Σημαντικές μεταβολές αποδόσεων παρατηρούνται στα πρωταθλήματα της Ασίας (Κίνα και Ν. Κορέα), ενώ μαζεύτηκαν τα διπλά σε Γαλλία και Βέλγιο.
Στη Super League της Κίνας, πτώση παρουσιάζει το διπλό στην αναμέτρηση Χενάν – Σανγκάη Σενχούα (1.90 από 2.07), ενώ στη Β’ κατηγορία της Νότιας Κορέας, γύρισε σε φαβορί ο άσος στο ματς Ανιάνγκ – Νταέτζεον (2.38 αντί του αρχικού 2.65).
Ισχυρές πιέσεις δέχεται ο άσος στο ματς Μοντάνα – Ετάρ, έπεσε στο 1.63 από 1.94, ενώ στην Πολωνία, υποχωρεί το διπλό της Βίσλα Κρακοβίας στην έδρα της Γιαγκελόνια (πήγε στο 3.30 από 3.45).
Σχεδόν μία μονάδα υποχώρησε η απόδοση νίκης της Χάβρης στην έδρα της Τρουά (το διπλό έφτασε στο 3.47 αντί του αρχικού 4.30), ενώ στο Βέλγιο πτώση έχει το διπλό στο ματς Σεντ Τρούιντεν – Οστάνδη (3.27 από 3.60).
Τέλος, στη Νορβηγία, έπεσε ελαφρώς η απόδοση νίκης της φιλοξενούμενης στο ζευγάρι Σάντνες – Χαμ Καμ, το διπλό πήγε στο 2.92 από 3.16, ενώ στη Superettan της Σουηδίας, μαζεύτηκε αρκετά το διπλό στο ματς Μπράγκε – Ντάλκουρντ (πήγε στο 2.93 από 3.79).
Το ματς της Κάλμαρ με τη Μιάλμπι έχει συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο τζίρο από τα παιχνίδια της ημέρας, με τα πονταρίσματα να είναι μοιρασμένα (ο άσος και το διπλό επιλέγονται από το 35%, η ισοπαλία από το 30%).
Άξιος αναφοράς είναι και ο τζίρος της αναμέτρησης Χενάν – Σανγκάη Σενχούα (το 50 των παικτών παίζει διπλό, από 25% επιλέγουν τον άσο και το «Χ»).
Στην Pinnacle, αλλαγή παρατηρείται στο line των ασιατικών άσων στις αναμετρήσεις Γιανγκσού Σουνίνγκ – Σενζέν (-1.00 από -0.75) και Ράουφος – Ουλ/Κίσα (-0.75 από -0.50)
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι