Ιντεπ. Μεντεγίν - Τζαγκουάρες
15/10 - 22:00
ΤΕΛΙΚΟ
1–1 (-)

ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ

#14 Ι Ν Η Ν Η Ιντεπ. Μεντεγίν Ιντεπ. Μεντεγίν
-
Τζαγκουάρες Τζαγκουάρες Η Ν Ι Η Ι #17
Atanasio Girardot (45.943) Αίθριος 405 χλμ. Κωδ. 838

Ιντεπ. Μεντεγίν - Τζαγκουάρες Προγνωστικά

Γιώργος Τατάκης
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Σίγουρα ανώτερο σύνολο και δυνατή στην έδρα της η Μεντεγίν, ωστόσο η εικόνα της είναι τραγική τον τελευταίο καιρό, ξεκάθαρα ντεφορμέ και σίγουρα δεν είναι για 1,65 έστω και κόντρα στην υποδεέστερη Τζαγκουάρες. Ιδιαίτερα αδύναμη και η φιλοξενούμενη, ειδικά μακριά από την έδρα της, συνεπώς δεν μπορούμε να ψάξουμε την κόντρα, Νο bet.

Ιντεπ. Μεντεγίν - Τζαγκουάρες Ανάλυση

Ιντεπ. Μεντεγίν

Ι Ν Η Ν Η
  • ⊙ Δύο νίκες στα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις
  • ⊙ 7 νίκες στα 10 τελευταία στην έδρα της (πρωτ.)
  • ⊙ Τα 6/7 τελευταία εντός στο G/G (πρωτ.)

Ανάλυση

Μέχρι και ντροπιαστική μπορεί να θεωρηθεί η ήττα με 1-0 στην έδρα της Τσίκο, όχι μόνο διότι ηττήθηκε από μια εκ των χειρότερων ομάδων της κατηγορίας, αλλά κυρίως λόγω της πολύ κακής εμφάνισης που είχε και πάλι. Τραγική εικόνα στο πρώτο μέρος, άφησε τη γηπεδούχο να δείχνει κατά πολύ ανώτερη, δεν βελτιώθηκε ούτε στο β’, με την πιο κινητική αντίπαλο να βρίσκει δίκαια πέναλτι και να ευστοχεί στο 78’. Αφού κλείστηκε η Τσίκο, πήρε λίγα μέτρα στο γήπεδο και η πιο σοβαρή φάση της βρήκε στο δοκάρι, από εκεί και πέρα τίποτα παραπάνω. Εκεί που η νίκη της προηγούμενης κόντρα στην Κούκουτα στο ντεμπούτο του Άλβαρες, έδειχνε πως θα άλλαζε τα πράγματα, τελικά φαίνεται πως θα παραμείνει στα ίδια… Επανήλθε από τραυματισμό ο δεξιός εξτρέμ Κορτές (7/0). Με την U20 της Κολομβίας ο επιθετικός Έντουϊν Μοσκέρα (5/0), ο μέσος Ντίας (2/0) και ο μεσοεπιθετικός Κουέστα (9/1).

Τζαγκουάρες

  • ⊙ 6 ήττες στα 9 τελευταία
  • ⊙ 5 N/G στα τελευταία 6, τα 4 τελευταία με Under 2,5
  • ⊙ 14 ήττες στα τελευταία 16 εκτός

Ανάλυση

Με κακή εμφάνιση κατάφερε και πήρε το 1-1 εντός κόντρα στη φορμαρισμένη Σάντα Φε, εκμεταλλευόμενη τις πολλαπλές άστοχες προσπάθειες της φιλοξενούμενης. Σε έντονα παθητικό ρόλο από τα πρώτα κιόλας λεπτά, κάλλιστα θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με δύο γκολ στην πλάτη της. Ίδιο μοτίβο και στο β’, νωρίς και φυσιολογικό το 0-1 στο 53’. Εκεί αναγκάστηκε να ξυπνήσει, να κάνει κάπως αισθητή την παρουσία της και να βρει την ισοφάριση (72’), στην πρώτη ουσιαστική της φάση, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια και πανέμορφο τελείωμα του Μένα. Κλείστηκε εκ νέου στην πορεία, για καλή της τύχη, ο διαιτητής δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι εις βάρος της. Παραμένει τραυματίας ο στόπερ Ερνάντες (8/0), ενώ αμφίβολος δίνεται ο μεσοαμυντικός Μοσκέρα (13/0).

Ιντεπ. Μεντεγίν - Τζαγκουάρες Στατιστικά

Ιντεπ. Μεντεγίν - Τζαγκουάρες Προιστορία

Βαθμολογία Α Κολομβίας

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 39