foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ116
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Μεξικό, Clausura: Preview σεζόν 2021

Previews Πρωταθλημάτων | 07 Ιαν 2021 13:31
Μεξικό-Apertura-Preview-2020-21.jpg

Η Liga MX του Μεξικού επανέρχεται με το Κλαουσούρα, το οποίο επιστρέφει μετά από ένα χρόνο, καθώς πέρυσι διεκόπη και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της πανδημίας. Η Λεόν είναι η πρωταθλήτρια του Απερτούρα και θέλει να κάνει το back to back! Είναι πολύ καλή ομάδα, ενισχύθηκε περαιτέρω και σίγουρα είναι ένα από τα φαβορί. Ωστόσο, η Τίγκρες είναι έτοιμη για αντεπίθεση και να μπει σφήνα για τον τίτλο. Αλλαγές προπονητών στις ισχυρές Αμέρικα και Κρους Ασούλ, μεγάλο ερωτηματικό η Μοντερέι με νέο κόουτς. Η μεταγραφή - βόμβα μέχρι στιγμής είναι από την Κερέταρο, που ενισχύθηκε σημαντικά με τον Βαλένσια, που έπαιζε για πολλά χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άτυχη η Άτλας, έκανε κινήσεις να ενισχυθεί, αλλά ο Φουρχ που ήρθε για «κανόνι» από τη Σάντος Λαγκούνα τραυματίστηκε σοβαρά. Τα περισσότερα ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών, σε λίγες πολιτείες έχει δοθεί το ελεύθερο για παρουσία λίγου κόσμου.

Σύστημα διεξαγωγής

Ο πρωταθλητής θα βγει ξανά μέσω της Λιγκίγια (πλέι οφ), μόνο που φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα μπουν απευθείας στη Λιγκίγια, ενώ οι ομάδες από την 5η έως τη 12η θέση θα δώσουν μάχη για να βρεθούν στη τελική φάση, μέσω νοκ άουτ ματς. Ουσιαστικά θα παίξουν προκριματικά για να μπουν στην 8άδα και προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο. Μπορεί να μην υποβιβάζεται κανείς, αλλά ο μέσος όρος της ειδικής βαθμολογίας θα ισχύει κανονικά, οπότε δεν θα υπάρχουν αδιάφορες ομάδες.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Τίγκρες 2. Λεόν 3. Μοντερέι 4. Κρους Ασούλ
5. Αμέρικα 6. Πούμας 7. Νεκάξα 8. Τσίβας Γουαδ.
9. Κερέταρο 10. Πατσούκα 11. Τιχουάνα 12. Σάντος Λαγκούνα
13. Άτλας 14. Ατλ. Σαν Λουίς 15. Χουάρες 16. Πουέμπλα
17. Τολούκα 18. Μαζαλτάν

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Βαλένσια Μέσος Λίγκα ντε Κίτο Κερέταρο
Νταβίλα Επιθετικός Πατσούκα Λεόν
Φουρχ Επιθετικός Σάντος Λαγκ. Άτλας
Κιρόγα Επιθετικός Ατλ. Σαν Λουίς Πατσούκα
Γκονζάλες Επιθετικός Πούμας Τίγκρες

Τι παίζουμε

Η Λεόν αναμένεται να είναι ξανά πολύ δυνατή και θα προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο σε δεύτερο σερί τουρνουά, αλλά η Τίγκρες θέλει να αντιδράσει και θα ποντάρουμε στη δεύτερη να τον κατακτήσει.

Οι ομάδες της Liga MX

Λεόν

Τι έκανε στο Απερτούρα: Επιτέλους το έργο του κόουτς Αμπρίζ δικαιώθηκε και η Λεόν έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του περασμένου Απερτούρα. Από τον Οκτώβρη του 2018 που ανέλαβε, μεταμόρφωσε σταδιακά τη Λεόν σε διεκδικήτρια του τίτλου, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και το τρόπαιο ήρθε πανάξια. Μαζί με την Πούμας, που αντιμετώπισε στον τελικό, ήταν οι πιο σταθερές ομάδες, αλλά η Λεόν ήξερε ακριβώς τι ζητούσε από την αρχή της σεζόν και έφτασε στην κατάκτηση με ισοπαλία εκτός έδρας με 1-1 στο πρώτο ματς και νίκη με 2-0 στην ρεβάνς στην πανίσχυρη έδρα της.

Προπονητής: Ο Αμπρίζ συνεχίζει φυσικά στον πάγκο της ομάδας, έχει κάνει τρομερή δουλειά και η διοίκηση τον εμπιστεύεται απόλυτα και τον «έδεσε» με νέο συμβόλαιο.

Έδρα: Nou Camp (33.943)

Μεταγραφές: Δεν έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της, αλλά η προσθήκη του εξτρέμ Ντάβιλα από την Πατσούκα τής δίνει μεγαλύτερη δύναμη στην επίθεση. Πολύ καλή μεταγραφή για μια ήδη καλοδουλεμένη και επιθετική ομάδα. Πήρε τον χαφ Γκονζάλες από την Αμέρικα και πρόσθεσε ποιότητα στα χαφ και έξτρα λύση.

Προετοιμασία: Είναι καλοδουλεμένη ομάδα, έχει συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι της και δείχνει γενικά ότι μπορεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρσι.

Εκτίμηση: Σταθερά καλή στα τελευταία τουρνουά η Λεόν, έφτασε στην κατάκτηση στο προηγούμενο τουρνουά και είναι «φτιαγμένη» για να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Δεν είναι… πυροτέχνημα αυτό που κατάφερε, αλλά ένα δουλεμένο σχέδιο. Δεν αποκλείω να φτάσει μάλιστα εκ νέου στην κατάκτηση. Την περιμένω ψηλά γενικά.

Πούμας

Τι έκανε στο Απερτούρα: Ήταν ξεκάθαρα η έκπληξη του Απερτούρα, καθώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, ενώ την είχαν ουσιαστικά ξεγραμμένη. Πριν ξεκινήσει το τουρνουά, ο Μίτσελ έφυγε από τον πάγκο της και ανέλαβε ως υπηρεσιακός ο Λιγίνι, μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Ωστόσο η ομάδα έτρεξε μεγάλο αήττητο σερί, ήταν σταθερή και φυσικά η διοίκηση τον στήριξε. Αν έπαιρνε και το τρόπαιο θα ήταν η απόλυτη υπέρβαση. Πρέπει να αναφερθεί, ότι στον ημιτελικό ηττήθηκε με 4-0 από την Κρους Ασούλ στο πρώτο ματς, αλλά στην πανίσχυρη έδρα της κατάφερε να κερδίσει με το ίδιο σκορ και να προκριθεί στον τελικό.

Προπονητής: Ο 46χρονος Λιγίνι άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε από τα… μαλλιά και κατάφερε να κάνει τρομερά πράγματα με ένα μέτριο ομολογουμένως ρόστερ, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν. Τώρα μένει να φανεί αν έχει και συνέχεια.

Έδρα: Ciudad de México (72.449)

Μεταγραφές: Ο επιθετικός Γκονζάλες έκανε πολύ καλό τουρνουά και η Αμέρικα κινήθηκε για την απόκτησή του. Δεν μπορούσε να τον κρατήσει η Πούμας, μιας και χρειάζεται χρήματα να κλείσει «τρύπες». Δεν έχασε άλλο βασικό στέλεχος της. Στην ουσία πρόκειται για την ίδια ομάδα.

Προετοιμασία: Ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά στην Πούμας όπως παραδέχονται και στο εσωτερικό της. Δεν έδωσε ιδιαίτερα φιλικά, αλλά είναι δουλεμένο σύνολο.

Εκτίμηση: Έδειξε μεγάλη σταθερότητα και ήταν έκπληξη ότι έφτασε στον τελικό. Δύσκολο να καταφέρει κάτι τέτοιο ξανά, πάντως, και η λογική λέει ότι θα τη δούμε στην 8άδα. Δηλαδή να μπει στα πλέι οφ και ότι προκύψει μετά.

Μοντερέι

Τι έκανε στο Απερτούρα: Έκανε μέτρια σεζόν στο Απερτούρα η Μοντερέι, δεν μπόρεσε να βρει ποτέ σταθερότητα και στην κανονική διάρκεια τερμάτισε 5η στην ισοβαθμία, επειδή «αυτοκτόνησε» την τελευταία αγωνιστική. Αυτό την έστειλε στους αγώνες μπαράζ για τα προημιτελικά και το πλήρωσε, καθώς αποκλείστηκε από την Πουέμπλα. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Αντόνιο Μοχάμεντ αποτέλεσε παρελθόν.

Προπονητής: Όπως αναφέραμε, λοιπόν, ο Μοχάμεντ δεν είχε άλλη… ζωή στον πάγκο των «ραγιάδος» και ήταν καλύτερο για όλους να αποχωρήσει. Στη θέση του ήρθε ο πολύπειρος Αγκίρε, ο οποίος καλείται να επαναφέρει τους «ραγιάδος» σε τροχιά τίτλων.

Έδρα: Bancomer (53.500)

Μεταγραφές: Δεν κινήθηκε για παίκτες, ούτε έχασε κάποιον σημαντικό μέχρι στιγμής η Μοντερέι. Ίδια ομάδα είναι ουσιαστικά.

Προετοιμασία: Σχετικά καλή η εικόνα της στα φιλικά, ο Αγκίρε έκανε πολλές δοκιμές, καθώς θέλει να μάθει την ομάδα του και να τη μοντάρει σύμφωνα με τα δικά του «θέλω». Στα θετικά είναι ότι δεν έγιναν ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ της και είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούν έτσι οι παίκτες του στη δική του λογική.

Εκτίμηση: Η Μοντερέι παλεύει σταθερά για τον τίτλο τα τελευταία χρόνια, με κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Μένει να φανεί κατά πόσο θα καταφέρει να προσαρμοστεί γρήγορα στη νέα λογική του προπονητή της, αλλά το ρόστερ της είναι ξεκάθαρα για τις πρώτες θέσεις.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Αμέρικα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά στην κανονική διάρκεια τερμάτισε στην 3η θέση. Ταλαιπωρήθηκε από πολλές απουσίες σημαντικών παικτών, αλλά και από τον Covid-19. Στα προημιτελικά του Απερτούρα αντιμετώπισε την Τσίβας στο μεγάλο ντέρμπι και αποκλείστηκε με δύο ήττες. Ο κόουτς Ερέρα, που είχε αμφισβητηθεί έντονα, αποτελεί πλέον παρελθόν.

Προπονητής: Μετά τη φυγή του Ερέρα, προχώρησε σε μια αμφιλεγόμενη επιλογή κόουτς, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Σολάρι. Ο Αργεντίνος κόουτς ήταν στις μικρές ηλικίες της Ρεάλ, ανέλαβε για μικρό διάστημα το 2018-2019 τη μεγάλη ομάδα, αλλά δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και αποτέλεσε παρελθόν. Πήρε ρίσκο η διοίκηση και μένει να φανεί αν θα της βγει.

Έδρα: Azteca (106.187)

Μεταγραφές: Πήρε τον καλό επιθετικό Λάινεζ από την Τιχουάνα και ενισχύθηκε περαιτέρω στην επίθεση. Έφυγαν οι επιθετικοί Μαρτίνες και Ιμπάργκουεν, που δεν βοήθησαν πέρσι. Ο καλός χαφ Κάσερες πήγε στη Βιγιαρεάλ και είναι σημαντική απώλεια.

Προετοιμασία: Ουσιαστικά δεν έκανε προετοιμασία, καθώς έδωσε παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ Κ. & Β. Αμερικής, όπου αντιμετώπισε αρχικά την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, από την οποία ηττήθηκε με 1-0. Ωστόσο είχε επικρατήσει τον Μάρτιο με 3-0 και προκρίθηκε. Στα ημιτελικά αντιμετώπισε το Λος Άντζελες FC και ηττήθηκε σε μονό ματς με 3-1.

Εκτίμηση: Σχεδόν πάντα η Αμέρικα είναι μέσα στα φαβορί για το τρόπαιο, έχει ικανό ρόστερ, αλλά είναι ερωτηματικό με τον Σολάρι στον πάγκο. Λογικά στην 8άδα θα είναι και μετά όπου βγει στα νοκ- άουτ.

Τίγκρες

Τι έκανε στο Απερτούρα: Έκανε καλό τουρνουά και τερμάτισε στην 6η θέση στην κανονική διάρκεια. Τα σκαμπανεβάσματα της ήταν πολλά, όπου παρά τη μεγάλη ποιότητά της, ειδικά από τη μέση και μπροστά, σε πολλά παιχνίδια της «κολλούσε» στην επίθεση. Στο ματς πρόκρισης για τα προημιτελικά, επικράτησε της Τολούκα με 2-1, αλλά στην επόμενη φάση δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κρους Ασούλ κι έμεινε εκτός συνέχειας. Μπορεί στο εγχώριο τουρνουά να μην τα κατάφερε, αλλά έφτασε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ Κ. & Β. Αμερικής, όπου επικράτησε στον τελικό με 2-1 του Λος Άντζελες FC.

Προπονητής: Από το 2010 στην άκρη του πάγκου της Τίγκρες ο Ρικάρντο Φερέτι, αποτελεί εγγύηση εδώ και μια δεκαετία για τις «τίγρεις». Η διοίκηση τον εμπιστεύεται απόλυτα και άπαντες... πίνουν νερό στο όνομα του.

Έδρα: San Nicolás de los Garza (42.000)

Μεταγραφές: Πήρε τον καλό επιθετικό Γκονζάλες από την Πούμας, ο οποίος έκανε πολύ δυνατό τουρνουά, αλλά ο Φερέτι ήθελε κι άλλη λύση στην επίθεση, για να μην έχει ξανά τα περσινά με τη δυσκολία στο σκοράρισμα. Ο φορ Βάργκας πήγε στην Ατλ. Μινέιρο, μιας και δεν μπόρεσε ποτέ να βοηθήσει πραγματικά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Προετοιμασία: Δεν έκανε προετοιμασία ουσιαστικά η Τίγκρες, καθώς έπαιξε σερί παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ και το τελευταίο επίσημο ήταν στις 23 Δεκεμβρίου. Έδειξε να ξεμπλοκάρει σε αυτά τα παιχνίδια, πάντως, και αναμένεται σίγουρα καλύτερη σε σχέση με το Απερτούρα.

Εκτίμηση: Η Τίγκρες διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, είναι δυνατή και διεκδικεί σταθερά τον τίτλο σε κάθε τουρνουά. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και τώρα. Μπορεί να το σηκώσει, αν βρει λύσεις για να σκοράρει εύκολα όπως μας έχει συνηθίσει.

Γουαδαλαχάρα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Ξεκίνησε πολύ άσχημα το τουρνουά, αλλά μετά την αλλαγή προπονητή βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό και η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας τη βρήκε στην 7η θέση. Ξεπέρασε έστω και δύσκολα, το αρχικό εμπόδιο της Νεκάξα κι έπειτα πήρε μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά, κόντρα στη μισητή Αμέρικα. Απέναντι, όμως, στη μετέπειτα πρωταθλήτρια Λεόν δεν τα κατάφερε. Καλή η πορεία της σε γενικές γραμμές.

Προπονητής: Ο Tένα δεν άντεξε ούτε χρόνο στον πάγκο της ομάδας και με το κακό ξεκίνημα στο Απερτούρα, ήρθε η απομάκρυνση του. Ο Βούσετιτς που ανέλαβε στην πορεία, κατάφερε να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό και συνεχίζει κανονικά το έργο του.

Έδρα: Zapopan (46.609)

Μεταγραφές: Ελάχιστες οι αλλαγές στο ρόστερ της, καθώς δεν έχασε κάποιον σημαντικό παίκτη, αλλά επέστρεψαν κάποιοι από δανεισμό για να δώσουν έξτρα λύσεις, όπως ο πιτσιρικάς Χουέρτα που έκανε πολύ καλό τουρνουά με τη Μασατλάν.

Προετοιμασία: Δεν ήταν ενθαρρυντικά τα σημάδια από τα φιλικά, αλλά ο Βούσετιτς πλέον ξέρει την ομάδα του και αναμένεται να εμφανιστεί καλύτερη σε αυτό το τουρνουά.

Εκτίμηση: Δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο η Τσίβας, έχει ίδιο προπονητή, ίδιο «κορμό» και μόνο καλύτερα μπορεί να πάει. Αν ενισχυθεί κιόλας, τότε θα μπει γερά στη διεκδίκηση του τίτλου. Αναμένεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Κρους Ασούλ

Τι έκανε στο Απερτούρα: Κάθε φορά βρίσκει και ένα νέο τρόπο να τα κάνει… θάλασσα και να μένει μακριά από τους τίτλους, αλλά αυτό που έγινε στο Απερτούρα δεν υπάρχει. Τερμάτισε στην 4η θέση στην κανονική διάρκεια, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και αποκλείστηκε από την Πούμας. Στο πρώτο ματς επικράτησε με 4-0 και όλα έδειχναν ότι θα προκριθεί εύκολα. Όταν μιλάμε όμως για την Κρους Ασούλ, δεν αποκλείεται τίποτα. Έτσι στη ρεβάνς ηττήθηκε με 4-0 και λόγω του ότι η Πούμας είχε τερματίσει υψηλότερα, προκρίθηκε εκείνη στον τελικό.

Προπονητής: Φυσικά δεν γινόταν να συνεχίσει ο Σιμπόλδι έπειτα από τέτοιο κάζο και νέος τεχνικός ανέλαβε ο Ρεϊνόσο, που μέχρι πρότινος ήταν στην Πουέμπλα. Ρισκαδόρικη επιλογή από τη στιγμή που θέλει τίτλο, αλλά είναι έμπειρος.

Έδρα: Estadio Azteca (106.187)

Μεταγραφές: Δεν έχασε κάποιον από τους βασικούς της παίκτες, αλλά δεν προχώρησε κιόλας σε προσθήκες. Πάντως δεν αποκλείεται να κάνει μεταγραφές τις επόμενες μέρες, μιας και ο Ρεϊνόσο ζήτησε ενίσχυση.

Προετοιμασία: Άργησε να βρει προπονητή, ο Ρεϊνόσο δεν έχει προλάβει να δουλέψει ιδιαίτερα με την ομάδα και συνεπώς να κάνει σωστή προετοιμασία. Τελευταίο επίσημο ματς, έδωσε στις 17 Δεκέμβρη, όπου ηττήθηκε με 2-1 από το Λος Άντζελες FC, που έφτασε στον τελικό.

Εκτίμηση: Πάντα κυνηγάει το κάτι παραπάνω η Κρους Ασούλ και πάντα βρίσκει τρόπο να τα κάνει… μαντάρα. Άγνωστο το τί θα καταφέρει ο Ρεϊνόσο στον πάγκο της, ρόστερ πάντως έχει καλό. Από τα ερωτηματικά αυτού του τουρνουά.

Σάντος Λαγκούνα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Άργησε να βρει πατήματα στο τουρνουά, αλλά μόλις το έκανε, πήρε τα πάνω της για τα καλά και έφτασε μέχρι την 8η θέση της κανονικής διάρκειας. Όμως, στα νοκ άουτ έμεινε νωρίς εκτός, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της από την Πατσούκα με 3-0 και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Προπονητής: Ο κόουτς Αλμάδα παραμένει στην άκρη του πάγκου και πολύ καλά κάνει με την μπάλα που έχει παίξει στον ένα χρόνο και κάτι που βρίσκεται στο τιμόνι της Σάντος Λαγκούνα. Πρέπει τώρα όμως να προσπαθήσει για το κάτι παραπάνω.

Έδρα: Nuevo Corona (28.914)

Μεταγραφές: Έφυγε ο φορ Φουρχ για την Άτλας και σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια, καθώς ήταν το σημείο αναφοράς της στην επίθεση. Σημαντική απώλεια και αυτή του μπακ Βαν Ράνκιν και του εξτρέμ Γκαρνίκα που πήγαν «πακέτο» στην Τσίβας. Ο μεσοεπιθετικός Σάντοβαλ πήγε στη Μασατλάν. Σημαντικότατες απώλειες. Πήρε τον επιθετικό Τζεραλντίνο από την Άτλας και τον μεσοεπιθετικό Ισιχάρα, επίσης πρόσθεσε τον επιθετικό Οτέρο από την Αμιάν.

Προετοιμασία: Δεν ήταν καλή η εικόνα της στα φιλικά και φαίνεται ότι οι σημαντικές αποχωρήσεις που έγιναν στο ρόστερ της θα την επηρεάσουν σημαντικά. Έκανε κινήσεις να καλύψει τα κενά, αλλά μένει να φανεί κατά πόσο τα κατάφερε.

Εκτίμηση: Έχει τον ίδιο προπονητή, αλλά όχι και τον ίδιο «κορμό», καθώς μεσοεπιθετικά έχασε σημαντικούς παίκτες. Σίγουρα θα επηρεαστεί μιας και ήταν βασικοί άπαντες. Μπορεί να μπει στα νοκ άουτ πάντως, αλλά δύσκολα θα κάνει το κάτι παραπάνω.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Πατσούκα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια, κυρίως διότι δεν είχε το εύκολο γκολ και κολλούσε συχνά στην ισοπαλία. Αν είχε έναν γκολτζή, τότε θα μπορούσε να έχει πάει παραπάνω, μιας και έπαιζε καλά. Στο πρώτο νοκ άουτ πήρε μεγάλη πρόκριση με 3-0 μέσα στην έδρα της Σάντος Λαγκούνα, αλλά έπειτα γνώρισε δύο ήττες μέσα - έξω από την Πούμας με 1-0 και αποκλείστηκε.

Προπονητής: Ο 37χρονος Πεθολάνο ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2019, αμφισβητήθηκε στην αρχή, αλλά όσο περνούσαν οι αγωνιστικές η ομάδα ανέβαζε ταχύτητα και άρχισε να βγάζει καλή εικόνα στο γήπεδο. Παραμένει στο «τιμόνι» των «τούζος» και φέτος θα αναζητήσει το κάτι παραπάνω.

Έδρα: Hidalgo (30.000)

Μεταγραφές: Ήρθε ο καλός φορ Κιρόγα για να δώσει λύσεις στην επίθεση, μεταγραφή που χρειαζόταν 100%. Ήρθε ο μεσοεπιθετικός Μοσκέρα από το Ντάλας και ο αμυντικός Καταλάν από την Ατλ. Σαν Λουίς. Καλές και ουσιαστικές κινήσεις. Έχασε τον καλό εξτρέμ Νταβίλα που πήγε στη Λεόν.

Προετοιμασία: Έβγαλε καλή εικόνα στα φιλικά και φαίνεται ότι το πρόβλημα στην επίθεση μπορεί να λυθεί σε αυτό το τουρνουά. Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα λοιπόν.

Εκτίμηση: Θα μπει στα νοκ άουτ, αλλά θα εξαρτηθεί από τα… σταυρώματα το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει. Με την περσινή καλή εικόνα της και λύσεις στην επίθεση, πλέον, είναι για να προχωράει αρκετά.

Τιχουάνα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Μέτρια η πορεία της, δεν μπόρεσε να μπει καν στην 12άδα και αυτό από μόνο του αποτελεί αποτυχία. Έπαιξε πολύ άσχημα, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκε καθόλου την έδρα της, που συνήθως είναι η δύναμη της.

Προπονητής: Ο κόουτς Γκέδε ανέλαβε τον περασμένο Ιούνιο, αλλά σε πρώτη φάση δεν κατάφερε κάτι το αξιόλογο. Θα πρέπει να δείξει καλύτερο έργο τώρα.

Έδρα: Caliente (29.333)

Μεταγραφές: Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ της ξανά, όπου έφυγαν και ήρθαν αρκετοί παίκτες. Ήρθε ο επιθετικός Μανότας από το Χιούστον, ο επιθετικός Μαρτίνες από την Κίνα, αλλά γνωρίζει το πρωτάθλημα, καθώς έχει παίξει στο παρελθόν. Καλή κίνηση στην επίθεση, επίσης, με τον Σανσόρες από τη Μασατλάν, τον οποίο είχε παίκτη ο Γκέδε και τον ξέρει καλά. Πήρε τον χαφ Παβές από την Αλ Νασρ, τον στόπερ Χάρα από τη Μασατλάν, τον μπακ Ανγκούλο από την Πουέμπλα, ενώ επέστρεψε ο αμυντικός Βελάσκες έπειτα από δυο χρόνια στην Κερέταρο. Πήγε στην Πουέμπλα ο χαφ Αγκμποαγιέ και ο έτερος χαφ Ροντρίγκες στη Σαν Λορένσο. Είναι ξεκάθαρα ενισχυμένη.

Προετοιμασία: Κάτι καλό δείχνει να γίνεται στην Τιχουάνα, που έβγαλε καλό πρόσωπο στα φιλικά και οι μεταγραφές την έχουν ανεβάσει επίπεδο. Ο Γκέδε είχε καιρό να μοντάρει την ομάδα του και δείχνει ότι τον εκμεταλλεύτηκε όπως έπρεπε.

Εκτίμηση: Αναμένεται πολύ καλύτερη σε αυτό το τουρνουά, δεν μπορεί να τα πάει τόσο χάλια ξανά. Ήδη από τα φιλικά δείχνει ανεβασμένη και έχουν παίξει ρόλο οι μεταγραφές. Θα μπει στα νοκ άουτ και η οχτάδα αρχικά δείχνει εφικτή.

Νεκάξα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Βρήκε τον εαυτό της μετά την αλλαγή προπονητή και με ένα σημαντικό ντεμαράζ προς το τέλος κατάφερε να τερματίσει στη 10η θέση και να μπει στα νοκ άουτ. Παρά τη φόρα που είχε, πάντως, δεν μπόρεσε να περάσει το πρώτο εμπόδιο, που ήταν η Τσίβας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Προπονητής: Ο Κρους ανέλαβε τον Σεπτέμβριο, του πήρε λίγες αγωνιστικές να τη συνεφέρει, αλλά μόλις το έκανε, η Νεκάξα πήγε… τρένο. Τη μεταμόρφωσε ξεκάθαρα και συνεχίζει το έργο του φυσικά στην άκρη του πάγκου.

Έδρα: Victoria de Aguascalientes (25.500)

Μεταγραφές: Πήρε τον πορτιέρε Ερνάντες από την Άτλας, τον στόπερ Αγκιλάρ από την Τιχουάνα, στις κυριότερες κινήσεις της. Έχασε τον χαφ Μπαέσα, που πήγε στην Τολούκα και τον επιθετικό Κιρόγα.

Προετοιμασία: Στα φιλικά δεν έδειξε να είναι 100% έτοιμη, αλλά η περσινή πορεία της, τής επιτρέπει να αισιοδοξεί ότι θα είναι έτοιμη εκεί που χρειάζεται. Στα επίσημα.

Εκτίμηση: Αναμένεται και πάλι δυνατή η Νεκάξα, η οποία έχει προσθέσει βάθος στο ρόστερ της και μπορεί να βρεθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Θέλει να δώσει απαντήσεις για την περσινή μέτρια σεζόν.



Πουέμπλα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Με δύο νίκες στο τέλος της κανονικής διάρκειας και μπόλικη τύχη, αφού τη βόλεψαν και τα άλλα αποτελέσματα, βρέθηκε στη 12η θέση και πήγε στα νοκ άουτ. Εκεί έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός συνέχειας τη Μοντερέι. Παραλίγο να κάνει την έκπληξη και να αφήσει εκτός και τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Λεόν, αλλά στη ρεβάνς δεν τα κατάφερε.

Προπονητής: Ο Ρεϊνόσο γύρισε το… χαρτί στο τέλος, αλλά είχε αποφασιστεί ότι θα αποχωρήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Νέος προπονητής ο 36χρονος Λακραμόν, ο οποίος δεν έχει εμπειρία από Μεξικό και ήταν σε ομάδες της Χιλής κυρίως.

Έδρα: Cuauhtémoc (51.726)

Μεταγραφές: Έγιναν πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ της όπως είναι λογικό, καθώς έκανε κακό τουρνουά και οι αλλαγές ήταν επιβεβλημένες. Στις κυριότερες κινήσεις έχασε τον μπακ Ανγκούλο και τον πορτιέρε Βικόνις μεταξύ άλλων. Ήρθε ο χαφ Αμποαγκγιέ από την Τιχουάνα, ο πορτιέρε Σίλβα από τη Νασιονάλ και ο μπακ Κοράλ από την Κερέταρο.

Προετοιμασία: Μέτρια η εικόνα της στα φιλικά, θέλει χρόνο ο νέος τεχνικός να μοντάρει την ομάδα του. Δεν είναι κάτι τρομερό το ρόστερ της πάντως.

Εκτίμηση: Λογικά όπως και στο προηγούμενο τουρνουά, θα προσπαθήσει να μπει στα νοκ άουτ και θα δώσει την μάχη της. Δεν αναμένεται κάτι το ιδιαίτερο και με άπειρο προπονητή.

Άτλας

Τι έκανε στο Απερτούρα: «Λίγη» σε ένα ακόμα τουρνουά, δεν μπόρεσε να διακριθεί και έτσι έμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας. Τερμάτισε μόλις στη 16η θέση της βαθμολογίας.

Προπονητής: Ο Πουέντε έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες και ανέλαβε ο Κόκκα. Δεν μπόρεσε να τη βελτιώσει πάντως. Τώρα θα κριθεί πιο αυστηρά το έργο του.

Έδρα: Jalisco (56.713)

Μεταγραφές: Έκανε καλές κινήσεις, καθώς στην επίθεση πήρε τον Φουρχ και τον Γκαρνίκα από τη Σάντος Λαγκούνα. Στα χαφ ήρθε ο Γκονσάλες και ο Ρότσα. Έφυγε ο εξτρέμ Ισιχάεα και ο πορτιέρε Ερνάντες. Δείχνει ενισχυμένη σίγουρα, ειδικά στην επίθεση.

Προετοιμασία: Δεν έδωσε ιδιαίτερα φιλικά, ο Κόκκα προτίμησε να δουλέψει περισσότερο με την ομάδα του και να ενσωματώσει τους νέους παίκτες. Αναμένεται καλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο τουρνουά σίγουρα.

Εκτίμηση: Πρέπει κάποια στιγμή να δείξει κάτι καλό η Άτλας, που είναι συνεχώς στη μιζέρια. Οι κινήσεις στην επίθεση δείχνουν ότι θέλει να ανέβει επίπεδο. Θα παλέψει για τα νοκ άουτ και μπορεί να βρεθεί σε αυτά.

Κερέταρο

Τι έκανε στο Απερτούρα: Τραγική την περασμένη σεζόν η Κερέταρο, τερμάτισε μόλις προτελευταία, πάνω μόνο από την Ατλέτικο Σαν Λουίς. Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και η αποδυνάμωση του, είχαν τα ανάλογα αποτελέσματα.

Προπονητής: Ο Αλταμιράνο ανέλαβε τον Οκτώβριο προκειμένου να τη συμμαζέψει όσο μπορεί και να ετοιμάσει μια ομάδα έτοιμη για το τωρινό Κλαουσούρα.

Έδρα: La Corregidora (34.130)

Μεταγραφές: Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ της ξανά, όχι όπως το καλοκαίρι, αλλά χρειαζόταν ενίσχυση. Ήρθε ο επιθετικός Ντος Σάντος από το Περού, ο εξτρέμ Βαλένσια με παρουσία πολλά χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την κίνηση αυτή να είναι από τις πιο δυνατές στη Λίγκα φέτος, έστω και στα 35 του. Καλή κίνηση και με τον χαφ Ορεχουέλα, αλλά και με τον Μοντέρο, που έπαιξε πολλά χρόνια στην Αγγλία. Πρόσθεσε εμπειρία και ποιότητα.

Προετοιμασία: Έβγαλε πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας και ο κόουτς Αλταμιράνο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε. Μάλιστα τόνισε σε δηλώσεις του, ότι η Κερέταρο έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, καθώς δεν είναι ακόμα στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, αλλά όσο περνούν οι μέρες, ανεβάζουν «στροφές» και οι μεταγραφές.

Εκτίμηση: Η Κερέταρο δεν γίνεται να πάει χειρότερα από πέρσι. Ενίσχυσε το ρόστερ της με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και σίγουρα μπορεί μια θέση στην 12άδα αρχικά και στα νοκ άουτ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Τολούκα

Τι έκανε στο Απερτούρα: Ξεκίνησε εντυπωσιακά το τουρνουά, αλλά όσο περνούσαν οι αγωνιστικές έπεφτε η απόδοσή της, υπήρχε μεγάλη γκρίνια στο εσωτερικό της, ωστόσο τερμάτισε στη 10η θέση. Στα νοκ άουτ αντιμετώπισε την Τίγκρες και έμεινε εκτός συνέχειας, έπειτα από την ήττα με 2-1.

Προπονητής: Ο Ντε Λα Τόρρε απομακρύνθηκε από τη θέση του και μετά το τέλος του τουρνουά, ανέλαβε τις τύχες της ο Κριστάντε. Θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα τώρα.

Έδρα: Nemesio Díez (30.000)

Μεταγραφές: Ήρθε ο καλός χαφ Μπαέσα από τη Νεκάξα, ο χαφ Βάσκες από την Τσίβας, ο μπακ Τόρρες από την Τίγκρες, ο αμυντικός Σαλίνας και ο έτερος αμυντικός Μπαρμπιέρι. Καλές κινήσεις στην άμυνα, που είχε τα περισσότερα προβλήματα. Οι αμυντικοί Μόρα και Μαϊντάνα πήγαν στη Μοντερέι.

Προετοιμασία: Ο Κριστάντε προσπάθησε να μοντάρει την ομάδα του, δεν έδωσε ιδιαίτερα φιλικά και προτίμησε να δουλέψει με τους παίκτες του. Μεσοεπιθετικά έχει ποιότητα, στην άμυνα είναι το μεγάλο της πρόβλημα και αν μπορέσει να το βελτιώσει αυτό, τότε μπορεί να ελπίζει και για υψηλότερα.

Εκτίμηση: Οφείλει στον εαυτό της να παρουσιαστεί καλύτερη σε αυτό το τουρνουά και να δείξει καλύτερα πράγματα. Έγιναν σωστές κινήσεις στο ρόστερ της και μπορεί να χτυπήσει 8άδα.

Ατλέτικο Σαν Λουίς

Τι έκανε στο Απερτούρα: Τραγωδία! Τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με συγκομιδή μόλις 11 βαθμών σε 17 αγωνιστικές. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

Προπονητής: Ο κόουτς Βάσκες δεν γινόταν να συνεχίσει μετά από όλα αυτά και στη θέση του ήρθε ο Ρόκκο. Έχει δουλέψει μόνο σε ομάδες της Ουρουγουάης και δεν έχει εμπειρία από Μεξικό.

Έδρα: Alfonso Lastras Ramírez (26.400)

Μεταγραφές: Ήρθαν οι επιθετικοί Μπαταλίνι και Πασερίνι για να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα. Στα χαφ ήρθαν οι Βαλντές, Τζίνο, Ντούκε και Γκέμεζ, για να γεμίσει το κέντρο. Έφυγε ο μπακ Καταλάν.

Προετοιμασία: Πολύ ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα γραφής της Ατλ. Σαν Λουίς, με εντυπωσιακές νίκες στα φιλικά και επιθετικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να προσέξει την άμυνά της, καθώς εκεί ήταν το πρόβλημα πέρσι.

Εκτίμηση: Πιο κάτω δεν γίνεται να πάει. Τελευταία τερμάτισε στο προηγούμενο τουρνουά. Έκανε καλές κινήσεις, ενίσχυσε σημαντικά το ρόστερ της και έβγαλε καλή εικόνα στα φιλικά. Θα προσπαθήσει να χτυπήσει 8άδα. Στα νοκ άουτ θα μπει.

Χουάρες

Τι έκανε στο Απερτούρα: Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της η Χουάρες, η οποία εν τέλει έμεινε στη 13η θέση. Έχασε για ένα βαθμό τα νοκ άουτ και αυτό διότι έφερε ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική. Μέτρια σεζόν λοιπόν.

Προπονητής: Ο έμπειρος Τένα ανέλαβε τον Νοέμβριο και είχε μπροστά του πολύ χρόνο για να μπορέσει να φέρει την ομάδα στα μέτρα του.

Έδρα: Estadio Olímpico Benito Juárez (22.300)

Μεταγραφές: Πήρε τους χαφ Γκαρσία και Ινιέστρα για να δώσει λύσεις στα χαφ. Καλές μονάδες και οι δύο. Σημαντική προσθήκη αυτή του επιθετικού Ντελ Βάλλε. Θα της δώσει πολλές λύσεις. Δεν έχασε κάποιον βασικό παίκτη.

Προετοιμασία: Ο Τένα έχει μπροστά του μια σημαντική πρόκληση και φαίνεται πως έγινε καλή δουλειά στην προετοιμασία. Ενισχύθηκε στις μεταγραφές και δείχνει να βρίσκει πατήματα.

Εκτίμηση: Μπορεί να πάει καλύτερα από πέρσι, καθώς το ρόστερ της είναι καλό και ήρθαν και ενισχύσεις. Τα νοκ άουτ είναι εφικτός στόχος και μπορεί να τα καταφέρει.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαζαλτάν

Τι έκανε πέρσι: Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στο πρώτο της τουρνουά και τερμάτισε εν τέλει στη 14η θέση. Έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και της κόστισε, καθώς δεν είχε εμπειρία. Σε γενικές γραμμές καλό πρόσωπο έβγαλε, ειδικά όταν άλλαξε προπονητή.

Προπονητής: 0 Τόμας Μπόι ήρθε τον Οκτώβριο και κατάφερε να συμμαζέψει τη Μασατλάν. Θα συνεχίσει τώρα το έργο του, με την ομάδα να τη μοντάρει ο ίδιος.

Έδρα: Estadio de Futbol de Mazatlán (25.000)

Μεταγραφές: Πήρε τον πορτιέρε Βικόνις από την Πουέμπλα, τον μπακ Χιμένες από την Τίγκρες, ενώ ήρθε από την Άτλας ο χαφ Ρέγες. Επέστρεψε ο καλός επιθετικός Σάντοβαλ από τη Σάντος Λαγκούνα. Ο πορτιέρε Σόσα έφυγε για την Αργεντινή. Άφησε ελεύθερους παίκτες που δεν υπολόγιζε. Δείχνει ενισχυμένη σε πρώτη φάση.

Προετοιμασία: Δεν έδωσε πολλά φιλικά και ιδιαίτερα δυνατά η Μασατλάν, αλλά μπορεί να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με το πρώτο μισό, με τον Μπόι να είναι έμπειρος.

Εκτίμηση: Θα παλέψει για είσοδο στα νοκ άουτ και αν δεν είναι τόσο αφελής πάλι στην άμυνα, μπορεί να μπει. Αναμένεται γενικά πολύ καλύτερη φέτος.

Επιμέλεια: Αντώνης Κόκκινος

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ