foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σκωτία, League 2: Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 16 Οκτ 2020 17:20
Σκωτία-League-2-Preview-σεζόν-2020-21.jpg

Η Λιγκ 2 Σκωτίας, τέταρτη -και τελευταία- επαγγελματική κατηγορία της χώρας δεν γινόταν να μείνει ανεπηρέαστη από την πανδημία. Τη σεζόν που τελείωσε στερήθηκε αυτό που την έκανε πιο αμφίρροπη, τα πλέι-οφ παραμονής, που ξεκίνησαν τη σεζόν 2014-15. Την γλύτωσε έτσι η ουραγός Μπρέχιν που δεν χρειάστηκε να δώσει πλέι-οφ με την πρωταθλήτρια της Λόουλαντ ή της Χάιλαντ Λιγκ. Οι ομάδες της Λιγκ 2 έφεραν στο τραπέζι και υποστήριξαν την πρόταση 14-14-14, να γίνουν δηλαδή 3 κατηγορίες των 14 ομάδων. Για να τεθεί όμως ένα τέτοιο θέμα σε ψηφοφορία έπρεπε να το υποστηρίξουν οι 11 από τις 12 ομάδες της Πρέμιερσιπ σύμφωνα με τους κανονισμούς, κάτι που δεν έγινε.

Σύστημα διεξαγωγής

Δεν θα διεξαχθεί φέτος το κλασικό πρωτάθλημα των 4 γύρων και 36 αγωνιστικών αφού οι ομάδες συμφώνησαν να γίνουν μόνο 3 γύροι και 27 αγωνιστικές, όπως θα γίνει και στις Λιγκ 1 και Τσάμπιονσιπ. Γι' αυτό και το πρωτάθλημα ξεκινά στις 17 Οκτωβρίου, μειώνοντας έτσι το κόστος. Υπήρχε και η ελπίδα ότι μπορεί να υπάρχουν -έστω και λίγοι- οπαδοί στα γήπεδα, αποδείχθηκε μάταιη όμως, η οικονομική αιμορραγία -και- από την έλλειψη εισιτηρίων συνεχίζεται. Η πρωταθλήτρια ανεβαίνει απευθείας στη Λιγκ 1, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 2-4 δίνουν πλέι-οφ με την ομάδα που θα τερματίσει 9η στη Λιγκ 1. Η 4η της Λιγκ 2 παίζει με την 9η της Λιγκ 1, ενώ η 2η και η 3η της Λιγκ 2 είναι αντιμέτωπες στον άλλο ημιτελικό. Αν στον τελικό επικρατήσει η ομάδα της Λιγκ 1 παραμένει στην κατηγορία, σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει άνοδος για την ομάδα της Λιγκ 2. Η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα επικρατήσει στην αναμέτρηση της πρωταθλήτριας της Χάιλαντ Λιγκ με την πρωταθλήτρια της Λόουλαντ Λιγκ. Η νικήτρια του τελικού θα παίξει στη Λιγκ 2. Κριτήρια ισοβαθμίας: α) διαφορά τερμάτων, β) καλύτερη επίθεση, γ) μεταξύ τους ματς.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Κουίνς Παρκ 2. Εδιμβούργο 3. Στέρλινγκ Άλμπιον 4. Στρανράερ
5. Στενχάουσμιουρ 6. Κάουντενμπιθ 7. Άνναν Αθλέτικ 8. Έλγκιν
9. Μπρέχιν 10. Άλμπιον Ρόβερς

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Τζος Κάμπελ Μέσος Χιμπέρνιαν Εδιμβούργο
Όλι Χάμιλτον Μέσος Σεντ Τζόνστον Κάουντενμπιθ
Λόνγκριτζ Επιθετικός Φόλκερκ Κουίνς Παρκ
Γκιλέσπι Μέσος Έιρ Κουίνς Παρκ
Τζακ Λιτς Μέσος Πίτερχεντ Στέρλινγκ Άλμπιον

Τι παίζουμε

 

Η -επαγγελματική πια- Κουίνς έχει κάνει καλές προσθήκες και δίνεται φαβορί για τον τίτλο, παραείναι όμως μικρή η απόδοση που τη συνοδεύει (1.50). Αυτό που αξίζει είναι το 7.00 που έχει το Εδιμβούργο, με το ρίσκο φυσικά δεδομένο.

➡ Εδιμβούργο: Κατάκτηση πρωταθλήματος (7.00) 

Οι ομάδες της League Two Σκωτίας

Στρανράερ

Τι έκανε πέρσι: Η διακοπή τη βρήκε στη 10η και τελευταία θέση και υποβιβάστηκε, η μέθοδος «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα» που χρησιμοποιήθηκε για να βγει η τελική βαθμολογία δεν τη βοήθησε. Ήταν όμως 8 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία, έμεναν 9 αγωνιστικές, προσπάθησε να κινηθεί νομικά, δεν την έπαιρνε όμως οικονομικά να κάνει κάτι τέτοιο και παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες της συμβιβάστηκε με τη μοίρα της. Ο Ράιαν Στίβενσον είχε πάει τον Ιανουάριο στην Στρανράερ και αρνήθηκε να πάρει τους μισθούς που του οφείλονταν για να τη βοηθήσει οικονομικά, ενδεικτικό της κατάστασης που βιώνει ο σύλλογος.

Προπονητής: Στιβ Φάρελ (48 ετών). Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κρατήσει τους «μπλε» στη Λιγκ 1, τα δεδομένα ήταν εναντίον του, η πανδημία το κερασάκι στην τούρτα. Γνωρίζει καλά την ομάδα, ήταν βοηθός προπονητή από το 2012 μέχρι το 2015, μετά έφυγε για την Νταμπάρτον, επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2017 δίνοντας σταθερότητα στον σύλλογο.

Έδρα: Stair Park (4.178)

Μεταγραφές: Αναμενόμενη η μεγάλη ανακατάταξη στο ρόστερ, έφυγαν 11 παίκτες –οι τρεις από αυτούς δανεικοί- και ήρθαν 10. Οι δύο από τους νεοαποκτηθέντες είναι τερματοφύλακες, ο Γουόκερ που ήρθε από την Κιλμάρνοκ και ο Φλέμινγκ από την Πίτερχεντ. Ο Ντάφι από την Στέρλινγκ Άλμπιον μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση, πολύτιμη προσθήκε ο μέσος Μίλαρ που ήρθε από την Ερντριόνιανς.

Προετοιμασία: Στο Λιγκ Καπ έφερε 1-1 στην έδρα της Άνναν Αθλέτικ και πήρε στα πέναλτι τον έξτρα βαθμό, για να παραχωρήσει στη συνέχεια 2-2 στην Άλμπιον Ρόβερς και να ηττηθεί στα πέναλτι.

Εκτίμηση: Η άμεση επιστροφή στη Λιγκ 1 είναι το ζητούμενο, θα πρέπει να ζοριστεί για να μπει στην τετράδα, μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να βρει γρήγορα χημεία ο Φάρελ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Εδιμβούργο

Τι έκανε πέρσι: Προσπάθησε αλλά ήταν αδύνατο να πιάσει την ασταμάτητη Κοβ Ρέιντζερς, ήταν 10 βαθμούς πίσω της όταν διεκόπη το πρωτάθλημα, παρέμεινε στη 2η θέση και με τη μέθοδο «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα».

Προπονητής: Τζέιμς ΜακΝτόναφ (42 ετών). Από τον Οκτώβριο του 2017 στους «Σίτιζενς» τον περασμένο Δεκέμβριο αναδείχθηκε προπονητής του μήνα στη Λιγκ 2, με το Εδιμβούργο να κερδίσει 4 σερί παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ. Ξέρει καλά την ομάδα και πώς να τη διαχειριστεί.

Έδρα: Ainslie Park (3.534)

Μεταγραφές: Έφυγαν 10 παίκτες και ήρθαν 6, ποιοτικές οι προσθήκες. Ως δανεικοί ήρθαν οι μέσοι Κάμπελ και Μπάτεργουορθ από Χιμπέρνιαν και Ρέιντζερς αντίστοιχα, ο γκολκίπερ Μέισον που ήταν δανεικός από τη Χαρτς αποκτήθηκε μόνιμα. Επέστρεψε ο επιθετικός Ούζι Σι, που ήταν και τη σεζόν 2015-16 στην ομάδα της πρωτεύουσας, ήρθε ο αμυντικός Χάμιλτον που έφυγε από τη Στρανράερ. Απέκτησε και τον μέσο Τζαρντίν που άφησε τη Στέρλινγκ Άλμπιον.

Προετοιμασία: Ξεκίνησε άσχημα το Λιγκ Καπ γνωρίζοντας βαριά ήττα με 5-1 από τη Λίβινγκστον της Πρέμιερσιπ, στη συνέχεια έφερε 2-2 με τη Στενχάουσμιουρ για να χάσει στα πέναλτι τον έξτρα βαθμό. Έχασε και από την Αλόα με 2-1.

Εκτίμηση: Η άνοδος είναι πάντα ο στόχος και τώρα δεν υπάρχει στην κατηγορία το… τρένο που λέγεται Κοβ Ρέιντζερς. Η Κουίνς Παρκ φαντάζει η πιο μεγάλη απειλή για τον τίτλο, αναμένεται μάχη.

Έλγκιν

Τι έκανε πέρσι: Η διακοπή τη βρήκε στην 3η θέση, πολύ πίσω από Εδιμβούργο και Κοβ Ρέιντζερς, η πρόωρη λήξη της σεζόν της στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει τον άνοδο μέσω των πλέι-οφ.

Προπονητής: Γκάβιν Πράις (45 ετών). Ετοιμάζεται για την τέταρτη σερί σεζόν στον πάγκο της Σίτι, εξακολουθεί να παίζει επιθετικά, αν και τελευταία άρχισε να δίνει βάση και στην άμυνα, ευκαιρία που χάθηκε η περσινή πορεία.

Έδρα: Borough Briggs (4.520)

Μεταγραφές: Να καλυφθεί το κενό που άφησε ο τοπ σκόρερ της ομάδας, Κέιν Σάδερλαντ, που είχε κλείσει από πέρυσι στην Ινβερνές, ήταν το ζητούμενο. Ήρθαν δύο επιθετικοί, ο Μακμπίθ από τη Νότς Κάουντι και ο Πίτερς από την Στέρλινγκ Άλμπιον, στην άμυνα ήρθε ο Μέιλερ από την Στέρλινγκ Γιουνιβέρσιτι. Μαζί με τον Σάδερλαντ έφυγαν 5 παίκτες, ο βασικός κορμός όμως έχει παραμείνει.

Προετοιμασία: Μια χαρά το ξεκίνημα της στο Λιγκ Καπ, κέρδισε 2-0 την Στέρλινγκ Άλμπιον και με το ίδιο σκορ εκτός έδρας τη Μοντρόουζ.

Εκτίμηση: Φαντάζει απίθανο να κάνει την περσινή πορεία, το κενό του Σάδερλαντ δύσκολα θα καλυφθεί. Μπορεί πάντως να μείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Κάουντενμπιθ

Τι έκανε πέρσι: Η πρόωρη λήξη της σεζόν τη βρήκε στην 4η θέση, μπορεί να μην έγιναν τα πλέι-οφ ίσως όμως να της βγήκε σε καλό η διακοπή, αφού η Κουίνς Παρκ ερχόταν με φόρα, ήταν μόλις ένα βαθμό πίσω της, έχει βέβαια κι ένα παιχνίδι παραπάνω.

Προπονητής: Γκάρι Μπόλαν (47 ετών). Από τον Νοέμβριο του 2017 στον πάγκο της «Κάουντεν» γνωρίζει που καλά την ομάδα και την κατηγορία. Μόνο «Μπλου Μπραζίλ» δεν είναι η Κάουντενμπιθ με αυτόν στον πάγκο, τον ενδιαφέρει όμως μόνο το αποτέλεσμα, καθόλου το θέαμα.

Έδρα: Central Park (4.309)

Μεταγραφές: Λίγες και καλές οι κινήσεις, όσο επέτρεπαν τα οικονομικά της. Έφυγαν 6 παίκτες και ήρθαν τρεις, ο αριστερός μπακ Ρος Κλαρκ που έφυγε από την Άλμπιον Ρόβερς, και από τη Σεντ Τζόνστον ο 19χρονος γκολκίπερ Ρος Σινκλέρ και -με τη μορφή δανεισμού- ο 18χρονος επιθετικός Όλι Χάμιλτον.

Προετοιμασία: Είχε δύσκολα ματς στο Λιγκ Καπ, ο Μπόλαν τα αντιμετώπισε ως… επίσημα φιλικά, έχασε 2-0 από την Ιστ Φάιφ και1-0 από Χαρτς και Ινβερνές.

Εκτίμηση: Η «Μπλου Μπραζίλ» έχει τον ίδιο κορμό και φυσικά τον Μπόλαν στον πάγκο. Δύσκολα θα βρεθεί στην τετράδα, δεν θα κινδυνέψει πάντως.

Κουίνς Παρκ

Τι έκανε πέρσι: Η διακοπή τη βρήκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, είχε τα φόντα να μπει στην τετράδα, ήταν μόλις ένα βαθμό πίσω από την Κάουντενμπιθ. Είχε όμως κι ένα ματς περισσότερο κι η μέθοδος «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα» την κράτησε στην 5η θέση.

Προπονητής: Ρέι ΜακΚίνον (50 ετών). Ανέλαβε τον περασμένο Γενάρη κι ήταν ο πλέον κατάλληλος για να βοηθήσει τον αρχαιότερο σύλλογο της Σκωτίας, να γίνει για πρώτη φορά στην 153χρονη ιστορία του από ερασιτεχνικός επαγγελματικός, για πρώτη φορά παίκτες αποκτήθηκαν υπογράφοντας επαγγελματικά συμβόλαια. Έμπειρος τεχνικός με θητεία σε Ρέιθ Ρόβερς, Νταντί Γιουνάιτεντ, Μόρτον και Φόλκερκ, δείχνει ιδανικός για τις «αράχνες».

Έδρα: Hampden Park (51.866). Η περσινή σεζόν θα ήταν η τελευταία που θα χρησιμοποιούσε ως έδρα το εθνικό στάδιο, αφού τελικά συμβιβάστηκε και το πούλησε στην ομοσπονδία. Από τον Αύγουστο του 2020 ήταν να μεταφερθεί, στο Lesser Hampden (12.000) που βρίσκεται δίπλα στο Hampden. Η πανδημία όμως σταμάτησε τις -όποιες- εργασίες στο Lesser Hampden, οπότε οι «αράχνες» παίζουν και φέτος στην ιστορική τους έδρα.

Μεταγραφές: Αποχώρησαν 15 παίκτες, ήρθαν 10 με τον ΜακΚίνον να έχει πολύ δουλειά και να ψάχνει χημεία. Ο αμυντικός Μόρισον είναι δανεικός από την Ντανφέρμλιν υπάρχει όμως οψιόν για μόνιμη μεταγραφή Στην άμυνα ήρθαν μαζί του ο Ντόιλ από τη Φάλκερκ και ο Ρόμπσον από την Πάρτικ Θιστλ. Ξεχωρίζει η μεταγραφή του επιθετικού Λόνγκριντζ από τη Φόλκερκ, την επίθεση ενισχύουν επίσης ο Μάρεϊ που ήρθε από τη Μπίντβεστ και ο ΜακΧιου από την Μόρτον.

Προετοιμασία: Οι «αράχνες» μοντάρονται ακόμα, φάνηκε στο Λιγκ, με την Κουίνς Παρκ να χάνει 2-0 από την Πάρτικ Θιστλ και 1-0 από τη Μόρτον.

Εκτίμηση: Οι αποδόσεις τη δίνουν πρώτο φαβορί για τον τίτλο και φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθεί. Αρκεί βέβαια να βρει γρήγορα χημεία ο ΜακΚίνον. Καλό θα είναι να μην μπλέξει με τα πλέι-οφ και να πάρει τίτλο και άνοδο, γιατί έχει τα φόντα.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στέρλινγκ Άλμπιον

Τι έκανε πέρσι: Βρέθηκε στην 6η θέση, την προηγούμενη σεζόν ήταν στην 5η και στις δύο στόχος ήταν η τετράδα. Η περσινή σεζόν βέβαια ήταν ειδικών συνθηκών κι αυτό είναι το μεγάλο της ελαφρυντικό

Προπονητής: Κέβιν Ρουτκίεβιτς (41 ετών). Ήρθε τον Οκτώβριο του 2018, η Άλμπιον είναι η πρώτη του δουλειά ως φουλ τεχνικός. Ξάφνιασε πολλούς δημιουργώντας προσδοκίες, φαίνεται ικανός να ανταποκριθεί.

Έδρα: Forthbank Stadium (3.808)

Μεταγραφές: Έγιναν πολλές ανακατατάξεις, σημαντική η προσθήκη του επιθετικού Ράιαν που έπαιζε στη Ντανφέρμλιν τις τρεις τελευταίες σεζόν αλλά και του εξτρέμ, Μουρ, που ήταν παίκτης της χρονιάς στην Κουίνς Παρκ τη σεζόν που τελείωσε. Ήρθαν 7 συνολικά παίκτες και έφυγαν 12, θέλει δουλειά.

Προετοιμασία: Νίκησε 2-0 την Έιρ Γιουνάιτεντ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, κέρδισε 1-0 της Κάμπερνολτ Κολτς, έχασε 3-0 από την Κλάιντ, έφερε 0-0 με την Ντανφέρμλιν. Στο Λιγκ Καπ έχασε 2-0 από την Έλγκιν και 2-1 από την Άρμπροουθ.

Εκτίμηση: Ίσως καταφέρει να μπει στην τετράδα αυτή τη φορά, οι μεταγραφές είναι καλές, ο Ρουτκίεβιτς δείχνει ικανός. Αν ξεκινήσει καλά όλα είναι πιθανά.

Άνναν Αθλέτικ

Τι έκανε πέρσι: Σε καλό της βγήκε η πρόωρη λήξη της σεζόν, μετρούσε 7 ήττες στα 8 τελευταία παιχνίδια της, έμεινε τελικά στην 7η θέση, αφού εκεί την άφησε και η μέθοδος «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα».

Προπονητής: Πίτερ Μέρφι (39 ετών). Η σεζόν που θα ξεκινήσει θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη στον πάγκο της Άνναν για τον Μέρφι, και τέταρτη συνολικά στην προπονητική του καριέρα αφού την ξεκίνησε στο «Galabank». Κατάφερε πέρυσι να διαχειριστεί την αποχώρηση σημαντικών παικτών και πολλούς τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν.

Έδρα: Galabank (3.000)

Μεταγραφές: Αποχώρησαν 14 παίκτες και ήρθαν 11, επέστρεψε ο επέστρεψε ο επιθετικός Άινταν Σμιθ που είχε πάει στην Πίτερχεντ της Λιγκ 1. Στην Άνναν γύρισε και ο φορ Ράιτ, σημαντική και η προσθήκη του μέσου Πουρντού που ήρθε από την Κουίνς Παρκ.

Προετοιμασία: Εντυπωσίασε στο Λιγκ Καπ κερδίζοντας με 3-1 τη Χάμιλτον της Πρέμιερσιπ, στη συνέχεια 1-1 με τη Στρανράερ για να χάσει τον έξτρα βαθμό στα πέναλτι, ενώ έχασε 1-0 και στην έδρα της Έιρ.

Εκτίμηση: Ο Μέρφι καλείται να φτιάξει σύντομα σύνολο, φάνηκε να έχει κάνει δουλειά στο Λιγκ Καπ, οι αγώνες αυτοί όμως δεν αποτελούν κριτήριο. Θα ζοριστεί αρκετά αλλά μπορεί να μείνει στην κατηγορία, αυτός είναι ο στόχος.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στενχάουσμιουρ

Τι έκανε πέρσι: Το πρόωρο τέλος της σεζόν τη βρήκε στην 8η θέση, δεν φάνηκε να κινδυνεύει δεν έπεισε όμως. Τουλάχιστον απέφυγε έναν δεύτερο σερί υποβιβασμό.

Προπονητής: Ντέιβι Άιρονς (59 ετών). Τον Σεπτέμβριο του 2019 επέστρεψε στον πάγκο της «Στένι» ήταν προπονητής της από το 2010 μέχρι το 2012. Συμμάζεψε όσο μπορούσε τους «πολεμιστές» σε μια δύσκολη σεζόν από την αρχή μέχρι το τέλος.

Έδρα: Ochilview Park (3.746)

Μεταγραφές: Πολλές αποχωρήσεις, έφυγαν 16 παίκτες, έγιναν 7 προσθήκες και δείχνουν να ανεβάζουν επίπεδο την «Στένι». Φόρτωσε το κέντρο, ήρθαν οι Γκράχαμ και Μπράουν από την Ντανφέρμλιν, Ταπινγκ από Φόρφαρ, Κέιν από Εδιμβούργο και Σιλς από Γκαρτκέρν. Ο επιθετικός Μούιρ από την Άνναν και ο αμυντικός Λιτλ προσθέτουν ποιότητα, ενώ πήρε και δύο δανεικούς από τη Χιμπέρνιαν, τον μέσο Φέαρλι και τον αμυντικό Γιέιτς.

Προετοιμασία: Αξιόμαχη στο Λιγκ Καπ, έφερε 2-2 με το Εδιμβούργο και πήρε στα πέναλτι τον έξτρα βαθμό, έχασε 2-0 στη συνέχεια από την Ερντριόνιανς.

Εκτίμηση: Οι προσθήκες είναι καλές, στο χέρι του Άιρονς να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, η Στενχάουσμιουρ μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο από μια άνετη παραμονή.

Άλμπιον Ρόβερς

Τι έκανε πέρσι: Το πρόωρο τέλος της σεζόν της βγήκε σε καλό, μετρούσε 4 σερί ήττες κι ήταν στην προτελευταία θέση, εκεί τερμάτισε και με τη μέθοδο «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα». Μοιραία η αποχώρηση του Χάρπερ από τον πάγκο, η διακοπή της έδωσε την ευκαιρία να ψάξει για τεχνικό.

Προπονητής: Μπράιαν Ριντ (50 ετών). Ανέλαβε τον περασμένο Ιούνιο, μικρή η προπονητική του πορεία, τελευταία δουλειά του ως πρώτος τεχνικός ήταν στην Στρανράερ το 2017. Το 2018 πήγε στην Πάφο ως ένας από τους βοηθούς του Πρίσλεϊ. Πήρε δύο ανόδους με την Έιρ δεν έχει κάτι άλλο να παρουσιάσει, αμφιλεγόμενη επιλογή.

Έδρα: The Reigart Stadium (1.572)

Μεταγραφές: Πολλές αποχωρήσεις, έφυγαν 16 παίκτες, ήρθαν 7, δανεικοί οι μπακ Φιν και Γκέιμπ από την Έιρ, δανεικός και ο 19χρονος αμυντικός Μπερκ από την Ερντριόνιανς. Περισσότερο χαμένη παρά κερδισμένη τη βρήκε το μεταγραφικό παζάρι.

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά φιλικά, στο Λιγκ Καπ έχασε 5-2 στην έδρα της από την Έιρ, έφερε στη συνέχεια 2-2 με τη Στρανράερ για να πάρει στα πέναλτι τον έξτρα βαθμό.

Εκτίμηση: Αποδυναμώθηκε σημαντικά, μεγάλο το ρίσκο της επιλογής Ριντ. Δεν φαίνεται να μένει στην κατηγορία, δίκαια το πρώτο φαβορί για την τελευταία θέση.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μπρέχιν

Τι έκανε πέρσι: Σίγουρα από τις πιο ευνοημένες της πρόωρης λήξης της σεζόν, η διακοπή τη βρήκε στην τελευταία θέση, στάθηκε τυχερή που δεν έγιναν πλέι-οφ, δύσκολα θα απέφευγε τον υποβιβασμό.

Προπονητής: Μαρκ Γουίλσον (36 ετών). Ο παλιός δεξιός μπακ της Σέλτικ και της Νταντί Γιουνάιτεντ ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019 την προπονητική του καριέρα αναλαμβάνοντας την Μπρέχιν. Στην… καμπούρα της Μπρέχιν μαθαίνει προπονητική ουσιαστικά, μόνο θετικό δεν ήταν το περσινό δείγμα γραμμής, είναι γεγονός όμως ότι είχε περιορισμένες επιλογές.

Έδρα: Glebe Park (4.123)

Μεταγραφές: Δέκα παίκτες ήρθαν, 9 έφυγαν, ο επιθετικός Κάρι από τη Χαρτς αφήνει υποσχέσεις, καλή δείχνει και η προσθήκη του φορ Πάτον από τον Κουίν οφ Σάουθ. Μένει να φανεί αν ο Γουίλσον θα βγάλει το καλύτερο από παίκτες που δεν αποτελούν πρώτες επιλογές στις ομάδες από τις οποίες ήρθαν.

Προετοιμασία: Είχε ρόλο… καρπαζοεισπράκτορα, έχασε 5-0 από τη Ρέιθ σε φιλικό, οι βαριές ήττες στο Λιγκ Καπ με 6-2 από την Νταντί Γιουνάιτεντ και 7-0 από τη Σεντ Τζόνστον και 3-1 από την Πίτερχεντ, σκέπασαν το φιλικό 1-1 με τη Μοντρόουζ.

Εκτίμηση: Δέχεται εύκολα γκολ, αν ο Γουίλσον δεν συμμαζέψει την άμυνα δύσκολα θα βγάλει τη σεζόν. Το μόνο της θετικό είναι ότι η Άλμπιον Ρόβερς δείχνει πολύ χειρότερη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Επιμέλεια: Μάνος Κασσωτάκης

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ