foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ108
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Παραγουάη, Clausura: Preview σεζόν 2020

Previews Πρωταθλημάτων | 15 Οκτ 2020 14:36
Παραγουάη-Clausura-Preview-σεζόν-2020.jpg

Έπειτα από ένα άκρως ανταγωνιστικό και θεαματικό Απερτούρα, αναμένεται με μεγάλο ενθουσιασμό το Κλαουσούρα της Α' Παραγουάης, ενώ το ότι θα είναι διοργάνωση εξπρές, με μόλις 11 αγώνες, εντείνει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού. Μετά την παταγώδη αποτυχία των Ολίμπια και Λιμπερτάδ στο Απερτούρα, θα περιμένουμε αμφότερες να υπερβάλουν εαυτό για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ερωτηματικό θα αποτελέσει η Σέρο, καθώς δύσκολα θα φτάσει σε δεύτερη σερί εντυπωσιακή πορεία. Από πίσω είναι και η πάντα επικίνδυνη Γκουαρανί. Χαμός και στα κάτω στρώματα, με τις Σαν Λορέντσο, 12 Ντε Οκτούμπρε και Χενεράλ Ντίας να παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σύστημα διεξαγωγής


Λογικό να υπάρξουν τροποποιήσεις κι αυτό διότι τα χρονικά περιθώρια είναι ιδιαίτερα στενά. Σίγουρα η μεγάλη αλλαγή είναι η κατάργηση τους ενός από τους δύο γύρους. Η Ομοσπονδία αποφάσισε πρωτάθλημα ενός γύρου και έπειτα διαδικασία πλέι οφ για το ποιος θα κατακτήσει το Κλαουσούρα. Ένας γύρος λοιπόν, των 11 αγώνων, όλοι εναντίων όλων, με πέντε ματς εντός, πέντε εκτός και το ένα που περισσεύει θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος κι αυτή συγκεκριμένα είναι η 6η αγωνιστική. Μετέπειτα ακολουθούν πλέι οφ, όπου θα συμμετέχουν οι οκτώ πρώτοι (1ος-8ος, 2ος-7ος κλπ.), σε μονό παιχνίδι, όπου σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι. Μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου, με τον τελικό.

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές








































ΠαίκτηςΘέσηΑπόΣε
Ισ. ΠίταΕπιθετικόςΛουκένιοΟλίμπια
Σ. ΝτομίνγκεςΕπιθετικόςΙντεπεντιέντεΓκουαρανί
Χ. ΜπενίτεςΕπιθετικός-Σολ ντε Αμέρικα
Άλντο ΒέραΜέσοςΣολ ντε ΑμέρικαΛουκένιο
ΚαμπουσάνοΜέσοςΧενεράλ ΝτίαςΛιμπερτάδ



Τι παίζουμε


Η μικρή ποσότητα αγώνων, σε συνδυασμό με το ότι οι περισσότερες ομάδες θα συμμετέχουν ακόμα στις διεθνείς διοργανώσεις, κάνουν πολύ δύσκολη την επιλογή σε τελικό νικητή. Άποψή μας πως η Σέρο δεν θα καταφέρει να φτάσει σε μια τόσο εντυπωσιακή πορεία στα... καπάκια, θα είναι ανταγωνιστική αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο που την είδαμε στο φινάλε του Απερτούρα. Θεωρούμε πως Λιμπερτάδ και Ολίμπια θα παλέψουν για την κατάκτηση στο φινάλε. Η Ολίμπια σίγουρα έχει το know how με 4 κατακτήσεις στα 5 τελευταία πρωταθλήματα, ναι μεν όχι με τη διαδικασία των πλει οφ, αλλά είναι και πάλι ικανή να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Συνδυάζει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της, ενώ απόλυτα ικανός είναι και ο κόουτς Γκαρνέρο για να την οδηγήσει στις επιτυχίες. Σε εκείνην δείχνουμε περισσότερη εμπιστοσύνη.

➡ Ολίμπια: Κατάκτηση Clausura

Οι ομάδες της Primera Παραγουάης


Σέρο Πορτένιο

Από τις ομάδες που επωφελήθηκαν στην καραντίνα, παρ’ ότι πήγε με πολλά προβλήματα στη διακοπή, εξωαγωνιστικά και μη, κατάφερε να επανέλθει δυνατή και με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ, βρέθηκε από την έκτη θέση, στην κορυφή. Τερμάτισε εύκολα στο +5 από τη δεύτερη Ολίμπια, κατακτώντας το Απερτούρα και επιστρέφοντας στους τίτλους μετά από τρία χρόνια. Ανέβασε τέσσερις πιτσιρικάδες από τη δεύτερη ομάδα, αυτές ήταν και οι μεταγραφές της, αφού εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ολίμπια

Ρίχνοντας το βάρος στο Λιμπερταδόρες πριν από την καραντίνα, έμεινε πίσω στην κούρσα του τίτλου και επιστρέφοντας με ιδιαίτερα ασταθή παρουσία δεν μπόρεσε να καλύψει το χαμένο έδαφος του πρώτου μισού. Δεύτερη πριν από τη διακοπή, εκεί τερμάτισε κιόλας στο -5 από την πρωτοπόρο Σέρο. Έτσι, μετά από τέσσερις συνεχόμενες κατακτήσεις, έμεινε χωρίς τίτλο. Είχε αποκτήσει τον φορ της Λουκένιο Πίτα ο οποίος έδειξε θετικά δείγματα στο Λιμπερταδόρες και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το Κλαουσούρα.

Λιμπερτάδ

Άλλη ομάδα μετά τη διακοπή αφού έκλεισε πρώτη και στο +4 από την Ολίμπια, ωστόσο η επαναφορά της ήταν τραγική, ιδιαίτερα ασταθής και με πολλά αμυντικά προβλήματα, έπεσε γρήγορα από την κορυφή και παρ’ ότι το πάλεψε στο τέλος δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, τερματίζοντας 3η και στο -6 από την πρωτοπόρο Σέρο. Η ήττα στο Λιμπερταδόρες από την Καράκας, έφερε την παραίτηση του κόουτς Ντίας, ο οποίος ούτως ή άλλως άκουγε πολλή γκρίνια και φλέρταρε με την απόλυση. Ανέλαβε προσωρινά ο Μορινίγο και δεν αποκλείεται να πάει για μονιμοποίηση. Δύο καλές προσθήκες, από τη Χενεράλ ο μέσος Καμπουσάνο, που έκανε γεμάτο Απερτούρα, συμμετέχοντας στα 20 από τα 22 ματς, ενώ ήρθε και ο αμυντικός Ραμίρες από την Γκουαρανί.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Γκουαρανί

Από τα καλοδουλεμένα ρόστερ της κατηγορίας υπό την επιτήρηση του ιδιαίτερα ικανού κόουτς Κόστας. Ωστόσο οι πολλές γκέλες στα εντός, η έλλειψη εμπειρίας αλλά και βάθους στο ρόστερ, δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Βέβαια τα πήγε περίφημα στο Λιμπερταδόρες, όπου πανηγύρισε την πρόκριση, πριν καν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε. Είχε αποκτήσει τον καλό επιθετικό Σεσίλιο Ντομίνγκες από την Ιντεπεντιέντε, που πρόλαβε να παίξει και στο Λιμπερταδόρες, ενώ έληξε ο δανεισμός του νεαρού φορ Μαρίν που τα πήγε μια χαρά με τη φανέλα της νεοφώτιστης Γκουαϊαρένια.

Ρίβερ Πλέιτ Ασουνσιόν

Δίχως σταθερότητα τόσο πριν αλλά και μετά τη διακοπή, ωστόσο ακόμα και με αυτή τη μετριότητα ξεχώρισε από τις υπόλοιπες ομάδες και τερμάτισε στην τιμητική πέμπτη θέση. Σε ίδια πορεία θα στοχεύσει και στο Κλαουσούρα, ούτως ώστε να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα. Σπουδαία προσθήκη εκείνη του φορ από τον Ισημερινό, Ανανγκονό, με «πλούσια» θητεία στη Λίγκα ντε Κίτο, ενώ πήρε και τον πολλά υποσχόμενο Κολομβιανό αμυντικό Μορένο, διατηρώντας μάλιστα αναλλοίωτο το ρόστερ του Απερτούρα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Γκουαϊρένα

Παρθενική παρουσία στη μεγάλη κατηγορία και έως τώρα έχει σταθεί αξιοπρεπέστατα, ίσως και λόγω του χαμηλού ανταγωνισμού που έχει το πρωτάθλημα της Παραγουάης. Μπήκε στη σεζόν με στόχο την παραμονή, ωστόσο στην ειδική βαθμολογία έχει αποκτήσει μεγάλη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον έχει ανοίξει η όρεξη για το «θαύμα» που ακούει στο όνομα Σουνταμερικάνα. Τέλος ο δανεισμός από την Γκουαρανί, του ταλαντούχου επιθετικού φορ Μαρίν, που βοήθησε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Παρελθόν επίσης ο 39χρονος φορ Σαλσέδο και ο μεσοεπιθετικός Άλβαρες. Αποκτήθηκαν από τη Σαν Λορέντσο ο μέσος Σαλίνας και ο φορ Τολέδο, ενώ από τη Λουκένιο ήρθε ο επίσης φορ Παρέδες. Κύκλοι της διοίκησης κάνουν λόγο για ακόμα τρεις προσθήκες.

Νασιονάλ

Εξαιρετική στο πρώτο μισό, κλείνοντας στην τρίτη θέση και στο -5 από την κορυφή. Σκιά του εαυτού της μετά την καραντίνα όπου με κύριο πρόβλημα το τελείωμα των φάσεων, τερμάτισε 5η από το τέλος… Με αλλαγή προπονητή πριν από τη λήξη του Απερτούρα, αφού μετά το διαζύγιο με τον Τόρες, ήρθε ο Λόπες που είχε δείξει θετικά στοιχεία στη Λουκένιο. Με εκείνον θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση στο Κλαουσούρα, σαφώς με κύριο στόχο να προλάβει ένα εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα. Ήρθε ο έμπειρος τερματοφύλακας Σίλβα από την Ουρακάν, ενώ από τη Λουκένιο ο μέσος Αργκέγιο. Όχι πολύ ζωηρή πάντως στα μεταγραφικά, ενώ γνωρίζει και η ίδια πως έχει σημαντικό πρόβλημα στο κομμάτι της επίθεσης.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Λουκένιο

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά και η αδιαφορία της διοίκησης, έχουν φέρει πραγματικά στα όρια το φανατικό κοινό της. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν την άφησε ποτέ να αποδώσει τα αναμενόμενα, αποχώρησαν τουλάχιστον 12 παίκτες κατά τη διάρκεια του Απερτούρα, έφυγε μέχρι και ο κόουτς Λόπες, για να έρθει ο άπειρος Παρέδες. ώστε να συμμαζέψει την κατάσταση. Από εκεί που είχε στόχο το Σουνταμερικάνα, τώρα θα παλέψει για την παραμονή αφού βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην ειδική βαθμολογία. Παραδόξως, έδειξε ιδιαίτερα ζωηρή στις μεταγραφές, αποκτώντας έξι παίκτες, από τους οποίους ξεχωρίζουν ο μέσος Βέρα από τη Σολ και ο φορ Ορτέγα από την Ολίμπια.

12 Ντε Οκτούμπρε

Λογικό ως νεοφώτιστη να ζορίζεται, καταδικασμένη να παλέψει από την πρώτη αγωνιστική του Απερτούρα μέχρι την τελευταία του Κλαουσούρα για την παραμονή. Σε αυτό το μοτίβο κινήθηκε όλη η πορεία της στο Απερτούρα, αφού τη μία αγωνιστική βρισκόταν εντός επικίνδυνης ζώνης και την επόμενη εκτός αυτής, τελικά έκλεισε εντός κόκκινης ζώνης αλλά με μικρή διαφορά από τη Σαν Λορέντσο, που βρίσκεται ακριβώς από πάνω της. Μέτριο σύνολο, με πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι αλλά με ενθουσιασμό και θράσος στο παιχνίδι της, που θα δούμε αν θα της βγουν σε καλό, στο φινάλε της σεζόν. Παντελώς αδρανής στα μεταγραφικά αφού μέχρις στιγμής δεν μετράει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σολ ντε Αμέρικα

Από τις ομάδες που γενικότερα δαπανούν αρκετά χρήματα, αφού είναι οικονομικά υγιής και έχει πάντα ως στόχο την πρόκριση σε διεθνείς διοργανώσεις. Αρκετά προβληματική πάντως στο Απερτούρα, αφού παρά το αξιοπρεπές ρόστερ δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τα πατήματα της και τερμάτισε πολύ χαμηλά. Είναι ασφαλής στην ειδική βαθμολογία, όσον αφορά στον υποβιβασμό, αλλά θα χρειαστεί να υπερβάλλει εαυτό για να πάρει θέση στο επόμενο Σουνταμερικάνα. Μεταγραφές από το πάνω ράφι και πάλι, με την προσθήκη του πρώην φορ του Ολυμπιακού, Μπενίτες, να ξεχωρίζει.

Σαν Λορέντσο

Από τις πιο προβληματικές ομάδες του Απερτούρα, διαθέτοντας ένα ιδιαίτερα χαμηλού επιπέδου ρόστερ. Οι τρεις αλλαγές προπονητών δεν τη βοήθησαν να βελτιωθεί, αν και πριν από τη διακοπή ήρθε στον πάγκο της από τη Νασιονάλ ο έμπειρος Τόρες και άφησε σημάδια αισιοδοξίας, με τη νίκη επί της Χενεράλ Ντίας, αλλά και την ισοπαλία κόντρα στη Σέρο Πορτένιο, την τελευταία αγωνιστική. Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην ειδική βαθμολογία, μια ήττα ή αντίστοιχα μια νίκη της 12 Ντε Οκτούμπρε μπορεί να τη φέρει εντός της κόκκινης ζώνης. Ήρθαν τρεις, έφυγαν τρεις, ξεχωρίζει η προσθήκη του 39χρονου φορ Σαλσέδο από την Γκουαϊαρένια.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χενεράλ Ντίας

Σωστά τερμάτισε τελευταία στο Απερτούρα, ενώ βρίσκεται επίσης ουραγός στην ειδική βαθμολογία. Πάντως, δεν φαίνεται πως υπάρχει πίστη για να αλλάξει η κατάσταση στους εναπομείναντες 11 αγώνες. Παρελθόν πριν από λίγες μέρες ο κόουτς Περέιρα, με προσωρινή λύση στον πάγκο της, τον φορ Ντολντάν που ακόμα αποτελεί παίκτη της. Τρεις προσθήκες, βέβαια δύο οδυνηρές απώλειες, αφού έχασε τον αμυντικό Νογουέρα και τον μέσο Καμπουσάνο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Επιμέλεια: Γιώργος Τατάκης

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ