foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ116
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Basketball Champions League: Preview (final-8)

Previews Πρωταθλημάτων | 28 Σεπ 2020 16:06
Basketball-Champions-League-Preview-final-8.jpg

Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021 έχει αρχίσει στην μπασκετική Ευρώπη, ωστόσο με τον τρόπο που η πανδημία «πάγωσε» τον αθλητισμό τον περασμένο Μάρτιο, έχουν μείνει κάποιες εκκρεμότητες από πέρυσι!

Το Basketball Champions League διακόπηκε μετά τους δεύτερους αγώνες της φάσης των 16, την ώρα που οι ομάδες ήταν ένα βήμα μακριά από το final 4. Η FIBA προτίμησε αντί να βάλει μια παύλα στη θέση του τροπαιούχου του FIBA Champions League για τη σεζόν 2019-2020, να διοργανώσει ένα final-8, στα πρότυπα των διοργανώσεων Κυπέλλων σε χώρες όπως οι Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου ως τις 4 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

Το σύστημα διεξαγωγής και το πρόγραμμα

Όλοι οι αγώνες είναι νοκ-άουτ. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα δούμε από δύο προημιτελικούς, την Παρασκευή τους δύο ημιτελικούς και την Κυριακή τον μικρό και τον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών του final-8:

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

18:30  Χαποέλ Ιερουσαλήμ – Σαν Πάμπλο Μπούργος

21:30  Τουρκ Τέλεκομ – Ντιζόν

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου

18:30  Νίμπουρκ – ΑΕΚ

21:30  Σαραγόσα – Τενερίφη

Τι αξίζει για ποντάρισμα

 

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει κάποια ειδική επιλογή για ποντάρισμα στο final-8 του Basketball Champions League, πέρα από τον νικητή διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς πέρα από το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της, έχει -ίσως- το πληρέστερο ρόστερ και αντιμετωπίζει τον πιο βατό αντίπαλο στα προημιτελικά. Το 3.00, όμως είναι πολύ μικρό για μια τόσο δύσκολη διοργάνωση.

Προσωπικά, θα ρισκάρω με ένα από τα αουτσάιντερ του final-8, την Σαν Πάμπλο Μπούργος. Έχει δείξει καλά στοιχεία από πέρυσι, ενισχύθηκε το καλοκαίρι με μεταγραφές ουσίας και έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στα πρώτα παιχνίδια της φετινής Liga Endesa. Έχει πολύ δύσκολο προημιτελικό κόντρα στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ, ωστόσο θεωρώ το 9.00 υπερβολική απόδοση για μια ομάδα της ποιότητάς της.

Σαν Πάμπλο Μπούργος: Νικήτρια διοργάνωσης (9.00) 

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο F8 του Champions League

AEK

Πώς έφτασε στο final-8: Πέρασε ως 2η από τον 2ο όμιλο με ρεκόρ 9-5 και απέκλεισε με 2-0 τη Βόννη στη φάση των 16.

Τι άλλαξε το καλοκαίρι: Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου παρέμεινε στον πάγκο και το ρόστερ ενισχύθηκε σε σημαντικό βαθμό, όσον αφορά την ποιότητα και την εμπειρία. Κράτησε, μεταξύ άλλων, τους Κιθ Λάνγκφορντ, Γιόνας Μασιούλις, Νίκο Ζήση και Μάρκους Σλότερ και πήρε τους Ταϊρίς Ράις (PG - Παναθηναϊκός), Ματ Λοτζέσκι (SF - Τόφας), Γιανίκ Μορέιρα (C - Περιστέρι) και Ντάριον Άτκινς (PF/C - Μπάμπεργκ), συνθέτοντας μια πληρέστατη ομάδα με περίσσευμα εμπειρίας.

Τι έχει κάνει φέτος: Το πρώτο δείγμα από τα επίσημα παιχνίδια δεν ήταν θετικό, καθώς έχασε και τα δύο ματς που έδωσε στο παρθενικό ελληνικό Super Cup, από τον Προμηθέα Πάτρας στον ημιτελικό (98-88) και από τον Παναθηναϊκό στον μικρό τελικό (79-73).

Παίκτες ανά θέση:


PG: Ράις, Γκίκας, Κατσίβελης, Μωραϊτης

SG: Λάνγκφορντ, Ζήσης

SF: Λοτζέσκι, Γιάνκοβιτς, Ρογκαβόπουλος

PF: Μασιούλις, Χρυσικόπουλος

C: Μορέιρα, Άτκινς, Σλότερ,Γόντικας, Μαυροειδής

Εκτίμηση: Βάσει αποδόσεων είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, κάτι που είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο της, αλλά και το ότι έχει ένα πολύ έμπειρο ρόστερ. Το αρνητικό είναι ότι οι ομάδες του Ηλία Παπαθεοδώρου αρχίζουν συνήθως πολύ μέτρια τις σεζόν, κάτι που είδαμε και στο Super Cup.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Χαποέλ Ιερουσαλήμ

Πώς έφτασε στο final-8: Ήταν από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, καθώς τερμάτισε στην 1η θέση του 2ου ομίλου με ρεκόρ 9-5, ενώ στα playoffs απέκλεισε το Περιστέρι με 2 νίκες.

Τι άλλαξε το καλοκαίρι: Ο Όντεντ Κάτας παρέμεινε στη θέση του, ωστόσο άλλαξε μεγάλο κομμάτι του ρόστερ. Από τις προσθήκες ξεχωρίζουν οι Τάρικ Φίλιπ (G-Τόφας), Μάλκολμ Χιλ (SF-Αστάνα), Νίκος Παππάς (SG-Παναθηναϊκός), Λούκα Μίτροβιτς (PF/C, Μανρέσα) και Κρις Κράμερ (PG – Χίμκι), με τον τελευταίο έρχεται ως αντικαταστάτης του Τζέι Κόβαν Μπράουν (G), o οποίος θα χάσει το final 8 λόγω τραυματισμού. Ο Κράμερ, βέβαια, δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δύσκολα θα έχει σημαντικό ρόλο στους αγώνες της Αθήνας.

Τι έχει κάνει φέτος: Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 18 Οκτωβρίου, ωστόσο έδωσε ένα επίσημο παιχνίδι στις 24/9 κόντρα στην Ελιάτ για τα προημιτελικά του Winners Cup, νικώντας με 93-80.

Παίκτες ανά θέση:


PG:  Μπλατ, Κράμερ Κοέν-Σαμπάν

SG: Φίλιπ, Παππάς, Άριελ

SF: Χιλ, Σιρβίντις

PF: Τόμας, Μπρέιμο, Μπαβούλ

C: Μίτροβιτς, Ζάλμασον

Εκτίμηση: Ο τραυματισμός του Τζεϊ Κόβαν Μπράουν είναι σημαντικό πλήγμα, ενώ είναι αρκετά αποδυναμωμένη και στη ρακέτα σε σχέση με πέρυσι. Δεν νομίζω ότι είναι το δεύτερο φαβορί της διοργάνωσης, όπως «λένε» οι αποδόσεις, ενώ θα πρέπει να ζοριστεί πολύ για να αποκλείσει την Σαν Πάμπλο Μπούργος στον προημιτελικό.


Νίμπουρκ

Πώς έφτασε στο final-8: Τερμάτισε πρώτη στον 3ο όμιλο με ρεκόρ 12-2, το οποίο, μάλιστα, ήταν και το κορυφαίο όλης της regular season. Στη φάση των 16 απέκλεισε εύκολα με 2-0 την… διαλυμένη Μπαντίρμα, η οποία έπαιζε χωρίς ξένους.

Τι άλλαξε το καλοκαίρι: Στον πάγκο συνεχίζει να βρίσκεται ο Ορέν Αμιέλ, ο οποίος είναι στην ομάδα από το 2010 ως βοηθός και από το 2017 ως πρώτος προπονητής. Θεωρητικά, είναι αποδυναμωμένη από τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι, αφού οι ξένοι που αποκτήθηκαν δεν είναι και από το πιο υψηλό επίπεδο. Ο πιο γνωστός από τους παίκτες που πήρε είναι ο Ομάρ Προύιτ (SF-Μπαντίρμα), που έχει περάσει στο παρελθόν και από τον Άρη, ενώ πέρα των ξένων που ήταν λογικό να βρουν καλύτερο συμβόλαιο και να αποχωρήσουν, σημαντική είναι η αποχώρηση του γηγενή Γιάρομιρ Μπόχατσικ (SG-Στρασβούργο).

Τι έχει κάνει φέτος: Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει από τις 12 Σεπτεμβρίου και έχει ήδη δώσει τρία επίσημα παιχνίδια, μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Παίκτες ανά θέση:


PG: Σάφαρτσικ, Ρούπνικ, Τούμα

SG: Χάρντινγκ, Χούρμπαν, Ράιλιχ

SF: Προύιτ, Κριτζ

PF: Ντάλτον, Κόβαρ

C:  Ζίμερμαν, Μπέντα

Εκτίμηση: Θα είναι αξιόμαχο σύνολο, αλλά δεν έχει την περσινή ποιότητα. Παίζει στα προημιτελικά απέναντι στην οικοδέσποινα και πολύ έμπειρη ΑΕΚ, οπότε μάλλον η παρουσία της στην Αθήνα δεν θα διαρκέσει πολύ.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ντιζόν

Πώς έφτασε στο final-8: Τερμάτισε στην 2η θέση του 4ου ομίλου με ρεκόρ 9-5 και στη φάση των 16 απέκλεισε τη Νίζνι με 2-1. Το τρίτο παιχνίδι της σειράς, μάλιστα, έγινε στις 16/9, όταν και επικράτησε με 75-67 στη Γαλλία.

Τι άλλαξε το καλοκαίρι: Ο Λορέν Λεγκνάμ παραμένει στον πάγκο της ομάδας για 7η διαδοχική χρονιά, ενώ κουμάντο στο παρκέ θα κάνει και πάλι ο κοντός, αλλά… θαυματουργός, Ντέιβιντ Χόλστον. Από τις προσθήκες, ξεχωρίζει ο Τσέιζ Σάιμον (SF-Ανβίλ), αλλά και ο Τζαρόν Τζόνσον (G/F-Σαλόν), ενώ σημαντικός είναι και ο Αλεξάντρ Τσασάν (F/C), ο οποίος δεσπόζει στη ρακέτα.

Τι έχει κάνει φέτος: Νίκησε τη Νίζνι στο 3ο ματς της φάσης των 16 του Basketball Champions League με 75-67, ενώ το Σάββατο, ξεκίνησε το γαλλικό πρωτάθλημα με μια σπουδαία νίκη επί της… Ευρωλιγκάτης Βιλερμπάν (81-740.

Παίκτες ανά θέση:


PG: Χόλστον, Ρογιέφσκι

SG: Τζόνσον, Τζουλιέν

SF: Σάιμον, Γκαλιού

PF: Βανγουίν, Λουμ

C: Τσασάν, Αλίν, Ταπέ


Εκτίμηση:
Για την Ντιζόν είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και μόνο που προκρίθηκε στο final-8. Έχει ένα δύσκολο προημιτελικό κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, όπου είναι ξεκάθαρα το αουτσάιντερ και η αλήθεια είναι ότι με την εικόνα που έδειξε στο ματς με την Νίζνι, δεν πείθει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


 

Τουρκ Τέλεκομ

Πώς έφτασε στο final-8: Πέρασε ως πρώτη από τον 1ο όμιλο με ρεκόρ 11-3 και στη φάση των 16 απέκλεισε την Μπεσίκτας με 2-0.

Τι άλλαξε το καλοκαίρι: Μπορεί να χαρακτηριστεί και πρωταθλήτρια των μεταγραφών! Άλλαξε τέσσερις από τους πέντε ξένους της (κράτησε μόνο τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κάιλ Γουίλτζερ), προσθέτοντας παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο. Πήρε τον Κίφερ Σάικς (PG – Μιλάνο), τον Τάιλερ Ένις (PG – G League), τον Σαμ Ντέκερ (F – Λοκομοτίβ Κούμπαν) και τον Μάικλ Έρικ (C – Μπασκόνια), ενώ σαν έκτο ξένο πήρε και τον Καμάρ Μπάλντγουιν (G – NCAA/Μπάτλερ).

Τι έχει κάνει φέτος: Το πρωτάθλημα της Τουρκίας άρχισε μόλις το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ωστόσο η Τουρκ Τέλεκομ δεν αγωνίστηκε, καθώς το παιχνίδι της με την Νταρουσάφακα αναβλήθηκε. Έτσι, μπαίνει στο final 8 του Basketball Champions League χωρίς επίσημο παιχνίδι.

Παίκτες ανά θέση:


PG: Ένις, Κορκμάζ, Οζκάν

SG: Σάικς, Μπάλντγουϊν, Μπαϊγκούλ

SF: Ντέκερ, Γκιουλασάν, Τουγκιουρέλ

PF: Γουίλτζερ, Γκέγικ

C: Έρικ, Μπαίράκ  Εκτίμηση: Θεωρητικά, έχει εύκολο έργο στον προημιτελικό κόντρα στη Ντιζόν και θα μπορέσει να βρεθεί στην τετράδα. Από εκεί και πέρα, το έργο της δύσκολο, αλλά έχει την ποιότητα για να φτάσει μέχρι το τέλος. Το ερώτημα είναι σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί, αφού δεν την έχουμε δει σε επίσημο αγώνα.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



 

Σαν Πάμπλο Μπούργος

Πώς έφτασε στο final-8: Προκρίθηκε ως 3η από την 2ο όμιλο με ρεκόρ 8-6, ενώ στη φάση των 16 απέκλεισε την Ντιναμό Σάσαρι με δύο νίκες.

Τι άλλαξε το καλοκαίρι: Ήταν αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ενισχύθηκε με ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι την ανεβάζουν επίπεδο. Στην περιφέρεια πήρε τους Άλεξ Ρένφρο (PG – Ζένιτ), τους Ομάρ Κουκ (PG – Γκραν Κανάρια) και τον Χαβιέρ Ραμπασέντα (G – Γκραν Κανάρια), στις θέσεις των φόργουορντ ενισχύθηκε με τον Κεν Χόρτον (F – Μπρέσια) και στη ρακέτα πήρε τους Ντέγιαν Κράβιτς (PF/C – Ομπραντόιρο) και Τζόρνταν Σακχό (C – Μανρέσα). Φυσικά, είχαμε και αποχωρήσεις, αλλά το πρόσημο είναι θετικό.

Τι έχει κάνει φέτος: Έχει δώσει τρεις αγώνες στην φετινή ACB και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις! Στην πρεμιέρα έχασε στο σουτ από την Μπαρτσελόνα (89-86) και στις επόμενες δύο αγωνιστικές νίκησε εύκολα την Γκραν Κανάρια (92-60) και Χιπουσκόα (76-90).

Παίκτες ανά θέση:


PG: Ρενφρό, Κουκ

SG: ΜακΦάντεν, Μπενίτε, Μπαρέρα

SF: Ραμπασέδα, Σάλβο, Κουίλι

PF: Χόρτον, Κράβιτς

C: Σάκχο, Χούσκιτς, Ριβέρο

Εκτίμηση: Στα μάτια μου, είναι η ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη στο τουρνουά. Έχει ξεκινήσει την χρονιά φορμαρισμένη, βρίσκοντας ομοιογένεια παρά τις αρκετές προσθήκες. Βάσει αποδόσεων, είναι το αουτσάιντερ κόντρα στην Χαποέλ, αλλά γιατί να μην κάνει την έκπληξη και να προχωρήσει μέχρι το τέλος;

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


 


Τενερίφη

Πώς έφτασε στον final 8: Τερμάτισε 2η στον 3ο όμιλο με ρεκόρ 11-3 και στη φάση των 16 απέκλεισε την Οστάνδη με 2-1. Ο τρίτος αγώνας, μάλιστα, έγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Τι άλλαξε το καλοκαίρι: Αφού έδεσε με νέα συμβόλαια τα πιο σημαντικά γρανάζια της (τον προπονητή Τσους Βιντορέτα και τους Μαρσελίνο Χουέρτας και Γκιόρκι Σερμαντίνι), έκανε τέσσερις δυνατές κινήσεις που πρόσθεσαν ποιότητα και εμπειρία. Πήρε τους Άαρον Ντούρνεκαμπ (F – Βαλένθια), Τάιλερ Καβάνο (F/C – Άλμπα), Μπρούνο Φιτιπάλντο (PG – Μπούργκος) και Ντέγιαν Τοντόροβιτς (SF – Ανδόρα), με τον τελευταίο να τραυματίζεται σοβαρά πριν λίγες εβδομάδες και να είναι υποχρεωμένος να μείνει εκτός για 3-4 μήνες.

Τι έχει κάνει φέτος: Άρχισε την χρονιά με ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του SuperCopa (79-92) και στη συνέχεια έκλεισε θέση για το final-8 νικώντας την Οστάνδη με 62-54. Έχει ξεκινήσει ιδανικά, πάντως, στη Liga Endesa, κάνοντας το 3/3 στα παιχνίδια με Σαραγόσα (91-86), Μπιλμπάο (70-81) και Μούρθια (82-84). Στο τελευταίο ματς, μάλιστα, κόντρα στη Μούρθια έκανε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της ACB, καθώς 100΄΄ πριν το φινάλε ήταν στο -11 και σε αυτό διάστημα σημείωσε 21 πόντους!

Παίκτες ανά θέση:


PG: Χουέρτας, Φιτιπάλντο

SG: Σαλίν, Λόπεθ

SF: Ντίεθ, Γιούστα, Τοντόροβιτς

PF: Καβάνο, Ντούνερκαμπ, Σουλεϊμάνοβιτς

C:  Σερμαντίνι, Μπόγρης, Γκέρα

Εκτίμηση: Είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Έχει το “know how” καθώς έχει βρεθεί σε δύο final four και έχει κερδίσει το ένα, είναι ποιοτική και έχει παιχνίδια στα πόδια της. Ο τραυματισμός του Τοντόροβιτς, ωστόσο, είναι πιθανό να αποδειχθεί κομβικός.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σαραγόσα

Πώς έφτασε ως το final-8: Τερμάτισε στην 1η θέση του 4ου ομίλου με ρεκόρ 10-4 και στα playoffs απέκλειε τη Λιετκαμπέλις με 2-0.

Τι άλλαξε το καλοκαίρι: Είναι η μοναδική από τις ομάδες του final-8 που άλλαξε προπονητή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς ο Πορφίριο Φισάκ μετακόμισε στην Γκραν Κανάρια και τη θέση του πήρε ο Ντιέγκο Οκάμπο που ήταν στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Όσον αφορά τις μεταγραφές, πήρε τους Ρασίντ Σουλαϊμόν (G – Ντιζόν),Αλέιξ Φοντ (G/F – Ομπραντόιρο), Σαγκαμπά Κονατέ (F – Raptors) και τους Χάιμε Φερνάντεθ (F – Μπαρτσελόνα Β΄).

Τι έχει κάνει φέτος: Άρχισε την χρονιά με δύο αναμενόμενες εκτός έδρας ήττες από Τενερίφη (91-86 στην παράταση) και Ρεάλ Μαδρίτης (103-82), αλλά έκανε την πρώτη της νίκη κόντρα στην Γκραν Κανάρια, επικρατώντας με 88-71.

Παίκτες ανά θέση:


PG: Ένις, Σαν Μιγκέλ, Γκαρσία

SG: Σίλεϊ, Σουλαϊμόν, Κρεϊτσι

SF: Μπρουσίνο, Μπαρέιρο, Κονατέ

PF: Μπένζινγκ, Τόμπσον, Φερνάντεθ

C:  Χούστιθ, Χλίνασον

Εκτίμηση: Μπορεί να άλλαξε προπονητή, αλλά ο κορμός είναι ίδιο με την περσινή χρονιά. Θεωρώ αρκετά πιθανό να της στοιχίσουν οι απουσίες των Χαβιέρ Χούστιθ και Βιτ Κρεϊτσι, οι οποίοι είναι τραυματίες, καθώς έχει έναν πολύ δύσκολο προημιτελικό κόντρα στην Τενερίφη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Επιμέλεια: Στέφανος Μαρολαχάκης

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ