foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από απόψε… Ευρωλίμπα όλα

Μποζιονέλος | 01 Οκτ 2020 13:00
zalgiris-dance-team-official-final-four-cheerleaders.jpg

Πλέον, το λες και… κατάρα! Αλλά είναι αδυναμία, μέσα στο σπίτι του να μην μπορεί, μια φορά, να περάσει στους ομίλους του Champions League. Ο ΠΑΟΚ έχει εδώ και χρόνια κάτι που τον στοιχειώνει και το κρίμα, χθες με την Κρασνόνταρ, είναι ότι για 73 λεπτά είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Χωρίς Βάντερσον και Ολσον οι Ρώσοι, με τον Μπεργκ ωσεί παρόντα στο γήπεδο, με το πλάνο του Αμπέλ Φερέιρα να αποδίδει και το γκολ, το ιδεατό 1-0, έδειχνε θέμα χρόνου. Θα χαλούσε μόνο με… 0-0 ή από κάτι απίθανο. Όπως, το αυτογκόλ από τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου. Τι να πεις…

🦊 Κρύο και ζέστη χθες. Πλήρωσε 2.72 το… τριπλό combo στο Λάτσιο – Αταλάντα, τo trixie (με την τριάδα στο 10.44) έβγαλε δυάδα του 4.95 με τα γκολ στο ημίχρονο του Λάτσιο – Αταλάντα και το combo στο Μίντιλαντ- Σλάβια (πέρασε και το 2.37 της πρόκρισης των Δανών από την προηγούμενη εβδομάδα), με τη δυάδα να υπερκαλύπτει τη μίζα και η τριάδα – όνειρο χάθηκε από το goal/goal στο Εΐμπαρ – Ελτσε 0-1 με τη γηπεδούχο να έχει χαμένο πέναλτι…

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Χάθηκε το combo της οικτρής, με την Ουέσκα, Ατλέτικο, δεν πέρασε ούτε η πρόκριση του ΠΑΟΚ, ούτε το πέναλτι στην Τούμπα, ούτε το any time σκορ 1-1 στο Μπενεβέντο – Ιντερ (σ.σ. τρένο πάμε και φέτος).


Η νέα Euroleague


Από απόψε… Ευρωλίμπα όλα λοιπόν, ουδέποτε το ‘παιξα μπασκετικός αλλά τη διοργάνωση την παρακολουθώ και την τελευταία τριετία μας χάρισε… χαρές, κέρδη και ψωμάκι.

Σχεδόν έξι μήνες πέρασαν από τη στιγμή που διακόπηκε η σεζόν 2019-20, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, με την μπάλα να χτυπά στα παρκέ για τελευταία φορά στις 6 Μαρτίου. Και η Euroleague επανεκκινεί 1 Οκτωβρίου με το τζάμπολ ανάμεσα σε Εφές και Ζενίτ.

Στους πάγκους οι αλλαγές ήταν αρκετές: στην Μπαρτσελόνα πήγε, αντί του Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον Μάρτιν Σίλερ να τον αντικαθιστά στη Ζάλγκιρις, ενώ στη Φενέρμπαχτσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποχώρησε και τον διαδέχθηκε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Ο Γιώργος Βόβορας ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού μετά τη φυγή του Ρικ Πιτίνο, ο Τι Τζέι Πάρκερ τη Βιλερμπάν, ο Σάσα Ομπράντοβιτς τον Ερυθρό Αστέρα και ο Αντρέα Τρινκιέρι την Μπάγερν.

18 ομάδες σε τέσσερις ταχύτητες


Η φετινή Euroleague ξεκινά… όπως και η περσινή, με ομάδες τεσσάρων ταχυτήτων: Ρεάλ (υπό αναμονή η αποχώρηση του Καμπάτσο για το ΝΒΑ), Μπαρτσελόνα (με τον Νικ Καλάθη πλέον σε ρόλο πλέι μέικερ, δίπλα σε Μίροτιτς και Χίγκινς ενώ αναζητείται ένας σέντερ μετά την αποχώρηση του Τόμιτς), ΤΣΣΚΑ (κακή πέρυσι, με ενισχυμένη φροντ λάιν πλέον αποκτώντας Σενγκέλια και Μιλουτίνοφ) και Εφές (με Μίσιτς, Λάρκιν, Ντάνστον και Σίνγκλετον) στο top-4.

Έπονται κάμποσες με ελπίδες για τα play offs και στην… ουρά όσες, πρακτικά, απλά μετέχουν. Η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου που διατήρησε Ουίλμπεκιν, Χάντερ, Κάσπι, Ντόρσεϊ και πήρε Κρις Τζόουνς, Ζίζιτς και Μπέντερ. Η Αρμάνι που έχει και φέτος τον Ετορε Μεσίνα, που και φέτος άλλαξε πάνω από το μισό ρόστερ (με Χάινς, Σιλντς, Ντατόμε, Ντιλέινι και Λε Ντέι), αλλά κράτησε Σέρχι Ροντρίγκεθ, Μίτσοφ και Ταρζέφσκι.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας, πλέον, Μπασκόνια, στην ιδανική επάνοδο (για… τρίτη φορά) του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έχασε μεν τον Σενγκέλια, αλλά πήρε Τζεκιρί και Γκιεντράιτις. Η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος δεν πρόλαβε να δείξει πολλά πέρυσι, έχασε το… νταμάρι ονόματι Αγιόν αλλά έκανε εξαιρετικές προσθήκες: Πάνγκος, Πόιθρες, Κέι Σι Ρίβερς, Γκουντάιτις και Μπάρον.

Και η Βαλένθια που στην τρίτη σεζόν με τον Χάουμε Πονσαρνάου στο… τιμόνι, κράτησε βασικά στελέχη (Φαν Ρόσομ, Σάστρε, Ντούμπλιεβιτς), έχασε τον Αμπάλδε και πρόσθεσε εμπειρία (Χέρμανσον, Πρέπελιτς, Κάλινιτς και Ντέρικ Ουίλιαμς), οπότε είναι ικανή για 8άδα.


Ερωτήματα και οι δύο ελληνικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός πέρασε… τρικυμία και με Πεδουλάκη και με Πιτίνο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάθισε στην άκρη αφήνοντας σε Διαμαντίδη και Αλβέρτη τα ηνία, τον Βόβορα στον πάγκο κι ένα ρόστερ αλλαγμένο μεν, χαμηλότερων συμβολαίων δε και με ψαγμένες προσθήκες (Σαντ Ρος, Ουάιτ, Ογκαστ, Νέντοβιτς, Τζάκσον).

Στον Ολυμπιακό η έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα στις αρχές του 2020 άλλαξε τα δεδομένα σε ψυχολογικό επίπεδο, όχι τόσο αγωνιστικό όμως: αυτό καλείται να κάνει ο Σλούκας μαζί με τους νεοφερμένους Χάρισον και Μάρτιν. Ερώτημα και η Φενέρ, στην πρώτη μετά-Ζοτς σεζόν ερχόμενη από μια απογοητευτική πορεία ως και τη διακοπή, έχασε τον Σλούκα, κράτησε τον Ντε Κολό, στοίχημα ο Κοκόσκοφ στον πάγκο.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Και, τέλος, οι… άλλες. Η Χίμκι συνεχίζει με τον Ρίμας Κουρτινάιτις, είναι ισχυρή στη φροντ λάιν (Γερέμπκο, Μίκι, Μονρό) αλλά τα περιμένει όλα από τον Σβεντ. Η Ζάλγκιρις έφερε τον αυστριακό Σίλερ από την G-League του ΝΒΑ (!) αντί του Σάρας, κράτησε Ουόκαπ και Γκριγκόνις, πήρε Γκαρίνο, Ρούμπιτ και Λοβέρν «ψηλώνοντας» αλλά με τέτοιο προπονητή… Θα κριθεί, συν τω χρόνω. Ο Ερυθρός Αστέρας του… δικού του Σάσα Ομπράντοβιτς που επενδύει πολλά στον μπομπέρ Λόιντ. Η Αλμπα του… γερόλυκου Αΐτο Ρενέσες ο οποίος έφερε Γκρέιντζερ και Λο στο Βερολίνο για την περιφέρεια (αντί του Χέρμανσον). Η Μπάγερν του Ιταλού Τρινκέρι και έχοντας αρκετά ενισχυμένο ρόστερ (με Μπόλντουιν και Μπαμπ). Και η Βιλερμπάν που πιέζει για να μπαίνει κόσμος στο «Αστρομπάλ», που έχει πλέον τεχνικό τον αδερφό του ιδιοκτήτη (Τι Τζέι Πάρκερ).

Μακροχρόνια Ευρωλίγκας


Για μακροχρόνια, είναι νωρίς ακόμη, ας περάσουν μερικές αγωνιστικές, να τις δούμε λίγο και κάτι θα βγει. Οι μετακινήσεις πλέον είναι δύσκολες και ρισκαδόρικες, το πρωτόκολλο υγιεινής βάζει ακόμη πιο δύσκολα. Συν ότι υπάρχουν ακόμη περιορισμοί σε χώρες, σε άλλα γήπεδα θα έχει (λίγο) κόσμο και σε άλλα όχι, ενώ οι ομάδες δεν είναι υποχρεωμένες να ανακοινώνουν τους παίκτες που κόλλησαν κορωνοϊό!

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Στοίχημα Euroleague για απόψε


Αναντολού Εφές – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Στο περσινό (μόνο άλλο μεταξύ τους) είχαν νικήσει δύσκολα 90-88 οι Τούρκοι, που ήταν με 24-4 στην πρώτη θέση της regular season και τη διακοπή, ελαφρώς αμφίβολος ο Μίσιτς, τραυματίας εδώ και καιρό ο σταρ Λάρκιν. Ενισχυμένο το ρόστερ της Ζενίτ, ειδικά στους ψηλούς, πρεμιέρα είναι, ακόμη και η έκπληξη δεν αποκλείεται. Πασκουάλ είσαι…


Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις Κάουνας. Αποκαλυπτήρια για τη φετινή ομάδα του Μπαρτζώκα, στο 13-11 η παράδοση υπέρ του ΟΣΦΠ, αλλά οι Λιθουανοί έκαναν 8 νίκες στα τελευταία, μεταξύ τους, 12, έσχατη η περσινή 25άρα στο Κάουνας! Οι περισσότερες εξ αυτών βέβαια ήταν επί ημερών Σάρας στον πάγκο, έφεραν προπονητή άπειρο στον θεσμό αλλά το ρόστερ δείχνει ένα κλικ καλύτερο από πέρυσι, αν και ο Γκαρίνο λογικά χάνει το αποψινό. Επιλογή ο άσος με χαμηλό line στο χάντικαπ, συνδυαζόμενος με τουλάχιστον 150 πόντους στον αγώνα.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αλμπα Βερολίνου. Η Μακάμπι έχει 12-2 ενάντια στην Αλμπα και, επιμέρους, 5-1 στο Τελ Αβίβ, πέρυσι τη νίκησε και στα δύο. Παράξενη θα είναι η εικόνα του άδειου «Γιαντ Ελιάου», ευχές η ομάδα να μην έχει τόσους τραυματισμούς όσους πέρυσι (ειδικά τον Κάσπι σχεδόν δεν τον είδαμε), αλλά για απόψε θα λείψουν Ντι Μπαρτολομέο, Ζούσμαν και… Κάσπι, όπως και ο ανέτοιμος Μπέντερ. Ανάλογα πέρυσι και η Αλμπα με Σίβα και Γκρέιντζερ συχνά λαβωμένους. Ανέτοιμοι ακόμη οι Ισραηλινοί, παίρνει για μικρό ρίσκο, καθαρά από έμπνευση: να προηγούνται οι Γερμανοί στο ημίχρονο αλλά να ηττηθούν. 

Βαλένθια – Βιλερμπάν. 5/5 νίκες έχουν οι Λεβαντίνοι υποδεχόμενοι την ASVEL και ισάριθμες ήττες επί γαλλικού εδάφους! Ως και 400 νοματαίοι επιτρέπονται στο γήπεδο, ενισχυμένη η Βαλένθια που περιμένει πολλά από τον Πρέπελιτς (ήταν εξαιρετικός με την Μπανταλόνα), τον Χέρμανσον της Αλμπα και τους Κάλινιτς και Ντέρικ Ουίλιαμς της Φενέρ. Σπάνια κάνει καλό ματς μακριά από το «Αστρομπάλ» η Βιλερμπάν. Άσος με 7 πόντους και πάνω.


Μπαρτσελόνα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ματσάρα… με το καλημέρα στη Βαρκελώνη, 15-20 η συνολική τους παράδοση και πέρυσι η καθεμιά νίκησε στην έδρα της άλλης. Επιμέρους, 7-4 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για την ΤΣΣΚΑ, σε επίπεδο Euroleague, με τρεις ρωσικές νίκες στα τελευταία τέσσερα! «Πρώτη» για τον Σάρας σε διεθνές ματς για την Μπάρτσα, όπως και για τον Νικ Καλάθη, αμφίβολοι οι Κλαβέρ και Χίγκινς. Οι Μοσχοβίτες με Σενγκέλια και Μιλουτίνοφ στο ρόστερ δείχνουν ανίκητοι φέτος, plus τον Κλάιμπερν που πέρυσι είχε τραυματιστεί από την αρχή της σεζόν και θεωρείται έξτρα προσθήκη. Μιλουτίνοφ και Στρέλνιεκς χάνουν όμως το αποψινό, ματς που προσφέρεται για υψηλό line στους πόντους αλλά με το εύλογο ρίσκο, μιας και μιλάμε για πρεμιέρα…



Δυάδα (απόδοσης 2.98) 🏀


🇹🇷🇷🇺 20:30 Εφές 🆚 Ζενίτ 2 (+8,5) 🦊 1.89. (Novibet)

🇪🇸🇫🇷 22:00 Βαλένθια 🆚 Βιλερμπάν 1 (-6,5) 🦊 1.58. (Novibet)

Ρίσκο 🏀


🇬🇷🇱🇹 21:00 Ολυμπιακός 🆚 Ζάλγκιρις 1 (-4,5) & over 149,5 🦊 2.77. (Stoiximan)

Fun bet 🏀


🇮🇱🇩🇪 21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ 🆚 Αλμπα 2 ημίχ. / 1 τελ. 🦊 6.50. (Novibet)

Μονό 🏀


🇪🇸🇷🇺 22:00 Μπαρτσελόνα 🆚 ΤΣΣΚΑ Μόσχας Over 160,5 🦊 2.05. (Stoiximan)

Έξι ματς, δύο νίκες με Γερμανούς


Το 1989 δεν ήταν μαγικό για την ΑΕΚ μόνο γιατί επέστρεψε στους τίτλους, αλλά και επειδή στην πορεία αποδείχθηκε ότι από αυτή τη χρονιά άρχισε μια ολική επαναφορά της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Στο Κύπελλο Πρωταθλητριών 1988-89 και ακριβώς πριν από 31 χρόνια και 4 ημέρες η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη της ευρωπαϊκή πρόκριση μετά από 11 χρόνια (είχαν μεσολαβήσει επτά σερί αποκλεισμοί…) με το 5-3 επί της Ντινάμο Δρέσδης. Η «Ένωση» είχε ηττηθεί 1-0 στην (τότε Ανατολική, και τελευταία της παρουσία ως ανεξάρτητη) Γερμανία από μια ομάδα όπου δέσποζαν προσωπικότητες όπως ο Ματίας Ζάμερ και Ουλφ Κίρστεν.


Ο Γκέτσοφ στο 9’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ανατολικογερμανούς, η Νέα Φιλαδέλφεια «πάγωσε» αλλά στο 27’ με έμμεσο φάουλ του Μανωλά (χρεώθηκε ως αυτογκόλ επειδή η μπάλα μετά το δοκάρι χτύπησε στην πλάτη του κίπερ Τόιμπερ), στο 33’ με πέναλτι του Παπαϊωάννου και στο 37’ και στο 60’ με γκολ του Σαββίδη έφτασε στο 4-1. Μείωσε ο Λίμπεραμ, 5-2 στο 82’ ο Σαβέφσκι, έκλεισε το σκορ στο 85’ ο Μίνγκε, σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Προς τι η αναφορά; Μα είναι η πρώτη, από τις συνολικά μόλις δύο, νίκες της ΑΕΚ υποδεχόμενη (δυτικές, ανατολικές ή… ενωμένες) γερμανικές ομάδες! Σε συνολικά έξι περιπτώσεις, η «Ενωση» μετρά 2-0-4, όχι και τόσο ενθαρρυντικό σημάδι τούτο, ενόψει του αποψινού με τη Βόλφσμπουργκ, που είναι μάλιστα και νοκ άουτ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που υποδέχεται Γερμανούς σε νοκ άουτ: το 2004-05 σε όμιλο του UEFA Cup, με μονά ματς, είχε ηττηθεί στο ΟΑΚΑ με 2-0 από την Άαχεν που τότε αγωνιζόταν στη… β’ κατηγορία.

Ετερη νίκη, και εντέλει πρόκριση, ήταν με τη Λέβερκουζεν στον 4ο γύρο του UEFA το 2000-01: στην «Μπάι Αρίνα» η ΑΕΚ είχε φύγει με… 4-4 (δύο γκολ ο Νάβας, από ένα οι Λάκης και Τσιάρτας) και στη ρεβάνς, με τέρματα των Νάβας και Τσιάρτα, είχε πάρει την πρόκριση με 2-0. Κατά τα λοιπά το 1982-83 αποκλείστηκε με δύο ήττες (και συνολικό σκορ 6-0) από την Κολωνία, το 1995-96 από την Γκλάντμπαχ (ξανά δύο ήττες) και το 2018-19 σε όμιλο του Champions League έχασε… μέσα, έξω με 2-0.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Το Europa League στοιχηματικά δεν με εμπνέει, έχω πολλές Πέμπτες που κλείνω το PC εκνευρισμένος. Σαν να μην υπάρχει λοιπόν, ήτοι picks με ρέγουλο απόψε. Χωρίς ανάλυση, ό,τι προσωπικά πόνταρα: έχω καλό feeling για την ΑΕΚ (δεν είναι ανίκητη η Βόλφσμπουργκ), Ρέιντζερς βλέπω κάτι σε 2-0, 2-1 και αρκετά γκολ στη Λισσαβώνα…

 

Trixie (απόδοση τριάδας: 14.15)


🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇹🇷 21:45 Ρέιντζερς 🆚 Γαλατασαράι 1 & over 1,5 🦊 2.32. (Betshop)

🇬🇷🇩🇪 22:00 AEK 🆚 Βόλφσμπουργκ 1 dnb 🦊 2.63. (Betshop)

🇵🇹🇦🇹 22:00 Σπόρτινγκ Λισ. 🆚 LASK Λιντζ Over 2,5 & G/G 🦊 2.32. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ