foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
pjimage-2021-01-03T165438.655.jpg

Ψάχνουν αντίδραση οι Nuggets

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
03 Ιαν 2021 16:54

Μπορεί ο Jokic να είναι σε τρομερή κατάσταση στο ξεκίνημα, οι Nuggets όμως έχουν μπει με τέσσερις ήττες σε πέντε ματς. Ο Malone ζήτησε αντίδραση κι οι Nuggets απόψε μέσα στη Minnesota καλούνται να βρουν μια νίκη ψυχολογίας. Ακόμα επτά παιχνίδια στο πρόγραμμα.

22:00, Detroit Pistons (Strk W1, L10 1-4) – Boston Celtics (Strk L1, L10 3-3) Χωρίς θεατές. Έπαιξαν και προχθές στο Detroit. Ντέρμπι! 96-93 οι Pistons.

1-4, 1-2 HOME

Δικό τους ματς και το έκαναν ντέρμπι στο τέλος. Οι Pistons προχθές, έκαναν δήλωση υπεροχής απέναντι στους Celtics, από το πρώτο λεπτό. Με τον Grant να είναι σε βραδιά καριέρας και να κάνει τα πάντα σε άμυνα κι επίθεση, οι παίκτες του Casey πήραν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και δεν τον έχασαν ως και τα τέλη της τρίτης περιόδου. Εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση των Celtics, με την ομάδα της Βοστόνης να περνάει μπροστά στο σκορ. Στο τέλος όμως οι Pistons έπαιξαν καλές άμυνες, βρήκαν (με δυσκολία) κάποια σουτ κι έτσι έφτασαν στη νίκη. Λογικά δεν παίζει και σήμερα ο Blake Griffin (F, 16.3p., 6.0r.).

3-3, 1-2 AWAY

Για τους Celtics από την άλλη, ήταν πολύ κακός ο Tatum στο ημίχρονο και για αυτό οι παίκτες του Stevens δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό. Αν δεν τραβήξει ο Tatum, οι υπόλοιποι ζορίζονται απέναντι σε καλές άμυνες. Ο ηγέτης των Celtics βρήκε ρυθμό στο δεύτερο μέρος, έφτασε να σκοράρει 28 πόντους, αλλά ήταν πια αργά. Στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε και το τρίποντο της ισοφάρισης. Εν ολίγοις, πλήρωσαν το κακό ξεκίνημα του οι Celtics, αλλά και την γενικότερη άσχημη εικόνα που είχαν στην αρχή του ματς. «Δεν ξέρω τι έγινε στην αρχή του αγώνα. Δεν τρέχαμε, δεν πιέζαμε», ανέφερε μετά το ματς ο Stevens. Σταθερά εκτός από την αρχή της σεζόν, ο Kemba Walker.

«Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού». Έτσι λένε και θεωρώ ότι απόψε οι Celtics δε θα μπουν το ίδιο «τουρίστες» στο ματς. Οι Pistons θεωρώ ότι και πάλι το ίδιο στυλ θα ακολουθήσουν. Άμυνα. Λίγο από διπλό και λίγο από under, ένα combo «Celtics & under226.5» είναι οκ.

01:00, Brooklyn Nets (Strk W1, L10 3-3) – Washington Wizards (Strk W1, L10 1-5) Χωρίς θεατές.

3-3, 2-2 HOME

Μετά την «μαγική» βραδιά και τους 145 πόντους στο πρώτο ματς κόντρα στους Hawks, στο back2back την αμέσως επόμενη μέρα, οι Nets ήταν πολύ μέτριοι. Δεν μπήκαν τα σουτ, ο Durant είχε 10/21, ο Irving 6/21 με 2/11 τρίποντα, ο LeVert από τον πάγκο 0/3 τρίποντα και κάπως έτσι οι Nets έχασαν εύκολα με 114-96. Θεωρώ και βλέποντας και το παιχνίδι, ότι όταν δεν μπαίνουν τα σουτ, ο Nash πρέπει να βρει δύο συστήματα να βγάζει ελεύθερα καλάθια στη ρακέτα, ή ανοιχτούς διαδρόμους για iso. Είναι πολύ κακό που δεν σουτάρουν από έξω οι Jordan και Allen κι ίσως πρέπει να «ενεργοποιηθεί» το πλάνο που θέλει τον Durant στο «5» κι ένα «τζογαδόρικο» small-ball. Αυτό για τα βράδια που τα σουτ απ΄ έξω δεν μπαίνουν.

1-5, 1-1 AWAY

Επιτέλους νίκη για Wizards, έπειτα από πέντε διαδοχικές ήττες στο ξεκίνημα. Με τον Beal να σουτάρει τόσο – όσο και να σκοράρει 31 πόντους και τους Wizards γενικά να είναι αρκετά εύστοχοι από την περιφέρεια, ήρθε μια πολύ άνετη νίκη επί των Timberwolves, με 130-109. Οχτώ παίκτες ήταν με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά ξαναλέω το βασικό ήταν πως βρήκαν όλοι το «χέρι» τους από τα 7.25. «Μπορεί να έχουμε έξι, επτά, οχτώ σερί ήττες, όμως ακόμα πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα πάμε πολύ καλύτερα. Να με θυμηθείτε», είπε μετά το ματς ο rookie των Wizards, Deni Avdija.

Επιστρέφει ο Westbrook κι είναι πλήρεις απόψε οι δύο ομάδες. Θεωρώ ότι θα δούμε επιθετική «ραψωδία». Σουτάρουν χωρίς αύριο και οι δύο ομάδες, οι άμυνές τους στο ξεκίνημα, δεν δείχνουν ικανές, οπότε… Over239.5. Με σημείο δεν μπλέκω. Και θεωρώ υπερβολικό και το +8.5 των «μάγων». Μην ξεχνάμε ότι στην ομάδα, παρά το ρεκόρ 1-5, υπάρχουν δύο Super-Star.

01:00, Memphis Grizzlies (Strk W1, L10 2-3) – Los Angeles Lakers (Strk W2, L10 4-2) Με θεατές.

2-3, 0-2 HOME

Μπορεί ο ηγέτης τους να είναι στα πιτς, αυτοί που μείνανε πίσω όμως δείχνουν ότι θα το παλέψουν μέχρι τέλους, ως να επιστρέψει ο Morant (G, 26.6p., 6.2as.). Σπουδαίο διπλό προχθές στο Charlotte (108-93), από αυτά που πρέπει να βρουν οι Grizzlies, αν θέλουν να έχουν βλέψεις για την οχτάδα στη Δύση. Ο Anderson έχει «ντυθεί» Morant τώρα που λείπει ο δεύτερος, ενώ έκανε τρομερό παιχνίδι με 12 ασίστ προχθές, ο Tyus Jones. Πολύτιμες βοήθειες από τον πάγκο κι από τους Dieng και Bane.

4-2, 2-0 AWAY

Μπορεί το πρώτο ματς από τη δυάδα αγώνων με τους Spurs, να το πήραν εύκολα οι Lakers, στο δεύτερο όμως χρειάστηκαν μεγάλα play και άμυνες στο τέλος. Εν τέλει οι Lakers κέρδισαν και προχθές, 109-103 την ομάδα του San Antonio, έχοντας σε μεγάλο βράδυ τον Davis, με 34 πόντους και 11 ριμπάουντ. Σημαντικές βοήθειες κι από LeBron, που σταμάτησε στους 26 (ήταν όμως άστοχος). Αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση ο Caldwell-Pope (G, 10.0p.) κι είναι με μεγάλο ερωτηματικό για απόψε. Αμφίβολος από το ρεπορτάζ δίνεται κι ο LeBron (23.8p., 7.7r., 7.3as.) αλλά δε νομίζω ότι θα μείνει εκτός.

Πόσο να το παλέψουν οι Grizzlies; Χωρίς Morant δε νομίζω ότι έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν τους Lakers. Εκτός αν αποφασίσει ο Vogel να ξεκουράσει τον LeBron. Στα ειδικά των Brooks, Clarke και Anderson αξίζει να ρίξετε μια ματιά, τσεκάροντας τα over τους.

02:00, Minnesota Timberwolves (Strk L3, L10 2-3) – Denver Nuggets (Strk L2, L10 1-4) Χωρίς θεατές.

2-3, 1-1 HOME

Η «ζωή» χωρίς τον Towns είναι δύσκολη. Κι αν τα πρώτα δύο ματς, ήταν με τις δύο πολύ καλές ομάδες του LA, προχθές οι Timberwolves έχασαν από τους Wizards. Εύκολα. Κοινος παρονομαστής των τριών αναμετρήσεων, το γεγονός ότι η άμυνά τους είναι «σκορποχώρι». 127, 124, 130 τα τρία νούμερα στην άμυνά τους. «Δεν είχαμε ενέργεια. Ήταν πιο ανταγωνιστικοί σήμερα. Εμείς δεν είχαμε αυτό το στοιχείο, ειδικά στην τρίτη περίοδο», ανέφερε μετά το ματς ο κόουτς Saunders. 40-14 το επιμέρους σκορ σε εκείνο το σημείο. Χωρίς τον ηγέτη τους και σήμερα οι «λύκοι».

1-4, 0-1 AWAY

Κάτι δεν πάει καλά με τους Nuggets στο ξεκίνημα. Η ομάδα που πέρυσι έκανε απανωτούς «άθλους» στα playoffs κι έφτασε ως τους τελικούς της Δύσης, προς ώρας έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα. Δεν ξέρω αν οφείλεται εν πολλοίς και στο γεγονός ότι δεν έμεινε στην ομάδα ο Grant, ένας παίκτης με τρομερή ποιότητα στην άμυνα, όμως και πάλι το 1-4 δεν δικαιολογείται. Ειδικά, όταν οι δύο ήττες από τους Sacramento Kings. Προχθές με τους Suns ήταν ντέρμπι, ο Jokic ήταν πάλι στα όρια του triple-double (εννιά ριμπάουντ) όμως και πάλι ήττα (106-103). «Δεν κάναμε πολλά πράγματα σωστά. Όμως δεν είμαστε στην πρώτη ή τη δεύτερη σεζόν μας. Χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι στο «σπίτι» μας κι αυτό πρέπει να αλλάξει», ανέφερε μετά το ματς ο Malone.

Αλίμονο αν δεν τα καταφέρουν κι απέναντι στους -χωρίς Towns- Timberwolves, οι Nuggets. Έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, δεν πληρώνει όμως τίποτα. Με το χάντικαπ δεν μπλέκω.

02:00, San Antonio Spurs (Strk W3, L10 2-3) – Utah Jazz (Strk W1, L10 3-2) Με θεατές.

2-3, 1-2 HOME

Οι Spurs αδικούνται από αυτό το 0-2, με το οποίο έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους Lakers. Στο δεύτερο παιχνίδι ήταν πολύ καλοί. Είχαν έναν Keldon Johnson σε βραδιά καριέρας. «Είναι ένας παίκτης που θα έχει λαμπρή καριέρα. Είναι ένας διεκδικητής», ανέφερε για τον παίκτη του, ο coach Pop. Όμως… Δεν είχαν Anthony Davis στο τέλος. Έχασαν και προχθές οι Spurs, στο back2back με τους Lakers, 109-103. Κόλλησαν στην επίθεση στο τέλος, με την άμυνα των Lakers να είναι άκρως αποτελεσματική. Αμφίβολος για απόψε ο Aldridge (F/C, 12.0p., 4.3r), δεν έχει παίξει στα δύο προηγούμενα.

3-2, 2-0 AWAY

Άφησαν πίσω την μέτρια εμφάνιση απέναντι στους Suns και την ήττα και παίζοντας εξαιρετική άμυνα για σχεδόν όλο το παιχνίδι, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 106-100 απέναντι στους Clippers. Τους αδικεί το αποτέλεσμα, οι παίκτες του Snyder, ειδικά στην τρίτη περίοδο, έπαιξαν τρομερή άμυνα και ανέβασαν τη διαφορά κοντά στους 20 πόντους. Πριν κινδυνέψουν στο τέλος να χάσουν το ματς. «Καθάρισε» όμως ο «παππούς» Conley (είχε 33 πόντους με 11/20 σουτ).

Από τη στιγμή που ο DeRozan παίζει καλά κι έχει αρχίσει να σουτάρει και τρίποντα και υπάρχουν σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα από Murray, Johnson και Walker, οι Spurs μπορούν να θεωρούνται ανταγωνιστικοί. Εντάξει, καλύτεροι οι Jazz, όμως τους δίνω μια πιθανότητα να στηρίξουν το χάντικαπ των +5.5 πόντων.

03:00, Chicago Bulls (Strk W1, L10 2-4) – Dallas Mavericks (Strk W1, L10 2-3) Χωρίς θεατές.

2-4, 0-3 HOME

Εντάξει, λίγες οι πιθανότητές τους κόντρα στους Bucks, ειδικά από τη στιγμή που έπαιξαν δίχως Markkanen. O Porter μετά το τρομερό παιχνίδι με τους Wizards, μέτρησε 3/11 σουτ, περίπου εκεί κινήθηκαν όλοι οι παίκτες των «ταύρων», οπότε εύκολα ήρθε κι ήττα με 30 πόντους (126-96). «Προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα στον Αντετοκούνμπο και να μην του δώσουμε χώρους στη ρακέτα κι επιτρέψαμε πολλά τρίποντα», ανέφερε μετά το ματς ο Donovan. 22/45 τρίποντα είχαν οι Bucks. Αμφίβολος και για σήμερα ο Lauri Markkanen (F, 17.3p., 6.8r.).

2-3, 1-2 AWAY

Επιτέλους έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι ο Doncic κι οι Mavericks, πέραν της νίκης κόντρα στους Heat (93-83), είχαν ακόμα έναν λόγο να χαμογελάνε. Ο ηγέτης τους είχε 27 πόντους, με 9/22 σουτ, 15 ριμπάουντ και επτά ασίστ. Όχι κι άσχημα. «Δουλεύει πάρα πολύ. Προσπαθεί και θα το δείτε», ανέφερε μετά το ματς ο τεχνικός της ομάδας. Πολύ καλή άμυνα έπαιξαν οι παίκτες του Carlisle, που βέβαια τους βγήκε και το γεγονός ότι οι Heat ξεκίνησαν με ένα επικό 0/15 τρίποντα (ή 0/14). Από χθες κυκλοφορεί στο ρεπορτάζ των Mavericks, ότι ο Luka (24.4p., 7.6r., 6.4as.) έχει ενοχλήσεις κι ίσως μείνει εκτός. Δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα.

Αν οι Mavericks παραταχθούν χωρίς Doncic, θα έχουμε καλές πιθανότητες να δούμε ντέρμπι. Έτσι κι αλλιώς βέβαια, περιμένω αρκετή άμυνα κι από τις δύο ομάδες και θα πήγαινα προς το under224.5.

03:00, Phoenix Suns (Strk W4, L10 5-1) – Los Angeles Clippers (Strk L1, L10 4-2) Χωρίς θεατές.

5-1, 2-0 HOME

Δε θα πω ότι δεν περίμενα την πορεία των Suns έως τώρα, όμως λίγο ξεπερνάει τις προσδοκίες μου αυτό που καταφέρνουν οι «ήλιοι» της Arizona. Καταρχάς, δεν είναι μόνο το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ. Είναι το γεγονός ότι δύο παίκτες, έχουν αλλάξει άρδην την φιλοσοφία της ομάδας. Στα 35 του ο Paul βγάζει τρομερή ενέργεια στην άμυνα (πέραν των όσων προσφέρει επιθετικά) κι υπάρχει ένας «λύκος», που ακούει στο όνομα Jae Crowder που φροντίζει για όλη την υπόλοιπη ενέργεια που βγάζει η ομάδα στην άμυνα. Αυτό! Τρομερό παιχνίδι προχθές απέναντι στους Nuggets, νίκη με 106-103, οι Suns προς ώρας δέχονται 98.7 πόντους και νικούν χάρις στην άμυνά τους.

4-2, 2-1 AWAY

Μετά το μίνι σερί των δύο νικών, οι Clippers ηττήθηκαν. 106-100 από τους Jazz. Για μεγαλύτερη διαφορά ήταν η ήττα τους, οι παίκτες του Lue ήταν πολύ μέτριοι επιθετικά. «Ξύπνησαν» στην τέταρτη περίοδο, όμως με ομάδες όπως οι Jazz, δεν είναι πάντα εύκολο να γυρνάς αγώνες 20 πόντων. «Ο Conley ήταν εξαιρετικός απόψε. Κάναμε ότι μπορούσαμε με τους Mitchell και Bogdanovic, όμως μας τιμώρησε ο Conley», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο Ty Lue. Αρκετά άστοχος ο George, που μέτρησε 25 πόντους, αλλά με 6/22 σουτ.

Με μπερδεύει το γεγονός ότι οι Suns απόψε δίνονται αουτσάιντερ. Προφανώς και θα το ποντάρω, γιατί εγώ περίμενα ένα μοιρασμένο σετ. Είναι βέβαια από τις εκτιμήσεις που κάνεις πριν το ματς και δεν βλέπεις την «παγίδα». Όμως οι Suns, έχουν ένα ρεκόρ 5-1 και το στηρίζουν στην άμυνά τους. Δεν ρισκάρεις δηλαδή αν θα μπουν τα σουτ. Ξέρεις ότι θα παίξουν και σήμερα άμυνα και θα ζορίσουν τον αντίπαλο. Στο +4.5 του άσου.

03:30, Golden State Warriors (Strk L1, L10 2-3) – Portland Trail Blazers (Strk W1, L10 3-2) Χωρίς θεατές. Έπαιξαν και προχθές στο Golden State. Εύκολα οι Blazers με 123-98.

2-3, 0-1 HOME

Οι Warriors φαίνεται πως πέρυσι συνήθισαν να χάνουν και φέτος το «παραμύθι» συνεχίζεται. Και δεν είναι μόνο το ρεκόρ (που είναι οκ, αν αναλογιστείς ότι έχουν παίξει με δύσκολες ομάδες κι έχουν χάσει τα λογικά ματς). Είναι το γεγονός ότι σε παιχνίδια όπου ο αντίπαλος είναι λίγο πιο ποιοτικός, οι «πολεμιστές», διασύρονται. Έχουν παθητικό 124 πόντων. Προχθές με τους Blazers, εύκολα θα μπορούσαν να είχαν φάει 150 πόντους πάλι, όπως κόντεψε να γίνει με τους Bucks. Εν τέλει ηττήθηκαν με 123-98.

3-2, 2-1 AWAY

Για τους Blazers το ματσάκι έγινε περίπατος στο βουνό, από την πρώτη περίοδο. Μπήκαν φορτσάτοι, έκαναν ένα επιμέρους 36-21 και μετά μπήκαν οι αναπληρωματικοί να συντηρήσουν τη διαφορά. Όλη την τέταρτη περίοδο (σχεδόν), την έβγαλαν στον πάγκο τα «βαριά χαρτιά». Ο Lillard έκανε το πρώτο του καλό ματς για φέτος, με 34 πόντους και 6/10 τρίποντα. Πολύ καλός και ο Anthony, που ήρθε από τον πάγκο.

Πόσα να αλλάξουν σε δύο μέρες; Εγώ λέω τίποτα. Πάλι οι Blazers θα το πάρουν και πάλι εύκολα. Διπλό με το χάντικαπ των -3.5 πόντων.

Στη στήλη μου στο NBAholics, θα βρείτε ειδικά στοιχήματα παικτών.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
04/01
03:00
Phoenix Suns - Denver Nuggets Suns +4.5 14.00 107-112 -14.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Phoenix Suns - Denver Nuggets
04/01 | 03:00
Stake
14.00
Result
107-112
Profit
-14.00
Σημείο:
Suns +4.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Best Position H2H - Hossler/Ryder vs Horschel/Alexander 1 5.00
2.20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Taylor/Hadwin To Finish Top-10 5.00
3.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Sigg/Hadley To Finish Top-20 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Hoge/McNealy To Finish Top-5 5.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
05:30
US Lover Los Angeles Kings - Edmonton Oilers Adrian Kempe To Score (Anytime) 5.00
2.85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
03:10
US Lover Milwaukee Brewers - NY Yankees 2 5.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
22:00
Hooper Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα Over 21.5 φάουλ 17.50
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
20:10
US Lover Detroit Tigers - Kansas City Royals 1 5.00
1.85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
20:00
Hooper Μονακό - Φενερμπαχτσέ 1 (-4.5) 17.50
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
20:00
Hooper Μονακό - Φενερμπαχτσέ Μονακό Over 19.5 φάουλ 20.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
20:00
Δούκας Άδανα Ντεμίρσπορ - Γαλατάσαραϊ 2 & Over 4,5 κίτρινες (Bet Builder) 10.00
3.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
17:00
Καπίρης Σεφτσένκο - Αλκαράθ 2 (-6.5 games) 7.00
2.20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Adrian Kempe To Score (Anytime)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Μπαρτσελόνα Over 21.5 φάουλ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (-4.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Μονακό Over 19.5 φάουλ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 & Over 4,5 κίτρινες (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-6.5 games)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος