foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ215
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αγγλία, League 2: Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 10 Σεπ 2020 12:46
League-2-Preview-2020-21-1.jpg

H League 2 είναι η τέταρτη και τελευταία επαγγελματική κατηγορία της Αγγλίας και μαζί με τις Championship και League 1 αποτελούν τη Football League (EFL). Μια κατηγορία με τους δικούς της νόμους και ιδιαιτερότητες, αλλά και πολύ μεγάλη πίεση ειδικά για τις ομάδες που υποβιβάζονται, αφού πηγαίνουν στην ερασιτεχνική National (την παλιά Conference), βρίσκονται δηλαδή εκτός επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Το μεγάλο όνομα της κατηγορίας είναι η Μπόλτον, που βρίσκεται για 2η φορά στην ιστορία της στη League 2. Μπορεί να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, αν και θα έχει έντονο ανταγωνισμό από τις Τρανμίρ (αδικημένη πέρυσι με τον υποβιβασμό της από την League 1), Έξετερ, Μάνσφιλντ, αλλά και την Μπράντφορντ, που είναι εξίσου δυνατό όνομα. Υποψήφιες για υποβιβασμό είναι η πρωτάρα Χάρογκεϊτ (ανέβηκε για πρώτη φορά στη League 2) και η Μπάροου, που επιστρέφει μετά από μισό αιώνα! Για τα πλέι οφ υποψηφιότητα θέτουν εκτός από τις ομάδες που αναφέραμε ως ανταγωνίστριες για τον τίτλο και οι Πορτ Βέιλ, Τσέλτεναμ και Σάλφορντ.

Σύστημα διεξαγωγής

Η League Two αποτελείται από 24 ομάδες, οι οποίες παίρνουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα δύο γύρων και 46 αγωνιστικών. Ανεβαίνουν στη League One απευθείας οι τρεις πρώτες ομάδες και η νικήτρια των πλέι-οφ (μετέχουν οι ομάδες που τερματίζουν στις θέσεις 4-7, οι ημιτελικοί είναι διπλοί αγώνες, ενώ ο τελικός «μονός» και διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ). Υποβιβάζονται στη National League οι δύο τελευταίες ομάδες (23η, 24η). Σε περίπτωση ισοβαθμίας η κατάταξη αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια: 1) Καλύτερη διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους ματς, 4) Περισσότερες νίκες, 5) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 6) Βαθμοί ποινής. Σημειώνεται ότι όλες οι ομάδες της κατηγορίας συμμετέχουν επίσης σε άλλες τρεις διοργανώσεις: Κύπελλο Αγγλίας, Λιγκ Καπ και Λιγκ Τρόφι.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης








































1. Μπόλτον2. Μπράντφορντ3. Τρανμίρ4. Έξετερ
5. Μάνσφιλντ6. Τσέλτεναμ7. Γουόλσολ8. Πορτ Βέιλ
9. Σάλφορντ10. Φόρεστ Γκριν11. Σκάνθορπ12. Κόλτσεστερ
13. Νιούπορτ14. Όλνταμ15. Σάουθεντ16. Καρλάιλ
17. Γκρίσμπι18. Λέιτον Όριεντ19. Κέμπριτζ20. Κρόουλι
21. Στίβενεϊτζ22. Χάρογκεϊτ23. Μόρκαμ24. Μπάροου

Οι 10 καλύτερες μεταγραφές






































































ΠαίκτηςΘέσηΑπόΣε
ΝτελφουνέσοΕπιθετικόςΜπλάκπουλΜπόλτον
ΚανΜέσοςΜάνσφιλντΤρανμίρ
ΚαπρίςΑμυντικόςΤρανμίρΈξετερ
ΠερτςΜέσοςΣκάνθορπΜάνσφιλντ
ΧέντερσονΕπιθετικόςΡότσντεϊλΣάλφορντ
ΧλάτσκιΤερμ/καςΣεντ ΜίρενΣάλφορντ
ΣτεχΤερμ/καςΛούτονΜάνσφιλντ
ΜατΕπιθετικόςΝιούπορτΦόρεστ Γκριν
ΧούλαχανΜέσοςΝιούκαστλ ΤζετςΚέμπριτζ
ΜάκΑλντΑμυντικόςΦλίτγουντΌλνταμ

 

Οι ομάδες της League 2


Γκρίμσμπι

Τι έκανε πέρσι: Βρισκόταν στη 15η θέση της League 2 τη στιγμή που αποφασίστηκε η οριστική διακοπή. Δεν κινδύνευσε, αλλά ούτε διεκδίκησε την άνοδο.

Προπονητής: Προπονητής παραμένει για 2η σεζόν ο Ιαν Χόλογουεϊ. Ταυτόχρονα ασκεί και καθήκοντα τεχνικού διευθυντή. Πολύπειρος έχει 2 ανόδους στην Πρέμιερ (Μπλάκπουλ και Κρίσταλ Πάλας)!

Έδρα: Blundell Park (9.031), Κλίθορπς

Μεταγραφές: Αρκετές ήταν οι κινήσεις της στο μεταγραφικό «παζάρι». Ξεχωρίζει η απόκτηση του Σκάνελ (ΜΕ) από την Μπλάκπουλ, ήρθαν επίσης οι Μοχσνί (Α), Γκίμπσον (Ε), Σισάι (Ε), Ρόουζ (Μ), ενώ μεγαλύτερη απώλεια είναι αυτή του φορ Βέρναμ (Μπέρτον).

Προετοιμασία: Δεν έδωσε φιλικά, είδε σαν ματς προετοιμασίας το Λιγκ Καπ με τη Μόρκαμ, στο οποίο αποκλείστηκε στα πέναλτι (1-1 κ.δ.).

Εκτίμηση: Δύσκολα θα βρεθεί πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Στόχος να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Γουόλσολ

Τι έκανε πέρσι: Στη 12η θέση βρισκόταν τη στιγμή που αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, μετά την καραντίνα. «Πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα (μία νίκη σε 10 αγώνες) και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την άνοδο. Είναι για 2η σερί σεζόν στην κατηγορία (πριν ήταν 11 χρόνια στην League 1).

Προπονητής: Για 2η αγωνιστική περίοδο παραμένει στο «τιμόνι» ο Ντάρελ Κλαρκ (έχει τριετές συμβόλαιο). Πέρυσι, αμφισβητήθηκε στην αρχή, μετά κέρδισε τον κόσμο. Έχει 2 ανόδους με την Μπρίστολ Ρόβερς.

Έδρα: Bescot Stadium, (11.300), Γουόλσολ

Μεταγραφές: Μόλις πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να ενισχυθεί. Νωρίτερα «αγόρασε» (ήταν δανεικός) τον Χόλντεν (ΜΕ) από την Μπρίστολ Σίτι, ενώ στις 3/9 απέκτησε τους Οσαντέμπε (Μ), Ρόουζ (Τ, Σαουθάμπτον) και Γουάιτ (Α, Μάνσφιλντ).

Προετοιμασία: Τέσσερα φιλικά έδωσε, ανάμεσα σε αυτά και με την ισχυρή Μπέρμιγχαμ (έχασε 3-0). Απολογισμός 1-1-2. Στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στα πέναλτι.

Εκτίμηση: Στόχος είναι η άνοδος στη League 1. Δύσκολα να συμβεί απευθείας, πιο εφικτό μία θέση στα πλέι οφ.

Έξετερ

Τι έκανε πέρσι: Στον τελικό των πλέι οφ έχασε την άνοδο η Έξετερ (για 3η φορά στα τελευταία 4 χρόνια!). Στον τελικό ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-0 από τη Νόρθαμπτον. Στην κανονική περίοδο τερμάτισε στην 5η θέση.

Προπονητής: Για 3η σερί σεζόν θα την καθοδηγήσει ο Ματ Τέιλορ. Αν και είναι η πρώτη του προπονητική δουλειά τα πάει περίφημα, απέκτησε χαρακτήρα η ομάδα.

Έδρα: St James Park (8.541), Έξετερ

Μεταγραφές: Μικρή η μεταγραφική κίνηση, αλλά στοχευμένα. Πήρε τον έμπειρο Καπρίς (Α, Τρανμίρ) και τον ΜάκΑρντλ (Α, Σκάνθορπ), ενώ σημαντική είναι η προσθήκη του Πέιτζ (Α) από την Τσάρλτον.

Προετοιμασία: Θετικό πρόσημο είχαν οι φιλικοί αγώνες (2-1-1). Στο Λιγκ Καπ ηττήθηκε με 2-0 και αποκλείστηκε από την Μπρίστολ.

Εκτίμηση:  Το «κυνηγάει» τόσα χρόνια και φέτος μπορεί να πάρει ακόμα και την απευθείας άνοδο. Σίγουρα διαθέτει το ρόστερ για να είναι στα πλέι οφ, δικαίως συγκαταλέγεται στα φαβορί.

Καρλάιλ

Τι έκανε πέρσι: Στη 18η θέση τη βρήκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος μετά την καραντίνα. Δεν κινδύνευσε, αλλά ούτε διεκδίκησε κάτι παραπάνω.

Προπονητής: Από τον περασμένο Νοέμβριο βρίσκεται στον πάγκο της ο Κρις Μπιτς. Αυτή είναι η πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής.

Έδρα: Brunton Park (18.202), Καρλάιλ

Μεταγραφές: Αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας, χρειάζεται χρόνο για να «δέσει».  Ξεχωρίζει η προσθήκη του Τάνερ (Α) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (έπαιζε δανεικός στις «μικρές» κατηγορίες).

Προετοιμασία: Έδωσε δυνατά φιλικά παιχνίδια (Γουίγκαν, Σάντερλαντ) και είχε ρεκόρ 1-1-1, ενώ στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε από τη Φλίτγουντ.

Εκτίμηση: Λογικά θα είναι κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολα μπορεί να… κοιτάξει πιο πάνω, μάλλον θα πρέπει να προσέξει και να έχει το νου της προς τα… κάτω.

Κέμπριτζ

Τι έκανε πέρσι: Η καραντίνα βρήκε την ομάδα λίγο πιο κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, στη 16η θέση.

Προπονητής: Ρίσκο με την επιλογή του 35χρονου Μαρκ Μπόνερ. Ανέλαβε ως προσωρινός τον περασμένο Ιανουάριο, έκανε 4 νίκες σε 7 ματς και έμεινε μόνιμος. Γνωρίζει την ομάδα, βρίσκεται για μία πενταετία, σε διάφορα πόστα.

Έδρα: Abbey Stadium, (8.127), Κέμπριτζ

Μεταγραφές: Απέκτησε, αλλά και έδωσε ποδοσφαιριστές αλλά στην πλειοψηφία τους ήταν από την ίδια κατηγορία. Ηχηρές αποχωρήσεις των Ταφτ (Α, Μπόλτον) και Μάρις (ΜΕ, Μάνσφιλντ). Μεγάλη η μεταγραφή του 38χρονου, πρώην διεθνή Ιρλανδού, Χούλαχαν (χαφ).

Προετοιμασία: Αήττητη τελείωσε τα φιλικά παιχνίδια, είχε μία νίκη κόντρα στην Ίπσουιτς και δύο ισοπαλίες. Στο Λιγκ Καπ νίκησε 1-0 την Μπέρμιγχαμ.

Εκτίμηση: Δύσκολη θα είναι η φετινή χρονιά. Λογικά δεν θα τη δούμε πάνω από τη μέση της βαθμολογίας, αν δεν προσέξει μπορεί να βρεθεί πιο χαμηλά.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Κόλτσεστερ

Τι έκανε πέρσι: Έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ, αλλά σε διπλούς αγώνες, τον περασμένο Ιούνιο, αποκλείστηκε από την Έξετερ. Τερμάτισε στην 6η θέση στην κανονική διάρκεια.

Προπονητής: Αλλαγή «σελίδας», καθώς μετά από 4 χρόνια έφυγε ο ΜάκΓκριλ και τη θέση του ανέλαβε ο βοηθός του σε όλη την τετραετία, Στιβ Μπολ. Αν και 50χρονών, αυτή είναι ουσιαστικά η πρώτη του δουλειά.

Έδρα: Colchester Community Stadium (10.105), Κόλτσεστερ

Μεταγραφές: Απώλεια είναι η μετακίνηση του μέσου Κόμλι, που πήγε στην Μπόλτον, αλλά και των βασικών μπαν Πρόσερ, Τζάκσον. Ελάχιστες οι κινήσεις, πήρε 3 παίκτες.

Προετοιμασία: Απογοήτευσε στα φιλικά, καθώς είχε 3 ήττες σε 4 αγώνες. Μάλιστα, σκόραρε μόνο στα 2 παιχνίδια. Στο Λιγκ Καπ έχασε από τη Ρέντινγκ (3-1).

Εκτίμηση: Μέχρι τη μέση της βαθμολογίας, είναι το λογικό να φτάσει. Δύσκολα ψηλότερα, πιθανότερο αν δεν ενισχυθεί να βρεθεί κάτω από τη 12η θέση.

Κρόουλι

Τι έκανε πέρσι: Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, στη 13η θέση, τη βρήκε η απόφαση της διακοπής μετά την καραντίνα. Απείχε 10 βαθμούς από τα πλέι οφ.

Προπονητής: Ο Τζον Γιεμς καθοδηγεί από την περσινή αγωνιστική περίοδο την ομάδα. Την ανέλαβε τον Δεκέμβριο και τον επόμενο μήνα ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2023!

Έδρα: Broadfield Stadium (6.134), Κρόουλι

Μεταγραφές: Υπήρξαν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, αλλά οι περισσότερες ήταν από την ίδια κατηγορία. Σημαντικές απώλειες των Καμαρά (Μ, Πλίμουθ), Πάλμερ (Ε, Γουίμπλεντον), Λουμπούλα (ΜΕ, Μπλάκπουλ).

Προετοιμασία: Μόλις ένα σημαντικό φιλικό αυτό νικηφόρο, 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας U23. Στο Λιγκ Καπ έχασε 3-1 και αποκλείστηκε από τη Μίλγουολ.

Εκτίμηση: Αναμένεται πολύ δύσκολη σεζόν και θεωρείται από τις ομάδες που θα «παλέψουν» για την παραμονή τους στην κατηγορία. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να παραμείνει.

Λέιτον Οριεντ

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στη 17η θέση της League 2 δίχως να αισθανθεί, σε κανέναν σημείο της σεζόν, τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Ο απολογισμός της ήταν 10-12-14.

Προπονητής: Παραμένει ο Ρος Έμπλετον, που ανέλαβε πρώτος προπονητής τον περασμένο Ιανουάριο. Την προηγούμενη τριετία ήταν σε θέση προσωρινού τεχνικού και αφού ενδιάμεσα είχε προσληφθεί ο Καρλ Φλέτσερ (εκδιώχθηκε άμεσα).

Έδρα: Brisbane Road (9.271), Λέιτον

Μεταγραφές: Ελάχιστες μεταγραφικές κινήσεις στο καλοκαιρινό «παζάρι». Ξεχωρίζει η απόκτηση του αμυντικού μέσου Σισέ από την Τζίλιγχαμ.

Προετοιμασία: Τρία φιλικά παιχνίδια έδωσε, έχοντας 2 νίκες και μία ήττα. Αξιοσημείωτο ότι όλοι οι αγώνες έληξαν 1-0! Στο Λιγκ Καπ νίκησε 2-1 τη Φόρεστ Γκριν.

Εκτίμηση: Λογικά δεν θα αλλάξει κατά πολύ η θέση της. Την περιμένουμε κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Μάνσφιλντ

Τι έκανε πέρσι: Η διακοπή τη βρήκε χαμηλά, στην 21η θέση, αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για υποβιβασμό. Η απόσταση της από την 23η θέση ήταν στους 15 βαθμούς!

Προπονητής: Είναι από την προηγούμενη σεζόν ο Ιρλανδός Γκρέαμ Κάχλαν (ήρθε τον Δεκέμβριο του 2019). Είναι η δεύτερη του δουλειά, άφησε την Μπρίστολ Ρόβερς για οικογενειακούς λόγους.

Έδρα: Field Mill (9.186), Μάνσφιλντ

Μεταγραφές: Έντονο πάρε-δώσε, μοιάζει να είναι ενισχυμένη. Ξεχωρίζουν η απόκτηση του Τσέχου γκολκίπερ (διεθνής), Στεχ από την Λούτον και του χαφ Κλαρκ από την Μπρίστολ Ρόβερς. Αξιόλογες, επίσης, αυτές των Περτς (Μ, Σκάνθορπ), Μπάρουρι (Ε, Μίλτον Κέινς).

Προετοιμασία: Η Μάνσφιλντ στα πιο πρόσφατα παιχνίδια ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-0 από την Πρέστον στο Λιγκ Καπ και 3-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι U21 στο Λιγκ Τρόφι. Προηγουμένως στα φιλικά είχε ρεκόρ 1-0-2.

Εκτίμηση: Λογικά πάνω από τη μέση του πίνακα, αλλά επειδή ενισχύθηκε αρκετά μπορεί να κοιτάξει και ψηλότερα (πλέι οφ).

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Μόρκαμ

Τι έκανε πέρσι: Οριακά έσωσε τη σεζόν η Μόρκαμ. Όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα βρισκόταν στην 22η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση 9 πόντων από τον υποβιβασμό.

Προπονητής: Ο Ντέρεκ Βατ Ανταμς είναι από τον περασμένο Νοέμβριο ο τεχνικός της ομάδας. Δεύτερη ομάδα που αναλαμβάνει στην Αγγλία ο 45χρονος Σκωτσέζος (πετυχημένος στη Ρος Κάουντι).

Έδρα: Mazuma Stadium (6.746), Μόρκαμ

Μεταγραφές: Απέκτησε 9 ποδοσφαιριστές, ξεχωρίζει ο μπακ Χέντρι από την Κιλμάρνοκ, αλλά και οι Τέρνερ (Τ, Νιουκάστλ), Κούνεϊ (Μ, Μπέρνλι), Φίλιπς (Μ, Μπέρνλι). Αποδέσμευσε μία ενδεκάδα παικτών.

Προετοιμασία: Ελάχιστα φιλικά, στο Λιγκ Καπ με την Γκρίμσμπι προκρίθηκε στα πέναλτι (1-1 κ.δ.).

Εκτίμηση: Δύσκολη θα είναι και αυτή η σεζόν για την ομάδα. Είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό, στόχος να εξασφαλίσει νωρίς την παραμονή.

Μπάροου

Τι έκανε πέρσι: Η Μπάροου ήταν στην πρώτη θέση της Νάσιοναλ όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα και έτσι προβιβάστηκε στη League 2. Είχε απόσταση 4 πόντων από τη 2η Χάρογκεϊτ.

Προπονητής: Ο Ντέιβιντ Νταν αναβαθμίστηκε και από υπηρεσιακός έγινε πρώτος προπονητής. Από το 2016 έχει να κοουτσάρει ομάδα ως πρώτος (Όλνταμ).

Έδρα: Holker Street (5.045), Μπάροου ιν Φέρνες

Μεταγραφές: Με οκτώ παίκτες ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι που κινήθηκε στη σκωτσέζικη αγορά. Ξεχωρίζει ο αμυντικός Μπίντινγκ από την Ντανφέρμλιν και ο μπακ Μπαρνς από τη Χαρτς.

Προετοιμασία: Απολογισμό 1-1-1 είχε στα φιλικά που έδωσε, ενώ στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ντέρμπι.

Εκτίμηση: Νεοφώτιστη στην κατηγορία, είναι ένα από τα φαβορί για να επιστρέψει άμεσα στη Νάσιοναλ. Ενισχύθηκε, θα «παλέψει» για την παραμονή.

Μπόλτον

Τι έκανε πέρσι: Αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα για ακόμη μία σεζόν, τιμωρήθηκε και υποβιβάστηκε από τη League 1 για πρώτη φορά μετά το 1988 και 2η στην ιστορία της.

Προπονητής: Νέος προπονητής ο Ίαν Έβατ (38 ετών), που καθοδηγούσε μέχρι πέρυσι την Μπάροου και την ανέβασε από τη Νάσιοναλ ως πρωταθλήτρια. Αυτή ήταν και η πρώτη του δουλειά σε πάγκο ομάδας.

Έδρα: University of Bolton Stadium (28.723), Μπόλτον.

Μεταγραφές: Προσπαθεί να «οικοδομήσει» ξανά το ρόστερ της, απέκτησε 17 ποδοσφαιριστές ανάμεσα τους οι Ντόιλ (Ε, Σουίντον), Ντελφουνέσο (Ε, Μπλάκμπουλ), Σάρσεβιτς (Μ, Πλίμουθ), Μπαπτίστ (Α, Ντονκάστερ), Ταφτ (Α, Κέμπριτζ), Κόμλεϊ (Μ, Κόλτσεστερ), Γκόρντον (Α, Ντάγκεναμ), Ρικάρντο Σάντος (Α, Μπαρνέτ), Χίκμαν (Α, Κόβεντρι).

Προετοιμασία: Έδωσε 3 φιλικά με Ακρινγκτον (3-0), Γουΐγκαν (1-5) και Κρου (0-3), όμως ουσιαστική προετοιμασία ήταν τα ματς στο Λιγκ Καπ με την Μπράντφορντ (ήττα 2-1).

Εκτίμηση: Θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο. Προέρχεται από δύο σερί υποβιβασμούς, ενισχύθηκε και μπορεί να επιστρέψει στη League 1.

Μπράντφορντ

Τι έκανε πέρσι: Εκτός πλέι οφ έμεινε η Μπράντφορντ, που ήταν από τα φαβορί ακόμα και για την άνοδο. Τερμάτισε στην 9η θέση, 4 πόντους μακρά από την 7η.

Προπονητής: Ο Στιούαρτ ΜάκΚολ είναι προπονητής από τον περασμένο Φεβρουάριο. Έχει γράψει ιστορία στην ομάδα ως παίκτης (400 συμμ.), επέστρεψε για την 3η θητεία του ως προπονητής.

Έδρα: The Utilita Energy Stadium (25.136)

Μεταγραφές: Αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ και μόνο 4 μεταγραφές. Η ομάδα σίγουρα έχει χάσει το… βάθος που διέθετε, αλλά ο ΜάκΚολ είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει την ενίσχυση.

Προετοιμασία: Μετά την κακή εικόνα στα φιλικά (1-0-2), έφτιαξε το κλίμα με την πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Μπόλτον.

Εκτίμηση: Η περσινή σεζόν θα λειτουργήσει ως μάθημα. Δεν κατάφερε να διεκδικήσει την άνοδο, φέτος δεν λογίζεται φαβορί, αλλά ίσως αυτό επιδράσει θετικά και να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Νιούπορτ

Τι έκανε πέρσι: Στη 14η θέση τερμάτισαν πέρυσι οι Ουαλοί στη League 2. Δεν κινδύνευσαν με υποβιβασμό, αλλά ούτε είχαν δυνατότητα για να φτάσουν στα πλέι οφ.

Προπονητής: Για 4η σερί σεζόν ο Μάικλ Φλιν θα κοουτσάρει την ομάδα. Γέννημα θρέμμα, παλιότερα έχει αγωνιστεί, για αρκετά χρόνια, και ως παίκτης.

Έδρα: Rodney Parade (7.850), Νιούπορτ

Μεταγραφές: Έχει αποκτήσει 4 ποδοσφαιριστές, ξεχωρίζει η μεταγραφή του επιθετικού Γιανέχ από την Μπρίστολ Σίτι. Απώλεια η φυγή του φορ Ματ (Φόρεστ Γκριν).

Προετοιμασία: Η Νιούπορτ στο σημαντικότερο τεστ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπρίστολ Ρόβερς. Στο Λιγκ Καπ νίκησε 2-0 τη Σουόνσι.

Εκτίμηση: Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα περιμένουμε τους Ουαλούς. Για  να κάνουν την υπέρβαση και να μπουν στα πλέι οφ, οι πιθανότητες είναι λίγες.

Όλνταμ

Τι έκανε πέρσι: Χαμηλά στη βαθμολογία βρέθηκε η Όλνταμ. Τερμάτισε στη 19η θέση, σε απόσταση ασφαλείας πάντως από την επικίνδυνη ζώνη.

Προπονητής: Ο γνώριμος Χάρι Κιούελ είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο, ενώ είχε να δουλέψει για 2 χρόνια (προηγούμενη ομάδα η Νοτς Κάουντι).

Έδρα: Boundary Park (13.512), Όλνταμ

Μεταγραφές: Στοχευμένες οι κινήσεις της, σε θέσεις που είχε ανάγκη. Ξεχωρίζει ο μέσος Γουίλαν που άνηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του ΜάκΑλντ από τη Φλίτγουντ.

Προετοιμασία: Δύο νίκες και μία ήττα είχε στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ στο Λιγκ Καπ νίκησε 3-0 την Καρλάιλ.

Εκτίμηση: Τη φετινή σεζόν, όπως και την προηγούμενη, κύριο μέλημα της είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πιθανή θέση κάτω από τη μέση, χωρίς να κινδυνεύσει.

Πορτ Βέιλ

Τι έκανε πέρσι: Αδικημένη της περσινής σεζόν, καθώς η διακοπή τη βρήκε στην 8η θέση σε απόσταση μόλις ενός πόντου από τα πλέι οφ.

Προπονητής: Για 2η διαδοχική περίοδο παραμένει στον πάγκο της ο Τζον Άσκι. Ανέλαβε τον Φεβρουάριο του 2019, αρκετά έμπειρος.

Έδρα: Vale Park (19.052), Στόουκ ον Τρεντ

Μεταγραφές: Κινήθηκε στοχευμένα και απέκτησε αρκετούς παίκτες, στην πλειοψηφία τους από την League 2.

Προετοιμασία: Δύο νίκες και μία ήττα στα παιχνίδια προετοιμασίας. Στο Λιγκ Καπ απέκλεισε με 2-1 την Σκάνθορπ.

Εκτίμηση: Θα κυνηγήσει και τη νέα σεζόν την είσοδο της στα πλέι οφ, κάτι που ίσως να άξιζε την περσινή περίοδο.

Σάλφορντ

Τι έκανε πέρσι: Λίγο πιο πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισε στην προηγούμενη περίοδο. Η διακοπή τη βρήκε στην 11η θέση.

Προπονητής: Για 3η σερί σεζόν στο τιμόνι της θα είναι ο Γκρέιαμ Αλεξάντερ, με θητεία σε Σκάνθορπ, Φλίτγουντ και Πρέστον και δύο ανόδους στο παλμαρέ του.

Έδρα: The Peninsula Stadium (5.106), Σάλφορντ

Μεταγραφές: Κινήθηκε έντονα στις μεταγραφές, σπουδαία μεταγραφή του Τσέχου γκολκίπερ Χλάντσκι που έπαιζε βασικός στη Σεντ Μίρεν (Πρέμιερ Σκωτίας), αλλά και του επιθετικού Χέντερσον από τη Ρότσντεϊλ.

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά φιλικά, αλλά δεν ικανοποίησε. Είχε 4 ήττες σε 5 ματς προετοιμασίας, ενώ στο Λιγκ Καπ απέκλεισε, στα πέναλτι, τη Ρόδεραμ.

Εκτίμηση: Η Σάλφορντ δίνεται φαβορί για την άνοδο. Η εικόνα της δεν έπεισε στα φιλικά, ποντάρουμε σε είσοδο στα πλέι οφ.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Σάουθεντ

Τι έκανε πέρσι: Κάκιστη η περσινή σεζόν τερμάτισε στην 22η θέση της League 1 και υποβιβάστηκε, έχοντας πετύχει μόνο 4 νίκες σε 35 αγώνες!

Προπονητής: Μόλις πριν από ένα μήνα ανέλαβε ο Μαρκ Μόλεσλι. Πρόκληση και για τον ίδιο, καθώς έχει κοουτσάρει ομάδες μόνο σε χαμηλότερες κατηγορίες, αλλά με ανόδους.

Έδρα: Roots Hall (12.392), Σάουθεντ

Μεταγραφές: Μόνο δανεισμούς παικτών μπορεί να κάνει, λόγω του εμπάργκο στις μεταγραφές, απώλεια η φυγή του Σόνεσι (Αμπερντίν, Σεντ Τζόνστον) που μετακινήθηκε στη Σεντ Μίρεν.

Προετοιμασία: Μία νίκη και μία ήττα στα φιλικά, που έδειξε ευάλωτη στην άμυνα. Στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε από την Τζίλιγχαμ.

Εκτίμηση: Δεν μπορούσε να ενισχυθεί, οπότε η λογική την κατατάσσει περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σκάνθορπ

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στην 20ή θέση, σε απόσταση 8 πόντων από τις θέσεις του υποβιβασμού. Δεν κινδύνευσε μέσα στη σεζόν.

Προπονητής: Ο Νιλ Κοξ ανέλαβε την ομάδα. Είχε παίξει στο σύλλογο, για 10 χρόνια ήταν βοηθός σε Γουίμπλεντον και Νοτς Κάουντι. Πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής.

Έδρα: Sands Venue Stadium (9.088)

Μεταγραφές: Αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, καθώς το περσινό των υψηλών προσδοκιών δεν απέδωσε. Εμπιστοσύνη, πλέον, σε νεότερους ποδοσφαιριστές.

Προετοιμασία: Τέσσερις ήττες μετράει σε φιλικά και επίσημο. Πέτυχε μόνο 3 γκολ, αποκλείστηκε με 2-1 στο Λιγκ Καπ από την Πορτ Βέιλ.

Εκτίμηση: Περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα αναμένουμε να τη δούμε στο τέλος της σεζόν. Δύσκολα να κάνει κάτι παραπάνω.

Στίβενεϊτζ

Τι έκανε πέρσι: Μέχρι τις 11 Αυγούστου δεν γνώριζε αν θα έπαιζε στη League 2. Τελικά υποβιβάστηκε η Μάκλσφιλντ και παρέμεινε η Στίβενεϊτζ. Κάκιστη σεζόν (3 νίκες σε 36 ματς!)

Προπονητής: Τον περασμένο Φεβρουάριο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Άλεξ Ρέβελ, που μέχρι τότε αγωνιζόταν στην ομάδα. Άπειρος, πρώτη του δουλειά.

Έδρα: The Lamex Stadium (7.100), Στίβενεϊτζ

Μεταγραφές: Σε ριζική αλλαγή του ρόστερ προχώρησε η ομάδα. Οι αμυντικοί Πρόσερ (Κόλτσεστερ), Κόκερ (Λίνκολν) και ο μέσος Βινσελό (Σριούσμπερι) ξεχωρίζουν από τους νεοφερμένους.

Προετοιμασία: Στο πιο πρόσφατο ματς που ήταν επίσημο (Λιγκ Καπ) ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Πόρτσμουθ και αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Εκτίμηση: Στα ίδια μονοπάτια θα περπατήσει και φέτος η ομάδα. Στόχος είναι η παραμονή, δύσκολη αποστολή, είναι βασική υποψήφια για υποβιβασμό.

Τρανμίρ

Τι έκανε πέρσι: Άτυχη πέρυσι, τη στιγμή της διακοπής ήταν σε θέση υποβιβασμού και έτσι βρέθηκε στη League 2. Βρισκόταν στην 21η θέση και απείχε 3 βαθμούς από την παραμονή.

Προπονητής: Νέος τεχνικός, από τον Ιούλιο καθοδηγεί την ομάδα ο Μάικ Τζάκσον. Ήταν 4 χρόνια βοηθός του πρώην προπονητή, Μέλον (ανέλαβε την Νταντί Γιουνάιτεντ) και ξέρει το κλαμπ.

Έδρα: Prenton Park (16.567), Μπίρκενχεντ

Μεταγραφές: Ελάχιστες μεταγραφικές κινήσεις, σημαντική η απόκτηση (με τη μορφή του δανεισμού από τη Σέλτικ) του διεθνή αμυντικού Ο’ Κόνορ, όπως και οι μέσοι Σπίρινγκ (Μπλάκπουλ), Καν (Μάνσφιλντ).

Προετοιμασία: Στο πιο σημαντικό φιλικό αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Πρέστον, ενώ στο Λιγκ Καπ έπεσε «θύμα» έκπληξης, αποκλείστηκε από Χάρογκεϊτ.

Εκτίμηση: Στόχος είναι η άμεση επιστροφή στη League 1, έχει τη δυνατότητα, ότι λιγότερο από τα πλέι οφ θα θεωρείται αποτυχία. Γνωρίζει αρκετά καλά την κατηγορία.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Τσέλτεναμ

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στην 4η θέση, έπαιξε στα πλέι οφ, αλλά αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη Νόρθαμπτον (2-0, 0-3). Την τελευταία 10ετία αγωνίζεται στην κατηγορία, με εξαίρεση τη σεζόν 2015-16 (Νάσιοναλ).

Προπονητής: Παραμένει από το 2018 ο Μάικλ Νταφ, που υπήρξε παίκτης της ομάδας για 8 χρόνια, δείχνει θετική σημάδια, τον εμπιστεύονται.

Έδρα: Whaddon Road (7.066), Τσέλτεναμ

Μεταγραφές: Ελάχιστες οι κινήσεις της το καλοκαίρι, ξεχωρίζει η προσθήκη του αμυντικού Φρίστοουν από την Μπράιτον και του χαφ Σέρκομπ (Μπρίστολ Ρόβερς). Απώλεια η φυγή του χαφ Μπρουμ (Πίτερμπορο).

Προετοιμασία: Αν και μετρούσε δύο ήττες στα φιλικά χωρίς να πετύχει γκολ, εντούτοις στο Λιγκ Καπ απέκλεισε την Πιτέρμπορο (1-0 εκτός έδρας).

Εκτίμηση: Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο στόχος είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Μπορεί να τα καταφέρει, βάσει ρόστερ.

Φόρεστ Γκριν

Τι έκανε πέρσι: Στη 10η θέση βρήκε την ομάδα η οριστική διακοπή μετά την καραντίνα, απείχε 9 πόντους από τις θέσεις των πλέι οφ

Προπονητής: Ο Μαρκ Κούπερ καθοδηγεί την ομάδα από το 2016. Γνωρίζει καλά την κατηγορία, έχει περάσει από αρκετά κλαμπ.

Έδρα: The New Lawn (5.141), Νέιλσγουορθ

Μεταγραφές: Έντονο πάρε-δώσε, αρκετές μεταγραφές, ξεχωρίζει ο Σκωτσέζος Κάντεν (Μόρτον) και ο φορ Ματ (Νιούπορτ), ενώ σημαντική θα είναι η απώλεια του ΜάκΓκινλεϊ που πήγε στη σκωτσέζικη Μάδεργουελ (Πρέμιερ).

Προετοιμασία: Δύο ήττες και μία νίκη είχε στα φιλικά, ενώ στο Λιγκ Καπ έχασε 2-1 από τη Λέιτον Οριεντ. Και οι 3 ήττες (φιλικά, επίσημο) ήταν με το ίδιο σκορ!

Εκτίμηση: Περίπου στη μέση της βαθμολογίας αναμένεται να τη βρει το τέλος της σεζόν. Κοντά στη θέση που τερμάτισε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Χάρογκεϊτ

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στη 2η θέση της Νάσιοναλ. Νίκησε στα πλέι οφ, κατά σειρά, την Μπόρεχαμ και τη Νοτς Κάουντι προκειμένου να προβιβαστεί για 1η φορά στην ιστορία της στη League 2.

Προπονητής: Ο Σάιμον Γουίβερ καθοδηγεί την ομάδα του… πατέρα του (ιδιοκτήτης) από το 2009 ή αλλιώς την έχει κοουτσάρει σε 518 αγώνες και είναι ακόμα 42 ετών!

Έδρα: Keepmoat Stadium (15.231), Ντόνκαστερ, Wetherby Road (3.800), Χάρογκεϊτ

Μεταγραφές: Ελάχιστες οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ξεχωρίζει η απόκτηση του μέσου Κίρμπι από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Προετοιμασία: Ανάμεικτη η εικόνα της στα φιλικά (1-1-1), έκανε το «μπαμ» στο Λιγκ Καπ, αφού απέκλεισε στα πέναλτι την Τρανμίρ (1-1 κ.δ.).

Εκτίμηση: Πρωτάρα στην κατηγορία, στόχος δεν είναι άλλος από την παραμονή σε αυτή. Δύσκολη προσπάθεια, σίγουρα έχει ελπίδες για τη «σωτηρία».


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ