foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Τουρκία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 15:46
Euro 2021 Τουρκία.jpg

Βήμα μπροστά κάνει τα τελευταία χρόνια η γειτονική Τουρκία, η οποία έχει αφήσει στην άκρη το... ντεμοντέ ποδόσφαιρο και βάζει πλώρη για μία καλή πορεία στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ομάδα που έχει δομηθεί κυρίως με παίκτες από την εγχώρια λίγκα, αν και τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει για τα καλά τα σύνορα και αρκετοί πρωτοκλασάτοι παίκτες δοκιμάζουν την τύχη τους στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το πάθος είναι το κυρίαρχο στοιχείο των Τούρκων, άλλωστε ουκ ολίγες είναι οι φορές που έχουν προκαλέσει με τη στάση, τους πανηγυρισμούς και τις πικρόχολες δηλώσεις τους (αφορούν το ποδόσφαιρο και όχι μόνο).

Με τον εξαιρετικό Σενόλ Γκιουνές στο τιμόνι της, θα προσπαθήσει να αποδείξει πως μόνο τυχαία δεν ήταν η πορεία της στα προκριματικά της διοργάνωσης, αλλά και η προσπάθεια που καταβάλει γενικότερα στους μεγάλους θεσμούς τα τελευταία χρόνια. Ο 68χρονος τεχνικός χαίρει της εκτίμησης όλων στη χώρα (οπαδών, παικτών, Ομοσπονδίας, κυβέρνησης) και δε διστάζει να βάλει ψηλά τον πήχη στο Euro. Άλλωστε, υπάρχει μεγάλη δίψα για μία καλή πορεία, ισάξια μ' αυτή του 2008 (στα γήπεδα της Αυστρίας και Ελβετίας), όταν έφτασε έως τα ημιτελικά (κατέκτησε την 3η θέση - ό,τι καλύτερο).

Το ερώτημα που γεννιέται είναι κατά πόσο μπορεί να μπει «σφήνα» στο «δίπολο» Ιταλία - Ελβετία. Στις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, η Τουρκία δίνεται ως 2ο φαβορί για την κατάκτηση της 1η θέσης του 1ου ομίλου και σε απόδοση κοντά στο 5.50, όσο δηλαδή «πληρώνει» και η Ελβετία, πίσω φυσικά από την Ιταλία. Στο «50-50» η πρόκριση από τη φάση των ομίλων, με την απόδοση να βρίσκεται στο 1.57 (ίδια με αυτή της Ελβετίας). Ουσιαστικά ο αντίπαλός της είναι η ομάδα της κεντρικής Ευρώπης.

Euro 2021 Τουρκία αποδόσεις

Μπορεί να μην πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, έχοντας ως τελευταία παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση το Euro του 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, ωστόσο έχει ανέβει 3 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA. Πλέον βρίσκεται στο Νο. 29 και έπεται συνέχεια. Ο Σενόλ Γκιουνές έχει το... ραβδάκι στο να ανεβάζει την ψυχολογία των παικτών του, κάτι άλλωστε που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εθνική ομάδα. Γκρίνια και ανακατατάξεις στο ρόστερ ισοδυναμούν με κακή πορεία, ενώ ηρεμία, προσήλωση και σωστό ποδόσφαιρο, είναι στοιχεία που φέρνουν αποτελέσματα.

Το ότι δεν έχει τρόπαιο στη συλλογή της, δεν εκπλήσσει κανέναν, ωστόσο οι κουβέντες που γίνονται στη χώρα είναι πολλές κι έτσι δεν θα μας κάνει εντύπωση αν δούμε κάτι διαφορετικό στη φετινή διοργάνωση. Κομβικό ρόλο θα παίξει η πρεμιέρα με την Ιταλία, σε ματς που θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Ακόμη και ανεπιτυχές αποτέλεσμα να φέρει, θα τα δώσει όλα στο να ρεφάρει με την Ουαλία στο φιλόξενο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού. «Όλα τα λεφτά» φυσικά το 3ο και τελευταίο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στην Ελβετία, όπου κατά πολλούς θα παιχτεί και η πρόκριση. Ποιες είναι επομένως οι νεότερες αποδόσεις που αφορούν την Τουρκία;

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να φτάσει στα προημιτελικά 3.50 Bwin
Να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης 25.00 Stoiximan
Να κατακτήσει η Τουρκία το Euro 2020 41.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Τουρκία πρόγραμμα

Παιχνίδι στη χώρα της δεν γίνεται, αν και θα το ήθελε πολύ (ουκ ολίγα τα γήπεδα που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν αναμετρήσεις της τελικής φάσης), ωστόσο κληρώθηκε στον 1ο όμιλο και θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση στην πρεμιέρα κόντρα στην Ιταλία και δη στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. «Αγκάθι» η «Σκουάντρα Ατζούρα» για τους Τούρκους, καθώς ουδέποτε στην ιστορία τους κατάφεραν να τους κερδίσουν (0-3-8 ο απολογισμός σε οποιοδήποτε επίπεδο). Το ρεφάρισμα απαιτείται στη 2η αγωνιστική κόντρα στην σκληροτράχηλη Ουαλία, στο Μπακού, έδαφος το οποίο είναι αρκετά γνώριμο, δεδομένου πως σαν χώρα η Τουρκία διατηρεί αγαστές σχέσεις με το Αζερμπαϊτζάν. Εκεί θα δώσει και τον «τελικό» με την Ελβετία, ματς που θα κρίνει ενδεχομένως την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Το αναλυτικό πρόγραμμα ακολουθεί παρακάτω  👇

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Ιταλία - Τουρκία 11/6, 22:00 «Ολίμπικο», Ρώμη
Τουρκία - Ουαλία 16/6, 19:00 «Ολυμπιακό Στάδιο», Μπακού
Ελβετία - Τουρκία 20/6, 19:00 «Ολυμπιακό Στάδιο», Μπακού

Μπορεί η Τουρκία να βγει πρώτη στον όμιλο;

Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο κάθε παίκτης του στοιχήματος, «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», έτσι στην πρεμιέρα θα πρέπει να τα δώσει όλα, ώστε να έχει ήδη 3 βαθμούς στο... σακούλι της και να ψάξει ακόμη έναν στη συνέχεια, που ενδεχομένως να της δώσει την πρόκριση. Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις που αφορούν το πλασάρισμα των «άσπονδων γειτόνων» μας στον όμιλό τους.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει στην 1η θέση 6.00 (Bwin)
Να τερματίσει στην 2η θέση 3.40 (Stoiximan)
Να προκριθεί από τον όμιλο 1.57 (Bwin)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να δούμε με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί η Τουρκία εάν τερματίσει στην πρώτη, στην δεύτερη ή στην τρίτη θέση.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)
2ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία)
3η* 1ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία), ή 1ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία) ή 1ο του ΣΤ' Ομίλου (Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Τουρκία

Πορεία στον Όμιλο: Γνωρίζει πως είτε τερματίσει 1η (το δύσκολο σενάριο), είτε 2η (πιο βατό μονοπάτι), θα πέσει πάνω σε δυνατή ομάδα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, κάτι άλλωστε που έχει τονίσει πολλάκις ο προπονητής Σενόλ Γκιουνές, ωστόσο θα πρέπει να αποδείξει πως μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία της στην τελική φάση. Το κακό σενάριο είναι να τερματίσει στην 3η θέση (υπό προϋποθέσεις θα δώσει το έξτρα εισιτήριο της πρόκρισης) και να βρει μπροστά της ομάδες τύπου Βελγίου, Ισπανίας, Σουηδίας, Πορτογαλίας, Γαλλίας και Γερμανίας. Δεν το θέλει σε καμία περίπτωση, γι' αυτό και θα τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο. Συνεπώς, το 1.57 (Bwin) σε ενδεχόμενη πρόκριση από τον όμιλο δεν είναι «βουνό», αρκεί βέβαια να το δούμε και στην πράξη.

Πορεία στην διοργάνωση: Με μια πρώτη ανάγνωση των αποδόσεων που αφορούν την πορεία της Τουρκίας στο φετινό Euro, αντιλαμβανόμαστε πως υπολογίζεται ως χώρα, τουλάχιστον για τη φάση των ομίλων. Το να βρεθεί σε προημιτελικά και ημιτελικά του θεσμού μπορούμε να το βρούμε σε αποδόσεις 3.50 (Bwin) και 9.00 (Bwin) αντίστοιχα. Αξίζει να σημειώσουμε πως τις 4 προηγούμενες φορές που πήρε μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης, κατάφερε δις να προκριθεί από τον όμιλο, ενώ στις άλλες δύο περιπτώσεις κατέλαβε την 16η και 17η θέση στη συνολική κατάταξη.

Πρώτος σκόρερ: Παραδοσιακά στις μεγάλες διοργανώσεις γίνεται παιχνίδι με τους παίκτες που θα «φορτώσουν» τις αντίπαλες εστίες. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως δε βρίσκεται στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ, το «θωρηκτό» Μπουράκ Γιλμάζ, ο οποίος στα 35 του έχει πάρει από το χέρι τη Λιλ και την οδηγεί στο πρωτάθλημα στο Σαμπιονά. Ο γεννημένος στην Αττάλεια στράικερ, είναι το Νο. 2 της χώρας με 28 τέρματα, πίσω από τον «θρύλο» Χακάν Σουκούρ (51 γκολ). Τελευταία του μεγάλη διοργάνωση, οπότε θέλει να... δείξει. Τριψήφιος ο αριθμός της απόδοσης (101.00!) σε περίπτωση ανάδειξης πρώτου σκόρερ.

 

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Βγάζοντας από την εξίσωση την Ιταλία, η οποία και ομάδα έχει και στο «σπίτι» της θα αγωνιστεί, αξίζει να κυνηγήσουμε την Τουρκία ως την 2η ομάδα που θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων. «Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική» με αυτό που αναφέρουμε, ωστόσο δεν βρίσκουμε λόγο να στηρίξουμε την Ουαλία, η οποία θα αρκεστεί σε παθητικό ρόλο, αλλά και την Ελβετία, η οποία έχει αφήσει το εκρηκτικό στυλ παιχνιδιού, τη στιγμή που πολλά από τα... βαριά της χαρτιά δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αξίζει να κρατήσουμε το γεγονός πως η απόδοση ενδέχεται να πάρει ανοδική τάση, σε περίπτωση που ηττηθεί στην πρεμιέρα από την Ιταλία. Αυτή την στιγμή στο 1.57 στην Bwin.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τουρκία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Τουρκίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Μ. Γκιουνόκ (Τ, 32) 22/0 Μπασακσεχίρ
Ο. Τσακίρ (Τ, 25) 7/0 Τραμπζονσπόρ
Μπαγιντίρ (Τ, 23) 1/0 Φενέρμπαχτσε
Ρ. Γιλμάζ (Α, 20) 2/0 Mπεσίκτας
Κ. Αϊχάν (Α, 26) 36/3 Σασουόλο
Τσ. Σογιουτσού (Α, 24) 34/2 Λέστερ
Ζ. Τσελίκ (Α, 24) 19/2 Λιλ
Μ. Ντεμιράλ (Α, 23) 20/0 Γιουβέντους
Ο. Μεράς (Α, 25) 12/0 Χάβρη
Ο. Καμπάκ (Α, 21) 11/0 Λίβερπουλ
Μ. Μουλδούρ (Α, 22) 7/0 Σασουόλο
Ο. Τουφάν (Μ, 26) 59/9 Φενέρμπαχτσε
Χ. Τσαλχάνογλου (Μ, 27) 55/13 Μίλαν
Ο. Γιοκουσλού (Μ, 27) 33/1 Γουέστ Μπρομ
Γ. Γιαζιτσί (Μ, 24) 30/1 Λιλ
Τσ. Ουντέρ (Μ, 23) 28/8 Λέστερ
Ι. Καχβετσί (Μ, 25) 18/0 Φενέρμπαχτσε
Ντ. Τοκόζ (Μ, 24) 9/1 Μπεσίκτας
Α. Ομούρ (Μ, 21) 9/0 Τραμπζονσπόρ
Τ. Ανταλιαλί (Μ, 26) 5/0 Γαλατάσαραϊ
Ο. Κοκτσού (Μ, 20) 5/0 Φέγενορντ
Κ. Ακτούρκογλου (Μ, 22) 1/0 Γαλατάσαραϊ
Μπ. Γιλμάζ (Ε, 35) 66/28 Λιλ
Κ. Καραμάν (Ε, 27) 21/5 Φορτούνα Ντ.
Ε. Ουνάλ (Ε, 24) 22/2 Χετάφε
Χ. Ντερβίσογλου (Ε, 21) 2/1 Γαλατάσαραϊ


Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Τα μεγάλα αστέρια της ομάδας είναι πολλά. Ο άξονας είναι υπερπολύτιμος, με τους Σογιουντσού, Καμπάκ, Ντεμιράλ στα στόπερ, τους Τουφάν, Γιαζιτσί, Τσαλχάνογλου στη μεσαία γραμμή και τον Μπουράκ Γιλμάζ στην «αιχμή του δόρατος». Καμία ένσταση ως προς τα πρόσωπα που βρίσκονται στα γκολπόστ, με τους Μπαγιντίρ (εξελίξιμος), Γκιονούκ (σταθερή αξία) και Τσακίρ (τον θέλει διακαώς η Λιλ) να έχουν ίσες πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού. Το 4-3-3 μετατρέπεται κάλλιστα σε 4-5-1 από τον Γκιουνές, ανάλογα πάντα και με τον αντίπαλο. «Μανούλα» στις στατικές φάσεις, εξαιρετικά πόδια οι Ερκίν, Τουρούτς, Τσελίκ, κρυφό «χαρτί» ο Καραμάν, καθώς είναι παίκτης που δεν γεμίζει το... μάτι, αλλά κάνει τρομερή δουλειά στο γήπεδο (μαρκάρει, ανοίγει χώρους, σκοράρει).

Η πιθανή 11-άδα

Ο Γκιουνές δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και υπολογίζει το καθετί. Από ετοιμότητα σε φυσική κατάσταση, μέχρι και την ψυχολογία των παικτών. Το 4-3-3 θεωρητικά δε χαλάει. Με Τσακίρ κάτω από τα δοκάρια (υπάρχει... γραμμή στο να αγωνιστεί ώστε να πάρει μεταγραφή), και από δεξιά προς τα αριστερά τους Τσελίκ, Καμπάκ, Σογιουντσού, Μεράς. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα είναι Γιοκουσλού-Τουφάν-Τσαλχάνογλου, ενώ οι παίκτες που θα επωμιστούν το έργο του σκοραρίσματος είναι οι Μπουράκ Γιλμάζ, Καραμάν και Γιαζιτσί.

Ο προπονητής

Σενόλ Γκιουνές (68 ετών). Γεννημένος στη Μαύρη Θάλασσα και συγκεκριμένα στην Τραπεζούντα, αποτέλεσε τον γκολκίπερ της Τραμπζονσπόρ επί μία 15ετία (1972-1987), καταγράφοντας 424 συμμετοχές. Πήρε και τα γάντια της Εθνικής Τουρκίας τη δεκαετία του '70, αφήνοντας το στίγμα του. Έχει εργαστεί σε επτά κλαμπ στην καριέρα του (Τραμπζονσπόρ, Μπόλουσπορ, Ιστανμπούλσπορ, Αντάλιασπορ, Σακάριασπορ, Μπούρσασπορ και Μπεσίκτας), ενώ έκανε και την απόπειρα του να δουλέψει εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στην Ασία για λογαριασμό της Σεούλ (σεζόν 2007-09). Δεύτερη θητεία του στην Εθνική ομάδα, στην πρώτη του την τετραετία 2000-04, οδήγησε τη χώρα στην πιο επιτυχημένη πορεία της και την κατάληψη της 3ης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, στα γήπεδα Νοτίου Κορέας και Ιαπωνίας. Έχει συνολικό απολογισμό 35-21-17 μέχρι στιγμής. Χαρακτηρίζεται ως «δάσκαλος» στη χώρα, εμπνέει σιγουριά και δε σηκώνει πολλά - πολλά. Ουκ ολίγες οι φορές που έχει πιάσει από τον γιακά παίκτες του προκειμένου να τους συνετίσει! Επιλέγει πάντα αυτούς που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και κλείνει τα αυτιά του σε τυχόν πιέσεις τρίτων προσώπων, ώστε να προωθηθούν άλλοι ποδοσφαιριστές.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ