέρα. Η συνέχεια θα δοθεί στο Λονδίνο και θα ολοκληρώσει (και πάλι «εντός») με την Κροατία. Για αυτό άλλωστε και η απόδοση που αφορά την πρόκριση της Σκωτίας από το γκρουπ ξεπερνάει τον διπλασιασμό (2.15).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει στην 1η θέση 17.00 (Sportingbet)
Να τερματίσει στην 2η θέση 6.00 (Stoiximan)
Να προκριθεί από τον όμιλο 2.25 (Bwin)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να δούμε με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί η Σκωτία εάν τερματίσει στην πρώτη, στην δεύτερη ή στην τρίτη θέση.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του ΣΤ' Ομίλου (Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία, Ουγγαρία)
2ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)
3η* 1ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία), ή 1ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία) ή 1ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Σκωτία

Πορεία στον ΌμιλοΜετέχοντας σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο, η Σκωτία δεν αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φετινό Euro 2021. Εκτός βέβαια και αν ξεκινήσει με τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα κόντρα στην Τσεχία, ένα ματς που θα διεξαχθεί στην Γλασκόβη. Για αυτό άλλωστε και το ματς αυτό έχει «κυκλωθεί» εδώ και αρκετό καιρό από τον Στηβ Κλαρκ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως πιθανό τρίποντο θα την βάλει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης. Η παρουσία όμως της Αγγλίας στο γκρουπ, δεν αφήνει πολλά περιθώρια σκέψης για πρωτιά. Επομένως (και έχοντας κερδίσει στην πρεμιέρα την Τσεχία), η κατάληψη της τρίτης θέσης (και ας μην προκριθεί ως μια εκ των καλύτερων τρίτων) στην Stoiximan προσφέρεται στην απόδοση 3.25.

Πορεία στην διοργάνωση: Το μεγάλο ερώτημα με τους Σκωτσέζους είναι εάν... επιζήσουν από το δύσκολο γκρουπ στο οποίο μετέχουν. Ακόμη όμως και εάν συμβεί κάτι τέτοιο, οι διασταυρώσεις στην φάση των «16» θα φέρουν ένα πολύ δυνατό όνομα στο διάβα της. Επομένως δεν υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για κάτι καλό στην διοργάνωση, με το... μέλλον της να περιορίζεται το πολύ μέχρι την πρώτη νοκ-άουτ φάση...

Πρώτος σκόρερ: Ο χαφ της Άστον Βίλα, Τζον ΜακΓκιν σημείωσε τα περισσότερα των Σκωτσέζων στην προκριματική φάση (7 γκολ σε 10 συμμετοχές) και δικαίως χαρακτηρίζεται ως η «ψυχή της ομάδας». Το έργο του όμως θα είναι αρκετά έως πολύ δύσκολο στον όμιλο, απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους. Έχει όμως τα φόντα να διακριθεί τουλάχιστον σε επίπεδο χώρας και να αποτελέσει τον κορυφαίο σκόρερ της Σκωτίας.

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Προαναφέρθηκε και πιο πάνω πως το ματς της Σκωτίας με την Τσεχία θα αποτελεί «εξάποντο». Εάν θεωρήσουμε εφικτή μια νίκη κόντρα στους Τσέχους και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα των τελευταίων (αντιμετωπίζουν στο φινάλε την Αγγλία), εκτιμούμε πως αξίζει το 2.20 (Pamestoixima.gr) που πληρώνει το ενδεχόμενο να τερματίσει ψηλότερα στον όμιλο η Σκωτία σε σχέση με την Τσεχία. 

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκωτία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Σκωτίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Κρ. Γκόρντον (Τ, 38) 56/0 Χαρτς
Ντ. Μάρσαλ (Τ, 36) 43/0 Ντέρμπι
Τζον ΜακΛόγκλιν (Τ, 33) 2/0 Ρέιντζερς
Άντ. Ρόμπερτσον (Α, 27) 43/3 Λίβερπουλ
Γκ. Χάνλεϊ (Α, 29) 32/2 Νόριτς
Σκοτ ΜακΚίνα (Α, 24) 19/0 Νότιγχαμ
Κ. Τιερνι (Α, 24) 19/0 Άρσεναλ
Στ. Ο'Ντόνελ (Α, 29) 18/0 Μάδεργουελ
Ντ. Γκάλαχερ (Α, 30) 7/0 Μάδεργουελ
Λιαμ Κούπερ (Α, 29) 5/0 Λιντς
Τζακ Χέντρι (Α, 26) 5/0 Οστάνδη
Γκ. Τέιλορ (Α, 23) 4/0 Σέλτικ
Ν. Πάτερσον (Α, 19) 0/0 Ρέιντζερς
Τζον ΜακΓκιν (Μ, 26) 32/10 Άστον Βίλα
Κ. ΜακΓκρέγκορ (Μ, 27) 29/0 Σέλτικ
Στ. Άρμστρονγκ (Μ, 29) 24/2 Σαουθάμπτον
Σκ. ΜακΤόμινι (Μ, 24) 22/0 Μάντσεστερ Γ.
Ράιν Κρίστι (Μ, 26) 18/4 Σέλτικ
Τζον Φλεκ (Μ, 29) 5/0 Σέφιλντ Γιουν.
Μπίλι Γκίλμουρ (Μ, 20) 0/0 Τσέλσι
Ντ. Τέρνμπουλ (Μ, 21) 0/0 Σέλτικ
Τζ. Φόρεστ (Ε, 29) 35/5 Σέλτικ
Ράιν Φράσερ (Ε, 27) 16/4 Νιουκάστλ
Λίντον Ντάικς (Ε, 25) 10/2 ΚΠΡ
Τσε Άνταμς (Ε, 24) 3/1 Σαουθάμπτον
Κέβιν Νίσμπετ (Ε, 24) 1/0 Χιμπέρνιαν

Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Ο παίκτης που δίνει ρυθμό στην ομάδα είναι χωρίς αμφιβολία ο Τζον ΜακΓκιν. Ο 26χρονος μέσος της Άστον Βίλα θα αποτελέσει τα «πνευμόνια» της Σκωτίας στην τελική φάση του Euro 2020. Ξεχωρίζει όμως ο Άντι Ρόμπερτσον, ένα από τα καλύτερα ακραία μπακ της Ευρώπης και ο παίκτης στον οποίον στηρίζει πολλά ο Κλαρκ. Πάντως και μια από τις «έξυπνες» επιλογές του Σκωτσέζου τεχνικού είναι ο Λίντον Ντάικς. Πλέον ο 25χρονος στράικερ της ΚΠΡ χαρακτηρίζεται ως «αναγκαίος», έχοντας μάλιστα σκοράρει και στο πρόσφατο ματς της Σκωτίας κόντρα στην Τσεχία για το Nations League. Από πλευράς στρατηγικής, η ομάδα έχει επιστρέψει στο πετυχημένο (για εκείνην) σύστημα με τρεις αμυντικούς, στο οποίο είχε στηριχθεί και στο τελευταίο Euro που είχε συμμετάσχει. Αυτό σημαίνει πως οι μπακ Κ. Τιέρνι και Άντι Ρόμπερτσον μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμφότεροι στο αριστερό άκρο της άμυνας και του κέντρου αντίστοιχα. Την ίδια στιγμή, η χρησιμοποιήση του Σκοτ ΜακΤόμινι στον χώρο της μεσαίας γραμμής, δίνει την ευκαιρία στον Στηβ Κλαρκ να έχει μια περισσότερη λύση στο κέντρο.  

Η πιθανή 11-άδα

Ο Στηβ Κλαρκ αναμένεται να βασιστεί σε ένα σύστημα με αρκετά ενισχυμένο κέντρο (3-5-2). Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μάρσαλ, και τριάδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Τίρνι, Χέντρι και Χάνλεϊ. Τα δυο χαφ θα είναι οι Άρμστρονγκ - ΜακΤόμινεϊ, το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής θα κελύπτει ο Ρόμπερτσον και το δεξί ο Ο'Ντόνελ. Σε ελεύθερο ρόλο ο Τζον ΜακΓκίν. Επιθετικό δίδυμο θα αποτελούν οι Κρίστι και Γκρίφις (αμφότεροι της Σέλτικ), ενώ από τον πάγκο θα αποτελεί πρώτη εναλλακτική ο Ντάικς της ΚΠΡ.

Ο προπονητής

Στηβ Κλαρκ (57 ετών). Σπουδαίος μπακ στην καριέρα του, διαπρέποντας με την φανέλα της Τσέλσι για περισσότερο από μια δεκαετία (1987 - 1998, μετρώντας 330 συμμετοχές). Από τους Λονδρέζους ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2004 ως βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ το 2012 υπήρξε πρώτος προπονητής της Γουέστ Μπρομ. Η παρουσία του σε πάγκους εγγλέζικων ομάδων συνεχίστηκε για μια τετραετία, μέχρι να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Κιλμάρνοκ. Τον Μάιο του 2019 διαδέχθηκε τον Άλεξ ΜακΛις στον πάγκο της Σκωτίας, ξεκινώντας με το δεξί ως Ομοσπονδιακός τεχνικός (νίκη 2-1 επί της Κύπρου).

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ