foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Κύπελλο Ιταλίας Μπάσκετ: Final 8 Preview

Previews Πρωταθλημάτων | 10 Φεβ 2021 14:44
final8.jpg

Γνωστή και ως Frecciarossa Final Eight 2021 (για εμπορικούς λόγους), η 53η σεζόν του Κυπέλλου Ιταλίας στο μπάσκετ είναι γεγονός. Οκτώ ομάδες θα μπουν στο παρκέ του Forum στο Μιλάνο από τις 11 ως τις 14 Φεβρουαρίου, για να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Μια διοργάνωση που έχει φαβορί (Μιλάνο), σοβαρό διεκδικητή (Βίρτους), την εσχάτως αγωνιστικά ανακάμπτουσα κυπελλούχο (Βενέτσια) και μερικά ακόμα πολύ δυνατά αουτσάιντερ έτοιμα να κάνουν την έκπληξη.

Σύστημα διεξαγωγής


Στο θεσμό συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις οκτώ πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, ως και το τέλος του πρώτου γύρου. Ένας νοκ άουτ αγώνας σε κάθε φάση, με τη φάση των προημιτελικών να βγάζει ζευγάρια «1-8», «2-7», «3-6» και «4-5». Ακολούθως, στα ημιτελικά παίζουν οι νικητές των ζευγαριών «1-8»-«4-5» και «2-7»-«3-6».


*Το final 8 διεξάγεται στην έδρα του Μιλάνο, στο «Mediolanum Forum (12.700)».

Τι παίζουμε – Μακροχρόνια Bets

 

Μια καλή ερώτηση αφορά το πως γίνεται να χάσει αυτή η Μιλάνο το τρόπαιο; Δε γίνεται. Είναι η πιο πλήρης ομάδας και στην τιμή που δίνεται, αξίζει και να πονταριστεί. Αν ήταν μεγάλο φαβορί βάσει αποδόσεων, θα σκεφτόμουν ότι σε ένα ματς, οι Τεόντοσιτς, Μάρκοβιτς, Χάντερ, Αμπάς και Μπελινέλι (άπαντες της Βίρτους) μπορεί να της κάνουν ζημιά. Κι επειδή στοίχημα παίζουμε, μια απόδοση κοντά στο 5.00 θα ήταν αποδεκτή. Με την πάνοπλη Μιλάνο όμως, να δίνεται στο 1.75, νομίζω μπορούμε να ποντάρουμε τα λεφτά μας πάνω της.

Ένα δεύτερο, ακόμα καλύτερο Bet, είναι το να φτάσει η Σάσαρι στον τελικό, σε απόδοση 2.15. Από την «πλευρά» της, έχει τις Τριέστε, Πεζάρο και Μπρίντιζι. Η «μοίρα» τα έφερε, Βενέτσια, Βίρτους και Μιλάνο, να «σφαχτούν» νωρίτερα. Οι δύο πρώτες (Τριέστε, Πεζάρο) είναι στα «μέτρα» της κι ίσως και χαμηλότερης δυναμικής, ενώ η εκπληκτική στον πρώτο γύρο Μπρίντιζι, κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχει στο παρκέ τον Χάρισον. Τον πρώτο της σκόρερ. Οπότε, θεωρώ ότι αξίζει το ποντάρισμα στο να φτάσει στον τελικό.

➡ Κατάκτηση Μιλάνο  (1.75
➡ Να φτάσει τελικό η Σάσαρι (2.15


Μιλάνο

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Έναν υγιεινό «περίπατο» προς το παρόν. Με ρεκόρ 15-2 είναι τρεις νίκες πάνω από τη δεύτερη Σάσαρι και παράλληλα πάει και «τρένο» στην EuroLeague. Φέτος, πέραν της ποιότητας, υπάρχει και πολλή σταθερότητα και σοβαρότητα στη Μιλάνο.

Τι κάνει στην Ευρώπη: «Καλπάζει» και δεν βλέπει πίσω της. Τέσσερις σερί νίκες εσχάτως και ρεκόρ 15-8. Δύο νίκες μόνο κάτω από την πρώτη ΤΣΣΚΑ κι ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Ιστορία στον θεσμό: Έξι φορές κυπελλούχος, ακόμα δύο φορές φιναλίστ. Τελευταία κατάκτηση τη σεζόν 2016-2017.

Απουσίες: Δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς με τη Βιλερμπάν (5/2) ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, όμως λογικά θα παίξει στα τελικά του κυπέλλου.

Φόρμα: Ρεκόρ 4-2 στα τελευταία έξι, σε όλες τις διοργανώσεις.

Τι έκανε στο πρωτάθλημα με τη Ρέτζιο Εμίλια: Την κέρδισε 102-73 στην έδρα της, στις 17/1. Την είχε κερδίσει και στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ, με 87-71, στις 27/9.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Μπρίντιζι

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Έχει «ξεφουσκώσει» μέσα το 2021, όχι ότι δεν είναι ανταγωνιστική, αλλά πάει το σερι των πολλών νικών που «έτρεξε» στον πρώτο γύρο. Πλέον έχει πέσει στην τρίτη θέση, έχοντας ρεκόρ 12-5 (και ματς λιγότερο).

Τι κάνει στην Ευρώπη: Προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων στο BCL και βρίσκεται στο TOP 16. Κληρώθηκε σε όμιλο με Χαποέλ Χολόν, Πινάρ Καρσίγιακα και Τόφας.

Ιστορία στον θεσμό: Ήταν φιναλίστ στο θεσμό πέρυσι και πρόπερσι, χωρίς όμως να καταφέρει να γευτεί την χαρά της κατάκτησης του τροπαίου.

Απουσίες: Κατά πάσα πιθανότητα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου της σκόρερ, Χάρισον.

Φόρμα: Μετράει ρεκόρ 3-3 σε όλες τις διοργανώσεις, από τις 13/1 ως και σήμερα.

Τι έκανε στο πρωτάθλημα με την Τριέστε: Την κέρδισε εκτός έδρας, στις 25/10, με 79-76.




Σάσαρι

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Συνεχίζει με φόρα από πέρυσι. Παραμένει από τις πιο διασκεδαστικές και θεαματικές ομάδες στη λίγκα, με μεγάλα σκορ στα παιχνίδια της. Με ρεκόρ 12-5 βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Πέρασε την πρώτη φάση των ομίλων στο BCL και κληρώθηκε στο δεύτερο γύρο με Μπάμπεργκ, Νίμπουργκ και Σαραγόσα.

Ιστορία στον θεσμό: Τροπαιούχος τις σεζόν 2014 και 2015, ενώ κατάφερε ακόμα μια φορά να φτάσει στον τελικό, το 2017, δίχως όμως να το πάρει.

Απουσίες: Πάει με όλα της τα «όπλα» στο Μιλάνο, προσθέτοντας στο εκπληκτικό ρόστερ που διαθέτει και τον Ίθαν Χαπ.

Φόρμα: Ρεκόρ 5-1 εσχάτως, με τις πέντε νίκες να είναι τα τελευταία πέντε της παιχνίδια. Σε πολύ καλή κατάστασης κοινώς.

Τι έκανε στο πρωτάθλημα με την Πεζάρο: Την κέρδισε δύο φορές στο πρωτάθλημα. Στις 27/9, εκτός έδρας, με 95-85 και στις 17/1, εντός έδρας με 99-74. Έπαιξαν και στο Σούπερ Καπ τον Σεπτέμβρη. 86-71 στις 5/9 η Σάσαρι, 81-78 στις 14/9 η Πεζάρο.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Βίρτους Μπολόνια

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Όσο καλά τα πάει στην Ευρώπη (παραμένει αήττητη), τόσο ανάποδα παίζει στην Ιταλία. Χάνει αρκετά ματς, έχει ρεκόρ 12-6 και είναι στην τέταρτη θέση και το παράδοξο είναι ότι χάνει μόνο εντός έδρας. Εκτός είναι αήττητη.

Τι κάνει στην Ευρώπη: «Παρέλαση». Με 10 νίκες έκλεισε τον πρώτο όμιλο του Eurocup, συνεχίζει τώρα στο top16 με ρεκόρ 4-0.

Ιστορία στον θεσμό: Οκτώ φορές έχει κατακτήσει το τρόπαιο, τελευταία το 2001-2002. Ακόμα έξι φορές ήταν φιναλίστ, τελευταία φορά τη σεζόν 2009-2010.

Απουσίες: Άπαντες παρόντες, για ένα ρόστερ πολύ ποιοτικό.

Φόρμα: Ρεκόρ 5-1 στα τελευταία έξι σε όλες τις διοργανώσεις.

Τι έκανε στο πρωτάθλημα με την Βενέτσια: Την κέρδισε εκτός έδρας με 83-68, στη 1/11.




Βενέτσια

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Αισίως έχει επανέλθει μια κανονικότητα στη Βενέτσια, που πριν ένα μήνα ήταν κι εκτός οκτάδας. Έξι σερί νίκες της δίνουν ρεκόρ 12-6 και την έχουν στη δεύτερη θέση.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Της έκατσαν πολλές ατυχίες και απουσίες το Νοέμβρη και πήγε «άπατη» στo Eurocup. Σε μια σεζόν που ξεκίνησε με βλέψεις για κάτι καλό. Με ρεκόρ 2-8 αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από τη φάση των ομίλων.

Ιστορία στον θεσμό: Έφτασε μια φορά στον τελικό, πέρυσι και το πήρε κιόλας. 100% επιτυχία.

Απουσίες: Θα είναι πλήρης στα τελικά του κυπέλλου.

Φόρμα: Έχει ρεκόρ 6-0 στο πρωτάθλημα, στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει.

Τι έκανε στο πρωτάθλημα με την Βίρτους Μπολόνια: Έχασε εντός έδρας με 83-68, στη 1/11.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Πέζαρο

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Έχει μια σταθερή πορεία φέτος, με τα σκαμπανεβάσματά της, καταφέρνει όμως να είναι σε τροχιά Playoffs. Με ρεκόρ 9-9 βρίσκεται στην 6η θέση.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Δεν αγωνίζεται φέτος σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ιστορία στον θεσμό: Δύο φορές νικήτρια, η τελευταία τη σεζόν 1991-1992. Φιναλίστ ακόμα τέσσερις φορές, με τελευταία τη σεζόν 2003-2004.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Φόρμα: Ρεκόρ 3-3 στο πρωτάθλημα εσχάτως, εναλλάξ τα αποτελέσματα, ήττα και νίκη. Για τους λάτρεις τέτοιων στατιστικών, στο τελευταίο έχασε.

Τι έκανε στο πρωτάθλημα με την Σάσαρι: Έχασε δύο φορές στο πρωτάθλημα. Στις 27/9, εντός έδρας, με 95-85 και στις 17/1, εκτός έδρας με 99-74. Έπαιξαν και στο Σούπερ Καπ τον Σεπτέμβρη. 86-71 στις 5/9 η Σάσαρι, 81-78 στις 14/9 η Πεζάρο.




Τριέστε

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Βίωσε μεγάλη περιπέτεια το Νοέμβρη, λόγω Covid έμεινε 40 ημέρες εκτός παρκέ. Επέστρεψε κι αφού έκανε κάποιες ήττες ως να βρει φόρμα, «γύρισε τον διακόπτη». Με ρεκόρ 9-9 μετά από 18 ματς, παραμένει στην έβδομη θέση.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Δεν αγωνίζεται φέτος στην Ευρώπη.

Ιστορία στον θεσμό: Μια φορά φιναλίστ στο θεσμό, πίσω στο μακρινό 1995.

Απουσίες: Πλήγμα με τον Γκραζιούλις, που τραυματίστηκε και θα χάσει το Final-8 του κυπέλλου.

Φόρμα: Σε εξαιρετική κατάσταση, έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος.

Τι έκανε στο πρωτάθλημα με την Μπρίντιζι: Έχασε στην έδρα της, στις 25/10, με 79-76.




Ρέτζιο Εμίλια

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι σε τρομερό ντεφορμάρισμα, μετράει σερί ηττών κι έχει πέσει εκτός οκτάδας. Στην ένατη θέση, με ρεκόρ 7-11.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Προκρίθηκε στο top16 του Europe Cup της Fiba και θα παίξει με τη Σίμπιου στις 23 Μαρτίου.

Ιστορία στον θεσμό: Μόνο μια φορά έχει καταφέρει να φτάσει στον τελικό, το 2005, δίχως όμως να το κατακτήσει.

Απουσίες: Πολύ πιθανόν να μην έχει τον Έλεγκαρ μαζί της. Υπήρξε ένα θέμα με τον Σάτον στο ματς με τη Βίρτους. Ίσως μείνει εκτός αποστολής.

Φόρμα: Πέντε ήττες και μια νίκη ο απολογισμός στα τελευταία έξι στο πρωτάθλημα. Έκανε ρεκόρ 2-1 στο μεσοδιάστημα, στην Ολλανδία όπου πήγε να παίξει για το Europe Cup, η ομάδες όμως ήταν αρκετά χαμηλότερης δυναμικής. Κανονικά έπρεπε να επιστρέψει με ρεκόρ 3-0.

Τι έκανε στο πρωτάθλημα με την Μιλάνο: Έχασε 102-73 στην έδρα της Μιλάνο, στις 17/1. Είχε χάσει και στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ, με 87-71, στις 27/9

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Επιμέλεια: Θοδωρής Λεοντίου

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ