foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Ολλανδία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 17:52
Euro 2021 Ολλανδία.jpg

Επιστρέφει σε μεγάλη διοργάνωση μετά το Μουντιάλ του 2014 (γήπεδα της Βραζιλίας), όπου τα είχε πάει περίφημα, τερματίζοντας 3η. Πραγματοποιεί τη 10η συμμετοχή της σε τελική φάση Euro (μετρά επίδοση 17-8-10 σε 35 αγώνες), με πιο ένδοξη στιγμή την κατάκτηση της κούπας το 1988, στη Γερμανία. Αυτή ήταν η μοναδική της συμμετοχή σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως 4 φορές έχει τερματίσει στην τρίτη θέση (1976, 1992, 2000 και 2004). Την τελευταία φορά που «εμφανίστηκε» σε τελική φάση Euro (2012, γήπεδα Πολωνίας, Ουκρανίας) απογοήτευσε και τέθηκε εκτός από τη φάση των ομίλων (3/3 ήττες).

Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση για την Euro 2020 - 2021 Ολλανδία, βασισμένη στο ρόστερ, την πιθανή ενδεκάδα και την τακτική της. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να τσεκάρετε τις τελευταίες αποδόσεις και προβλέψεις για την πορεία της στην τελική φάση.

Euro 2021 Ολλανδία αποδόσεις

Παρότι τα τελευταία χρόνια οι «οράνιε» έκαναν χαμηλές πτήσεις, οι μπουκ τους υπολογίζουν αρκετά, δίνοντάς τους ως 8ο φαβορί για την κατάκτηση και σε απόδοση 15.00. Ουσιαστικά τους θέτουν περίπου στην ίδια κατηγορία με Πορτογαλία (10.00) και Ιταλία (12.00), πίσω από Αγγλία (6.50), Γαλλία (6.50), Βέλγιο (8.00), Ισπανία (9.00) και Γερμανία (9.00). Διαβάζοντας τις παραπάνω αποδόσεις, προκύπτει πως η Euro 2020 - 2021 Ολλανδία έχει περίπου 13% πιθανότητες να σηκώσει για δεύτερη φορά την ευρωπαϊκή κούπα. Είναι όμως σε θέση να... επιστρέψει;

Το αρνητικό είναι πως ο αναμορφωτής της, Ρόλαντ Κούμαν, που την επανέφερε στο προσκήνιο (υπήρξε φιναλίστ του Nations League) αποχώρησε το 2020 για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα και πλέον συνεχίζει στον πάγκο ο αμφιλεγόμενος Φρανκ ντε Μπουρ, που δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στο ολλανδικό κοινό. Μεγάλο συν το ότι θα δώσει τα παιχνίδια της μπροστά στο κοινό της, στο Άμστερνταμ, αλλά και η ευνοϊκή κλήρωση που είχε στον όμιλο.

Με βάση τα παραπάνω και τις αποδόσεις, η ομάδα του Foxbet.gr συγκέντρωσε παρακάτω τις καλύτερες προβλέψεις για την πορεία της Euro 2021 Ολλανδίας και τα στοιχήματα τα οποία αξίζει να μας απασχολήσουν.

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να τερματίσει δεύτερη 11.00 Bwin
Φάση αποκλεισμού: Ημιτελικά 5.00 Stoiximan
Ντεπάι: Καλύτερος παίκτης του τουρνουά 41.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Ολλανδία πρόγραμμα

Οι «οράνιε» έχουν κληρωθεί στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης και η αλήθεια είναι πως τους... χαμογέλασε η κληρωτίδα, δίνοντας -θεωρητικά πάντα- βατούς αντιπάλους. Η Ολλανδία λοιπόν θα αντιμετωπίσει, ως γηπεδούχος μάλιστα, την Ουκρανία, την Αυστρία και την «πρωτάρα» σε τελική φάση Βόρεια Μακεδονία.

Βέβαια, όσο... τυχερή ήταν η Ολλανδία στην κλήρωση, τόσο άτυχη είναι στην πιθανή πορεία της μετά τον όμιλο. Ακόμα και πρώτη να τερματίσει υπάρχει η περίπτωση να βρει μπροστά της τον 3ο του 6ου ομίλου, δηλαδή (πιθανότατα) κάποια από τις Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία. Σε περίπτωση που τερματίσει δεύτερη πέφτει πάνω στην πρωτοπόρο του πρώτου, που πιθανότατα θα είναι η Ιταλία.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό Euro 2020 – 2021 Ολλανδία πρόγραμμα για τη φάση των ομίλων:

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Ολλανδία - Ουκρανία 13/6, 19:00 Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα, Άμστερνταμ
Ολλανδία - Αυστρία 17/6, 22:00 Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα, Άμστερνταμ
Βόρεια Μακεδονία - Ολλανδία 21/6, 19:00 Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα, Άμστερνταμ

Μπορεί η Ολλανδία να βγει πρώτη στον όμιλο;
Βάσει της δυναμικότητας των αντιπάλων, αν δείξει το καλό της πρόσωπο η Ολλανδία αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει την πρωτιά στον 3ο όμιλο. Λογικά ο πιο δυνατός αντίπαλός της θα είναι η Ουκρανία, του Αντρί Σεφτσένκο (προπονητής). Δίνεται δικαίως στο 1.40 (στο 5.50 οι Ουκρανοί και στο 6.00 οι Αυστριακοί).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να προκριθεί στους «16» ⏩ 1.02 (Bwin)
Να τερματίσει 1η στον Γ’ Όμιλο ⏩ 1.35 (Bwin)
Να τερματίσει 2η στον Γ’ Όμιλο ⏩ 3.40 (Stoiximan)

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Ολλανδία στη φάση των νοκ-άουτ και με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο του Δ’ (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία), ή Ε’ (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία) ή ΣΤ’ ομίλου (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία)
1ο του Α’ ομίλου (Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία, Ελβετία)
3η* 1ο του ΣΤ’ (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία), ή του Ε’ ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Euro 2021 προγνωστικά Ολλανδία

Πορεία στον Όμιλο: Από τις διασταυρώσεις προκύπτει πως τα ζόρια θα ξεκινήσουν στη νοκ άουτ φάση για τους «οράνιε». Ενδέχεται στις τελευταίες αγωνιστικές να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θα βγουν πρώτοι ή δεύτεροι προκειμένου να διαλέξουν αντίπαλο, κάτι βέβαια πολύ παρακινδυνευμένο και επίφοβο για να εκτιμήσουμε από τώρα. Πάντως, η δυναμικότητα των αντιπάλων στον όμιλο τους δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουν με θετικά αποτελέσματα και να «χτίσουν» ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Πορεία στη διοργάνωση: Η απουσία από τις δύο προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις, έχει μεγαλώσει τις απαιτήσεις του κόσμου και υπάρχει πίεση προς τους «οράνιε» για διάκριση, κάτι που φάνηκε και στο UEFA Nations League, όπου προκρίθηκαν στην τελική τετράδα (πλέι οφ), αλλά έχασαν στον τελικό από την Πορτογαλία. Στο παρελθόν έχουν δείξει πως αν βρουν ρυθμό είναι σε θέση να φτάσουν πολύ μακριά στο θεσμό, εμείς πιστεύουμε πως η παρουσία τους στα προημιτελικά (δηλαδή να προκριθούν από τον όμιλο και να περάσουν το πρώτο νοκ άουτ γύρο) είναι το πιο λογικό σενάριο. Βέβαια, δεν αποκλείεται να κάνουν την υπέρβαση (ημιτελικά) και στο τέλος να καταλάβουν την... αγαπημένη τους 3η θέση.

Πρώτος σκόρερ: Πολλοί ισχυρίζονται πως αν ο Ντεπάι είχε φυσιολογικό και όχι ιδιόρρυθμο χαρακτήρα θα ήταν ήδη στους κορυφαίους του κόσμου. Ο 27χρονος -πλέον- φορ ήταν ο πυλώνας στον οποίο «έχτισε» τους... νέους «οράνιε» ο Κούμαν και φαίνεται να έχει την εμπιστοσύνη και του Φρανκ ντε Μπουρ. Είναι από τους παίκτες που αποδίδουν καλύτερα όταν αγωνίζονται με το Εθνόσημο, παρά με τον σύλλογό τους. Στην περίπτωση που όλα κυλήσουν ιδανικά για τους Ολλανδούς, τότε λογικά θα έχει λάμψει ο Ντεπάι, με τη συνολική του εμφάνιση, ξέχωρα από τα γκολ. Το να βγει πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά προσφέρεται σε απόδοση 41.00.

 

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Όλα υπέρ των «οράνιε» είναι στον όμιλο, θα αντιμετωπίσουν χειρότερες ποιοτικά ομάδες μπροστά στο κοινό τους, οπότε το πιο λογικό είναι να τερματίσουν στην πρώτη θέση. Η απόδοση της πρωτιάς είναι χαμηλή (1.35Vistabet), οπότε θα ποντάρουμε στο να τερματίσει στην πρώτη θέση, έχοντας πίσω της στην δεύτερη την Ουκρανία, επιλογή που προσφέρεται στο 2.85 στην Bwin.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολλανδία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Ολλανδίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

 

Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Τ. Κρουλ (Τ, 33) 4/0 Νόριτς
Στεκέλενμπουρχ (Τ, 38) 58/0 Άγιαξ
Μ. Μπιζότ (Τ, 30) 1/0 Άλκμααρ
Ντ. Μπλιντ (Α, 31) 77/2 Άγιαξ
Ντε Φράι (Α, 29) 43/3 Ίντερ
Ζ. Φέλτμαν (Α, 29) 27/2 Μπράιτον
Ντε Λιχτ (Α, 21) 26/2 Γιουβέντους
Ν. Ακέ (Α, 26) 19/2 Μάντσεστερ Σ.
Ντ. Ντάμφρις (Α, 25) 17/0 Αϊντχόφεν
Φαν Άανχολτ (Α, 30) 13/0 Κρίσταλ Πάλας
Ο. Βάινταλ (Α, 21) 7/0 Άλκμααρ
Χ. Βαϊνάλντουμ (Μ, 30) 73/22 Λίβερπουλ
Φ. ντε Γιονγκ (Μ, 24) 25/1 Μπαρτσελόνα
Ντ. Κλάασεν (Μ, 28) 22/5 Άγιαξ
Ντε Ρόον (Μ, 30) 21/0 Αταλάντα
Ρ. Χράφενμπερχ (Μ, 19) 3/0 Άγιαξ
Τ. Κόοπμαϊνερς (Μ, 23) 1/0 Άλκμααρ
Μ. Ντεπάι (Ε, 27) 62/23 Λυών
Λ. ντε Γιονγκ (Ε, 30) 35/8 Σεβίλλη
Στ. Μπέρχαους (Ε, 29) 24/2 Φέγενορντ
Ντ. Μάλεν (Ε, 22) 8/2 Αϊντχόφεν
Β. Βέχορστ (Ε, 28) 4/0 Βόλφσμπουργκ
Κ. Χάκπο (Ε, 22) 0/0 Αϊντχόφεν

Παίκτες Κλειδιά & Τακτικές

Εδώ υπάρχει μια μικρή «ομίχλη», διότι η ομάδα που πήρε την πρόκριση ουσιαστικά «χτίστηκε» από τον Κούμαν και θα την οδηγήσει στην τελική φάση ο Φρανκ ντε Μπουρ, που ανέλαβε από τον Οκτώβριο του 2020 κι έκτοτε έχει επίδοση 5-3-2, σε 10 επίσημα και φιλικά ματς. Οπότε από πλευράς τακτικής περισσότερα συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν από τα φιλικά των «οράνιε», πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού θα παίξει ο χαφ της Μπαρτσελόνα, Λουκ ντε Γιονγκ και το βαρύ πυροβολικό μπροστά θα είναι ο Μέμφις Ντεπάι. Η δύναμη των Ολλανδών είναι σε κέντρο και επίθεση, παραδοσιακά η αδυναμία τους είναι στα μετόπισθεν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει και αξιόπιστη επιλογή κάτω από τα γκολπόστ.

Η πιθανή ενδεκάδα

Νευραλγική η θέση του τερματοφύλακα, ιδιαίτερα μετά την απώλεια του Σίλεσεν, ο οποίος είχε κληθεί αρχικά στην αποστολή, όμως νόσησε με covid-19 και δεν θα είναι διαθέσιμος για την τελική φάση. Έτσι έμειναν οι Στεκέλενμπουρχ, Κρουλ (38 και 33 ετών αντίστοιχα), που είναι μεν έμπειροι, αλλά ποιοτικά... δεύτερης διαλογής. Στη θέση του Σίλεσεν κλήθηκε ο Μπιζότ, που έχει όμως ελάχιστο χρόνο με τους «οράνιε».

Το ποιος θα παίξει στην άμυνα δεν είναι τόσο σημαντικό, καθώς το επιθετικό στυλ που υιοθετεί η ομάδα «εκθέτει» ενίοτε τους στόπερ, έστω κι αν αυτοί είναι καλού επιπέδου (Ντε Λιχτ, Μπλιντ για παράδειγμα). Το κέντρο αναμφίβολα είναι η ισχυρή γραμμή των «οράνιε» με τους Φρένκι ντε Γιονγκ, Βαϊνάλντουμ και Κλάασεν, αλλά και τους Ντε Ρόον, Χράφενμπερχ, να προσφέρουν αξιόλογες εναλλακτικές.

Στην επίθεση το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρησιμοποιηθεί ο Ντεπάι, είτε ως απλός φορ, είτε ως «ψευτοεννιάρι», είτε σε πιο ελεύθερο ρόλο. Οι θέσεις των εξτρέμ «παίζουν» και υπάρχουν αρκετές επιλογές, από τον Μπέρχαους έως τους ταλαντούχους Χάκπο, Μάαλεν (22 ετών αμφότεροι). Διαθέτει και δύο «βαρείς» φορ, τους Βέχορστ και Λουκ ντε Γιονγκ, όταν θα χρειαστεί λύσεις από στημένες φάσεις.

Ο προπονητής

Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για τους «οράνιε». Ο Φρανκ ντε Μπουρ έχει επιτυχίες στην καριέρα του, με Άγιαξ (4 πρωταθλήματα), Ατλάντα (Κύπελλο ΗΠΑ και φιναλίστ στην MLS), αλλά και... παταγώδεις αποτυχίες στα πιο δύσκολα εγχειρήματά του έως τώρα. Στην Ίντερ απολύθηκε έπειτα από 85 μέρες στον πάγκο, ενώ στην Κρίσταλ Πάλας άντεξε μόλις 10 εβδομάδες, σπάζοντας αρνητικό ρεκόρ (ξεκίνημα με 4/4 ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ και μηδέν παθητικό). Σε επίπεδο εθνικής ομάδας, ήταν βοηθός του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ το 2010, όταν οι Ολλανδοί υπήρξαν φιναλίστ του Μουντιάλ, χάνοντας με 1-0 στην παράταση του τελικού από τους Ισπανούς.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το Euro 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ