foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
pjimage-2021-01-04T165215.866.jpg

Θέλουν νίκη ψυχολογίας οι Raptors

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
04 Ιαν 2021 17:00

Με τους Καναδούς να έχουν ξεκινήσει με ένα ρεκόρ 1-5, άπαντες στο «στρατόπεδο» των Raptors κάνουν λόγο για μια-δυο νίκες που θα τους δώσουν αυτοπεποίθηση για να ξεκινήσουν ένα θετικό σερί. Απόψε, υποδέχονται τους -ελαφρώς καταπονημένους- Celtics. Συνολικά, εννιά αναμετρήσεις στο πρόγραμμα.

02:00, Orlando Magic (Strk L2, L10 4-2) – Cleveland Cavaliers (Strk W1, L10 4-2) Με θεατές

4-2, 1-2 HOME

Στο παρελθόν το καλό ξεκίνημα των Magic, μετρούν πλέον ένα σερί 0-2. Έχασαν από τους 76ers, προχθές έχασαν κι από τους Thunder, εντός έδρας (108-99). Δεν ήταν κακοί πάντως, για να είμαστε ειλικρινής, το ματς ήταν ντέρμπι ως και τα τελευταία λεπτά. «Νομίζω ότι ζοριστήκαμε λίγο επιθετικά και ειδικά στο τέλος. Δεν δουλέψαμε σωστά στην επίθεση και δεν πήραμε καλά σουτ», ανέφερε μετά το ματς ο Vucevic. Κι όντως, οι Magic τελευταία περίοδο ηττήθηκαν με 24-17, σκορ που έκρινε και το αποτέλεσμα. Κορυφαίος ο Μαυροβούνιος, με 30 πόντους (είχε και 13 ριμπάουντ), στους 26 πόντους σταμάτησε ο Ross. Χωρίς Fournier (G, 14.8p.) προχθές, ο Γάλλος είναι με ερωτηματικό κι απόψε.

4-2, 2-1 AWAY

Δύο πρόσωπα εμφάνισαν οι Cavaliers προχθές, στην αναμέτρηση με τους Hawks. Κακοί αμυντικά στο πρώτο μέρος, μόλις 35 πόντους δέχθηκαν στο δεύτερο. Άμυνα που τους έδωσε και τη νίκη μέσα στην Atlanta, με 96-91. Καταλυτική παρουσία είχαν οι McGee και Drummond που έπαιξαν πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. «Με τους Andre και JaVale να παίζουν έτσι, είναι πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο να πλησιάσει τη ρακέτα», ανέφερε μετά το ματς ο Nance Jr. Ανέβασε τρομερά την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος ο Sexton, που στο πρώτο ήταν πολύ μέτριος και σκόραρε συνολικά 27 πόντους. Εκτός κι απόψε ο Love (F, 9.5p., 6.0r.).

Δε νομίζω ότι οι Magic είναι τόσο μεγάλο φαβορί. Ειδικά από το δυνατό τους χαρτί, που είναι το inside game, έχει πολύ δυνατούς αντιπάλους (Drummond, McGee, Nance). Διπλό με το +6.5 του χάντικαπ.

02:00, Philadelphia 76ers (Strk W3, L10 5-1) – Charlotte Hornets (Strk L2, L10 2-4) Χωρίς θεατές. Έπαιξαν και προχθές στη Philadelphia. 127-112 οι 76ers.

5-1, 3-0 HOME

Ανεβασμένοι οι 76ers, βοηθάει κάπως και το πρόγραμμα βέβαια. Έχουν έως τώρα, πολύ εύκολη σειρά αγώνων και «γράφουν» ένα ρεκόρ 5-1. Στο τελευταίο, επικράτησαν πολύ άνετα των Hornets, με 127-112. Θετικό το γεγονός, ότι πέραν του Embiid, είναι σε καλή κατάσταση επιθετικά και οι Harris και Curry. Βέβαια, η ίδια ομάδα όταν απουσιάζει ο Καμερουνέζος, προβληματίζει, όμως με Embiid στο παρκέ οι 76ers είναι πολύ δυνατοί. Πρώτο triple-double της σεζόν και για τον Simmons, που είχε 15 πόντους, 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Τρομερή και η στατιστική με 16/35 τρίποντα. «Όταν σουτάρουμε έτσι, είμαστε πολύ επικίνδυνοι. Έχουμε πάρα πολύ καλούς σουτέρ», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο Rivers. Δίχως αγωνιστικά ζητήματα απόψε.

2-4, 1-2 AWAY

Παίζοντας πολύ κακή άμυνα και με αρκετούς από τους βασικούς παίκτες του rotation να είναι απελπιστικά άστοχοι, οι Hornets δεν μπορεί να είχαν ελπίδες για κάτι καλό προχθές το βράδυ. 4/12 και 4/11 οι Bridges και Ball που ήρθαν από τον πάγκο, απελπιστικά άστοχος ο Graham, με 1/10 σουτ. «Είναι δουλειά μου να τον βοηθήσω. Δουλεύει αρκετά και πρέπει να βρω έναν τρόπο να έχει πιο καλές προσπάθειες», ανέφερε για τον βασικό του guard o Borrego. Ο Rozier έκανε και πάλι εκπληκτικό παιχνίδι, μετρώντας 35 πόντους, με 12/18 σουτ. Ο PJ Washington (F, 11.0p., 5.5r., 2.2as.) δίνεται με ερωτηματικό για απόψε, σταθερά εκτός από την αρχή της σεζόν ο Zeller (C).

Όσο καλοί κι αν παρουσιαστούν οι Hornets, αν οι 76ers πιάσουν και πάλι απόδοση, δύσκολα θα χάσουν το ματς. Έτσι όπως είδα το προχθεσινό παιχνίδι, με ρυθμό κι εύστοχα σουτ, μάλλον βλέπω το over218.5 να επιβεβαιώνεται εύκολα.

02:30, Atlanta Hawks (Strk L1, L10 4-2) – New York Knicks (Strk W1, L10 3-3) Χωρίς θεατές

4-2, 1-1 HOME

Δύο πρόσωπα εμφάνισαν οι Hawks, στο προχθεσινό παιχνίδι με τους Cavaliers. Στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλοί, εύστοχοι και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 56-44. Στο δεύτερο μέρος άλλη ομάδα. Άστοχοι, δεν μπόρεσαν να βρουν «αντίδοτο» στην άμυνα των Cavs κι έχασαν με 96-91. Και να σκεφτείς, ότι οι Cavaliers σε προηγούμενα ματς, είχαν πολύ κακή αντίδραση στην άμυνα. «Συμβαίνει. Όταν βρήκαν ρυθμό κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να το πάρουν. Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί να το κλειδώσουμε», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο Young. Δίχως Rondo (G, 6.0p., 7.0as.), Gallinari (F, 9.0p/, 2.5r.) απόψε, ενώ δίνεται αμφίβολος ο Huerter (G, 11.8p., 3.3r.).

3-3, 2-2 AWAY

Φοβεροί Knicks προχθές, πήραν μια πανάξια νίκη πριν τρία βράδια μέσα στην Indianapolis. Ο Randle μάλιστα δεν ήταν καταλυτικός, ενώ ήταν κι άστοχος, όμως επιτέλους έκανε ένα καλό ματς ο Barrett, που τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους. Εύστοχοι στις τελευταίες κρίσιμες βολές, με πολύ καλές άμυνες στο τέλος. Βοήθησε αρκετά κι ο Rivers, που πάτησε παρκέ για πρώτη φορά φέτος. Ήρθε από τον πάγκο και έδωσε 15 πόντους. «Είναι πολύ έμπειρος και μπορεί να δώσει πράγματα στο παρκέ και να βοηθήσει όλους τους συμπαίκτες του. Μπορεί να βάλει τρίποντα, να παίξει άμυνα», ανέφερε για τον παίκτη του ο κόουτς Thib. Δεν παίζει τρία σερί ο Burks (G, 20.7p.), σημαντική απουσία. Δίνεται αμφίβολος και για σήμερα. Με ερωτηματικό και λίγες πιθανότητες να αγωνιστούν και οι Knox (G, 6.7p.), Smith Jr (G, 4.0p) και Ntilikina (G, 4.5p.).

Σίγουρα καλύτερη ομάδα οι Hawks, όμως η άμυνα των Knicks δεν αστειεύεται. Ο Thibodeau δείχνει να κάνει δουλειά. Κι αυτό βγαίνει στο παρκέ. Δεν τους ξεγράφω πλέον και δίνω πιθανότητες. Όχι για διπλό, αλλά σίγουρα για το +8.5.

02:30, Miami Heat (Strk L1, L10 2-3) – Oklahoma City Thunder (Strk W1, L10 2-3) Χωρίς θεατές

2-3, 2-1 HOME

Σε τραγική βραδιά βρέθηκαν πριν τρία βράδια, στο Dallas οι Heat, ξεκίνησαν τον αγώνα με 0/15 τρίποντα και με τέτοιο στατιστικό δεν μπορείς να ελπίζεις σε νίκη. Γενικά ήταν ένα κακό ματς, που η άμυνα των Mavericks κι η αστοχία των Heat, το έκαναν και καθόλου ωραίο στο μάτι. Με 37% σούταραν οι Heat, με 41% σούταρα οι Mavericks, με την ομάδα του Miami εν τέλει να χάνει με 93-83. Ο Erik Spoelstra πάντως ανέφερε ότι η ομάδα του ήταν γενικά εκτός κλίματος στο ματς αυτό κι ο λόγος το γεγονός ότι παίζει για πρώτη φορά μετά τις 8 Μάρτη, έξω από τα νερά της. Γιατί ακολούθως υπήρξε το lockdown, η «φούσκα» ήταν στο γνώριμο περιβάλλον της Florida και του Orlando κι ακολούθως, τα πρώτα ματς της σεζόν, έγιναν στο Miami, στο Orlando και στην Tampa. Τρεις περιοχές, όλες στην Florida. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για απόψε.

2-3, 2-0 AWAY

Με μπόλικη ενέργεια στην άμυνα και κυρίως προσπάθεια να μη χαθεί η μάχη των ριμπάουντ, οι Thunder αυτή τη φορά τα κατάφεραν απέναντι στους Magic και τους πήραν το παιχνίδι στην έδρα τους. Χαρακτηριστικά, το 58-40 σε ριμπάουντ, υπέρ των Magic, στο πρώτο μεταξύ τους, όπου οι «μάγοι» κέρδισαν, έγινε χθες 55-52 (πάλι υπέρ των «μάγων» βέβαια) και ήταν αρκετό για να διαφυλάξουν τη ρακέτα τους οι Thunder και να πάρουν το ματς. 108-99 το τελικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι ο Alexander ήταν πολύ «κακός» με 5/17 σουτ. Οι Maledon και Diallo που ήρθαν από τον πάγκο, έδωσαν πραγματάκια, ενώ ήταν πολύ καλός ο Bazley, με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ. Δεν έχει μπει ακόμα ο Ariza (F), εκτός αποστολής απόψε ο Pokusevksi (F).

Αφού δεν υπάρχει τοπ σκόρερ στην ομάδα, υπάρχει διάθεση από τους Thunder να τρέξουν και να πιέσουν στην άμυνα. Αυτό βγάζω σαν στοιχείο από τα πρώτα τους παιχνίδια. Προς το under212.5 πηγαίνει το σκεπτικό μου.

02:30, Toronto Raptors (Strk L1, L10 1-4) – Boston Celtics (Strk W1, L10 4-3) Με θεατές

1-4, 1-1 HOME

Με την άμυνά τους να μην μπορεί να βρει «αντίδοτο» στην φόρμα του Ingram, οι Raptors δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Pelicans και ηττήθηκαν με 120-116. Πολύ καλός, αλλά άστοχος ο VanVleet, με 4/13 τρίποντα, μέτρησε πάντως 27 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Κακός, σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Siakam. Έμεινε στους 10 πόντους, με 4/10 σουτ και είχε και τρία λάθη, ενώ και πάλι αποβλήθηκε με έξι φάουλ. Έχει ξεκινήσει πάρα πολύ άσχημα ο forward των Raptors. Και αυτός, αλλά κι η υπόλοιπη ομάδα των Καναδών. «Όταν θα αρχίσουν να έρχονται κάποιες νίκες και να βρίσκουμε και πάλι τη «χημεία» μας ως ομάδα, θα φτιάξουν όλα και θα επανέλθει η κανονικότητα», ανέφερε ο Siakam. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

4-3, 2-2 AWAY

Δύο πραγματικά ντέρμπι έδωσαν το προηγούμενο τριήμερο οι Celtics, στην έδρα των Pistons. «Μοιραίος» στο πρώτο ο Tatum, που αστόχησε στο τρίποντο της ισοφάρισης, «ωραίος» χθες που ευστόχησε στο σουτ τη νίκης. 122-120 το τελικό σκορ, με τον Tatum, πέραν του τελευταίου σουτ, να μετράει 24 πόντους, με 10/22 σουτ και τον Brown να σημειώνει ακόμα 31. «Δεν ήμασταν πολύ καλοί, όμως κυκλοφορήσαμε την μπάλα σωστά, κι είχαμε τους δύο που έκαναν μεγάλα σουτ όταν έπρεπε», ανέφερε για τους Tatum και Brown, o Marcus Smart, που χθες έκανε «αθόρυβη» δουλειά με 17 πόντους και οχτώ ασίστ. Τραυματίστηκε χθες ο Teague (G, 7.6p) και δεν παίζει απόψε.

Οι Celtics έρχονται από δύο σερί εκτός έδρας ματς, όπου για να τα διεκδικήσουν οι Tatum και Smart έχουν παίξει στο 110% των δυνατοτήτων τους. Απόψε τους λείπει κι ο Teague, ενώ εκτιμώ ότι το b2b θα είναι εξτρά καταπόνηση για τον Thompson. Κοινώς, υπάρχει μια «σμίκρυνση» στο rotation των Celtics. Οι Καναδοί από την άλλη θέλουν απεγνωσμένα μια νίκη ψυχολογίας, οπότε άσος.

03:00, Houston Rockets (Strk W2, L10 2-2) – Dallas Mavericks (Strk L1, L10 2-4) Με θεατές

2-2, 2-0 HOME

Με τον James Harden την τελευταία στιγμή να δηλώνεται απών, λόγω τραυματισμού, οι Rocktes υποδέχθηκαν τους Kings στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο Houston. Και κέρδισαν. Και μάλιστα, πιο εύκολα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. 102-94 το τελικό σκορ, με την τριάδα των Wall, Wood και Gordon να συνεργάζεται αρμονικά και τους Tucker και House να προσφέρουν πάρα πολύ στην άμυνα. Συνολικά είχαν τους 69 πόντους της ομάδας, με τον Wood να έχει και 15 ριμπάουντ. «Έβαλα το κεφάλι κάτω και δούλεψα. Δεν θα περίμενα καλύτερο ξεκίνημα από αυτό το 2-0, στα δύο μου πρώτα παιχνίδια με τους Rockets», ανέφερε ο Wall. O Harden (G, 37.0p., 5.3r., 11as.) δίνεται και για απόψε αμφίβολος, προς το παρόν.

2-4, 1-3 AWAY

Μπορεί ο Brunson να ήταν σε βραδιά καριέρας, με 31 πόντους και 11/17 σουτ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους -χωρίς τον Luka Doncic (24.4p., 7.6r., 6.4as.)- Mavericks, κόντρα στους Bulls. Το κακό για τους Mavs είναι πως ο κόουτς Carlisle δεν ήταν ξεκάθαρος και για σήμερα. «Θα το δούμε αύριο αν θα παίξει. Προς το παρόν δεν φαίνεται να είναι κάτι που θα τον κρατήσει εκτός για ημέρες. Θα δείξει», ανέφερε μετά το ματς. Εκτός από τον Brunson δεν υπήρξε κάποιος άλλος παίκτης που να βοήθησε σημαντικά, με τους Hardaway και Richardson να είναι πολύ άστοχοι.

Εμένα οι Rockets, χωρίς Harden προχθές, μου άρεσαν. Κι αν οι Mavericks απόψε είναι χωρίς Doncic (αλλά κι ο Doncic να παίξει), θεωρώ ότι ο άσος έχει το προβάδισμα.

03:00, Milwaukee Bucks (Strk W1, L10 3-3) – Detroit Pistons (Strk L1, L10 1-5) Χωρίς θεατές

3-3, 2-0 HOME

Όταν σκοράρεις 22 τρίποντα και σουτάρεις με 50% εντός πεδιάς, δύσκολα θα χάσεις ματς. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, ειδικά αν παίζεις με τους Bulls. «Είπα στους συμπαίκτες μου να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν την μπάλα. Κι αυτοί ήταν έτοιμοι και σούταραν όπως έπρεπε», ανέφερε μετά το ματς ο Γιάννης. Και κάπως έτσι οι Bucks έφτασαν πριν τρία βράδια σε μια άνετη νίκη απέναντι στους «ταύρους». Καλό παιχνίδι για τον Γιάννη, που είχε 29 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ήταν εξαιρετικοί και πάλι οι «παγκίτες», Forbes και Portis. Ο δεύτερος είχε 13 πόντους και 12 ριμπάουντ. Πολύ χρήσιμα νούμερα για παίκτη που έρχεται από πάγκο. Δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα.

1-5, 0-2 AWAY

Σε δύο παιχνίδια με τους Celtics στάθηκαν πάρα πολύ καλά οι Pistons. Κέρδισαν το ένα, έχασαν χθες, όμως τηρουμένων των αναλογιών, το πρόσημο νομίζω ότι είναι θετικό. Ντέρμπι και χθες, όπου κι αν πήγαινε το παιχνίδι, θα ήταν δίκαιο, το πήραν οι Celtics γιατί στο ρόστερ έχουν τον «πολύ» Jayson Tatum, ενώ ήταν σε τρομερή βραδιά κι ο Brown. «Τα έβαζαν από παντού. Να δω πόσες ομάδες θα κοντράρουν όπως εμείς, αυτό το δίδυμο των Brown και Tatum. Δεν έχω δει πιο δυναμικό δίδυμο», ανέφερε ο Casey μετά το ματς. Επέστρεψε ο Griffin χθες, ήταν συμπαθητικός. Πολύ καλός και πάλι ο Grant, που φαίνεται να γίνεται ο ηγέτης των Pistons. Δεν αναφέρεται κάποια ξεκούραση για Griffin, πιθανώς εκτός ο Josh Jackson (F, 15.5p., 4.5r.) που τραυματίστηκε χθες.

Μετά τα δύο πολύ δύσκολα ματς με Celtics, έρχονται οι Bucks. Καθόλου καλή συνθήκη για Pistons, που λογικά δε θα τα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν. Ο άσος έχει το προβάδισμα, ίσως και με το χάντικαπ (-14.5).

03:00, New Orleans Pelicans (Strk W2, L10 4-2) – Indiana Pacers (Strk L1, L10 4-2) Με θεατές

4-2, 2-0 HOME

Με τον Ingram να είναι πολύ καλός, μετρώντας 31 πόντους και σκοράροντας σε καίρια σημεία του ματς και τον Bledsoe να προσφέρει σημαντικές άμυνες, 10 ασίστ και 19 πόντους με 4/6 τρίποντα, οι Pelicans τα κατάφεραν και πήραν τον αγώνα, με 120-116. «Κρατάω από την αναμέτρηση το ότι παρά το γεγονός ότι χάσαμε διαφορά 10 πόντων στο τέλος, αντέξαμε και το πήραμε το παιχνίδι», ανέφερε ο Van Gundy μετά τον αγώνα. Δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα για απόψε.

4-2, 1-0 AWAY

Νομίζω πως κάπου πίστευαν ότι στο τέλος θα το πάρουν το παιχνίδι κόντρα στους Knicks, επειδή απλά είναι καλύτερη ομάδα. Στα «χαρτιά» τουλάχιστον Oladipo, Sabonis σχετικά αδιάφοροι, μόνο ο Brogdon μπήκε με το «μαχαίρι» στα δόντια και ξεκίνησε με ένα ονειρικό 6/6 τρίποντα. Συνολικά είχε 33 πόντους, με 12/18 εντός πεδιάς, όμως δεν μπορούσε μόνος του να πάρει το ματς. Δεύτερος σκόρερ ήταν ο Turner, με 17 πόντους. Σταθερά εκτός πλέον ο Warren (F, 15.5p., 3.5r.).

Λείπει ο Warren από τους Pacers, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει οι υπόλοιποι να ανεβάσουν πλέον λίγο την απόδοσή τους. Με τους Knicks δεν το έκαναν κι έχασαν. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βρουν ρυθμό και θα το κάνουν. Πιο πολύ στο under218.5 πηγαίνω, παρά σε κάποιο σημείο νίκης.

05:00, Golden State Warriors (Strk W1, L10 3-3) – Sacramento Kings (Strk L2, L10 3-3) Χωρίς θεατές

3-3, 1-1 HOME

Ο Steph Curry ήταν χθες σε βραδιά καριέρας με 62 πόντους κι είχε επίσημους καλεσμένους τους Portland Trail Blazers. Οι «πολεμιστές» ήταν αυτός χθες και πως να χάσουν. 137-122 το τελικό αποτέλεσμα. Κι εφόσον ο Curry έκανε τα πάντα για να κερδίσουν οι Warriors, δεν υπήρξε κι άλλος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι. «Αγαπώ τα πάντα που μου δίνει αυτός το παιχνίδι. Μου αρέσει να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς. Δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα.

3-3, 1-2 AWAY

Δυάδα αγώνων με τους Rockets είχαν οι Kings, έχασαν και στα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο δύσκολα, στο δεύτερο πιο εύκολα. 102-94 το παιχνίδι προχθές. Άστοχοι οι Kings, με 35/90 σουτ, ο πάγκος και πάλι δεν μπήκε ποτέ στο ματς, ο Walton έπαιξε με πέντε παίκτες και τρεις αλλαγές. Θέμα προέκυψε στην ομάδα με τον Bagley. Ο πατέρας του οποίου δήλωσε ότι θέλει ο γιός του να πάρει trade από το Sacramento, για να φύγει σε άλλη ομάδα. Δε θα αργήσει να έρθει η ώρα που οι Kings θα κατρακυλήσουν, με κόουτς και διοίκηση εκτός τόπου και χρόνου.

Οι Warriors δίνουν b2b, όμως με τον ενθουσιασμό από την μεγαλειώδη εμφάνιση του Steph Curry. Αξίζει από τη στιγμή που δίνονται αουτσάιντερ, κόντρα σε μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από αστάθεια και παίζει με πολύ μικρό rotation.

Στη στήλη μου στο NBAholics, θα βρείτε ειδικά στοιχήματα παικτών.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
05/01
02:00
Orlando Magic - Cleveland Cavaliers Cavaliers +6.5 13.00 103-83 -13.00
1.77
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
05/01
03:00
Houston Rockets - Dallas Mavericks Rockets +1.5 15.00 100-113 -15.00
1.73
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
05/01
02:30
Toronto Raptors - Boston Celtics Raptors 16.00 114-126 -16.00
1.74
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Orlando Magic - Cleveland Cavaliers
05/01 | 02:00
Stake
13.00
Result
103-83
Profit
-13.00
Σημείο:
Cavaliers +6.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Houston Rockets - Dallas Mavericks
05/01 | 03:00
Stake
15.00
Result
100-113
Profit
-15.00
Σημείο:
Rockets +1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Toronto Raptors - Boston Celtics
05/01 | 02:30
Stake
16.00
Result
114-126
Profit
-16.00
Σημείο:
Raptors
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Best Position H2H - Hossler/Ryder vs Horschel/Alexander 1 5.00
2.20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Taylor/Hadwin To Finish Top-10 5.00
3.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Sigg/Hadley To Finish Top-20 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Hoge/McNealy To Finish Top-5 5.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
05:30
US Lover Los Angeles Kings - Edmonton Oilers Adrian Kempe To Score (Anytime) 5.00
2.85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
03:10
US Lover Milwaukee Brewers - NY Yankees 2 5.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
22:00
Hooper Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα Over 21.5 φάουλ 17.50
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
20:10
US Lover Detroit Tigers - Kansas City Royals 1 5.00
1.85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
20:00
Hooper Μονακό - Φενερμπαχτσέ 1 (-4.5) 17.50
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
20:00
Hooper Μονακό - Φενερμπαχτσέ Μονακό Over 19.5 φάουλ 20.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
20:00
Δούκας Άδανα Ντεμίρσπορ - Γαλατάσαραϊ 2 & Over 4,5 κίτρινες (Bet Builder) 10.00
3.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
17:00
Καπίρης Σεφτσένκο - Αλκαράθ 2 (-6.5 games) 7.00
2.20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Adrian Kempe To Score (Anytime)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Μπαρτσελόνα Over 21.5 φάουλ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (-4.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Μονακό Over 19.5 φάουλ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 & Over 4,5 κίτρινες (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-6.5 games)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος