foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Basket League: Preview σεζόν 2020-2021

Previews Πρωταθλημάτων | 13 Οκτ 2020 12:47
Basket-League-Preview-σεζόν-2020-2021.jpg

Επιτέλους ξεκινάει… Με μία εβδομάδα καθυστέρηση από την προγραμματισμένη έναρξη η Basket League επιστρέφει στη ζωή μας στοιχηματικά δίχως την ομάδα που απασχόλησε κατά κόρον την τελευταία διετία, δηλαδή τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι ουσιαστικά διαλύθηκαν ως ΚΑΕ αφού δεν κατάφερε ο ιδιοκτήτης της να την μοσχοπουλήσει σε… επενδυτές και τη νέα σεζόν θα παίζει (μπαίνοντας από το… παράθυρο) στη Β Εθνική. Εκτός του Πανιώνιου άλλες τρεις ομάδες αποχώρησαν. Το Ρέθυμνο που έπεσε στα τοπικά της Κρήτης μετά την αποχώρηση του χρηματοδότη Κωστή Ζομπανάκη, ο Ήφαιστος Λήμνου μετά την αποχώρηση του χρηματοδότη κ.Μπούμπουρα και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω που πούλησε το ΑΦΜ του στον Ιωνικό Νικαίας που προηγούμενα είχε αποβληθεί από την ΕΕΑ λόγω της… νεφελώδους μετοχικής του σύνθεσης. Όμορφος κόσμος αυτός της Basket League αγγελικά πλασμένος. Σημειώστε την είσοδο νέων… παικτών στην ομάδα της Λάρισας και ότι ο Άρης παίζει ξανά με δεκανίκια από τη FIBA λόγω των χρεών του.

Υπό κανονικές συνθήκες οι ομάδες που θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής δεν θα ήταν πάνω  από 8-9 αλλά στην Ελλάδα όλα επιτρέπονται. Όσο για το περιμένουμε να γίνει και φέτος χωρίς Ολυμπιακό; Ο Παναθηναϊκός παρά την αποχώρηση (;) Γιαννακόπουλου και με περιορισμένο μπάτζετ είναι ξανά το φαβορί αφού η ΑΕΚ βιάζεται και… σκοντάφτει. Ο Προμηθέας που κατέκτησε το Super Cup και το Περιστέρι συμπληρώνουν την πρώτη 4άδα που δεν σπάει με τίποτα. Από εκεί και κάτω Ηρακλής, Λαύριο και ΠΑΟΚ λογικά θα μπουν στα πλέι-οφ, Κολοσσός, Άρης, Λάρισα θα μονομαχήσουν για την 8η θέση ενώ ο Ιωνικός Νίκαιας θα αποφύγει την τελευταία θέση που… ανήκει στον νεοφώτιστο Χαρίλαο Τρικούπη.

Το σύστημα διεξαγωγής


Μετά την αποχώρηση κατά σειρά Ρεθύμνου, Ήφαιστου Λήμνου, Διαγόρα Δρυοπιδέων και Πανιώνιου έμειναν 12 ομάδες στην Α1. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε αποφασιστεί επίσημα αν και πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν προκειμένου το επόμενο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22 να διεξαχθεί με 14 ομάδες. Η ΕΟΚ έχει ήδη αναφέρει στην προκήρυξη της Α2 ότι θα ανέβουν δύο ομάδες στην Α1 και δύσκολα θα αλλάξει από τη στιγμή που έχει αρχίσει το εν λόγω πρωτάθλημα. Στον ΕΣΑΚΕ η τάση είναι να υποβιβαστεί μία ομάδα, η 12η και του χρόνου αν δεν αλλάξει η προκήρυξη της ΕΟΚ το πρωτάθλημα να γίνει με 13 ομάδες. Λίγες πιθανότητες έχει το σενάριο να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα αν και με τον ΕΣΑΚΕ κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει.

Οι 12 ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας αγώνες (22 αγωνιστικές), οι 8 πρώτες ομάδες (επίσης αν δεν αλλάξει κάτι εντός της εβδομάδας πριν την έναρξη της σεζόν) θα παίξουν στα πλέι-οφ μέχρι τους τελικούς (στις 3 νίκες). Οι ευρωπαϊκές θέσεις είναι δεδομένες για Παναθηναϊκό (Ευρωλίγκα), ΑΕΚ (BCL), Προμηθέα (EuroCup) και έτσι η 1η καλύτερη ομάδα εκτός των παραπάνω έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του BCL ενώ η αμέσως επόμενη ομάδα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του BCL.

Τι παίζουμε – Μακροχρόνια Bets

 

Περιορισμένες είναι οι καλές επιλογές στοιχηματικά για μακροχρόνια. Θα προτιμήσω το 3.00 του να είναι η Ηρακλής η καλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κατάταξη (συμπεριλαμβανομένων των πλέι-οφ) αλλά και το 2.00 στην είσοδο του Λαυρίου στα πλέι-οφ.

➡ Ηρακλής: Καλύτερη ομάδα Θεσσαλονίκης (3.00) 

➡ Λαύριο: Είσοδος στα πλέι οφ (2.00) 

Οι ομάδες της Basket League

 Παναθηναϊκός

Τι έκανε πέρυσι: Ολοταχώς για ένα ακόμη πρωτάθλημα βάδιζε ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι μέχρι την 20ή αγωνιστική όταν και διακόπηκε η σεζόν είχε υποστεί δύο ήττες όντας πάντως στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Μεταγραφές: Σχεδόν μία νέα ομάδα έχτισε για φέτος ο Παναθηναϊκός. Η αποχώρηση του Καλάθη για τη Μπαρτσελόνα αλλά και η φυγή του Φρεντέτ των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα για στοχευμένες μεταγραφές παρά τη σημαντική (κατά 50%) μείωση του μπάτζετ. Ο έμπειρος, ταλαντούχος, αλλά προβληματικός λόγω συνεχών τραυματισμών Σέρβος γκαρντ Νέντοβιτς θα είναι ο ηγέτης (και… κλοπή της σεζόν αν μείνει υγιής), ο Σαντ-Ρος από την ΤΣΣΚΑ προορίζεται για… λίμπερο σε άμυνα και επίθεση ενώ στοιχήματα είναι ο σκόρερ Φόστερ (από τη Χάποελ Χολόν) και ο Ουάιτ που απογοήτευσε πέρυσι σε Μιλάνο και Τενερίφη. Οι Όγκαστ (επέστρεψε από τη Γαλατασαράι), Μποχωρίδης (επέστρεψε από τον Άρη), Καλαϊτζίδης (επέστρεψε από τη Νεβέζις) με τους Κασελάκη και Δίπλαρο θα έχουν περισσότερο βοηθητικό ρόλο (οι τελευταίοι στην Α1). Τέλος, αποκτήθηκε με συμβόλαιο ενός μήνα και ο γκαρντ Κίφερ Σάικς.

Προπονητής – Ρόστερ: Ο Γιώργος Βόβορας αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό υπηρεσιακά όπως τις τρεις προηγούμενες φορές (αντί του Πασκουάλ η μία, αντί του Πεδουλάκη άλλες δύο) και θα σηκώσει (;) όλο το βάρος της κριτικής από τους καλομαθημένους και απαιτητικούς φιλάθλους και οπαδούς του “εξάστερου”. Θα τα καταφέρει; Δύσκολο αλλά η παρουσία των Διαμαντίδη-Αλβέρτη μετά την οικειοθελή απομάκρυνση (και ουχί αποχώρηση) από τα κοινά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εγγυάται ότι δεν θα παρθούν βιαστικές αποφάσεις τη δύσκολη στιγμή. Από το περσινό ρόστερ παραμένουν μόνο ο αρχηγός Παπαπέτρου και οι ψηλοί Παπαγιάννης και Μπεντίλ ενώ την τελευταία στιγμή προστέθηκε και ο Βουγιούκας που είχε αποδεσμευτεί στις 16 Ιουλίου και επέστρεψε δύο μήνες αργότερα λόγω της ένδειας ποιότητας στη ρακέτα.

 Παίκτες ανά θέση

PG: Μποχωρίδης, Σάικς, Καλαϊτζάκης, Δίπλαρος

SG: Νέντοβιτς, Φόστερ, Περσίδης

SF: Παπαπέτρου, Σαντ-Ρος, Κασελάκης

PF: Ουάιτ, Μήτογλου, Μπεντίλ

C: Παπαγιάννης, Όγκαστ, Βουγιούκας

 Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός είτε έτσι είτε αλλιώς είναι υποχρεωμένος να κάνει πρωταθλητισμό. Οτιδήποτε άλλο από το να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα έστω και με δραστική μείωση μπάτζετ και αποδυνάμωσης του ρόστερ θα είναι τεράστια αποτυχία απουσία Ολυμπιακού στο προσκήνιο.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


ΑΕΚ

 Τι έκανε πέρυσι: Μπορεί να έκανε κάποιες ήττες που πόνεσαν όπως για παράδειγμα από το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ και το Ρέθυμνο εκτός όμως μέχρι τη στιγμή της διακοπής ήταν στη 2η θέση με ρεκόρ 16 νίκες και 4 ήττες οδεύοντας ολοταχώς για τους τελικούς.

Μεταγραφές: Η φετινή ΑΕΚ κατ’ αρχήν χτίστηκε για να κατακτήσει το Final-8 του BCL αλλά απέτυχε παταγωδώς. Για αυτό και η απόκτηση του σκόρερ Λοτζέσκι (από την Τόφας), του ανερχόμενου Ανγκολέζου σέντερ Μορέιρα (από το Περιστέρι) και κυρίως του Ταϊρίς Ράις (από τον Παναθηναϊκό) ο οποίος έκανε πραγματικότητα τη δέσμευσή του ότι μετά το Final-8 του BCL θα αποχωρήσει και δεν θα ανανεώσει έως το τέλος της σεζόν κρεμώντας τα παπούτσια του. Αποκτήθηκαν για βάθος στο ρόστερ οι Κατσίβελης (από Προμηθέα) και Γόντικας (από Περιστέρι) ενώ αναζητούνται δύο ξένοι παίκτες αντί των Ράις και Άτκινς που αποχώρησαν μετά το Final-8 του BCL.

Προπονητής – Ρόστερ: Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου παρέμεινε για δεύτερη σερί στον πάγκο της Ένωσης μετά την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Φέτος οι απαιτήσεις λόγω της αποδυνάμωσης και του Παναθηναϊκού αλλά και των τεσσάρων τίτλων που θα διεκδικηθούν είναι αυξημένες. Παρέμειναν στο ρόστερ ο βετεράνος γκαρντ Ζήσης (ίσως στην τελευταία του σεζόν), ο 1ος αμερικανός σκόρερ στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων Κιθ Λάνγκφορντ, οι επίσης βετεράνοι Ματσιούλις, Μαυροειδής, Σλότερ, Γιάνκοβιτς και οι νεαροί Ρογκαβόπουλος και Μωραϊτης μαζί με τον τριποντάκια Γκίκα.

Παίκτες ανά θέση

PG: Ζήσης, Γκίκας, Κατσίβελης

SG: Λάνγκφορντ, Ρογκαβόπουλος, Μωραϊτης

SF: Λοτζέσκι, Γιάνκοβιτς

PF: Χρυσικόπουλος, Ματσιούλις

C: Μορέιρα, Μαυροειδής, Γόντικας, Σλότερ

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός είναι φυσικά το φαβορί αλλά για την ΑΕΚ η φετινή σεζόν είναι ευκαιρία για την υπέρβαση υπό προϋποθέσεις. Γιατί όχι λοιπόν ποντάρισμα σε αυτό το 6.00 για το να στεφτεί πρωταθλήτρια η “βασίλισσα”.

Προμηθέας Πάτρας

 Τι έκανε πέρυσι: Το δίπορτο σε EuroCup (πιο δυνατή διοργάνωση από το BCL) και Α1 κούρασε πέρυσι τον Προμηθέα που πάντως έφτασε στους 8 του EuroCup, πήγε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στην Α1 με ρεκόρ 12-7 ήταν στην 4η θέση (με ένα ματς λιγότερο) τη στιγμή της διακοπής.

Μεταγραφές: Ξεσκαρτάρισμα στους ξένους και τους βετεράνους έκανε ο Προμηθέας που έχασε τον βασικό του γκαρντ Λάνγκστον Χολ για τον Ερυθρό Αστέρα όπως νωρίτερα είχε χάσει τον Ελις για τον Ολυμπιακό. Οι Μαυροκεφαλίδης, Κατσίβελης αντικαταστάθηκαν από τους Χάρη Γιαννόπουλο (ΑΕΚ), Χριστοδούλου (Ρέθυμνο) και Λούντζη (Λαύριο), ο Τανούλης του ΠΑΟΚ είναι επένδυση για το μέλλον ενώ για τους ξένους προτιμήθηκαν οι γνώριμοι στην Α1 Αγκμεπλέσε (Κολοσσός), Νίξον (είχε παίξει στο Λαύριο) μαζί με τον βασικό πλει-μέικερ Μίλερ από τη γαλλική Ροάν και τον βετεράνο σέντερ Ντελρόι Τζέιμς από τη Μούρθια. Επέστρεψε δε μετά από έλα-φύγε δύο μηνών ο βετεράνος Σενεγαλέζος ψηλός Μοχαμάντ Φαγέ. Να σημειωθεί ότι αρχικά αποκτήθηκαν ο γκαρντ Γκάρετ και ο ψηλός Φλόιντ που έπαιξαν σε SuperCup και EuroCup αλλά μετά τη βαριά ήττα από την Τρέντο αποδεσμεύθηκαν.

Προπονητής – Ρόστερ: Ο Μάκης Γιατράς συνεχίζει για μία ακόμη σεζόν στο τιμόνι του… δικού του Προμηθέα με την ίδια συνταγή. Από το περσινό ρόστερ πέρα από τον ταλαντούχο Μαντζούκα και τους νεαρούς Μπαζίνα, Κουρουπάκη, Κολιό παρέμεινε ο διεθνής φόργουορντ Δημήτρης Αγραβάνης που θα έχει και αυξημένες αρμοδιότητες ενώ μία εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν επέστρεψε και ο βετεράνος γκαρντ Μάντζαρης που ήταν ελεύθερος.

Παίκτες ανά θέση

PG: Μίλερ, Μάντζαρης, Λούντζης, Μπαζίνας

SG: Ραντίτσεβιτς, Κολιός

SF: Γιαννόπουλος, Χριστοδούλου

PF: Αγραβάνης, Μαντζούκας, Κουρουπάκης

C: Αγκμπελέσε, Τζέιμς, Φαγέ

Εκτίμηση: Στην 4αδα θα είναι εκ των ουκ άνευ ο Προμηθέας αφού διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ τους. Θα είναι γενικώς μία ομάδα που θα ανεβάζει τον ρυθμό και το σκορ στους αγώνες του πολύ περισσότερο από πέρυσι οπότε περιμένω πολλά over.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Περιστέρι

 Τι έκανε πέρυσι: Έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον 4ο Προμηθέα το Περιστέρι σκαρφάλωσε στην 3η θέση με ρεκόρ 13 νίκες και 7 ήττες δείχνοντας ότι έχει δυναμική να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε τη σεζόν 2018-19 με την κατάκτηση της 4ης θέσης μετά τους μικρούς τελικούς.

 Μεταγραφές: Δεν… ανοίχτηκε πολύ αλλά έκανε στοχευμένες κινήσεις το Περιστέρι με πρώτη και καλύτερη αυτή του βετεράνου πάουερ φόργουορντ Λουκά Μαυροκεφαλίδη (από Ιωνικό Νίκαιας αρχικά και Προμηθέα Πάτρας μετά) που θα είναι ένας από τους πόλους στο σκοράρισμα. Ο παροπλισμένος από τον Αύγουστο του 2019 λόγω σοβαρού τραυματισμού Γιάννης Αθηναίου δείχνει έτοιμος να αναλάβει χρέη βασικού πλέι-μέικερ ενώ αποκτήθηκαν δύο ξένοι με προϋπηρεσία στην Α1 (Τζόουνς από Προμηθέα, Πετεγουέι από ΠΑΟΚ) μαζί με τους πρωτάρηδες Άρλετζ (από τη γαλλική Σολέ) και Γκάντι (από τη G-League). Τέλος, μετά τον τραυματισμό του φόργουορντ Σαλούστρου αποκτήθηκε με δίμηνο συμβόλαιο ο Αμερικανός φόργουορντ Τρε ΜακΛιν που έπαιζε στη Μπάμπεργκ.

Προπονητής – Ρόστερ: Ο Νίκος Παπανικολόπουλος που πήρε πέρυσι πριν τα μισά της σεζόν τη θέση του Ηλία Ζούρου συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας έχοντας δείξει καλά δείγματα πέρυσι. Το Περιστέρι μετά τον νεαρό πλέι-μέικερ Καράμπελα (που πέρυσι δεν είχε και τόσο καλή χρονιά) συνεχίζει να προωθεί δικά του παιδιά σαν τον Βησσαρίου, τον αλβανικής καταγωγής Τόλα και τον Ευσταθιάδη. Έμειναν από το περσινό ρόστερ οι φόργουορντ Σαλούστρος και Βασιλόπουλος μαζί με τον σέντερ Σκορδίλη και φυσικά ο 1ος σκόρερ της ομάδας Στίβεν Γκρέι.

Παίκτες ανά θέση

PG: Αθηναίου, Γκάντι, Καράμπελας

SG: Γκρέι, Ευσταθιάδης

SF: Πέτγουει,  Βησσαρίου, Σαλούστρος, ΜακΛιν

PF: Μαυροκεφαλίδης, Βασιλόπουλος

C: Τζόουνς, Άρλετζ, Σκορδίλης, Τόλα

Εκτίμηση: Ελλείψει 5ου το Περιστέρι (όπως και ο Προμηθέας) θα είναι σίγουρα στην 4αδα της κανονικής περιόδου και στα ημιτελικά των πλέι-οφ έχοντας και φέτος πολλά… καρπούζια στη μασχάλη μαζί με BCL και Κύπελλο Ελλάδας.

Ηρακλής

Τι έκανε πέρυσι: Τη χρονιά της επιστροφής του στα μεγάλα σαλόνια σχεδόν μετά από μία δεκαετία ο Ηρακλής τα πήγε περίφημα. Τη στιγμή της διακοπής με ρεκόρ 9 νίκες και 11 ήττες ήταν στην 7η θέση άρα εντός πλέι-οφ έχοντας σταθερή πορεία όλη τη σεζόν.

Μεταγραφές: Εμπειρία ελληνικών χεριών και παίκτες με προοπτική από την Αμερικανική αγορά απέκτησε ο “γηραιός”. Οι βετεράνοι Έλληνες είναι ο γκαρντ Βεργίνης (Πανιώνιος) και ο φόργουορντ Τσαϊρέλης (Ήφαιστος Λήμνου) με τον τελευταίο να παίζει και στην 3η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από Άρη και ΠΑΟΚ. Μαζί ο γκαρντ Σχίζας και ο νεαρός Γκιουζέλης ο πατέρας του οποίου ήταν βασικό στέλεχος του Ηρακλή τη δεκαετία του ‘80. Από τους ξένους ξεχωρίζει ο τριποντάκιας Μπόουλιν (από τη γερμανική Βούρτσμπουρκ), ο ρούκι στην Ευρώπη γκαρντ Τσίλντρες (από το Πανεπιστήμιο Ουέικ Φόρεστ), ο έμπειρος φόργουορντ Ντάνιελ (από τη Φορτιτούντο Μπολόνια) που είχε παίξει και παλαιότερα στην Α1 μαζί με τον φόργουορντ Σαγκς (από τη Μακάμπι Χάιφα) που είχε παίξει προ διετίας στην Κύμη.

Προπονητής – Ρόστερ: Το δίδυμο Κατζούρη-Σιγάλα που αντικατέστησε δύο μήνες πριν τη διακοπή της σεζόν τον φευγάτο για το Ισραήλ Γιάννη Καστρίτη είχε βραχύβια θητεία στον πάγκο της ομάδας. Νέος τεχνικός ανέλαβε ο Βαγγέλης Ζιάγκος που την τελευταία διετία ήταν στο Ρέθυμνο και παλαιότερα σε ΑΕΚ και Πανιώνιο. Μοναδικλός ξένος που έμεινε από το περσινό ρόστερ είναι ο Καναδός γκαρντ Χάνλαν ενώ από τους Έλληνες έμειναν οι νεαροί Φίλιος και Γεωργαλάς μαζί φυσικά με τον θηριώδη σέντερ Βασίλη Καββαδά.

Παίκτες ανά θέση

PG: Χάνλαν, Βεργίνης, Τσίλντρες

SG: Μπόουλιν, Σχίζας

SF: Σαγκς, Πετανιδης, Φίλιος

PF: Ντάνιελ, Γεωργαλάς, Γκιουζέλης

C: Μουρ, Τσαϊρέλης, Καββαδάς

Εκτίμηση: Την προηγούμενη σεζόν ήταν και με διαφορά μάλιστα από τον 13ο Άρη και 14ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης με βάση την τελική κατάταξη. Γιατί όχι και φέτος λοιπόν με απόδοση στο 3.00;

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Λαύριο

Τι έκανε πέρυσι: Το Λαύριο την τελευταία διετία είναι ομάδα που κανείς δεν την… υπολογίζει και την πατάει άσχημα. Έτσι και πέρυσι. Δεν γέμιζε το μάτι κανενός αλλά τη στιγμή της διακοπής ήταν στην 6η θέση με 11 νίκες και 9 ήττες. Πως είπατε;

Μεταγραφές: Ως συνήθως η ομάδα του Λαυρίου στράφηκε στην αγορά των απόφοιτων από τα κολέγια ή τη G-League δίχως προϋπηρεσία στην Ευρώπη (λόγω κόστους) και σε νεαρούς ταλαντούχους Έλληνες. Από τους ξένους ξεχωρίζει ο σκόρερ Άλστον μαζί με τον φόργουορντ Ντιαλό από Ντελαγουέαρ και Πρόβιντενς αντίστοιχα. Καλός δείχνει και ο Σάβατζ από το Ουέστερν Κεντάκι ενώ οι άλλοι δύο είναι ο σέντερ Μπελ του Τζάκσονβιλ και ο γκαρντ Κάρτερ από το Μισισίπι Στέιτ. Από τους Έλληνες ξεχωρίζει ο ύψους 2μ.18 σέντερ Βουλγαρόπουλος από τον Άρη, ο διεθνής φόργουορντ Σταματογιάννης από το Αγρίνιο και ο πιτσιρικάς Παπανδρέου από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Προπονητής – Ρόστερ: Ο Χρήστος Σερέλης έχει συμπληρώσει… μια ζωή στον πάγκο του Λαυρίου από το οποίο δεν φεύγει με τίποτα αφού υπάρχει αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης. Ο Έλληνας τεχνικός κράτησε από το περσινό ρόστερ τον φόργουορντ Ντέιβις ενώ ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους οι γκαρντ Μουράτος, Μαστρογιαννόπουλος, Ερμείδης ο φόργουορντ Γερομιχαλός και ο σέντερ Λεγκίκας.

Παίκτες ανά θέση

PG: Άλστον, Κάρτερ, Παπανδρέου, Μαστρογιαννόπουλος

SG: Σάβατζ, Μουράτος, Ερμείδης, Κωστόπουλος

SF: Ντέιβις, Γερομιχαλός

PF: Ντιαλό, Σταματογιάννης

C: Μπελ, Βουλγαρόπουλος, Λεγκίκας

Εκτίμηση: Όπως κάθε μα κάθε χρόνο το Λαύριο σέρνεται στα φιλικά αλλά στους επίσημους αγώνες επειδή όλοι το υποτιμούν δαγκώνει. Απρόβλεπτη ομάδα λόγω του ότι διαθέτει Αμερικανούς παίκτες άγνωστους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που έχουν κίνητρο να διακριθούν για ένα καλύτερο συμβόλαιο. Θα παίξω φυσικά, είσοδο στα πλέι-οφ στο 2.00.

Ιωνικός

Τι έκανε πέρυσι: Στον πρώτο γύρο ήταν η ομάδα-έκπληξη, ομάδα-αποκάλυψη. Όταν όμως πριν την έναρξη του 2ου γύρου πούλησε όλη τη βασική πεντάδα άρχισαν τα… περίεργα αποτελέσματα (και το σταματάμε εδώ…). Τη στιγμή της διακοπής ήταν στη 10η θέση με 8 νίκες και 12 ήττες.

Μεταγραφές: Η απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου (παλαιότερα σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Άρη, ΑΕΚ) ήταν η πιο σημαντική από την ελληνική αγορά μαζί με τον ταλαντούχο Χουγκάζ ο οποίος άφησε το Πανεπιστήμιο Νορθίστερν μετά από ένα χρόνο παρουσίας εκεί (έμεινε ο δίδυμος αδερφός του Ροβέρτος). Οι Πετρόπουλος (επέστρεψε), Μαραγκίδης, Γιατρούδης και ο νεαρός Γιώτης από τον Παναθηναϊκό δεν θα έχουν σημαντικό ρόλο. Όσο για τους ξένους, ο άσημος Σαγέντ Πρίτζετ ήταν ο 5ος ξένος που δείχνει όμως από τα πρώτα επίσημα ματς Κυπέλλου στοιχεία καλού σκόρερ όπως και ο γνωστός μας από τη θητεία του πέρυσι στον ΠΑΟΚ Άνταμ Σμιθ. Ο Ζάισλοφτ έπαιζε στην Τενερίφη ενώ ο Φιτζπάτρικ είναι μόνιμος στα μέρη μας με διάφορες ομάδες (πέρυσι στον Άρη). Τέλος ο σέντερ Λουλ πρωτάρης στην Ευρώπη δεν… γεμίζει το μάτι.

Προπονητής – Ρόστερ: Τα φύγε-εσύ έλα-εσύ στον Ιωνικό είναι πρωτοφανή. Πέρυσι ξεκίνησε ο Κουφός που απολύθηκε μετά το πρώτο επίσημο ματς και μέχρι το τέλος της σεζόν είχαν γίνει άλλες δύο αλλαγές. Φέτος ο Κουφός επέστρεψε στην ίδια θέση αλλά τουλάχιστον μετά τα δύο πρώτα επίσημα ματς (Κυπέλλου Ελλάδας) δεν έχει απολυθεί. Από την περσινή ομάδα δεν έμεινε… κανείς αφού άλλωστε είχε προλάβει να φύγει ότι καλό υπήρχε στο ρόστερ.

Παίκτες ανά θέση

PG: Σμιθ, Τολιόπουλος, Γιατρούδης

SG: Ζάισλοφτ, Πρίτζετ. Γιώτης

SF: Πετρόπουλος, Κουντουράς, Χατζηκυριάκος

PF: Φιτζπάτρικ, Μαραγκίδης,

C: Λουλ, Χουγκάζ

Εκτίμηση: Πέρυσι στον 2ο γύρο ο Ιωνικός απασχολούσε κάθε εβδομάδα τους μπουκ. Για να δούμε φέτος τι θα συμβεί. Λόγω Σμιθ και Πρίτζετ θα κάνει κάποιες νίκες εντός έδρας. Όμως είναι ομάδα χωρίς βάθος καθώς μετά τον 7ο παίκτη υπάρχει χάος.

Λάρισα

Τι έκανε πέρυσι: Για πρωτάρα στην Α1 η Λάρισα τα πήγε μια χαρά αφού τη στιγμή της διακοπής της προηγούμενης σεζόν βρισκόταν εντός πλέι-οφ, στην 8η θέση με ρεκόρ 8 νίκες 12 ήττες μακριά από τους ουραγούς.

Μεταγραφές: Ρεκόρ… μεταγραφών έκανε η Λάρισα που άλλαξε σχεδόν όλο το ρόστερ της. Από την αγορά των Αμερικανών πήρε δύο που έπαιζαν στην Α1, τον πρώην ΝΒΑερ Τζέρι Σμιθ από τον Ήφαιστο και τον Κεν Μπράουν από τον Άρη. Οι Γκούντγουιν (από τη Β Τουρκίας), Ρόι (απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μιλγουόκι) και Ουέμπ (από τη G-League) συμπληρώνουν την πεντάδα. Από την ελληνική αγορά σημαντική είναι η προσθήκη του γκαρντ του Παναθηναϊκού Παπαδάκη, του έμπειρου φόργουορντ Μούρτου (Ήφαιστος) και του Μιχάλη Καμπερίδη του Ρεθύμνου ενώ οι Κώττας (Ιωνικός), Σπυρόπουλος (Ελευθερούπολη) και ο αμερικανοαναθρεμμένος μπασκετικά Μόσιαλος θα έχουν θέση στη 12αδα.

Προπονητής – Ρόστερ: Με 13 νέους παίκτες πρόκειται για μία νέα ομάδα αφού το παράδοξο είναι πως έμεινε μόνον ένας ξένος, ο πρώην πρωταθλητής του ΝΒΑ Μπράντον Ρας παρότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες κυρίως του Ισραήλ. Προπονητής ανέλαβε ο Κύπριος Λίνος Γαβριήλ ο οποίος πέρυσι ήταν στον πάγκο του Ιωνικού Νίκαιας και παραμένει Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Παίκτες ανά θέση

PG: Μπράουν, Μόσιαλος, Ρόι

SG: Παπαδάκης, Σμιθ, Τσιούλκας

SF: Ρας, Μούρτος, Καμαράς

PF: Ουέμπ, Καμπερίδης, Σπυρόπουλος

C: Γκούντγουιν, Κώττας

Εκτίμηση: Σε ένα πρωτάθλημα που δεν θα υπάρχει υποβιβασμός κατά τα φαινόμενα η Λάρισα θα κάνει το… κομμάτι της. Κυκλοφορούν διάφορες φήμες για τους ανθρώπους που εμπλέκονται στο μάνατζμεντ την φετινή σεζόν αλλά κρατάμε επιφυλάξεις μέχρι να ξεκινήσουν οι αγώνες και έχουμε δείγματα γραφής.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Κολοσσός Ρόδου

Τι έκανε πέρυσι: Τίμια η περσινή πορεία του Κολοσσού που δεν κινδύνευσε αφού υπήρχαν σαφώς χειρότερες ομάδες. Τη στιγμή της διακοπής είχε 8 νίκες και 12 ήττες βρισκόμενο στην 9η θέση ισόβαθμος με τη Λάρισα.

Μεταγραφές: Αν η Λάρισα κράτησε έναν παίκτη, ο Κολοσσός δεν κράτησε ούτε για… δείγμα από την περσινή σεζόν. Κινήθηκε με ιδιαίτερο τρόπο στην αγορά των ξένων αφού απέκτησε τρεις Αμερικανούς, τον πλέι-μέικερ Άρτις από την Ολίμπια Λουμπλιάνα, τον γκαρντ Λάιλ που αποφοίτησε από το Νιου Μέξικο και τον φόργουορντ Γκόινς και τρεις παίκτες από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες! Τον Σέρβο φόργουορντ Άντριτς που έπαιζε στη γερμανική Γκέτιγκεν, τον Τούρκο σέντερ Καντέρ από τη Μπανταλόνα και τον Βέλγο διεθνή ψηλό Τουμπά από τη Μούρθια! Στοχευμένες κινήσεις από την ελληνική αγορά με τους βετεράνους Ξανθόπουλο (Περιστέρι), Λιάπη (έπαιζε στη Β Ισπανίας) και Ζάρα (Ηρακλή) να προσθέτουν εμπειρία και τους νεαρούς Καμαριανό (Πανιώνιος), Μπιλλή (επιστρέφει για 3η φορά!) και Αρσενόπουλο (Ολυμπιακός).

Προπονητής – Ρόστερ: Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία με τον προπονητή Άρη Λυκογιάννη ο οποίος είχε συμβόλαιο και για τη φετινή σεζόν αλλά υπήρχαν μεγάλες διαφωνίες με τη διοίκηση και αποχώρησε με όχι και τόσο καλό τρόπο όπως λένε οι κακές γλώσσες. Στη θέση του ανέλαβε ο Ηλίας Κατζούρης ο οποίος παλαιότερα πέρασε ως βοηθός από την Εθνική Ελλάδας (με Τρινκιέρι), την ΑΕΚ και πέρυσι για 2 μήνες ήταν πρώτος προπονητής στον Ηρακλή.

Παίκτες ανά θέση

PG: Άρτις, Ξανθόπουλος

SG: Λάιλ,  Ζάρας, Λιάπης

SF: Άντριτς, Μπιλλής, Αρσενόπουλος

PF: Γκόινς, Καμαριανός

C: Καντέρ,  Τουμπά

Εκτίμηση: Μιά χαρά ρόστερ τηρουμένων των αναλογιών και του μπάτζετ έφτιαξε ο Κολοσσός. Με εμπειρία και ταλέντο. Δεν έχει βέβαια βάθος και πολλές λύσεις αλλά θα κάνει ζημιές. Θα πόνταρα στην παρουσία του στα πλέι-οφ στο χαμηλό πάντως 1.75.

Άρης

Τι έκανε πέρυσι: Σώθηκε από τον… κορονοϊό. Όπως και ο συμπολίτης ΠΑΟΚ ο Άρης είχε καταστροφική πορεία. Τη στιγμή της διακοπής με ρεκόρ 6 νίκες και 14 ήττες βρισκόταν στην 13η θέση, θέση υποβιβασμού στην Α2 με ελάχιστες ελπίδες παραμονής.

Μεταγραφές: Το ότι κατάφερε να πείσει FIBA, BAT και πιστωτές ότι θα εξοφλήσει τα χρωστούμενα (κάτι παραπάνω από 600.000 ευρώ) αν και τους προηγούμενους 11 μήνες δεν έδωσε ούτε σεντ από τα 280.000 ευρώ σε ανεξόφλητες οφειλές ανάγεται στη σφαίρα του θαύματος. Το ότι θα αποπληρώσει τα χρέη δίχως έσοδα, δίχως κόσμο στα γήπεδα ανάγεται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας… Κουτσά-στραβά πάντως έφτιαξε αξιόμαχη ομάδα με νέους ξένους από ομάδες της Α1 τους ΝτεΚόζι (Λαύριο), Σούλερ (Ηρακλής) και τον πρώην πρωταθλητή του ΝΒΑ Μάριο Τσάλμερς από την ΑΕΚ. Από την ελληνική αγορά πήρε πακέτο από τον Ήφαιστο Λήμνου που κατέβασε ρολά τον βετεράνο Χαριτόπουλο και τον γκαρντ Σταμάτη και από τον Ηρακλή τον πλέι-μέικερ Καλαϊτζίδη όπως και τον σέντερ Γεωργάκη ενώ λίγο πριν την έναρξη της σεζόν αποκτήθηκε και 3ος παίκτης που έπαιζε στον Ήφαιστο, ο γκαρντ-φόργουορντ Μάριο Λιτλ.

Προπονητής – Ρόστερ: Ο Σάββας Καμπερίδης θα συνεχίσει να σηκώνει τον… σταυρό προσπαθώντας να κάνει μαγικά για να κρατήσει ζωντανό τον Άρη και φέτος. Από την περσινή ομάδα έμειναν ο διεθνής Βόσνιος ριμπάουντερ Μιλόσεβιτς και ο Μαυροβούνιος ψηλός Ντραγκίτσεβιτς μαζί με τον σέντερ Σλαφτσάκη και τους Φλιώνη, Νετζόπογλου.

Παίκτες ανά θέση

PG: Τσάλμερς, Φλιώνης, Καλαϊτζίδης

SG: Σούλερ, Λιτλ, Σταμάτης, Νετζίπογλου

SF: ΝτεΚόζι, Σιδηροηλίας

PF: Σλαφτσάκης, Μιλόσεβιτς, Πετανίδης

C: Ντραγκίτσεβιτς, Χαριτόπουλος, Κουζέλογλου, Γεωργάκης

Εκτίμηση: Και που έφτιαξε ομάδα στο παρά πέντε επιτυχία είναι. Μην έχουμε όμως και απαιτήσεις παίζοντας άγνωστο για πόσο διάστημα στη σεζόν χωρίς κόσμο άρα χάνοντας ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της δυναμής του. Ταβάνι η είσοδος στα πλέι-οφ αν και δεν το βλέπω.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ

Τι έκανε πέρυσι: Δεν υποβιβάστηκε όπως και θα έπρεπε λόγω κορονοϊού. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο χειρότερος στην ιστορία και με τις εμφανίσεις και τη συνολική του εικόνα δεν θα γλίτωνε την Α2 με ρεκόρ 5 νίκες και 15 ήττες όντας τελευταίος στη βαθμολογία.

Μεταγραφές: Αφού προχώρησε σε διακανονισμούς με οφειλέτες ώστε να αρθούν τα ban από τη FIBA έκανε μαζεμένες σε λίγες μέρες μεταγραφές με τη διοίκηση μετά να ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει οικονομικά αφού χρήματα για να βγει η σεζόν δεν υπάρχουν! Από την αγορά των ΗΠΑ αποκτήθηκε ο μικρός αδερφός του Ναζ Μήτρουλ-Λονγκ, Ελάιζα που έπαιζε στο Νεβάδα Λας Βέγκας, ο επίσης ρούκι στην Ευρώπη σέντερ Χέρντον που έπαιζε στη G League, ο φόργουορντ Μπιτς που έπαιζε στο Αμβούργο και τρεις παίκτες με προϋπηρεσία στην Α1, ο σκόρερ Λαβ (Χολαργός, Κολοσσός), ο γκαρντ Γκρίφιν (Κολοσσός, ΑΕΚ) και ο φόργουορντ Τέρνερ (Ήφαιστος). Συμπαθητικές οι κινήσεις και από την ελληνική αγορά με τον βετεράνο γκαρντ Παπαντωνίου, τον σέντερ Κακλαμανάκη, τον φόργουορντ Καμπερίδη και τον ψηλό Τσαλμπούρη που αποκτήθηκε αρχικά για δύο μήνες.

Προπονητής – Ρόστερ: Ο Κώστας Μέξας που ήταν στο πάγκο στο δεύτερο μισό της σεζόν μέχρι τη διακοπή παρά τις παλινωδίες της διοίκησης τελικά παρέμεινε στο πόστο του αλλά οι κακές γλώσσες λένε πως δεν έχει και πολλά στηρίγματα. Από την περσινή ομάδα ουσιαστικά έμεινε μόνο ο 38χρονος φόργουορντ Μαργαρίτης και δύο νεαροί αφού αρκετοί άλλοι χάθηκαν...

Παίκτες ανά θέση

PG: Μήτρου-Λονγκ, Παπαντωνίου

SG: Λαβ, Γκρίφιν, Παπασάβογλου

SF: Τέρνερ, Μπιτς, Καμπερίδης

PF: Μαργαρίτης, Τσαλμπούρης

C: Χέρντον, Ιατρίδης, Κακλαμανάκης

Εκτίμηση: Ρόστερ μίας χρήσης το φετινό για τον ΠΑΟΚ με τη δαμόκλειο σπάθη του οικονομικού κραχ να πλανάται ήδη πάνω από την ομάδα. Θα μπορέσει μέχρι να… σκάσει η φούσκα να έχει πετύχει τις νίκες που θέλει;

Χαρίλαος Τρικούπης

Τι έκανε πέρυσι: Κατέκτησε διά περιπάτου το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας έχοντας “καθαρίσει” την πρωτιά που έδινε την απ’ ευθείας άνοδο στην Α1 αρκετές αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Μεταγραφές: Πέντε ξένους (έχει θέση για έναν ακόμη) και τρεις φτηνούς Έλληνες πρόσθεσε στο ρόστερ της η νεοφώτιστη ομάδα. Λόγω έλλειψης χρημάτων οι κινήσεις της ήταν πολύ μετρημένες με ξένους από τα χαμηλότερα ράφια. Οι δύο από τους ξένους προέρχονται κατευθείαν από το κολέγιο, ο γκαρντ Γκριν από την Ιντιάνα και ο σκόρερ Μάθις από το Όρεγκον. Ένας, ο ψηλός Τσαντ Μπράουν έπαιζε στη G-League ενώ οι άλλοι δύο έπαιζαν χαμηλού επιπέδου πρωταθλήματα το βουλγάρικο (ο σέντερ Αμάρντι από τη Λέφσκι Σόφιας). Όσο για τον Τζαζμαρ Φέργκιουσον που αποκτήθηκε δέκα μέρες πριν την έναρξη της σεζόν αντικατέστησε τον κομμένο Κόκφιλντ. Από τους Έλληνες λίγα ματς στην Α1 είχε παίξει ο Μοτσενίγος (έπαιζε στην Α2), ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ Χατζηνικόλας ενώ Χονδρογιάννης και Γράβας έπαιζαν στην Α2. Την τελευταία στιγμή το ρόστερ ενισχύθηκε με τον Γιάννη Αγραβάνη ο οποίος ανήκε στην ΑΕΚ, έπαιξε δανεικός στο Περιστέρι και έκανε προετοιμασία με τον Άρη.

Προπονητής – Ρόστερ: Ο Ντίνος Καλαμπάκος επιστρέφει στην Α1 ως προπονητής μετά την τελευταία θητεία του προ τριετίας στον Κόροιβο Αμαλιάδας έτοιμος για μία… ακόμα επικίνδυνη αποστολή. Από το περσινό ρόστερ του Χαρίλαου Τρικούπη στην Α2 έμειναν οι γκαρντ Καζανάς και Ναούμης και ο φόργουορντ Τσαπατώρης.

Παίκτες ανά θέση

PG: Γκριν, Φέργκιουσον, Γυφτάκης, Καζανάς

SG: Μάθις, Μοτσενίγος, Ναούμης

SF: Αγραβάνης, Χονδρογιάννης, Χατζηνικόλας

PF: Μπράουν, Λάνγκφορντ, Τσαπατώρης

C: Αμάρντι, Γράβας, Σαχπατζίδης

Εκτίμηση: Αν υπάρχει στοίχημα για την τελευταία θέση στην κατάταξη αυτή ανήκει πιθανότατα στον Χαρίλαο Τρικούπη που θα παλέψει υπό προϋποθέσεις με τον Ιωνικό Νίκαιας για να την αποφύγει. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που δεν θα κάνει… καριέρα στην Α1.

Επιμέλεια: Γιάννης Ψαράκης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ