foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Super Bowl Στοίχημα: Ποντάρισμα σε «κόκκινο», Taylor Swift και... Trump!

Στοιχηματικά Νέα | 11 Φεβ 2024 10:00
foxbet-superball.jpg

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Super Bowl 2024!

Το Super Bowl αποτελεί παραδοσιακά ένα από τα πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα στις ΗΠΑ. Χαρακτηριστικά, είναι πρώτο σε τηλεθέαση κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεύτερο παγκοσμίως πίσω από τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο περσινός τελικός (Super Bowl LVII), μεταξύ των Φιλαδέλφεια Ιγκλς και Κάνσας Σίτι Τσιφς, κρίθηκε υπέρ των δεύτερων (με 35-38) στο «State Farm Stadium» του Γκλέντεϊλ στην Αριζόνα.

Φέτος, μία πολιτεία... πιο δίπλα (Νεβάδα), το εμβληματικό «Allegiant Stadium» του Λας Βέγκας θα φιλοξενήσει τον τελικό του Super Bowl LVIIΙ (58ο), με το πολυαναμενόμενο παιχνίδι να διεξάγεται στις 12 Φεβρουαρίου (01:30) και το βαρύτιμο τρόπαιο να διεκδικούν οι Σαν Φρανσίσκο 49ερς και (ξανά) οι Κάνσας Σίτι Τσιφς.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του τελικού είναι οι κάτοχοι του τίτλου και θέλουν να γίνουν η 8η διαφορετική ομάδα που φτάνει σε «back-to-back» κατακτήσεις, ενώ μετρούν τρεις συνολικά. Στον τελικό της Ανατολικής Περιφέρειας, η ομάδα των Πάτρικ Μαχόμς και Τράβις Κέλσι επικράτησε με 17-10 στην έδρα των Μπάλτιμορ Ρέιβενς, οι οποίοι έμπαιναν στο ματς ως Νο1 της Ανατολής.

Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε πως στην ομάδα των Τσιφς βρίσκεται κι ο 22χρονος Έλληνας, Γιώργος Καρλαύτης, στη θέση του πλάγιου αμυντικού. Πέρυσι πανηγύρισε ως rookie την κατάκτηση του Super Bowl και βρίσκεται ένα παιχνίδι μακριά από το να κερδίσει δεύτερο δαχτυλίδι σε ισάριθμες χρονιές στο NFL!

Στη Δύση ήταν το Νο1 της Περιφέρειας που πήρε το εισιτήριο για το ματς τίτλου, αλλά χρειάστηκε να πετύχει μια τεράστια ανατροπή. Ο λόγος για τους Σαν Φρανσίσκο 49ερς, οι οποίοι επέστρεψαν από το 7-24 του ημιχρόνου και με ένα επιμέρους 27-7 εις βάρος των Ντιτρόιτ Λάιονς πήραν τη μεγάλη νίκη με 34-31 για να φτάσουν ακόμη μία φορά στον τελικό.

Έχουν 5 κατακτήσεις σε 7 προσπάθειες, κι αν τα καταφέρουν και τα ξημερώματα της 12ης Φεβρουαρίου, θα φτάσουν τα 6 τρόπαια, τα περισσότερα στην ιστορία του θεσμού μαζί με τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς και Πίτσμπεργκ Στίλερς.

Από την άλλη, η πορεία των Λάιονς σταμάτησε εδώ, με την ομάδα του Ντιτρόιτ να παραμένει, μαζί με τους Κλίβελαντ Μπράουνς, οι μοναδικές που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ τους σε τελικό Super Bowl (57 χρόνια). Αμφότερες έχουν κατακτήσει τίτλο NFL, αλλά με παλαιότερο format.

fox.svg
Αξίζει να αναφερθεί πως...

H διοργανώτρια Αρχή (NFL) έχει απαγορεύσει στους παίκτες των δύο ομάδων που θα βρεθούν στο Λας Βέγκας να επισκεφθούν τα πρακτορεία στοιχήματος και τα επίγεια καζίνο της «Αμαρτωλής Πόλης» μέχρι τη λήξη του Super Bowl!

Σε μια αντίστοιχη απόφαση είχαν προχωρήσει και τον περασμένο Νοέμβριο οι ομάδες της Formula 1, όταν πραγματοποιήθηκε το Grand Prix του Las Vegas.

Παρακάτω θα βρείτε τις αποδόσεις κατάκτησης, καθώς και του MVP του τελικού, καθώς και τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν τη ρίψη νομίσματος για την πρώτη κατοχή του αγώνα, αλλά και τις ειδικές αγορές που προσφέρουν* οι στοιχηματικές εταιρίες για το Half Time Show του Super Bowl 2024, το οποίο θα λάβει χώρα στην ανάπαυλα του αγώνα.

Super Bowl Αποδόσεις

Οι Σαν Φρανσίσκο 49ερς θεωρούνται οριακό φαβορί του τελικού, στον οποίο έφτασαν με συνολικό ρεκόρ 14-5. Οι Κάνσας Σίτι Τσιφς έχουν το «know-how» από τον περσινό τελικό, ενώ σημείωσαν ρεκόρ 14-6 για να προκριθούν (είχαν έναν έξτρα γύρο στα playoffs).

Ο quarterback των Τσιφς, Πάτρικ Μαχόμς, είναι 2 φορές πρωταθλητής NFL και MVP του Super Bowl (2020, 2023) και φυσιολογικά το φαβορί για το φετινό βραβείο. Αν κερδίσει και φέτος τον τίτλο, θα γίνει ο δεύτερος που φτάνει τους τρεις (Τζο Μοντάνα ο άλλος). Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει βεβαίως ο Τομ Μπρέιντι, ο κορυφαίος του αθλήματος που έχει ανακηρυχθεί MVP του τελικού 5 φορές.

SUPER BOWL 2024
SUPER BOWL 2024
SUPER BOWL 2024
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ
MVP ΤΕΛΙΚΟΥ
ΡΙΨΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
ΠΛΕΥΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
Νικητής Super Bowl
Σαν Φρανσίσκο 49ερς.png Σαν Φρανσίσκο 49ερς 1.89
Κάνσας Σίτι Τσιφς.png Κάνσας Σίτι Τσιφς 2.12
Καλύτερος παίκτης τελικού
Patrick Mahomes.jpg Πάτρικ Μαχόμς (Τσιφς) 2.25
Brock Purdy.jpg Μπροκ Πάρντι (49ερς) 3.10
Christian McCaffrey.jpg Κρίστιαν ΜακΚάφρι (49ερς) 5.25
Travis-Kelce.jpg Τράβις Κέλσι (Τσιφς) 15.00
Ομάδα που θα κερδίσει στη ρίψη νομίσματος
Σαν Φρανσίσκο 49ερς.png Σαν Φρανσίσκο 49ερς 1.90
Κάνσας Σίτι Τσιφς.png Κάνσας Σίτι Τσιφς 1.90
Αποτέλεσμα ρίψης νομίσματος
heads.svg Κορώνα 1.90
tails.svg Γράμματα 1.90
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ – Οι αποδόσεις ίσχυαν 11/2 στις 10:00.

Super Bowl Half Time Show

Πέρυσι ήταν η Rihanna που έβαλε... φωτιά στο «State Farm Stadium» και φέτος τη σκυτάλη παίρνει ο Usher, με τον 45χρονο θρύλο της ποπ μουσικής σκηνής να αποτελεί το κεντρικό όνομα του φετινού halftime show, συμπληρώνοντας 30 χρόνια καριέρας (έβγαλε το πρώτο του άλμπουμ το 1995 σε ηλικία 15 ετών). Είναι η δεύτερη φορά που ο Usher Raymond IV -όπως είναι το πλήρες όνομά του- εμφανίζεται σε half time show του Super Bowl, αφού το 2012 εμφανίστηκε ως guest των Black Eyed Peas.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και χορευτής είναι στη 10η θέση της λίστας των πιο πολυβραβευμένων καλλιτεχνών όλων των εποχών, καθώς έχει στην κατοχή του συνολικά 344 βραβεία (από 653 υποψηφιότητες), μεταξύ των οποίων 8 Grammy, ενώ έχει το δικό του «αστέρι» στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ!

fox.svg
Ήξερες ότι...

Ο Usher είναι ο μοναδικός επαγγελματίας καλλιτέχνης που έχει στην κατοχή του δαχτυλίδι του NBA, αφού έχει μικρό μερίδιο ιδιοκτησίας των Κλίβελαντ Καβαλίερς από το 2005 και το 2016 πανηγύρισε... μαζί με τον ΛεΜπρον Τζέιμς την κατάκτηση του τίτλου μετά την εντυπωσιακή ανατροπή από 1-3 σε 4-3 στη σειρά των τελικών επί των Γουόριορς.

Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Jay-Z, Beyoncé, Kanye West, Drake, R. Kelly, DJ Khaled, David Guetta, Justin Bieber, Ludacris, Chris Brown, Alicia Keys, P. Diddy, T.I., Pitbull και Lil Wayne.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αναμένεται να υπάρχουν ονόματα-εκπλήξεις που θα πλαισιώσουν τον κεντρικό καλλιτέχνη, ενώ «δίνουν και παίρνουν» τα ειδικά στοιχήματα για το πρώτο τραγούδι ή ακόμη και την πρώτη... λέξη που θα πει ο Usher στην έναρξη του show!

Δείτε παρακάτω τις αποδόσεις για τον καλλιτέχνη ή τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ως guest στη σκηνή του «Allegiant Stadium».

Να εμφανιστεί μαζί με τον Usher
Lil Jon
1.25
Ludacris
1.30
Alicia Keys
1.45
Justin Bieber
2.00
Pitbull
2.50
Nicki Minaj
3.25
Will.i.am
5.00
Lil Wayne
6.50
Summer Walker
7.00
21 Savage
7.00
Enrique Iglesias
10.00
Taylor Swift
15.00
Beyonce
25.00
Miley Cyrus 
30.00
bet_tip_2.svg
Πόσα τραγούδια θα ακουστούν;

Στο 9.5 βρίσκεται το line για τα τραγούδια που θα ακουστούν στη βραδιά, με το Over και το Under να πληρώνουν αμφότερα στο 1.87.

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθούν οι αποδόσεις για το τραγούδι που θα ακουστεί πρώτο στο halftime show:

Επιλογή Απόδοση
My Way 2.00
OMG 2.30
Yeah! 3.00
DJ Got Us Fallin' In Love 5.00
Love In The Club 7.00
Superstar 8.00
GLU 8.00
Burn 10.00
Good Good 15.00
My Boo 18.00
Boyfriend 20.00

Οι ειδικές αγορές επεκτείνονται ακόμη και στην πρώτη λέξη (ή φράση) που θα... αρθρώσει ο 45χρονος καλλιτέχνης στο ξεκίνημα του show.

Επιλογή Απόδοση
Yo 2.50
What's Up 3.00
Vegas 3.00
Hello 4.00
Make Some Noise 4.50
Yeah 5.00
Usher 5.00
I Can't Hear You 6.00
Peace 7.00
cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του Usher είναι το «Yeah!», το οποίο κυκλοφόρησε το 2004 κι έμεινε στο Νο1 του Billboard Hot 100 για 12 συνεχόμενες εβδομάδες, ενώ ακούγεται μέχρι και σήμερα. Έχει σαφέστατα τεράστιες πιθανότητες να ερμηνευθεί στο halftime show, μαζί με τους Lil Jon και Ludacris, οι οποίοι παίρνουν μέρος στο τραγούδι. Αμφότεροι παίζονται σε απόδοση 3.00 να βρεθούν στη σκηνή.

Ωστόσο, θεωρούμε ότι δεν θα είναι αυτό το πρώτο τραγούδι που θα ακουστεί στη μεγάλη βραδιά, αλλά το «DJ Got Us Fallin' In Love» με ένα από τα πιο διάσημα intro της R&B σκηνής. Το τραγούδι ξεκινάει με τον Usher να λέει... το όνομά του, μια επιλογή που πληρώνει στο εξαιρετικό 7.00 για να επιβεβαιωθεί!

Τι παίζουμε Απόδοση*
Να εμφανιστεί μαζί με τον Usher: Lil Jon 3.00
Να εμφανιστεί μαζί με τον Usher: Ludacris 3.00
Τραγούδι που θα ακουστεί πρώτο: DJ Got Us Fallin' In Love 5.00
Πρώτη λέξη που θα πει ο Usher: «Usher» 7.00

*Οι προτάσεις δόθηκαν στις 28/1.

Super Bowl Ειδικά Στοιχήματα

Ένα από τα πιο συναρπαστικά στοιχήματα του θεσμού τα τελευταία χρόνια είναι το ποντάρισμα στο χρώμα του υγρού που θα λούσουν οι παίκτες της νικήτριας ομάδας τον προπονητή τους!

Ήταν 1984 όταν ο Τζιμ Μπαρτ των Νιου Γιορκ Τζάιαντς περιέλουσε τον προπονητή του, Μπιλ Πάρσελς, με το ισοτονικό ποτό των παικτών ύστερα από νίκη της ομάδας του για... εκδίκηση επειδή πριν από τον αγώνα τον είχε αναγκάσει να σηκώνει βάρη για 45 λεπτά! Ο Μπαρτ συνέχιζε να κάνει... μπάνιο τον Πάρσελς και σε άλλες σημαντικές νίκες, όπως και στον τελικό του Super Bowl το 1986.

Η παράδοση αυτή πέρασε σε πολλά αθλήματα, ακόμη και στο NBA, με τον Πολ Πιρς να λούζει τον Ντοκ Ρίβερς μετά από το πρωτάθλημα των Σέλτικς το 2008. Πλέον, η «μόδα» αυτή έχει περάσει και στις στοιχηματικές εταιρίες, με τη σχετική αγορά να κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά το 2019.

Όσον αφορά το Super Bowl, από το 2001 μέχρι σήμερα, το χρώμα που έχει εμφανιστεί τις περισσότερες φορές (5) είναι το πορτοκαλί. Με τέσσερις ακολουθεί το μπλε και το... νερό, σε τέσσερις περιπτώσεις δεν υπήρξε «επίσημη» ρίψη.

Η πρόβλεψη για το χρώμα του ποτού είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού δεν υπάρχουν ουσιαστικές ενδείξεις για τη σωστή επιλογή. Οι Τσιφς που φορούν κόκκινες και λευκές εμφανίσεις πέρυσι πανηγύρισαν με μωβ χρώμα, ενώ στο Super Bowl 54 που είχαν κερδίσει στον τελικό τους 49ερς είχαν επιλέξει το πορτοκαλί. Μόλις τρεις φορές σε 23 περιπτώσεις το χρώμα του υγρού... ταίριαζε με αυτά των ομάδων, τις δύο ήταν οι 6 φορές πρωταθλητές Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς που είχαν γιορτάσει με μπλε. Το κόκκινο δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε αυτό το διάστημα!

Χρώμα Φορές που έχει εμφανιστεί (2001-2023)
Πορτοκαλί 5
Μπλε 4
Διαφανές/Νερό 4
Κανένα 4
Κίτρινο 3
Μωβ 3
Κόκκινο 0

Δείτε παρακάτω τις αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές για το χρώμα του ποτού με το οποίο θα λούσουν οι παίκτες τον προπονητή τους μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού.

Επιλογή Απόδοση
Μωβ 3.75
Πορτοκαλί 4.50
Κόκκινο 5.00
Μπλε 5.50
Κίτρινο 7.00
Πράσινο 7.00
Διαφανές/Νερό 13.00
Κανένα 17.00

Παρατηρούμε πως το κόκκινο είναι πολύ ψηλά στις αποδόσεις, παρότι δεν έχει εμφανιστεί ποτέ τα τελευταία 23 χρόνια. Τόσο οι Τσιφς όσο κι οι 49ερς έχουν κόκκινο στις φανέλες τους και παρότι η προϊστορία δείχνει πως το χρώμα της ομάδας δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Στο Super Bowl 54, οι Τσιφς είχαν επιλέξει το πορτοκαλί στον τελικό με τους 49ερς, ενώ στην περσινή τους κατάκτηση ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ, μωβ. Φέτος, δεν αποκλείεται να κάνουν ξανά την ανατροπή και να επιλέξουν ένα χρώμα που λίγοι περιμένουν. Από την άλλη, αν επικρατήσουν οι 49ερς δεν θα θέλουν να επιλέξουν το χρώμα του περσινού νικητή και σίγουρα όχι το πορτοκαλί με το οποίο τους «πίκαραν» οι Τσιφς. Χρώματα όπως το πράσινο, το κίτρινο και το μπλε δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες, με το τελευταίο να έχει ταυτιστεί με τους Πάτριοτς.

fox.svg
Τι προτείνουμε
Χρώμα του υγρού που θα λούσουν τον νικητή προπονητή: Κόκκινο 5.00
cta_box_bg
Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Super Bowl Taylor Swift Extras

Το Super Bowl είναι πολλά παραπάνω από ένα αθλητικό γεγονός, αφού μπαίνουν... στη μέση το Half Time Show, η παράδοση του Εθνικού Ύμνου και πολλά άλλα. Αυτό που πάντως δεν περιμέναμε, ήταν η πλειάδα στοιχημάτων για την Taylor Swift! Η 34χρονη τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον Τράβις Κέλσι των Κάνσας Σίτι Τσιφς και αποτελεί ένα από τα... τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς.

Στον παρακάτω πίνακα ακολουθούν μόνο μερικά από τα στοιχήματα που αφορούν τη 14 φορές νικήτρια Grammy, σε περίπτωση που παρευρεθεί στο Λας Βέγκας:

Αγορά Απόδοση
Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι να φανούν να φιλιούνται κατά τη διάρκεια της μετάδοσης 1.50
Τράβις Κέλσι να έχει περισσότερα catches από τις υποψηφιότητες της Τέιλορ Σουίφτ στα Grammy (6) 1.55
Να δείξουν την Τέιλορ Σουίφτ μετά από Touchdown αντί για την ομάδα που το σκόραρε 1.95
Να δείξουν την Τέιλορ Σουίφτ κατά τη διάρκεια του Halftime Show 2.40
Να δείξουν την Τέιλορ Σουίφτ κατά τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου 3.50
Πρώτο πλάνο τηλεοπτικής μετάδοσης κατά τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου: Τράβις Κέλσι 3.50
Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι να εμφανιστούν και οι δύο (μαζί ή σε split screen) κατά τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου 4.50
Usher να ερμηνεύσει τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ στο Half Time Show 6.00
Usher να αναφέρει το όνομα της Τέιλορ Σουίφτ στο Half Time Show 6.00
Τέιλορ Σουίφτ να εμφανιστεί για να τραγουδήσει στο Half Time Show 7.00
Τράβις Κέλσι να κάνει πρόταση γάμου στην Τέιλορ Σουίφτ (στον αγωνιστικό χώρο μετά τον αγώνα) 12.00
Τράβις Κέλσι να κερδίσει τον τίτλο του MVP και να κάνει πρόταση γάμου στην Τέιλορ Σουίφτ 20.00

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Τέιλορ Σουίφτ θα προλάβει... οριακά το Super Bowl, αφού βρίσκεται εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας της και την ακριβώς προηγούμενη μέρα έχει συναυλία στο Τόκιο. Είναι δεδομένο πως αν καταφέρει να βρίσκεται στο γήπεδο τα «φώτα» θα πέσουν πάνω της, όμως τα αρχικά πλάνα του Εθνικού Ύμνου συνήθως είναι προμελετημένα και δύσκολα θα γίνει αλλαγή της τελευταίας στιγμής με την άφιξη της τραγουδίστριας.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει... εμμέσως η αναφορά στη Σουίφτ, μέσω του Τράβις Κέλσι ο οποίος φυσικά είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν των Κάνσας Σίτι Τσιφς και οι πιθανότητες να τον δούμε πρώτο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες είναι αρκετές.

Ως fun bet αξίζει να μπει και το... combo του να κερδίσει τον τίτλο του MVP ο επιθετικός των Τσιφς και στη συνέχεια... από τη χαρά του να κάνει πρόταση γάμου στην Τέιλορ Σουίφτ. Πάντως σίγουρα δεν περιμένει κάποιος πως θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση αν η ομάδα του χάσει στον τελικό!

fox.svg
Τι προτείνουμε
Πρώτο πλάνο τηλεοπτικής μετάδοσης κατά τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου: Τράβις Κέλσι 3.50
Τράβις Κέλσι να κερδίσει τον τίτλο του MVP και να κάνει πρόταση γάμου στην Τέιλορ Σουίφτ 20.00

Super Bowl και... εκλογές

Κυριολεκτικά κάθε μέρα που περνάει προστίθενται όλο και πιο «τρελά» στοιχήματα για το Super Bowl. Το πιο πρόσφατο από αυτά είναι το αν θα παρευρεθεί στον αγώνα κάποιος από τους δύο τελευταίους προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο λόγος φυσικά για τον εν ενεργεία «πλανητάρχη», Τζο Μπάιντεν, και τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κάθισε στο Οβάλ γραφείο την τετραετία 2017-2021 και έχει υποβάλλει υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2024.

Τελευταίος πρόεδρος (πρώην ή νυν) που παρευρέθη σε Super Bowl ήταν ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος το 2018, που μάλιστα είχε κάνει και τη ρίψη του νομίσματος. Οι εν ενεργεία πρόεδροι καλούνται κάθε χρόνο να δώσουν συνέντευξη πριν από τον τελικό, ωστόσο ο Τζο Μπάιντεν αρνήθηκε την πρόσκληση για δεύτερη σερί χρονιά, με την ομάδα του να τονίζει πως αυτό συνέβη ώστε «ο κόσμος να επικεντρωθεί στον αγώνα και να μην κουραστεί με την πολιτική».

Αγορά Απόδοση
Να παρευρεθεί ο Ντόναλντ Τραμπ στον αγώνα 6.00
Να παρευρεθεί ο Τζο Μπάιντεν στον αγώνα 8.00

Την άρνηση του Μπάιντεν να μιλήσει μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο για δεύτερη χρονιά και μάλιστα μερικούς μήνες πριν από τις εκλογές (Νοέμβριος 2024) προσπαθεί φυσικά να εκμεταλλευτεί ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος... αυτοπροσκαλέστηκε με ένα καυστικό ποστάρισμα στα social media: «Ο ανέντιμος Τζο Μπάιντεν μόλις ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει τη μεγάλη συνέντευξη στο Super Bowl. Μια εξαιρετική απόφαση, αφού δεν μπορεί να βάλει δυο λέξεις στην ίδια πρόταση. Μετά χαράς να τον αντικαταστήσω εγώ, θα εκτοξευτεί η τηλεθέαση»!

Μένει λοιπόν να φανεί εάν το τηλεοπτικό δίκτυο (CBS) που διοργανώνει τη συνέντευξη να δεχτεί την πρότασή του, ενώ δεν αποκλείεται ο Τραμπ να εμφανιστεί σαν απλός... θεατής του αγώνα, σε μια πολιτεία όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητός και το πρωί της Παρασκευής (9/2) κέρδισε τη Νεβάδα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών με 99% ψήφους!

fox.svg
Τι προτείνουμε
Να παρευρεθεί ο Ντόναλντ Τραμπ στον αγώνα 6.00

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ