Αλκορκόν – Τζιρόνα

Αλκορκόν

Τζιρόνα
ΗΗΗΗΗΝ
*6-2-1 σύνολο εντός με Τζιρόνα
*Έχει Under 2,5 τα 10/21 τελευταία
ΝΗΝΙΙΝ
*Έχει N/G τα 9/12 τελευταία
*Έχει Under 2,5 τα 9/12 τελευταία
- Καιρός: 11oC Αίθριος
- Σχόλια: Κεκλεισμένων των θυρών
Η «νεκρανάσταση» της Αλκορκόν με την άφιξη του κόουτς Ανκέλα, έφερε δεύτερη σερί νίκη. Αυτή τη φορά πέρασε από την έδρα της Καστεγιόν με 2-0, καταφέρνοντας να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας και παράλληλα να νικήσει και για πρώτη φορά. Ο αγώνας κρίθηκε στο πρώτο μέρος όταν ο Γκουάλ είχε την τύχη να βρεθεί δύο φορές μπροστά από την άσπρη βούλα του πέναλτι και να σκοράρει ισάριθμες. Στο δεύτερο ημίχρονο η αναμέτρηση ανέδειξε καλύτερη την Καστεγιόν η οποία όμως ήταν προκλητικά άστοχη. Η Αλκορκόν διαμαρτύρεται για ένα γκολ που της ακυρώθηκε (τραβηγμένη απόφαση), ενώ και πάλι τέλειωσε με παίκτη λιγότερο.
Μπαινοβγαίνουν ονόματα στο ποινολόγιό της, αφού βγήκε αυτό του Σόσα (Μ, 10/1), αλλά μπήκε αυτό του Άλβαρο (Ε, 7/0) που αποβλήθηκε στην Καστεγιόν. Παραμένει εκτός ο Μπαρμπέρο (Ε, 6/1), προβλήματα τραυματισμών εμφανίστηκαν στους Φράιλε (Μ, 11/1) και Μπεγβίς (Α, 7/0), που κατά πάσα πιθανότητα τους αφήνουν εκτός, ενώ αμφίβολος δόθηκε ο Αρίμπας (E, 13/0).
(4-2-3-1): Ντάνι Χιμένεθ – Λαουρέ, Νταβίδ Φερνάντεθ, Λεόν, Χοσέ Κάρλος – Αγκιλέρα, Γκοροστίδι – Μπόατεγκ, Όσκαρ ή Αρίμπας – Γκουάλ
Το πως γίνεται να πηγαίνει αποδεκατισμένη στην έδρα της Εσπανιόλ και να κερδίζει με ανατροπή αλλά αμέσως μετά να χάνει εντός από τους άπειρους νεαρούς της Μάλαγα, μόνο η Τζιρόνα το γνωρίζει. Έχασε λοιπόν με 1-0 διότι στο πρώτο ημίχρονο και με την πάροδο του χρόνου η απόδοσή της έπεφτε συνεχώς με αποτέλεσμα η Μάλαγα, που έκανε τα αυτονόητα, να σκοράρει στο 33'. Οι Καταλανοί στο δεύτερο ημίχρονο είχαν καλύτερη παρουσία αλλά ταυτόχρονα και δυσκολίες στο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Πάντως, είχαν τις κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν αλλά όλες κατέληξαν άστοχες στην άδεια εξέδρα. Έτσι βρέθηκε στη 13η θέση της βαθμολογίας αλλά και στο συν 8 από τη γραμμή.
Εξέτισε τις δύο αγωνιστικές του ο Ραμάλχο (Α, 9/0), παραμένει εκτός λόγω κατεστραμμένου μηνίσκου ο Βαλερί (Μ, 6/1), για μυϊκό λόγο απών ο Χουάνπε (Α, 1/0, 4-6 βδομάδες εκτός), καμία πρόοδος για τους Αντάι (Μ, 7/0), Στουάνι (Ε, 2/0), Μπούστος (Ε, 7/0), που παραμένουν τραυματίες και εκτός μάχης. «Έχουμε πιεστεί από τους πολλούς αγώνες και δεν είμαστε σε καλό σημείο. Ωστόσο να μην παραπονιόμαστε διότι όλες οι ομάδες είμαστε σε αυτό το σημείο», ανέφερε ο κόουτς Φρανθίθκο.
(4-4-2): Χουάν Κάρλος – Μπερνάρντο, Μπουένο, Φρανκέσα, Ραμάλχο – Μόντσου, Κριστοφόρο, Σάμου Σάιθ, Μορένο – Μπάρσενας, Σιλά
Αποδόσεις
Εκτίμηση
Για τους λάτρεις των στατιστικών να αναφέρω πως ως τώρα στο πρωτάθλημα η Αλκορκόν έχει δεχτεί 7 κόκκινες και η Τζιρόνα 8. Υπόψη μόνο στο live αυτό. Μιλάμε για τους «κακούργους» της κατηγορίας. Για τους λάτρεις των σημείων, εκτιμώ ότι δεν θα χάσει η Αλκορκόν αλλά ως εκεί.
Γράφει ο Ραπτάκης
Στατιστικά
