foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ48
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ν. Κορέα, K League 1: Preview 2021

Previews Πρωταθλημάτων | 24 Φεβ 2021 22:00
Ν.-Κορέα-K-League-1-Preview-2021.jpg

Τζέονμπουκ και Ουλσάν αναμένεται να παλέψουν για 3η διαδοχική χρονιά για την κατάκτηση του τίτλου της K League 1 Νοτίου Κορέας. Δείχνει σημάδια «ζωής» η Σουγόν, η οποία προέρχεται από θετικές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καλές μεταγραφικές κινήσεις έκανε και η Σεούλ, που φαίνεται να βρίσκει ηρεμία στον πάγκο. Η Γκουανγκτζού δεν αναμένεται να έχει καμία σχέση με την ομάδα που κέρδισε πέρυσι την έκτη θέση, ενώ η νεοφώτιστη Σουγόν FC άλλαξε τον βασικό κορμό που της έδωσε την άνοδο.

Σύστημα διεξαγωγής

Στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος συνολικά δώδεκα ομάδες, όπου θα παίξουν τρεις γύρους και μετά θα υπάρξουν πλέι οφ και πλέι άουτ. Εκεί μεταφέρεται η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Οι ομάδες χωρίζονται σε δύο γκρουπ και παίζουν από μία φορά (θέσεις 1-6 και 7-12). Ο πρωταθλητής και η ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση, μαζί με τον κάτοχο του Κυπέλλου παίρνουν το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο 3ος θα παίξει στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση υποβιβάζεται απευθείας, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει προτελευταία θα παίξει μπαράζ για την παραμονή της με σύλλογο από τη Β’ κατηγορία.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Τζέονμπουκ 2. Ουλσάν 3. Ποχάνγκ 4. Σουγόν
5. Σεούλ 6. Νταεγού 7. Γκανγκβόν 8. Τζετζού
9. Σεονγκνάμ 10. Ιντσεόν 11. Γκουανγκτζού 12. Σουγόν FC

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Ιλιουτσένκο Επιθετικός Ποχάνγκ Τζέονμπουκ
Παλόσεβιτς Μεσοεπιθετικός Ποχάνγκ Σεούλ
Καζαϊσβίλι Μεσοεπιθετικός Σαν Χοσέ Ουλσάν
Χιντερζέερ Επιθετικός Αμβούργο Ουλσάν
Γκέρσον Φερνάντες Επιθετικός Κάνσας Τζετζού

Οι ομάδες της K League 1

Τζέονμπουκ

Τι έκανε πέρυσι: Για δεύτερη διαδοχική χρονιά έδειξε χαρακτήρα στο κρισιμότερο σημείο. Ανέτρεψε την κατάσταση την προτελευταία αγωνιστική με τη νίκη μέσα στην Ουλσάν και ενώ σε κάποιο σημείο η μεταξύ τους διαφορά είχε φτάσει σε διψήφια επίπεδα. Έκανε το «νταμπλ» κόντρα στην ίδια αντίπαλο, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ απογοήτευσε αποχαιρετώντας τη διοργάνωση στη φάση των ομίλων.

Προπονητής: Ο γνωστός μας Ζοσέ Μοράις προτίμησε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του έπειτα από μία διετία, που διατήρησε τον σύλλογο στην κορυφή της χώρας και παράλληλα απέτυχε παταγωδώς στις διεθνείς διοργανώσεις. Στη θέση του ανέλαβε ο 44χρόνος Κιμ Σανγκ – Σικ, ο οποίος είχε κλείσει την καριέρα του στον σύλλογο και αυτή θα είναι η πρώτη του προπονητική απόπειρα.

Έδρα: Jeonju World Cup Stadium (42.477)

Μεταγραφές: Για ακόμα μία φορά «αναγκάστηκε» να πουλήσει τον καλύτερο της παίκτη. Ο διεθνής χαφ Σον Τζουν – Χο και περσινός MVP του πρωταθλήματος αποχώρησε για την Κινέζικη Σάντονγκ Λούνενγκ αποφέροντας 4,5 εκ. ευρώ στα ταμεία. Κανείς άλλος από αυτούς που αποχώρησαν δεν θα της λείψει, ενώ κρέμασε τα παπούτσια του ο 42χρόνος εμβληματικός φορ Λι Ντονγκ – Γκουκ (11/4 πέρυσι). Εξαιρετική είναι η προσθήκη του επιθετικού Ιλιουτσένκο (26/19 πέρυσι με Ποχάνγκ).

Προετοιμασία: Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες σεζόν δεν μπόρεσε λόγω της πανδημίας να δώσει αγώνες, κόντρα σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Στα σημαντικότερα φιλικά κέρδισε Μπουτσέον και Ανιάνγκ.

Εκτίμηση: Είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του 5ου διαδοχικού πρωταθλήματος. Έχει κρατήσει όλο τον περσινό κορμό που της έδωσε τον τίτλο και ενισχύθηκε σε θέσεις που «πονούσε».

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ουλσάν
Τι έκανε πέρυσι: Έφτασε και πάλι μία ανάσα από την επιστροφή της στην κορυφή της χώρας, αλλά «αυτοκτόνησε» για 2η σερί σεζόν. Σε κάποιο σημείο είχε φτάσει στο +11 από την Τζέονμπουκ, αλλά στα κρίσιμα ματς έδειξε «λίγη». Έχασε και το Κύπελλο από την ίδια αντίπαλο, εντούτοις έσωσε τα προσχήματα με την πανάξια κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προπονητής: Ο Κιμ Ντο – Χουν αποτέλεσε παρελθόν μετά από μία τετραετία, καθώς «πλήρωσε» την αδυναμία της να κυριαρχήσει εντός συνόρων. Στη θέση του ανέλαβε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του 2002, Χονγκ Μγιουνγκ – Μπο. Δεν έχει καταφέρει κάτι αξιόλογο στην προπονητική του καριέρα στον παρελθόν, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων τερμάτισε στην έκτη θέση.

Έδρα: Ulsan Munsu Football Stadium (44.102)

Μεταγραφές: Έγινε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Προτίμησε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του «κανονιέρη» Τζούνιορ Νεγκάο (94/67), ενώ ελεύθερος έμεινε και ο απογοητευτικός επιθετικός Γιόνσεν (18/5). Θεωρείται εξαιρετική η απόκτηση του Γεωργιανού εξτρέμ Βαλέρι Καζαϊσβίλι και περιμένει πολλά από τον Αυστριακό επιθετικό Λούκας Χιντερσέερ. Αν καλυφθεί επάξια το κενό του 34χρόνου Νεγκάο, τότε βγαίνει σίγουρα κερδισμένη από το μεταγραφικό παζάρι.

Προετοιμασία: Από την στιγμή που επέστρεψε από την Ντόχα και τη συμμετοχή στο Μουντιάλ Συλλόγων δεν μπόρεσε να δώσει φιλικά. Εκεί γνώρισε δύο ήττες από Τίγκρες (2-1) και Αλ Ντουχαΐλ (3-1). Νωρίτερα είχε κερδίσει 3-1 την Γκιεονγκνάμ, που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία και 5-0 την ερασιτεχνική Ντονγκ.

Εκτίμηση: Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τη δεύτερη θέση για την πρωταθλήτρια Ασίας και ότι θα παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου. Έκανε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και θα είναι με νέο προπονητή, εντούτοις είναι άγνωστο αν θα της βγουν αυτές οι επιλογές για να φτάσει στην κορυφή.

Ποχάνγκ

Τι έκανε πέρυσι: Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζει η κορυφαία ομάδα της Ασίας βάσει των τροπαίων του Τσάμπιονς Λιγκ (3), αλλά έχουν περάσει οι εποχές που ήταν από τις μεγάλες δυνάμεις της ηπείρου. Η 3η θέση ήρθε δικαίως στις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς έπαιξε ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο και πήρε ένα εισιτήριο για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Προπονητής: Κάθε χρόνο παρουσιάζεται όλο και καλύτερη με τον Κιμ Γκι – Ντονγκ στον πάγκο της. Η φετινή θα είναι η 3η σεζόν για τον 49χρόνο τεχνικό, αλλά βάσει του υλικού που έχει στα χέρια του δείχνει να είναι και η πιο δύσκολη.

Έδρα: Pohang Steel Yard (17.443)

Μεταγραφές: Δείχνει να βαράει «διάλυση» με την πώληση του επιθετικού Ιλιουτσένκο στην Τζέονμπουκ (26/19 πέρυσι) και τη μη ανανέωση του δανεισμού του «μαέστρου» Παλόσεβιτς (22/14 πέρυσι). Παράλληλα ο στόπερ Χα Τσανγκ – Ράε (26/1) αποχώρησε για να κάνει τη στρατιωτική του θητεία. Περιμένει πολλά από τον 32χρόνο μέσο Σιν Τζιν – Χο, ο οποίος προέρχεται από σούπερ σεζόν με την Ουλσάν και η απόδοση του θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Λογικά θα βοηθήσει ο Αυστραλός αμυντικός Γκράντ, ενώ ερωτηματικό είναι το κατά πόσο θα προσφέρει ο επιθετικός Μπόρις Τάσκι, που έχει εμπειρία από τα γήπεδα της Γερμανίας. Αν βγουν οι επιλογές των ξένων θα σουλουπώσει κάπως τις αποχωρήσεις.

Προετοιμασία: Έδωσε φιλικά με ομάδες της Γ’ κατηγορίας και δεν μπορούν να βγουν σοβαρά συμπεράσματα. Κέρδισε 2-0 Γκανγκνέουνγκ και Τσεονάν, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουλσάν Σίτιζεν.

Εκτίμηση: Είναι άγνωστο αν θα καλύψει τα κενά που άφησαν οι Ιλιουτσένκο και Παλόσεβιτς. Ακόμα και να το καταφέρει όμως θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για να τερματίσει εκ νέου στην τριάδα, που είναι και το ταβάνι βάσει της ποιότητας του ρόστερ.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Νταεγού

Τι έκανε πέρυσι: Για τα δεδομένα της η περσινή χρονιά δεν καλή. Τερμάτισε στην 5η θέση, αλλά σώθηκε από το γεγονός ότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ η 4η Σανγκγιού και παράλληλα ότι έπαιξαν στο τελικό του Κυπέλλου Τζέονμπουκ – Ουλσάν. Το Κύπελλο ήταν από τους βασικούς στόχους, εντούτοις και εκεί αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση.

Προπονητής: Ο Λι Μπγιουνγκ – Κέουν ξεκίνησε πέρυσι ως υπηρεσιακός και βρέθηκε ένα βήμα μακριά από την απόλυση μετά την κακή εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα του στα πρώτα παιχνίδια, εντούτοις στη συνέχεια μονιμοποιήθηκε με το «σπαθί» του.

Έδρα: DBG Daegu Bank Park (12.415)

Μεταγραφές: Έχασε σημαντικούς παίκτες. Αποχώρησε για να κάνει τη στρατιωτική του θητεία ο διεθνής κίπερ Γκου Σουνγκ (17 συμ.), ενώ πουλήθηκε στην Τζέονμπουκ ο μέσος Ργιου Τζάε (21/2). Έκπληξη προκάλεσε και η μεταγραφή του εξτρέμ Κιμ Ντάε – Γον (27/3) στην Γκανγκβόν. Προτίμησε να αφήσει ελεύθερο τον 39χρόνο επιθετικό Ντέγιαν Νταμνιάνοβιτς (23/9), που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα γήπεδα της Ασίας. Από τις αφίξεις ξεχωρίζουν ο τερματοφύλακας Μουν Κγιουν (17 συμ. πέρυσι με Όιτα), ο βετεράνος επιθετικός Λι Κέουν – Χο (8/0 με Ουλσάν πέρυσι), ο χαφ Σερτζίνιο και αποτελεί ερωτηματικό ο φορ Αν Γιονγκ, που προέρχεται από μία κακή τριετία στην Ιαπωνία με την Τόσου.

Προετοιμασία: Δεν έπεισε καθόλου στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, κόντρα σε ομάδες της Β’ και Γ’ κατηγορίας. Προκάλεσαν αίσθηση οι δύο ήττες 2-0 Γκιμπό και Γκανγκβόν, που θεωρούνται ημί – επαγγελματικοί σύλλογοι.

Εκτίμηση: Κάθε άλλο παρά έπεισε στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, ενώ έχασε και μερικούς ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές. Αν καταφέρει και κερδίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Γκουανγκτζού

Τι έκανε πέρυσι: Τα πήγε περίφημα στην επάνοδο της στη μεγάλη κατηγορία. Έδειξε χαρακτήρα τις τελευταίες αγωνιστικές εξασφαλίζοντας την είσοδο στα πλέι οφ και μαζί την παραμονή της. Εκεί αναμενόμενα χαλάρωσε και δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα απολύτως, ενώ ενδεικτικό είναι ότι θα είχε υποβιβαστεί βάσει τελικής βαθμολογίας αν δεν είχε μπει στην εξάδα.

Προπονητής: Μετά από μία πετυχημένη τριετία ο Παρκ Τζιν – Σουμπ αποτέλεσε παρελθόν, καθώς προτίμησε αναμενόμενα να κάνει το βήμα παραπάνω στη Σεούλ. Στη θέση του ανέλαβε ο Κιμ Χο – Γιουνγκ, ο οποίος έκανε το αντίθετο δρομολόγιο και πέρυσι είχε αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Έδρα: Gwangju World Cup Stadium (12.000)

Μεταγραφές: Θα λείψει ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ασουρμάτοφ (21/1), που πήγε στην Γκανγκβόν και δεν επηρεάζουν οι υπόλοιπες αποχωρήσεις των ξένων. Σημαντική ήταν και η αποχώρηση του γηγενή Γιέο Ρέομ (25/0) για την Τζετζού. Κάλυψε κάπως το κενό στα στόπερ με την απόκτηση του Σέρβου Αλεξάντερ Αντρέγιεβιτς, που πρόσφατα έγινε και διεθνής. Λογικά θα βοηθήσει και ο αμυντικός Κιμ Γον – Σικ, που ήρθε από τη Σεούλ. Είναι άγνωστο το κατά πόσο θα βοηθήσει ο μέσος Κιμ Τζονγκ, που πέρυσι έπαιξε ελάχιστα με τη Σουγόν.

Προετοιμασία: Δεν έπεισε στα περισσότερα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε με ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. Πέτυχε κάποιες νίκες, αλλά ήταν κόντρα σε ερασιτεχνικούς αντιπάλους.

Εκτίμηση: Είναι το μεγάλο ερωτηματικό της φετινής σεζόν. Δεν υπάρχει πλέον ο ενθουσιασμός της ανόδου, ούτε η ασφάλεια του Παρκ Τζιν – Σουμπ στον πάγκο. Μόνο με «θαύμα» θα επαναλάβει την περσινή πορεία και είναι από μεγάλα φαβορί για να υποβιβαστεί.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Γκανγκβόν

Τι έκανε πέρυσι: Για ακόμα μία σεζόν είχε θέσει ως βασικό στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τέθηκε από νωρίς νοκ άουτ και δεν μπήκε ούτε στα πλέι οφ. Δεν τα κατάφερε ούτε στο Κύπελλο γνωρίζοντας αποκλεισμό 3-0 από την Ουλσάν στα προημιτελικά.

Προπονητής: Σταθερά για 3η σεζόν με τον Κιμ Μπγιουνγκ – Σου. Αν κρατάει κάτι θετικό μέσα από τις αποτυχίες της τελευταίας διετίας, είναι ότι έχει παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Έδρα: Chuncheon Songam Stadium (20.000)

Μεταγραφές: Έχασε τον επιθετικό Κιμ Τζι – Χγιουν (24/8), ο οποίος αποχώρησε για την Ουλσάν. Σημαντικό είναι και το κενό που άφησε ο αμυντικός Σιν Κουάνγκ – Χουν (21/0), που πήγε στην Ποχάνγκ. Έκανε καλές μεταγραφικές κινήσεις σε όλες τις γραμμές με ενδεκαδάτους γηγενείς, ενώ θωράκισε τα μετόπισθεν με την απόκτηση του Ασουρμάτοφ. Αίνιγμα αποτελεί αν θα προσαρμοστεί ο Σέρβος φορ Βλάντιμιρ Σιλαντί. Από καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας προέρχεται ο μεσοεπιθετικός Ισίντα και λογικά θα βοηθήσει σημαντικά.

Προετοιμασία: Στο σημαντικότερο φιλικό τεστ που έδωσε κέρδισε 2-1 την Μπουσάν, ενώ έχασε 2-1 από την Μπουτσέον που παίζει στη Β’ εθνική.

Εκτίμηση: Έκανε καλές κινήσεις στους γηγενείς σε θέσεις που πονούσε. Περιμένουμε να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρυσι και αν βρει λύσεις στην άμυνα να παλέψει όσο μπορεί για το πολυπόθητο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σουγόν

Τι έκανε πέρυσι: Πλήρης απογοήτευση για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ασίας, που σε κάποιο σημείο κινδύνεψε ακόμα και με υποβιβασμό. Τελικά στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και απέφυγε τα χειρότερα. Στο Κύπελλο δεν τα κατάφερε, ενώ η πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ έσωσε κάπως τα προσχήματα γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα προημιτελικά από την Κόμπε στη διαδικασία των πέναλτι.

Προπονητής: Ο Παρκ Κου – Χα ανέλαβε μεσούσης της περσινής περιόδου να συμμαζέψει τα συντρίμμια, που άφησε ο Λι Λιμ – Σάενγκ. Αποτέλεσε εξαιρετική επιλογή από τη διοίκηση, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον σύλλογο επί δεκαετία κατακτώντας τα πάντα εντός και εκτός συνόρων.

Έδρα: Suwon World Cup Stadium (44.031)

Μεταγραφές: Έφυγε για την Τσερέζο Οσάκα ο Αυστραλός φορ Τάγκαρτ (23/9), που πέρυσι δεν είχε καμία σχέση με τον προ διετίας παίκτη. Αυτή είναι ουσιαστικά η μοναδική σημαντική αποχώρηση από το ρόστερ. Για την επίθεση αποκτήθηκαν ο Ιταλός Ντουμίτρου, που έχει έκανε καλές εμφανίσεις με την Γκαζ Μετάν στη Ρουμανία και ο έμπειρος στην κατηγορία Ούρος Τζέριτς.

Προετοιμασία: Έδωσε αποκλειστικά φιλικά με ομάδων χαμηλότερων κατηγοριών. Σε ένα από αυτά αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ανιάνγκ, ενώ κέρδισε τα υπόλοιπα τρία.

Εκτίμηση: Από την στιγμή που υπάρχει υγεία στον πάγκο της περιμένουμε να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει δυναμικά στην τριάδα. Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι σοβαρό δείγμα του τι πρόκειται να δούμε.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σεούλ

Τι έκανε πέρυσι: Πάνω που έδειχνε ότι έβαλε τις βάσεις για κάτι καλό ήρθε η περσινή τραγική χρονιά για την ομάδα της πρωτεύουσας. Στο Κύπελλο γνώρισε βαρύ αποκλεισμό από την Ποχάνγκ, ενώ ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να διακριθεί μένοντας εκτός από τη φάση των ομίλων.

Προπονητής: Από την αρχή φάνηκε ότι ξεκίνησαν όλα στραβά στο θέμα του προπονητή. Ο Τσόι Γιονγκ – Σου, που έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ «πλήρωσε» το μάρμαρο για το τραγικό ξεκίνημα. Αποδείχτηκε όμως ότι δεν έφερε ευθύνη ο ίδιος του και μέχρι να τελειώσει η χρονιά άλλαξε ακόμα τρεις βάζοντας ακόμα και σκάουτερ να κοουτσάρει. Τουλάχιστον δείχνει να βρίσκει ηρεμία με τον Παρκ Τζιν – Σουμπ, που έκανε εξαιρετική δουλειά την προηγούμενη διετία στην Γκουανγκτζού.

Έδρα: Seoul World Cup Stadium (66.704)

Μεταγραφές: Με εξαίρεση τον διεθνή μέσο Τζου Σε – Τζονγκ (16/0), κανείς από αυτούς που αποχώρησαν δεν θα της λείψει. Αντιθέτως έκανε κίνηση «ματ» με την απόκτηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού Παλόσεβιτς, ο οποίος την προηγούμενη διετία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ποχάνγκ (38/19). Λογικά θα βοηθήσει ο μεσοεπιθετικός Παρκ Τζουνγκ – Μπιν, που έρχεται από τη Σερβέτ (6/4 πέρυσι). Περιμένει πολλά από τον διεθνή επιθετικό Να Σανγκ – Χο (19/7 πέρυσι με Σεονγκνάμ).

Προετοιμασία: Δεν μπορούν να βγουν σοβαρά συμπεράσματα από τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Ναι μεν κέρδισε και τα έξι που έδωσε, αλλά όλα ήταν κόντρα σε ερασιτεχνικούς αντιπάλους.

Εκτίμηση: Πολύ δύσκολα θα τα πάει χειρότερα από πέρυσι. Έκανε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και αποκτήθηκαν παίκτες που θα βοηθήσουν. Παράλληλα ανάρρωσε ο ηγετικός μέσος Σέολ Κι, που πέρυσι έπαιξε ελάχιστα λόγω τραυματισμού. Περιμένουμε να παλέψει για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σεονγκνάμ

Τι έκανε πέρυσι:Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που ήταν η δύναμη της χώρας και κατακτούσε τα τρόπαια του Τσάμπιονς Λιγκ. Βγήκε «ζωντανή» από τον τελικό παραμονής την τελευταία αγωνιστική κερδίζοντας με ανατροπή 2-1 την Μπουσάν και ενώ χρειάστηκε την υπόδειξη από τον VAR για να μετρήσει το γκολ του στόπερ Μα στο 79’.

Προπονητής: Αναμενόμενα συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με τον Κιμ Ιλ - Κι, ο οποίος στην πρώτη του προπονητική απόπειρα πιστώνεται την επιτυχία της παραμονής.

Έδρα: Tancheon Stadium (16.146)

Μεταγραφές: Έκανε δώδεκα μεταγραφές με βασικό στόχο να λύσει μια και καλή το πρόβλημα στην επίθεση. Ο Σέρβος Φεϊσάλ Μιούλιτς έκανε καλή σεζόν στη Βοσνία με τη Βελέζ Μόσταρ (19/9), ενώ ήρθε και ο διεθνής Ρουμάνος Σέργκιου Μπους (10/2 πέρυσι με Στεάουα). Θεωρείται εξαιρετική και η μεταγραφή του Αυστριακού αμυντικού Βιντμπίχλερ. Αν δεν κατάφερε κάτι ήταν να ανανεώσει τον δανεισμό του διεθνή επιθετικού Να Σανγκ – Χο (19/7), εντούτοις δείχνει να είναι αρκετά καλύτερα από ότι πέρυσι.

Προετοιμασία: Όλοι οι αγώνες που έδωσε έγιναν πίσω από κλειστές πόρτες και ήταν επιλογή του προπονητή Κιμ Ιλ να μην γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα.

Εκτίμηση: Θεωρούμε ότι είναι σε καλύτερη «μοίρα», αρκεί να της βγουν οι μεταγραφικές κινήσεις που έκανε. Διαθέτει και πολύ «βαριά» φανέλα, που στα δύσκολα αναμένεται να κάνει τη διαφορά και να της δώσει μία εύκολη παραμονή.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ιντσέον

Τι έκανε πέρυσι: Για ακόμα φορά ήταν σίγουρα καταδικασμένη σε υποβιβασμό, αλλά ανέτρεψε την κατάσταση στο τέλος και ενώ η διαφορά από τη σωτηρία σε κάποιο σημείο είχε φτάσει σε διψήφια νούμερα. Την τελευταία κέρδισε την παραμονή με τη νίκη 1-0 μέσα στη Σεούλ.

Προπονητής: Ο Τζο Σουνγκ – Χουάν ανέλαβε στη μέσα της περσινής σεζόν στη θέση του Λι Γουάν – Σέοπ και πιστώνεται τον «άθλο» της παραμονής. Ενδεικτικό είναι ότι είχε μαζέψει μόλις δύο βαθμούς τις δέκα πρώτες αγωνιστικές.

Έδρα: Incheon Football Stadium (20.891)

Μεταγραφές: Έκανε γερό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και κανείς από αυτούς, που αποχώρησαν δεν είχε βοηθήσει. Ο Βραζιλιάνος φορ Νεγκουέμπα θεωρητικά είναι εξαιρετική κίνηση και προ τριετίας είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γκιεονγκνάμ. Θα βοηθήσει σημαντικά και ο Αυστραλός κεντρικός αμυντικός Χάρισον Ντελμπρίτζ, που ήρθε από τη Μέλμπουρν Σίτι.

Προετοιμασία: Συνολικά έδωσε έξι αγώνες, αλλά όλοι ήταν με ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών και δεν μπορούν να βγουν σοβαρά συμπεράσματα. Σε ένα από τα πιο δυνατά κέρδισε 3-2 την Γκιεονγκνάμ.

Εκτίμηση: Για ακόμα μία σεζόν είναι υποχρεωμένη να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της. Είναι από τα φαβορί για να αποχαιρετήσει την κατηγορία, αλλά ξέρει πως να ανατρέπει την κατάσταση.

Τζετζού

Τι έκανε πέρυσι: Επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία η Τζετζού έπειτα από διάλειμμα ενός χρόνου. Μπορεί να άργησε να προσαρμοστεί, αλλά μετά το τέλος του α’ γύρου ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες και κατάκτησε στο ρελαντί τον τίτλο.

Προπονητής: Παραμένει σταθερά στον πάγκο ο Ναμ Κι – Ιλ, ο οποίος ανέλαβε την περσινή σεζόν και έδειξε να κάνει εξαιρετική δουλειά.

Έδρα: Jeju World Cup Stadium (29.971)

Μεταγραφές: Προτίμησε να βασιστεί κυρίως στον κορμό που της έδωσε την άνοδο. Από τις μεταγραφές των ξένων ξεχωρίζουν ο Πολωνός φορ Ζαβάντα, ο εξτρέμ Γκέρσο (107/18 με Κάνσας) και ο Ουζμπέκος εξτρέμ Κενζαμπόεφ.

Προετοιμασία: Έδωσε κυρίως φιλικά με ομάδες χαμηλότερης δυναμικής. Στο πιο πρόσφατο κέρδισε 2-1, εντούτοις σε ένα από αυτά γνώρισε πολύ βαριά ήττα 4-0 μέσα στο νησί από την Νταετζέον που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία.

Εκτίμηση: Σίγουρα δεν μπορεί ακόμα να συναγωνιστεί τους έτερους διεκδικητές για την είσοδο στα πλέι οφ. Πρωταρχικός στόχος είναι να αποφύγει τα χειρότερα με την εξασφάλιση της παραμονής και έπειτα να προσπαθήσει να επανέλθει στο προσκήνιο. Θεωρούμε ότι δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σουγόν FC

Τι έκανε πέρυσι: Με δραματικό τρόπο πήρε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία μετά από μία τετραετία. Στον τελικό των πλέι οφ ισοφάρισε 1-1 την Γκιεονγκνάμ στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων με το εύστοχο πέναλτι του Αν, που υπέδειξε ο VAR και ενώ νωρίτερα είχε ξεπεραστεί κατά πολύ ο έξτρα χρόνος που είχε δοθεί αρχικά.

Προπονητής: Συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με τον Κιμ Ντο – Κγιουν, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή και έκανε εξαιρετική δουλειά βάσει της εικόνας που παρουσίασε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Έδρα: Suwon Sports Complex (11.808)

Μεταγραφές: Ο Νοτιοκορεάτης τεχνικός προτίμησε να αφήσει ελεύθερους τους πέντε από τους εφτά παίκτες, που σήκωσαν το βάρος της ανόδου. Σημαντικότερες αποχωρήσεις είναι αυτές του περσινού MVP της κατηγορίας Αν Μπγιονγκ (26/21), του χαφ Μαρλόνε (18/2), και του φορ Ισίντα (27/10). Έκανε καλές κινήσεις στους γηγενείς και οι μεταγραφές του Βραζιλιάνου χαφ Μουρίγιο (17/1 πέρυσι με Τζέονμπουκ) και του εξτρέμ Βίκτορ (17/4 πέρυσι με Γκοίας) αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά.

Προετοιμασία: Κέρδισε και τα έξι φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, αλλά δεν μπορούν σοβαρά συμπεράσματα. Όλα ήταν απέναντι σε ομάδες χαμηλότερες δυναμικής. Στο τελευταία από αυτά κέρδισε 4-1 την Ανσάν, που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία.

Εκτίμηση: Αποτελεί ερωτηματικό το πως θα βρει χημεία από στιγμή, που «διέλυσε» τον κορμό που της έδωσε την άνοδο. Έχει καλές μονάδες στο ρόστερ, αλλά είναι από τα φαβορί για την τελευταία θέση και θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ