foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Βόρεια Μακεδονία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 17:42
Euro 2021 Β. Μακεδονία.jpg

Η Βόρεια Μακεδονία κάνει ντεμπούτο σε τελική φάση, ενώ χρειάστηκε να περάσει από τα πλέι οφ των προκριματικών για να βρεθεί στο Euro, κερδίζοντας την Γεωργία με 1-0 σε νοκ-άουτ παιχνίδι. Σίγουρα, θα υπάρχει η αμηχανία της «πρωτάρας», αφού με την «μία» μπήκε στα βαθιά, συμπληρώνοντας έναν όμιλο που θα μετέχουν οι Ολλανδοί και οι Αυστριακοί. Η ίδια είναι μία δουλεμένη ομάδα, με σημαντικές μονάδες και με στόχο να περάσει στους «16».

Θα τα καταφέρει ή όχι, τα τρία παιχνίδια στον όμιλο θα δείξουν. Παρ' όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να την αγνοήσει, ειδικά όταν στο ρόστερ της θα βρίσκεται ο βετεράνος μεσοεπιθετικός, Πάντεφ. Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση για την Euro 2020 Βόρεια Μακεδονία, βασισμένη στο ρόστερ, την πιθανή ενδεκάδα και την τακτική της. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να τσεκάρετε τις τελευταίες αποδόσεις και προβλέψεις για την πορεία της στην τελική φάση.

Euro 2021 Βόρεια Μακεδονία αποδόσεις

Θεωρείται «δεμένη» ομάδα που άφησε θετικές εντυπώσεις στην προκριματική φάση, καθόλου τυχαία δεν ήταν η πρόκριση, την οποία και άξιζε 100%. Στην τελική φάση παίζει ρόλο και η εμπειρία, την οποία δεν έχει αποκτήσει ακόμη, λογικό που φιγουράρει ως αουτσάιντερ στον όμιλό της. Σε απόδοση 3.50 προσφέρεται το να περάσει στην επόμενη φάση. Θα παλέψει για την 3η θέση, αν καταφέρει να τερματίσει εκεί, προσφέρεται στο «πανάκριβο» 6.00!

Αδιανόητο μοιάζει να κατακτήσει την κορυφή του γκρουπ, πρέπει να γίνουν ακραία σενάρια, γι’ αυτό βρίσκεται στο 25.00. Πιο ρεαλιστικό είναι να χάσει όλα τα ματς του ομίλου, μια εξέλιξη που μας αποφέρει τρεις φορές το ποντάρισμα μας. Μία άλλη πιθανή εξέλιξη είναι να βγει 1η η Ολλανδία και τελευταία η ίδια, αυτός ο συνδυασμός βρίσκεται στο μόλις 1.60. Μπορεί να τα καταφέρει;

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να προκριθεί από τον όμιλο 3.50 Bwin
Φάση αποκλεισμού: Ημιτελικά 40.00 Bwin
Να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης 200.00 Stoiximan

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Βόρεια Μακεδονία πρόγραμμα

Βρίσκεται σε δύσκολο όμιλο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα, καθώς μπορεί να γνωρίσει «βαριές» ήττες, κάτι που σίγουρα δεν επιδιώκει ως «πρωτάρα» στο τουρνουά. Κάθε ματς θα είναι εμπειρία για την ίδια, ξεκινάει με τη ζόρικη Αυστρία, σε αυτό το ματς θα κυνηγήσει την έκπληξη, στην πρεμιέρα της όπου δεν την περιμένει καμία πως θα αγωνιστεί. Έπειτα, αντιμετωπίζει την Ουκρανία, ακόμα μία επικίνδυνη ομάδα, ενώ κάνει φινάλε με το μεγαθήριο που λέγεται Ολλανδία. Εκεί θα φροντίσει απλώς να μην... δεχτεί πολλά γκολ 👇

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία 13/6, 19:00 «Νατσιονάλα», Βουκουρέστι
Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία 17/6, 16:00 «Νατσιονάλα», Βουκουρέστι
Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία 21/6, 19:00 «Γιόχαν Κρόιφ», Άμστερνταμ

Μπορεί η Βόρεια Μακεδονία να προκριθεί από τον όμιλο;

Θα παρομοιαστεί με «θαύμα» αν καταφέρει να τερματίσει στην κορυφή, «πληρώνει» 21.00 (Sportingbet)! Το γνωρίζει και η ίδια ότι οι ελπίδες που έχει για διάκριση είναι αμυδρές.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει στην 1η θέση 21.00 (Sportingbet)
Να τερματίσει στην 2η θέση 11.00 (Stoiximan)
Να προκριθεί από τον όμιλο 3.60 (Vistabet)

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Βόρεια Μακεδονία στη φάση των νοκ άουτ και με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο του Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία), ή 3ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία), ή 3ο του ΣΤ' Ομίλου (Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία)
1ο του Α' Ομίλου (Τουρκία, Ιταλία, Ελβετία, Ουαλία)
3η* 1ο του ΣΤ' Ομίλου (Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία), ή 1ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Βόρεια Μακεδονία

Πορεία στον ΌμιλοΣυγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει τελευταία στον όμιλο, απολύτως δικαιολογημένα. Είναι «σταχτοπούτα» στη διοργάνωση, της λείπουν οι παραστάσεις από μία τόσο μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ θα βρει μπροστά της δυνατά ονόματα. Όλα θα φανούν στην πρεμιέρα απέναντι στην Αυστρία, που θα επιδιώξει την υπέρβαση, το τελικό αποτέλεσμα θα καθορίσει, μάλλον, την πορεία της.

Πορεία στην διοργάνωση: Δεν υπάρχει άγχος, πηγαίνει με άγνοια κινδύνου, είναι το φαβορί για την 4η θέση. Καμία απογοήτευση δεν θα υπάρξει σε περίπτωση που φύγει με 3 ήττες από τον όμιλο, ο σκοπός είναι να καθιερωθεί σε αυτό το στερέωμα και με τον καιρό να αποκτήσει εμπειρία και διακρίσεις. Πρωταρχικός στόχος είναι να βάλει τα πρώτα της γκολ, να πανηγυρίσει κάποια νίκη και αν καταφέρει να περάσει στους «16», πράγμα δύσκολο, θα μοιάζει με… κατάκτηση του τροπαίου.

Πρώτος σκόρερ: Ο Γκόραν Πάντεφ μπορεί να είναι παλιά… καραβάνα, τον Ιούλιο γίνεται 38 ετών, ωστόσο η εμπειρία που απέκτησε από τα γήπεδα της Ιταλίας όλα αυτά τα χρόνια, καθώς αγωνίζεται εκεί από το 2001, με μία μικρή στάση στη Γαλατάσαραϊ τη σεζόν 2014-15, θα φανεί πολύτιμη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ο πρώτος σε γκολ και συμμετοχές με το Εθνόσημο, μετρώντας 37 τέρματα σε 117 συμμετοχές. Το «μαγικό» αριστερό του πόδι αναμένεται να ταλαιπωρήσει τις αντίπαλες άμυνες.

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Θα υπάρχει η χαρά της πρωτοεμφανιζόμενης, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να μπλέξει τον όμιλο και να κυνηγήσει την πρόκριση. Είναι το φαβορί για την τελευταία θέση, αποτυπώνεται και από τη χαμηλή απόδοσή της. Θα στραφούμε σε πιο ειδικά στοιχήματα, ποντάροντας ότι θα γνωρίσει μόνο ήττες στον όμιλο, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 4.00 στην Bwin.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βόρεια Μακεδονία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Βόρειας Μακεδονίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Στ. Ντιμιτριέφσκι (Τ, 27) 42/0 Ράγιο Βαγεκάνο
Ντ. Σισκόφσκι (Τ, 26) 6/0 Δόξα Κατοκοπιάς
Ρ. Γιάνκοφ (Τ, 22) 0/0 Ραμποτνίτσκι
Στ. Ριστόφσκι (Α, 29) 65/2 Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Κ. Ριστέφσκι (Α, 30) 47/0 Ούιπεστ
Ε. Αλιόσκι (Α, 29) 44/8 Λιντς
Β. Μούσλιου (Α, 26) 31/1 Φέχερβαρ
Ντ. Βελκόφσκι (Α, 26) 27/1 Ριέκα
Ε. Μπεϊτουλάι (Α, 27) 21/0 Σκέντζια
Γκ. Ζάικοφ (Α, 26) 17/1 Σαρλερουά
Φ. Χασάνι (Μ, 31) 41/2 Παρτιζάνι
Στ. Σπιρόφσκι (Μ, 30) 40/1 ΑΕΚ Λάρνακας
Ε. Μπάρντι (Μ, 25) 34/6 Λεβάντε
Μπ. Νικόλοφ (Μ, 26) 34/2 Λέτσε
Ε. Έλμας (Μ, 21) 27/7 Νάπολι
Α. Αντέμι (Μ, 31) 21/4 Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Μ. Ραντέσκι (Μ, 26) 17/1 Ακ. Πάντεφ
Τ. Κοσταντίνοφ (Μ, 25) 10/0 Ρουζομπέροκ
Ντ. Αβραμόφσκι (Μ, 26) 6/0 Καϊσέρισπορ
Ντ. Τσουρλίνοφ (Μ, 20) 3/1 Στουτγάρδη
Γκ. Πάντεφ (Ε, 37) 119/37 Τζένοα
Α. Τραϊκόφσκι (Ε, 28) 65/18 Μαγιόρκα
Ι. Τριτσκόφσκι (Ε, 34) 64/7 ΑΕΚ Λάρνακας
Κρ. Βελκόφσκι (Ε, 33) 16/0 Σαράγεβο
Βλ. Στογιανόφσκι (Ε, 24) 8/2 Σαμπλί
Μ. Ριστόφσκι (Ε, 23) 1/1 Σπαρτάκ Τρνάβα


Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Η πλειονότητα του ρόστερ αγωνίζεται εκτός χώρας, αρκετοί από αυτούς σε κορυφαία πρωταθλήματα. Πέρα από τον «βετεράνο» Πάντεφ, άξιοι συμπαραστάτες είναι οι επιθετικοί Νεστορόφκσι και Τραϊκόφσκι, 28 γκολ μετρούν μαζί στην εθνική ομάδα. Σταθερός είναι ο τερματοφύλακας Ντιμιτριέφσκι, ο οποίος πρόκειται να έχει μπόλικη δουλειά στα παιχνίδια του ομίλου. Επίσης, ξεχωρίζουν οι μέσοι Μπάρντι της Λεβάντε και Ελμάς της Νάπολι, ο πρώτος είναι «μηχανάκι» του κέντρου, ενώ ο δεύτερος διαθέτει άψογη τεχνική κατάρτιση.  

Η πιθανή 11-άδα

Συνήθως, αγωνίζεται σε σχήμα 3-5-2, με τον Ντιμιτριέφσκι να «κουνιέται» σπάνια από τη θέση του τερματοφύλακα. Μπροστά του βρίσκονται οι Ριστόφσκι, Βελκόφσκι και Μούσλιου, στόπερ που αρέσκονται στη δύναμη και στο εναέριο παιχνίδι. Πλάγια μπακ χαφ παίζουν οι Νικόλοφ (δεξιά), Αλιόσκι (αριστερά), ενώ στο χώρο του κέντρου πρωταγωνιστούν οι Μπάρντι, Αντέμι, Ελμάς, ελπιδοφόρο «τρίο» που μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις. Δεν μετακινούνται από την επίθεση το δίδυμο Πάντεφ – Τραϊκόφσκι, ο καθένας με το προσωπικό του στυλ, υπόσχονται να βάλουν τα πρώτα γκολ της χώρας τους σε Euro.

Ο προπονητής

Ο 45χρονος Ιγκόρ Ανγκελόφσκι είναι ο κύριος υπεύθυνος της επιτυχίας, την οδήγησε για πρώτη φορά σε τελική φάση Euro, αναμφίβολα είναι ο καλύτερος προπονητής που κάθισε ποτέ στον πάγκο της. Τον στηρίζει απόλυτα η Ομοσπονδία, από το 2015, βλέποντας θετικά δείγματα τα τελευταία χρόνια, ελπίζει σε νέες… περιπέτειες. Έχει 45.83% ποσοστό νικών σε 48 αγώνες με την εθνική ομάδα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ