Νταντί Γιουνάιτεντ – Σεντ Μίρεν

Νταντί Γιουνάιτεντ

Σεντ Μίρεν
ΝΝΗΝΙΙ
*50 νίκες στα 81 εντός με Σεντ Μίρεν
*Under 2,5 τα 11 στα 16 τελευταία
*Ν/G τα 11 στα 17 πιο πρόσφατα
ΝΝΗΝΙΗ
*16 νίκες στα 81 εκτός με Νταντί Γιουνάιτεντ
*Under 2,5 τα 6 τελευταία
*Στα 2-3 γκολ τα 4 στα 5 τελευταία
- Καιρός: 3oC Ψυχρός
- Α' Γύρος: Νταντί Γιουνάιτεντ-Σεντ Μίρεν 2-1, Σεντ Μίρεν-Νταντί Γιουνάιτεντ 0-0
- Σχόλια: Κεκλεισμένων των θυρών.
Έφερε 0-0 στην έδρα της ουραγού Χάμιλτον, φτάνοντας τα 5 ματς χωρίς νίκη, παραμένει όμως στην πρώτη εξάδα. Ήταν η ομάδα που είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της, έχασε μια ευκαιρία με τον Χάρκες στο πρώτο μέρος και γενικά έδειχνε πιο επικίνδυνη. Δέχτηκε όμως και 2-3 φάσεις που εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ, Σίγκριστ. Πολύ μέτριο το παιχνίδι και με ελάχιστες φάσεις, αν άξιζε μια ομάδα όμως να νικήσει αυτή ήταν η Νταντί Γιουνάιτεντ. «Αν εξαιρέσεις κανείς το γεγονός ότι δεν εκμεταλλευθήκαμε τις ευκαιρίες που κάναμε είμαστε ικανοποιημένοι από το 90λεπτο» τα λόγια του Μέλον. «Πρέπει να είμαστε περισσότερο κυνικοί, αμυντικά όμως ήμασταν εξαιρετικοί και βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση» σημείωσε ικανοποιημένος ο προπονητής της Νταντί Γιουνάιτεντ.
Ο Μέλον μπορεί να θέλει να αξιοποιούν οι παίκτες του τις ευκαιρίες, ρίχνει όμως συνεχώς το βάρος στην άμυνα, αφού τον ενδιαφέρει πρωτίστως να μη χάσει, και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δικαιώνουν την τακτική του. Οι Μπούτσερ (Μ, 17/0) και Φουξ (Μ, 7/0) έλειψαν για ένα ακόμα παιχνίδι, παραμένουν τραυματίες. Ο Μέλον δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τον ΜακΜούλαν (Μ, 8/0), που δόθηκε δανεικός στη γειτόνισσα Νταντί, με την προοπτική ο δανεισμός να εξελιχθεί σε μόνιμη μετακίνηση.
(3-4-1-2): Σίγκριστ - Ρέινολντς, Κόνολι, Νίλσον - Σμιθ, Πάουερς, Χάρκες, Ρόμπσον - Κλαρκ - Απέρ, Σάνκλαντ
Έχασε 1-0 την Κυριακή από τη Λίβινγκστον και αποκλείστηκε από τον τελικό του Λιγκ Καπ. Δέχτηκε το γκολ στο 11' από την κεφαλιά του Ρόμπινσον και στάθηκε άτυχη στη συνέχεια. Δεν της δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Σόνεσι από τον Ντέβλιν και πίεσε πολύ στο τέλος, είχε μια κεφαλιά του Σόνεσι και δύο ευκαιρίες με τον Ομπίκα, η Λίβινγκστον όμως άντεξε. «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση σε όλους, τα παιδιά ήταν στο πάτωμα και πολλοί έκλαιγαν γιατί είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε τελικό» δήλωσε συντετριμμένος ο Γκούντγουιν. «Χρειάζεσαι και λίγο τύχη σε ένα τέτοιο παιχνίδι και δεν είχαμε καθόλου» κατέληξε πικραμένος ο προπονητής της Σεντ Μίρεν. Στόχος τώρα η πρώτη εξάδα για τον Γκούντγουιν, αυτός και οι παίκτες του θέλουν άμεσα παιχνίδι για να ξεπεράσουν την απογοήτευση του ημιτελικού.
Ο Γκούντγουιν έκανε δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα, κατεβάζοντας ότι καλύτερο διέθετε στον ημιτελικό με τη Λίβινγκστον. Η άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι το ζητούμενο, δεν θα έχει στη διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα Κουάνερ (Ε, 1/0) που χτύπησε στο γόνατο, μπορεί να λείψει για ένα μήνα. Τραυματίας και ο Ντόιλ-Χέις (Μ, 10/1), η τύχη δεν είναι με την πλευρά της Σεντ Μίρεν αυτές τις μέρες.
(4-2-3-1): Άλνγουικ - Τάιτ, Σόνεσι, ΜακΚάρθι, Φρέιζερ - ΜακΓκράθ, Φόλεϊ, Έρχαχον - Κόνολι, Μπρόφι, Ντούρμους
Αποδόσεις
Εκτίμηση
Μικρή η απόδοση του πιθανού Under 2,5 κάτι αναμενόμενο αφού τα τελευταία ματς των δύο ομάδων είναι κλειστά. Και οι δύο ρίχνουν το βάρος στην άμυνα, η ανάγκη της Σεντ Μίρεν για νίκη δείχνει ότι το ματς θα έχει σκορ δύσκολα όμως θα ξεφύγει. Τα 2-3 γκολ στο 1.95 συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.
Στατιστικά

Πρέμιερ Σκωτίας Σήμερα



