Τα τοπικά ντέρμπι Λίβερπουλ - Έβερτον, Σάλκε - Ντόρτμουντ ξεχωρίζουν στο αποψινό κουπόνι. Στη Super League Interwetten η ΑΕΚ υποδέχεται τον φιλόδοξο Αστέρα, ενώ ο «ντεφορμέ» Ατρόμητος τη Λάρισα. Δύσκολη έξοδος για την Μπάγερν, στην έδρα της φορμαρισμένης Άιντραχτ, ενώ σε τροχιά τίτλου θέλει να διατηρηθεί η Ατλέτικο κερδίζοντας τη Λεβάντε, στο δεύτερο μεταξύ τους ματς μέσα σε λίγες μέρες.

207. Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν (16:30)
Ξεκινάμε με Bundesliga. Στην καλύτερη φάση της σεζόν βρίσκεται η Άιντραχτ, μετρά 4 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και 10 αγωνιστικές αήττητη (8-2-0). Με τις επιδόσεις αυτές έχει ανέβει στην 4η θέση, μέσα στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ και... καταδιώκει τη Βόλφσμπουργκ (η οποία κέρδισε χτες). Δίνεται αμφίβολος ο 1ος σκόρερ της κατηγορίας Αντρέ Σίλβα (18 γκολ), αν λείψει θα πάρει τη θέση του ο Γιόβιτς. Η Μπάγερν μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων γκέλαρε κόντρα στην Μπίλεφελντ, με 3-3. Έχει πληγεί από κορωνοϊό, θα λείψουν για διάφορους λόγους οι Παβάρ, Μίλερ, Τολισό, Γκνάμπρι, μεταξύ άλλων.
Προγνωστικό: Εμπνέει σεβασμό η Άιντραχτ, είναι σταθερά καλή στο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα. Ασταθής η Μπάγερν, με απουσίες και λίγες μέρες πριν από κρίσιμο ματς με τη Λάτσιο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δε θέλει και πολύ για να γίνει η ζημιά, στο 1.94 ο άσος με +0,75 ασιατικό. (Bet365)
271. Ατρόμητος - Λάρισα (17:15)
Άλλαξε προπονητή ο Ατρόμητος, όχι όμως και αγωνιστική εικόνα, αφού σε δύο ματς με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο μετρά ισάριθμες ήττες. Ίσα ίσα που ανασταλτικά έχει γίνει πολύ χειρότερος. Θα παραταχθεί χωρίς τους Κιβρακίδη, Γιαννιώτη και Γούτα, μεταξύ άλλων. Η Λάρισα έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη, όμως έδειξε σαφέστατη βελτίωση στα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, παρά τις ήττες. Ενισχύθηκε μεταγραφικά και σιγά σιγά αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται. Χαρακτηριστικό το ότι η μισή της αποστολή αποτελείται από νεοφερμένους παίκτες.
Προγνωστικό: Παρά την έλευση του Παντελίδη ο Ατρόμητος δεν έχει δείξει την απαιτούμενη βελτίωση. Αντιθέτως, η Λάρισα είναι όλο και καλύτερη. Θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες και να επιβεβαιώσει το 4.15 του διπλού. (Pamestoixima.gr)
272. Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε (17:15)
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και μεσοβδόμαδα, σε εξ αναβολής ματς για την Πριμέρα, όπου αναδείχτηκαν ισόπαλες στην έδρα της Λεβάντε (1-1). Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει στην κορυφή, όμως εμφανίζει αδυναμίες εσχάτως, ιδιαίτερα στο ανασταλτικό σκέλος. Θα παραταχθεί με προβλήματα απόψε (διαβάστε αναλυτικά εδώ), το ίδιο βέβαια και η Λεβάντε, που δεν κέρδισε στα 5 πιο πρόσφατα, αν και απέσπασε 4 ισοπαλίες.
Προγνωστικό: Όση πίεση κι αν ασκείται στην Ατλέτικο, όσο κι αν έχει ελλείψεις, πιστεύουμε πως δύσκολα θα γκελάρει για δεύτερη σερί φορά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, απέναντι στη Λεβάντε. Στο 1.71 βρίσκουμε τον άσο με -0.75 ασιατικό. (Stoiximan)
296. Λίβερπουλ - Έβερτον (19:30)
Με ανεβασμένη ψυχολογία η Λίβερπουλ έπειτα από τη μεσοβδόμαδη επιτυχία επί της Λειψίας, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια η έλλειψη εναλλακτικών και οι πολλοί τραυματισμοί αναγκάζουν τον Κλοπ να χρησιμοποιήσει ίδια ενδεκάδα και σήμερα. Η Έβερτον έπαιξε κι αυτή μεσοβδόμαδα, χάνοντας με 3-1 εντός από τη Σίτι. Βέβαια έχει την πολύ σημαντική επιστροφή του πρώτου σκόρερ Κάλβερτ-Λιούιν, ενώ έχει αποθεραπευτεί και ο Χάμες Ροντρίγκες.
Προγνωστικό: Τοπικό ντέρμπι, ανεξαρτήτως κόπωσης από τα διαδοχικά ματς οι ομάδες θα τα δώσουν όλα, καθώς δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, από αγωνιστικής πλευράς. Υπάρχουν σκέψεις για κόντρα, αλλά δεν πείθει η Έβερτον, οπότε πάμε στο πιο ασφαλές G/G, του 1.70. (Stoiximan)
299. Σάλκε - Ντόρτμουντ (19:30)
Κλείνουμε όπως ξεκινήσαμε, με Bundesliga και το μεγάλο ντέρμπι του Ρουρ. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Σάλκε, ουραγός και στο -9 από τα μπαράζ! Οκτώ οι απουσίες της (διαβάστε αναλυτικά στο Σάλκε - Ντόρτμουντ). Ούτε η φιλοξενούμενη είναι σε καλή κατάσταση στο πρωτάθλημα, μετρώντας μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία (1-2-3). Βέβαια μεσοβδόμαδα «έκλεισε στόματα» με το εντυπωσιακό 3-2 επί της Σεβίλλης, για το Τσάμπιονς Λιγκ, με εξαιρετική εμφάνιση του επιθετικού Χάαλαντ.
Προγνωστικό: Δεν βλέπεται η Σάλκε φέτος και πάει για... φούντο, οπότε το 1.30 στο διπλό είναι εν μέρει λογικό. Από την άλλη η άμυνα της Ντόρτμουντ δέχεται σχεδόν δύο γκολ κατά μέσο όρο το τελευταίο διάστημα, οπότε θα αποφύγουμε το σημείο. Εξάλλου, πληρώνει ικανοποιητικά το ενδεχόμενο να σκοράρουμε αμφότερες (1.83). (NetBet)
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet,gr/info/oroi
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις