Πάφος – ΑΠΟΕΛ

Πάφος

ΑΠΟΕΛ
ΝΗΗΝΝΝ
* 5 σερί G/G & Over 2.5 εντός στο πρωτ.
* 5/8 Over 2.5 στα πιο πρόσφατα μεταξύ
* Σκοράρει περισσότερο στο διάστημα 76'-90' (10 γκολ)
ΗΝΗΗΝΗ
* 6-3-1 απέναντι στην Πάφο στα 10 πιο πρόσφατα εκτός
* 10/13 N/G στα φετινά εκτός έδρας
* 5/8 Under 2.5 στα πιο πρόσφατα ματς πρωτ.
- Καιρός: 17oC Αίθριος
- Α' Γύρος: Στην κανονική διάρκεια: ΑΠΟΕΛ - Πάφος 0-1 (18/10), Πάφος - ΑΠΟΕΛ 2-3 (17/1)
- Σχόλια: Χρήση VAR. Κεκλεισμένων των θυρών.
Έκανε το καθήκον της η Πάφος κόντρα στην Καρμιώτισσα καθώς επικράτησε με 2-1 ως τυπικά γηπεδούχος, αν και αγχώθηκε στο φινάλε. Και το λέμε αυτό γιατί ενώ είχε το προβάδισμα και την ευκαιρία να τελειώσει το ματς, κράτησε τον αντίπαλο μέσα στο παιχνίδι μέχρι και το τέλος. Ο Αραγιούρι την έβαλε σε θέση οδηγού στο 7' για να έρθει ο Αουρέλιο με σουτ εντός περιοχής στο 37' να της δώσει ισχυρό προβάδισμα. Εντούτοις, δεν μπήκε με την ίδια συγκέντρωση στην επανάληψη και η Καρμιώτισσα μείωσε στο 72' από την άσπρη βούλα. Στη συνέχεια χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Ρούτκο για να κρατήσει το τρίποντο, αφού ο Βαλακάρι αστόχησε από τα 11 βήματα στο 85' για να «σκοτώσει» ουσιαστικά το παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, διατήρησε το +8 από την επικίνδυνη ζώνη και δικαιούται να νιώθει περισσότερη ασφάλεια εν όψει της συνέχειας.
Ο Στηβ Κωνσταντινίδης έχει να αντιμετωπίσει τέσσερις απουσίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπωρούνται οι Μέρφι (Ε, 15/2), Πάντσεον (Μ, 19/3) και Βαλεριάνος (Α, 10/0), με τον τελευταίο να υπολογίζεται να μπει σε ρυθμούς προπόνησης από την Δευτέρα. Το απουσιολόγιο συμπληρώνει ο Αλβάρεζ (Α, 4/0) που θυμίζουμε πως υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
(4-2-3-1): Ρούτκο - Αουρέλιο, Αραγιούρι, Κβίντα, Σάιθ - Πάνιτς, Φυλακτού - Φουρ, Βα, Βαλακάρι - Τόρες
Διοικητικές εξελίξεις προκύπτουν στον ΑΠΟΕΛ, καθώς έπεται συνέλευση στις 23 του μήνα η οποία θα είναι και εκλογική καθώς ο Πρόδρομος Πετρίδης έχει ανθυποψήφιο. Ο λόγος για τον Θεόδωρο Κυριακίδη που διατηρεί ήδη μετοχές στην εταιρεία και φαίνεται πως θα έχουμε μεγάλη μάχη, με τις εξελίξεις φυσικά να επηρεάζουν και το αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα της Λευκωσίας κέρδισε με 2-0 τον Εθνικό Άχνας στην πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ, πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ στην κόντρα επίθεση. Μπήκε νωθρά στο γήπεδο η ομάδα του Πουρσαϊτίδη, με τον Ουζόχο να αποκρούει πέναλτι στο 25'. Στο 41' ο Νσούε με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 64' ο Κλωναρίδης βρήκε τον Γκάρνερ στην περιοχή για το 2-0. Φυσικά και στόχος είναι να διατηρηθεί ο ΑΠΟΕΛ σε καλή κατάσταση μέχρι και τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Ομόνοια.
Εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι έμειναν οι Γκάρνερ (Ε, 7/5) και Λουντέμο (Μ, 18/1). Ο πρώτος λόγω τιμωρίας και ο δεύτερος λόγω ανετοιμότητας. Για λόγους ξεκούρασης έμεινε εκτός και ο Βινίσιους (Α, 5/0). Δεν υπολογίζονται επίσης οι Εφραίμ (ΜΕ, 17/1) και Τζακ Μπερν (Μ, 5/0) που χάνουν αμφότεροι το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Φανέλα βασικού διεκδικούν οι Μερκής (Α, 17/1), Γουίλερ (Α, 19/1) και Μπεν Σαχάρ (Ε, 24/4).
(4-3-3): Ουζόχο - Νσούε, Μερκής, Σάντος, Γουίλερ - Ανουάρ, Ζαχίντ, Σατσιάς - Ντογκαλά, Κλωναρίδης, Μπεν Σαχάρ
Αποδόσεις
Εκτίμηση
Και οι δύο ομάδες παίζουν χωρίς άγχος. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν, όντας σε μεγάλο βαθμό εξασφαλισμένες όσο αφορά την παραμονή. Άλλωστε, είναι οι δύο ομάδες που έχουν διαφορά ποιότητας έναντι των υπολοίπων. Πιθανό το Over 2.5 στο παιχνίδι που προσφέρεται κοντά σε αποδόσεις διπλασιασμού.
Στατιστικά

Kύπρος 1η Κατηγορία Σήμερα



