foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ113
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αργεντινή: Superliga, Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 30 Οκτ 2020 16:12
Αργεντινή-Superliga-Preview-σεζόν-2020-21.jpg

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις αποφασίστηκε να επιστρέψει στη δράση το πρωτάθλημα της Α' Αργεντινής, το οποίο σταμάτησε τον περασμένο Μάρτιο. Βασικά ολοκληρώθηκε κανονικά με τη Μπόκα Τζούνιορς πρωταθλήτρια σε ένα μυθικό φινάλε και τη Ρίβερ να… αυτοκτονεί. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το Λιγκ Καπ, το οποίο διακόπηκε από την πανδημία. Φέτος θα δούμε μια εντελώς άλλη… φάση, που στην ουσία είναι κύπελλο και όχι πρωτάθλημα. Μπερδευτήκατε ε; Εγώ να δείτε που το έγραψα.

Σύστημα διεξαγωγής


Οι 24 ομάδες θα χωριστούν σε έξι ζώνες (ομίλους). Οι δύο πρώτοι σε κάθε ζώνη (12 ομάδες) θα μπουν σε δύο νέους ομίλους «Όμιλοι πρωταθλητή», όπου θα παίξουν όλοι με όλους, για να βγει το ζευγάρι του τελικού και συνεπώς ο πρωταθλητής. Δηλαδή η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο θα παίξει στον τελικό του τουρνουά, που θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο. Όποιος κερδίσει το τουρνουά θα προκριθεί στο Λιμπερταδόρες της επόμενης περιόδου. Αν το κερδίσει η Μπόκα, πάει απευθείας στην διοργάνωση του 2022, καθώς για το επόμενο Λιμπερταδόρες έχει ήδη εξασφαλισμένη θέση.
Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-4 των αρχικών ομίλων, θα μπουν και αυτές σε δύο νέους ομίλους, θα παίξουν όλοι με όλους και οι δύο πρώτοι θα παίξουν στον τελικό του ομίλου «συμπλήρωσης». Ο νικητής θα πάρει μια θέση στο επόμενο Σουνταμερικάνα. Για τις υπόλοιπες θέσεις του Σουνταμερικάνα, θα πρέπει να προχωρήσει το τουρνουά, καθώς παίζουν ήδη ομάδες στη φετινή διοργάνωση και αν φτάσει κάποια στην κατάκτηση, θα γίνουν ξανά ανακατατάξεις.
Από εκεί και πέρα, έχουν προκριθεί ήδη στο Λιμπερταδόρες του 2021 Μπόκα, Ρίβερ, Ρασίνγκ και Αρχεντίνος. Αν κερδίσει το πρωτάθλημα και συνεπώς το «εισιτήριο» για την επόμενη διοργάνωση κάποια από αυτές, θα γίνουν ανακατατάξεις ξανά στη βαθμολογία, αλλά του προηγούμενου πρωταθλήματος, για να οριστούν οι εκπρόσωποι της Αργεντινής στο ερχόμενο Λιμπερταδόρες. Σημαντικό ότι δεν υποβιβάζεται κανείς!

Τι παίζουμε


Αποτελεί γρίφο το ποιος θα μπορέσει να κατακτήσει τον φετινό τίτλο, καθώς ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος μπορεί να φέρει μεγάλες εκπλήξεις. Μπόκα και Ρίβερ είναι σίγουρα τα φαβορί και θα έδινα μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα του Γκαγιάρδο για δύο λόγους. Είναι πολύ πιο δουλεμένη ομάδα από τη Μπόκα που ακόμα «χτίζεται» και της λείπει πάρα πολύ ένα πρωτάθλημα. Θα τα δώσει όλα, ειδικά έτσι όπως το έχασε πέρσι. Η Μπόκα σαφώς και θέλει τον τίτλο, αλλά το μεγάλο «βάρος» θα πέσει στο Λιμπερταδόρες και αν χρειαστεί να «διαλέξει» ματς σε περίπτωση που προχωρήσει αρκετά στον θεσμό, τότε σίγουρα το Λιμπερταδόρες είναι σε πρώτο πλάνο. Ρίβερ λοιπόν για κατάκτηση!

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές









































ΠαίκτηςΘέσηΑπόΣε
ΚαρδόναΕπιθετικόςΤιχουάναΜπόκα
ΣκόκοΕπιθετικόςΡίβερΝιούελς
ΜελγκαρέχοΜέσοςΣπαρτάκ ΜόσχαςΡασίνγκ
ΜανκουέγιοΜέσοςΤολούκαΒελές
ΣόσαΤερματοφύλακαςΜασατλάνΙντεπεντιέντε

Οι ομάδες της Superliga Αργεντινής


Μπόκα Τζούνιορς

Τι έκανε πέρσι: Στην τελευταία αγωνιστική του περασμένου πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε στις αρχές Μαρτίου, κατάφερε να πάρει τον τίτλο στην τελευταία αγωνιστική. Ήταν στο -2 από την μισητή Ρίβερ, όλα έδειχναν ότι έχουν τελειώσει, αλλά η Ρίβερ «αυτοκτόνησε» με ισοπαλία στην έδρα της Τουκουμάν. Η Μπόκα με γκολ του Τέβες επικράτησε της Χιμνάσια και πήρε τον τίτλο.

Προπονητής: O μεγάλος Μιγκέλ Ρούσο ανέλαβε λίγο πριν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος πέρσι και κατάφερε μέσα σε μικρό διάστημα να μεταμορφώσει την Μπόκα. Συνεχίζει το έργο του, με στόχο την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες. Είναι ο τελευταίος προπονητής, που έχει πάρει το Λιμπερταδόρες με την Μπόκα το 2007.

Έδρα: La Bombonera (49.000)

Μεταγραφές: Έγινε η πολυπόθητη επιστροφή του μεσοεπιθετικού Καρδόνα, ο οποίος ήρθε δανεικός από την Τιχουάνα. Καλή κίνηση, που δείχνει ότι θα βοηθήσει πολύ τον Ρούσο να επιλέγει διαφορετικά συστήματα. Πήρε πρόσφατα και τον χαφ Γκονζάλες που έπαιζε στη Ρασίνγκ και έκανε άλλη μια καλή προσθήκη στα χαφ. Εκτός του χαφ Μαρκόνε που πήγε στην Έλτσε δανεικός, δεν είχε άλλες σημαντικές απώλειες. Το ρόστερ έχει παραμείνει όπως το ζήτησε ο Ρούσο.

Προετοιμασία: Έκανε ελάχιστη, με κάποια φιλικά προπονητικού χαρακτήρα, διότι είχε να δώσει επίσημα ματς. Αυτά για το Λιμπερταδόρες, όπου σε τέσσερα παιχνίδια δεν δέχθηκε καν γκολ, πήρε τρεις νίκες και παραχώρησε μια ισοπαλία. Προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Ιντερνασιονάλ στα πρώτα νοκ άουτ.

Εκτίμηση: Άπαντες στην Μπόκα ζουν και αναπνέουν για το Λιμπερταδόρες, αλλά ο Ρούσο είναι προπονητής που δεν θα αφήσει τίποτα όσον αφορά στη διεκδίκηση τίτλων. Φυσικά και είναι ένα από τα πρώτα φαβορί για κατάκτηση.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ρίβερ Πλέιτ

Τι έκανε πέρσι: Η Ρίβερ πέρσι έκανε απίστευτο χαρακίρι την περασμένη σεζόν και έχασε μέσα από τα χέρια της τον τίτλο. Την τελευταία αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Τουκουμάν και είδε την Μπόκα να της παίρνει τον τίτλο για μόλις ένα βαθμό. Έκαναν καιρό να το χωνέψουν αυτό στο εσωτερικό της ομάδας, καθώς ήθελαν όσο τίποτα άλλο επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα. Θα προσπαθήσει ξανά φέτος.

Προπονητής: Ο άνθρωπος που αναγέννησε την Ρίβερ συνεχίζει στην άκρη του πάγκου. Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο ανέλαβε τον Ιούνιο του 2014 μια διαλυμένη ομάδα και έχει γράψει ιστορία μέχρι σήμερα, με πολλά τρόπαια και μεγάλες νίκες. Το όνομα του βρίσκεται συνεχώς στις λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά συνεχίζει στη Ρίβερ. Αυτή όμως μάλλον θα είναι η τελευταία σεζόν του.

Έδρα: River Camp (Προπονητικό κέντρο), λόγω εργασιών στο «Μονουμεντάλ»

Μεταγραφές: Επέστρεψε από δανεισμό ο αμυντικός Μορέιρα. Δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή η Ρίβερ, με την ομάδα να είναι «έτοιμη» όπως έχει δηλώσει ο Γκαγιάρδο. Σημαντική η απώλεια του στόπερ Κουαρτά που πήγε στη Φιορεντίνα. Ο Σκόκο έμεινε ελεύθερος για να επιστρέψει στη Νιούελς, ενώ ο καλός μεσοεπιθετικός Κιντέρο πουλήθηκε σε ομάδα της Κίνας. Έχασε βασικούς, αλλά τα… πιτσιρίκια του Γκαγιάρδο δείχνουν ότι δεν θα φανούν αυτές οι απουσίες.

Προετοιμασία: Όπως και η Μπόκα, έτσι και αυτή δεν είχε πολλές μέρες για προετοιμασία, διότι έπρεπε να δώσει ματς για το Λιμπερταδόρες. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της, με φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο, που μάλιστα την έφερε και στην πρώτη θέση του ομίλου. Όντως είναι έτοιμη.

Εκτίμηση: Θα εξαρτηθούν πολλά από το Λιμπερταδόρες και το πόσο μακριά θα φτάσει, αλλά ο Γκαγιάρδο «καίγεται» για ένα πρωτάθλημα και θα δώσει βάρος και σε αυτό. Αν η Μπόκα προχωρήσει στο Λιμπερταδόρες θα δώσει εκεί την προσοχή της και η Ρίβερ θα είναι το no1 φαβορί για τίτλο.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Βελές Σάρσφιλντ

Τι έκανε πέρσι: Η φοβερή Βελές πέρσι έστειλε μήνυμα ότι επέστρεψε με την 3η θέση που πήρε στο πρωτάθλημα και η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη φυσικά. Αρχιτέκτονας αυτής της μεγάλης πορείας, ήταν ο Χάιντσε, ο οποίος όμως αποχώρησε με το τέλος του πρωταθλήματος.

Προπονητής: Όπως είπαμε λοιπόν ο Χάιντσε αποχώρησε και στη θέση του η διοίκηση μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια, έφερε τον Πελεγκρίνο. Οπότε οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και φέτος.

Έδρα: José Amalfitani (49.747)

Μεταγραφές: Ξεχωρίζει η προσθήκη του μεσοεπιθετικού Μανκουέγιο, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει ποιότητα σε μια ήδη καλή μεσοεπιθετική γραμμή. Καλή και η προσθήκη του επιθετικού Λουσέρο, που πέρσι έπαιξε δανεικός στη Ντεφένσα από τη Τιχουάνα. Πολύ καλή κίνηση επίσης αυτή με τον φορ Ταραγόνα από την Πατρονάτο. Επέστρεψε στην Αίντχόφεν που άνηκε ο επιθετικός Ρομέρο, αλλά το κενό του καλύφθηκε. Ο καλός αμυντικός Κουφρέ πήγε στη Μαγιόρκα. Θα είναι ξανά δυνατή η Βελές.

Προετοιμασία: Έβγαλε πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά, όπου μεταξύ άλλων επικράτησε της πιο έτοιμης Ντεφένσα με 1-0, αλλά και της Νουέβο Σικάγο. Εκτός από τις εμφανίσεις της, το θετικό είναι ότι κατάφερε να επιστρέψει μετά από πολλούς μήνες και ο Γκάγο. Μεσοβδόμαδα έπαιξε για το Σουνταμερικάνα με την Πενιαρόλ.

Εκτίμηση: Η Βελές είναι σε σωστές βάσεις, ενίσχυσε το ρόστερ της, ή πιο σωστά κάλυψε τα κενά σωστά και ο Πελεγκρίνο είναι έμπειρος προπονητής. Αναμένεται πολύ δυνατή και ποιος ξέρει; Ίσως αν οι «μεγάλες» ασχοληθούν περισσότερο με το Λιμπερταδόρες, κάνει το μεγάλο μπαμ. Αναμένεται ψηλά πάντως.

Ρασίνγκ

Τι έκανε πέρσι: Έχασε στην ισοβαθμία με την Βελές την 3η θέση, αλλά και η 4η δεν ήταν άσχημη. Η έξοδος στο Λιμπερταδόρες ήταν το ζητούμενο και τα κατάφερε. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με τον Μπεκασέσε στον πάγκο, που την ανέλαβε τον Δεκέμβρη και την μεταμόρφωσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Προπονητής: Ο νεαρός κόουτς μπορεί να απέτυχε στην Ιντεπεντιέντε, αλλά στη Ρασίνγκ τα πηγαίνει περίφημα και συνεχίζει το εξαιρετικό έργο του.

Έδρα: Cilindro (51.500)

Μεταγραφές: Πολύ δυνατή κίνηση στα χαφ αυτή με την απόκτηση του Μελγκαρέχο από την Σπαρτάκ Μόσχας. Στο τέρμα έφερε τον Ιμπάνιες από την Πατρονάτο και έχει μια καλή εναλλακτική. Έχασε τον καλό μεσοεπιθετικό Σαράτσο που πήγε στην Μινέιρο και τον επίσης καλό χαφ Μπαρμπόνα που πήγε στη Τιχουάνα. Δεν άλλαξε ιδιαίτερα το ρόστερ της πάντως.

Προετοιμασία: Δεν είχε πολύ χρόνο για προετοιμασία, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που έπαιξαν στο Λιμπερταδότες. Τουλάχιστον έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπου με τρεις σερί νίκες, έπειτα από την ήττα κατά την επιστροφή της από την διακοπή, πήρε άνετα την πρόκριση. Έχασε την πρώτη θέση στην ισοβαθμία του ομίλου, αλλά έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Εκτίμηση: Θέλει να μπει «σφήνα» σε Μπόκα και Ρίβερ, αλλά θα εξαρτηθεί το πόσο μακριά θα φτάσει στο φετινό Λιμπερταδόρες και πόσο βάρος θα δώσει σε αυτό. Πάντως ο σκοπός της είναι να συμμετέχει και την επόμενη σεζόν, οπότε αναμένεται ψηλά και αυτή.

Αρχεντίνος Τζούνιορς

Τι έκανε πέρσι: Ήταν από τις εκπλήξεις της περασμένη σεζόν και κατάφερε να φτάσει μέχρι την 5η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα στην ισοβαθμία με Βελές και Ρασίνγκ υστέρησε με 39 βαθμούς, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Όπως και να έχει η σεζόν ήταν πολύ καλή και πρέπει να «χτίσει» πάνω σε αυτή.

Προπονητής: Ο κόουτς Νταμπόβε ανέλαβε τον Δεκέμβρη του 2018 και συνεχίζει το εξαιρετικό του έργο στην άκρη του πάγκου. Έχει πολιορκηθεί από πολλές ομάδες, αλλά θα συνεχίσει και φέτος στην Αρχεντίνος.

Έδρα: Diego Armando Maradona (24.830)

Μεταγραφές: Πήρε τον επιθετικό Άβαλος από την Πατροτάνο για να δώσει έξτρα λύσεις στην επίθεση. Ο χαφ Μάτερ έρχεται από γεμάτες σεζόν στα 22 του από τη Νουέβα Σικάγο. Καλή προσθήκη και αυτή του χαφ Σαγκιόμο. Δεν έχασε κάποιο σημαντικό μέλος της και ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια ομάδα με πέρσι.

Προετοιμασία: Στα φιλικά προετοιμασίας δεν έβγαλε καλό πρόσωπο είναι η αλήθεια, με πολλά προβλήματα στην άμυνα να την ταλανίζουν, αλλά ο Νταμπόβε πιστεύει ότι θα παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα του όταν πρέπει.

Εκτίμηση: Θα προσπαθήσει για μια ανάλογη πορεία με πέρσι, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Στα θετικά τουλάχιστον ότι δεν άλλαξε πολλά στο ρόστερ της και ότι έχει τον ίδιο προπονητή. Λογικά θα την περιμένουμε στην πρώτη 8αδα.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ντεφένσα

Τι έκανε πέρσι: Έπειτα από μια περίεργη σεζόν, τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας και λίγο έλειψε να διεκδικήσει και την έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Εξασφάλισε μια θέση για το Σουνταμερικάνα εν τέλει. Όταν ανέλαβε ο Κρέσπο τον Γενάρη, κατάφερε να την βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Προπονητής: Ο Κρέσπο ανέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο και αντιμετωπίστηκε με μεγάλη δυσπιστία στην αρχή. Όταν όμως ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα και η καλή εικόνα της ομάδας, όλα πήγαν καλά.

Έδρα: Norberto Tito Tomaghello (20.000)

Μεταγραφές: Πήρε τον στόπερ Μπρίτες από την Ροσάριο, για να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Τριπίτσιο. Ήρθε ο χαφ Χάτσεν από την Χουάρες για να δώσει έξτρα λύσεις. Καλή κίνηση με τον επιθετικό Ρομέρο από την Ιντεπεντιέντε. Πήρε δύο πιτσιρικάδες από την Ρίβερ για να έχει λύσεις ο Κρέσπο. Ο καλός επιθετικός Λουσέρο πήγε στην Βελές.

Προετοιμασία: Δεν είχε πολύ χρόνο για προετοιμασία, αλλά στα επίσημα του Λιμπερταδόρες παρουσιάστηκε σε καλή κατάσταση. Έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση στους «16» και την έχασε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σάντος. Συνεχίζει στο φετινό Σουνταμερικάνα.

Εκτίμηση: Θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περσινή εξαιρετική πορεία και δείχνει ότι με τον Κρέσπο στον πάγκο έχει μέλλουν. Θα εξαρτηθεί και από το πόσο θα μπορέσει να προχωρήσει στο Λιμπερταδόρες.

Λανούς

Τι έκανε πέρσι: Είχε πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της και ειδικά προς το τέλος του πρωταθλήματος έκανε… κοιλιά και το πλήρωσε. Δεν μπόρεσε να μείνει στην διεκδίκηση της εξόδου στο Λιμπερταδόρες και έτσι τερμάτισε στην 7η θέση.

Προπονητής: Ο κόουτς Σουμπέλδια παραμένει στην άκρη του πάγκου, καθώς έδειξε καλό έργο πέρσι, αλλά φέτος θα πρέπει να δείξει κάτι καλύτερο. Πάντως υπάρχει πίστη στην δουλειά του.

Έδρα: Néstor Díaz Pérez (46.619)

Μεταγραφές: Πήρε τον χαφ Πέρες από την Κερέταρο και τον πορτιέρε Ακόστα από τη Μπελγράνο. Παρελθόν αποτελεί ο πορτιέρε Ρόσι και ο χαφ Πασκίνι. Ο καλός χαφ Μορένο πήγε στην Ατλάντα. Έχασε ναι μεν βασικούς, αλλά δεν δείχνει ιδιαίτερα αποδυναμωμένη.

Προετοιμασία: Στα φιλικά έβγαλε καλό πρόσωπο και δείχνει να είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο ματς της έπειτα από πολλούς μήνες, το οποίο έδινε μεσοβδόμαδα για το Σουνταμερικάνα.

Εκτίμηση: Θέλει να παλέψει για έξοδο στο Λιμπερταδόρες, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο αυτό. Θα εξαρτηθεί και από το πόσο μακριά θα πάει στο Σουνταμερικάνα. Πάντως το ρόστερ της είναι για την πρώτη 8αδα.

Σαν Λορένσο

Τι έκανε πέρσι: Δεν έκανε καλή σεζόν πέρσι η Σαν Λορένσο, η οποία τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Κινήθηκε στην μετριότητα, καθώς δεν μπόρεσε να βρει τα πατήματα της ποτέ και έτσι απλά βολεύτηκε με την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Δεν ήταν για παραπάνω.

Προπονητής: Ο Ρομανιόλι είχε αναλάβει ως προσωρινός, αλλά έμεινε μόνιμος. Η διοίκηση αποφάσισε ότι χρειάζεται αλλαγή όμως και νέος προπονητής ανέλαβε ο 39χρονος Σόσο. Δεν έχει δείξει κάτι σπουδαίο μέχρι στιγμής, αλλά η «σικλόν» τον εμπιστεύτηκε.

Έδρα: Pedro Bidegaín (43.494)

Μεταγραφές: Ελάχιστες ήταν οι κινήσεις της στα μεταγραφικά, αλλά ενισχύθηκε στην επίθεση με τον ερχομό το Ερέρα από τη Σέντραλ Κόρδοβα και του Ντι Σάντο από την Ατλέτικο Μινέιρο. Ο δεύτερος έχει παίξει για πολλά χρόνια στην Ευρώπη και θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του. Ο χαφ Πομπλέτε επέστρεψε στη Μετς. Ο επιθετικός Μπαρέιρο πήγε στην Αλάνιασπορ και ο Γκάιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Λίγες λοιπόν οι αλλαγές στο ρόστερ της.

Προετοιμασία: Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών δεν άφησαν τον Σόσο να δουλέψει όπως θα ήθελε στην προετοιμασία, όπου δεν έβγαλε το καλύτερο πρόσωπο. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι μπορεί να κάνει η Σαν Λορένσο.

Εκτίμηση: Δεν είναι σαφής η εικόνα της «σικλόν», καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμούς βασικών παικτών. Ο Σόσο προσπαθεί να μοντάρει την ομάδα αλλά χρειάζεται χρόνο. Αν πάρει ένα «εισιτήριο» έστω για το Σουνταμερικάνα θα είναι αποτυχία.

Ροσάριο Σέντραλ

Τι έκανε πέρσι: Είχε πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της και δεν μπόρεσε να μείνει μέχρι τέλους στην διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για το Λιμπερταδόρες. Έτσι τερμάτισε στην 9η θέση (υστέρησε σε όλες τις ισοβαθμίες) και εν τέλει θα παίξει στο Σουνταμερικάνα.

Προπονητής: Ο κόουτς Κόκα αποτέλεσε παρελθόν και η διοίκηση πήρε το ρίσκο με τον Γκονζάλες, που δεν έχει προπονητική εμπειρία. Μένει να φανεί κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Έδρα: Dr. Lisandro de la Torre (41.654)

Μεταγραφές: Έγιναν πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ της, καθώς υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά αυτό είχε σαν συνέπεια να «ξηλωθεί» σχεδόν η βασική ενδεκάδα. Σημαντικές απώλειες αυτές του αρχηγού Ρούμπεν και του στόπερ Μπρίτες. Ο χαφ Λεντέσμα πήγε στην Ισπανία. Πήρε τον χαφ Βέχιο από την Μπολιβάρ. Ξεκάθαρα αποδυναμωμένη.

Προετοιμασία: Θα έχει πολλά θέματα φέτος, κάτι που φάνηκε από τα φιλικά. Έβγαλε άσχημο πρόσωπο και το ρόστερ της πάσχει από έλλειψη ποιότητας.

Εκτίμηση: Από τη μέση και κάτω της βαθμολογίας αναμένεται η Ροσάριο, η οποία έχασε πολύ σημαντικούς παίκτες και δεν καλύφθηκαν τα κενά. Επίσης έχει άπειρο προπονητή. Πολύ δύσκολη η σεζόν της.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Νιούελς Ολντ Μπόις

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στην 10η θέση της βαθμολογίας, σε μια περίεργη σεζόν για αυτή, που έδειχνε ότι μπορεί παραπάνω, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της είχαν αντίκτυπο και έτσι περιορίστηκε προς την μέση της βαθμολογίας.

Προπονητής: Από τον Ιούνιο του 2019 στην άκρη του πάγκου της βρίσκεται ο Κουδέλκα, ο οποίος έχει κάνει καλή δουλειά σε γενικές γραμμές και η διοίκηση τον εμπιστεύεται. Συνεχίζει στην άκρη του πάγκου λοιπόν.

Έδρα: Marcelo Alberto Bielsa (42.000)

Μεταγραφές: Η μεγάλη επιστροφή του Νάτσο Σκόκο είναι γεγονός για τη Νιούελς και αυτόματα την ανεβάζει επίπεδο. Μεγάλη προσθήκη. Καλή κίνηση και αυτή του αμυντικού Γκουανίνι από τη Χιμνάσια. Ο αμυντικός Λέμα πήγε στα Εμιράτα και ο επιθετικός Λεάλ πήγε στο Μεξικό στις κυριότερες αποχωρήσεις. Λίγες οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της λοιπόν.

Προετοιμασία: Πολύ καλό το πρόσωπο που έβγαλε η Νιούελς στην προετοιμασία, καθώς πέτυχε νίκες στα φιλικά και δείχνει ότι είναι στον σωστό δρόμο. Δεν έγιναν και ιδιαίτερες αλλαγές, αλλά η παρουσία του Σκόκο ανεβάζει την ποιότητα.

Εκτίμηση: Θα προσπαθήσει να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος η Νιούελς και να παλέψει για έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Έχει καλό ρόστερ, αρκεί να μην έχει τόσες μεταπτώσεις στην απόδοση της. Αναμένεται να πάει καλά.

Σαραντί

Τι έκανε πέρσι: Αν δεν είχε τα μεγάλα κενά διαστήματα μέσα στη σεζόν, θα μπορούσε να έχει διεκδικήσει κάτι πολύ καλύτερο από την 11η θέση. Πάντως σε γενικές γραμμές έβγαλε πολύ καλό πρόσωπο.

Προπονητής: Ο άνθρωπος που την μεταμόρφωσε από το 2017, ο Γκαμπριέλ Ροντίνα, συνεχίζει στην άκρη του πάγκου. Η διοίκηση ήθελε την παραμονή του, ο ίδιος ήθελε να δώσει κι άλλα στην ομάδα και έτσι συνεχίζει κανονικά.

Έδρα: Julio Humberto Grondona (18.300)

Μεταγραφές: Έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, όπου έχασε τον επιθετικό Άλβαρες Σουάρες που πήγε στα Εμιράτα, όπως και ο έτερος επιθετικός Χιμένες. Έφυγαν και άλλοι παίκτες, αλλά προχώρησε σε προσθήκες όπως του φορ Αλμπερτένγκο και του χαφ Κάστρο. Γενικά κάλυψε τα όποια κενά δημιουργήθηκαν.

Προετοιμασία: Σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά στα φιλικά, όπου στο κορυφαίο εξ αυτών επικράτησε της Μπόκα με 2-0. Ο Ροντίνα ξέρει την ομάδα του και τις δυνατότητες της, έτσι η λογική λέει ότι δεν θα πάρει πολύ χρόνο να την μοντάρει.

Εκτίμηση: Θα παλέψει για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα, αλλά θα παίξει ρόλο το πόσο γρήγορα θα μονταριστεί. Ο Ροντίνα ξέρει την ομάδα του και έχει δείξει καλό πρόσωπο μέχρι τώρα.

Ταγέρες

Τι έκανε πέρσι: Προσπάθησε για έξοδο στο Σουνταμερικάνα, αλλά με την 12η θέση που πήρε δεν τα κατάφερε. Καλά τα πήγε πάντως σε γενικές γραμμές και μπορεί να χαρακτηριστεί μια σχετικά καλή σεζόν.

Προπονητής: Ο κόουτς Μεδίνα ανέλαβε τον Ιούνιο του 2019 και συνεχίζει το έργο του στην άκρη του πάγκου. Θέλει να δώσει περισσότερα στην ομάδα.

Έδρα: Mario Alberto Kempes (57.503)

Μεταγραφές: Πήρε τον πορτιέρε Ντίας από την Μπόκα και ενισχύθηκε σημαντικά κάτω από τα δοκάρια. Καλή κίνηση και με τον δανεισμό του πιτσιρικά επιθετικού Ρεντέγκι, που πέρσι έπαιξε στην Εστουδιάντες. Έχασε πάντως και βασικούς παίκτες, όπως ο χαφ Κούμπας, ο φορ Μπούστος και ο έτερος μεσοεπιθετικός Ερέρα.

Προετοιμασία: Δεν είναι ενθαρρυντικά τα πρώτα σημάδια από τα φιλικά για την Ταγέρες, η οποία είχε πολλά θέματα στην άμυνα και πρέπει να δουλέψει περισσότερο. Ο Μεδίνα πιστεύει ότι θα παρουσιαστεί όπως πρέπει η ομάδα του, αλλά θα πρέπει να γίνει άμεσα αυτό.

Εκτίμηση: Έχει πέσει ένα επίπεδο η Ταγέρες σε σχέση με πέρσι, τουλάχιστον θεωρητικά, αλλά αυτό δείχνουν και τα φιλικά. Στόχος να παλέψει για έξοδο στο Σουνταμερικάνα, αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Εστουδιάντες

Τι έκανε πέρσι: Πολύ μέτρια χρονιά για την Εστουδιάντες, η οποία είχε πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες, ειδικά από τη στιγμή που μπήκε στο νέο της γήπεδο. Αποτυχημένη είναι στην ουσία, καθώς δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο.

Προπονητής: Χρειαζόταν μια αλλαγή στον πάγκο της και ο Βερόν πήρε το ρίσκο να δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας στον Ντεσαμπάτο στην πρώτη του απόπειρα στους πάγκου. Είναι… παιδί της Εστουδιάντες.

Έδρα: Jorge Luis Hirschi (30.000)

Μεταγραφές: Πήρε τον χαφ Πασκίνι από την Λανούς, ενώ στην άμυνα ενισχύθηκε με τον στόπερ Τόμπιο από την Τολούκα. Καλή κίνηση με τον μεσοεπιθετικό Γοδόι από την Ταγέρες και τον επιθετικό Ντίας από την Τουκουμάν. Δεν έχασε βασικούς παίκτες, εκτός του μπακ Ρόχο που πήγε στη Σπέτσια.

Προετοιμασία: Έβγαλε καλά στοιχεία στα φιλικά και τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Δείχνει να είναι στον σωστό δρόμο με τον Ντεσαμπάτο στον πάγκο, αλλά θα φανεί και στα επίσημα. Πάντως τα πρώτα δείγματα είναι καλά.

Εκτίμηση: Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η φετινή Εστουδιάντες, που θέλει να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η λογική λέει ότι μια θέση στο Σουνταμερικάνα μπορεί να την πάρει.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ιντεπεντιέντε

Τι έκανε πέρσι: Άλλη μια σεζόν… τραγωδία για την Ιντεπεντιέντε, που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα καλύτερο από την 14η θέση. Η εσωστρέφεια στον σύλλογο είναι μεγάλη και δεν μπορεί να βρει τρόπο να επιστρέψει στις παλιές ένδοξες μέρες.

Προπονητής: Ο Πουσινέρι ανέλαβε τον περασμένο Δεκέμβρη, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά πράγματα. Φέτος θα κριθεί.

Έδρα: Libertadores de América (52.364)

Μεταγραφές: Πήρε τον καλό πορτιέρε Σόσα από την Μασατλάν και είναι πολύ καλή κίνηση. Στην άμυνα ενισχύθηκε με τον Μουνιόθ από την Λανούς. Στην επίθεση ήρθε ο καλός επιθετικός Μαρτίνες από τη Ροσάριο. Έχασε πολλούς βασικούς παίκτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειαζόταν μια ανανέωση στο ρόστερ της.

Προετοιμασία: Δείχνει να θέλει χρόνο η «ρόχα», καθώς έγιναν αλλαγές στο ρόστερ της. Στα φιλικά έβγαλε μέτριο πρόσωπο, με την άμυνα της να έχει σημαντικά προβλήματα. Πάντως στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει πίστη για κάτι καλό φέτος. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με την Τουκουμάν για το Σουνταμερικάνα.

Εκτίμηση: Κάθε χρόνο με υψηλούς στόχους ξεκινάει η Ιντεπεντιέντε και κάθε χρόνο είναι βυθισμένη στην μετριότητα. Λογικά θα παλέψει για ένα «εισιτήριο» για το Σουνταμερικάνα.

Ατλ. Τουκουμάν

Τι έκανε πέρσι: Βυθισμένη στην μετριότητα και μακριά από τις καλές εμφανίσεις των περασμένων ετών, τερμάτισε μόλις στην 15η θέση της βαθμολογίας. Την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να παλεύει ακόμα και για έξοδο στο Λιμπερταδόρες.

Προπονητής: Ο κόουτς Ζιελίνσκι παραμένει στην άκρη του πάγκου, καθώς με την μεγάλη εμπειρία του μπορεί να επαναφέρει την Τουκουμάν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Έδρα: Presidente José Fierro (35.200)

Μεταγραφές: Ελάχιστες οι προσθήκες της, με αυτή του Μούσις στα χαφ να ξεχωρίζει. Έχασε τρεις βασικούς παίκτες, αλλά σε γενικές γραμμές το ρόστερ της παρέμεινε ίδιο. Μικρές οι αλλαγές που υπέστη δηλαδή.

Προετοιμασία: Δεν έδωσε ιδιαίτερα φιλικά, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό και προτίμησε να δουλέψει με την ομάδα ο Ζιελίνσκι. Την Τετάρτη το βράδυ έδωσε το πρώτο της επίσημο ματς έπειτα από εφτά μήνες, κόντρα στην Ιντεπεντιέντε.

Εκτίμηση: Έχει πέσει το επίπεδο στην Τουκουμάν και δύσκολα θα επιστρέψει άμεσα στις καλές εποχές. Ο Ζιελίνσκι είναι καλός προπονητής και λογικά θα παλέψει για την δεκάδα.

Ουνιόν Σάντα Φε

Τι έκανε πέρσι: Κινήθηκε στην μετριότητα σε όλη σχεδόν την σεζόν και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 16η θέση της βαθμολογίας. Λίγα πράγματα και δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει καθόλου, ειδικά από ένα σημείο και μετά είχε ξεκάθαρα πτωτική πορεία.

Προπονητής: Δεν γινόταν να συνεχίσει ο Μαδελόν στην άκρη του πάγκου και η διοίκηση εμπιστεύτηκε τον Ασκονσαμπάλ. Έχει εμπειρία στα 46 του για να μπορέσει να επαναφέρει την Ουνιόν σε καλύτερες θέσεις.

Έδρα: 15 de Abril (27.000)

Μεταγραφές: Έπρεπε να ενισχυθεί μετά την κάκιστη περσινή σεζόν και το κατάφερε. Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την μεταγραφή του επιθετικού Μάρκες από τη Ντεφένσα, ενώ στα χαφ ήρθε ο Λέγες από τη Μπάνφιλντ. Έφυγαν και 3-4 βασικοί, αλλά χρειαζόταν μια ανανέωση.

Προετοιμασία: Μέτρια η εικόνα της στα φιλικά και φαίνεται πως θα χρειαστεί χρόνος για να μονταριστεί η ομάδα του Ασκονσαμπάλ. Μεσοβδόμαδα έδωσε το πρώτο της παιχνίδι για το Σουνταμερικάνα με αντίπαλο την Έμελεκ.

Εκτίμηση: Ερωτηματικό αποτελεί η Ουνιόν, που άλλαξε προπονητή, ενίσχυσε το ρόστερ της, αλλά είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να παρουσιαστεί καλύτερη φέτος.

Μπάνφιλντ

Τι έκανε πέρσι: Κάκιστη η περσινή σεζόν για τη Μπάνφιλντ, η οποία τερμάτισε στην 17η θέση της βαθμολογίας, πολύ μακριά από τις θέσεις που είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Αποτυχία με λίγα λόγια η σεζόν.

Προπονητής: Έπρεπε να γίνει η αλλαγή στον πάγκο της και έτσι ο Φαλτσιόνι αποτελεί παρελθόν. Ο Σανγκινέτι είναι ο νέος τεχνικός της, ο οποίος έχει δουλέψει κυρίως σε ομάδες της Παραγουάης.

Έδρα: Florencio Solá (34.900)

Μεταγραφές: Πήρε τον επιθετικό Πονς για να ενισχύσει την επίθεση της, όπως και τον επιθετικό Κουέρο από την Άτλας. Έφυγαν κάποιοι παίκτες που δεν υπολογίζονταν, αλλά σε γενικές γραμμές το ρόστερ της δεν υπέστη τεράστιες αλλαγές.

Προετοιμασία: Σε γενικές γραμμές έβγαλε καλό πρόσωπο η Μπάνφιλντ, η οποία όμως δείχνει να θέλει ακόμα δουλειά. Ειδικά στην επίθεση, αλλά έχει κάνει μεταγραφές για αυτό το κομμάτι.

Εκτίμηση: Χειρότερα από πέρσι είναι λίγο δύσκολο να πάει η Μπάνφιλντ, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί καλύτερη φέτος. Θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε θέσεις Σουνταμερικάνα.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σέντραλ Κόρδοβα

Τι έκανε πέρσι: Στην πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία, προσπάθησε να σωθεί και τα πήγε καλά, αλλά έτσι κι αλλιώς όπως έγινε η κατάσταση δεν θα υποβιβαζόταν κανένας. Θετική η εικόνα της στο μεγαλύτερο διάστημα και φέτος θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω.

Προπονητής: Ο κόουτς Κολεόνι αποτελεί παρελθόν και νέος τεχνικός είναι ο Μπέρτι, ο οποίος έχει εμπειρία από την κατηγορία, αλλά δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής.

Έδρα: Alfredo Terrera (16.000)

Μεταγραφές: Έκανε εντυπωσιακές κινήσεις και ουσιαστικά άλλαξε όλη την ομάδα στα μεταγραφικά. Ούτε λίγο ούτε πολύ, έκανε 19 μεταγραφές που την ανεβάζουν επίπεδο. Ξεχωρίζει ο χαφ Ροσάλες από τη Ρασίνγκ, ο έμπειρος μέσος Φερνάντες από τη Τουκουμάν και ο αμυντικός Μασιέλ από την Κολόν. Γέμισε το ρόστερ της, ενώ έφυγαν αρκετοί που δεν υπολόγιζε ο νέος τεχνικός.

Προετοιμασία: Θα χρειαστεί χρόνο με νέο προπονητή και τόσες μεταγραφές για να βρει πατήματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στα φιλικά έβγαλε καλό πρόσωπο. Θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος.

Εκτίμηση: Αναμένεται να διεκδικήσει εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα και να ξεφύγει από την μετριότητα της πρώτης σεζόν. Αυτό δείχνουν οι κινήσεις της και η πρώτη εικόνα της μέχρι στιγμής.

Χιμνάσια Λα Πλάτα

Τι έκανε πέρσι: Η Χιμνάσια του Μαραντόνα έδινε μάχη για να σώσει την κατηγορία, αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, σώθηκε και ηρέμησε. Η 19η θέση πάντως δεν είναι… τιμητική, αλλά δείχνει την δυναμική της Χιμνάσια.

Προπονητής: Ο μεγάλος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συνεχίζει στην άκρη του πάγκου, αν και τα… έσπασε με την διοίκηση της Χιμνάσια αρκετές φορές.

Έδρα: Juan Carmelo Zerillo (24.544)

Μεταγραφές: Πήρε τον ελπιδοφόρο μπακ Βέιγκαντ από την Μπόκα και τον επίσης νεαρό χαφ Καρμπονέρο από την Όνσε Κάλντας. Αμφότεροι δανεικοί. Ο χαφ Μούσις πήγε στην Τουκουμάν και ο αμυντικός Γκουανίνι στη Νιούελς. Λίγες γενικά οι κινήσεις της στις μεταγραφές γενικά.

Προετοιμασία: Κακή η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας, όπου έβγαλε πολλά θέματα ειδικά στην επίθεση. Ο Μαραντόνα θα πρέπει να κάνει τα… μαγικά του σε ένα ρόστερ που δεν εμπνέει γενικά.

Εκτίμηση: Δύσκολα τα πράγματα για τη Χιμνάσια. Δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε, αλλά το θετικό για αυτή, είναι ότι δεν υποβιβάζεται κανένας. Δεν νομίζω να καταφέρει να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο.

Πατρονάτο

Τι έκανε πέρσι: Σε μια κάκιστη σεζόν για αυτή που πάλευε για την παραμονή, εν τέλει έμεινε στην κατηγορία έπειτα από την απόφαση να μην υποβιβαστεί κανείς. Πάντως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τερμάτισε στην 20η θέση της βαθμολογίας.

Προπονητής: Ο κόουτς Άλβαρες ανέλαβε τον περασμένο Δεκέμβρη, αλλά δεν ήταν δυνατόν να κριθεί για τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Τώρα θα ετοιμάσει όπως αυτός θέλει την ομάδα του.

Έδρα: Presbítero Bartolomé Grella (22.000)

Μεταγραφές: Ο πορτιέρε Σάπα ήρθε από την Εστουδιάντες για να καλύψει το κενό του Ιμπάνιες που πήγε στη Ρασίνγκ. Πήρε τον αμυντικό Γκίσι από την Τουκουμάν και έκανε γενικά κινήσεις για να ενισχυθεί. Έφυγαν αρκετοί παίκτες που δεν υπολογίζονταν και έγινε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ.

Προετοιμασία: Καλή η εικόνα της στα φιλικά, με θετικά αποτελέσματα και δείχνει ότι ο Άλβαρες μοντάρει την ομάδα στα δικά του μέτρα. Μένει να φανεί και στα επίσημα τι θα κάνει.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα ξεφύγει από την μετριότητα η Πατρονάτο ξανά και παρότι ενισχύθηκε δεν μπορεί να ελπίζει στις θέσεις των διεθνών διοργανώσεων. Κάπου εκεί στη μέση της βαθμολογίας αναμένεται.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ουρακάν

Τι έκανε πέρσι: Σε μια από τις χειρότερες τελευταίες σεζόν της, τερμάτισε μόλις στην 21η θέση της βαθμολογίας. Σε κάκιστη κατάσταση όλη τη σεζόν, δεν μπόρεσε ποτέ να διεκδικήσει τίποτα και κατέληξε σε αυτή τη θέση.

Προπονητής: Ο Νταμόντε που είναι παιδί της Ουρακάν ανέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά με την όλη κατάσταση δεν πρόλαβε να δείξει τι μπορεί να κάνει. Τώρα θα κριθεί.

Έδρα: Tomás Adolfo Ducó (48.314)

Μεταγραφές: Πήρε τον έμπειρο αμυντικό Σίβελι από τη Μπάνφιλντ, όπως και τον πορτιέρε Καμπέσες από την ίδια ομάδα. Καλή προσθήκη αυτή το επιθετικού Ρολόν από τη Μάλαγα και του χαφ Αρέγκι από την Ιντεπ. Μεντεγίν. Τρεις πρώην παίκτες της ήρθαν στην χώρα μας για Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ γενικά έγινε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ της. Επέστρεψε ο χαφ Τοράνζο για κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Είχε χάσει τα δάχτυλα στο ένα του πόδι στο τροχαίο ατύχημα με το λεωφορείο της Ουρακάν παλαιότερα.

Προετοιμασία: Στα φιλικά έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά για να μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Νταμόντε, αλλά υπάρχει αισιοδοξία στο εσωτερικό της ομάδας ότι θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στα επίσημα ματς.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα μπορέσει να ξεφύγει από την μετριότητα η Ουρακάν, αλλά έδειξε διάθεση να ενισχυθεί. Έτσι όπως είναι το φορμάτ μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει ένα εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα πάντως.

Αλντοσίβι

Τι έκανε πέρσι: Τραγική η περασμένη σεζόν για την Αλντοσίβι, η οποία τερμάτισε μόλις στην 22η θέση της βαθμολογίας, σε μια χρονιά που θέλει να ξεχάσει γρήγορα. Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το παραμικρό και χάλασε και τον μέσο όρο της, παρότι δεν μέτρησε τουλάχιστον για πέρσι.

Προπονητής: Συνεχίζει στον πάγκο της ο κόουτς Όγιος, ο οποίος ανέλαβε τον Οκτώβρη του 2019. Κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα το 2013 πέρασε και από τον πάγκο του Ηρακλή.

Έδρα: José María Minella (35.394)

Μεταγραφές: Έκανε καλές προσθήκες στις μεταγραφές και απέκτησε τον έμπειρο χαφ Σούνκε από την Εστουδιάντες, τον αμυντικό Κάρλι από την Μποταφόγκο και τον φορ Ρινάλντι από την Τέμπερλεϊ μεταξύ άλλων. Έχασε βέβαια και καλούς παίκτες, όπως τον Μπερτόλιο και τον Ρινκόν.

Προετοιμασία: Άργησε να κάνει τις μεταγραφές η Αλντοσίβι, ήταν η τελευταία ομάδα που ξεκίνησε την προετοιμασία της και δείχνει να θέλει χρόνο για να μπορέσει να μονταριστεί.

Εκτίμηση: Έχει χάσει πολύ σε δυναμική η Αλντοσίβι και πάλι αναμένεται να είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Κολόν Σάντα Φε

Τι έκανε πέρσι: Τραγωδία! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει την περσινή πορεία της Κολόν στο πρωτάθλημα. Θα πάλευε για την παραμονή της, αλλά ευτυχώς για αυτή δεν υποβιβάστηκε κανείς. Βέβαια, τον Νοέμβρη του 2019 έπαιξε στον τελικό του Σουνταμερικάνα, τον οποίο έχασε από την Ιντεπ. Ντελ Βάλλε.

Προπονητής: Ο κόουτς Ντομίνγκες παραμένει στην άκρη του πάγκου, παρότι στο πρωτάθλημα δεν πήγε καλά. Δεν ήταν λίγο βέβαια το γεγονός ότι πήγε στον τελικό του Σουνταμερικάνα.

Έδρα: Brigadier General Estanislao López (40.000)

Μεταγραφές: Έγιναν ανακατατάξεις στο ρόστερ της και το λογικό ήταν αυτό. Δεν είχε να δώσει κάτι άλλο η περσινή ομάδα. Έφυγαν αρκετοί παίκτες και δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε. Ήρθε ο αμυντικός Πιόβι από την Ρασίνγκ και ο πιτσιρικάς χαφ Γκοές. Αποδυναμωμένη ξεκάθαρα και με οικονομικά προβλήματα.

Προετοιμασία: Ανάμεικτα τα συναισθήματα από τα φιλικά προετοιμασίας από την Κολόν, η οποία έδειξε ότι θα έχει θέματα και φέτος. Το ρόστερ της και φέτος είναι μετρίων δυνατοτήτων.

Εκτίμηση: Δεν αναμένεται να κάνει κάτι το ιδιαίτερο και λογικά δεν προχωρήσει ιδιαίτερα στον θεσμό.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γοδόι Κρους

Τι έκανε πέρσι: Καλύτερα να μην κατέβαινε! Τόσο απλά! Τραγωδία! Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την απίστευτη και συνάμα σοκαριστική εικόνα της Γοδόι στο περσινό πρωτάθλημα. Σε 23 ματς είχε 6 νίκες και 23 ήττες. Ούτε μια ισοπαλία. Μυθικά πράγματα.

Προπονητής: Μετά τα όσα έγιναν δεν γινόταν να συνεχίσει ο Σκιάκουα και στην θέση του ήρθε ο 41χρονος Μαρτίνες. Δεν έχει εμπειρία από μεγάλη κατηγορία και είναι ρίσκο η επιλογή του.

Έδρα: Malvinas Argentinas (40.268)

Μεταγραφές: Δεν γινόταν μετά από τόσο καταστροφική σεζόν να μην υπάρξουν ανακατατάξεις στο ρόστερ, οι οποίες ήταν επιβεβλημένες. Έφυγα πολλοί παίκτες που δεν ανταποκρίθηκαν και ήρθαν άλλοι προκειμένου να αλλάξουν την εικόνα της «τόμπα».

Προετοιμασία: Τραγική και στα φιλικά, θέλει πάρα πολύ δουλειά για να φανεί ανταγωνιστική και να μπορέσει να λειτουργήσει με τόσες ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Εκτίμηση: Το μεγαλύτερο ερωτηματικό. Έχει νέο προπονητή, άλλαξε το ρόστερ, αλλά έβγαλε κακή εικόνα στα φιλικά. Άγνωστο τι μπορεί να κάνει φέτος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Επιμέλεια: Αντώνης Κόκκινος

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ