foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ιρλανδία, Premier League: Preview 2021

Previews Πρωταθλημάτων | 18 Μάρ 2021 22:14
Ιρλανδία-Premier-League-Preview-2021.jpg

Με τις… ευλογίες του Αγίου Πατρικίου

To πρωτάθλημα της Πρέμιερ Ιρλανδίας ξεκίνησε πέρυσι στις 14 Φλεβάρη, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φέτος θα ξεκινήσει στις 19 Μαρτίου, δύο μέρες μετά τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου, η St’ Patrick’s Day κρατάει συνήθως… 2-3 μέρες. Με την ευχή του Αγίου Πατρικίου λοιπόν, το φετινό πρωτάθλημα να μην ταλαιπωρηθεί τόσο όσο το περσινό από τον covid, ξεκινά μέσα Μαρτίου, αντί για Φεβρουάριο όπως παραδοσιακά γινόταν τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό γιατί υπήρχε η ελπίδα ότι αυτό το μήνα θα μπορούσε να επιτραπεί η προσέλευση φιλάθλων, η Ιρλανδία όμως είναι στο επίπεδο 5 (ανώτερο επίπεδο περιορισμών λόγω covid). Έγινε αύξηση της τάξης των 20.000€ στα χρήματα που θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη, ενώ η πρωταθλήτρια θα πάρει 130.000 €.

Σύστημα διεξαγωγής

Πρωτάθλημα 10 ομάδων και 36 αγωνιστικών. Τέσσερις γύροι, η κάθε ομάδα αντιμετωπίζει την άλλη 4 φορές (εντός και εκτός έδρας). Η πρωταθλήτρια παίρνει το εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η 2η, η 3η και η 4η της τελικής κατάταξης πηγαίνουν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Η τελευταία ομάδα (10η) υποβιβάζεται απευθείας, η προτελευταία (9η) θα δώσει πλέι-οφ παραμονής/ανόδου με τη νικήτρια των πλέι-οφ ανόδου της β’ κατηγορίας (First Division). Πέρυσι εξαιτίας του covid έγιναν μόνο δύο γύροι, όλοι ευελπιστούν ότι το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Σάμροκ Ρ. 2. Ντάνταλκ 3. Μποέμιανς 4. Σεντ Πάτρικς
5. Ντέρι 6. Σλίγκο Ρόβ. 7. Φιν Χαρπς 8. Ντρόχεντα
9. Γουότερφορντ 10. Λόνγκφορντ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Ντ. Μάντριου Μεσοεπιθετικός Μποέμιανς Σάμροκ Ρ.
Οζόγκουε Επιθετικός Σλίγκο Ρόβ. Ντάνταλκ
Μάουντνι Μέσος Ντάνταλκ Σεντ Πάτρικς
Πάρκχαουζ Επιθετικός Σέφιλντ Γιουν. Ντέρι
Μάσει Αμυντικός Ντάνταλκ Ντρόχεντα

Μακροχρόνια

Η Σάμροκ Ρόβερς δείχνει έτοιμη να διατηρήσει τα σκήπτρα της, η Ντάνταλκ φαντάζει ως η ομάδα που μπορεί να την απειλήσει. Μποέμιανς, Σεντ Πάτρικς και Ντέρι έκαναν καλές προσθήκες και η μάχη για την Ευρώπη δείχνει συναρπαστική. Στη μάχη της παραμονής η νεοφώτιστη Λόνγκφορντ είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Οι ομάδες της Πρέμιερ Ιρλανδίας

Σάμροκ Ρόβερς

Τι έκανε πέρσι: Κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα, επιστρέφοντας μετά από 9 χρόνια στον θρόνο της. Επωφελήθηκε από τη σύντομη διάρκεια (18 αγώνες) και το κακό ξεκίνημα της Νταντάλκ και πήρε τον πολυπόθητο τίτλο. Άγγιξε και το νταμπλ, έχασε όμως 4-2 στην παράταση από την Νταντάλκ.

Προπονητής: Στίβεν Μπράντλεϊ, 37 ετών. Από το 2016, πρόπερσι έφερε τους «Χουπς» στην 2η θέση, τον έσωσε η κατάκτηση του κυπέλλου, το πρωτάθλημα ήταν μονόδρομος πέρυσι και το κατέκτησε με τον πλέον εμφατικό χρόνο. Χωρίς την περσινή πίεση αναμένεται να δουλέψει φέτος.

Γήπεδο: Tallaght Stadium (8.000)

Μεταγραφές: Η απόκτηση του Ντάνι Μάντριου είναι αυτή που ξεχωρίζει. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, νεαρός παίκτης της χρονιάς το 2019 στην Ιρλανδία, δεν ήταν στα καλύτερα του πέρυσι στην Μποέμιανς (ξεκίνησε μόλις σε 5 ματς), είναι όμως από αυτούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Απώλεια ο Τζακ Μπιρν που πήγε στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και ο Άαρον ΜακΈνεφ που πήγε στη Χαρτς. Έφυγαν συνολικά 8 παίκτες και ήρθαν τέσσερις, προσθήκες ποιότητας από τον Μπράντλεϊ.

Προετοιμασία: Δεν έκανε την προετοιμασία που θα ήθελε εξαιτίας του covid, επικράτησε σε ένα φιλικό με 3-0 της Κάμπιντελι, για να χάσει στα πέναλτι το Σούπερ Καπ, που έδωσε στην έδρα της απέναντι στην κυπελλούχο Νταντάλκ την περασμένη Παρασκευή.

Εκτίμηση: Η άμυνα ήταν το μεγάλο της όπλο πέρυσι, δέχτηκε μόλις 7 γκολ σε 18 ματς πρωταθλήματος και ο Μπράντλεϊ φρόντισε να την διατηρήσει ακέραιη. Οι προσθήκες είναι καλές, έχει τον πρώτο λόγο στην υπεράσπιση του τίτλου της, εκτός αν την αποπροσανατολίσει πολύ η ευρωπαϊκή περιπέτεια.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Νταντάλκ

Τι έκανε πέρσι: Πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα, σε μια σεζόν που έδειξε ενισχυμένη, για να τερματίσει τελικά στην 3η θέση. Το τρίτο σερί πρωτάθλημα φάνηκε να χάνεται μετά το lockdown, αιφνιδίασε τους πάντες η απομάκρυνση του πετυχημένου Βίνι Περθ που ήταν από το 2012 στην ομάδα. Ακόμα πιο εντυπωσιακή η πρόσληψη του -παντελώς άγνωστου- Φίλιπο Τζιοβανόλι στο ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού, στα τέλη Αυγούστου. Ο Ιταλός όμως τα πήγε μια χαρά, η Νταντάλκ μπήκε στους ομίλους του Γιυρόπα Λιγκ, όπου έκανε αξιοπρεπής εμφανίσεις και κατέκτησε το κύπελλο στερώντας από τη Σάμροκ Ρόβερς το νταμπλ.

Προπονητής: Σέιν Κίγκαν (39 ετών). Ανέλαβε αυτόν τον μήνα, με τον Τζιοβανιόλι να γίνεται κόουτς από προπονητής. Είχε να δουλέψει από το 2018 όταν ήταν στη Γκάλγουεϊ, σε μια απογοητευτική σεζόν, με την ομάδα να υποβιβάζεται, η καλή πορεία της στα κύπελλα δεν ήταν αρκετή. Κατέκτησε όμως το Σούπερ Καπ την περασμένη Παρασκευή, όταν η Νταντάλκ επικράτησε στα πέναλτι της πρωταθλήτριας Σάμροκ, δείχνοντας ότι -αν μη τι άλλο- θα είναι ανταγωνιστική.

Γήπεδο: Oriel Park (4.500, 3.100 στα ευρωπαϊκά ματς)

Μεταγραφές: Μεγάλες ανακατατάξεις, έφυγαν 15 παίκτες, ήρθαν 9, σημαντικές οι αποχωρίσεις του φουλ-μπακ Σον Γκάνον και του έμπειρου μέσου Τζον Μάουντνι που έπαιξε σε 220 ματς πρωταθλήματος, στην ομάδα από το 2012. Από τις προσθήκες ξεχωρίζει αυτή του επιθετικού Οζόκγουε από τη Σλίγκο.

Προετοιμασία: Νίκησε 2-1 την Μποέμιανς και 3-2 τη νεοφώτιστη Ντροχέντα σε φιλικά, για να επικρατήσει στα πέναλτι της Σάμροκ στον τελικό του Σούπερ Καπ, σε γενικές γραμμές το πρώτο δείγμα είναι καλό.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα απειλήσει την πρωταθλήτρια Σάμροκ, τα προβλήματά της πάντως ήταν κυρίως στα αποδυτήρια, κάτι που φάνηκε από την απομάκρυνση του Φεν και το γεγονός ότι ο -απροσδόκητα- επιτυχημένος Τζιοβανιόλι, έγινε κόουτς. Η απομάκρυνση του Μάρτιν Κόνολι, υπεύθυνου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ακόμα μία ένδειξη προβλημάτων πέρα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Μποέμιανς

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στη 2η θέση σε μια εξαιρετική σεζόν, κατάφερε να ξεπεράσει αρκετούς τραυματισμούς, με τον Λονγκ να δείχνει ακόμα μια φορά τις προπονητικές του ικανότητες.

Προπονητής: Κιθ Λονγκ, 48 ετών. Εγγύηση στον πάγκο των «Τσιγγάνων» στον οποίο βρίσκεται από το 2014. Πρόπερσι η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση, πέρυσι στη 2η, την υψηλότερη από τότε που ανέλαβε την αρχαιότερη ομάδα της Ιρλανδίας.

Γήπεδο: Dalymount Park (6.600)

Μεταγραφές: Βγήκε πάλι κερδισμένη από μεταγραφή του… 2010. Είχε βάλει ρήτρα μεταπώλησης όταν έδωσε τον Ματ Ντόχερτι στο Γουλβς αντί του ποσού των 80.000 € και όταν τον πήρε ο Μουρίνιο στην Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι, εισέπραξε 1.5 εκατομμύριο €. Έφτασε έτσι σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου και θα χρησιμοποιεί τις προπονητικές του εγκαταστάσεις για τα επόμενα 18 χρόνια! Αποχωρήσεις επιθετικών, των Γκραντ (Χάντερφιλντ), Μάντριου (Σάμροκ Ρόβερς) και Ράιτ (Έιρ) οι σημαντικότερες. Οι Μπαρτ, Μπαστιέν Ερί και Κουτ δυνατές προσθήκες στα χαφ, ήρθαν 9 παίκτες και έφυγαν 10, το ρόστερ δείχνει ποιοτικό και ισορροπημένο.

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά φιλικά, όλα εντός των πυλών φυσικά, έχασε 2-1 από την Νταντάλκ, κέρδισε 2-1 τη Γιου Σι Ντι και 2-1 την Μπρέι. Τελευταίο φιλικό αυτό της περασμένης Παρασκευής, επικράτησε 2-1 της Γκάλγκουεϊ.

Εκτίμηση: Ο ικανότατος Λονγκ φρόντισε να καλύψει ιδανικά τα κενά, οι «Τσιγγάνοι» θα είναι και φέτος ανταγωνιστικοί, δύσκολα θα καταφέρουν να τερματίσουν πάλι 2οι, η 3η θέση είναι όμως στις δυνατότητές τους. Σημαντική η κίνηση του χορηγού στη φανέλα, πρόκειται για το ροκ συγκρότημα της Ιρλανδίας, Fontaines DC, το 15% των εισπράξεων από τις πωλήσεις πηγαίνει στους άστεγους.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σεντ Πάτρικς

Τι έκανε πέρσι: Η 6η θέση δεν ήταν κι ότι καλύτερο για την «Πατς», είχε τερματίσει στην 5η τη σεζόν που προηγήθηκε, ξεκίνησε με 4 ματς χωρίς νίκη και δεν κατάφερε να συνέλθει

Προπονητής: Στίβεν Ο’ Ντόνελ, 35 ετών. Ανέλαβε στις 31 Αυγούστου του 2019 παίρνοντας τη θέση του Κένι, κάνοντας το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής. Πρώην παίκτης-βοηθός προπονητή του Βίνι Περθ στη Νταντάλκ, πέρυσι έπεσε στα βαθιά και –τηρουμένων των αναλογιών- για πρώτη φορά, δεν τα πήγε άσχημα. Φέτος ανακάτεψε αρκετά το ρόστερ, συνεχίζει να δίνει εξετάσεις.

Γήπεδο: Richmond Park (5.340)

Μεταγραφές: Οι «άγιοι» είχαν τις περισσότερες προσθαφαιρέσεις από κάθε άλλη ομάδα, καθώς έφυγαν 10 παίκτες (ένας με τη μορφή δανεισμού) και ήρθαν άλλοι 10 (τρεις δανεικοί). Σημαντικότερη προσθήκη αυτή του 28χρονου Μάουντνι που άφησε την Νταντάλκ μετά από 8 χρόνια. Ο 28χρονος μέσος αναμένεται να είναι ο παίκτης-κλειδί με την εμπειρία του σε ένα νεανικό ρόστερ. Στα χαφ και ο Λιούις που ήρθε ως δανεικός από τη Γουέστ Χαμ, δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει.

Προετοιμασία: Έκανε καλές εμφανίσεις στα φιλικά, ξεκίνησε κερδίζοντας 2-1 την Κορκ, για να επικρατήσει με 4-0 επί των Γουέξφορντ και Κομπ Ράμπλερς.

Εκτίμηση: Αυτή τη φορά η Σεντ Πάτρικς δείχνει ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα. Έχει κάνει ποιοτικές προσθήκες και μπορεί να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ντέρι

Τι έκανε πέρσι: Η 7η θέση μόνο καλή δεν ήταν, ξεκίνησε με μόλις μία νίκη στα 4 πρώτα παιχνίδια, και σε πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών ήταν δύσκολο να καλυφθεί τα χαμένο έδαφος.

Προπονητής: Ντέκλαν Ντιβάιν, 47 ετών. Από το 2019 στην ομάδα, ξέρει να δουλεύει και να αξιοποιεί νέους παίκτες, παρά τα ταλαιπωρία από την πανδημία πέρυσι κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα.

Γήπεδο: The Ryan McBride Brandywell Stadium (7.700)

Μεταγραφές: Ήρθαν 6 παίκτες και έφυγαν 8, από τις καλές προσθήκες ο επιθετικός Ντέβιντ Πάρκχαουζ που -δεν έπιασε στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ- έχει γεννηθεί στο Ντέρι και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Σημαντική και η μεταγραφή του αμυντικού Ντάνιελ Λάφερτι από τη Σάμροκ Ρόβερς, αλλά και αυτή του αμυντικού Τζο Χοντζ που ήρθε ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Προετοιμασία: Έφερε 0-0 με την Μποέμιανς σε φιλικό και μια βδομάδα μετά έκανε την τελευταία πρόβα, φέρνοντας 2-2 το περασμένο Σάββατο με τη β’ ομάδα της Σάμροκ Ρόβερς. Ελάχιστα τα συμπεράσματα, ο Ντιβάιν σίγουρα ξέρει καλύτερα.

Εκτίμηση: Εκτιμώντας ότι ο covid θα έχει υποχωρήσει και δεν θα έχουμε ακόμα μια… κουτσουρεμένη σεζόν, η Ντέρι μπορεί να επιστρέψει στη σταθερότητα που της έδωσε ο Ντιβάιν όταν πρωτοανέλαβε. Θα κυνηγήσει θέση στην τετράδα και αναμένεται να είναι ανταγωνιστική μέχρι το τέλος.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σλίγκο Ρόβερς

Τι έκανε πέρσι: Έκανε την υπέρβαση τερματίζοντας στην 4η θέση και βγήκε στην Ευρώπη, παρότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 4 σερί ήττες! Είχε 8 νίκες και 9 ήττες, αρνητικό συντελεστή τερμάτων κι όμως ο Μπάκλεϊ κατάφερε να τη βγάλει στην τετράδα, από τις ωφελημένες του… covid πρωταθλήματος των 18 αγωνιστικών.

Προπονητής: Λίαμ Μπάκλεϊ, 59 ετών. Από τον Οκτώβριο του 2018 στον πάγκο της Σλίγκο, δουλεύει σε σταθερές βάσεις και στηρίζεται στην ομοιογένεια, φτιάχνοντας αξιόμαχες ομάδες.

Γήπεδο: The Showgrounds (4.500)

Μεταγραφές: Μεγάλη απώλεια ο Οζόκγουε που πήγε στην Νταντάλκ, ο 32χρονος μέσος Μπόλγκερ που ήρθε από τα Σάμροκ και ο επιθετικός Φιγκουέιρα που ήρθε από την Ντέρι μπορούν να καλύψουν το κενό του. Αποτελούν τις πιο τρανταχτές από τις 7 προσθήκες που έγιναν, μόλις 5 οι αποχωρήσεις.

Προετοιμασία: Αήττητη στα 4 φιλικά που έδωσε, μετρώντας 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, ικανοποιημένος ο Μπάκλεϊ, τόνισε όμως ότι τα φιλικά δεν είναι τίποτα άλλο παρά έντονες προπονήσεις.

Εκτίμηση: Η Σλίγκο θα κάνει δώρο μια παιδική εμφάνιση σε κάθε παιδί που θα γεννηθεί στο νοσοκομείο της πόλης στη διάρκεια της σεζόν. Αξιέπαινη κίνηση, όπως και η ομάδα που διαθέτει, φαντάζει δύσκολο να ξαναβγεί στην Ευρώπη, αναμένεται όμως να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά.

Φιν Χαρπς

Τι έκανε πέρσι: 8η. Για ένα βαθμό κατάφερε να αποφύγει τα πλέι-οφ παραμονής, ο Χόργκαν έκανε πάλι το θαύμα του κρατώντας τη στην κατηγορία, μαζεύοντας 10 βαθμούς στα 5 τελευταία παιχνίδια.

Προπονητής: Όλι Χόργκαν, 52 ετών. Από το 2013 στις «Άρπες» έκανε την υπέρβαση για δεύτερη σερί σεζόν, κρατώντας την ομάδα στην κατηγορία, είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο της όπλο.

Γήπεδο: Finn Park (4.200)

Μεταγραφές: Προσεκτικές κινήσεις, ο Βέλγος επιθετικός Ογουολάμπι που ήρθε από τη Χάμιλτον, είχε πετύχει 35 γκολ σε 41 ματς στην FC United of Manchester το 2020. Ξεχωρίζει από τις 5 προσθήκες, 4 οι αποχωρήσεις, ο Χόργκαν έχει κρατήσει τον κορμό της ομάδας.

Προετοιμασία: Στα δύο φιλικά που έδωσε τον Μάρτιο πέτυχε ισάριθμες νίκες, 3-1 την Άθλον και 1-0 την Κορκ το περασμένο Σάββατο, δείχνει έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Εκτίμηση: Στρωμένη ομάδα, καλές προσθήκες και ο ικανότατος Χόργκαν στον πάγκο. Το ρόστερ είναι καλύτερο από τις δύο τελευταίες σεζόν που χρειάστηκε να βγάλει… λαγούς από το καπέλο, αυτή τη φορά μπορεί να εξασφαλίσει πιο άνετα την παραμονή της.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ντροχέντα

Τι έκανε πέρσι: 1η στη First Division, πήρε την άνοδο ως πρωταθλήτρια κι επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από επτά χρόνια απουσίας.

Προπονητής: Τιμ Κλάνσι (36 ετών). Έκανε μεγάλη καριέρα ως αμυντικός στην Σκωτία, περνώντας από τις Μάδεργουελ, Χιμπέρνιαν και Σεντ Τζόνστον και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ντροχέντα τον Δεκέμβριο του 2017. Στην πρώτη του προπονητική δουλειά έδειξε εξαιρετικά δείγματα, τις δύο πρώτες σεζόν η νεανική ομάδα που έφτιαξε έχασε στο τσακ την άνοδο. Τρίτη και τυχερή πέρυσι, πρόσθεσε μερικούς έμπειρους παίκτες στην ομάδα και η Ντροχέντα, πήρε την άνοδο ως πρωταθλήτρια της First Division. Πρώτος τίτλος στην προπονητική καριέρα του Κλάνσι που είναι ακόμα στο ξεκίνημα της, τα δείγματα για την ώρα είναι εξαιρετικά.

Γήπεδο: United Park (μετονομάστηκε σε Head In The Game Park) (3.500)

Μεταγραφές: Εννιά προσθήκες έκανε ο Κλάνσι, ξεχωρίζει αυτή του 32χρονου αριστερού μπακ, Ντέιν Μάσεϊ, που ήρθε από την Νταντάλκ. Θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του, όπως και ο γκολκίπερ, Κόλιν ΜακΚέιμπ, που ήταν πέντε χρόνια στη Σέλτικ. Ακόμα μια καλή προσθήκη ο 23χρονος μέσος Ντάραγκ Μάρκεϊ που ήρθε από τη Σεντ Πάτρικς, 4 οι αποχωρήσεις.

Προετοιμασία: Nίκησε 1-0 τη Γουέξφορντ, για να χάσει με 3-2 από την Νταντάλκ στο τελευταίο και δυνατότερο παιχνίδι της στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Εκτίμηση: Καλές μεταγραφές, η ομάδα ενισχύθηκε και δείχνει ότι μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Ο Κλάνσι έπαιζε πέρυσι με αντεπιθέσεις, σύστημα που μπορεί να αποδώσει και στη μεγάλη κατηγορία. Η παραμονή είναι φυσικά ο στόχος, και δείχνει εφικτός.

Γουότερφορντ

Τι έκανε πέρσι: Έχασε για ένα βαθμό την έξοδο στην Ευρώπη σε μια σεζόν που ήταν παραπάνω από ανταγωνιστική (5η θέση). Ξεκίνησε με τον Άλαν Ρέινολντς στον πάγκο, ακολούθησε το lockdown και πολύ γκρίνια, ο Τζον Σέρινταν πήρε τη θέση του μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και παραλίγο να βγάλει την ομάδα στην Ευρώπη. Ήταν όμως μόνο για 8 ματς στον πάγκο, έφυγε για να αναλάβει τη Γουίγκαν. Ο Φρανκ Ρόκετ συνέχισε μέχρι το τέλος της σεζόν, τρεις προπονητές σε 18 αγωνιστικές.

Προπονητής: Kέβιν Σίντι (61 ετών). Έκανε μεγάλη καριέρα ως μέσος στην Αγγλία, παίζοντας για μια δεκαετία στην Έβερτον, η προπονητική του εμπειρία όμως είναι ελάχιστη. Το 2001 ήταν υπηρεσιακός στην Τρανμίρ, το 2016 πήγε στην U18 της Έβερτον, το 2017 δούλεψε στους νέους της Αλ Σαμπάμπ και μετά από μια τριετία ανέλαβε τη Γουότερφορντ.

Γήπεδο: Regional Sports Centre (5.500)

Μεταγραφές: Μεγάλη η απώλεια του Σαμ Μπόουν που έπαιζε στην άμυνα αλλά και στα χαφ, ο Σίντι πήρε τον 25χρονο Όσκαρ Μπρέναν που δεν ήταν καν βασικός στη Σέλμπουρν. Έκανε 8 συνολικά μεταγραφές, άγνωστοι οι περισσότεροι που ήρθαν, ξεχωρίζει βέβαια ο επιθετικός Ντάριλ Μέρφι, είναι όμως πια 38 ετών. 9 οι αποχωρήσεις με σημαντικότερη αυτή του Μπόουν.

Προετοιμασία: Στα δύο τελευταία φιλικά, αυτόν τον μήνα, έχασε με 3-0 από τον Κορκ, για να κερδίσει δύσκολα με 1-0 τη Γουέξφορντ, κάθε άλλο παρά ικανοποίησε.

Εκτίμηση: Πολλά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, ο Σίντι θέλει να δείξει την αξία του, δεν δείχνει όμως να είναι η κατάλληλη επιλογή. Τον περιμένει μια δύσκολη σεζόν, όπου η Γουότερφορντ αναμένεται να παλέψει για την παραμονή της.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λόνγκφορντ

Τι έκανε πέρσι: 10η. Τερμάτισε στην 4η θέση της First Division και πήρε την άνοδο μέσω των πλέι-οφ. Κέρδισε τις Γκάλγουεϊ και Γιου Σι Ντι για να επικρατήσει με 1-0 εκτός έδρας στον τελικό με τη Σέλμπουρν.

Προπονητής: Ντάιρε Ντόιλ (40 ετών). Tη μεγάλη του καριέρα ως μέσος την έκανε με τη φανέλα της Μπρέι. Πέρασε όμως και από τις Λόνγκφορντ, Ντροχέντα και Σέλμπουρν και με την πρώτη ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα τη σεζόν 2018, πηγαίνοντας ως βοηθός του Νιλ Φεν. Τον Αύγουστο του 2019 ο Φεν αποχώρησε και ο Ντόιλ ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού μέχρι το τέλος της σεζόν. Τέλη Οκτωβρίου ανέλαβε επίσημα το πόστο για τη σεζόν 2020 και οδήγησε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Γήπεδο: Bishopsgate (5.097)

Μεταγραφές: Μεγάλες ανακατατάξεις με 3 αποχωρήσεις και 8 προσθήκες. Ο αριστερός μπακ Πάντι Κερκ που ήρθε από την Μποέμιανς και ο γκολκίπερ Μάικλ Κέλι που έχει ξαναπεράσει από την ομάδα αναμένεται να βοηθήσουν.

Προετοιμασία: Έχασε 2-1 από την Γκάλγουεϊ και έφερε 1-1 με την Άθλον Τάουν στα δύο τελευταία φιλικά, άφησε όμως καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία και οι νεοαποκτηθέντες έδειξαν να προσαρμόζονται.

Εκτίμηση: Από τις ασθενέστερες ομάδες της κατηγορίας, αν όχι η ασθενέστερη, δύσκολα θα παραμείνει. Θα χρειαστεί να υπερβάλλει εαυτόν, ενώ το ρόστερ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Σε πρωτάθλημα τεσσάρων γύρων δύσκολα θα επιβιώσει.

Επιμέλεια: Μάνος Κασσωτάκης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ