foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ48
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αγγλία, National: Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 01 Οκτ 2020 16:12
Αγγλία-National-Preview-σεζόν-2020-21.jpg

Ο… Deadpool, οι δύο Κάουντι και… οι άλλοι

Η Νάσιοναλ Λιγκ, περισσότερο γνωστή ως Κόνφερενς (σ.σ. όνομα που είχε μέχρι τη σεζόν 2015-16), είναι η πέμπτη κατηγορία στην πυραμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ουσιαστικά είναι ημιεπαγγελματική, αποτελεί την είσοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες (όσον αφορά την πρωταθλήτρια και τη νικήτρια των πλέι oφ), ή στις ερασιτεχνικές (όσον αφορά τις ομάδες που υποβιβάζονται από τη Λιγκ 2). Ήταν η τελευταία από τις 5 πρώτες κατηγορίες που σταμάτησε πέρυσι εξαιτίας της πανδημίας και η τελευταία που θα ξεκινήσει φέτος.

Η μέθοδος «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα» χρησιμοποιήθηκε πέρυσι για να βγει η τελική βαθμολογία, έγιναν πάντως οι αγώνες πλέι-οφ με τη Χάρογκεϊτ να κάνει την έκπληξη επικρατώντας στο τελικό με 3-1 της Νοτς Κάουντι, του μεγάλου ονόματος της κατηγορίας. Δύο χρόνια πριν η Κάουντι είχε τον… τίτλο της αρχαιότερης επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγγλίας, από τα ιδρυτικά μέλη της λίγκας. Για πρώτη φορά στην ιστορία της πέρυσι βρέθηκε εκτός επαγγελματικών κατηγοριών, φέτος θα είναι η δεύτερη, ευελπιστεί στην άνοδο, είναι μεταξύ των φαβορί, ήταν όμως και πέρυσι.

Η φετινή Νάσιοναλ καθυστέρησε αρκετά, υπήρχε η ελπίδα παρουσίας οπαδών στα μέσα Οκτωβρίου, το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού όμως ανάγκασε την αγγλική κυβέρνηση να προβεί σε σκληρά μέτρα και η επιστροφή των οπαδών πριν από την άνοιξη φαντάζει αδύνατη. Μεγάλο το πλήγμα για τους συλλόγους που ζήτησαν «σημαντικό πακέτο οικονομικής υποστήριξης» από την κυβέρνηση, αναμένεται πάντως να δοθεί ενίσχυση. Σημαντικό γεγονός η διάλυση της Μάκλσφιλντ, συνέβη δύο βδομάδες πριν από τη σέντρα της Νάσιοναλ. Έγινε μια προσπάθεια της Έμπσφιλντ (σ.σ. που υποβιβάστηκε πέρυσι) να πάρει τη θέση της, είχε όμως ήδη βγει το πρόγραμμα, οπότε η σεζόν θα διεξαχθεί με 23 ομάδες.

Σύστημα διεξαγωγής

Πρωτάθλημα 24 ομάδων με 2 γύρους και 46 αγωνιστικές, φέτος όμως οι ομάδες θα είναι 23 μετά την διάλυση της Μάκλσφιλντ, οπότε κάθε ομάδα θα δώσει 44 ματς. Η αποπομπή της έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου, επίσημα θα λάβει χώρα στις 12 Οκτωβρίου, μέχρι τότε οι αγώνες θα αναβάλλονται. Η πρωταθλήτρια παίρνει απευθείας το εισιτήριο για τη Λιγκ 2, με τις θέσεις 2-7 να παίζουν στα πλέι οφ. Η 2η και 3η ομάδα της τελικής βαθμολογίας πάνε απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφ, ενώ οι θέσεις 4-7 σχηματίζουν τα προημιτελικά των πλέι οφ. Η νικήτρια των πλέι-οφ ανεβαίνει στη Λιγκ 2 της Αγγλίας. Με την Μάκλσφιλντ να έχει πάψει πια να υφίσταται υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίες ομάδες από τις 23 που θα πάρουν μέρος. Κριτήρια ισοβαθμίας: α) διαφορά τερμάτων, β) καλύτερη επίθεση, γ) μεταξύ τους ματς.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Νοτς Κάουντι 2. Στόκπορτ 3. Γέοβιλ 4. Σόλιχαλ
5. Ρέξαμ 6. Χάλιφαξ 7. Μπαρνέτ 8. Μπόρεχαμ
9. Ντάγκεναμ 10. Μπρόμλεϊ 11. Όλντερσοτ 12. Τορκί
13. Σάτον 14. Ίστλι 15. Γουόκινγκ 16. Τσέστερφιλντ
17. Χάρτλπουλ 18. Ντόβερ 19. Όλτρινχαμ 20. Μέιντενχεντ
21. Κινγκς Λιν 22. Γουίλντστον 23. Γουέιμαουθ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Τζον Ρούνεϊ Μεσοεπιθετικός Μπάροου Στόκπορτ
Ελίσα Σαμ Επιθετικός Άρντα Νοτς Κάουντι
Χόρσφιλντ Μέσος Σκάνθορπ Ρέξαμ
Νάτζεντ Αμυντικός Όλνταμ Στόκπορτ
Ρόουζ Μεσοεπιθετικός Στίβενεϊτζ Μπαρνέτ

Τι παίζουμε

 

Η Νοτς Κάουντι είναι και πάλι μεταξύ των φαβορί, η κατηγορία είναι πολύ… μικρή για το μέγεθος της, αν δεν πάρει όμως και φέτος την άνοδο κινδυνεύει να «κολλήσει». Οι αποδόσεις δίνουν προβάδισμα στην Στόκπορτ που έχει κάνει ποιοτικές προσθήκες, με αυτή του Τζον Ρούνεϊ να ξεχωρίζει, μπορεί να χτυπήσει στα ίσα τον τίτλο. Η Ρέξαμ είναι σε θέση να αλλάξει τα δεδομένα αν ο Ράιαν Ρέινολντς πάρει τελικά τις μετοχές της, η Γέοβιλ αναμένεται να βρεθεί στα πλέι οφ. Το 6.00 στο οποίο προσφέρεται για κατάκτηση του τίτλου από τη Νοτς Κάουντι έχει αξία, εκτός αν πιστέψετε στο όνειρο… Ρέινολντς και ποντάρετε -έστω και σαν fun bet- στο 20.00 που συνοδεύει τη Ρέξαμ.

➡ Νοτς Κάουντι: Κατάκτηση πρωταθλήματος National (6.00) 

Οι ομάδες της National Αγγλίας

Νοτς Κάουντι

Τι έκανε πέρσι: Έχασε στον τελικό των πλέι οφ με 3-1 από τη Χάρογκεϊτ και μαζί την άνοδο, τεράστια απογοήτευση. Το ρόστερ άρχισε να γεμίζει από το ξεκίνημα της σεζόν, άργησε πολύ να βρει σταθερότητα (τον Δεκέμβρη άρχισε να πείθει), η πανδημία μόνο δικαιολογία μπορεί να αποτελέσει, όφειλε -βάσει μπάτζετ και ρόστερ- να έχει πάρει την απευθείας άνοδο.

Προπονητής: Νιλ Άρντλεϊ (47 ετών). Ήρθε τον Νοέμβριο του 2018, δεν κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στη Λιγκ 2. Παρά την περσινή αποτυχία, παρέμεινε στο πόστο του, η άνοδος είναι και φέτος μονόδρομος, έχοντας το κουμάντο για δεύτερη σερί σεζόν από το ξεκίνημα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ως ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της «τρελής συμμορίας» της Γουίμπλεντον για 11 συναπτά έτη. Η ομάδα που πήρε τη θέση της Γουίμπλεντον και ιδρύθηκε από τους οπαδούς της ήταν η πρώτη που προπόνησε, η δεύτερη είναι η Νοτς Κάουντι, η πίεση φέτος αναμένεται πολύ μεγαλύτερη από την περσινή.

Έδρα: Meadow Lane Stadium (19.588)

Μεταγραφές: Έκανε πάλι σημαντικές μεταγραφές, o Άρντλεϊ πιστεύει πολύ στον -ύψους 1.95- Βέλγο επιθετικό, Ελίσα Σαμ, που ήρθε από την Άρντα της Βουλγαρίας. Μαζί με αυτόν ήρθε ο γκολκίπερ Πίλινγκ, που έφυγε το καλοκαίρι από την Τρανμίρ, ο 28χρονος Δανός διεθνής μέσος Κάσπερ Σλοθ και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Ρούμπεν Ροντρίγκες που έμεινε ελεύθερος από την Ντεν Μπος. Επίσης, επέστρεψε ο αμυντικός Σαμ Γκράχαμ που είχε δοθεί δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αποχώρησαν 18, το κενό του φορ Τάισον που πήγε στην Τσέστερφιλντ φαίνεται να έχει καλυφθεί, πάλι καλείται να βρει χημεία ο Άρντλεϊ.

Προετοιμασία: Έχασε στο τελευταίο φιλικό με 3-0 από τη Γιορκ πριν μια βδομάδα, 4 μέρες νωρίτερα ηττήθηκε 1-0 στην έδρα από τη Χάρογκεϊτ στο Λιγκ Τρόφι. Είχε ξεκινήσει τα φιλικά με τρεις νίκες, 2-0 την Ίλκεστον, 2-1 την Άλφρετον και 3-1 την Τέλφορντ.

Εκτίμηση: Ο Άρντλεϊ έφτασε στην πηγή πέρυσι, έχασε στον τελικό των πλέι-οφ, ο στόχος είναι η απευθείας άνοδος, έχει το ρόστερ, το know how και την περσινή εμπειρία. Μπορεί να οδηγήσει την Κάουντι στην άνοδο, αρκεί να βρει χημεία νωρίτερα απ’ ότι βρήκε πέρυσι.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Γέοβιλ

Τι έκανε πέρσι: Ήταν από τα φαβορί για την άνοδο, είχε σταθερότητα στη διάρκεια της σεζόν, η αναγκαστική διακοπή τη βρήκε στην 4η θέση, εκεί τερμάτισε και με τη μέθοδο «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα». Έχασε 2-0 στην έδρα της στα προημιτελικά των πλέι οφ από την Μπαρνέτ, η άνοδος ήταν ο στόχος, η σεζόν κρίθηκε αποτυχημένη, σε γενικές γραμμές η εικόνα της δεν ήταν κακή όμως.

Προπονητής: Ντάρελ Σαρλ (37 ετών). Για δεύτερη σερί σεζόν στον πάγκο των «Γκλόβερς», φάνηκε να εξομαλύνει την εικόνα του, είχε απομακρυνθεί για μπούλινγκ από τις ακαδημίες της Γουότφορντ, ενώ νωρίτερα είχε απολυθεί από την Στίβενεϊτζ. Φιλοδοξεί να ανακάμψει μέσα από τη Γέοβιλ.

Έδρα: Huish Park Stadium (9.566)

Μεταγραφές: Ο γκολκίπερ Άνταμ Σμιθ που ήρθε από τη Φόρεστ Γκριν και ο δεξιός μπακ Λιντμπίτερ από τη Νιούπορτ είναι δύο από τους τέσσερις δανεικούς που πήρε ο Σαρλ. Ο αμυντικός Στόντον που έμεινε ελεύθερος από τη Χάλιφαξ και ο μέσος Τζίμι Σμιθ που έμεινε ελεύθερος από την Κρόουλι αποκτήθηκαν με κανονική μεταγραφή και μπορούν να βοηθήσουν. Αποχώρησαν 13, οι 7 ήταν δανεικοί, σημαντική η απώλεια του εξτρεμ Χάιπολιτ που πήγε στη Σκάνθορπ.

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά φιλικά, στο τελευταίο έχασε 3-2 από την ομάδα κάτω των 23 της Μπόρνμουθ, νωρίτερα είχε κερδίσει 3-0 την Μπαθ. Συνολικά έκανε 3 νίκες και μία ισοπαλία σε 7 φιλικά με τον Σαρλ να ανακατεύει αρκετά την ενδεκάδα.

Εκτίμηση: Δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο κι αναμένεται να βρεθεί στην τετράδα, αρκεί να βρει γρήγορα τη σωστή χημεία ο Σαρλ. Έχει δυνατή έδρα, η απουσία οπαδών, όμως, ίσως την ακυρώσει.

Μπόρεχαμ Γουντ

Τι έκανε πέρσι: Υπέρβαση για δεύτερη φορά τις τρεις τελευταίες σεζόν, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ πέρυσι, η μέθοδος «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα» δεν της άλλαξε θέση, στην 5η τερμάτισε στην τελική βαθμολογία. Απέκλεισε στα προημιτελικά των πλέι οφ, τη Χάλιφαξ (νίκησε με ανατροπή 2-1), για να χάσει στα ημιτελικά με 1-0 από τη Χάρογκεϊτ, η οποία έφτασε μέχρι το τέλος παίρνοντας την άνοδο.

Προπονητής: Λουκ Γκάραρντ (34 ετών). Εγγύηση στον πάγκο της Γουντ. Βρίσκεται εκεί από τον Οκτώβριο του 2015 (έγινε τότε ο νεότερος τεχνικός στις 5 κορυφαίες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου), από τότε που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Έδρα: Meadow Park (4.500)

Μεταγραφές: Προσεκτικές κινήσεις, ήρθαν 5 παίκτες έφυγαν 6, οι δύο από τους οποίους ήταν γκολκίπερς. Σημαντικές οι προσθήκες του επιθετικού Κούλθιρστ που ήρθε ως ελεύθερος από την Μπαρνέτ και του αριστερού μπακ Ζέιν Φράνσις Ανγκόλ, που ήρθε κι αυτός ως ελεύθερος από την Άκρινγκτον.

Προετοιμασία: Το τελευταίο της φιλικό ήταν και το σημαντικότερο, νίκησε 1-0 τη Γουέλινγκ, είχε συνολικά 3 νίκες σε 5 τεστ με αντιπάλους μικρότερης δυναμικότητας.

Εκτίμηση: Τρεις σεζόν πριν έφτασε στα πλέι οφ ανόδου, πρόπερσι τερμάτισε στην 20ή θέση και ίδρωσε για να μείνει στην κατηγορία. Πέρυσι βρέθηκε πάλι στα πλέι οφ ανόδου, μόνο… βαρετές δεν είναι οι σεζόν της με τον Γκάραρντ στον πάγκο. Δύσκολα θα ξαναβρεθεί στα πλέι οφ, ακόμα δυσκολότερο φαντάζει να κινδυνέψει.

Χάλιφαξ

Τι έκανε πέρσι: Έφτασε στα πλέι οφ σε μια σεζόν καλύτερη απ’ ότι αναμενόταν, αφού ο Φούλαρτον είχε αποχωρήσει πριν αυτή ξεκινήσει, έπρεπε να βρει τεχνικό σε τρεις βδομάδες, ο Γουάιλντ αποδείχθηκε εξαιρετική επιλογή. Έχασε στα προημιτελικά των πλέι οφ από την Μπόρεχαμ Γουντ, όμως -τηρουμένων των αναλογιών- η σεζόν μόνο κακή δεν ήταν.

Προπονητής: Πίτερ Γουάιλντ (35 ετών). Καθόλου άσχημη η πρώτη του χρονιά στη Χάλιφαξ, παρότι ήρθε την τελευταία στιγμή. Ξεκίνησε κάνοντας το 3 στα 3, μετρούσε 5 νίκες στα 7 πρώτα παιχνίδια και η ομάδα ήταν ανταγωνιστική μέχρι το τέλος.

Έδρα: The Shay (14.061)

Μεταγραφές: Ο Γουάιλντ έκανε μεγάλες ανακατατάξεις στο ρόστερ, έφυγαν 12 παίκτες και ήρθαν 9, τελευταίο απόκτημα ο 27χρονος αμυντικός Μπιρν που έφυγε από τη Φάιλντ. Ο μέσος Σάμερφιλντ που ήρθε από τη Ρέξαμ αναμένεται να βοηθήσει πολύ, ο Νομπλ-Λάζαρους ήρθε από την Γκόλγκαρ για να καλύψει το κενό που άφησε στην επίθεση ο Ρέντσοου, ο οποίος πήγε στη Γιορκ.

Προετοιμασία: Τελευταίο φιλικό αυτό με την ομάδα κάτω των 23 της Φλίτγουντ την Τρίτη, έχασε με 4-1. Πριν από αυτό, μετρούσε μία νίκη, μία ήττα και δύο ισοπαλίες στα 4 προηγούμενα, με τον Γουάιλντ να κάνει αρκετές δοκιμές.

Εκτίμηση: Ο Γουάιλντ ξέρει καλύτερα τώρα τη Χάλιφαξ κι έδειξε πέρυσι ότι μπορεί να πωρώσει τους παίκτες του. Όσο πιο σύντομα «δέσει» η ομάδα τόσο το καλύτερο, αναμένεται να είναι ανταγωνιστική, μπορεί να βρεθεί στα πλέι οφ.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μπαρνέτ

Τι έκανε πέρσι: Αποκλείστηκε από τη Νοτς Κάουντι στα ημιτελικά των πλέι οφ, η πρόωρη διακοπή του πρωταθλήματος της βγήκε σε καλό, αφού ήταν στην 11η θέση και η μέθοδος «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα» την έβγαλε στην 7η και στα πλέι οφ, είχε πάντως παιχνίδια λιγότερα. Νίκησε 2-0 στην έδρα της Γέοβιλ στα προημιτελικά των πλέι οφ, για χάσει με το ίδιο σκορ από τη Νοτς Κάουντι στα ημιτελικά.

Προπονητής: Πίτερ Μπιντλ (48 ετών). Ανέλαβε επίσημα στις 22 Αυγούστου, δέκα μέρες μετά την αποχώρηση του Ντάρεν Κάρι που δεν τα βρήκε με τις «μέλισσες» για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής της Μπαρνέτ το 2003 (13 ματς, 3 γκολ), τελευταία του προπονητική δουλειά ήταν στον πάγκο της Χέρεφορντ, με την οποία πανηγύρισε τρεις απανωτές ανόδους, απολύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 όμως κι έκτοτε δεν έχει δουλέψει.

Έδρα: The Hive Stadium (6.500)

Μεταγραφές: Έφυγαν 16 παίκτες και ήρθαν 7, ο Μπιντλ έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Ο επιθετικός Ακινόλα που πήγε στη Σάουθεντ και ο αμυντικός Σουίνι που πήγε στη Φόρεστ Γκριν είναι οι σημαντικότερες από τις αποχωρήσεις. Ο αμυντικός Νάτζεντ που ήρθε από την Στίβενεϊντζ και ο επιθετικός Χούπερ που ήρθε από τη Ρέξαμ καλούνται να καλύψουν τα κενά.

Προετοιμασία: Έχασε 1-0 από την Ντάρτφορντ στο τελευταίο φιλικό, είχε κερδίζει 2-1 την Ντάλγουιτς Χάμλετ και 4-1 την Μπρέιντρι, ενώ είχε χάσει 2-0 από τη Χίτσιν, ο Μπιντλ είδε βελτίωση.

Εκτίμηση: Η άνοδος είναι ο στόχος, έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και φέτος, το ζητούμενο είναι αν θα… κολλήσει στον πάγκο της ο Μπιντλ.

Στόκπορτ

Τι έκανε πέρσι: Η πρόωρη λήξη της σεζόν τη βρήκε στην 8η θέση, έχασε οριακά τα πλέι οφ. Καλύτερη των προσδοκιών, αφού ήταν νεοφώτιστη κι επέστρεφε μετά από 6 χρόνια στην κατηγορία, έδειξε ότι έχει τα φόντα για κάτι παραπάνω.

Προπονητής: Τζιμ Γκάνον (51 ετών). Ικανότατος τεχνικός ήταν για μια δεκαετία παίκτης της Στόκπορτ (1990-2000), από τους λίγους τεχνικούς στις μικρές κατηγορίες που έχει άδεια UEFA Pro Licence. Έχει δουλέψει σε Ιρλανδία και Σκωτία, από το 2016 στον πάγκο της Στόκπορτ.

Έδρα: Edgeley Park (10.841)

Μεταγραφές: Έκανε δυνατές προσθήκες και θεωρείται πια από τα φαβορί για την απευθείας άνοδο. Μεγάλη μεταγραφή αυτή του μέσου Τζον Ρούνεϊ που υπέγραψε για τρία χρόνια. Πέτυχε 17 γκολ πέρυσι με τη φανέλα της Μπάροου με την οποία κατέκτησε τον τίτλο στη Νάσιοναλ. Μαζί του ήρθε ο πρώην γκολκίπερ της Ντέρμπι, Μπαρνς, ο δεξιός μπακ Σούθαμ-Χέιλς από τη Φλίτγουντ της Λιγκ 1, ο επιθετικός Ριντ από την Στίβενεϊτζ, 11 προσθήκες συνολικά, 11 και οι αποχωρήσεις μέχρι τώρα, ο Γκάνον ήταν αρκετά κινητικός στο μεταγραφικό παζάρι.

Προετοιμασία: Νίκησε 2-1 την Κιντερμίνστερ στην πρόβα τζενεράλε, μετρά 5 ήττες στα 6 τελευταία φιλικά και μία ήττα από τη Φλίτγουντ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Εκτίμηση: Αναμένεται να παλέψει με τη Νοτς Κάουντι για την απευθείας άνοδο, ο Ρούνεϊ μπορεί να την βοηθήσει να κάνει πρωταθλητισμό, μεγάλο όπλο και ο Γκάνον στον πάγκο της.

Σόλιχαλ Μουρς

Τι έκανε πέρσι: Στην 9η θέση βρέθηκε με τη μέθοδο «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα» κι έμεινε εκτός πλέι οφ. Ξεκίνησε πολύ καλά κι είχε σταθερότητα, η αιφνίδια αποχώρηση του Τιμ Φλάουερς από τον πάγκο ήταν ένα σοκ τον Γενάρη, ένα μήνα αργότερα ανέλαβε ο Τζίμι Σαν με την Μουρς να είναι στην 6η θέση που οδηγούσε στα πλέι οφ, αλλά δεν κατάφερε να την κρατήσει εκεί.

Προπονητής: Τζέιμς Σαν (41 ετών). Ανέλαβε επίσημα τον περασμένο Φλεβάρη κι ενώ στις αρχές Δεκέμβρη είχε αναλάβει προσωρινός τεχνικός στην Κιντερμίνστερ. Ήταν κόουτς για 13 χρόνια στη Γουέστ Μπρομ, μεγάλη πρόκληση η φετινή σεζόν.

Έδρα: Damson Park (5.500)

Μεταγραφές: Έφυγαν 18 παίκτες και ήρθαν 13, με τον Σαν να μειώνει αισθητά τον μέσο όρο ηλικίας. Ο αμυντικός μέσος Μέικοκ από την Κόβεντρι και ο μέσος Σμπάρα από την Μπέρτον Άλμπιον αναμένεται να βοηθήσουν. Σημαντική η αποχώρηση του μπακ Ρέκφορντ που πήγε στη Ρέξαμ.

Προετοιμασία: Νίκησε 3-1 τη Ρέμινγκτον στο τελευταίο φιλικό, έπαιξε δύο φορές με τη Χέρεφορντ μετρώντας μία νίκη και μία ήττα, 3 νίκες και μία ισοπαλία σε 5 φιλικά ο απολογισμός της.

Εκτίμηση: Στόχος τα πλέι οφ ανόδου, θα παλέψει μέχρι τέλους να μπει στην επτάδα και αν τα καταφέρει θα θεωρηθεί υπέρβαση.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Γουόκινγκ

Τι έκανε πέρσι: Αναμφισβήτητα η μεγάλη έκπληξη της περασμένης σεζόν, μόνο ως νεοφώτιστη δεν συμπεριφέρθηκε. Το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό, ξεκίνησε κερδίζοντας στην έδρα της Ντάγκεναμ, έκανε 6 σερί νίκες κι οδηγούσε την κούρσα μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Η τελική βαθμολογία τη βρήκε στη 10η θέση, άκρως πετυχημένη η σεζόν με την ομάδα να ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες της.

Προπονητής: Άλαν Ντόουσον (50 ετών). Ανέβασε με την πρώτη τους «Καρδινάλιους» στη Νάσιοναλ, κι όχι μόνο τους κράτησε πέρυσι με χαρακτηριστική άνεση αλλά έκανε και την υπέρβαση διεκδικώντας μια θέση στα πλέι οφ ανόδου. Ξάφνιασε πολλούς που πίστευαν ότι θα τα βρει σκούρα στην κατηγορία δουλεύοντας σε μια φουλ ερασιτεχνική ομάδα.

Έδρα: Kingfield Stadium (6.036)

Μεταγραφές: Προσεκτικές κινήσεις παρά τις ανακατατάξεις, έφυγαν 14 παίκτες και ήρθαν 10, ξεχωρίζει ο εξτρεμ Γκόντερντ που ήρθε από την Έμπσφλιτ και ο μέσος Κούπερ από τη Χάλιφαξ. Μεγάλο το κενό που αφήνει ο Λόζα στην επίθεση, αφού τελείωσε ο δανεισμός του από την Τσέλμσφορντ και μεταγράφηκε στην Κινγκς Λιν Τάουν.

Προετοιμασία: Έχασε 3-1 από τη Χάμπτον & Ρίτσμοντ στο τελευταίο φιλικό, η προετοιμασία πήγε πάντως καλά με μία ήττα σε 6 φιλικά, κυρίως με υποδεέστερους αντιπάλους.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα… πιάσει στον ύπνο για δεύτερη σερί σεζόν τις άλλες ομάδες, στοχεύει σε μια εύκολη παραμονή κι ότι προκύψει. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά με οδηγό την περασμένη σεζόν μπορεί να τα καταφέρει.

Ντόβερ

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στην 11η θέση, κυρίως γιατί δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τις εντυπωσιακές εκτός έδρας επιδόσεις της. Η πιο επικίνδυνη ομάδα μακριά από την έδρα της, έχασε όμως αρκετούς βαθμούς εντός, σε μια σεζόν που έδειχνε ότι μπορεί να μπει στα πλέι οφ.

Προπονητής: Άντι Χέσενταλερ (54 ετών). Ξέρει την ομάδα όσο λίγοι (ήταν παίκτης-προπονητής της την τριετία 2007-2010) επέστρεψε τον Οκτώβριο του 2018 και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Ικανότατος τεχνικός που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία.

Έδρα: Crabble Athletic Ground (5.745)

Μεταγραφές: 11 αποχωρήσεις και μόλις 4 προσθήκες, ο αριστερός μπακ Γουντ από την Μπρόμλεϊ, ο γκολκίπερ Μπέξον από τη Χάρλοου, ο εξτρεμ Ρόουζ από την Γκρίμσπι και ο 19χρονος μεσοαμυντικός Μπραμπλ από τους νεαρούς της Τζίλινγχαμ.

Προετοιμασία: Ήττα με 3-0 στο τελευταίο φιλικό από την Μέιντστοουν, είχε φέρει 1-1 με την Ντάρτφορντ 4 μέρες πριν, 2 νίκες και 2 ισοπαλίες ο απολογισμός σε 7 φιλικά.

Εκτίμηση: Στόχος είναι τα πλέι οφ, αν μπορέσει να αξιοποιήσει περισσότερο την έδρα της ίσως τα καταφέρει, μια θέση στη μέση της βαθμολογίας δείχνει πιο πιθανή, αν δεν προσέξει μπορεί να βρεθεί χαμηλότερα.

Χάρτλπουλ

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στη 12η θέση, η προηγούμενη σεζόν την είχε βρει στη 16η, ήθελε όμως μια θέση στα πλέι οφ τη σεζόν που τελείωσε. Μέσα Οκτώβρη μετρούσε μία νίκη σε 7 παιχνίδια, έδιωξε τον Κρεγκ Χίγνκετ (σ.σ. προσωπικός φίλος του προέδρου ο τεχνικός με μεγάλη ιστορία στην ομάδα), με τον Σουίνι υπηρεσιακό έκανε τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, ανέλαβε στη συνέχεια ο Τσάλινορ αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Προπονητής: Ντέιβ Τσάλινορ (44 ετών). Ήρθε τον περασμένο Νοέμβριο, ένα μήνα πριν είχε φύγει από τη Φάιλντ, την οποία είχε ανεβάσει στη Νάσιοναλ το 2017. Προσπάθησε να προλάβει την πρώτη επτάδα με τη Χάρτλπουλ, το… σκαρφάλωμα όμως δεν ήταν εύκολο.

Έδρα: Super 6 Stadium (7.856)

Μεταγραφές: Ο Τσάλινορ έκανε… ξεσκαρτάτισμα, έφυγαν 17 παίκτες και ήρθαν 10, ξεχωρίζουν ο μπακ Φέργκιουσον που ήρθε από τη Γιορκ και ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός Λιντλ από τη Γουόλσολ. Δυσαναπλήρωτο το κενό του φορ Τζέιμς που πήγε στην Μπάροου.

Προετοιμασία: Νίκησε με 4-1 την Γκέιτσχεντ στο τελευταίο φιλικό, τα δύο προηγούμενα που είχε προγραμμάτισε ακυρώθηκαν λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, γκολ/γκολ και τα τρία τελευταία ματς της προετοιμασίας.

Εκτίμηση: Από τις σταθερές αξίες της κατηγορίας, αναμένεται να τερματίσει στο μέσον της βαθμολογίας, χάθηκε η ευκαιρία για υπέρβαση πέρυσι, ο στόχος πάντως παραμένει μια θέση στα πλέι οφ.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μπρόμλεϊ

Τι έκανε πέρσι: Ιδανικό ξεκίνημα, έφτασε τα 13 ματς χωρίς ήττα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος κι ήταν στην κορυφή μέχρι τον Σεπτέμβριο. Μεγάλη κοιλιά στη μέση της σεζόν, όχι μόνο δεν κρατήθηκε στην κορυφή και στη ζώνη των πλέι-οφ, αλλά τερμάτισε στην 13η θέση.

Προπονητής: Νιλ Σμιθ (48 ετών). Πάει για δεκαετία στον πάγκο της Μπρόμλεϊ, από το 2011 βοηθός προπονητή μέχρι το 2016, στη συνέχεια έγινε προσωρινός τεχνικός και μετά μόνιμος (την τελευταία τετραετία) στα «κοράκια».

Έδρα: Hayes Lane (5.000)

Μεταγραφές: Ο 33χρονος Γουέμπστερ από την Πλίμουθ και ο 22χρονος Ρόμπερτς από τη Γουόλσολ ήρθαν για να δέσουν την άμυνα, δυνατή προσθήκη κι αυτή του 22χρονου επιθετικού Χάκε-Φέρτσαϊλντ που ήρθε με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτσμουθ. Εννέα συνολικά προσθήκες, 9 και οι μέχρι τώρα αποχωρήσεις, σημαντικότερη αυτή του μπακ Γουντ που πήγε στην Ντόβερ.

Προετοιμασία: Τελευταίο παιχνίδι το 1-1 με την Ντάλγουιτς Χάμλετ, έχασε στα πέναλτι, το ματς ήταν για το κύπελλο που διοργανώνει η Μπρόμλεϊ, στη μνήμη του παλιού της προέδρου Γκλιν Μπέβερλι. Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος δείχνει ο Σμιθ.

Εκτίμηση: Η σταθερότητα είναι το ζητούμενο σε μια δύσκολη σεζόν, φαντάζει δύσκολο να βρεθεί στα πλέι οφ, ακόμα δυσκολότερο να κινδυνέψει.

Τορκί

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στην 14η θέση, καθόλου άσχημα για νεοφώτιστη, ήταν ανταγωνιστική από το ξεκίνημα της σεζόν, δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω, δεν ήταν όμως αυτός ο στόχος της έτσι κι αλλιώς.

Προπονητής: Γκάρι Τζόνσον (64 ετών). Την ανέβασε -ως πρωταθλήτρια- στη Νάσιοναλ και την κράτησε σχετικά εύκολα. Πολύ έμπειρος τεχνικός, με θητεία σε Μπρίστολ Σίτι, Πιτέρμπορο και Κέιμπριτζ, αλλά και στην εθνική Λετονίας.

Έδρα: Plainmoor (6.500)

Μεταγραφές: Ο Τζόνσον αποφάσισε να ποντάρει στην εμπειρία κι ανέβασε τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Ήρθαν στην άμυνα ο 35χρονος Γουόρεν, ο 34χρονος Μόξεϊ από την Έξετερ και ο 27χρονος Κερ από τη Χάρτλπουλ. Ο 35χρονος Ράιτ ήρθε από τη Σόλιχαλ Μουρς για να ενισχύσει την επίθεση. Επτά προσθήκες και 6 αποχωρήσεις.

Προετοιμασία: Έκανε δύο νίκες και μία ήττα σε τρία φιλικά που έδωσε μέσα σε μια βδομάδα, ο Τζόνσον δείχνει να έχει βρει κορμό και σύστημα.

Εκτίμηση: Η σταθεροποίηση στη Νάσιοναλ το ζητούμενο, με το βλέμμα περισσότερο προς τα πάνω παρά προς τα κάτω, η παρουσία του Τζόνσον στον πάγκο εγγυάται ασφάλεια και σταθερότητα.

Σάτον

Τι έκανε πέρσι: Η 15η θέση δεν ήταν ότι καλύτερο, ειδικά όταν είχε τερματίσει στην 9η την προηγούμενη σεζόν. Υπήρχε το μεγάλο ελαφρυντικό της αποχώρησης του Πολ Ντόσγουελ, που ήταν για 11 συναπτά έτη στον πάγκο της, η προσαρμογή στην επόμενη μέρα με τον Γκρέι στον πάγκο δεν ήταν εύκολη.

Προπονητής: Ματ Γκρέι (38 ετών). Η Σάτον είναι η πρώτη του δουλειά ως βασικός τεχνικός, δεν τα πήγε άσχημα πέρυσι, μένει να φανεί αν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Έχει θητεία ως βοηθός στην Ίστλιχ και στις Κρόουλι και Όλντερσοτ στη Λιγκ 2.

Έδρα: Knights Community Stadium (5.013)

Μεταγραφές: Μόλις δύο προσθήκες, ο 29χρονος γκολκίπερ Ντιν Μπουζάνης που ήρθε από τη Μέλμπουρν Σίτι και ο 25χρονος επιθετικός Τόμπο Σο-Σίλβα από τη Χάλιφαξ. Τέσσερις αποχωρήσεις, οι τρεις από τον χώρο της επίθεσης, ο Γκρέι κράτησε τον κορμό της ομάδας πιστεύοντας στην ομοιογένεια του συνόλου.

Προετοιμασία: Αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας, τελευταίο το 1-1 με την Ντόρκινγκ, 2 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 6 ματς, όλα στο Under 2,5.

Εκτίμηση: Σεζόν με περισσότερες απαιτήσεις, η μέση της βαθμολογίας δείχνει ταβάνι, μπορεί τουλάχιστον να αποφύγει περιπέτειες.

[][/]


Ίστλιχ

Τι έκανε πέρσι: 16η στην τελική κατάταξη, μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη σεζόν που είχε τερματίσει στην 7η μπαίνοντας στα πλέι οφ, μάλλον όμως ήρθε… στα ίσα της, μετά την υπέρβαση που είχε κάνει.

Προπονητής: Μπεν Στίβενς (40 ετών). Άνθρωπος της ομάδας αφού στην Ίστλιχ έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα κι εκεί ξεκίνησε την προπονητική του ως βοηθός. Έφυγε, για να επιστρέψει πάλι ως βοηθός και να γίνει πρώτος προπονητής τον Νοέμβριο του 2018.

Έδρα: Τen Acres (5.192)

Μεταγραφές: Κινήθηκε με σύνεση, πήρε τον 26χρονο κίπερ, ΜακΝτόνελ και τον 21χρονο αμυντικό Μπιρντ από τη Νοτς Κάουντι, 6 συνολικά προσθήκες. Τέσσερις οι αποχωρήσεις, με σημαντικότερη αυτή του Πολωνού γκολκίπερ Στρίγιεκ, που πήγε στη σκωτσέζικη Λίβινγκστον και είχε δώσει πολλούς βαθμούς την περασμένη σεζόν.

Προετοιμασία: Έδωσε 7 φιλικά, νίκησε τα δύο τελευταία, σημαντικότερο το 3-2 επί της Ίστμπουρν Μπόρο. 3-2-2 ο συνολικός απολογισμός, γκολ/γκολ τα 6 από αυτά.

Εκτίμηση: Έκανε προσεκτικές κινήσεις καλύπτοντας κενά, αναμένεται πορεία ανάλογη με την περσινή, δεν θα κινδυνέψει, αλλά δύσκολα θα κάνει κάτι περισσότερο.

Ντάγκεναμ & Ρεντ

Τι έκανε πέρσι: Μία από τα ίδια, η διακοπή εξαιτίας της πανδημίας τη βρήκε στην 18η θέση, με τη μέθοδο «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα» τερμάτισε 17η, την 18η θέση είχε πάρει την προηγούμενη σεζόν. Κινδύνεψε άμεσα με υποβιβασμό, επιτακτική η αλλαγή προπονητή τον Γενάρη, με τον ΜακΜάχον να παίρνει τη θέση του Πίτερ Τέιλορ και να την κρατά στην κατηγορία.

Προπονητής: Ντάριλ ΜακΜάχον (36 ετών). Ήρθε τον περασμένο Γενάρη, ανέλαβε μια μέρα μετά την αποχώρηση του από τη Μάκλσφιλντ, η ομάδα της Λιγκ 2 είχε μπει σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης με πολλά οικονομικά προβλήματα και τους παίκτες να απεργούν. Η Ντάγκεναμ στο μεταξύ μετρούσε 10 ματς χωρίς νίκη στη Νάσιοναλ και μόνο ο συντελεστής τερμάτων την κρατούσε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο ΜακΜάχον κατάφερε να την κρατήσει στην κατηγορία κι ήταν αναμενόμενο να διατηρηθεί στον πάγκο και για το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν.

Έδρα: Chigwell Construction Stadium (6.078)

Μεταγραφές: Ακόμα μια σεζόν… ράβε ξήλωνε, τουλάχιστον το ξεσκαρτάρισμα δεν είχε την περσινή έκταση (είχαν φύγει 14 κι είχαν έρθει 13). Ήρθαν 9 παίκτες αυτή τη φορά, μεταξύ των οποίων οι αμυντικοί Τζόνσον και Ρέινολντς από την Μπαρνέτ και ο έμπειρος μέσος Κλίφτον από την Μπρόμλεϊ. Αποχώρησαν 12, με τον ΜακΜάχον να προσπαθεί να φτιάξει την ομάδα όπως τη θέλει.

Προετοιμασία: Νίκη με 1-0 στο τελευταίο φιλικό με την Τέλφορντ, 4 μέρες νωρίτερα είχε επικρατήσει με 2-1 της Κόνκορντ, με τον νεοαποκτηθέντα Κλίφτον να σημειώνει και τα δύο γκολ.

Εκτίμηση: Μακριά από τις τελευταίες θέσεις και τις… λαχτάρες είναι το ζητούμενο, οι φίλοι των «Ντάγκερς» θέλουν πλέι οφ, έτσι όπως πήγε όμως τις δύο τελευταίες σεζόν η ομάδα, η άνετη παραμονή είναι το πρώτο ζητούμενο.

Όλντερσοτ

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στη 18η θέση και κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό, ήταν σταθερά στους 4 με 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη πριν από την οριστική -και πρόωρη- διακοπή της σεζόν.

Προπονητής: Ντάνι Σιρλ (42 ετών). Από τον Μάιο του 2019 στην Όλντερσοτ, κατάφερε να την κρατήσει στην κατηγορία, αυτός ήταν ο στόχος πέρυσι, αλλά και φέτος. Έχοντας περάσει από τις ακαδημίες των Τσέλσι, Τσάρλτον, Σάουθεντ και Γουέστ Χαμ, ξέρει να αναγνωρίζει και να αναδεικνύει ταλέντα.

Έδρα: The Recreation Ground (7.100)

Μεταγραφές: Παρότι ο Σιρλ στηρίζεται πολύ σε νέα παιδιά και ξέρει να αναδεικνύει ταλέντα, η απόκτηση του 34χρονου Σκωτσέζου φορ ΜακΚόρμακ κρίθηκε απαραίτητη. Μαζί του ήρθαν ο 18χρονος μπακ Σόντερς, από τους νέους της Φόρεστ Γκριν, ο επιθετικός Κάντι από την Ντάγκεναμ & Ρεντ. Συνολικά, 8 παίκτες ήρθαν και 8 έφυγαν, ο 24χρονος μέσος Τίνκλερ και ο 23χρονος επιθετικός Σιλντς αποτελούν τις δύο σημαντικότερες αποχωρήσεις.

Προετοιμασία: Κέρδισε 3-2 την Τόνμπριτζ στο τελευταίο τεστ, 3-2-2 ο απολογισμός της σε 7 φιλικά, Over 2,5 και τα 4 τελευταία με τον Σιρλ να κάνει πολλά πειράματα.

Εκτίμηση: Η παραμονή χωρίς άγχος είναι ο στόχος και δείχνει εφικτός, οτιδήποτε περισσότερο θα είναι μπόνους μετά από δύο αγχωτικές σεζόν.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ρέξαμ

Τι έκανε πέρσι: Ξεκίνησε πολύ άσχημα, τέλη Σεπτεμβρίου απέλυσε τον Μπράιν Χιουζ, ήταν ο τέταρτος προπονητής της τους 18 τελευταίους μήνες. Ο Μπράιαν Φλιν ήταν υπηρεσιακός στα τρία επόμενα παιχνίδια, για να αναλάβει ο Ντιν Κιτς που κατάφερε τελικά να την κρατήσει στην κατηγορία, τερματίζοντας στη 19η θέση.

Προπονητής: Ντιν Κιτς (42 ετών). Επέστρεψε τον περασμένο Οκτώβριο στη Ρέξαμ, 17 μήνες μετά την αποχώρηση του. Είχε φύγει τον Μάρτιο του 2018 για να αναλάβει τη Γουόλσολ, την ομάδα της γενέτειρας του, από την οποία απολύθηκε τον Απρίλιο του 2019.

Έδρα: Racecourse Ground (10.771)

Μεταγραφές: Ολικό σχεδόν λίφτινγκ στο ρόστερ, έφυγαν 15 παίκτες και ήρθαν 13. Σημαντικές οι προσθήκες του αμυντικού μέσου Χόρσφιλντ από την Σκάνθορπ, του αμυντικού Κέλεχερ από την Μάκλσφιλντ, των επιθετικών Τόμας από την Μπέρτον Άλμπιον και Γιουσούφ από την Μπλάκπουλ. Αν τελικά αγοραστεί η ομάδα από τον Ρέινολντς αναμένεται μεγαλύτερη ενίσχυση.

Προετοιμασία: Τα 2 από τα 3 τελευταία φιλικά ήταν με την Τέλφορντ, 0-0 το ένα έχασε 1-0 το τελευταίο, είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη με 4-0 επί της Κιντερμίνστερ. Ο Κιτς έχει πολύ δουλειά μπροστά του στην προσπάθεια να βρει κορμό και ομοιογένεια.

Εκτίμηση: Από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας, 11 σερί χρόνια στη Νάσιοναλ είναι πολλά, ρεαλιστικά είναι για την πρώτη δεκάδα, ο στόχος όμως είναι η άνοδος. Ο σταρ του Χόλιγουντ, Ράιαν Ρέινολντς (σ.σ. ο κινηματογραφικός Deadpool) μαζί με τον Ρομπ ΜακΈλχεν, φέρονται να είναι σε συζητήσεις να αναλάβουν την ομάδα. Αν συμβεί αυτό αλλάζει το οικονομικό και -κατά συνέπεια- το αγωνιστικό στάτους του συλλόγου.

Τσέστερφιλντ

Τι έκανε πέρσι: Ξεκίνησε τη σεζόν με φιλοδοξίες, χρειάστηκε όμως να περάσουν οι 10 πρώτες αγωνιστικές για να κάνει νίκη και να ξεκολλήσει από τον βυθό της βαθμολογίας. Στη ζώνη του υποβιβασμού την Πρωτοχρονιά, απέλυσε τον Τζον Σέρινταν, ήρθε -αρχικά ως προσωρινός τεχνικός- ο Τζον Πέμπερτον, που κατάφερε στο τέλος να την κρατήσει στην κατηγορία, έστω και οριακά τερματίζοντας στην 20ή θέση.

Προπονητής: Τζον Πέμπερτον (55 ετών). Ανέλαβε τον περασμένο Γενάρη ως υπηρεσιακός τεχνικός, για να γίνει μόνιμος τον επόμενο μήνα και κατάφερε να κρατήσει την Τσέστερφιλντ στην κατηγορία.

Έδρα: b2net Stadium (10.504)

Μεταγραφές: Ήρθε ο γκολκίπερ Λέθερεν από τη Σάλφορντ, για να καλύψει το κενό του Τζαλάλ που αποσύρθηκε. Ο επιθετικός Τάισον από τη Νοτς Κάουντι, ο αμυντικός μέσος Μπάτερφιλντ από την Κιντερμίνστερ και ο 20χρονος μπακ Κρόπερ, από τους νέους της Μπέρνλι, ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές. Πέντε οι αποχωρήσεις, ο Πέμπερτον έχει κρατήσει τον βασικό κορμό προσπαθώντας να καλύψει τα κενά του ρόστερ.

Προετοιμασία: Έχασε από Γκισέλι και Άλφρετον στα τελευταία φιλικά, αναβλήθηκε αυτό με τη Μάτλοκ, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει 3-2 την Μπέλπερ. Γενικά, απέφυγε τους δυνατούς αντιπάλους.

Εκτίμηση: Είναι σε θέση να παραμείνει στην κατηγορία, δεν δείχνει να μπορεί τίποτα περισσότερο από τη 16η θέση και την άνετη παραμονή...

Μέιντενχεντ Γιουν.

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στην 21η θέση, στάθηκε πολύ τυχερή όμως και παρέμεινε στην κατηγορία λόγω της κατάρρευσης της Μπέρι. Η διάλυση της ομάδας της Λιγκ 1 είχε αλυσιδωτές αντιδράσεις και στις υπόλοιπες κατηγορίες, με την «Μέιντεν» να την… σκαπουλάρει για ακόμα μία σεζόν.

Προπονητής: Άλαν Ντέβονσαϊρ (64 ετών). Καταφέρνει να την κρατά στη Νάσιοναλ από το 2017, ο ίδιος την ανέβασε ως πρωταθλήτρια τότε, είναι στον πάγκο της από το 2015.

Έδρα: Υοrk Road (4.000)

Μεταγραφές: Έκανε καλές προσθήκες, ξεχωρίζουν αυτές του φορ Μπλίσετ από τη Σόλιχαλ Μουρς, του μέσου Κόλεϊ από την Στότφολντ και του αμυντικού Ντόνελαν από τη Γουόκινγκ. Ήρθαν συνολικά 10 παίκτες και έφυγαν 8, ο Ντέβονσαϊρ φαίνεται να έχει καλύψει τα κενά.

Προετοιμασία: Λίγα πράγματα, νίκησε σε φιλικό με 2-0 την ομάδα κάτω των 23 της Μπόρνουθ, με τον Μπλίσετ να ανοίγει… λογαριασμό κάνοντας στο 8’ το 1-0. Το 2-0 από έναν ακόμα νεοαποκτηθέντα, τον Όρσι-Νταντόμο.

Εκτίμηση: Ως συνήθως, μεταξύ των φαβορί για υποβιβασμό, έχει σωθεί με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους, χάρη στην αύρα του Ντέβονσαϊρ. Κάθε σεζόν και πιο δύσκολα, δεν αποκλείεται να τα καταφέρει και φέτος κόντρα στα προγνωστικά.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Κινγκς Λιν Τάουν

Τι έκανε πέρσι: 1η στη Νάσιοναλ Λιγκ Νορθ, ωφελήθηκε από την πρόωρη διακοπή εξαιτίας της πανδημίας. Ήταν στη 2η θέση πριν από τη διακοπή, δύο βαθμούς πίσω από τη Γιορκ, αλλά και με δύο ματς στο χέρι. Η μέθοδος «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα» την έφερε στην κορυφή, δίνοντάς της το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Προπονητής: Ίαν Κάλβερχαουζ (56 ετών). Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως προσωρινός τεχνικός σε Κόλτσεστερ, Νόργουιτς και Άστον Βίλα. Πήγε στην Κινγκς Λιν το 2017, την οδήγησε στη 2η θέση, έχασε όμως την άνοδο στα πλέι οφ. Στη συνέχεια πήγε στην Γκράνθαμ, για να επιστρέψει στην Κινγκς Λιν τον περασμένο Νοέμβριο του 2018.

Έδρα: The Walks (8.200)

Μεταγραφές: Λίγες προσθήκες, ήρθαν ο φορ Λόζα από την Τσέλμσφορντ, ο μεσοεπιθετικός Κινγκ από την Χάλιφαξ και ο 19χρονος γκολκίπερ Μέιρ από τους νέους της Νόργουιτς. Τέσσερις αποχωρήσεις σε προσεκτικές κινήσεις για να διατηρήσει την ομοιογένεια στο ρόστερ.

Προετοιμασία: Δύο νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός τεσσάρων φιλικών, με πιο πρόσφατο το 2-2 κόντρα στη Σεντ Άλμπανς.

Εκτίμηση: Η παραμονή ο στόχος, δύσκολα θα τα καταφέρει, αν συμβεί αυτό θα είναι οριακά, οπότε η σεζόν αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη...

Γουίλντστον

Τι έκανε πέρσι: Πρώτευσε στη Νάσιοναλ Λιγκ Σάουθ, ήταν στην κορυφή και πριν την πρόωρη διακοπή του πρωταθλήματος, παρέμεινε εκεί όταν βγήκε η τελική βαθμολογία με την μέθοδο του «μέσος όρος βαθμών ανά αγώνα» και πήρε την απευθείας άνοδο ως πρωταθλήτρια.

Προπονητής: Ντιν Μπρέναν (40 ετών). Ανέλαβε τον Μάιο του 2019 και με τη μία οδήγησε την ομάδα στην άνοδο. Από τη Χέμελ Χέπστεντ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, πήγε στη συνέχεια στην Μπιλιρίκεϊ και την Κίνγκστον, πριν καταλήξει στην Γουίλντστον.

Έδρα: Grosvenor Vale (3.607)

Μεταγραφές: Έκανε πέντε προσθήκες, ξεχωρίζουν του μπακ Γουίσαρτ από την Μέιντστοουν και του κεντρικού αμυντικού Γουίλιαμς από την Νορθάμπτον. Πέντε αποχωρήσεις με τον αμυντικό Ετζενγκέλε και τους μέσους Κάντογκαν και Κλίφορντ να αφήνουν δυσαναπλήρωτα κενά.

Προετοιμασία: Έδωσε 10 φιλικά, έχασε στο τελευταίο με 1-0 από την Σλαγκ Τάουν, 3-1-6 ο απολογισμός, το πιο δυνατό φιλικό ήταν κόντρα τη Λούτον, από την οποία έχασε 3-0.

Εκτίμηση: Οι αποχωρήσεις φαντάζουν σημαντικότερες από τις προσθήκες, θα παλέψει για την παραμονή, δύσκολα όμως θα τα καταφέρει.

Όλτρινχαμ

Τι έκανε πέρσι: 5η στη Νάσιοναλ Λιγκ Νορθ, ανέβηκε μέσω των πλέι-φ, επικρατώντας 3-2 της Τσέστερ, 2-0 της Γιορκ, για να κερδίσει 1-0 την Μπόστον στον τελικό.

Προπονητής: Φιλ Πάρκινσον. Από τον Απρίλιο του 2017 στην Όλτινχαμ με την ομάδα να υποβιβάζεται τότε στην Νόρθερν Πρέμιερ Λιγκ.

Έδρα: Moss Lane (6.085)

Μεταγραφές: Ήρθε ο 34χρονος αμυντικός Σάτον από τη Μόρκαμ, ο γκολκίπερ Γκουλντ από την Σπένιμουρ, ο εξτρεμ Κόσιλο από τη Φάιλντ και ο Κλέιτον. Πέντε αποχωρήσεις, με σημαντικότερη αυτή του μεσοεπιθετικού Χούπερ, που πήγε στη Γουίτον.

Προετοιμασία: Έφερε 2-2 στο τελευταίο φιλικό με τη Φάιλντ, δίνοντας συνολικά 5 αγώνες προετοιμασίας, με απολογισμό 2-2-1.

Εκτίμηση: Ομάδα γνωστή για τους… φόνους γιγάντων που κάνει στο κύπελλο διαχρονικά, έχει αποκλείσει κατά καιρούς ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Βέβαια, η παραμονή στη Νάσιοναλ είναι άλλη υπόθεση. Θα παλέψει, δύσκολα όμως θα τα καταφέρει.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γουέιμαουθ

Τι έκανε πέρσι: 3η στη Νάσιοναλ Λιγκ Σάουθ, ανέβηκε μέσω των πλέι-οφ επικρατώντας στον τελικό της Ντάρτφορντ.

Προπονητής: Μπράιαν Στοκ (38 ετών). Μέσος που έκανε μεγάλη καριέρα στην Μπόρνμουθ, έπαιξε και στην Μπέρνλι, ενώ έκλεισε την καριέρα του στη Χάβαντ & Γουότερλουβιλ. Πάντως, ως τεχνικός δεν έχει να επιδείξει τίποτα απλά γιατί η Γουέιμαουθ είναι η πρώτη του δουλειά.

Έδρα: Bob Lucas Stadium (6.600)

Μεταγραφές: Δυνατές προσθήκες ο επιθετικός Κουκ από τη Σεντ Μίρεν και ο Βραζιλιάνος μέσος Σάντος από την Όλντερσοτ. Ο πρώτος ήρθε να καλύψει το κενό του Οντουμπάντε που πήγε στην Σαλίσμπουρι. Πέντε συνολικά προσθήκες και 7 αποχωρήσεις, έληξαν οι δανεισμοί των Καμπ και Γουίλαν, που επέστρεψαν σε Μπόρνμουθ και Γέοβιλ, αντίστοιχα.

Προετοιμασία: Έχασε με 1-0 στο τελευταίο της φιλικό από την Έμπσφλιτ, η οποία υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Νάσιοναλ. Αυτή ήταν και η μόνη της ήττα στα φιλικά, καθώς είχε κερδίσει τα 5 προηγούμενα.

Εκτίμηση: Μεγάλο ερωτηματικό ο Στοκ στον πάγκο, μένει να φανεί αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Νάσιοναλ, κάτι που φαντάζει δύσκολο να καταφέρει.

Επιμέλεια: Μάνος Κασσωτάκης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ