foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ48
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Δανία, SuperLiga: Preview 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 10 Σεπ 2020 20:20
Δανία-SuperLiga-Preview-2020-21.jpg

Πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων η SuperLiga Δανίας, που ξεκινάει την Παρασκευή και έχει νέα δομή, καθώς η Κατηγορία αποτελείται πλέον από 12 ομάδες. Η πρωταθλήτρια Μίντιλαντ και η Κοπεγχάγη είναι τα δύο μεγάλα ονόματα που διεκδικούν τον τίτλο και μάλιστα είναι κάποιοι που τις παρομοιάζουν με την Μπενφίκα και την Πόρτο στην Πορτογαλία. Δυνατή θα είναι και φέτος η μάχη για το πρωτάθλημα, με τους νυν πρωταθλητές να έχουν το πλεονέκτημα του «γεμάτου» ρόστερ και των ικανών εναλλακτικών λύσεων σε περιπτώσεις τραυματισμών. Ασφαλώς και δεν μπορεί να υποτιμηθεί η Κοπεγχάγη, η οποία έχει και την εμπειρία αλλά και την οικονομική δυνατότητα να ενισχυθεί εφόσον χρειαστεί.

Σύστημα διεξαγωγής

Η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, με τη μείωση των ομάδων από 14 σε 12, φέρνει και μια σχετική διαφοροποίηση στον τρόπο διεξαγωγής. Έτσι, οι 12 ομάδες θα αναμετρηθούν σε δύο γύρους, παίζοντας εντός και εκτός έδρας μεταξύ τους, συμπληρώνοντας 22 αγωνιστικές. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες έξι θέσεις (1η έως και 6η) θα αποτελέσουν το Γκρουπ των Ισχυρών. Εκεί, κουβαλώντας τους βαθμούς από την κανονική περίοδο θα παίξουν άλλα 10 ματς, εντός και εκτός έδρας. Η ομάδα που θα τερματίσει 1η ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η 2η θα εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, μαζί με την κάτοχο του Κυπέλλου. Η ομάδα που θα τερματίσει 3η θα παίξει αγώνα μπαράζ με τη νικήτρια του Γκρουπ των Αδυνάτων (7η έως 12η). Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις (11η και 12η) υποβιβάζονται απευθείας.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Κοπεγχάγη 2. Μίντιλαντ 3. Άαρχους 4. Μπρόντμπι
5. Άαλμποργκ 6. Οντένσε 7. Σόντερισκε 8. Ράντερς
9. Νόρντζελαντ 10. Βέιλε 11. Χόρσενς 12. Λίνγκμπι

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Βίλτσεκ Επιθετικός Γκοζτέπε Κοπεγχάγη
Σίστο Επιθετικός Θέλτα Μίντιλαντ
Πάτρικ Όλσεν Μέσος Άαλμποργκ Άαρχους
Σάμπι Επιθετικός Χόμπρο Οντένσε
Ντεν Χέντε Αμυντικός Μίντιλαντ Σόντερισκε


Τι παίζουμε

Στο Β’ Γκρουπ δυναμικότητας είναι η Άαρχους με την Μπρόντμπι που θα δώσουν μάχη για την 3η θέση με την πρώτη να δείχνει περισσότερο πεινασμένη και πιο «γεμάτη». Στο Γ’ Γκρουπ δυναμικότητας είναι ομάδες όπως η Άαλμποργκ, η Οντένσε, η Κυπελλούχος Σοντερίσκε και η Ράντερς, οι οποίες είναι καλές για να κινδυνεύσουν, αλλά λίγες για να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Η Άαλμποργκ με την Οντένσε είναι πιο πιθανό να συμπληρώσουν την πρώτη 6άδα. Τέλος, υπάρχουν και οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Αυτές είναι η ιδιαίτερα αποδυναμωμένες Νόρντζελαντ και Λίνγκμπι, η Χόρσενς και η νεοφώτιστη Βέιλε, εκ των οποίων η τελευταία είναι σε αρκετά καλύτερη μοίρα, καθώς έχει και οικονομική άνεση αλλά και αξιοπρεπές ρόστερ μαζί με έμπειρο τεχνικό. Συνοπτικά, πιστεύουμε πως θα πέσουν Λίνγκμπι και Χόρσενς και θα βρεθεί στην 3άδα η Άαρχους. Όσο για την πρωταθλήτρια, διαισθητικά και μόνον θα πάμε με την Κοπεγχάγη.

➡ Κοπεγχάγη: Να κατακτήσει το πρωτάθλημα (2.25) - (Παίξε Νόμιμα |21+| MGA)

➡  Άαρχους: Να τερματίσει στην πρώτη τριάδα (2.60) - (Παίξε Νόμιμα |21+| MGA)

Οι ομάδες της SuperLiga Δανίας

Μίντιλαντ

Τι έκανε πέρσι: Παρουσιάζοντας αξιοσημείωτα σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο, κατέκτησε τον τίτλο και μάλιστα με σχετική άνεση, τερματίζοντας 14 πόντους πάνω από τη 2η Κοπεγχάγη.

Προπονητής: Μπρίαν Πρίσκε (43 ετών, παρέμεινε). Ανέλαβε στο μέσο της χρονιάς όντας βοηθός και έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμος για το πόστο του πρώτου. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αμυντική θωράκιση και αδιαφορεί για το θέαμα, εστιάζοντας στο αποτέλεσμα.

Έδρα: MCH Arena (11.800), Χέρνιγνκ

Μεταγραφές: Διατήρησε σε γενικές γραμμές τις δυνάμεις της, με μοναδική πρακτικά απώλεια τον Φινλανδό μέσο Τιμ Σπαρφ, ο οποίος συνεχίζει στη Λάρισα. Απέκτησε πρόσφατα τον ικανότατο μεσοεπιθετικό Πιόνε Σίστο (Θέλτα), ο οποίος επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στην ομάδα που αναδείχθηκε.

Προετοιμασία: Πέρασε το εμπόδιο της Λουντογκόρετς επικρατώντας 1-0 στη Βουλγαρία και θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Γιουνγκ Μπόις στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε φιλικά κέρδισε 5-1 τη Φρεντερίτσια και έφερε 2-2 εκτός με την Οντενσε.

Εκτίμηση: Θα είναι και πάλι μία από τις διεκδικήτριες του πρωταθλήματος με αρκετές πιθανότητες να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Αν αποφύγει τις γκέλες εντός έδρας και ενισχυθεί σε περίπτωση πρόκρισης στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, θα μπορέσει και φέτος τη διάκριση.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοπεγχάγη

Τι έκανε πέρσι: Απογοήτευσε τους οπαδούς της και όχι μόνο. Ξεκίνησε ως το πρώτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, οι σοβαροί τραυματισμοί βασικών παικτών όμως της κόστισαν και έμεινε εκτός διεκδίκησης από νωρίς, τερματίζοντας 2η, αν και λίγο έλειψε να χάσει κι αυτή τη θέση από την Ααρχους. Στην Ευρώπη πάντως τα πήγε πολύ καλά, φτάνοντας έως τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην παράταση.

Προπονητής: Στόλε Σόλμπακεν (52 ετών, παρέμεινε). Ισως ο πλέον πετυχημένος τεχνικός (8 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα). Βρίσκεται στην ομάδα από το 2006-2011 και από το 2013 έως το 2021.

Έδρα: Telia Parken (38.000), Κοπεγχάγη

Μεταγραφές: Στοχευμένες κινήσεις, απέκτησε τον επιθετικό Καμίλ Βίλτσεκ (Γκέζτεπε), ο οποίος πριν πάει στην Τουρκία είχε προλάβει να σκοράρει 17 φορές με τα χρώματα της Μπρόντμπι και τον αμυντικό Μάριο Οικονόμου από την ΑΕΚ. Δεν ανανέωσε ο Νταμ Εντόι, στην ΑΪΚ παραχωρήθηκε ο αμυντικός Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Προετοιμασία: Αγωνίστηκε ως τις αρχές Αυγούστου στο Γιουρόπα Λιγκ, έπαιξε μόλις δύο φιλικά χάνοντας 1-3 εντός από τη Σίλκεμποργκ, ενώ έφερε 2-2 με τη Λίνγκμπι.

Εκτίμηση: Σε ό,τι κατάσταση και να είναι η Κοπεγχάγη, ξεκινάει από τη θέση του φαβορί. Σαφώς και έχει πολύ δυνατή ομάδα, εντούτοις δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από πέρσι, οπότε θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της αν θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του δανικού ποδοσφαίρου. Στη δυάδα και πάλι, με τον τίτλο να κρίνεται στο νήμα. Της δίνουμε ελάχιστες πιθανότητες παραπάνω από τη Μίντιλαντ.

Άαρχους

Τι έκανε πέρσι: Εξαιρετική σεζόν, η καλύτερη της τελευταίας 20ετίας, τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ δύο αγωνιστικές πριν το τέλος ήταν 2η. Κέρδισε μετά από 8 χρόνια ευρωπαϊκό εισιτήριο, επικρατώντας 2-1 στον τελικό των μπαράζ της Οντένσε εντός έδρας.

Προπονητής: Ντέιβιντ Νίλσεν (43 ετών, παρέμεινε). Βρίσκεται για 4η χρονιά στον πάγκο της ομάδας, καταφέρνοντας να την επαναφέρει στην Ευρώπη. Μεθοδικός, παίζει επιθετικά. Επόμενος στόχος είναι να διεμβολίσει το δίδυμο της κορυφής και να κάνει άλλη μια υπέρβαση.
Έδρα: Ceres Park (20.000), Άαρχους

Μεταγραφές: Κινήθηκε αποφασιστικά και απέκτησε τους μεσοεπιθετικούς Σόρεν Τένγκστεντ και Πάτρικ Ολσεν από την Άαλμποργκ και τον 20χρονο επιθετικό Μίλαν Γέφτοβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα. Σημαντική απώλεια ο μεσοεπιθετικός Μουσταφά Μπούντου, που συνεχίζει στην Άντερλεχτ.

Προετοιμασία: Πέρασε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα το εμπόδιο της Χόνκα, την οποία κέρδισε 5-2 εντός έδρας. Σε φιλικά στη συνέχεια, επικράτησε 2-0 εντός της Νόρντζελαντ και 4-2 εκτός της Νόρντζελαντ.

Εκτίμηση: Είναι ο τρίτος πόλος της Κατηγορίας. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ, ικανότατο προπονητή, πιστούς οπαδούς και οικονομική άνεση. Αν προσέξει στις πρώτες αγωνιστικές, μπορεί να κάνει την έκπληξη. Στην εξάδα, πιθανότατα στην πρώτη 4άδα.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπρόντμπι

Τι έκανε πέρσι: Ούτε κρύο ούτε ζέστη για τους οπαδούς της η 4η θέση. Πήρε αυτό ακριβώς που άξιζε, ίσως και λίγο παραπάνω, αδυνατώντας να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, κυρίως εκτός έδρας.

Προπονητής: Νιλς Φρεντέρικσεν (49 ετών, παρέμεινε). Από τους πιο έμπειρους τεχνικούς της Δανίας, με θητεία στον πάγκο της Έσμπιεργκ και της εθνικής U21. Θεωρητικός, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άμυνα, θέτει μακροπρόθεσμους στόχους και δουλεύει μεθοδικά.
Έδρα: Brondby Stadion (28.000), Κοπεγχάγη

Μεταγραφές: Η οικονομική στενότητα δεν της επέτρεψαν μεταγραφές. Έτσι, περιορίστηκε στην επιστροφή από δανεισμό του μέσου Ρέζαν Κορλού, ενώ έχασε δυο βασικούς μέσους, τους Κάσπερ Φίσκερ και Σίμον Τίμπλινγκ.

Προετοιμασία: Αήττητη στα 4 τελευταία φιλικά, επικράτησε 3-1 της Νέστβεντ, 2-1 της Χέλσινγκορ, 2-1 της Οντένσε και έφερε 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας.

Εκτίμηση: Μετριότητα και φέτος. Υπό τις παρούσες συνθήκες η 4η θέση είναι το ταβάνι της. Αν ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και καταφέρει να ισχυροποιηθεί εκτός έδρας, μπορεί να μπει και στο βάθρο. Αλλά με τα αν δουλειά δεν γίνεται...

Άαλμποργκ

Τι έκανε πέρσι: Αφού πέρασε από διάφορα στάδια, κατάφερε να τερματίσει 5η και να σώσει το πρεστίζ της. Έδωσε βάρος στο Κύπελλο, όπου έφτασε στον τελικό, χάνοντας όμως από τη Σοντερίσκε.

Προπονητής: Γιάκομπ Φρίις (43 ετών - παρέμεινε). Του χρεώνεται ως αποτυχία η απώλεια του Κυπέλλου και το ότι η ομάδα έμεινε νωρίς εκτός διεκδίκησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, εντούτοις χαίρει της εμπιστοσύνης των διοικούντων, κυρίως λόγω των καλών του σχέσεων με τους παίκτες.

Έδρα: Portland Park (13.800), Άαλμποργκ

Μεταγραφές: Αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Σημαντικές οι απώλειες των μεσοεπιθετικών Σόρεν Τένγκστεντ και Πάτρικ Όλσεν, που συνεχίζουν στην Άαρχους, καθώς και των μέσων Φίλιπ Λέσνιακ (Βίσλα Πλοκ) και Όλιβερ Άμπιλντγκορντ (Ρούμπιν Καζάν). Απέκτησε τον νεαρό αμυντικό Πρίγιοβιτς (Ερ. Αστέρας), τον επιθετικό Τιμ Πρίτσα (Μάλμε) και τον μέσο Πέδρο Φερέιρα (Βαρζίμ).

Προετοιμασία: Δύο ήττες (Έσμπιεργκ 2-1 εκτός και Σίλκεμποργκ 1-2 εντός έδρας) και δύο νίκες (4-3 τη Ράντερς και 2-1 την Οντένσε εντός έδρας).

Εκτίμηση: Ομάδα του μέσου της βαθμολογίας, που παλεύει τα τελευταία χρόνια να μπει στο βάθρο και να κερδίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έτσι όπως είναι, το ταβάνι της μοιάζει η περσινή της θέση.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νόρντζελαντ

Τι έκανε πέρσι: Καλύτερα από το αναμενόμενο, κατάφερε να μπει στην εξάδα και να αποφύγει οποιονδήποτε κίνδυνο, τερματίζοντας τελικά 6η. Σημαντικό επίτευγμα, αν σκεφτεί κανείς πως είχε νεανικό ρόστερ με παίκτες χωρίς ιδιαίτερες εμπειρίες.

Προπονητής: Φλέμινγκ Πέτερσεν (57 ετών - παρέμεινε). Βρίσκεται για 3η χρονιά στον πάγκο της ομάδας, αναλαμβάνοντας αμέσως μετά την αποχώρηση του νυν ομοσπονδιακού τεχνικού, Κάσπερ Χιούλμαντ. Χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία σε επίπεδο Σούπερλιγκα, καταφέρνει και κρατά την ομάδα σε υψηλό επίπεδο δίνοντας χρόνο σε νεαρούς παίκτες.

Έδρα: Right to Dream Park (10.300), Φάρουμ

Μεταγραφές: Λίγα πράγματα. Η περιορισμένη οικονομική δυνατότητα και η επιθυμία της διοίκησης να προωθούνται παιδιά από τα τμήματα υποδομής, έφερε μόνον τον Σλοβάκο τερματοφύλακα, Μάρτιν Βαντρούμπα υπό μορφή δανεισμού από τη Σλάβια Πράγας. Τέσσερις οι σημαντικές απώλειες, ο γκολκίπερ Νικολάι Λάρσεν (Γκινγκάμπ), ο αμυντικός Αμπντούλ Μουμίν (Γκιμαράες) και οι επιθετικοί Μοχάμεντ Κούντους (Άγιαξ) και Μίκελ Ντάμσγκορντ (Σαμπντόρια).

Προετοιμασία: Μία νίκη και 3 ήττες στα φιλικά προετοιμασίας. Κέρδισε 5-4 εντός έδρας την Κόγκε, ενώ ηττήθηκε 3-1 από τη Βέιλε, 2-0 εκτός από την Άαρχους και 2-4 εντός πάλι από την Άαρχους.

Εκτίμηση: Θα παλέψει να μπει στην εξάδα και θα βασιστεί στο πάθος και τη διάθεση των νεαρών παικτών της για διάκριση. Ωστόσο, φέτος η κατάσταση φαίνεται να είναι αρκετά ζόρικη, οι άλλες ομάδες έχουν δυναμώσει και το πιθανότερο είναι να παίξει στο γκρουπ των αδυνάτων.

Οντένσε

Τι έκανε πέρσι: Προσπάθησε να σώσει στο τέλος τη σεζόν και λίγο ακόμη θα τα κατάφερνε, έπεσε όμως πάνω στην ισχυρή και αποφασισμένη Άαρχους και ηττήθηκε στον τελικό των μπαράζ της Ευρώπης, αρκούμενη στην 7η θέση.

Προπονητής: Γιάκομπ Μίκελσεν (39 ετών – παρέμεινε). Θεωρείται από τους ανερχόμενους προπονητές στη χώρα, εντούτοις η περσινή σεζόν δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι οπαδοί της ομάδας, που αρκετές φορές του τα «έσυραν». Η διοίκηση τον εμπιστεύεται, στενέψαν όμως τα περιθώρια.

Έδρα: Nature Energi Park (15.900), Οντένσε

Μεταγραφές: Ελάχιστα πράγματα, στην ουσία αποκτήθηκε μόνον ο επιθετικός της Χόμπρο, Εμάνουελ Σάμπι (7 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα). Ανέβηκαν επίσης 3 παίκτες από τα τμήματα υποδομής. Διατήρησε πάντως τον βασικό της κορμό με μοναδική ουσιαστικά απώλεια αυτή του βασικού αμυντικού Γιάκομπ Μπάρετ Λάουρσεν, που πήγε στην Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Προετοιμασία: Δεν τα πήγε καθόλου καλά στα φιλικά προετοιμασίας, καθώς στα 4 ματς που έπαιξε το μοναδικό της κέρδος ήταν μια ισοπαλία (2-2 με τη Μίντιλαντ), ενώ ηττήθηκε από Χόρσενς, Μπρόντμπι και Άαλμποργκ.

Εκτίμηση: Χωρίς ουσιαστική ενίσχυση και με το πρωτάθλημα να γίνεται πιο δύσκολο, είναι ουτοπία να περιμένει κανείς καλύτερη πορεία από την περσινή. Ίσως, αν καταφέρει να ξεκινήσει καλά και πάρει κάποιους παίκτες στην πορεία, να μπει στην εξάδα. Ως εκεί όμως. Η 6η θέση είναι το ταβάνι της με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χόρσενς

Τι έκανε πέρσι: Καλύτερα από κάθε προσδοκία, κατάφερε να εξασφαλίσει νωρίς την παραμονή, που ήταν και ο βασικός της στόχος, κατέλαβε την 8η θέση και διεκδίκησε μέχρι το τέλος την έξοδο στην Ευρώπη.

Προπονητής: Γιόνας Νταλ (44 ετών – καινούριος). Έχοντας περάσει από τον πάγκο της Χόμπρο (2013-15) και Έσμπιεργκ (2015-16) φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα. Πέρσι ήταν στη Φρεντερίτσια. Θεωρητικός, αρέσκεται στην ανάλυση και παίζει με έμφαση στην άμυνα.

Έδρα: Casa Arena (10.300), Χόρσενς

Μεταγραφές: Η οικονομική στενότητα και οι όχι και τόσο ευοίωνες προοπτικές αναφορικά με την παρουσία οπαδών στα ματς, οδήγησαν τη διοίκηση στη μη πραγματοποίηση μεταγραφών, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με την Ομοσπονδία. Θα στηριχθεί στην ίδια ομάδα με πέρσι.

Προετοιμασία: Αήττητη στα 5 φιλικά που έδωσε, κέρδισε Χόμπρο, Οντένσε, Έσμπιεργκ και Φρεντερίτσια, ενώ έφερε ισοπαλία 3-3 με την Κόλντινγκ.

Εκτίμηση: Η φυγή του Μπο Χένρικσεν, που ήξερε να διαχειρίζεται άψογα το έμψυχο δυναμικό και να αναδεικνύει νεαρούς παίκτες, είναι ένα σημαντικό ντεζαβαντάζ. Θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής ο νέος τεχνικός, χρόνος που όμως δεν υπάρχει, καθώς το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο δύσκολο. Θα παλέψει για την παραμονή.

Ράντερς

Τι έκανε πέρσι: Κατώτερη των προσδοκιών που είχε φέρει η προπέρσινη πορεία, κατέλαβε τελικά την 9η θέση, χάνοντας στο πρώτο μπαράζ της Ευρώπης από την Οντένσε.

Προπονητής: Τόμας Τόμασμπεργκ (45 ετών - παρέμεινε). Έμπειρος τεχνικός. Θεωρείται από τις σοβαρές μορφές του χώρου, ξέρει να διαχειρίζεται τα νεανικά ρόστερ και χαίρει της εκτίμησης παικτών και οπαδών.

Έδρα: Chepheus Park (10.300), Ράντερς

Μεταγραφές: Καμία κίνηση. Μοναδική ας πούμε μεταγραφή, η απόκτηση του υπό δανεισμό μέσου Τοσίν Κεχίντε με ελεύθερη μεταγραφή. Στον αντίποδα, διατήρησε τον βασικό της κορμό, με μοναδική απώλεια τον 38χρονο βασικό αμυντικό Τζόνι Τόμσεν, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Προετοιμασία: Σχετικά καλά αποτελέσματα στα φιλικά, κέρδισε Χέλσινγκορ, Βίμποργκ και Αμβούργο, ενώ ηττήθηκε από Άαλμποργκ και Βέιλε. Αξιοσημείωτο πως στα 4 από τα 5 ματς σημειώθηκαν γκολ εκατέρωθεν.

Εκτίμηση: Δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές. Δεν ενισχύθηκε, οπότε δύσκολα θα μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω. Ελπίζει σε ένα καλό ξεκίνημα και στην οξυδέρκεια του τεχνικού της για να μπει σφήνα στην εξάδα. Δύσκολο...

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σόντερισκε

Τι έκανε πέρσι: Απόλυτα πετυχημένη η χρονιά, αφού μπορεί να τερμάτισε 10η, εντούτοις αφενός απέφυγε τον υποβιβασμό και αφετέρου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας, αναδεικνυόμενη Κυπελλούχος, κερδίζοντας στον τελικό την Άαλμποργκ.

Προπονητής: Γκλεν Ρίντερσχολμ (48 ετών - παρέμεινε). Έμπειρος τεχνικός, έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με τη Μίντιλαντ. Μεθοδικός, οργανωτικός, δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς και είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε παίκτες και οπαδούς.

Έδρα: Sydbank Park (10.000)

Μεταγραφές: Σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ. Αποκτήθηκαν 6 ποδοσφαιριστές, αποχώρησαν 9, η ομάδα είναι εντελώς καινούρια. Βέβαια, στο ισοζύγιο βγαίνει αποδυναμωμένη, καθώς αποχώρησαν 5 βασικοί παίκτες και από τα νέα πρόσωπα, ξεχωρίζει ο αμυντικός της Μίντιλαντ, Μαρκ Νταλ Χέντε, ο γκολκίπερ της Μέλμπουρν, Λόρενς Τόμας και ο επιθετικός της Φένλο, Χάτζι Ράιτ.

Προετοιμασία: Δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά στα φιλικά, χάνοντας στα 3 τελευταία από Σίλκεμποργκ (1-3 εντός), από Φρεντεριτσια (2-3 εντός) και από Σεντ Πάουλι (1-0 εκτός).

Εκτίμηση: Πολλές αλλαγές στο ρόστερ και θα πρέπει να περιμένουμε. Βαρύ χαρτί η παρουσία του Ρίντερσχολμ στον πάγκο, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος για να δέσουν οι νέοι παίκτες μεταξύ τους. Δύσκολα στην εξάδα, δύσκολα όμως θα κινδυνεύσει. Κάπου μεταξύ 7ης και 9ης θέσης.

Λίνγκμπι

Τι έκανε πέρσι: Πέτυχε τον στόχο της, ανανεώνοντας τη συμμετοχή της στην Κατηγορία, έστω και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, όπου επικράτησε της Χόμπρο. Η παρουσία της προ της διακοπής λόγω του COVID-19 πάντως ήταν ιδιαίτερα καλή.

Προπονητής: Κρίστιαν Νίλσεν (46 ετών – παρέμεινε). Θεωρείται ο αναμορφωτής της ομάδας, αφού κατάφερε να τη βγάλει από τα αζήτητα της Β’ Κατηγορίας, να την ανεβάσει στη Σούπερλιγκα και να την κρατήσει εκεί. Αρέσκεται να δίνει ευκαιρίες σε νέους και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες.

Έδρα: Lyngby Stadion (8.000), Λίνγκμπι

Μεταγραφές: Η οικονομική στενότητα την οδήγησε στην παραχώρηση κάποιων βασικών παικτών με βαριά συμβόλαια. Οι μέσοι Μάρτιν Όρνσκοφ (σταμάτησε) και Γιέσπερ Κρίστιανσεν (Ρούναβικ), ο επιθετικός Ρέζαν Κορλού (τέλος δανεισμού, επέστρεψε στην Μπρόντμπι) και ο γκολκίπερ Όσκαρ Σνόρε (Νέστβεντ), άφησαν σημαντικό κενό. Αποκτήθηκαν βέβαια οι ικανοί μέσοι Κρίστιαν Γιάκομπσεν (Σοντερίσκε) και Ράσμους Τέλουφσεν (Άαλμποργκ).

Προετοιμασία: Πολύ καλά τα αποτελέσματά της στα φιλικά, όπου όμως κατά βάση αντιμετώπισε ομάδες μικρότερων Κατηγοριών. Κέρδισε την ΗΙΚ (Γ’΄Κτηγορία) 4-3, τη Χβίντοβρε 3-0 και τη Φρέμαντ Άμαγκερ 5-1, ενώ έφερε 2-2 με την Κοπεγχάγη.

Εκτίμηση: Δύσκολη η χρονιά για την ομάδα των προαστίων της πρωτεύουσας. Αποδυναμωμένη και χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες ενίσχυσης, θα παλέψει όσο μπορεί για την παραμονή, ωστόσο θα πρέπει να πιάσει το άριστα των δυνατοτήτων της για να πετύχει τον στόχο. Οι πιθανότητες είναι εναντίον της.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέιλε

Τι έκανε πέρσι: Κατέκτησε τον τίτλο της Β’ Κατηγορίας, συγκεντρώνοντας 68 βαθμούς έναντι 59 της 2ης Βίμποργκ και επιστρέφει πανηγυρικά στη μεγάλη Κατηγορία.

Προπονητής: Κονσταντίν Γκάλκα (48 ετών – παρέμεινε). Έμπειρος τεχνικός, με παρουσία στους πάγκους της Στεάουα Βουκουρεστίου και της Εσπανιόλ, βρίσκεται στην ομάδα από τον Μάρτιο του 2019 και κατάφερε να την οδηγήσει στην άμεση επιστροφή της στα «σαλόνια» του δανικού ποδοσφαίρου.

Έδρα: Vejle Stadion (10.400), Βέιλε

Μεταγραφές: Κινήθηκε αρκετά δυναμικά και απέκτησε 4 καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, τον επιθετικό Σαΐντ Εζατολαχί (Ροστόφ), τον μέσο Ράφαελ Ντουαμένα (Λεβάντε), τον γκολκίπερ Αλεξάντερ Μπουρνστ (Μαγδεμβούργο) και τον αμυντικό Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς (ελεύθερος). Ταυτόχρονα διατήρησε τον βασικό της κορμό, παραχωρώντας 3 παίκτες της δεύτερης γραμμής.

Προετοιμασία: Καλά τα αποτελέσματά της στα φιλικά, κέρδισε τη Σίντβεστ 4-0, τη Νόρντζελαντ 3-1 και τη Ράντερς 1-0, ενώ έχασε μόνον από τη Βίμποργκ στο πρώτο φιλικό με 3-4 εντός έδρας.

Εκτίμηση: Στόχος της είναι η παραμονή και τίποτε άλλο. Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στα φιλικά, αλλά και με την παρουσία του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο, είναι σε θέση να τα καταφέρει. Ιδιαίτερα αν ενισχυθεί τον χειμώνα.

Επιμέλεια: Loki

 

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ