foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Ουαλία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 15:51
Euro 2021 Ουαλία.jpg

Στην παρθενική της συμμετοχή σε Euro, αυτό του 2016, αποτέλεσε την έκπληξη της διοργάνωσης κι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Πορτογαλία. Εξασφάλισε δεύτερη συνεχόμενη παρουσία, έστω κι αν ζορίστηκε αρκετά στα προκριματικά. Θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη αν επαναλάβει αντίστοιχη πορεία, ακόμα και η πρόκριση στους «16» θα είναι υπέρβαση. Εξάλλου σε έναν όμιλο όπου μετέχει η Ιταλία, κάθε σκέψη περί πρωτιάς φαντάζει ως... όνειρο.

Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να την απαγορεύσει από το να ελπίζει στο «θαύμα» (τόσο της πρωτιάς, όσο και της 2η θέσης). Παρακάτω, ακολουθεί η αναλυτική παρουσίαση για την Εθνική Ουαλίας, πληροφορίες για το ρόστερ, την πιθανή ενδεκάδα, αλλά και τις αποδόσεις που τη συνοδεύουν για την πορεία της στο τουρνουά.

Euro 2021 Ουαλία αποδόσεις

Θεωρείται -και δικαίως- από τα μεγάλα αουτσάιντερ, το 201.00 που τη συνοδεύει για κατάκτηση του τροπαίου είναι η 6η μεγαλύτερη απόδοση μεταξύ των 24 ομάδων που συμμετέχουν. Να επαναλάβει το κατόρθωμα της προηγούμενης διοργάνωσης και να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά πληρώνει 15.00, λίγο κάτω από το μισό μέχρι τους «8».

Πάντως, ο όμιλος φαντάζει δύσκολος για τα κυβικά της, το σενάριο να μην πάρει καν νίκη είναι υπαρκτό, κάτι που σημαίνει και αποκλεισμό. Μοιρασμένες απόλυτα οι αποδόσεις να φτάσει ή όχι στους «16» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Foxbet.gr έψαξε και βρήκε τις καλύτερες αποδόσεις σε στοιχήματα που μπορούμε να ποντάρουμε για την πορεία της Ελβετίας στο Euro.

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να μην προκριθεί από τον όμιλο 1.85 Sportingbet
Να φτάσει στα προημιτελικά 6.50 Stoiximan
Να φτάσει στα ημιτελικά 13.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Ουαλία πρόγραμμα

Η Ουαλία κληρώθηκε στο 1ο γκρουπ και θα αντιμετωπίσει τις Ελβετία και Τουρκία στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, πριν πάει στο φινάλε στη Ρώμη για να φιλοξενηθεί από το φαβορί του ομίλου, την Ιταλία. Θεωρητικά παίζει τα... ρέστα της για τη συνέχεια στο τουρνουά στα δύο πρώτα παιχνίδια, βέβαια από την άλλη το ότι αντιμετωπίζει στην τελευταία αγωνιστική την Ιταλία, η οποία μπορεί να έχει «καθαρίσει» την πρόκριση μέχρι τότε μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα γι' αυτήν στην οικονομία του ομίλου.

Δεν είναι σε θέση να κοιτάξει μακρύτερα, ώστε να έχει και την επιλογή αντιπάλου στους «16». Η προσοχή της είναι αποκλειστικά στα τρία παιχνίδια του ομίλου και από κι έπειτα αν καταφέρει να προκριθεί στα νοκ άουτ ματς όλα γίνονται. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν δύο σενάρια αν προκριθεί, είτε ως 2η είτε ως 3η, να αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο το Βέλγιο, το οποίο απέκλεισε στα προημιτελικά στο Euro 2016.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα της Ουαλίας για τη φάση των ομίλων:

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Ουαλία – Ελβετία 12/6, 16:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Μπακού
Τουρκία – Ουαλία 16/6, 19:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Μπακού
Ιταλία – Ουαλία 23/6, 19:00 Ολίμπικο, Ρώμη

Μπορεί η Ουαλία να βγει πρώτη στον όμιλο;

Ως το απόλυτο αουτσάιντερ αντιμετωπίζεται από τους μπουκ. Η πρόκρισή της από τον όμιλο πληρώνει όσο και ο αποκλεισμός της, ενώ αν κάνει την έκπληξη και πάρει την πρωτιά όποιος έχει την έμπνευση θα ανταμειφθεί με οχταπλασιασμό του πονταρίσματός του. Από την άλλη δεν μπορεί να αγνοηθεί η απόδοση που συνοδεύει να τερματίσει στην τελευταία θέση του γκρουπ. Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις για κάθε μία επιλογή:

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει 1η στον Α' Όμιλο ⏩ 10.00 (Bwin)
Να προκριθεί από τον Α' Όμιλο ⏩ 1.87 (Stoiximan)
Να τερματίσει 4η στον Α' Όμιλο ⏩ 2.15 (Stoiximan)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να δούμε με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί η Ουαλία εάν τερματίσει στην πρώτη, στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)
2ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία)
3η* 1ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία), ή 1ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία) ή 1ο του ΣΤ' Ομίλου (Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Ελβετία

Πορεία στον Όμιλο: Το θετικό είναι πως υπάρχουν οι λιγότερες απαιτήσεις από κάθε άλλη ομάδα του ομίλου. Δεν θα αποτελέσει τον «σάκο του μποξ», ωστόσο είναι δεδομένο πως ξεκινάει ως το πρώτο φαβορί για την 4η θέση. Μία καλή εκκίνηση μπορεί να στείλει τα προγνωστικά... περίπατο, γι' αυτό και το ματς την Ελβετία στην πρεμιέρα είναι κομβικό.

Πορεία στη διοργάνωση: Το πιθανότερο σενάριο είναι να τελειώσει η πορεία της στους ομίλους. Βέβαια, κάτι ανάλογο περιμέναμε και στο Euro 2016 κι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη να επαναλάβει αντίστοιχο κατόρθωμα, ακόμα και η πρόκρισή της στους «16» θα είναι γκρέμισμα των προγνωστικών.

Πρώτος σκόρερ: Είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στις τάξεις της έναν σούπερ-σταρ, τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος στην εθνική φαίνεται να έχει μεγαλύτερο κέφι για ποδόσφαιρο απ' ότι στους συλλόγους του. Στην προηγούμενη διοργάνωση ήταν ο 1ος σκόρερ στη φάση των ομίλων, με 3 τέρματα, όμως δεν σημείωσε κανένα στα νοκ άουτ και τον ξεπέρασε ο Γκριζμάν. Στο 51.00 (Bwin) η απόδοσή του να βγει ο κορυφαίος σκόρερ του τουρνουά.

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Δεν είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της στο τουρνουά, οπότε οι επιλογές μας θα κυμανθούν σε αρνητικά γι' αυτήν σενάρια. Συνδυάζοντας το να πάρει την 1η θέση το φαβορί του ομίλου, η Ιταλία και την τελευταία το αουτσάιντερ, η Ουαλία παίρνουμε απόδοση 2.75 στη Stoiximan, ενώ με μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί να παιχτεί  να μην πάρει κανέναν βαθμό, επιλογή που τιμάται στο 6.50 στην Bwin.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουαλία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Ουαλίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Γ. Χένεσι (Τ, 34) 95/0 Κρίσταλ Πάλας
Ντ. Γουόρντ (Τ, 27) 12/0 Λέστερ
Αντ. Ντέιβις (Τ, 28) 2/0 Στόουκ
Κρ. Γκάντερ (Α, 31) 100/0 Τσάρλτον
Μπ. Ντέιβις (Α, 28) 58/0 Τότεναμ
Κρ. Μίφαμ (Α, 23) 16/0 Μπόρνμουθ
Τ. Λόκιερ (Α, 26) 13/0 Λούτον
Τζ. Ροντόν (Α, 23) 12/0 Τότεναμ
Κ. Ρόμπερτς (Α, 25) 26/1 Σουόνσι
Ν. Γουίλιαμς (Α, 20) 9/1 Λίβερπουλ
Ρ. Νόρινγκτον-Ντέιβις (Α, 22) 4/0 Στόουκ
Μπ. Καμπάνγκο (Α, 21/0) 3/0 Σουόνσι
Α. Ράμσεϊ (Μ, 30) 61/16 Γιουβέντους
Τζ. Άλεν (Μ, 31) 57/2 Στόουκ
Τζ. Γουίλιαμς (Μ, 27) 27/1 Κάρντιφ
Χ. Γουίλσον (Μ, 24) 24/5 Κάρντιφ
Ίθ. Αμπάντου (Μ, 20) 22/0 Σέφιλντ Γιουν.
Ντ. Μπρουκς (Μ, 23) 16/2 Μπόρνμουθ
Τζ. Μόρελ (Μ, 24) 14/0 Λούτον
Μ. Σμιθ (Μ, 21) 13/0 Ντονκάστερ
Ντ. Λέβιτ (Μ, 20) 6/0 Ίστρα
Ρ. Κόλγουιλ (Μ, 19) 0/0 Κάρντιφ
Ντ. Τζέιμς (Μ, 23) 20/4 Μάν. Γιουνάιτεντ
Γκ. Μπέιλ (Ε, 31) 90/33 Τότεναμ
Κ. Μουρ (Ε, 28) 15/5 Κάρντιφ
Τ. Ρόμπερτς (Ε, 22) 13/0 Λιντς

Παίκτες Κλειδιά & Τακτικές

Η κατάσταση που θα βρεθεί ο αρχηγός της, Γκάρεθ Μπέιλ (1ος σκόρερ της εθνικής, με 33 γκολ), θα παίξει μεγάλο ρόλο στην πορεία της στο τουρνουά. Μπορεί να την απογειώσει, αλλά μπορεί να αποτελέσει και «βαρίδι» αν βρει θέση στην ενδεκάδα μόνο λόγω του ονόματός του και όχι λόγω της καλής του φόρμας. Επίσης, χρειάζεται τον «καλό» Ράμσεϊ, ο οποίος δεν είχε μεγάλη συμμετοχή φέτος στη Γιουβέντους και θα θέλει να δείξει πως στα 30 του έτη μπορεί να αγωνιστεί ακόμα σε κορυφαίο επίπεδο.

Εναλάσσει τους σχηματισμούς, στα τελευταία φιλικά εφάρμοσε το 4-3-3, ενώ ο πιο συνηθισμένος που χρησιμοποιεί είναι το 3-4-2-1, αλλά κόντρα σε πιο δυνατούς αντιπάλους τραβάει έναν παίχτη πιο πίσω για να ενισχύσει με πέμπτο χαφ τη μεσαία γραμμή.

Η πιθανή ενδεκάδα

Ο Γουόρντ φαίνεται να κερδίζει τη μάχη του βασικού γκολκίπερ από τον Χένεσι. Σε σχηματισμό με τετράδα στην άμυνα οι στόπερ θα είναι οι Μίφαμ και Ροντόν, με τους Γκαντέρ και Ρόμπερτς να είναι οι δύο ακραίοι μπακ. Ο Ράμσεϊ εφόσον είναι 100% καλά θα αποτελέσει τον πυλώνα στο κέντρο και θα έχει στο πλευρό του του Άλεν και Ν. Γουίλιαμς (πήρε αρκετές συμμετοχές φέτος με τη Λίβερπουλ), με τους Μόρελ και Αμπάντου να είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις ακόμα και ως βασικοί. Στο πλευρό του Γουίλσον, που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος, θα είναι ο Μπέιλ και ο δαιμόνιος Τζέιμς. Αναμφίβολα δεν έχουν πολλές ομάδες της δικής της δυναμικής ενδεκάδα με παίχτες από Γιουβέντους, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο προπονητής

Τα μπλεξίματα του Ράιαν Γκιγκς με τον νόμο είχαν οδηγήσει την Ομοσπονδία να τον καθαιρέσει από τη θέση του από τα παιχνίδια του περασμένου Νοεμβρίου κι έπειτα με τον βοηθό του, Ρόμπερτ Πέιτζ να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός. Δεν λύθηκαν τα ζητήματα του Γκιγκς και στις 23 Απριλίου ανακοινώθηκε επίσημα πως ο Πέιτζ θα καθοδηγήσει την Ουαλία στο Euro. Στο βιογραφικό του έχει μόνο δύο δουλειές σε Πορτ Βέιλ και Νορθάμπτον, πριν εργαστεί για μια διετία στην εθνική Νέων της Ουαλίας, απ' όπου τον «τσιμπήσει« ο Γκιγκς για βοηθό του.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το Euro 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ