foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ116
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αυστραλία, A-League: Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 23 Δεκ 2020 16:39
Αυστραλία-A-League-Preview-σεζόν-2020-21.jpg

Σέντρα στο 44ο πρωτάθλημα και 16ο επαγγελματικό (A-League) για τους Αυστραλούς, που σιγά – σιγά επανέρχονται στην κανονικότητα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην προσέλευση των οπαδών και ήδη αναμένεται να είναι κατάμεστα τα γήπεδα. Τα μέτρα όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν αυστηρά και ενδεικτικό είναι ότι όποιος έμπαινε στη χώρα αυτομάτως είχε τεθεί σε καραντίνα δύο εβδομάδων. Αυτό είχε συμβεί και στην Κίνα και κάπως έτσι δείχνουν ότι κερδίζουν τον ιό, εν αντιθέσει με εμάς εδώ. Σίδνεϊ, Μέλμπουρν Βίκτορι και Περθ Γκλόρι έκαναν προβληματική προετοιμασία λόγω της επιστροφής από την Ντόχα για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πρόλαβαν να δώσουν φιλικά.

Το Ουέλινγκτον είναι η ομάδα που επηρεάζεται περισσότερο από τις συνθήκες λόγω της πανδημίας, καθώς θα αναγκαστεί και πάλι να δώσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο Σίδνεϊ και όχι στη φυσική του έδρα. Με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν υπήρξαν τα μεγάλα ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι, αφού αρκετές ομάδες είχαν πολλές απώλειες εσόδων. Ντεμπούτο θα κάνει η νεοσύστατη και φιλόδοξη Μακάρθουρ, ενώ η Μέλμπουρν Βίκτορι ψάχνει απαντήσεις μετά την περσινή χειρότερη σεζόν της ιστορίας της. Το Σίδνεϊ δείχνει να έχει και πάλι ένα προβάδισμα για την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος.

Σύστημα διεξαγωγής

Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ συμπιεσμένο λόγω της πανδημίας και μέχρι τον Μάιο θα διεξαχθούν 26 αγωνιστικές. Αφού αυτές ολοκληρωθούν, οι έξι πρώτοι θα παλέψουν για τον τρόπαιο. Οι δύο πρώτοι παίζουν απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφ, ενώ στον α’ γύρο θα αναμετρηθούν σε νοκ άουτ αναμετρήσεις 3ος με 6ο και 4ος με 5ο. Οι ομάδες που θα τερματίσουν ψηλότερα στη βαθμολογία θα έχουν και το πλεονέκτημα έδρας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βγαίνουν απευθείας στους ομίλους ο πρωταθλητής και ο δεύτερος στην κανονική διάρκεια, αλλά και η ομάδα που θα κατακτήσει τον μεγάλο τελικό. Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) καλύτερη διαφορά τερμάτων, 2) καλύτερη επίθεση, 3) βαθμοί στα μεταξύ τους ματς, 4), καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς, 5) λιγότερες κόκκινες κάρτες, 6) λιγότερες κίτρινες κάρτες, 7) στρίψιμο νομίσματος.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Σίδνεϊ 2. Μέλμπουρν Σίτι 3. Γουέστερν Γιουν. 4. Μέλμπουρν Βίκτορι
5. Μακάρθουρ 6. Σίδνεϊ Γουόντερερς 7. Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ 8. Περθ Γκλόρι
9. Ουέλινγκτον 10. Μπρισμπέιν Ρόαρ 11. Νιούκαστλ Τζετς 12. Σέντραλ Κόουστ

Οι 10 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Φεντερίτσι Τερματοφύλακας Στόουκ Μακάρθουρ
Μπενάτ Μέσος Μπιλμπάο Μακάρθουρ
Β. Σάντσες Μέσος Εσπανιόλ Γουέστερν Γιουν.
Ναμπούτ Επιθετικός Περθ Γκλόρι Μέλμπουρν Σίτι
Γκεστέντ Επιθετικός Μίντλεσμπρο Μέλμπουρν Βίκτ.
Μπόζανικ Μέσος Χαρτς Σέντραλ Κ. Μάρινερς
Κίογχ Επιθετικός Νορθ Ιστ Γιουν. Περθ Γκλόρι
ΜακΜάναμαν Επιθετικός Λούτον Μέλμπουρν Βίκτ.
Μίλιγκαν Μέσος Σάουθεντ Γουέστερν Γιουν.
Τζούριτς Επιθετικός ΤΣΣΚΑ Σόφιας Αδελαΐδα Γιουν.

Τι παίζουμε

 

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές επιλογές στα μακροχρόνια στοιχήματα. Σαν πρώτη θα κρατήσουμε στο 3.50 το ενδεχόμενο να τερματίσουν στην τελευταία θέση για τέταρτη διαδοχική σεζόν οι Μάρινερς. Στο ρόστερ τους δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα και αναμένουμε να είναι εξίσου χαμηλού επιπέδου. Ίσως η Νιούκαστλ να μας φοβίζει λίγο, ωστόσο θεωρούμε ότι σε αυτές τις αποδόσεις έχει αξία.

Δεύτερη επιλογή το ενδεχόμενο να μπει στην εξάδα η Μέλμπουρν Βίκτορι. Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας προέρχεται από τη χειρότερη εντός συνόρων πορεία της ιστορίας της, ωστόσο έκανε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και χωρίς τυμπανοκρουσίες προηγούμενων ετών ενισχύθηκε σε θέσεις που «πονούσε». Ο Μπρέμπνερ είναι προπονητής που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο και πριν από λίγες εβδομάδες έφτασε μέχρι τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Οπότε στο 1.90 αξίζει το ποντάρισμα στη «βαριά» φανέλα της Βίκτορι.

➡ Μάρινερς: να τερματίσουν στην τελευταία θέση (3.50)
➡ Μέλμπουρν Βίκτορι: να τερματίσει στην εξάδα (1.90) 

Οι ομάδες της A-League

Σίδνεϊ

Τι έκανε πέρυσι: Μπορεί να μην έπαιξε «φανταστικό» ποδόσφαιρο, ωστόσο στα κρίσιμα σημεία «μίλησε» η προσωπικότητα των παικτών του. Έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του 5ου πρωταθλήματος ξεπερνώντας την «αιώνια» αντίπαλο Μέλμπουρν Βίκτορι. Παράλληλα βρίσκεται στην κορυφή και σε τίτλους της κανονικής διάρκειας φτάνοντας τους τέσσερις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ για τα δεδομένα της χώρας τα πήγε εξαιρετικά μαζεύοντας πέντε βαθμούς.

Προπονητής: Συνεχίζει για 3η σερί σεζόν όπως είναι αναμενόμενο με τον Στίβεν Κόρικα, ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα εντός και εκτός συνόρων με τον σύλλογο και ως παίκτης. Έχοντας διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή τα δύο προηγούμενα χρόνια η παρουσία του αποτελεί εγγύηση ότι γίνεται σοβαρή δουλειά και χωρίς πολλές δηλώσεις.

Έδρα: Nestrata Jubilee Oval (20.500), Stadium Australia (83.500), WIN Stadium (30.000), Leichhardt Oval (20.000)

Μεταγραφές: Δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα από το περσινό ρόστερ. Δεν ενισχύθηκε καθόλου, ενώ μοναδική αξιοσημείωτη αποχώρηση είναι αυτή του Άγγλου «κανονιέρη» Λα Φοντρ (57/39) και είναι άγνωστο το πως θα καλύψει το κενό του.

Προετοιμασία: Κάθε άλλο παρά ιδανικά κύλησε όλο το προηγούμενο διάστημα, καθώς μόλις την περασμένη Κυριακή βγήκε η ομάδα από καραντίνα δύο εβδομάδων λόγω της επιστροφής από την Ντόχα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί πάντως τα πήγε εξαιρετικά έχοντας απολογισμό 1-1-2 και χάιλαϊτ τη νίκη με 4-0 επί της Σανγκάη ΣΙΠΓ.

Εκτίμηση: Είναι και φέτος το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος. Έχει «φανέλα» και παίκτες με προσωπικότητα, ενώ έδειξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ ότι εντός συνόρων είναι η καλύτερη ομάδα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μέλμπουρν Σίτι

Τι έκανε πέρυσι: Πραγματοποίησε μακράν την καλύτερη πορεία της ιστορίας της με τη δεύτερη θέση τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό, όπου λύγισε 1-0 στην παράταση από το Σίδνεϊ. Εκεί όπου θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά τα πράγματα αν δεν είχε ακυρώσει ο VAR το γκολ του Ντελμπρίτζ. Μία απόφαση που αμφισβητήθηκε και σήκωσε έντονες διαμαρτυρίες. Όπως και να έχει, η σεζόν κρίνεται κατά πολύ επιτυχημένη.

Προπονητής: Ο Γάλλος τεχνικός Έρικ Μομπάερτς δεν μπόρεσε να συνεχίσει και τη νέα σεζόν, καθώς ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του λόγω της πανδημίας. Αντικαταστάτης του θα είναι ο 39χρόνος Πάτρικ Κισνόρμπο, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία σαν παίκτης από τα βρετανικά γήπεδα και έχει φορέσει για μία τριετία τη φανέλα του συλλόγου. Την τελευταία τετραετία έχει περάσει από όλα τα τμήματα σαν προπονητής και μέχρι πρότινος ήταν βοηθός του Μομπάερτς.

Έδρα: AAMI Park (30.050)

Μεταγραφές: Είναι από τις ομάδες που ενισχύθηκε σε θέσεις που πονούσε και πιθανότατα η πιο κερδισμένη μεταγραφικά. Λογικά θα κάνει τη διαφορά ο διεθνής επιθετικός Ναμπούτ που υπέγραψε ως ελεύθερος από την Περθ Γκλόρι (22/8 πέρυσι με Μέλμπουρν Βίκτορι). Ο μπακ Γκαρούτσιο ήρθε από τη Χαρτς και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά. Πολύ καλή προσθήκη ο ταλαντούχος μέσος Τσουμπάκι, που έκανε καλή χρονιά στη Β’ Ιαπωνίας με την Γκιραβάνζ. «Πλήγμα» αποτελεί η αποχώρηση του διεθνή μέσου Μπριγιάντ (28/1) για την Ξάνθη. Ελεύθερος έμεινε ο αμυντικός Βίντμπιτσιερ (8/0), που δεν πρόσφερε λόγω διαδοχικών τραυματισμών.

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά φιλικά όλο το προηγούμενο διάστημα. Στα σημαντικότερα από αυτά κέρδισε δύο φορές τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με τη Νιούκαστλ. Στο τελευταίο τεστ προετοιμασίας σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στη νίκη 1-0, κόντρα στους Κύπριους της Μπεντλέιγκχ Γκρινς.

Εκτίμηση: Έκανε μεγάλο βήμα πέρυσι για να μπει «σφήνα» στους «μεγάλους», ωστόσο η αποχώρηση του Μομπάερτς δεν αποκλείεται να αποδειχτεί καθοριστική. Ο Κισνόρμπο αναλαμβάνει για πρώτη φορά πρώτος προπονητής και ακόμα δεν υπάρχουν επίσημα δείγματα γραφής. Ακόμα κι έτσι όμως είναι ξεκάθαρα βάσει ρόστερ το φαβορί τουλάχιστον για τη δεύτερη θέση.

Γουέστερν Γιουνάιτεντ

Τι έκανε πέρυσι: Δημιουργήθηκε με στόχο να πρωταγωνιστήσει και έδειξε ξεκάθαρα στην πρώτη της σεζόν ότι είναι σε θέση να το κάνει. Με μπροστάρη τον «μαέστρο» Αλεσάντρο Ντιαμάντι (27/8), ο οποίος πήρε και το βραβείο του MVP του πρωταθλήματος, τερμάτισε στην έκτη θέση της κανονικής διάρκειας και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ. Η πορεία κρίνεται εξαιρετική.

Προπονητής: Συνεχίζει όπως είναι αναμενόμενο με τον Μαρκ Ρουντάν, ο οποίος κάνει σταθερά καλή δουλειά όπου έχει δουλέψει. Δεν τίθεται θέμα για το αν «τρίζει» η καρέκλα του, καθώς η διοίκηση πέρυσι τον στήριξε ακόμα και όταν υπήρξε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

Έδρα: GMHBA Stadium (36.000), AAMI Park (30.050), Mars Stadium (11.000)

Μεταγραφές: Δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα στο ρόστερ με εξαίρεση κάποιους αναπληρωματικούς που αποχώρησαν. Σημαντική η προσθήκη του Ισπανού μέσου Βίκτορ Σάντσες, ο οποίος την προηγούμενη οκταετία αγωνίστηκε στην Εσπανιόλ (240/10).

Προετοιμασία: Μέτρια έως κακή η εικόνα που εμφάνισε στα περισσότερα φιλικά προετοιμασίας. Έχασε δύο φορές από τη Μέλμπουρν Σίτι, ενώ πέτυχε και κάποιες νίκες απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Πριν από μία βδομάδα κέρδισε 2-0 το Μπρισμπέιν.

Εκτίμηση: Μπορεί η εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας να μην είναι ιδανική, ωστόσο ο Ρουντάν είναι καλός προπονητής και θα βρει τον τρόπο για να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας του. Δεν άλλαξε τίποτα στο ρόστερ και στα μάτια μας είναι το φαβορί για να τερματίσει στην 3η θέση.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Περθ Γκλόρι

Τι έκανε πέρυσι: Δεν μπόρεσε να πατήσει πάνω στην προ διετίας πορεία, όπου είχε πάρει τον τίτλο της κανονικής διάρκειας κι έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ειδικά μετά την πανδημία δεν έπεισε με την εικόνα της, αλλά βρήκε τον τρόπο να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ και να αποκλειστεί από το Σίδνεϊ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αναμενόμενα πήρε μόλις ένα βαθμό στη φάση των ομίλων.

Προπονητής: Ο σπουδαίος Αυστραλός προπονητής Τόνι Πόποβιτς αποχώρησε για να αναλάβει την Ξάνθη. Η απώλεια είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς ότι το 2014 έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του αθλήματος κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ με τους ημί – επαγγελματίες των Σίδνεϊ Γουόντερερς. Στη θέση του ανέλαβε ο άλλοτε φορ των Γουέστ Χαμ και Χαλ, Ρίτσαρντ Γκαρσία, που τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στον σύλλογο ως βοηθός στην ομάδα νέων.

Έδρα: HBF Park (20.500)

Μεταγραφές: Έγινε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Παρότι αποκτήθηκαν ο αμυντικός Άτκινσον και ο παικταράς Ναμπούτ, έλυσαν τα συμβόλαια τους και έτσι έχασε δύο ενδεκαδάτους παίκτες. Επέστρεψε μετά από ένα πέρασμα σε Σαουδική Αραβία και Ινδία ο Ιρλανδός φορ Άντι Κέογχ, ο οποίος λογικά θα κάνει τη διαφορά. Ελάχιστα έπαιξε με τη Ναγκόγια ο αμυντικός Ότα, ενώ ανασταλτικά στηρίζεται στον στόπερ Λάτσμαν. Περιμένει πολλά και από τον ομογενή αμυντικό Ασπροποταμίτη. «Πονάει» η αποχώρηση του αμυντικού Γκραντ (25/1), για την Ποχάνγκ (Νότια Κορέα).

Προετοιμασία: Δεν μπόρεσε να δώσει φιλικά όλο το προηγούμενο διάστημα, καθώς μόλις πριν από λίγες μέρες έληξε η καραντίνα δύο εβδομάδων κατά την επιστροφή της αποστολής από την Ντόχα. Εκεί όπου μέτρησε δύο ήττες από Ουλσάν (2-1, 2-0) και μία από Τόκυο (1-0), Σανγκάη Σενχούα (2-1, 3-3).

Εκτίμηση: Υπήρξαν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ και είναι άγνωστο το πως θα παρουσιαστεί. Αυτό που είδαμε όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ότι έβγαλε πάθος, πίστη, θέληση και πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό σε όλα τα παιχνίδια της. Είναι σε θέση να παλέψει και να μπει στα πλέι οφ.

Ουέλινγκτον Φοίνιξ

Τι έκανε πέρυσι: Είναι η ομάδα που συνεχίζει να «πληρώνει» περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τις συνέπειες της πανδημίας. Μέχρι και την περσινή διακοπή ήταν το φαβορί για τη δεύτερη θέση, ωστόσο μετά την επανέναρξη αναγκάστηκε να δώσει τα εντός έδρας ματς στο Σίδνεϊ και στον α’ γύρο των πλέι οφ έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας 1-0 από την Περθ.

Προπονητής: Ο Ουφούκ Ταλάι έκανε σπουδαία δουλειά στην πρώτη του απόπειρα σαν πρώτος προπονητής. Δημιούργησε ένα σύνολο που έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο πρώην παίκτης της Γαλατασαράι είχε ακουστεί για τον πάγκο της Μέλμπουρν Βίκτορι, αλλά προτίμησε να παραμείνει.

Έδρα: WIN Stadium (23.000)

Μεταγραφές: Έχασε σημαντικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές και τα κενά δεν καλύφθηκαν επάξια. Πήρε 1.2 εκ. ευρώ για τη μεταγραφή του πολύτιμου μπακ – χαφ Κακάσε (25/3) στη Σιντ Τρουίντεν. Ο βετεράνος Άγγλος στόπερ Στίβεν Τέιλορ (27/1), ο φορ Γκάρι Χούπερ (21/8) και ο βασικός μέσος Στέινμαν (24/0), προτίμησαν να συνεχίσουν στην Ινδία. Μοναδική σημαντική προσθήκη αυτή του Ισραηλινού φορ Τόμερ Χεμέντ.

Προετοιμασία: Παρότι φαίνεται αποδυναμωμένη και δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Νέα Ζηλανδία, στα φιλικά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας απολογισμό 5-0-1. Στα πιο δυνατά από αυτά κέρδισε 2-0 τους Μάρινερς, 3-1 τους Γουόντερερς και -στην πρόβα τζενεράλε- 4-3 τη Νιούκαστλ.

Εκτίμηση: Πολύ δύσκολα θα πραγματοποιήσει πορεία αντίστοιχη με την περσινή. Δεν υπάρχει ο παράγοντας έδρα και παράλληλα έχασε σημαντικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Θεωρούμε ότι πολύ δύσκολα θα μπει στα πλέι οφ.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μπρισμπέιν Ρόαρ

Τι έκανε πέρυσι: Κρίνεται επιτυχημένη η περσινή πορεία με την έκτη θέση και την είσοδο στα πλέι οφ. Ευνοήθηκε και από τις συνθήκες της πανδημίας, ωστόσο δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω με τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο από την ανώτερη Γουέστερν Γιουνάιτεντ να έρχεται αναμενόμενα.

Προπονητής: Ο Γουόρεν Μουν ανέλαβε μετά τη διακοπή της πανδημίας, καθώς ο Ρόμπι Φάουλερ αποφάσισε να μην επιστρέψει στην ομάδα. Ο 38χρόνος τεχνικός τα πήγε αρκετά καλά για τα δεδομένα του και ήδη είχε κάνει εξαιρετική δουλειά τα προηγούμενα χρόνια στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Έδρα: Dolphin Stadium (11.500)

Μεταγραφές: Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα στο ρόστερ. Μοναδικές αξιοσημείωτες αποχωρήσεις αυτές του αμυντικού Νέβιλ (24/2) και του Σκωτσέζου μέσου Ινμάν (25/4). Ελάχιστα έπαιξε με τη φανέλα της Σαπόρο στην Ιαπωνία ο νεαρός μέσος Ντανζάκι (3/0), ενώ είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να προσφέρει ο συμπατριώτης του επιθετικός Κούντο, που την τελευταία πενταετία είναι σε πτωτική πορεία η καριέρα του. Τέλος ο επί σειρά ετών βασικός στόπερ Μπόουλες (81/1), που προτίμησε να κρεμάσει τα παπούτσια του στα 29 και να ασχοληθεί με… την αλυσίδα καφέ που διατηρεί.

Προετοιμασία: Δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα από τις μεγάλες σε έκταση νίκες, κόντρα σε ομάδες χαμηλότερες δυναμικής. Στα δύο τελευταία και πιο σοβαρά φιλικά τεστ η ομάδα έφερε 1-1 με τη Νιούκαστλ και έχασε 2-0 από τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Εκτίμηση: Δεν βλέπουμε τον τρόπο που θα μπορέσει φέτος να μπει στα πλέι οφ το Μπρισμπέιν. Πάνε οι εποχές που ήταν η μεγάλη δύναμη της χώρας και το ρόστερ δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο.

Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ
Τι έκανε πέρυσι: Πλήρης αποτυχία η περσινή χρονιά για την Αδελαΐδα, η οποία έπαιξε με τη… «φωτιά» και τελικά κάηκε τερματίζοντας στην έβδομη θέση. Μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας παρουσιάστηκε βελτιωμένη, αλλά κόστισε το κακό ξεκίνημα που είχε κάνει με τον Ολλανδό Χερτιάν Φερμπέικ.

Προπονητής: Ο Καρλ Βερτ ανέλαβε άρον – άρον από την στιγμή, που ο Φερμπέικ δεν ήθελε να επιστρέψει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό βέβαια ήταν ένα σενάριο που βόλεψε τους πάντες, καθώς υπήρχε έντονη δυσφορία για τις μέχρι τότε εμφανίσεις του συλλόγου. Ο Βερτ έμεινε αήττητος στα πέντε ματς που έδωσε (2-3-0) και μένει να φανεί αν θα έχει διάρκεια.

Έδρα: Coopers Stadium (17.000), Αδελαΐδα

Μεταγραφές: Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο διεθνής Πολ Ίζο (25 συμμ.) θα συνεχίσει στην Ξάνθη και το κενό του δεν καλύφθηκε. Πήρε καλά χρήματα από την πώληση του ηγέτη ΜακΓκρι (23/10), προτίμησε να συνεχίσει στη Ράντερς ο φορ Μιλέουσνιτς (22/5), ενώ αναστάτωση προκάλεσε το γεγονός ότι ήθελε να φύγει πριν λίγες μέρες ο διεθνής μεσοεπιθετικός Τροΐζι (13/1), που τελικά έλυσε το συμβόλαιο του. Ξεχωρίζουν οι προσθήκες του διεθνή φορ Τζούριτς και του βετεράνου μπακ Χάβι Λόπεζ (252/2 με Εσπανιόλ).

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά φιλικά με ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Στα δύο πιο σημαντικά τεστ κέρδισε 2-0 τους Γουόντερερς, αλλά έχασε 3-1 από τη νεοσύστατη Μακάρθουρ. Πάντως, σε κανένα από αυτά δεν έδειξε να έχει θέμα στο σκοράρισμα, βρίσκοντας σταθερά δίχτυα.

Εκτίμηση: Αν δεν υπήρχε το ερωτηματικό στη θέση του τερματοφύλακα θα ήταν από τα φαβορί για την είσοδο στην εξάδα, καθώς ο Βερτ δείχνει ότι κάνει καλή δουλειά. Αν βρει λύσεις θεωρούμε ότι έχει τύχη για να μπει στην εξάδα.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Νιούκαστλ Τζετς

Τι έκανε πέρυσι: Σε πτώση την τελευταία διετία η φιναλίστ του 2018. Κόστισε το τραγικό ξεκίνημα, ενώ μέχρι να απολυθεί ο προπονητής Έρνιε Μέρικ είχε χαθεί σημαντικό έδαφος. Ο Καρλ Ρόμπινσον προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και σε γενικές γραμμές τα κατάφερε και έμεινε μόλις για τρεις βαθμούς εκτός τελικών.

Προπονητής: Ο Καρλ Ρόμπινσον όμως προτίμησε να αφήσει στα κρύα του λουτρού την ομάδα και να αποχωρήσει πριν από περίπου δύο μήνες για τους Γουόντερερς. Στη θέση του ανέλαβε προσωρινά ο Γκρεγκ Ντινς, που εδώ και δώδεκα χρόνια εργάζεται ως προπονητής σε διάφορα πόστα του συλλόγου.

Έδρα: Mc Donald Jones Stadium (33.000)

Μεταγραφές: Επέστρεψε ο τερματοφύλακας Ντάνκαν μετά από ένα διετές πέρασμα από τη Σαουδική Αραβία. Επαλήλθε στην ενεργό δράση και ο 23χρόνος εξτρέμ Τσάμπνες, ο οποίος πέρυσι προτίμησε να κάνει καριέρα ως μουσικός στις Η.Π.Α., όμως δόθηκε δανεικός στο Μπρισμπέιν. Υπήρξαν σημαντικές αποχωρήσεις με πρώτη και καλύτερη αυτή του διεθνή ομογενή παικταρά Δημήτρη Πετράτου (79/22), ενώ ως δανεικοί έφυγαν ο στόπερ Ντονάτσι που αποκτήθηκε από τη Βίκτορι και ο καλός μπακ Μιλιάρ (24/4). Τέλος ο εξτρέμ Φιτζέραλντ (20/3). Ζήτησε και έφυγε ο φορ Ίμπινι (6/1).

Προετοιμασία: Αναμενόμενα ήρθαν αρνητικά αποτελέσματα στα φιλικά, καθώς δεν ενισχύθηκε σχεδόν καθόλου. Έχασε 4-3 από τους Μάρινερς, αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με το Μπρισμπέιν, έχασε 1-1 από Σίδνεϊ και ήρθε 3-3 με τη Μέλμπουρν Σίτι.

Εκτίμηση: Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα φέτος και φάνηκε από νωρίς με την αποχώρηση του Ρόμπινσον. Περιμένουμε σίγουρα πορεία χειρότερη από την περσινή και να δίνει μάχη για να… αποφύγει την τελευταία θέση.

Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς

Τι έκανε πέρυσι: Ακόμα μία τραγική σεζόν για τους πρωταθλητές Ασίας του 2014, που από νωρίς είχαν μείνει εκτός στόχων. Δεν βοήθησε ούτε η απόλυση του Μάρκους Μπάμπελ και το γεγονός ότι ευνοήθηκε μετά την πανδημία, ούσα από τις λίγες ομάδες που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το «σπίτι» τους.

Προπονητής: Ο Ντε Μαριγκνί αποτέλεσε παρελθόν και στη θέση του ανέλαβε ο Σκωτσέζος Καρλ Ρόμπινσον, που έκανε εξαιρετική δουλειά στη Νιούκαστλ και αποτελεί τη βάση για να επιστρέψει ο σύλλογος στο δρόμο των επιτυχιών.

Έδρα: Bankwest Stadium (30.000)

Μεταγραφές: Έκανε μετρημένες και καλές προσθήκες, με αυτές του μέσου Ντόρανς (25/1 Νταντί), του φορ Ίμπινι (6/1 Νιούκαστλ), του διεθνή μεσοεπιθετικού Τροΐζι (13/1 με Αδελαΐδα) και του μπακ Γκόρντον (26/0 με Μάρινερς) να ξεχωρίζουν. «Πονάει» η αποχώρηση του διεθνή στόπερ Τζουρμάν (24/0) για την Ξάνθη. Προτίμησε να φύγει ο πολύτιμος Ελβετός γκολκίπερ Λόπαρ (20 συμμ.), στη Σαουδική Αραβία συνεχίζει ο φορ και αρχηγός Ντιουκ (26/14).

Προετοιμασία: Δεν λέει τίποτα η νίκη 4-0 απέναντι στην Μπλάκταουν στο τελευταίο φιλικό, καθώς η αντίπαλος αγωνίζεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα του Σίδνεϊ. Στα σημαντικότερα φιλικά έχασε 3-1 από Ουέλινγκτον και 2-0 από Αδελαΐδα.

Εκτίμηση: Φέτος δείχνει ότι μπορεί να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Έχασε σημαντικούς παίκτες, αλλά προσπάθησε με καλές προσθήκες να καλύψει τα κενά. Ο Ρόμπινσον είναι καλός προπονητής και θεωρούμε ότι θα δούμε καλό επιθετικό ποδόσφαιρο.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μέλμπουρν Βίκτορι

Τι έκανε πέρυσι: Μόνο θλίψη προκαλεί η περσινή πορεία για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, η οποία ήταν και η χειρότερη στην ιστορία του συλλόγου. Κακές αποφάσεις από τη διοίκηση στο θέμα του προπονητή, αλλά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό έφεραν από νωρίς τον αγωνιστικό κατήφορο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε την υπέρβαση φτάνοντας μέχρι τους «16».

Προπονητής: Ο Γκραντ Μπέμπνερ ανέλαβε μετά την επανέναρξη του περσινού πρωταθλήματος και πιστώνεται το γεγονός ότι έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες από την ομάδα νέων. Έχοντας αγωνιστεί για έξι χρόνια στον σύλλογο γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Στην πρώτη του προπονητική απόπειρα πιστώνεται και την πρόκριση και στις 16 καλύτερες ομάδες της Ασίας.

Έδρα: ΑΑMI Park (30.050), Marvel Stadium (56.347)

Μεταγραφές: Αποχώρησαν αρκετοί παίκτες που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και μοναδικός που θα λείψει είναι ο διεθνής φορ Ναμπούτ (22/8). Έδειξαν άμεσα ότι μπορούν να βοηθήσουν ο Άγγλος εξτρέμ ΜακΜάναμαν (23/4 με Λούτον), ο συμπατριώτης του μέσος Μπάτερφιλντ (15/1 με Λούτον), ο αμυντικός Ράιαν, ενώ προσθήκη της τελευταίας στιγμής ήταν αυτή του αμυντικού Σότον, που έχει τεράστια εμπειρία από τα γήπεδα της Αγγλίας. Γενικά έκανε προσθήκες ουσίας σε όλες τις γραμμές χωρίς κάποιον σταρ και αναμένεται άπαντες να βοηθήσουν.

Προετοιμασία: Δεν μπόρεσε να δώσει φιλικά, λόγω της καραντίνας των δύο εβδομάδων κατά την επιστροφή από την Ντόχα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε από Γκουοάν (3-1, 2-0), Ουλσάν (3-0), ενώ κέρδισε 2-1 τη Σεούλ και αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Τσιανγκράι.

Εκτίμηση: Περιμένουμε να βγει από τον αγωνιστικό λήθαργο και να προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει. Έχει βρει ηρεμία στο θέμα του προπονητή και οι προσθήκες ήταν σημαντικές σε όλες τις θέσεις. Μόνο τυχαία δεν ήταν η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένουμε να μπει στους τελικούς.

Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς

Τι έκανε πέρυσι: Για 3η διαδοχική σεζόν οι Μάρινερς τερμάτισαν στην τελευταία θέση. Στα περισσότερα παιχνίδια τους η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική και πάνε σχεδόν εφτά χρόνια από την τελευταία φορά, που προσπάθησαν να καταφέρουν κάτι καλό. Οι κατακτήσεις πρωταθλημάτων και οι πολλοί ακόμα εγχώριοι τίτλοι μοιάζουν μακρινό παρελθόν για τους «πειρατές».

Προπονητής: Αναμενόμενα συνεχίζει από τον Μάρτιο του 2019 με τον Άλεν Στάντζιτς. Ο πρώην εκλέκτορας της εθνικής ομάδας γυναικών προσπαθεί να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο, έστω και αν δεν υπάρχει το κατάλληλο βάθος και σε γενικές γραμμές το έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία.

Έδρα: Central Coast Stadium (20.059)

Μεταγραφές: Σημαντικές οι αποχωρήσεις του φορ Μάρεϊ (18/4), του πολύτιμου μέσου Τζούριτς (23/5), του μεσοεπιθετικού Τόμι Όαρ (20/0), του μπακ Γκόρντον (26/0), ενώ αποφάσισε να σταματήσει στα 28 του ο εξτρέμ Χάρολντ (7/2). Από τις προσθήκες ήρθαν ο επιθετικός Ουρένια, που πέρασε και δεν ακούμπησε στη Νότιος Κορέα, ο μπακ Νίγκρο, ο μέσος Γιάνκοβιτς και περιμένει πολλά από εξτρέμ Τζανότα (11/1 με Αλ Φατέχ στη Σαουδική Αραβία). Μοναδικός που ξεχωρίζει είναι ο μέσος Μπόζανικ, που ήρθε από τη Χαρτς. Κινήσεις που με εξαίρεση αυτή του τελευταίου, είναι από το κάτω ράφι και δεν θα αλλάξουν την εικόνα του συλλόγου.

Προετοιμασία: Έδειξε θετικό πρόσωπο συνολικά. Στο τελευταίο φιλικό κέρδισε 2-1 την Άπια, η οποία αγωνίζεται στις περιφερειακές κατηγορίες. Ξεχωρίζουν οι νίκες απέναντι στους Σίδνεϊ Γουόντερερς (3-2) και Νιούκαστλ (4-3), ενώ έχασε 2-0 από το Ουέλινγκτον.

Εκτίμηση: Δικαίως αναμένεται να τερματίσει για τέταρτη διαδοχική χρονιά στην τελευταία θέση, αφού δεν ανέβασε επίπεδο στην ποιότητα του περσινού ρόστερ. Ανασταλτικά περιμένουμε να μπάζει από παντού και να κάνει ροντέο όλα τα παιχνίδια της.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακάρθουρ

Τι έκανε πέρυσι: Ιδρύθηκε το 2017 με στόχο να πάρει θέση στην αύξηση των ομάδων, που ήταν προγραμματισμένη για ένα χρόνο αργότερα. Τελικά η φετινή θα είναι η πρώτη συμμετοχή των «ταύρων», που έχουν στόχο τη διάκριση.

Προπονητής: Από τον Μάιο του 2019 είχε ανακοινωθεί ότι θα αναλάμβανε τα ηνία του συλλόγου ο Άντε Μίλισιτς. Ο 46χρόνος τεχνικός μέχρι πρότινος ήταν στην εθνική ομάδων των Γυναικών, ενώ έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια των Ανδρών. Είναι μία επιλογή που ο χρόνος θα δείξει αν θα βγει.

Έδρα: Campbelltown Stadium (20.000)

Μεταγραφές: Έκανε εξαιρετικές κινήσεις σε όλες τις γραμμές. «Θωράκισε» τα γκολποστ με τον Φεντερίτσι, που έχει μεγάλη εμπειρία από τα αγγλικά γήπεδα. Ξεχωρίζουν ο Μάτ Ντέρμπισαϊρ, ο Ισπανός μέσος Μπενάτ, ο Μαρκ Σουσαέτα, ο έμπειρος στόπερ Γιοβάνοβιτς και ο βετεράνος αμυντικός μέσος Μαρκ Μίλιγκαν (30/0 πέρυσι με Σάουθεντ). Λογικά θα βοηθήσει και ο στόπερ Γκόλεκ.

Προετοιμασία: Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός στα πιο «δυνατά» φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Κέρδισε στα δύο τελευταία 3-1 την Αδελαΐδα και 1-0 το Ουέλινγκτον. Αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με τη Νιούκαστλ, ενώ επικράτησε 1-0 και απέναντι στο Σίδνεϊ.

Εκτίμηση: Θεωρούμε ότι είναι από τις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ. Προετοιμάζεται εδώ και πολλούς μήνες με μοναδικό στόχο την εξάδα, ενώ έκανε και εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις. Τα αποτελέσματα στα σημαντικά φιλικά που έδωσε μας προϊδεάζουν για την ομάδα που πρόκειται να δούμε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ