foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ42
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
pjimage-2021-01-24T115652.044.jpg

Το τρένο του Cleveland περνάει από τη Βοστόνη

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
24 Ιαν 2021 11:58

Έχοντας πάρει το «σκαλπ» των Nets και μάλιστα δύο φορές, οι «νέοι» Cavaliers πηγαίνουν απόψε στη Βοστόνη για να κοντράρουν τους -δίχως Tatum- Celtics. Κι όλα είναι πιθανά. Επτά παιχνίδια στο πρόγραμμα απόψε.

20:00, Indiana Pacers (Strk W1, L10 5-5) – Toronto Raptors (Strk W1, L10 5-5) Με θεατές

9-6, 5-4 HOME

«Μου αρέσει να παίρνω μεγάλα σουτ. Οι συμπαίκτες κι ο προπονητής μου μου εμπιστεύονται μεγάλα σουτ κι εγώ με τη σειρά μου πιστεύω στον εαυτό μου. Ήξερα ότι θα ακουστεί η κόρνα, οπότε σούταρα», είπε μετά το ματς ο Brogdon. Ποιο ματς; Τη ματσάρα που είδαμε προχθές με τους Magic και τη νίκη των Pacers στην παράταση, με ένα τρίποντο στα τρία δευτερόλεπτα, από τον Brogdon. 23 πόντους είχε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς, στους 22 ο Turner με εννιά ριμπάουντ, triple-double παρά μια ασίστ για τον Sabonis. (18p., 11r., 9as.). Να πούμε ότι ανεβάζει στροφές ο Lamb, μέτρησε 22 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο. Γνώστες οι απουσίες των LeVert και Warren, μαθαίνουν σιγά-σιγά να παίζουν οι Pacers με αυτές, οπότε θα λέγαμε ότι δεν επηρεάζουν πλέον.

6-9, 1-6 AWAY

Πιο συγκεντρωμένοι κυρίως στην άμυνα οι Raptors και με δύο «αφανείς» ήρωες, τον Powell και τον Anunoby, να σκοράρουν 23 και 21 πόντους αντίστοιχα, ήρθε η νίκη απέναντι στους Heat με 101-81. «Εντάξει, ήταν μια καλή βραδιά για μας. Όλο μας το βάρος κι η προσοχή δόθηκε στην άμυνα», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο Nurse. Χρήσιμος, αν και δεν σκόραρε αρκετά, και ο Siakam, που είχε 15 πόντους και 14 ριμπάουντ. Εκτός ρυθμού και πάλι ο VanVleet. Δίνεται αμφίβολος για σήμερα ο Lowry (G, 18.2p., 6.5r., 7.1as.).

Θεωρώ θα δούμε ντέρμπι, αν απουσιάσει ο Lowry, οι Pacers έχουν ένα ελαφρύ αβαντάζ. Αν και ο VanVleet, σε ματς που παίζει δίχως τον Lowry, είναι συνήθως τρομερός. Λέω να το αφήσω, γιατί μπορεί να κάτσει οπουδήποτε.

23:00, Los Angeles Clippers (Strk W6, L10 8-2) – Oklahoma City Thunder (Strk L2, L10 5-5) Χωρίς θεατές. Έπαιξαν και προχθές στο Los Angeles. 120-106 οι Clippers.

12-4, 7-2 HOME

60 πόντοι από τους δύο σταρ της ομάδας, ήταν αρκετοί για να πάρουν τη νίκη οι Clippers προχθές, στο παιχνίδι με τους Thunder. Το ματσάκι κρίθηκε από την πρώτη περίοδο, με τους Clippers να παίρνουν διαφορά 20 πόντων και να τη συντηρούν ως το τέλος. Στην τρίτη περίοδο οι Thunder κάτι πήγαν να κάνουν, έριξαν τη διαφορά στους 10, ένα γρήγορο σερί των Clippers όμως, επανέφερε την τάξη. «Οι ομάδες συνήθως κάνουν σερί», είπε ο George για το come-back που επιχείρησαν οι Thunder, για να συμπληρώσει λέγοντας, «Πρέπει όμως να ανταπεξέρχεσαι άμεσα κι εμείς το κάναμε αυτό». 31 ο Leonard, 29 o George, γεμάτη στατιστική κι από τον Ibaka, που είχε 17 πόντους και 11 ριμπάουντ. Πλήρεις και σήμερα.

6-8, 5-3 AWAY

Έχασαν από νωρίς την επαφή με το σκορ και μετά δεν γύρισε. «Κάναμε κακή αρχή. Δεν είχαμε καλή επικοινωνία στο παρκέ, δεν παίξαμε σκληρή άμυνα και χάσαμε το ματς», ανέφερε ο Ντορτ, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 19 πόντους. Κορυφαίος για τους Thunder ήταν ο Alexander, που φιλοδώρησε την πρώην ομάδα του με 30 πόντους, ενώ είχε και οκτώ ασίστ. Ουδείς άλλος συμμετείχε ενεργά, να προσφέρει πράγματα. Παραμένει εκτός ο Al Horford (C, 11.1p., 7.1r.).

Επιθετικά οι Clippers είναι τρομεροί. Τους 120 πόντους στα παιχνίδια τους, τους έχουν σχετικά εύκολα. Νομίζω έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν πάλι ως τους 100 οι Thunder, οπότε πάμε στο over221.5.

02:00, Boston Celtics (Strk L3, L10 6-4) – Cleveland Cavaliers (Strk W3, L10 5-5) Χωρίς θεατές

8-6, 4-2 HOME

Τέσσερα ματς με τον Tatum στα «πιτς», τρεις ήττες για τους Celtics. Έχασαν και στο δεύτερο παιχνίδι με τους 76ers, πιο εύκολα θα έλεγα σε σχέση με το πρώτο. 122-110, με τους Celtics να «κυνηγούν» σε όλο το δεύτερο μέρος. Στο πρώτο ήταν καλύτεροι. «Είμαι απογοητευμένος για το πως παίξαμε σε όλες τις κρίσιμες κατοχές στο τέταρτο δωδεκάλεπτο», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο Stevens. O Brown ήταν καταιγιστικός, με 42 πόντους, ο Smart βοήθησε δίνοντας ακόμα 20, ενώ καλός ήταν κι ο Walker με 19. Αλλά δεν υπήρχε άλλος να βοηθήσει. Αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι ο Pritchard (G, 7.7p.) και δεν παίζει απόψε. Στα «πιτς» παραμένει κι ο Tatum (F, 26.9p., 7.1r., 3.8as.), αν και έχει ξεκινήσει προπονήσεις από την Τετάρτη.

8-7, 3-4 AWAY

Σιγά που θα φοβόντουσαν τους Nets στο δεύτερο ματς, επειδή τους είχαν κερδίσει το προηγούμενο βράδυ κι ίσως οι Nets έβγαζαν αντίδραση. Με την απουσία του Durant να ανακοινώνεται λίγο πριν το ματς, το πράγμα πιθανώς έγινε ακόμα πιο εύκολο για τους Cavaliers. Και δε δυσκολεύτηκαν και καθόλου οι Cavaliers. Άνοιξαν μια διαφορά από τα μέσα της τρίτης περιόδου, «χτυπώντας» αλύπητα την κακή άμυνα των Nets (επιμέρους 37-24), για το τελικό 125-113. Sexton με 25 πόντους και εννιά ασίστ και Drummond με 19 πόντους και 15 ριμπάουντ, οι δύο κορυφαίο των Cavs, που πήραν 19 και 14 πόντους από τους Allen και Prince αντίστοιχα, που ήρθαν από τον πάγκο. Παραμένει με ερωτηματικό ο Garland (G, 17.2p., 6.3as.).

Η απουσία του Tatum «πληγώνει» προς ώρας τους Celtics. Κι οι Cavaliers, με δύο νίκες επί των πολυδιαφημισμένων Nets, πηγαίνουν με τρομερή ψυχολογία στη Βοστόνη. Αν όχι διπλό, το +8.5 των Cavaliers θεωρώ ότι ποντάρεται.

02:00, Orlando Magic (Strk L1, L10 3-7) – Charlotte Hornets (Strk L4, L10 4-6) Με θεατές

7-9, 3-3 HOME

Ματσάρα προχθές βράδυ στην Indianapolis, με τους Magic να το χάνουν στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράταση, από ένα τρίποντο του Brogdon. Μοιραίος ο Gordon με το λάθος που κάνει στο τέλος της κανονικής διάρκειας και στερεί την επίθεση από την ομάδα του, άστοχος ο Fournier στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράταση, σε σουτ τριών πόντων. Αμφότεροι πάντως αρκετά θετικοί, με τον πρώτο να έχει εννιά ριμπάουντ, εννιά ασίστ και 17 πόντους και τον δεύτερο να μετράει 26 πόντους και εννιά ασίστ. Double-double o Vucevic, με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ. Εκτός εδώ και καιρό πλέον ο Fultz. Αμφίβολος ο Gordon (F, 14.9p., 7.3r., 4.2as.).

6-9, 3-5 AWAY

Τους πήρε η κάτω βόλτα τους Hornets, που μετρούν πλέον τέσσερις διαδοχικές ήττες. 123-110 από τους Bulls προχθές, σε ένα ματς που δεν ήταν κακοί, όμως δεν είχαν το κάτι παραπάνω στο φινάλε για να πάρουν αυτοί τη νίκη. Έδειξε τους συμπαίκτες του Hayward ο κόουτς Borrego, αναφέροντας ότι ο Gordon τα δίνει όλα, αλλά περιμένει το step up κι από τους υπόλοιπους. «Για να πούμε την αλήθεια, ο Gordon μας δίνει τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Περιμένω κι από τους άλλους να παίξουν καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 34 πόντους από τον Hayward, στους 24 σταμάτησε ο Graham. Δίχως αγωνιστικά προβλήματα.

Αν δεν παίξει ο Gordon, οι Magic χάνουν πάλι μια πολύ σημαντική τους μονάδα. Και με την απουσία του Fultz, αλλά και των υπόλοιπων ρολίστων από τη ρακέτα, θα έχουν πρόβλημα. Λέω να μην μπλέξουμε. Αν παίξει κι ο Gordon, πάω προς τον άσο.

03:00, San Antonio Spurs (Strk L2, L10 6-4) – Washington Wizards (Strk W1, L10 3-7) Με θεατές

8-8, 2-5 HOME

Μπορεί να μην είχαν τον έλεγχο του αγώνα με τους Mavericks οι Spurs και να κυνηγούσαν μια διαφορά 10 πόντων από τις αρχές της δεύτερης περιόδου. Οριακά πάντως, πήγαν στο τέλος με τον DeRozan να το «κλέψουν» το ματσάκι, αλλά δεν ολοκλήρωσαν την ανατροπή. Στους 29 πόντους σταμάτησε ο all-star forward των Spurs, ματσάρα και από Aldridge, που είχε 26 πόντους, αλλά και από Keldon Johnson που μέτρησε 17 πόντους και 14 ριμπάουντ. Πάντα πολύτιμοί οι -ερχόμενοι από τον πάγκο- Gay και Mills. Δίχως αγωνιστικά ζητήματα απόψε.

3-8, 2-3 AWAY

Επιτέλους παιχνίδι. Όπως όλα δείχνουν το ματς των Wizards θα γίνει απόψε. Εκτός παρκέ από τις 11/1 και τη νίκη τότε απέναντι στους Suns, οι «μάγοι» έκτοτε έχουν χάσει ένα σωρό παιχνίδια αφού αρκετοί παίκτες του ρόστερ ήταν θετικοί στον Covid. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκτός αγώνα μένουν απόψε οι Avdija (F, 7.0p., 4.0r.), Bertans (F, 11.8p., 3.1r.), Brown Jr. (F, 4.6p.), Hachimura (F, 13.6p., 4.6r.) και Neto. Άπαντες ελέω Covid. Προφανώς, δεν παίζει κι ο Bryant (C, 14.3p., 6.1.r) που έπαθε ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν. Μέσα οι Beal και Westbrook. Στη διακοπή να αναφέρουμε ότι υπέγραψαν και τον Len (C, 2.3p.), για να γεμίσει την front line τους.

Με πολύ μικρό ροτέισον και χωρίς πολλές προπονήσεις ταξίδεψαν απόψε στο San Antonio οι Wizards. Προφανής επιλογή νομίζω ο άσος και με το χάντικαπ των -5.5 πόντων.

03:00, Milwaukee Bucks (Strk L2, L10 7-3) – Atlanta Hawks (Strk W3, L10 4-6) Χωρίς θεατές

9-6, 6-2 HOME

Δύο σερί ήττες μετρούν εσχάτως οι Bucks, που μετά από τους Nets έχασαν κι από τους Lakers. Πιο άνετα από αυτό που μαρτυρά το 113-106. Σε κακή βραδιά ο Γιάννης, που τα βρήκε ζόρικα απέναντι στην ρακέτα των Lakers. Ναι μεν εύστοχος, με 11/17 σουτ και 25 πόντους, είχε και 12 ριμπάουντ, όμως η στατιστική του γέμισε με εννιά λάθη και έξι φάουλ. Μηδενική προσφορά και πάλι από τον πάγκο, όπως στο ματς με τους Nets. Πέντε παίκτες έπαιξαν, σκόραραν 16 πόντους. Είχαν και παιχνίδι προχθές, απέναντι στους Wizards, όμως αναβλήθηκε. Δεν αναφέρονται σημαντικές απουσίες. Το βασικό rotation παίζει όλο.

8-7, 4-4 AWAY

Με τον Capela να μοιάζει Jabbar στα τελευταία ματς και τον Young να θυμίζει Jordan, οι Hawks μετρούν αισίως τρεις διαδοχικές νίκες και θυμίζουν κάτι από την ομάδα των πρώτων αγώνων. Ο Capela με τους Timberwolves μέτρησε 13 πόντους, 19 ριμπάουντ και 10 μπλοκ. Ο Young από την άλλη είχε 43 πόντους, με 8/12 τρίποντα. Πως να χάσεις μετά. Επέστρεψε ο Gallinari, μέτρησε 10 πόντους. Για την ιστορία, 116-98 το τελικό σκορ υπέρ των «γερακιών». Μοναδική απουσία πλέον για τους Hawks, o Bogdanovic (9.9p., 3.8r.).

Δύο μαζεμένες ήττες είναι αρκετές για τον Γιάννη και τους Bucks, να βγάλουν αντίδραση. Κι οι Hawks, παίζουν δύο ματς τώρα, με τον Capela να κάνει τρομερά πράγματα. Πόσο όμως; Προβάδισμα νίκης στους Bucks και με το χάντικαπ.

05:00, Portland Trail Blazers (Strk L1, L10 6-4) – New York Knicks (Strk L1, L10 5-5) Χωρίς θεατές

8-6, 4-4 HOME

Χωρίς ματς εδώ και πέντε ημέρες οι Blazers, αφού τα δύο παιχνίδια με τους Grizzlies αναβλήθηκαν, λόγω κρουσμάτων στις «αρκούδες». Απογοητευτική εμφάνιση στο τελευταίο κόντρα στους Spurs, όπου έχασαν με 125-104. Προσπαθούν να βρουν σταθερές, αφού παίζουν δίχως Nurkic και McCollum πλέον. Και σήμερα δεν υπολογίζονται οι δύο τους.

8-9, 5-5 AWAY

Σε περιοδεία στη Δύση βρίσκονται οι Knicks και μετά την άνετη νίκη επί των Warriors, προχθές το βράδυ έχασαν στο Sacramento με 103-94. Ως τα μέσα της τρίτης περιόδου είχαν τον έλεγχο του ματς, όμως οι Kings αποφάσισαν και σε ένα ματς να «σφίξουν» την άμυνά τους στο τέλος. Ήταν και απελπιστικά άστοχοι οι παίκτες του Thibodeau από το τρίποντο, οπότε δεν μπόρεσαν να βρουν αντίδραση. 26 πόντους και 15 ριμπάουντ είχε ο Randle, στους 21 πόντους σταμάτησε ο Barrett. Δίχως σημαντικές απώλειες για σήμερα.

Οριακό φαβορί οι Blazers και λογικό. Κάτι οι απουσίες, κάτι το πενταήμερο αποχής. Προς το under214.5 θα έκανα μια σκέψη και βάση της άμυνας που παίζουν οι Knicks και βάση της απώλειας του McCollum, που στερεί αρκετούς πόντους από τους Blazers και τους αναγκάζει να παίξουν άμυνα.

Στη στήλη μου στο NBAholics, θα βρείτε ειδικά στοιχήματα παικτών.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
25/01
03:00
Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks Bucks -7.5 14.00 129-115 +10.50
1.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks
25/01 | 03:00
Stake
14.00
Result
129-115
Profit
+10.50
Σημείο:
Bucks -7.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
08/05
04:37
US Lover Dallas Stars - Colorado Avalanche Anytime Scorer - Wyatt Johnston 5.00
2.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
08/05
04:30
L-Train Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks Gafford over 13.5π+ριμπ 15.00
1.83
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
08/05
02:40
US Lover Kansas City Royals - Milwaukee Brewers 2 5.00
2.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
08/05
02:07
US Lover New York Rangers - Carolina Hurricanes Anytime Scorer - Seth Jarvis 5.00
3.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Anytime Scorer - Wyatt Johnston
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Gafford over 13.5π+ριμπ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Anytime Scorer - Seth Jarvis
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος