Σότσι
Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας
Κωδικός Κουπονιού: 255
Σότσι

ΣΟΤΣΙ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Λοκομοτίβ Μόσχας
Τέλος Αγώνα
field
Fisht Olympic Stadium (41.220)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
1.625 χλμ. (απόσταση)

Σότσι - Λοκομοτίβ Μόσχας Προγνωστικά

Γιώργος Τατάκης
Εκτίμηση από Γιώργος Τατάκης
Περίεργο ματς, από τη μια η Λοκομοτίβ έχει το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά θέλει να εμφανιστεί και ανταγωνιστική εντός των συνόρων, ενώ από την άλλη η Σότσι ψάχνει να αποδείξει πως μπορεί και χωρίς τον Νομπόα. Δύσκολη η επιλογή σημείου κάτι που υποστηρίζει και το σετ, ανάμεσα πάντως σε αυτές τις δυο καλές επιθέσεις μπορούμε να δούμε το αμφίσκορο, στο 1,95.

Σότσι

Κατάταξη: 5η

Λοκομοτίβ Μόσχας

Κατάταξη: 3η

17 Goal/Goal 20
24 Over 1.5 25
19 Over 2.5 16
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Σότσι
Κατάταξη: 5η
?
Η
Ι
Η
Ν
Ι
Η
Φόρμα ομάδας
  • G/G τα 9 στα 12 φετινά
  • G/G και Over 2,5 τα 4/5 πιο πρόσφατα
  • Αήττητη για 11 σερί εντός

Ανάλυση

Πλέον χωρίς την φρεσκάδα και την ένταση των πρώτων αγωνιστικών, ηττήθηκε δίκαια εκτός με 3-1 από την Ντιναμό Μόσχας. Αν και έμεινε πίσω νωρίς στο 11', δεν πτοήθηκε, απάντησε άμεσα με μια καλή φάση και λίγο πιο μετά με την ισοφάριση στο 22'. Δεν κράτησε για πολύ η χαρά της αφού στο 26' ήρθε το 2-1 για τους γηπεδούχους, προσπάθησε να βρει εκ νέου απάντηση, αυτή τη φορά όμως δεν ήταν τόσο εύκολο. Νωθρή εκκίνηση στο β', σωστά το 3-1 στο 55' ενώ στη συνέχεια έδειξε να μην πίστευε πως θα έπαιρνε κάτι από το ματς και ουσιαστικά παραιτήθηκε. Δέχτηκε αρκετές φάσεις μέχρι το τέλος, οριακά γλύτωσε άλλα γκολ.

Αγωνιστικά νέα

Παραμένει τραυματίας ο καλύτερος της παίκτης, ο ηγετικός μέσος Νομπόα (11/7). Αποβλήθηκε ο μέσος Τσιλάγκοφ (10/0). Συνεχίζουν τραυματίες ο φορ Βαρντανιάν και οι μέσοι Ποπόφ (1/0) και Πομέρκο. Εμφανής η απουσία του μεσοεπιθετικού Νομπόα στην επίθεση της, αφού πλέον απουσιάζουν από εκεί, η δημιουργία, η φαντασία αλλά και οι καλές εκτελέσεις στατικών φάσεων.
Λοκομοτίβ Μόσχας
Κατάταξη: 3η
?
Η
Η
Ι
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 5 φορές στο 0-1 G στα 7 τελευταία, δεν δέχτηκε γκολ σε κανένα
  • 17/22 Under 2,5 στο πρωτάθλημα, τα 16 με τον Νίκολιτς
  • Στα 4/6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας επιβεβαίωσε τα 2-3 G

Ανάλυση

Για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα το πάλεψε κόντρα στην Μπάγερν εντός ωστόσο ηττήθηκε με 1-2. Ούτε στο πρωτάθλημα ήταν κακή εντός κόντρα στη Ροτόρ, ωστόσο δεν φάνηκε συγκεντρωμένη και εύστοχη στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να... βοηθήσει την αντίπαλο να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (1-2). Μπήκε δυναμικά, δεν το εκμεταλλεύτηκε όμως και στο 19' έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, απάντησε άμεσα με την ισοφάριση στο 28'. Είχε καλές στιγμές στη συνέχεια να φτάσει όχι μόνο στην ανατροπή, αλλά και σε άλλα γκολ, ωστόσο εκ νέου δεν το εκμεταλλεύτηκε και στο 57' το πλήρωσε για ακόμα μια φορά με το 1-2. Επεισοδιακό το φινάλε στο ματς, με χαμένο πέναλτι από την πλευρά της στο 82', ακυρωμένο γκολ της φιλοξενούμενης για το 1-3 ενώ στις καθυστερήσεις επίσης ακυρώθηκε δικό της για την ισοφάριση.

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισε ο εξτρέμ Ζεμαλέντινοφ (9/0), αποβλήθηκε ο σημαντικός μέσος Κριχόβιακ (10/5). Συνεχίζουν τραυματίες ο σημαντικός μέσος Μπαρίνοφ (4/1) και ο αμυντικός Λίτσοφ (1/0). Αν και ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τη Σεβίλη για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόουτς Νίκολιτς δεν σκέφτεται καθόλου για ροτέισον ώστε να ξεκουράσει βασικά γρανάζια, θέλοντας να μείνει ζωντανός στο κόλπο του τίτλου.