foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Αγγλία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 18:17
Euro 2021 Αγγλια.jpg

Έχει φτάσει στην πηγή πολλάκις (εννιά συμμετοχές σε τελικές φάσεις διοργανώσεων), τα έχει καταφέρει μόλις μία. Δεν παύει ωστόσο, η Εθνική Αγγλίας να μπαίνει στο Euro 2020 ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, τα «Τρία Λιοντάρια» θα κυνηγήσουν το... όνειρο. Τον πρώτο τους τίτλο δηλαδή, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966, έχοντας καλύτερη επίδοση σε ευρωπαϊκό επίπεδο τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά του 1968 και του 1996.

Σε μια ακόμα διοργάνωση, οι Άγγλοι «κατεβαίνουν» με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην άκρη του πάγκου τους, με τις απαιτήσεις να είναι υψηλές. Εξάλλου, με τον ίδιο στο τιμόνι, πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην προκριματική φάση. Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση για την Euro 2020 Αγγλία, βασισμένη στο ρόστερ, την πιθανή ενδεκάδα και την τακτική της. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να τσεκάρετε τις τελευταίες αποδόσεις και προβλέψεις για την πορεία της στην τελική φάση.

Euro 2021 Αγγλία αποδόσεις

Η Αγγλία και η κάτοχος του Μουντιάλ 2018, Γαλλία είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2021, με τις στοιχηματικές να προσφέρουν στο 6.50 το συγκεκριμένο bet. Την ίδια ώρα, το πρώτο στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA, Βέλγιο προσφέρεται στο 7.00. Διαβάζοντας τις παραπάνω αποδόσεις, προκύπτει πως η Euro 2020 Αγγλία έχει 17% πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο. Το μεγάλο ερώτημα ωστόσο είναι, θα καταφέρουν ο Σάουθγκεϊτ και οι παίκτες του να «χτίσουν» πάνω στην επιτυχία της τετράδας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο;

Οι απαιτήσεις ασφαλώς και είναι μεγάλες, αφού ουσιαστικά μιλάμε για την ίδια ομάδα, η οποία διαθέτει πλέον τρία έξτρα χρόνια εμπειρίας, καθώς και ένα ακόμα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Αυτό είναι πως θα δώσει όλα τις τα παιχνίδια (τα τρία του ομίλου και άλλα τέσσερα στα νοκ-άουτ αν φτάσει μέχρι τέλους) μπροστά στο κοινό της. Στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, εκεί που θα γίνει ο μεγάλος τελικός. Ακόμα και σε ένα μισοάδειο γήπεδο, η ώθηση που θα έχουν τα «Λιοντάρια» από τον κόσμο τους θα παίξει τεράστιο ρόλο. Ειδικότερα αν καταφέρουν να ξεπεράσουν τη φάση των ομίλων, η έδρα μπορεί να γίνει το μεγάλο «όπλο» για τους Άγγλους.

Με βάση τα παραπάνω και τις αποδόσεις, η ομάδα του Foxbet.gr συγκέντρωσε παρακάτω τις καλύτερες προβλέψεις για την πορεία της Euro 2021 Αγγλίας και τα στοιχήματα τα οποία αξίζει να μας απασχολήσουν.

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να τερματίσει η Αγγλία στη 2η θέση του Δ' Ομίλου 3.45 Stoiximan
Να κατακτήσει η Αγγλία το Euro 2020 7.50 Bwin
Να φτάσουν στον τελικό η Αγγλία και το Βέλγιο 16.50 Stoiximan

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Αγγλία πρόγραμμα

Τα «Τρία Λιοντάρια» έχουν κληρωθεί να συμμετάσχουν στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης και αναμένεται να δώσουν μάχη με την Κροατία για την πρωτιά. Οι Κροάτες ήταν εκείνοι που είχαν αποκλείσει την Αγγλία στο Μουντιάλ του 2018, επικρατώντας στον ημιτελικό της Μόσχας με σκορ 2-1. Τα δεδομένα πάντως τώρα είναι διαφορετικά, με την Euro 2020 Αγγλία να δίνεται φαβορί για την 1η θέση. Στο 1.40 προσφέρεται το συγκεκριμένο στοίχημα. Η Τσεχία και η «γειτονική» Σκωτία συμπληρώνουν το γκρουπ. Αντίπαλοι κατώτερης δυναμικότητας, που ωστόσο απαιτούν προσοχή.

Τεράστιο πλεονέκτημα των Άγγλων είναι πως θα δώσουν όλα τα παιχνίδια στο... σπίτι τους, στο «Γουέμπλεϊ». Πριν πάντως αποφασίσετε να ρίξετε χρήματα στο ενδεχόμενο να προχωρήσουν μέχρι τον τελικό, θα πρέπει να συνυπολογίσετε πως στα νοκ-άουτ, ο όμιλος τους διασταυρώνεται με τον όμιλο «του θανάτου». Τον έκτο, εκεί όπου θα κονταροχτυπηθούν Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία και Ουγγαρία.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό Euro 2020 - 2021 Αγγλία πρόγραμμα για τη φάση των ομίλων:

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Αγγλία - Κροατία 13/6, 16:00 «Γουέμπλεϊ», Λονδίνο
Αγγλία - Σκωτία 18/6, 22:00 «Γουέμπλεϊ», Λονδίνο
Τσέχια - Αγγλία 22/6, 22:00 «Γουέμπλεϊ», Λονδίνο

Μπορεί η Αγγλία να βγει πρώτη στον όμιλο;

Βάσει των αγωνιστικών χαρακτηριστικών της, καθώς και των αποδόσεων, η Αγγλία αυτή τη στιγμή είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Δ' όμιλο. Κάτι στο οποίο συμφωνούν οι στοιχηματικές με τις αποδόσεις να λένε την αλήθεια.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει η Αγγλία 1η στο Δ' Όμιλο ⏩ 1.36 (Bwin)
Να προκριθεί η Αγγλία 1η από τον Όμιλο ⏩ 1.03 (Sportingbet)
Να τερματίσει η Αγγλία 2η στο Δ' Όμιλο ⏩ 3.45 (Stoiximan)

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Αγγλία στη φάση των νοκ-άουτ και με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του ΣΤ' Ομίλου (Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία, Ουγγαρία)
2ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)
3η* 1ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία), ή 1ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία) ή 1ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Αγγλία

Πορεία στον Όμιλο: Διαβάζοντας τον παραπάνω πίνακα, αντιλαμβάνεται κανείς πως εφόσον η Αγγλία τερματίσει πρώτη στον όμιλο θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο στους «16». Πιθανότατα μία εκ των Πορτογαλίας, Γερμανίας και Γαλλίας. Αντίθετα, αν οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κόψουν δεύτεροι το νήμα, τότε θα πέσουν στα... πιο μαλακά. Λογικά θα βρουν μπροστά τους μία εκ των Σουηδία, Πολωνία και Σλοβακία, λαμβάνοντας ως δεδομένο πως η Ισπανία θα προκριθεί ως πρώτη στον Ε' Όμιλο. Αν τώρα γίνει η έκπληξη και η Αγγλία προκριθεί μεν, αλλά ως μία εκ των καλύτερων τρίτων, υπάρχουν τρία σενάρια και το πιο πιθανό είναι να βρει στο δρόμο της Βέλγιο, Ολλανδία ή Ισπανία.

Πορεία στη διοργάνωση: Η αλήθεια είναι πως σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις οι Άγγλοι πηγαίνουν ως ένα από τα φαβορί, έχοντας μεγάλες απαιτήσεις. Και μπορεί να μην τα καταφέρνουν συνήθως -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- φέτος ωστόσο τα δεδομένα δείχνουν να είναι πραγματικά υπέρ του. Και μιλάμε ασφαλώς για το πλεονέκτημα της έδρας. Είτε σταματήσουν στα τρία ματς των ομίλων, είτε συνεχίσουν μέχρι τέλους, θα δώσουν όλα τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους, στη φυσική τους έδρα. Σε αυτό βέβαια, να συνυπολογιστεί το ούτως, ή άλλως μεγάλο ταλέντο και η εξαιρετική ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ.

Πρώτος σκόρερ: Από εκεί και πέρα, με δεδομένα τα παραπάνω, έχει λογική να πάμε σε κάποια μακροχρόνια αγορά για σκόρερ. Για παράδειγμα, εφόσον τα «Τρία Λιοντάρια» πάνε μέχρι τέλους, είναι πολύ πιθανό ένας από τους παίκτες τους να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης. Η επιλογή του Χάρι Κέιν ως πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης προσφέρεται στο 8.00 (bwin), ενώ αντίστοιχα ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο 19.00 (Bwin).

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Αν το δει κανείς ρεαλιστικά και βάσει αξίας, υπάρχει value στο ενδεχόμενο η Αγγλία να τερματίσει στη δεύτερη θέση του Δ' Ομίλου. Στοίχημα που συναντάμε στο 3.45 (Stoiximan). Κάτι τέτοιο πιθανότατα θα επιδιώξουν τα «Λιοντάρια», ώστε να αποφύγουν κάποιο από τα μεγαθήρια στη φάση των «16». Παράλληλα, η Αγγλία προσφέρεται στο 7.50 (Bwin) να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία της και θεωρούμε πως υπάρχει αξία στη συγκεκριμένη αγορά.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγγλία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Αγγλίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Τζ. Πίκφορντ (Τ, 27) 30/0 Έβερτον
Ντ. Χέντερσον (Τ, 24) 1/0 Μάντσεστερ Γιουν.
Σ. Τζόνστον (Τ, 28) 0/0 Γουέστ Μπρομ
Κ. Γουόκερ (Α, 31) 55/0 Μάντσεστερ Σ.
Τζ. Στόουνς (Α, 27) 42/2 Μάντσεστερ Σ.
Χ. Μαγκουάιρ (Α, 28) 32/3 Μάντσεστερ Γιουν.
Κ. Τρίπιερ (Α, 30) 26/1 Ατλέτικο Μ.
Μπ. Τσίλγουελ (Α, 24) 14/0 Τσέλσι
Λ. Σο (Α, 25) 9/0 Μάντσεστερ Γιουν.
Τ. Μινγκς (Α, 28) 8/0 Άστον Βίλα
Ρ. Τζέιμς (Α, 21) 6/0 Τσέλσι
Κ. Κόντι (Α, 28) 4/1 Γουλβς
Μπ. Γουάιτ (Α, 23) 0/0 Μπράιτον
Τζ. Χέντερσον (Μ, 30) 58/0 Λίβερπουλ
Μ. Μάουντ (Μ, 22) 16/4 Τσέλσι
Ντ. Ράις (Μ, 22) 15/1 Γουέστ Χαμ
Κ. Φίλιπς (Μ, 25) 7/0 Λιντς
Φ. Φόντεν (Μ, 21) 6/2 Μάντσεστερ Σ.
Τζ. Γκρίλις (Μ, 25) 5/0 Άστον Βίλα
Μπ. Σάκα (Μ, 19) 4/0 Άρσεναλ
Τζ. Μπέλινγκαμ (Μ, 17) 2/0 Ντόρτμουντ
Ρ. Στέρλινγκ (Ε, 26) 61/14 Μάντσεστερ Σ.
Χ. Κέιν (Ε, 27) 53/34 Τότεναμ
Μ. Ράσφορντ (Ε, 23) 40/11 Μάντσεστερ Γιουν.
Τζ. Σάντσο (Ε, 21) 18/3 Ντόρτμουντ
Ντ. Κάλβερτ-Λιούιν (Ε, 24) 7/4 Έβερτον

Παίκτες Κλειδιά & Τακτικές

Επιθετικά μπορεί να μιλάμε για ένα σύνολο με τεράστια ποιότητα, αμυντικά ωστόσο υπάρχουν θέματα τα οποία καλούνται να επιλυθούν. Ο Χάρι Κέιν, ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Ντόμινικ Κάλβερτ - Λιούιν τα πήγαν εξαιρετικά με τις ομάδες τους στη φετινή Premier League, την ώρα που ο Ραχίμ Στέρλινγκ φέτος δεν είχε ηγετικό ρόλο στη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν παύει ωστόσο να είναι μια μονάδα στην οποία υπολογίζει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ο τελευταίος προτιμάει το 4-3-3, δεν διστάζει ωστόσο να το αναπροσαρμόζει ανάλογα με τις απαιτήσεις των αναμετρήσεων.

Για παράδειγμα, στις 15 Νοεμβρίου του 2020 στην ήττα με σκορ 2-0 από το Βέλγιο, ο Σάουθγκεϊτ παρέταξε τα «Λιοντάρια» με τρία στόπερ, έμπνευση που δεν του βγήκε. Η αμυντική λειτουργία βασίζεται πάνω στον Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος λογικά θα έχει ως παρτενέρ τον Τζον Στόουνς, της Μάντσεστερ Σίτι.

Η πιθανή ενδεκάδα

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις πριν κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στα παιχνίδια του ομίλου. Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα που υπάρχουν, είναι ποιος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Ο έμπειρος Τζόρνταν Πίκφορντ μετράει ήδη 30 συμμετοχές με το Εθνόσημο, τη στιγμή που ο Ντιν Χέντερσον έχει μεν μόλις μία, αλλά έχει πάρει φέτος παιχνίδια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, υπάρχει και ο Νικ Πόουπ, του οποίου η συμμετοχή στο ματς των προκριματικών με την Πολωνία, ήταν η έβδομη. Οι τρεις τους φαντάζουν τα φαβορί αυτή τη στιγμή, με τους Γουόκερ και Τσίλγουελ επικρατέστερους να ξεκινήσουν ως μπακ, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στα χαφ, ο Σάουθγκεϊτ είχε χρησιμοποιήσει στο τελευταίο παιχνίδι τους Φίλιπς, Ράις και Μάουντ. Γεγονός ωστόσο είναι πως υπάρχουν επιλογές. Για παράδειγμα ο Γκρίλις χωράει στην ενδεκάδα -εφόσον βέβαια είναι υγιής. Τέλος, ο Κέιν, ο Ράσφορντ και ο Στέρλινγκ είναι οι πρώτες επιλογές για την γραμμή κρούσης.

Ο προπονητής

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ βρίσκεται στο τιμόνι της εθνικής Αγγλίας από το Νοέμβριο του 2016. Είχε κληθεί να αναλάβει μετά το Euro της Γαλλίας και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στους «16» από την Ισλανδία. Στα 50 του χρόνια, ο Σάουθγκεϊτ έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής στη Μίντλεσμπρο και βρέθηκε από το 2013 έως το 2016 στον πάγκο της Κ21 της Εθνικής Αγγλίας. Εκεί ουσιαστικά «ψήθηκε» σε υψηλό επίπεδο. Έχοντας δώσει 52 παιχνίδια με τα «Λιοντάρια», μετράει 34 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και 10 ήττες, ενώ τα μεγαλύτερα του επιτεύγματα είναι η 4η θέση στο Μουντιάλ του 2018 και η 3η στο Nations League του 2019.

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το Euro 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ