Ζυρίχη
Ζυρίχη

ΖΥΡΙΧΗ - ΒΑΝΤΟΥΖ

Βαντούζ
0 - 1
Τέλος Αγώνα
field
Letzigrund (26.104)
weather
Καιρός: Χιόνι
distance
78 χλμ. (απόσταση)

Ζυρίχη - Βαντούζ Προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σπουδαία αποτελέσματα και θέλουν να τα εξαργυρώσουν στο αποψινό ματς. Αδύναμη εκτός Λίχτενσταϊν η Βαντούζ, της οποίας είναι κακός δαίμονας η Ζυρίχη. Σε λογικές τιμές ο άσος, αποκτάει αξία αν συνδυαστεί με το να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ.
1 & Over 1,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζυρίχη

Κατάταξη: 6η

Βαντούζ

1 Goal/Goal 1
1 Over 1.5 1
1 Over 2.5 1
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ζυρίχη
Κατάταξη: 6η
?
Ν
Ι
Ν
Ι
Η
Ι
Φόρμα ομάδας
  • Ξέσπασε με 4 γκολ μετά από 3 ματς αφλογιστίας
  • 4/6 N/G & Under 2,5 εντός έδρας
  • Αήττητη στο πρωτάθλημα από Βαντούζ (9-4-0, εντός-εκτός)

Ανάλυση

Εντυπωσιακό το πέρασμά της από τη έδρα της Βασιλείας, τη διέσυρε 4-1 και πλησίασε στον πόντο το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στη 2η θέση. Το δοκάρι στο 6’ ήταν η μοναδική της επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ στο πρώτο ημίχρονο, ο κίπερ Μπρέχερ την κράτησε όρθια σε τέσσερις περιπτώσεις (31’, 36’, 37’, 65’) πριν ξεκινήσει ο χορός των γκολ. Τυχερή στο 67’, προηγήθηκε με αυτογκόλ, το 2-0 στο 73’ από στατική φάση, δύο λεπτά αργότερα δέχθηκε τη μείωση του σκορ, όμως στο 80’ με νέο αυτογκόλ έγινε το 3-1 και στις καθυστερήσεις έδωσε διαστάσεις στον θρίαμβό της με τέταρτο γκολ (πέναλτι). Επέκτεινε το συμβόλαιο του κόουτς Ρίτσο μέχρι το 2022. Ακολουθεί απαιτητική δυάδα αγώνων (Σεν Γκάλεν εκτός, Γιουνγκ Μπόις εντός), ούτε σκέψη για στραβοπάτημα κόντρα στην καλή… πελάτισσα Βαντούζ. Εντυπωσίασε ο Τζεμαϊλί στο ντεμπούτο του (έδωσε ασίστ στο 2ο γκολ), βρήκε παίκτη να καλύψει το κενό του τραυματία Κολόλι (Μ, 10/4, 2 ασίστ). Εκτός οι νεαροί Ρέιχμουθ (Μ, 3/0), Σέιλερ (Μ, 2/0).
Βαντούζ
?
Ι
Η
Ν
Η
Ι
Η
Φόρμα ομάδας
  • Δεν δέχθηκε γκολ για πρώτη φορά φέτος
  • 7/8 σύνολα 2-3 γκολ στα τελευταία ματς
  • Χωρίς νίκη εκτός (0-3-4)

Ανάλυση

Αν πριν το ματς με τη Γιουνγκ Μπόις τής έδιναν την ισοπαλία θα την «αγόραζε» με… κλειστά μάτια, όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς το τελικό 0-0 τής άφησε ανάμικτη γεύση. Καλά οργανωμένη αμυντικά, δεν επέτρεψε ευκαιρίες στην πρωτοπόρο,. Άλλαξαν υπέρ της τα δεδομένα μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 39’, είχε την υπεροχή και φάσεις για να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο, με μεγαλύτερη το δοκάρι στο 81’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως δεν τα κατάφερε. Πάντως, θα μπορούσε να πάρει περισσότερα ρίσκα, κακώς φοβήθηκε την ανώτερη μεν, ανήμπορη δε στο συγκεκριμένο ματς αντίπαλο. «Να εξαργυρώσουμε τον πόντο με τη Γιουνγκ Μπόις με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ζυρίχη», δήλωσε ο κόουτς Φρικ, βέβαια δεν είναι εύκολο το εγχείρημά της κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει κερδίσει ποτέ στο πρωτάθλημα. Αναβλήθηκε το ερχόμενο ματς με τη Λουκέρνη, λόγω κρουσμάτων στην αντίπαλο. Παραμένουν στα πιτς οι μεσοεπιθετικοί Κουλιμπαλί (5/1), Πρόκοπιτς (12/0).
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ