foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ56
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Ουκρανία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 18:01
Euro 2021 Ουκρανία.jpg

Θα συμμετάσχει για τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελική φάση Euro, από τότε που έγινε ανεξάρτητη και πάλι μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991. Στις δύο προηγούμενες, το 2012 και το 2016, η Ουκρανία δεν κατόρθωσε να περάσει καν από την φάση των ομίλων. «Τρίτη και φαρμακερή» η φετινή ή μήπως μια από τα ίδια; O στόχος της να προκριθεί στη φάση των «16» για παρθενική φορά στην ιστορία της δεν αλλάζει, σε καμία περίπτωση.

Αυτό θα επιχειρήσουν να πετύχουν ο Αντρέι Σεφτσένκο και οι ποδοσφαιριστές του. Εξάλλου όταν τερματίζεις στην κορυφή του ομίλου των προκριματικών, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Πορτογαλία, τότε όλοι θα πρέπει να σε σεβαστούν. Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση για της Euro 2020, βασισμένη στο ρόστερ, την πιθανή ενδεκάδα και την τακτική της. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να τσεκάρετε τις τελευταίες αποδόσεις και προβλέψεις για την πορεία της στην τελική φάση.

Euro 2021 Ουκρανία αποδόσεις

Όπως επισημάναμε πιο πάνω, βασικό μέλημά της είναι να περάσει από τη φάση των ομίλων, κάτι που θα θεωρηθεί ως επιτυχία, με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες να της δίνουν δεύτερο φαβορί στο γκρουπ της πίσω από την Ολλανδία. Προσφέρεται στο 1.40 η πρόκριση στους «16», με την άμεση αντίπαλό της, Αυστρία, να ακολουθεί στο 1.50, ενώ για να περάσει ως δεύτερη «πληρώνει» 2.75 και 2.50 αν τερματίσει τρίτη.

Όσον αφορά στο να πάρει την κορυφή του ομίλου, δίνεται στο υψηλό 5.50, ενώ στο 2.80 βρίσκεται ο συνδυασμός να βγει 1η η Ολλανδία και 2η η ίδια. Τέλος, με βάση τις αποδόσεις των στοιχηματικών, προκύπτει 12ο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης με απόδοση 67.00! Μπορεί να τα καταφέρει;

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να τερματίσει 1η στον όμιλο 6.00 Bwin
Φάση αποκλεισμού: Ημιτελικά 11.00 Sportingbet
Να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης 30.00 Stoiximan

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Ουκρανία πρόγραμμα

Όμιλος «παγίδα» φαίνεται να είναι ο 3ος, εκεί θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία, μία από τις παραδοσιακές φιγούρες της Ευρώπης, η οποία μετράει μία κατάκτηση και έχει «δίψα» για διάκριση μετά την απουσία της από το προηγούμενο Euro. Ακολουθεί η επικίνδυνη Αυστρία, που κάνει συνεχή βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, το ρόστερ απαρτίζεται από ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι τη «μεταμόρφωσαν» σε υπολογίσιμη δύναμη. Τέλος, υπάρχει και η «σταχτοπούτα» Βόρεια Μακεδονία, που μοιάζει ικανή για τα πάντα, «κουβαλώντας» μαζί τις πειστικές εμφανίσεις της στα προκριματικά του θεσμού 👇

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Ολλανδία – Ουκρανία 13/6, 22:00 «Γιόχαν Κρόιφ», Άμστερνταμ
Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία 17/6, 16:00 «Νατσιονάλα», Βουκουρέστι
Ουκρανία – Αυστρία 21/6, 19:00 «Νατσιονάλα», Βουκουρέστι

Μπορεί η Ουκρανία να βγει 1η στον όμιλο;

Καθόλου εύκολη υπόθεση, αλλά ούτε και ακατόρθωτη η κατάληψη της κορυφής σε έναν εξαιρετικά αμφίρροπο όμιλο. Αν καταφέρει να κερδίσει τον όμιλο, θα «πληρώσει» 5.50!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει στην 1η θέση 6.00 (Bwin)
Να τερματίσει στην 2η θέση 2.70 (Stoiximan)
Να προκριθεί από τον όμιλο 1.30 (Sportingbet)

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Ουκρανία στη φάση των νοκ άουτ και με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο του Δ’ (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία), ή Ε’ (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία) ή ΣΤ’ ομίλου (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία)
1ο του Α’ ομίλου (Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία, Ελβετία)
3η* 1ο του ΣΤ’ (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία), ή του Ε’ ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Euro 2021 προγνωστικά Ουκρανία

Πορεία στον ΌμιλοΗ δεύτερη θέση στον όμιλο μοιάζει η πιο εφικτή αποστολή, έχοντας την Αυστρία ως άμεση ανταγωνίστρια. Αν στην πρεμιέρα καταφέρει και αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την Ολλανδία, μπορεί να βάλει πλώρη και για την κορυφή, ακολουθεί το παιχνίδι με τη Βόρεια Μακεδονία, που θεωρητικά είναι το αουτσάιντερ. Σε περίπτωση που χάσει η ίδια και η Αυστρία από την Ολλανδία και κερδίσουν αμφότερες τη Βόρεια Μακεδονία, πρόκειται να πέσουν «κορμιά» στην τελευταία αγωνιστική, στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Πορεία στην διοργάνωση: Η πρόκριση στη φάση των «16» θα χαρακτηριστεί ως επιτυχία, κάτι που δεν κατάφερε στις δύο προηγούμενες παρουσίες της, σε διαφορετική περίπτωση θα μοιάζει με παταγώδη αποτυχία. Βρίσκεται σε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους, οπότε όλα είναι πιθανά, απλώς υπάρχει πίεση για θετική πορεία, λόγω της ανόδου που έχει τα τελευταία χρόνια.

Πρώτος σκόρερ: Ο Αντρέι Γιαρμολένκο τραβάει τα περισσότερα βλέμματα από το ρόστερ της, υπάρχουν απαιτήσεις προς τον ίδιο να οδηγήσει την Ουκρανία πέρα από τον όμιλο. Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η αξία του παραμένει αδιαμφισβήτητη, όλα τα «λεφτά» είναι το αριστερό πόδι του, μπορεί να βρει τρόπο να σκοράρει και από το πιο αναπάντεχο σημείο. Είναι με διαφορά ο 1ος σκόρερ εν ενεργεία σκόρερ με 38 γκολ σε 92 εμφανίσεις.

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Αν πάμε με τη λογική, περιμένουμε την Ολλανδία να κατακτήσει την κορυφή του ομίλου και την ίδια να μάχεται με την Αυστρία για τη 2η θέση, με τη Βόρεια Μακεδονία να συμβιβάζεται με την τελευταία θέση. Οριακά μπορεί να πάρει το 2ο «χρυσοφόρο» εισιτήριο των «16», οπότε καταλήγουμε στο φορκάστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης, 1η την Ολλανδία – 2η την Ουκρανία σε απόδοση 2.85 στην Bwin

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουκρανία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Ουκρανίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Α. Πιάτοφ (Τ, 37) 97/0 Σαχτάρ
Χ. Μπούστσαν (Τ, 28) 6/0 Ντιναμό Κιέβου
Α. Τρούμπιν (Τ, 19) 2/0 Σαχτάρ
Μ. Ματβιγένκο (Α, 25) 36/0 Σαχτάρ
Ο. Καραβάγιεφ (Α, 30) 33/1 Ντιναμό Κιέβου
Σ. Κρίβτσοφ (Α, 30) 23/0 Σαχτάρ
Ε. Σόμπολ (Α, 26) 20/0 Κλαμπ Μπριζ
Β. Μικολένκο (Α, 23) 15/0 Ντιναμό Κιέβου
Ι. Ζαμπάρνι (Α, 18) 8/0 Ντιναμό Κιέβου
Ο. Τίμτσικ (Α, 24) 4/0 Ντιναμό Κιέβου
Ντ. Ποπόφ (Α, 22) 1/0 Ντιναμό Κιέβου
Α. Γιαρμολένκο (Μ, 31) 94/40 Γουέστ Χαμ
Τ. Στεπανένκο (Μ, 31) 62/3 Σαχτάρ
Ο. Ζιντσένκο (Μ, 24) 39/6 Μάν. Σίτι
Ρ. Μαλινόφσκι (Μ, 28) 37/6 Αταλάντα
Σ. Σίντορτσουκ (Μ, 30) 36/3 Ντιναμό Κιέβου
Β. Τσιγκάνκοφ (Μ, 23) 26/6 Ντιναμό Κιέβου
Μάρλος (Μ, 34) 25/1 Σαχτάρ
Γ. Μακαρένκο (Μ, 31) 12/0 Κορτράικ
Μ. Σαραπένκο (Μ, 22) 12/0 Ντιναμό Κιέβου
Ο. Ζούμπκοφ (Μ, 24) 11/1 Φερεντσβάρος
Χ. Σουντάκοφ (Μ, 18) 3/0 Σαχτάρ
Ρ. Μπεζούς (Μ, 23/5) 23/5 Γάνδη
Ρ. Γιάρεμτσουκ (Ε, 25) 24/8 Γάνδη
Α. Μπεσγέντιν (Ε, 25) 16/2 Ντιναμό Κιέβου
Α. Ντόβμπικ (Ε, 24) 2/0 Ντνίπρο-1

Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Ο βασικός πυρήνας της ομάδας αγωνίζεται στην εγχώρια Λίγκα και πιο συγκεκριμένα στην Ντινάμο Κιέβου. Η πλειοψηφία του ρόστερ βρίσκεται κάτω από τα 25 έτη, ο κόουτς Σεφτσένκο προτιμάει να χρησιμοποιεί νέους και ελπιδοφόρους παίκτες. Ο δυνατός άξονάς της είναι ο χώρος του κέντρου, ξεχωρίζει ο 23χρονος Τσιγκάνκοφ της Ντινάμο, ένα πολυεργαλείο που κάνει τα πάντα στο γήπεδο, μαρκάρει και σκοράρει. Όπως είπαμε και πιο πάνω, ο Γιαρμολένκο θα τραβήξει το «κουπί» της επίθεσης, ενώ στην άμυνα ξεχωρίζει ο αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Ζιτσένκο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και ως χαφ.

Η πιθανή 11-άδα

Ο 36χρονος Πιάτοφ προέρχεται από μέτρια χρονιά στη Σαχτάρ, όπου έχασε τη θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια, ο κίπερ της Ντινάμο, Μπουστσάν, αναμένεται να ξεκινάει στο «1». Ο Σεφτσένκο κάνει αλχημείες στο σύστημά του, τις περισσότερες φορές προτιμάει να παίζει με τρεις στόπερ, οι Κρίβστοφ, Ματβιένκο, Μιχαλιτσένκο θεωρούνται οι βασικοί του. Στη μεσαία γραμμή, Σίντορτσουκ, Σαραπένκο βρίσκονται μπροστά από τα στόπερ, λίγο πιο μπροστά ο Τσιγκάνκοφ. Οι Ζιτσένκο (αριστερά) και Καραβάεφ (δεξιά) θα παίζουν μπακ – χαφ, ενώ στην επίθεση έχουν τον πρώτο λόγο οι Γιαρμολένκο και Γιάρεμτσουκ.

Ο προπονητής

Αντρέι Σεφτσένκο (44 ετών). Εμβληματική φιγούρα στην Ουκρανία, υπήρξε τεράστιος ποδοσφαιριστής με δεινότητα στο σκοράρισμα, ξεχώρισε περισσότερο με τα χρώματα της Μίλαν. Έκανε θραύση και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παραμένει μέχρι και τώρα ο πρώτος σκόρερ της χώρας με 48 γκολ σε 111 συμμετοχές. Από τις 15 Ιουλίου του 2016 βρίσκεται στον πάγκο της. Την ανέβασε επίπεδο, την έκανε πιο επιθετική, έχοντας 47,7% ποσοστό νικών σε 44 αγώνες.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ