foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ46
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ιταλία, Serie B: Preview 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 22 Σεπ 2020 17:05
Ιταλία-Serie-B-Preview-2020-21.jpg

Τα φθαρμένα κλισέ του τύπου «η άμυνα κάνει κουμάντο στην Ιταλία» έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα πεπραγμένα στη Σέριε Β. Την τελευταία πενταετία, η καλύτερη ομάδα (Κάλιαρι, Σπαλ, Εμπολι, Μπρέσια, Μπενεβέντο) της εκάστοτε σεζόν μπορεί στα μετόπισθεν να μην διέπρεψε, αλλά είχε σίγουρα την καλύτερη επίθεση. Οι επιταγές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αλλάζουν, στη γειτονική χώρα το έχουν καταλάβει και ακόμη μία συναρπαστική σεζόν βρίσκεται προ των πυλών, σε μία λίγκα χωρίς σταθερές! Το 2019 κέρδισε την άνοδο η νεοφώτιστη Λέτσε, έναν χρόνο νωρίτερα η επίσης νεοφώτιστη Πάρμα, το 2016 ανέβηκε -προερχόμενη από τη Γ'- με την πρώτη η Σπαλ! Κοινώς, το να δίνεται 1ο φαβορί ανόδου η Μόντσα, η οποία επιστρέφει στη Β' κατηγορία μετά το 2001, μόνο οξύμωρο δεν είναι (θα εξηγήσουμε παρακάτω). Από τις έτερες νεοφώτιστες, η Ρετζίνα... κάτι έχει να πει, ενώ από τις σταθερές αξίες, οι Μπρέσια, Λέτσε, Φροζινόνε, Εμπολι, Σπαλ και Κιέβο αναμένεται να πρωτοστατήσουν για τη μάχη της δυάδας ή έστω ένα καλό πλασάρισμα για τα πλέι οφ. Το σίγουρο είναι ότι και φέτος τα αμφίρροπα ματς θα περισσεύουν, οπότε οι λάτρεις της κατηγορίας δεν πρόκειται να νιώσουν πλήξη.

Σύστημα διεξαγωγής

Το σύστημα των πλέι οφ έχει καθιερωθεί στη Β' Ιταλίας και παρότι δεν είναι το πιο απλό του κόσμου, μία αναλυτική ανάγνωση το καθιστά εύκολο ως προς την κατανόηση. Την άνοδο κερδίζουν οι πρώτες δύο ομάδες και η 3η, αν απέχει 15 βαθμούς (ή περισσότερους) από την 4η. Σε αντίθετη περίπτωση, ενεργοποιούνται τα πλέι οφ. Η διαδικασία αφορά στις ομάδες από την 3η θέση μέχρι και την 8η. Ο 1ος γύρος (5ος-8ος και 6ος-7ος) περιλαμβάνει μονό ματς, με παράταση αν το 90λεπτο λήξει «Χ». Οι ημιτελικοί (ο ένας νικητής με τον 3ο και ο άλλος με τον 4ο) είναι διπλά ματς, όπως και ο τελικός, χωρίς να ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Αν μετά το 2ο 90λεπτο των ημιτελικών ή του τελικού υπάρχει ισοπαλία, προκρίνεται ή ανεβαίνει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα. Όσον αφορά στον υποβιβασμό και τα πλέι άουτ, οι τελευταίες τρεις ομάδες υποβιβάζονται στους ισάριθμους ομίλους της 3ης κατηγορίας. Αν η 16η της βαθμολογίας έχει διαφορά «5+» βαθμούς από τη 17η, υποβιβάζεται και η 17η. Αν όχι, η 16η και η 17η παίζουν διπλούς αγώνες, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στην έδρα της 16ης. Σε περίπτωση ισορροπίας μετά το δεύτερο 90λεπτο, η 17η ομάδα υποβιβάζεται επειδή τερμάτισε χαμηλότερα. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Αν στον τελικό των πλέι οφ ή (και) των πλέι άουτ τύχει να αναμετρηθούν ομάδες που είχαν τους ίδιους βαθμούς στην κανονική περίοδο και μετά τον επαναληπτικό υπάρχει απόλυτη ισορροπία, ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστούν) πέναλτι.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Μόντσα 2. Κρεμονέζε 3. Λέτσε 4. Μπρέσια
5. Έμπολι 6. Κιέβο 7. Φροζινόνε 8. Πορντενόνε
9. ΣΠΑΛ 10. Τσιταντέλα 11. Σαλερνιτάνα 12. Ρετζίνα
13. Άσκολι 14. Πίζα 15. Βενέτσια 16. Πεσκάρα
17. Β. Εντέλα 18. Κοζέντσα 19. Βιτσέντζα 20. Ρετζιάνα

Οι 10 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Μάριτς Επιθετικός Όσιγιεκ Μόντσα
Γκίτκερ Επιθετικός Λεχ Πόζναν Μόντσα
Μπαρμπέρις Μέσος Κροτόνε Μόντσα
Λάφερτι Επιθετικός Σάντερλαντ Ρετζίνα
Νταβίντ Ντιό Επιθετικός Τσιταντέλα Πορντενόνε
Μενέζ Επιθετικός Παρί FC Ρετζίνα
Ζούτα Αμυντικός Χάκεν Λέτσε
Κόντα Επιθετικός Μπενεβέντο Λέτσε
Παγκανίνι Μέσος Φροζινόνε Λέτσε
Σβόμποντα Αμυντικός Βάτενς Βενέτσια

Τι παίζουμε

 

Η Μόντσα δείχνει ότι θα πρέπει να... προσπαθήσει για να μην πάρει την άνοδο, δεδομένου ότι διοικητικά είναι... μπετόν. Βέβαια, το να ποντάρουμε σε απόδοση φαβορί (3.50) στη Β' Ιταλίας, είναι κάτι που δεν αρμόζει στη φύση της λίγκας. Από τις ομάδες που θεωρητικά ανήκουν στη «μεσαία ταχύτητα», αλλά μπορούν να κάνουν το ξεπέταγμα, ενώ συνοδεύεται από δελεαστική απόδοση, είναι η Κρεμονέζε. Ίσως αξίζει μία... τουφεκιά, στη λογική «λίγα βάζουμε, πολλά παίρνουμε». Το να αναλωθούμε σε περαιτέρω μακροχρόνια στοιχήματα είναι κάτι που αποκλείεται εξ ορισμού, δεδομένου ότι οι μπουκ παίζουν... άμυνα, κοινώς αρνούνται να προσφέρουν ευρεία γκάμα επιλογών σε ένα πρωτάθλημα που φημίζεται για τη ρευστότητά του.

➡ Μόντσα: Νικήτρια πρωταθλήματος (3.50) - (Παίξε Νόμιμα |21+|)

Οι ομάδες της Serie B

Λέτσε

Τι έκανε πέρυσι: Πήρε μόλις δύο νίκες στα πρώτα 13 ματς, έδειξε σημεία... ζωής τον Φεβρουάριο (σερί 3-0-0), πάλεψε με νύχια και με δόντια, αλλά έχασε την κατηγορία την τελευταία αγωνιστική (ήθελε νίκη επί της Πάρμα και γκέλα της Τζένοα με τη Βερόνα, έγινε το αντίθετο). Πολύ δυνατή στο επιθετικό σκέλος, αλλά με μακράν τη χειρότερη άμυνα, ουσιαστικά οι παίκτες της ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο και λίγο έλειψε να κάνουν την υπέρβαση.

Προπονητής: Τζίνο Κορίνι (50 ετών, από τον Αύγουστο του 2020). Τη διετία 2012-14 πήρε την ευκαιρία στην Κιέβο (Α'), αλλά δεν έπεισε, πέρασε και δεν ακούμπησε από την Παλέρμο, τη σεζόν 2018-19 οδήγησε την Μπρέσια στην άνοδο. Προπονητής που δεν έχει αγκυλώσεις και εμμονές, ούτε, όμως, κάποιο ξεχωριστό προπονητικό πλάνο. Δεν αποκλείεται να αποδειχθεί αναλώσιμος αν... στραβώσει η δουλειά.

Έδρα: Via del Mare (31.533)

Μεταγραφές: Αποχώρησαν οι Λαπαντούλα (Ε, 25/11), Ντελ' Ορκο (Α, 14/0), Φαρίας (E, 18/2), Μπαμπάκαρ (Ε, 25/3), λογικό να έχει απώλειες μετά τον υποβιβασμό. Βέβαια, οι Ζούτα (Α, 16/1 Χάκεν), Λιτσκόφσκι (Μ, 32/0 Πογκόν), Κόντα (Ε, 29/7 Μπενεβέντο), Παγκανίνι (Μ, 29/5 Φροζινόνε) είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, το ρόστερ της είναι αρκετά καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Προετοιμασία: Μαζεύτηκε για την 1η προπόνηση στις 27 Αυγούστου. Έμεινε στο φιλικό 2-2 με τη Μονόπολι, απέφυγε την υπερβολική έκθεση. Εντατικές και πολλές φορές διπλές οι προπονήσεις, λόγω του ότι το ρόστερ καλείται να μονταριστεί πριν αποδώσει (αρκετά νέα πρόσωπα). Δεν αντέχει σε κριτική το 3-0 επί της Τσιτά ντι Φαζάνο.

Εκτίμηση: Από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν, ίσως αποδειχθεί η πιο αξιόμαχη. Το ρόστερ της παραμένει καλό, κατά το παρελθόν δεν καταρτίστηκε με τα... ψέματα, οπότε θα παλέψει για την πρώτη δυάδα, θα κινηθεί κοντά της.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μπρέσια

Τι έκανε πέρυσι: Πήρε σπουδαίο «διπλό» στην πρεμιέρα επί της Κάλιαρι, αλλά η προσγείωση ήταν ανώμαλη (ακόμη τρεις νίκες έως τις αρχές Ιουλίου). Έχασε από νωρίς το... τρένο της σωτηρίας, σκόραρε με δυσκολία (35 γκολ), άλλαξε τρεις προπονητές (τέσσερις θητείες), πλην όμως δεν θα ήταν δυνατόν να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Μεταξύ άλλων, πλήρωσε και τον κάκιστο μεταγραφικό σχεδιασμό στο μεσοαμυντικό σκέλος.

Προπονητής: Τζίτζι Ντελνέρι (70 ετών, από τον Αύγουστο του 2020). Εδώ και 35 χρόνια κάθεται στους πάγκους, σεβάσμιος. Τα καλύτερά του χρόνια ήταν από το 2000 έως το 2004 στην Κιέβο (σταθερά μέσα στη δεκάδα), πήρε ευρωπαϊκές παραστάσεις με Ρόμα, Παλέρμο. Ομοίως και με τη Γιούβε, την οποία έφερε στην 7η θέση το 2011, πριν αρχίσει η πορεία των εννέα σερί τίτλων. Χωρίς πάγκο από τον Νοέμβριο του 2017, ερωτηματικό το κατά πόσο έχει το κίνητρο.

Έδρα: Mario Rigamonti (19.550)

Μεταγραφές: Καρπώθηκε 10 εκατ. ευρώ για να δώσει τον Τονάλι (Μ, 35/1) στη Μίλαν, το καλοκαίρι θα πάρει ακόμη 25, δεν μπορούσε να τον κρατήσει. Από εκεί και πέρα δεν είχε ακριβά περιουσιακά στοιχεία για να πουλήσει, αναμένεται να τη βοηθήσει ο Λαμπόικο (Μ, 33/2 Σλασκ). Σε καλό βαθμό η ομοιογένεια, αν και στα μετόπισθεν ψάχνει κάτι καλό.

Προετοιμασία: Στις 24 Αυγούστου άρχισε η τρέχουσα σεζόν για τους «ροντινέλε». Στο δυνατό φιλικό με τη Μίλαν έχασε 3-1, δεν είχε κακή παρουσία. Επικράτησε 4-2 της Ρενάτε, έχασε 1-0 από τη Λέκο, ουδείς μπορεί να νιώθει ενθουσιασμένος.

Εκτίμηση: Δεν δομήθηκε καλά στο αμυντικό σκέλος το περσινό ρόστερ και αυτή είναι μία αδυναμία που αναμένεται να την κυνηγήσει και φέτος. Επειδή, όμως, υπάρχει εμπειρία, καλό θα είναι να ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν ως μνηστήρας της ανόδου.

ΣΠΑΛ

Τι έκανε πέρυσι: Στον πρώτο γύρο ήταν προφανές ότι δεν σώζεται, αλλά διατηρούσε την αξιοπρέπειά της. Στο δεύτερο μισό έπαιζε απλά για να παίξει, ουδέποτε έπεισε ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την επιβίωσή της, τερμάτισε με 0-2-10 (το ένα «Χ» με τη Μίλαν!). Η πλέον αξιοσημείωτη είδηση είναι ότι στα μέσα Φεβρουαρίου απέλυσε τον τεχνικό Λέο Σέμπλιτσι, ο οποίος καθόταν μία εξαετία στον πάγκο της ομάδας από τη Φεράρα.

Προπονητής: Πασκουάλε Μαρίνο (58 ετών, από τον Αύγουστο του 2020). Πριν από αρκετά χρόνια θεωρήθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή για ομάδες της Α' Ιταλίας, αλλά... έκαψε τα χαρτιά του μετά το 2010 και την εξαιρετική τριετία στην Ουντινέζε. Απέτυχε σε Πάρμα, Τζένοα, ακολούθησε μία σειρά ομάδων στη Β' κατηγορία, πέρυσι πήγε την Εμπολι στα... βράχια. Αν παιζόταν στο χρηματιστήριο, θα ήταν φούσκα. Βέβαια, με 777 επίσημα ματς να έχουν περάσει μπροστά από τα μάτια του, ας κρατήσουμε μία επιφύλαξη για το τι θα δούμε.

Έδρα: Paolo Mazza (16.134)

Μεταγραφές: Κόσμος πήγε και ήρθε, αλλά αφορά κατά κύριο λόγο σε δανεισμούς προς τις δύο κατευθύνσεις. Σε πρώτη φάση αναμένεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και σίγουρα οι απαιτήσεις δεν είναι οι ίδιες φέτος σε σύγκριση με την Α' Ιταλίας.

Προετοιμασία: Σχετικά περιορισμένη άδεια απόλαυσαν οι παίκτες της, καθώς μαζεύτηκαν για την 1η προπόνηση στις 20 Αυγούστου. Προτίμησε αρχικά τον... εύκολο δρόμο στα φιλικά, νίκησε 2-1 την Ποντεντέρα και 2-0 της Βις Πέζαρο, αλλά έστειλε και ένα μήνυμα με το 1-0 επί της Ουντινέζε.

Εκτίμηση: Θεωρητικά θα κυνηγήσει την άμεση επάνοδο στην Α' Ιταλίας, πρακτικά δεν θα μας κάνει εντύπωση ακόμη και το να χάσει τα πλέι οφ. Η ατμόσφαιρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή στη Φεράρα, το ρόστερ έχει ανισορροπίες, θα πρέπει να κάνει πολλά καλά πράγματα και γρήγορα για να μην χάσει το τρένο.

Πορντενόνε

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν... πρωτάρα στη Β' Ιταλίας, δίχως ιδιαίτερες σταθερές στο ρόστερ της, αλλά... πετσόκοψε κόσμο. Έδειξε από νωρίς ότι δεν χάνει την πρώτη οκτάδα, θα μπορούσε να φτάσει και στην άνοδο, πλην όμως στο φινάλε έριξε στροφές (0-3-2). Στα ημιτελικά των πλέι οφ νίκησε εκτός έδρας (1-0) τη Φροζινόνε, έχασε 2-0 εντός, πλήρωσε την απειρία της, αν και το πρόσημο ήταν αδιαπραγμάτευτα θετικό.

Προπονητής: Ατίλιο Τεσέρ (62 ετών, από τον Ιούλιο του 2018). Η καριέρα του στην Α' Ιταλίας περιορίζεται σε 33 ματς (Κάλιαρι, Νοβάρα), αλλά αποτελεί σταθερή αξία για τη Β'. Το 2018 πείστηκε από τον Πορντενόνε, την ανέβασε από τη Γ' στη Β', πέρυσι διέπρεψε. Αν δεν τον... ζαλίσουν με αδικαιολόγητα μεγάλες προσδοκίες, θα οδηγήσει την ομάδα του με σταθερό χέρι. Συντηρητική η τακτική του, οπαδός της ρήσης «μην χάσεις ένα ματς που δεν μπορείς να κερδίσεις».

Έδρα: Stadio G. Teghil (5.000)

Μεταγραφές: Σπουδαία κίνηση η απόκτηση του Ντιό (Ε, 36/15 Τσιταντέλα), θα βοηθήσει ο Φαλάσκο (Α, 20/1 Περούτζια), έχασε τους Μπουράι (Μ, 36/5), Πομπέγκα (Μ, 33/5), Ματσόκο (Μ, 27/3), Στρίτσολο (Ε, 29/8). Έγινε το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα, η λογική υπαγορεύει ότι θα της βγουν οι στοχευμένες κινήσεις.

Προετοιμασία: Στις 20 Αυγούστου έγινε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν, περιορισμένο διάστημα διακοπών. Στα δύο αξιόλογα φιλικά που έδωσε έμεινε στο 2-2 με τη Βενέτσια και έχασε 1-0 με τη Ραβένα, δεν... έστριβε στο τελευταίο, αλλά έβγαλε φάσεις.

Εκτίμηση: Εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν και δεν προκύπτει από κάπου ότι φέτος θα την πάρει η κάτω βόλτα. Οι διοικούντες δουλεύουν κάτω από τα ραντάρ, οι επιλογές τους έχουν νόημα, αναμένεται να παλέψει για μία θέση στα πλέι οφ.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Τσιταντέλα

Τι έκανε πέρυσι: Μπήκε στο πρωτάθλημα με τρεις ήττες στα πρώτα τέσσερα ματς, διαθέτοντας ένα από τα πιο χαμηλά μπάτζετ στη Β' Ιταλίας. Για ακόμη μία φορά, όμως, απέδειξε ότι η ομοιογένειά της είναι ασυναγώνιστη, τερμάτισε στα όρια της πρώτης πεντάδας. Στο πρώτο ματς των πλέι οφ προηγήθηκε 2-0 της Φροζινόνε και δη εντός έδρας, αλλά... κατάφερε να χάσει 3-2 (έβγαλε την αίσθηση ότι δεν ήθελε να διεκδικήσει την άνοδο).

Προπονητής: Ρομπέρτο Βεντουράτο (57 ετών, από τον Ιούλιο του 2015). Το 2105 κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Φοσκαρίνι που με τη σειρά του είχε κλείσει δεκαετία στο «Τομπολάτο». Κέρδισε με τη μία την άνοδο στη Β' Ιταλίας και στις τέσσερις σεζόν σ' αυτή έχει την «Τσιτά» σταθερά στην οκτάδα, με... φιστίκια για μπάτζετ. Κοινώς, διαπρέπει. Πρέπει, όμως, να ξέρουν όλοι ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι στον κόσμο της, οι διοικούντες δίνουν απεριόριστο χώρο και χρόνο, ενώ το τμήμα σκάουτινγκ έχει απαράμιλλη τεχνογνωσία.

Έδρα: Pier Cesare Tombolato (7.623)

Μεταγραφές: Πούλησε τον Ντιό (Ε, 36/15) για 2 εκατ. ευρώ στην Πορντενόνε, με αυτό το ποσό βγάζει ένα σεβαστό ποσοστό του ετήσιου μπάτζετ. Θα κληθεί να τον αντικαταστήσει ο Ογκουνσέγε (Ε, 27/9 Όλμπια), συνήθως της βγαίνει αυτή η τακτική. Ακούγονται τα καλύτερα στην προετοιμασία και για τους Αουά (Μ, 14/0 Λιβόρνο), Ντοναρούμα (Μ, 22/2 Μονόπολι). Θεωρητικά είναι για... φούντο, αλλά κάθε φορά βγάζει τη γλώσσα στα προγνωστικά.

Προετοιμασία: Την 1η μέρα του Σεπτεμβρίου προπονήθηκαν για πρώτη φορά κατά την τρέχουσα σεζόν οι παίκτες της Τσιταντέλα, απόλαυσαν περισσότερες διακοπές, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Νίκησε 2-1 τη Σουντιρόλ, 3-1 την Πιατσέντζα, 3-2 τη Μάντοβα και 1-0 τη Βίρτους Βερόνα, ενώ αναβλήθηκε το τεστ με την Τριεστίνα. Κοινώς, προτίμησε εύκολους αντιπάλους για να μονταριστεί, στην άμυνα θέλει δουλίτσα.

Εκτίμηση: Κανονικά είναι για να πέφτει, αλλά η κανονικότητα απέχει έτη φωτός από το «Τομπολάτο». Δεν αναμένουμε να φτάσει τα ύψη των περασμένων ετών, ωστόσο έχει τον τρόπο της και λογικά θα βρει πέντε ομάδες να αφήσει από κάτω.

Κιέβο

Τι έκανε πέρυσι: Ρίχτηκε στη μάχη ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο, αλλά δεν ήταν σταθερή. Το μεγαλύτερο σερί που έκανε ήταν οι τρεις νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, επίδοση που της εξασφάλισε το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Στα προημιτελικά πήρε το 1-1 με την Έμπολι και πέρασε στα ημιτελικά, για τα οποία νίκησε 2-0 εντός τη Σπέτσια, αλλά διαλύθηκε στο εκτός (έχασε 3-1, της κόστισε το ότι τερμάτισε χαμηλότερα από την αντίπαλό της).

Προπονητής: Αλφρέντο Αλιέτι (50 ετών, από τον Μάρτιο του 2020). Προσπαθεί εδώ και μία δεκαετία να κάνει το μεγάλο βήμα, αλλά οι δουλειές του ουδέποτε έπεισαν τις διοικήσεις που θα έπρεπε. Κλασικός... εργάτης, κλήθηκε εσπευσμένα μετά την καραντίνα να σώσει τα πλέι οφ και τα κατάφερε, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Φέτος έχει την ευκαιρία του, δεν είναι σίγουρο ότι θα την εκμεταλλευτεί.

Έδρα: Marcantonio Bentegodi (31.045)

Μεταγραφές: Ουδείς βάζει τα... κλάματα για όσους αποχώρησαν, ο στόχος ήταν να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ και στη διοίκηση το πέτυχαν. Βέβαια, δεν υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες για ιδιαίτερη ενίσχυση, θετική εξέλιξη η αγορά του Σέμπερ (Τ, 28 συμ.), τον οποίο είχε πέρυσι ως δανεικό.

Προετοιμασία: Η 1η προπόνηση της σεζόν προγραμματίστηκε για τις 26 Αυγούστου, η προετοιμασία στιγματίστηκε από τρία κρούσματα Covid-19. Το φιλικό με την Πάντοβα αναβλήθηκε λόγω της παραπάνω εξέλιξης, στη συνέχεια φοβήθηκε η Μίλαν και απέφυγε με τη σειρά της το τεστ, όπως και η Τζιάν Ερμίνιο, ενώ την ίδια τύχη είχε και το ματς με τη Λενιάγκο. Πρόβλημα...

Εκτίμηση: «Βαρύ» όνομα για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά στη διοίκηση δείχνουν να τα έχουν παρατήσει. Διαθέτει το μέγεθος ώστε να μπει στα πλεί οφ, θα πρέπει όμως να ολιγωρήσει και ο ανταγωνισμός για να φτάσουν τα «ιπτάμενα γαϊδούρια» έως το τέλος του δρόμου. Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται η εκκίνησή της.

Έμπολι

Τι έκανε πέρυσι: Στα πρώτα έξι ματς είχε απολογισμό 4-2-0 και οι ειδικοί έσπευσαν να προεξοφλήσουν ότι θα ανέβει, προτρέποντας τον ανταγωνισμό να παλέψει για τη 2η θέση. Η πραγματικότητα όμως ήταν διαφορετική, στα επόμενα 15 ματς είχε 1-7-7, και μόχθησε για να μπει στην οκτάδα. Εκεί... χαιρέτησε από την πρώτη δοκιμασία, καθώς έμεινε στο 0-0 (έγινε 1-1 στην παράταση) στην έδρα της Κιέβο (είχε τερματίσει χαμηλότερα από την αντίπαλό της).

Προπονητής: Αλέσιο Ντιονίζι (40 ετών, από τον Αύγουστο του 2020). Την περασμένη σεζόν πήρε την πρώτη δουλειά του στη Β' Ιταλίας και έσωσε τη Βενέτσια. Το παράσημο αυτό τον έφερε στην Τοσκάνη, σε σαφώς πιο μεγάλο καράβι. Δείχνει ότι έχει τα εφόδια που απαιτούνται για να μην του λείψει ποτέ το μεροκάματο, αποδίδουν καλά υπό πίεση οι ομάδες του. Αυτά, όμως, στα χαμηλά, τώρα θα πρέπει να διεκδικήσει πράγματα και παραμένουμε επιφυλακτικοί.

Έδρα: Carlo Castellani (16.284)

Μεταγραφές: Αν ξεχωρίζει κάτι θετικό, αυτό είναι η παραμονή του Ζουρκόβσκι (Μ, 7/0, ανανεώθηκε ο δανεισμός του από τη Φιορεντίνα, είχε δείξει πράγματα στα λίγα ματς που αγωνίστηκε). Μπορεί να ζήσει δίχως τους δανεικούς που χάθηκαν, ουσιαστικά μιλάμε για μία μετρημένη παρουσία στο μεταγραφικό παζάρι.

Προετοιμασία: Στις 25 Αυγούστου διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν. Στο πρώτο φιλικό έχασε 1-0 από την Ποντεντέρα, στη συνέχεια έβγαλε σαφέστατη βελτίωση, νίκησε 2-0 την Πάρμα και 4-0 τη Λουκέζε. Δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική το 2-0 επί της Βις Πέζαρο. Πολύ καλά στοιχεία στην επίθεση, στην άμυνα κινδύνευσε περισσότερο απ' ό,τι μαρτυρά το μόλις ένα γκολ που δέχθηκε.

Εκτίμηση: Μπορεί να αποφεύγει τη σοβαρή ενίσχυση σε συστηματική βάση, πλην όμως διαθέτει ένα από τα καλύτερα «φυτώρια». Την περασμένη σεζόν λίγο έλειψε να χάσει τα πλέι οφ, φέτος λογικά θα έχει ευκολότερο έργο ώστε να μπει σε αυτά.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Φροζινόνε

Τι έκανε πέρυσι: Δεν έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αλλά έδειχνε ότι δεν πρόκειται να χάσει τα πλέι οφ. Έκανε... φιλότιμη προσπάθεια για να διαλυθεί (σερί 0-3-3 στο φινάλε της κανονικής περιόδου), τερμάτισε όμως ασθμαίνοντας (8η) και στην έξτρα διαδικασία έπαιξε με ψυχή (όχι και μυαλό). Απέκλεισε (3-2 εκτός) την Τσιταντέλα με γκολ στο 96', έχασε 1-0 από την Πορντενόνε εντός, αλλά νίκησε 2-0 εκτός, ενώ στον τελικό έχασε 1-0 εντός από τη Σπέτσια και νίκησε με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς, πλην όμως είχε τερματίσει χαμηλότερα από την αντίπαλό της. Οδυνηρός τρόπος απώλειας ανόδου.

Προπονητής: Αλεσάντρο Νέστα (44 ετών, από τον Ιούνιο του 2019). Κατάφερε να βάλει την Περούτζια στα πλέι οφ, αποκλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Το ίδιο έπραξε και με τη Φροζινόνε, αλλά με άγχος, παρά το πολυτελές ρόστερ. Έπαιξε στον τελικό η ομάδα του και έχασε, οι διοικούντες του δίνουν 2η ευκαιρία. Στα μάτια μας δείχνει ανεπαρκής, αλλά δεν έχουμε τα προσόντα για να ασκήσουμε διοίκηση στη «Φρο».

Έδρα: Benito Stirpe (16.227)

Μεταγραφές: Ο Κύπριος διεθνής Κάστανος (Μ, 26/0 Πεσκάρα) αποκτήθηκε για την ενδεκάδα, παρελθόν αποτελεί ο Παγκανίνι (Μ, 29/5). Κινήθηκε κατά κύριο λόγο με δανεικούς στο «πάρε – δώσε», ουσιαστικά ζητούνται η εξέλιξη και βελτίωση του περσινού ρόστερ.

Προετοιμασία: Τη 2η μέρα του Σεπτεμβρίου μαζεύτηκαν οι παίκτες της, μόλις 13 μέρες μετά την απογοήτευση στον τελικό των πλέι οφ ανόδου. Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα για να εμφανιστεί έτοιμη, στα φιλικά προτίμησε τον δύσκολο δρόμο, έχασε 4-1 από τη Ρόμα και 1-0 από τη Λάτσιο.

Εκτίμηση: Η προ διετίας κατασκευή του νέου γηπέδου προετοίμαζε για εκτόξευση, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά. Τα «καναρίνια» δεν πείθουν και μάλλον γι' αυτό παίζει σημαντικό ρόλο ο τεχνικός Νέστα, ο οποίος δεν μπορεί στην προπονητική, προς ώρας, να πιάσει τα στάνταρ που είχε ως παίκτης.

Πίζα

Τι έκανε πέρυσι: Μπήκε ως νεοφώτιστη στη μάχη, αλλά από νωρίς έδειξε ότι είναι ικανή να βγάλει το λάδι σε κάθε αντίπαλο, σε πολλές περιπτώσεις το έκανε πράξη. Από τη στιγμή που εξασφάλισε τη σωτηρία, τα έδωσε όλα για τα πλέι οφ, είχε 5-3-2 στα τελευταία 10 ματς, αλλά το γκολ που δέχθηκε στο 78' του τελευταίου ματς (1-1 με Φροζινόνε) της στέρησε τα πλέι οφ στην ισοβαθμία! Υπήρξε η σχετική απογοήτευση, η οποία ξεχάστηκε μάλλον γρήγορα.

Προπονητής: Λούκα Ντ' Αντζελο (49 ετών, από τον Ιούνιο του 2018). Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Πίζα ήταν η πρώτη δουλειά του σε επαγγελματικό επίπεδο (Γ' Ιταλίας). Την ανέβασε μέσω του δύσκολου δρόμου (12 ματς πλέι οφ, έπος), τη σεζόν που μας πέρασε την έφερε ένα γκολ μακριά από τα πλέι οφ ανόδου, καίτοι νεοφώτιστη. Ξεπετάχτηκε σε μεγάλη ηλικία, αλλά μάλλον θα μας απασχολήσει και στο μέλλον. Οι λάτρεις του θεάματος, καλύτερα να αποφύγετε τα ματς των ομάδων του.

Έδρα: Arena Garibaldi (10.000)

Μεταγραφές: Αντάλλαξε τερματοφύλακες με τη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους (πήρε τον Λόρια, έδωσε τον Γκόρι), βγήκε κερδισμένη και κατά 1 εκατ. ευρώ. Ουδέν το αξιοσημείωτο όσον αφορά στην ενδεκάδα, θα πορευτεί με τον κορμό του ρόστερ και όπλο την ομοιογένεια.

Προετοιμασία: Στις 26 Αυγούστου ξεκίνησε επίσημα η σεζόν για τους παίκτες της Πίζα. Στο δυνατό φιλικό με την Ιντερ δεν προλάβαινε να μαζεύει γκολ (7-0), είχε προηγηθεί η ήττα (2-1 από την Γκροσέτο). Δείχνει ότι θα χρειαστεί χρόνο για να φορμαριστεί.

Εκτίμηση: Πλασάρεται ως «φτωχή πλην τίμια», στην ουσία είναι καλύτερη απ' αυτό. Ποιοτικά δεν διαπρέπει, αλλά η έννοια της ομαδικότητας αποθεώνεται στο «Γκαριμπάλντι» και αυτό είναι αρκετό για την κρατήσει στην κατηγορία δίχως ιδιαίτερα... παρατράγουδα.

Σαλερνιτάνα

Τι έκανε πέρυσι: Με δυνατή παρουσία στην αρχή και το μέσο του πρωταθλήματος, έδειξε ότι κρατάει στα χέρια της το εισιτήριο για τα πλέι οφ, αλλά στην τελική ευθεία έσκασε (0-2-2) και έμεινε εκτός διαδικασίας για δύο βαθμούς. Θεωρήθηκε αποτυχημένη η πορεία της βάσει προσδοκιών, αλλά με γνώμονα το ρόστερ, ίσως πέτυχε περισσότερα του αναμενόμενου.

Προπονητής: Φαμπρίτσιο Καστόρι (66 ετών, από τον Αύγουστο του 2020). Έχει δύο ανόδους με την Τσερέτο, άλλες τόσες με την Τολεντίνο, μία με τη Βίρτους Λαντσιάνο, μία με την Τσεζένα, ανέβασε και την Κάρπι στα «σαλόνια». Πέρυσι ανέλαβε αδύνατη αποστολή και λίγο έλειψε να κρατήσει την Τράπανι στη Β' (8-9-5 οι Σικελοί επί των ημερών του), τώρα έχει καλύτερη προοπτική. Είναι «σκυλί του πολέμου», οι ομάδες του συνήθως αποδίδουν καλύτερα από το θεωρητικό ταβάνι τους.

Έδρα: Stadio Arechi (37.000)

Μεταγραφές: Κόσμος πήγε και ήρθε. Έφυγαν οι Ακπρό (Μ, 31/2), Καπέτσι (Μ, 7/0), Κιγίν (Μ, 34/10), Γιαροζίνσκι (Α, 32/0), Μαΐστρο (Μ, 33/2), πήρε τους Γκιόμπερ (Α, 26/0 Περούτζια), Κούπιζ (Μ, 18/1 Τράπανι), Κασασόλα (Α, 17/0 Κοζέντσα). Αναμένεται να βελτιωθεί στα μετόπισθεν, αποχώρησαν παίκτες που είχαν ξεμείνει από κίνητρο, αλλά δείχνει ελλειμματική ποσοτικά και ποιοτικά.

Προετοιμασία: Στις 22 Αυγούστου ξεκίνησε η νέα σεζόν, κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε στα φιλικά (1-1 με Φερμάνα και Βίρτους Φρανκαβίλα, νίκησε 3-1 την Τερνάνα). Το ανησυχητικό είναι ότι ενώ έχασε αρκετούς βασικούς, δεν έσπευσε να ενισχυθεί έγκαιρα και οι οπαδοί άρχισαν το μαζικό... κράξιμο πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Εκτίμηση: Αφού δεν έκανε και πέρυσι την υπέρβαση (πλέι οφ), δύσκολα θα τα καταφέρει στο εγγύς μέλλον. Εξαρτάται από τις ορέξεις του Κλαούντιο Λοτίτο (ιδιοκτήτης της Λάτσιο), ο οποίος δεν «σπρώχνει χρήμα» στους πρωτευουσιάνους, σιγά μην ανεβάσει επίπεδο την «Μπερσαλιέρα». Βέβαια, οι καλές επαφές με το παρασκήνιο είναι συνήθως αρκετές για τη σωτηρία.

Βενέτσια

Τι έκανε πέρυσι: Τρέλανε κόσμο με την αντιφατική παρουσία της (21η στα εντός έδρας ματς με 5-6-8, αλλά 3η στα εκτός με 10-3-6!), η σούμα την έβγαλε στον... αφρό, κυρίως επειδή πήρε τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς και δη στο τελευταίο λύγισε την Περούτζια (της έκανε και το «Χ»). Μπορεί να σκόραρε με... αίτηση σε αρκετές περιπτώσεις και να έπαιξε αποκρουστικό ποδόσφαιρο κατά κύριο λόγο, αλλά αποστολή εξετελέσθη και άπαντες λυτρώθηκαν από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Προπονητής: Πάολο Τζανέτι (38 ετών, από τον Αύγουστο του 2020). Το 2019 πήρε το βάπτισμα του πυρός στη Β' Ιταλίας, λίγα πράγματα με την ούτως ή άλλως προβληματική Άσκολι. Στη Βενέτσια τον θεωρούν ικανό να τους οδηγήσει στην ηρεμία, κάτι θα ξέρουν. Σοβαρή εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει, είναι υποσχόμενος, αλλά και άπειρος.

Έδρα: Pierluigi Penzo (7.371)

Μεταγραφές: Η ανανέωση του Τσεκαρόνι (Α, 31/1) και η απόκτηση των Σβόμποντα (Α, 31/1 Βάτενς), Τογκουρντό (Μ, 34/8 Τράπανι) και Μπιάρκασον (Μ, 20/3 Ακράνες) είναι κινήσεις με νόημα. Η φυγή των Μονακέλο (Ε, 12/0, ίσως επιστρέψει), Φιορνταλίσο (Α, 26/0), Μοντάλτο (Ε, 19/3), καλύπτεται, δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει αποδυνάμωση σε σύγκριση με πέρυσι.

Προετοιμασία: Η έναρξη της σεζόν έγινε στις 23 Αυγούστου για τη Βενέτσια, το προπονητικό τιμ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένο από τη συνεργασία με τους παίκτες. Τα αποτελέσματα στα φιλικά εν μέρει το αποδεικνύουν, καθώς νίκησε 1-0 την Ουντινέζε και έφερε 2-2 με την Πορντενόνε, ενώ στην πρόβα τζενεράλε ξέσπασε (6-1) στη Μόντενα.

Εκτίμηση: Καλείται να γίνει ορθολογική για να μην παίζει «κορώνα – γράμματα» την επιβίωσή της κάθε σεζόν. Την περιμένουμε να μαθαίνει να ζει με το άγχος για ακόμη μία χρονιά, αλλά υπάρχουν και χειρότερα, αυτό το αναγνωρίζουμε.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Κρεμονέζε

Τι έκανε πέρυσι: Διαμόρφωσε ένα από τα καλύτερα ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας της, πολυτελές για τα δεδομένα της Β' Ιταλίας, αλλά έφτασε σε σημείο να απειλείται η παρουσία της στην κατηγορία και έπρεπε να αλλάξει προπονητή και να παίξει σκυλίσια άμυνα για να εξασφαλιστεί. Όταν βρήκε πατήματα ήταν εξαιρετική, τελείωσε τη σεζόν με σερί 4-4-0, οι καρδιές πήγαν στη θέση τους.

Προπονητής: Πιερπάολο Μπίζολι (54 ετών, από τον Μάρτιο του 2020). Το μεγαλόπνοο σχέδιο της Κρεμονέζε για τα πλέι οφ μετετράπη σε μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού και επιστρατεύτηκε ο Μπίζολι (ειδικών αποστολών). Με 12-6-4, έκανε περίπατο και κέρδισε αυτόματα την ανανέωση του συμβολαίου του, φέτος θα επιχειρήσει να λάμψει. Πανηγύρισε τέσσερις ανόδους (τρεις με την Τσεζένα και μία με την Πάντοβα), δεν διστάζει να παίζει για το μισό γκολ, ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Έδρα: Giovanni Zini (16.003)

Μεταγραφές: Ανανέωσε τον Κρεσέντσι (Α, 12/0), πήρε τους Πινάτο (Μ, 27/2 Πίζα), Μποναϊούτο (Ε, 36/4 Περούτζια) και Στρίτσολο (Ε, 29/8 Πορντενόνε), όλους σε θέσεις που είχε ανάγκη. Η φυγή των Κίνγκσλεϊ (Μ, 10/0), Παλόμπι (Ε, 32/6, ίσως επιστρέψει), Ντος Σάντος (Α, 16/2) παλεύεται, έχει μία καλή βάση για να ξεκινήσει.

Προετοιμασία: Στις 25 Αυγούστου προπονήθηκαν για πρώτη φορά οι παίκτες της κατά την τρέχουσα σεζόν. Στα φιλικά που έδωσε έγιναν πολλά πειράματα, ακόμη και σε σύγκριση με τα όσα ισχύουν σ' αυτή την περίοδο. Έχασε 2-1 από τη Λενιάγκο, αλλά νίκησε 1-0 τη Βερόνα, έντονες οι μεταπτώσεις από το ένα... λεπτό στο άλλο, πόσο μάλλον από αγώνα σε αγώνα.

Εκτίμηση: Είναι η ομάδα που μπορεί να αποτελέσει το «μαύρο άλογο». Το ρόστερ της δεν έχει να ζηλέψει κάτι, ο προπονητής της παίζει για το «μισό – μηδέν» δίχως φόβο και πάθος, αν η τύχη σταθεί στο πλευρό των «γκριτζορόσι», τότε δεν αποκλείουμε ακόμη και την υπέρτατη έκπληξη. Απαραίτητη προϋπόθεση, να αποφύγουν το περσινό, απογοητευτικό, ξεκίνημα.

Βίρτους Εντέλα

Τι έκανε πέρυσι: Η Βίρτους Εντέλα άρχισε τη σεζόν με τρεις διαδοχικές νίκες, αλλά στο Κιάβαρι απέφευγαν τα μεγάλα λόγια και αποδείχθηκαν ότι κάτι ήξεραν. Μετά την επανέναρξη εμφανίστηκαν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, στα τελευταία οκτώ ματς πήρε μόνο μία νίκη (1-4-3) και ουσιαστικά σώθηκε δίχως άγχος επειδή την τελευταία αγωνιστική έπαιζαν μαζί Βενέτσια και Περούτζια, οπότε δεν γινόταν να πέσει.

Προπονητής: Μπρούνο Τεντίνο (56 ετών, από τον Αύγουστο του 2020). Η εμπειρία του στη Β' Ιταλίας εξαντλείται σε 43 ματς με την Παλέρμο, δίχως κάτι το ιδιαίτερο. Πέρυσι έκανε συμπαθητική δουλειά στην Τέραμο (Γ'), δεν έχει ιδιαίτερες περγαμηνές. Βέβαια, στην Εντέλα δεν θέλουν κάτι περισσότερο από την ηρεμία τους και κάτι θα ξέρουν για να τον επιλέγουν.

Έδρα: Aldo Gastaldi (5.000)

Μεταγραφές: Ασχολείται ακατάπαυστα με δανεισμούς, οπότε πολύς κόσμος πήγε στο Κίαβαρι και έφυγε από αυτό. Η μοναδική ουσιαστική διαφοροποίηση είναι ότι έχασε από την κορυφή της επίθεσης τον Ντε Λούκα (Ε, 19/0) και πήρε τον Μπρουνόρι (E, 16/1 Πεσκάρα και Γιούβε Β'). Βγαίνει «μείον» σ' αυτή την περίπτωση, αλλά ο χρόνος θα δείξει αν έκανε καλά. Θα βοηθήσει ο Κόστα (Α, 30/1 Μπάρι).

Προετοιμασία: Η τρέχουσα σεζόν άρχισε στις 24 Αυγούστου, με τη διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης. Το τεχνικό τιμ προτίμησε τον δρόμο των αρκετών φιλικών. Νίκησε 1-0 τη Βίρτους Βερόνα, έφερε ισοπαλία με Μπολόνια (0-0) και Λουκέζε (1-1), αναβλήθηκε η κόντρα με την Ποντεντέρα, ενώ την ίδια τύχη είχε και η πρόβα τζενεράλε με τη Φεραλπισαλό. Δεν εφαρμόστηκε άριστα ο προγραμματισμός.

Εκτίμηση: Στο Κιάβαρι έχουν οργανωθεί άριστα για τα δεδομένα της κατηγορίας, οι συνθήκες προπόνησης είναι ιδανικές και οι παίκτες βελτιώνονται. Αυτή η τακτική περιορίζει τα μεταγραφικά κόστη, ωστόσο δεν είναι αρκετή για απρόσκοπτη πορεία, μακριά από «καρδιοχτύπια». Λογικά θα... στριμωχτεί.

Άσκολι

Τι έκανε πέρυσι: Η Ασκολι μπήκε δυνατά (4-0-1), σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς θεωρήθηκε φαβορί ακόμη και για την άνοδο, αλλά η πραγματικότητα απείχε έτη φωτός και μόχθησε για τη σωτηρία της. Στο φινάλε έχασε από την Μπενεβέντο που είχε εξασφαλίσει τίτλο και άνοδο, πλην όμως ζητούσε τρεις προϋποθέσεις για να μείνει στην κατηγορία (ήττα μίας εκ των Πεσκάρα ή Περούτζια και να μην μπορεί να φτάσει η Τράπανι στους 46 β. μετά την έφεσή της). Εν τέλει έκανε «τρία στα τρία» και χαμογέλασε!

Προπονητής: Βαλέριο Μπερτότο (47 ετών, από τον Αύγουστο του 2020). Η εμπειρία του εξαντλείται σε 24 ματς επιπέδου Γ' Ιταλίας με τις Πιστοϊέζε, Μεσίνα, Μπασάνο και Βιτερμπέζε. Έχει αναλάβει δουλειές υπηρεσιακού χαρακτήρα, τώρα έχει μπροστά του την πρώτη πρόκληση... πλήρους απασχόλησης. Άγνωστη ποσότητα, αν και η επιλογή του προϊδεάζει για την έλλειψη προσδοκιών στο Πιτσένο.

Έδρα: Del Duca (11.326)

Μεταγραφές: Λίγα πράγματα ως προς τις αποκτήσεις. Ο Μπούχελ (Μ, 7/0 Γιούβε Στάμπια), πάντως, θα μπει στην ενδεκάδα και δύσκολα θα βγει απ' αυτή, έχουν τύχη και οι Δώνης (Μ, 26/1 Παναθηναϊκός), Αυλωνίτης (Α, 28/1 Στουρμ Γκρατς). Αποχώρησε ο Σκαμάκα (Ε, 33/9), αναμένεται να μείνει ελεύθερος ο εμβληματικός αρχηγός Τροϊάνο (Μ, 18/1). Σωστή η τακτική εκκαθάρισης του ρόστερ, αλλά η ποιοτική στάθμη είναι αμφιλεγόμενη.

Προετοιμασία: Στις 27 Αυγούστου προπονήθηκαν για πρώτη φορά οι παίκτες της κατά την τρέχουσα περίοδο. Στα φιλικά κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε, έμεινε στο 1-1 με τη Βις Πέζαρο, ενώ έχασε 2-1 από τη Φάνο. Προτίμησε τον εύκολο δρόμο, αλλά και εκεί τα... θαλάσσωσε, δεν βγαίνει άκρη με το 4-1 επί της Ματέλικα.

Εκτίμηση: Της έχει μείνει το «βαρύ» όνομα και συνήθως μένει εκτός συζήτησης όταν βασικό θέμα είναι οι τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Με την πολιτική της, όμως, είναι σαν να ζητάει την καταστροφή. Δεν ξέρουμε αν θα την έχει, αλλά λογικά θα... φλερτάρει με τις περιπέτειες.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Κοζέντσα

Τι έκανε πέρυσι: Με μόλις τέσσερις νίκες στον πρώτο γύρο και απογοητευτική αμυντική παρουσία έως το σημείο της αναγκαστικής διακοπής, όλα έδειχναν ότι θα αποχαιρετήσει τη Β' Ιταλίας. Η επανέναρξη, όμως, τη βρήκε σε εξαιρετική κατάσταση, είχε απολογισμό 7-1-2 σε αυτό το διάστημα και μάλιστα με ποδόσφαιρο υψηλότατων απαιτήσεων. Βέβαια, για να πανηγυρίσει τη σωτηρία έπρεπε να νικήσει τη Γιούβε Στάμπια (το έκανε), να χάσει η Πεσκάρα (1-0 από Κιέβο), να μην νικήσει η Περούτζια (3-1 από Βενέτσια) και να μην επιστραφούν βαθμοί έπειτα από έφεση που έκανε η Τράπανι εις βάρος πρωτόδικης τιμωρίας. Έγινε και αυτό, οπότε μάλλον στη διοίκηση έπαιξαν και ένα Τζόκερ μετά το τέλος της σεζόν.

Προπονητής: Ρομπέρτο Οκιούτσι (41 ετών, από τον Μάρτιο του 2020). Τον Μάρτιο, εν μέσω καραντίνας, «βαφτίστηκε» επαγγελματίας προπονητής για να σώσει την Κοζέντσα. Τον απολογισμό 7-1-2 δεν τον περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας, φέτος παίρνει την ευκαιρία του με υποτίθεται καλύτερες προϋποθέσεις. Μαγικά τα όσα έκανε στο ξεκίνημα, ανυπομονούμε να τον δούμε.

Έδρα: Vito-Gigi Marulla (20.987)

Μεταγραφές: Οι Φαλκόνε (Τ, 2 συμ. Σαμπντόρια), Ινγκρόσο (Α, 16/0 Πίζα) και Σακό (Ε, 15/3 Τρουά) είναι αποκτήματα που αναμένεται να βοηθήσουν άμεσα. Το θέμα είναι η αντικατάσταση του Ριβιέρ (Ε, 31/13, πήγε στην Κροτόνε, έπαιξε ως βασικός στην πρεμιέρα στην Α' Ιταλίας) που όσο ήταν υγιής, ήταν το απόλυτο σημείο αναφοράς της ομάδας.

Προετοιμασία: Στις 26 Αυγούστου μαζεύτηκαν για πρώτη φορά φέτος οι παίκτες της. Ο τοπικός Τύπος εξέφρασε την απορία του, καθώς βάσει του ρεπορτάζ αναμενόταν λίγες μέρες νωρίτερα η έναρξη της σεζόν. Στο φιλικό 3-1 επί της Βιμπονέζε έδειξε καλά στοιχεία, αλλά η δυναμική του αντιπάλου απαγορεύει τα συμπεράσματα.

Εκτίμηση: Αυτό που έκανε πέρυσι, δεν θα γίνεται κάθε χρόνο. Τις περασμένες δύο σεζόν πιάστηκε... κορόιδο στο ξεκίνημα, αν συμβεί αυτό και φέτος, δεν γλιτώνει. Δεν θα βγάζει κάθε φορά λαγούς από το καπέλο.

Πεσκάρα

Τι έκανε πέρυσι: Η Πεσκάρα είχε βασικό στόχο τα πλέι οφ ανόδου, αλλά έπρεπε να «φτύσει αίμα» για να μην απειληθεί με αφανισμό! Στην ομάδα πήραν χαμπάρι τον τελευταίο μήνα ότι κινδυνεύουν, είχαν 1-4-4 στα τελευταία εννέα ματς, τουλάχιστον οι «ντελφίνι» έπαιξαν στα πλέι άουτ. Στο πρώτο ματς νίκησαν 2-1 εντός την Περούτζια, στο δεύτερο έχασαν με το ίδιο σκορ, στην παράταση φοβόταν ο ένας τον άλλο και η λύτρωση ήρθε στα πέναλτι. Κοινώς, σφραγίστηκε η σωτηρία, αλλά ο κάθε εμπλεκόμενος έχασε καμιά δεκαριά χρόνια από τη ζωή του.

Προπονητής: Μάσιμο Όντο (44 ετών, από τον Αύγουστο του 2020). Τη διετία 2015-17 έκανε συμπαθητική δουλειά στην Πεσκάρα, την οδήγησε στην Α' Ιταλίας. Έκτοτε η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη, με αποκορύφωμα το ότι έριξε προ μηνός την Περούτζια στη Γ' Ιταλίας, χάνοντας στον τελικό των πλέι άουτ (στα πέναλτι) από την Πεσκάρα! Γέννημα θρέμμα «ντελφίνο», τον εμπιστεύονται οι διοικούντες, ακόμη ψάχνουμε το γιατί.

Έδρα: Stadio Adriatico (20.515)

Μεταγραφές: Το πρώτο μέλημα ήταν το... λίφτινγκ στη μεσαία γραμμή, όπου θα πάρουν θέση οι Μαΐστρο (33/2 Σαλερνιτάνα) και Ομεονγκά (8/0 Χιμπέρνιαν και 3/0 Σερκλ Μπριζ). Καλή κίνηση για την επίθεση κρίνεται η απόκτηση του Σέτερ (Ε, 26/2 Κιέβο). Έφυγαν πολλοί βασικοί, οι οποίοι προσέφεραν ελάχιστα. Καθάρισαν τα αποδυτήρια, αλλά το... ταβάνι της δεν δείχνει ψηλό.

Προετοιμασία: Η πρώτη προπόνηση για την τρέχουσα σεζόν διεξήχθη στις 29 Αυγούστου και ενώ οι υποχρεώσεις στα πλέι άουτ τελείωσαν στις 14 Αυγούστου! Στο δύσκολο φιλικό συνετρίβη (4-0) από τη Νάπολι, στο εύκολο νίκησε 1-0 την Τερνάνα. Δεν θα ήταν δυνατόν να προβεί στην ιδανική προετοιμασία, ελέω έλλειψης χρόνου, σημαντικό ντεσαβαντάζ.

Εκτίμηση: Στο τελευταίο πέναλτι σώθηκε και αυτό έχει διττή ανάγνωση: Θα μάθει και θα βελτιωθεί ή θα πάθει σύντομα αυτό που γλίτωσε προ μηνός. Κλίνουμε προς το δεύτερο ενδεχόμενο...

Μόντσα

Τι έκανε πέρυσι: Επένδυσε... βαριά για τα δεδομένα της κατηγορίας, υπέστη μόλις δύο ήττες σε 27 ματς και η διακοπή του πρωταθλήματος τη βρήκε σε απόσταση 16 βαθμών από τη 2η Καραρέζε, στον Α' όμιλο της Γ' Ιταλίας. Διέθετε μακράν την πιο παραγωγική επίθεση και την πιο στιβαρή άμυνα, προοριζόταν να κάνει περίπατο και τα κατάφερε, επιστρέφοντας στη Β' κατηγορία μετά το 2001.

Προπονητής: Κρίστιαν Μπρόκι (44 ετών, από τον Οκτώβριο του 2018). Δεν κατάφερε να ανεβάσει τη Μόντσα με την πρώτη, το έπραξε με τη δεύτερη. Άγνωστη ποσότητα ως τεχνικός, αλλά η διοικητική θωράκιση του επιτρέπει να διαχειρίζεται ένα εξαιρετικό ρόστερ και στο χέρι του είναι να δείξει πράγματα. Έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις από κάθε άλλο συνάδελφό του φέτος.

Έδρα: Stadio U-Power (7.499)

Μεταγραφές: Απέκτησε μεταξύ άλλων τους Ντι Γκρεγκόριο (Τ, 35 συμ. Πορντενόνε), Ντονάτι (Α, 20/1 Λέτσε), Κάρλος Αουγκούστο (Α, 8/0 Κορίνθιανς), Μπαριλά (Μ, 26/1 Πάρμα), Μπαρμπέρις (Μ, 37/1 Κροτόνε), Κολπάνι (Μ, 34/0 Τράπανι), Μάριτς (Ε, 35/20 Όσιγεκ) και Γκίτκερ (Ε, 34/24 Λεχ Πόζναν). Πρόκειται για μεταγραφές που δεν έκαναν ούτε μικρομεσαίες ομάδες της Α' Ιταλίας, καθιστά ασήμαντο το ποιοι έφυγαν.

Προετοιμασία: Η τελευταία επίσημη υποχρέωση της Μόντσα ήταν το εντός έδρας 1-1 με την Αρέτσο, στις 22 Φεβρουαρίου! Οι παίκτες της θα συμπληρώνουν επτά μήνες εκτός πρωταθλήματος και γι' αυτό η προετοιμασία άρχισε κατά τι νωρίτερα (19 Αυγούστου). Συνετρίβη (4-1) από τη Μίλαν, νίκησε 2-1 τη Λέκο, έμεινε στο 1-1 με τη Βιτσέντζα, ενώ στην πρόβα τζενεράλε νίκησε 1-0 την Αλεσάντρια.

Εκτίμηση: Όπως ανέβηκε στη Β' κατηγορία, έτσι την περιμένουμε άμεσα και στα «σαλόνια». Με ιδιοκτήτη τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρόεδρο τον αδερφό του, Πάολο και «γενικό δερβέναγα» τον Αντριάνο Γκαλιάνι, οι συστάσεις περιττεύουν. Πρόκειται για μία μικρογραφία της Μίλαν, από ανθρώπους που κατέκτησαν τον κόσμο με την «ντιάβολο»... Οι μεταγραφές είναι από το πάνω ράφι, αναπτύσσεται εξέχουσα δυναμική.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Βιτσέντζα

Τι έκανε πέρυσι: Μπήκε στον Β' όμιλο της Γ' Ιταλίας με μεγάλες προσδοκίες και ανταποκρίθηκε σε αυτές. Υπέστη μόλις δύο ήττες σε 27 ματς, η διακοπή τη βρήκε στο «+6» από τη Ρετζιάνα που έδειχνε ικανή να την καταδιώξει. Μπορεί επιθετικά να έκανε τα... απαραίτητα, αλλά στο αμυντικό σκέλος «τσάκισε κόκαλα», δεχόμενη μόλις δύο 12 τέρματα. Στα τρία χρόνια σταμάτησε η απουσία της από τη Β' κατηγορία.

Προπονητής: Μίμο Ντι Κάρλο (56 ετών, από τον Ιούνιο του 2019). Με εμπειρία εννέα ετών στην Α' Ιταλίας, το περασμένο καλοκαίρι κλήθηκε να διεκδικήσει την άνοδο με τη Βιτσέντζα και πέτυχε απόλυτα. Οι διοικούντες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και πιθανότατα ορθώς έπραξαν, οι παραστάσεις του αναμένεται να αποδειχθούν πολύτιμες. Βέβαια, καλείται να κρατήσει τα αποδυτήρια, δεν είναι πάντα... κέρβερος σε θέματα πειθαρχίας και το έχει πληρώσει.

Έδρα: Romeo Menti (13.173)

Μεταγραφές: Ο αριστερός μπακ Μπερουάτο (19/0 Γιούβε Β'), ο δεξιός μέσος Νταλμόντε (17/3 Τράπανι) και ο φορ Μετζορίνι (26/8 Κιέβο) είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει κατά τη θερινή δραστηριότητά της. Θέλει περισσότερα για να είναι άνετη, δεν βλέπουμε να προβαίνει σε περαιτέρω ενίσχυση, τουλάχιστον άμεσα.

Προετοιμασία: Η Βιτσέντζα έπαιξε στις 23 Φεβρουαρίου σε επίσημο ματς για τελευταία φορά, αλλά το ότι άρχισε στις 27 Ιουλίου την προετοιμασία, προκάλεσε εντύπωση (θεωρήθηκε μεγάλο το διάστημα προπονήσεων). Στα φιλικά δοκιμάστηκε κάθε πιθανή και απίθανη λύση. Νίκησε 3-0 τη Φεραλπισαλό, 1-0 τη Σουντιρόλ, 4-3 τη Λενιάγκο, έφερε 1-1 με τη Μόντσα, αλλά υπέστη και τρεις ήττες (3-2 από Ουντινέζε, Λάτσιο και 5-1 από τη Μίλαν). Βέβαια, ο αυξημένος συντελεστής δυσκολίας στα τελευταία τρία τεστ που αναφέρονται, αναμένεται να της προσφέρουν σημαντικά κέρδη.

Εκτίμηση: Ένα δυνατό όνομα επέστρεψε στην κατηγορία, αλλά οι θύμησες και η μέχρι στιγμής ενίσχυσή της δεν είναι στοιχεία ικανά να φέρουν τη σωτηρία. Θα πρέπει να προσθέσει πράγματα στο ρόστερ, ειδάλλως είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Ρετζίνα

Τι έκανε πέρυσι: Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, αναμενόταν να παλέψει με την Μπάρι για την πρωτιά του Γ' ομίλου της Γ' Ιταλίας Στην πράξη αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική, πήρε 21 νίκες σε 30 αγωνιστικές (το πρωτάθλημα διεκόπη στα μέσα Μαρτίου επειδή ο Covid-19 εξαπλώθηκε αργότερα στον ιταλικό Νότο), άφησε στο «-9» τους «πουλιέζι» και οι παίκτες της πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Επιστροφή στη Β' κατηγορία μετά το 2014.

Προπονητής: Μίμο Τοσκάνο (49 ετών, από τον Ιούνιο του 2019). Προσπάθησε να καθιερωθεί στη Β' Ιταλίας, αλλά οι δουλειές σε Τερνάνα και Αβελίνο δεν ήταν τόσο καλές. Πέρυσι ανέλαβε τη Ρετζίνα και από τη στιγμή που επιτεύχθηκε η άνοδος, παραμένει στο τιμόνι. Οπαδός της σκοπιμότητας, θα παίξει αρκετές φορές για την ισοπαλία, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η νέα πρόκληση δικαιολογεί τη σκοπιμότητα από την πλευρά των Καλαβρέζων.

Έδρα: Oreste Granillo (27.543)

Μεταγραφές: Το επιθετικό δίδυμο των Μενέζ (Ε, 17/4 Παρί FC) και Λάφερτι (Ε, 11/2 Σάντερλαντ) κερδίζει τις εντυπώσεις, αν και ο Κρίσετιγκ (Μ, 9/0 Μιρανδές) ήταν η πιο ουσιαστική προσθήκη της. Θα βοηθήσει και ο Ντελ Πράτο (Μ, 33/1 Λιβόρνο). Το σίγουρο είναι ότι αναβαθμίστηκε, ίσως όχι αρκετά για τη νέα πρόκληση που της παρουσιάζεται.

Προετοιμασία: Στις 28 Ιουλίου, νωρίτερα του αναμενόμενου, άρχισε η σεζόν για τη Ρετζίνα, η οποία έδωσε το τελευταίο επίσημο ματς στις 8 Μαρτίου (2-0 την Πιτσέρνο). Μόλις συμπληρώθηκε ένας μήνας, οι παίκτες απόλαυσαν τριήμερο ρεπό και τόνισαν ότι το είχαν απόλυτη ανάγκη μετά το... κουπί που έριξαν. Παραδόξως, δόθηκε μόλις ένα φιλικό, στο οποίο έχασε 2-1 από την Μπενεβέντο. Περίεργη απόφαση.

Εκτίμηση: Η Ρετζίνα επέστρεψε απαλλαγμένη από τα οικονομικά βάρη και τις «λυκοφιλίες» του παρελθόντος. Υπάρχει δυναμική κι αυτό θα φανεί αν επιστρέψει μαζικά ο κόσμος στα γήπεδα. Δεν... ψηνόμαστε ιδιαίτερα από τις κινήσεις της διοίκησης, αλλά για έναν αδιόρατο λόγο τη βλέπουμε ασφαλή.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρετζιάνα

Τι έκανε πέρυσι: Αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στον Β' όμιλο της Γ' Ιταλίας, είχε μία έμφυτη άρνηση στην ήττα (15-10-2) και παρά το ότι δεν κόντραρε ουσιαστικά την πρωτοπόρο Βιτσέντζα (τερμάτισε στο «-6»), εξασφάλισε τη 2η θέση και το καλύτερο εισιτήριο για τα πλέι οφ. Στα προημιτελικά έμεινε στο 0-0 με την Ποτέντσα, αλλά πέρασε επειδή τερμάτισε ψηλότερα, στα ημιτελικά επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί εις βάρος της Νοβάρα (2-1) και στον τελικό ήταν αουτσάιντερ του 3,15 απέναντι στην Μπάρι, αλλά το γκολ του Καργκμπό στο 50' διαμόρφωσε το «χρυσό» 1-0. Επιστροφή στη Β' κατηγορία έπειτα από 21 χρόνια.

Προπονητής: Μαξ Αλβίνι (50 ετών, από τον Ιούνιο του 2019). Παίρνει το βάπτισμα του πυρός στη Β' Ιταλίας, παρά την προχωρημένη ηλικία του. Αυτή είναι η έκτη άνοδος της εικοσαετούς καριέρας του, αλλά οι προηγούμενες αφορούν σε επίπεδο ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Συμπαθής στη νυν ομάδα του, τα περί ικανοτήτων θα πρέπει να τα αποδείξει.

Έδρα: Mapei Stadium (21.525)

Μεταγραφές: Κρίθηκε ότι το περσινό ρόστερ δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο ελάχιστο και γι' αυτό αποκτήθηκαν οι Τσεροφολίνι (Τ, 8 συμ. Καζερτάνα), Ντι Τζενάρο (Α, 15/0 Λιβόρνο), Τζάμπανο (Α, 10/0 Τσεζένα), Μουρατόρε (Μ, 4/0 Γιούβε και 15/1 Γιούβε Β'), Βολτάν (Ε, 24/5 Βις Πέζαρο). Δεν βλέπουμε το πως θα κάνουν την τόσο μεγάλη διαφορά. Θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, γι' αυτό προετοιμάζεται με τρεις στο κέντρο της άμυνας.

Προετοιμασία: Παρά το ότι δεν έχει δώσει επίσημο ματς μετά τις 23 Φεβρουαρίου (0-0 στο Γκούμπιο), η προετοιμασία άρχισε στις 22 Αυγούστου, αργότερα απ' ό,τι περίμεναν όσοι ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας. Στα φιλικά που έδωσε έχασε από τις Φιορεντίνα (5-1) και Πάντοβα (2-1), παραδόξως είχε ορισμένα καλά διαστήματα.

Εκτίμηση: Τελευταία ανέβηκε, πρώτη ενδέχεται να πέσει. Υποτίθεται ότι άλλαξε πολλά πράγματα στο ρόστερ, δίχως, όμως, οι νεοφερμένοι να δίνουν το κάτι παραπάνω, τουλάχιστον «στα χαρτιά». Για καλό δικό της, οι διοικούντες θα πρέπει να ξέρουν κάτι (πολύ) καλύτερα από τον τοπικό -και όχι μόνο- Τύπο.

Επιμέλεια: Πάνος Κιαπεκάκης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ