foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ124
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τσεχία, Fortuna Liga, Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 19 Αυγ 2020 17:42
Τσεχία-Preview-2020-21.jpg

Το πρωτάθλημα της Τσεχίας, το επωνομαζόμενο και ως Fortuna Liga,  ξεκινάει την Παρασκευή (21/8) και η φετινή σεζόν θα είναι η 28η από το 1993 που έγινε επαγγελματικό πρωτάθλημα. Την περσινή χρονιά, η Ομοσπονδία της χώρας προσπάθησε πολύ για να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα, έστω και με καθυστέρηση, αλλά λόγω της πανδημίας, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και τα μπαράζ για ένα εισιτήριο στα προκριματικά του Europa League ολοκληρώθηκαν κανονικά, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με τα πλέι άουτ. Ως εκ τούτου, πάρθηκε η απόφαση να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, να ανέβουν δύο από τη 2η κατηγορία και η φετινή σεζόν να διεξαχθεί με 18 και όχι με 16 ομάδες, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Σύστημα διεξαγωγής

Με την αύξηση των ομάδων σε 18 και για να ολοκληρωθεί εντός χρόνου το πρωτάθλημα δεν θα γίνουν αγώνες πλέι οφ και η τελική κατάταξη θα βγει μετά το πέρας των 34 αγωνιστικών (δύο γύροι, εντός-εκτός όλες οι ομάδες). Ο 1ος  και ο 2ος θα εξασφαλίσουν θέση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions Leagueκαι οι θέσεις 3-4 δίνουν εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του νεοσύστατου Europa Conference League. Οι τρεις τελευταίες ομάδες θα υποβιβαστούν απευθείας. Κριτήρια ισοβαθμίας: α) Βαθμοί στα μεταξύ τους, β) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, γ) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, δ) Συνολική διαφορά τερμάτων,  ε) Συνολικά καλύτερη επίθεση.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Σλάβια Πράγας 2. Πλζεν 3. Σπάρτα Πράγας 4. Γιάμπλονετς
5. Μλάντα Μπόλ. 6. Σλόβαν Λίμπ. 7. Μπουντεγιόβιτσε 8. Μπάνικ Οστρ.
9. Σλοβάτσκο 10. Μποέμιανς 11. Όλομουτς 12. Τέπλιτσε
13. Πρίμπραμ 14. Ζλιν 15. Παρντούμπιτσε 16. Καρβινά
17. Μπρνο 18. Οπάβα

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Κρέιτσι Μέσος Μπολόνια Σπάρτα Πρ.
Σελούτσκα Αμυντικός Αντάλιασπορ Σπάρτα Πρ.
Λινγκρ Μέσος Καρβινά Σλάβια Πρ.
Μπα Λούα Μέσος Καρβινά Πλζεν
Μεσάνοβιτς Επιθετικός Καϊσέρισπορ Μλάντα Μπ.

Τι παίζουμε

Δεν περιμένουμε μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις στο φετινό πρωτάθλημα, οι Σλάβια Πράγας, Πλζεν και Σπάρτα Πράγας αναμένεται να μονομαχήσουν για τον τίτλο. Λίγο πιο μπροστά βρίσκεται η Σλάβια, η οποία είναι η κάτοχος και έχει πολύ δυνατό σύνολο. Στα χαμηλά πατώματα, η Όλομουτς δεν ενισχύθηκε καθόλου και πιθανόν να αποτελέσει την απογοήτευση της χρονιάς, αντίθετα η νεοφώτιστη Παρντούμπιτσε έχει όλα τα φόντα να εκπλήξει ευχάριστα.

➡ Σλάβια: Κατάκτηση πρωταθλήματος (1.85) 

Οι ομάδες της Fortuna Liga

Σλάβια Πράγας

Τι έκανε πέρυσι: Για ακόμα μια χρονιά ήταν η καλύτερη ομάδα στη χώρα και στέφθηκε άξια πρωταθλήτρια για 3η φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Από την έναρξη της σεζόν, πάτησε… γκάζι, έτρεξε μεγάλο νικηφόρο σερί και σε συνδυασμό με τις απώλειες των Πλζεν και Σπάρτα Πράγας στον πρώτο γύρο, απέκτησε μεγάλη διαφορά και ουσιαστικά από πολύ νωρίς έγινε το ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο. Αξίζει να αναφερθεί πως την 21η αγωνιστική γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, αλλά με αντίπαλους τις Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Ίντερ αναμενόμενα έμεινε 4η στο γκρουπ. Στο Κύπελλο, αποκλείστηκε σχετικά νωρίς.

Προπονητής: Ο Γίντριχ Τρπίσοφσκι βρίσκεται στην ομάδα από τον Γενάρη του 2018 και έχει κάνει εκπληκτική δουλειά, ανεβάζοντας επίπεδο τον σύλλογο, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Μετά το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα παρέμεινε στον πάγκο και θα συνεχίσει το τρομερό του έργο.

Έδρα: Sinobo Stadium(20.617)

Μεταγραφές: Τον Ιανουάριο έδωσε δανεικό τον Σούτσεκ στη Γουέστ Χαμ και το καλοκαίρι η αγγλική ομάδα έκανε χρήση της οψιόν αγοράς, με τα ταμεία της να γεμίζουν με 16,2 εκατ. σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξοδέψει πολλά σε μεταγραφές, αλλά απέκτησε «μικρούς» και ελπιδοφόρους παίκτες. Ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Λινγκρ (Μ, 29/7 πέρυσι με Καρβινά), και Μαλίνσκι (Μ, 37/7), Κούχτα (Ε, 28/10) από τη Σλόβαν.

Προετοιμασία: Έδωσε δύο φιλικά με Μολ Φέχερβαρ και Σανκτ Πόλτεν και πανηγύρισε ισάριθμες  νίκες. Ωστόσο, στις 10/8 ανακοίνωσε κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα και επέστρεψε άρον-άρον στη Τσεχία. Το ματς της πρεμιέρας με την Μπουντεγιόβιτσε βρίσκεται στον… αέρα.

Εκτίμηση: Διατήρησε τον βασικό κορμό και για ακόμα μια χρονιά αναμένεται να διεκδικήσει τον τίτλο. Ως κάτοχος είναι το πρώτο φαβορί, αλλά θα παλέψει μαζί με Πλζεν και Σπάρτα Πράγας για το πρωτάθλημα. Επίσης, στόχος αποτελεί και η πορεία στην Ευρώπη.

Πλζεν

Τι έκανε πέρυσι: Ο πρόωρος αποκλεισμός από την Ευρώπη επηρέασε πολύ την ομάδα, χάλασε το κλίμα και έγινε χειρότερο με τις συχνές ήττες που την απομάκρυναν πολύ από τη 1η θέση. Στη χειμερινή διακοπή άλλαξε προπονητή και στον 2ο γύρο ήταν εκπληκτική, κάνοντας σερί νικών. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει την σούπερ ανατροπή και να προσπεράσει τη Σλάβια και τερμάτισε 2η.

Προπονητής: Ο Αντριάν Γκούλα ανέλαβε την ομάδα την πρώτη μέρα του χρόνου και κατάφερε μέσα σε 6 μήνες να παρουσιάσει ένα τρομερό σύνολο. Στα χέρια του η Πλζεν έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά ο στόχος του πρωταθλήματος ήταν εξαρχής αρκετά δύσκολος. Δικαιωματικά παρέμεινε για να συνεχίσει το έργο του και τη νέα σεζόν.

Έδρα: Doosan Aréna(11.700)

Μεταγραφές: Έκανε λίγες, αλλά καλές κινήσεις. Αυτές που ξεχώρισαν ήταν η απόκτηση των Μπα Λούα (Μ, 27/1-10 ασίστ) από Καρβινά και Κάτσερ (Μ, 24/5) από Ζίλινα. Έφυγαν οι Χούμπνικ (Α, 9/0) και Χλούσεκ (Α, 23/1).

Προετοιμασία: Στα τέσσερα φιλικά τεστ που έδωσε άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και έδειξε πανέτοιμη για τη νέα σεζόν. Μέτρησε 4/4 νίκες με Μπουντεγιόβιτσε, Άλταχ, Σανκτ Πόλτεν και Ουν. Κραϊόβα, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Στην πρεμιέρα υποδέχεται την Οπάβα, αλλά το μυαλό βρίσκεται ήδη στο νοκ άουτ ματς με την Άλκμααρ στις 25/8 για τα προκριματικά του Champions League.

Εκτίμηση: Αν επαναλάβει τις εμφανίσεις του 2ου μισού του περσινού πρωταθλήματος θα είναι ξεκάθαρα μία από τις διεκδικήτριες του τίτλου. Τα δείγματα είναι εξαιρετικά και μένει να φανεί αν καταφέρει να επανέλθει στην κορυφή της Τσεχίας.

Σπάρτα Πράγας

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε με πολλά όνειρα τη σεζόν, αλλά γρήγορα χάθηκαν. Στην Ευρώπη αποκλείστηκε πρόωρα από το Europa League και στο πρωτάθλημα έκανε τραγικό πρώτο γύρο, μένοντας νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Στα μέσα της σεζόν ήταν αρκετά πίσω, αλλά μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας πάτησε… γκάζι και τερμάτισε 3η, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο μετά από 6 χρόνια.

Προπονητής: Ο 67χρονος Βάτσλαβ Κοτάλ ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τον Φεβρουάριο και κατάφερε σε μικρό διάστημα να αντιστρέψει το κλίμα, να επαναφέρει τη Σπάρτα στο σωστό μονοπάτι και η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν το… κερασάκι στην τούρτα. Μετά από όλα αυτά παρέμεινε φυσικά τη θέση του.

Έδρα: Generali Arena(18.944)

Μεταγραφές: Ενισχύθηκε σημαντικά με στόχο να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα. Επέστρεψε μετά από χρόνια ο Κρεΐτσι (Μ, 15/1) από Μπολόνια και πήρε και τους Σελούτσκα (Α, 28/1) από Αντάλιασπορ και Χόλεκ (Τ, 22 συμμ.) από Ζίλινα. Αποχώρησαν οι Καγιά (Α, 12/2) και Γκρασιάρ (Ε, 10/0).

Προετοιμασία: Άφησε θετικές εντυπώσεις στα φιλικά τεστ, καθώς σημείωσε 3 νίεκς και 1 ισοπαλία εναντίον  των Μας Ταμπόρσκο, Γκόριτσα, Χορν και Βόλφσμπεργκερ. Στις 22/8 κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, παίζοντας στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρνο.

Εκτίμηση: Γίνεται καλή και σοβαρή δουλειά από τον προπονητή και αν λάβουμε υπόψη την εικόνα του 2ου περσινού μισού του πρωταθλήματος, περιμένουμε μια δυνατή Σπάρτα. Θα είναι έκπληξη αν καταφέρει στο τέλος να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά φαντάζει βέβαιο πως θα βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Γιάμπλονετς

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν από τις πιο σταθερές ομάδες στο πρωτάθλημα και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν δεν έπεσε ποτέ από την πρώτη πεντάδα. Στο τέλος πάλεψε με τη Σλόβαν Λίμπερετς για την 4η θέση και εν τέλει βγήκε νικήτρια, καθώς υπερτερούσε στην ισοβαθμία.

Προπονητής: Η ομάδα με τον Πετρ Ράντα στο «τιμόνι» βρήκε σταθερότητα και εξασφάλισε τον στόχο που ήταν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δικαιωματικά λοιπόν, συνεχίζει και τη νέα σεζόν.

Έδρα: Střelnice (6.108)

Μεταγραφές: Απέκτησε τον πολύ καλό φορ Σραντζ (33/10-6 ασίστ πέρυσι) από την Μπουντεγιόβιτσε και τον έμπειρο εξτρέμ Πίλαρ (17/3) από την Όλομουτς, αλλά έχασε αρκετούς βασικούς, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός τους. Αυτοί ήταν οι Σικορά (Μ, 34/9), Μάτουσεκ (Μ, 27/6) και Γιούγκας (Α, 21/0).

Προετοιμασία: Μέτρια εικόνα άφησε στα φιλικά, καθώς κατάφερε να κερδίσει μόνο το τελευταίο κι αυτό με 2-1 κόντρα στην Βισοτσίνα (ομάδα τη Β’ κατηγορίας). Στην πρεμιέρα υποδέχεται τη νεοφώτιστη Παρντούμπιτσε και έχει την ευκαιρία να μπει με το… δεξί.

Εκτίμηση: Είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστεί σχεδόν κάθε χρόνο και βρίσκεται εντός 5άδας. Στο μεταγραφικό παζάρι έχασε πολύτιμους παίκτες, αλλά ο τεχνικός Ράντα βγάζει… σιγουριά και περιμένουμε να τερματίσει ξανά ψηλά.

Σλόβαν Λίμπερετς

Τι έκανε πέρυσι: Δεν μπήκε καλά στη σεζόν και… βασανίστηκε για να βρει σταθερότητα. Πριν από τη διακοπή για την πανδημία βρισκόταν στην 9η θέση, αλλά στην επανέναρξη πάτησε… γκάζι, έκανε σερί νικών και στο τέλος αποζημιώθηκε, βγαίνοντας νικήτρια στα μπαράζ και εξασφάλισε θέση στα προκριματικά του Europa League. Εντυπωσιακή η πορεία της στο Κύπελλο, ωστόσο ηττήθηκε στον τελικό από τη Σπάρτα Πράγας.

Προπονητής: Ο 53χρονος Πάβελ Χόφτιτς πέρασε δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά η 5η θέση και η πρόκριση στον τελικό τον διατήρησαν στον πάγκο και για τη νέα σεζόν.

Έδρα: Stadion u Nisy (9.900)

Μεταγραφές: «Άνοιξε» συνεργασία με τη Σλάβια Πράγας, πουλώντας και παίρνοντας αρκετούς παίκτες. Απέκτησε δανεικούς τους Γιούγκας (Α, 21/0 πέρυσι με Γιάμπλονετς), Μάτουσεκ (Μ, 27/6 με Γιάμπλονετς), Γιουσούφ (Ε, 23/2) και τον Μοσκέρα (Μ, 10/3) από Μποέμιανς. Έφυγαν οι Μπεράν (Μ, 27/2), Κούχτα (Ε, 28/10), Μαλίνσκι (Μ, 37/7-9 ασίστ) και Καραφιάτ (Α, 33/0).

Προετοιμασία: Έδωσε συνολικά 6 φιλικούς αγώνες και η εικόνα της ήταν μέτρια, καθώς κέρδισε μόνο τα δύο με (Χρούντιμ και Βικτόρια Ζίζκοφ). Στην πρόβα τζενεράλε με τη Ραπίντ Βιέννης προβλημάτισε, χάνοντας εύκολα με 3-0.

Εκτίμηση: Έχασε βασικότατους παίκτες, αλλά οι δανεικοί που ήρθαν από τη Σλάβια μπορεί να την ανεβάσουν επίπεδο. Ωστόσο, μέχρι να «δέσει» η ομάδα θα έχει προβλήματα. Αν μπει ξανά στην πρώτη εξάδα θα είναι πετυχημένη η χρονιά.



Μπάνικ Οστράβα

Τι έκανε πέρυσι: Στο πρώτο μισό έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο, πήρε μεγάλες νίκες και ήταν πάντα μέσα στην πρώτη εξάδα. Στη χειμερινή διακοπή άλλαξε προπονητή και χάθηκαν κάπως οι ισορροπίες. Ωστόσο, διατηρήθηκε ψηλά, αλλά τερμάτισε 6η και δεν μπόρεσε να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Προπονητής: Ο Λούμπος Κόζελ ανέλαβε την πρώτη μέρα του Ιανουαρίου, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει την ομάδα στην Ευρώπη. Πήρε άλλη μία ευκαιρία για να ξεκινήσει τη φετινή σεζόν.

Έδρα: Městský stadion(15.123)

Μεταγραφές: Διατήρησε κατά πολύ το περσινό ρόστερ και δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές. Πήρε τον Τετούρ (Μ, 32/5-9 ασίστ) από την Ντούγκλα Πράγας και τον Ζάγιτς (Ε, 29/7) από τη Σλοβάτσκο. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο εμβληματικός φορ Μίλαν Μπάρος (Ε, 17/1).

Προετοιμασία: Άφησε καλές εντυπώσεις στα φιλικά που έδωσε. Μάλιστα, στο τελευταίο τεστ πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν συνέτριψε με 4-1 τη Χάρτμπεργκ και έδειξε πανέτοιμη για την πρεμιέρα.

Εκτίμηση: Περιμένουμε να είναι ξανά μια σκληροτράχηλη ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση να διεκδικήσει θέση στην 4άδα και ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά φαίνεται απίθανο να βρεθεί κάτω από την δεκάδα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





Μλάντα Μπόλεσλαβ

Τι έκανε πέρυσι: Έκανε σούπερ πρώτο γύρο και για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν 3η πίσω από τις Σλάβια και Πλζεν. Στη χειμερινή διακοπή, έδωσε δύο πολύτιμους παίκτες που ήταν βαρόμετρο για την ομάδα και στον 2ο γύρο, εμφανώς επηρεασμένη από τις απώλειες, δυσκολεύτηκε πολύ και την τελευταία στιγμή κατάφερε να βγει 10η και να πάρει μέρος στα μπαράζ για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκεί ήταν σοβαρή, αλλά έχασε στον τελικό από τη Σλόβαν Λίμπερετς.

Προπονητής: Ο Γιόζεφ Βέμπερ βρίσκεται στον πάγκο από το 2018 και πέρυσι κατάφερε να παρουσιάσει ένα πολύ καλό σύνολο, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Η καλή πορεία στα μπαράζ του έδωσαν το «πράσινο φως» για να συνεχίσει.

Έδρα: Lokotrans Arena (5.000)

Μεταγραφές: Πήρε 3-4 δανεικούς από Σπάρτα Πράγας και Πλζεν και ενισχύθηκε σημαντικά. Οι κινήσεις που ξεχώρισαν είναι αυτές των Ντρτσαλ (Ε, 4/1), Ζάχουστελ (Μ, 8/1) και Κούλχανεκ (Μ, 17/0 με Μπουντεγιόβιτσε). Επέστρεψε ο φορ Μεσάνοβιτς από την Καϊσέρισπορ, ο οποίος στο πρώτο μισό με τη Μλάντα είχε 8 γκολ και 5 ασίστ σε 18 συμμετοχές.

Προετοιμασία: Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα μέτρησε στα 4 φιλικά που έδωσε το καλοκαίρι. Στην τελευταία πρόβα κέρδισε με 3-0 την Βάρσντορφ, δείχνοντας καλά δείγματα.

Εκτίμηση: Αν δεν επαναληφθούν τα περσινά λάθη, με πωλήσεις σημαντικών παικτών, είναι ικανή να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα φέτος. Περιμένουμε να παλέψει για την 4η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.



Μποέμιανς Πράγας

Τι έκανε πέρυσι: Στον πρώτο γύρο δεν είχε σταθερότητα και βρέθηκε αρκετά χαμηλά, ωστόσο στην επανέναρξη μετά τη διακοπή της πανδημίας ήταν άλλη ομάδα. Με σερί νικών και τρομερά εμφανίσεις τερμάτισε 9η στην κανονική διάρκεια και συμμετείχε στα μπαράζ για την Ευρώπη. Ωστόσο, εκεί έχασε στα ημιτελικά από τη Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Προπονητής: Ο Λούντεκ Κλούσατσεκ ανέλαβε τον περασμένο Οκτώβριο και παρότι δεν ήταν εύκολη η δουλειά του, κατάφερε να δείξει έργο, ιδιαίτερα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Η διοίκηση είδε την πρόοδο και τον διατήρησε στο «τιμόνι».

Έδρα: Ďolíček (6.300)

Μεταγραφές: Αποχώρησαν ορισμένοι παίκτες που τη βοήθησαν αρκετά πέρυσι και συγκεκριμένα οι Ποκόρνι (Α, 13/0), Πούλκραμπ (Ε, 9/6) και Μοσκέρα (Μ, 10/3). Πήρε τους Κβετ (Μ, 14/1 με Πρίμπραμ) και Χρόνεκ (Μ, 24/5 με Ζλιν).

Προετοιμασία: Έδωσε πολλά φιλικά (7 συνολικά), με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και άφησε καλή εικόνα. Δεν ηττήθηκε σε κανένα, ενώ στην πρόβα τζενεράλε αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τέπλιτσε.

Εκτίμηση: Αν συνεχίσει από κει που σταμάτησε την περσινή σεζόν δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και θα σφραγίσει εύκολα την παραμονή στην κατηγορία. Παίρνει έξτρα δύναμη από την έδρα της και αυτό είναι το μεγάλο της «όπλο».



Μπουντεγιόβιτσε

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν νεοφώτιστη και μέχρι να βρει ρυθμό στη μεγάλη κατηγορία της πήρε χρόνο. Ωστόσο, από τον Οκτώβριο και μετά, ήταν εξαιρετική, πήρε σημαντικές νίκες και μάλιστα πριν από τη διακοπή για την πανδημία, βρισκόταν εντός 6άδας. Ωστόσο, για λίγο δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ και να ολοκληρώσει τη σούπερ έκπληξη. Στα μπαράζ για την Ευρώπη αποκλείστηκε από τη Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Προπονητής: Ο Νταβίντ Χορέις κάνει εξαιρετική δουλειά εδώ και 5 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Μετά την άνοδο πέρυσι και την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, διατηρήθηκε στο πόστο του.

Έδρα: Stadion Střelecký ostrov (6.746)

Μεταγραφές: Ήταν αρκετά δραστήρια στις μεταγραφικές κινήσεις, αποκτώντας τον Γιάνοσικ (Μ, 20/7 πέρυσι με Ζίλινα) και δανεικούς τους Εκπάι (Μ, 6/1) και Σουλτς (Μ, 29/2), με τον τελευταίο να παίζει στην ομάδα από το περσινό 2o μισό. Έφυγε ο Σραντζ (Ε, 33/10) και αποσύρθηκε ο Σίβοκ (Α, 19/2).

Προετοιμασία: Δύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός από τα τέσσερα φιλικά που έδωσε. Στο τελευταίο πριν από την πρεμιέρα της σεζόν έχασε με 2-0 από τη Σάλτσμπουργκ, αλλά άφησε σχετικά καλές εντυπώσεις.

Εκτίμηση: Μετά την περσινή πορεία οι απαιτήσεις αυξήθηκαν, αλλά αν καταφέρει να κάνει παρόμοια σεζόν θα είναι ξανά πετυχημένη η χρονιά. Θα είναι έκπληξη είτε αν καταφέρει να μπει 4άδα, είτε φυσικά αν κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





Σλοβάτσκο

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν από τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας και παρότι πάλεψε για την εξάδα και τα πλέι οφ, μετά τη διακοπή δεν είχε ρυθμό και έχασε πολύτιμα ματς. Τερμάτισε 8η στην κανονική διάρκεια και στα μπαράζ της Ευρώπης αποκλείστηκε νωρίς.

Προπονητής: Για τα δεδομένα και τη δυναμική της ομάδας ο Μάρτιν Σβέντικ παρουσίασε καλό έργο και αν είχε πιο πολλές λύσεις, θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα. Παραμένει για να συνεχίσει το έργο του.

Έδρα: Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty (8.000)

Μεταγραφές: Πούλησε 1,2 εκατ. τον κίπερ Τρμαλ (29 συμμ.) στην Γκιμαράες και πήρε «ανάσα» στα οικονομικά. Επίσης αποχώρησε ο Ζάγιτς (Ε, 29/7). Στη θέση του ήρθε ο Τσιτσίλια (Ε, 32/12) από την F.Κ. Αϊντχόφεν.

Προετοιμασία: Έδωσε επτά φιλικά και στα πρώτα πέντε είχε ισάριθμες νίκες, με πιο σημαντική αυτή επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στα δύο τελευταία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από Μάριμπορ και Αντμίρα αντίστοιχα.

Εκτίμηση: Είναι σκληροτράχηλο σύνολο και φαντάζει δύσκολο να κινδυνέψει στο τέλος της σεζόν. Πιο πιθανό να τερματίσει ξανά στη μέση της βαθμολογίας.



Όλομουτς

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν από τις απογοητεύσεις της χρονιάς, καθώς ο στόχος ήταν να μπει εντός 10άδας και να παλέψει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα είχε στα χέρια της τη συμμετοχή στα μπαράζ, αλλά στις τελευταίες αγωνιστικές έτρεξε αρνητικό σερί και έμεινε εκτός. Στον θεσμό του Κυπέλλου έκανε καλή πορεία, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό.

Προπονητής: Ο Ράντοσλαβ Λατάλ χρεώθηκε την αποτυχία για τη μη είσοδο στην 10άδα, αλλά η πορεία στο Κύπελλο του «έσωσε» τη θέση. Γι’ αυτό πήρε το «οκ» για φέτος, αλλά αν αποτύχει ξανά ίσως αποχαιρετήσει.

Έδρα: Andrův stadion(12.464)

Μεταγραφές: Αποχώρησαν οι Γιούλις (Ε, 14/10) και Πίλαρ (Μ, 17/3) και μένει να φανεί πως θα μπορέσει να τους αναπληρώσει. Μέχρι στιγμής έχει πάρει τους Χούμπνικ (Α, 9/0) από Πλζεν και Ράντιτς (Ε, 32/5) από Ρούνταρ.

Προετοιμασία: Στις 29/7 έδωσε το πρώτο φιλικό και το περασμένο Σάββατο έπαιξε στην πρόβα τζενεράλε με την Προστέγιοφ. Κέρδισε 3-0, αλλά ο αντίπαλος δεν ήταν δυνατός. Ξεκινάει τη σεζόν με δύο δύσκολα ματς, με Σλόβαν Λίμπερετς και Σπάρτα Πράγας και θα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμη.

Εκτίμηση: Βγαίνει αρκετά αποδυναμωμένη από το μεταγραφικό παζάρι και δύσκολα θα μπορέσει να ξεχωρίσει. Μάλιστα, αν δεν προσέξει μπορεί και να κινδυνέψει. Πιθανό να βρεθεί ξανά εκτός 10άδας.



Τέπλιτσε

Τι έκανε πέρυσι: Μέτρια έως κακή η εικόνα της στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από την 16η αγωνιστική και έπειτα δεν μπόρεσε ποτέ να ανέβει πάνω από την 11η θέση. Δίκαια λοιπόν έπαιξε στα πλέι άουτ.

Προπονητής: Ο Στάνισλαβ Χέικαλ δεν μπόρεσε να πάει την ομάδα ένα βήμα παραπάνω, αλλά διατήρησε τη θέση και πήρε μια δεύτερη ευκαιρία τη νέα σεζόν.

Έδρα: AGC Aréna (18.221)

Μεταγραφές: Έκανε ελάχιστες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ και θα παλέψει κατά κύριο λόγο με το περσινό. Δύο σημαντικοί παίκτες αποχώρησαν κι αυτοί είναι οι Κμοβς (Α, 31/1) και Πετρ Μάρες (Μ, 25/3).

Προετοιμασία: Μέτρια εικόνα είχε στα τρία φιλικά που έπαιξε, κερδίζοντας μόλις ένα κι αυτό με 5-4 την Ντούγκλα Πράγας, βγάζοντας στην επιφάνεια, αρκετά θέματα στα μετόπισθεν.

Εκτίμηση: Δεν αναμένεται να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με την περσινή χρονιά και πολύ πιθανό να παλέψει ξανά για την παραμονή. Δεν ενισχύθηκε καθόλου.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





Ζλιν

Τι έκανε πέρυσι: Από το ξεκίνημα της σεζόν δυσκολεύτηκε πολύ και πάλεψε για την παραμονή στην κατηγορία. Ήταν ξεκάθαρα μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, αλλά στη διακοπή της πανδημίας, άλλαξε προπονητή και κατάφερε να σωθεί, πριν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Προπονητής: Ο Μπόχουμιλ Πάνικ ανέλαβε τον σύλλογο σε δύσκολη στιγμή και πιστώνεται τα θετικά αποτελέσματα στα πλέι άουτ. Από αυτά τα παιχνίδια κράτησε τη θέση του στον πάγκο και πήρε το «οκ» για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Έδρα: Stadion Letná (6.375)

Μεταγραφές: Αρκετά «στριμωγμένη» στα οικονομικά και ως εκ τούτου δεν έκανε πολλές κινήσεις. Πήρε τον έμπειρο στόπερ Προχάτσκα (24/0) από την Μπάνικ Οστράβα. Έφυγε ο Μπάρτοσακ (Μ, 30/0).

Προετοιμασία: Έδειξε ανέτοιμη ενόψει τη νέα σεζόν στα φιλικά που έδωσε. Κέρδισε μόνο το πρώτο χρονικά, αλλά στο τελευταίο τεστ έχασε με 2-1 από την Μπρνο.

Εκτίμηση: Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να παλέψει ξανά για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μικρό και χαμηλό ποιοτικά ρόστερ, θα δώσει μάχη μέχρι το τέλος.



Καρβινά

Τι έκανε πέρυσι: Πραγματοποίησε κάκιστη σεζόν και την έβγαλε… καθαρή από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού. Καθ’ όλη τη διάρκεια βρισκόταν χαμηλά στη βαθμολογία, έκανε σερί ηττών και παρότι άλλαξε προπονητή στα μέσα Νοέμβρη, δεν μπόρεσε να συνέλθει.

Προπονητής: Ο Γιουράι Γιάραμπεκ πήγε στον σύλλογο με στόχο να τον κρατήσει στην κατηγορία. Έστω και από… σπόντα, λόγω της οριστικής διακοπής, ο στόχος επετεύχθη και έτσι παρέμεινε για να συνεχίσει το έργο του.

Έδρα: Městský stadion (4.833)

Μεταγραφές: Σε μια κακή σεζόν κατάφερε να πουλήσει δύο παίκτες, έλαβε τουλάχιστον 1.3 εκατ. ευρώ και τόνωσε τα ταμεία της ομάδας. Έφυγαν οι πολύτιμοι Μπα Λούα (Μ, 27/1) και Λινγκρ (Μ, 29/7) σε Πλζεν και Σλάβια Πράγας, αντίστοιχα. Πήρε κάποιους «μικρούς» Βραζιλιάνους και δανεικό τον Όστρακ (Μ, 12/1 με Χάρτμπεργκ) από Κολωνία.

Προετοιμασία: Δύο νίκες και μία ισοπαλία μέτρησε στα τρία φιλικά τεστ που έδωσε ενόψει της νέας σεζόν. Το περασμένο Σάββατο αναδείχθηκε 1-1 με την Τρίνεκ στην τελευταία πρόβα.

Εκτίμηση: Έχασε δύο βασικότατους παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να τους αναπληρώσει επάξια. Πάντως, δύσκολα θα μπορέσει να ξεφύγει ξανά από τη μάχη της παραμονής.



Οπάβα

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε τη σεζόν με δύο διαδοχικές νίκες, αλλά άμεσα υποχώρησε, κάνοντας σερί ηττών. Για μεγάλο διάστημα βρέθηκε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και μέχρι το τέλος πάλεψε για να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι από τις ομάδες που ευνοήθηκαν με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχαιρετούσε την κατηγορία.

Προπονητής: Ο Ράντοσλαβ Κόβατς ανέλαβε τον σύλλογο λίγο πριν από την έναρξη των πλέι άουτ, με στόχο να κρατήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Εν τέλει τα κατάφερε ελέω πανδημίας και έτσι παρέμεινε στον πάγκο και για τη νέα σεζόν.

Έδρα: Stadion v Mestskych sadech (7.758)

Μεταγραφές: Έκανε λίγες κινήσεις και δεν ενισχύθηκε σχεδόν καθόλου. Πήρε τους Χόλικ (Μ, 30/11) από Ντούγκλα Πράγας, ενώ επέστρεψε από δανεισμό ο Μανζία (Μ, 14/1). Αποχώρησε ο Σούτσεκ (Μ, 23/1), καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός από την Σπάρτα Πράγας.

Προετοιμασία: Έπαιξε τρία φιλικά και τα δύο από αυτά ήταν αρκετά δυνατά με Στουρμ Γκρατς και Ραπίντ Βιέννης. Μάλιστα, με την πρώτη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην τελευταία πρόβα και άφησε καλές εντυπώσεις.

Εκτίμηση: Δύσκολα να μπορέσει να ξεφύγει από τη μάχη της παραμονής. Θα είναι έκπληξη, αν καταφέρει κάτι περισσότερο.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





Πρίμπραμ

Τι έκανε πέρυσι: Στο ξεκίνημα της σεζόν πήρε κάποιες σημαντικές νίκες και δεν έδειχνε ότι θα κινδυνέψει. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν γρήγορα, αγνοούσε την επιτυχία για μήνες και από την 20ή αγωνιστική βρισκόταν στην τελευταία θέση. Ουσιαστικά, η πανδημία και η διακοπή της σεζόν την «έσωσαν» από τον υποβιβασμό.

Προπονητής: Στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού, ο Πάβελ Χόρβατ ανέλαβε την ομάδα και είχε μπροστά του ένα δύσκολο έργο. Ο 45χρονος τεχνικός κατάφερε να αλλάξει το κλίμα, η Πρίμπραμ επέστρεψε στις νίκες και εφόσον η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία, πήρε κι αυτός το «πράσινο φως» από τη διοίκηση για να συνεχίσει το έργο του.

Έδρα: Stadion Na Litavce (9.100)

Μεταγραφές: Έγιναν αρκετές προσθαφαιρέσεις για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς. Απέκτησε τους Πίλικ (Μ, 35/0 με Γιάμπλονετς), Βάβρα (Μ, 31/7 με Σοκόλοφ) και Γιανούσκα (Μ, 18/5 με Βλάσιμ). Έφυγαν οι Σκόντα (Ε, 28/7) και Ντραμέ (Α, 21/1).

Προετοιμασία: Έδωσε μόλις ένα φιλικό πριν τα επίσημα και μάλιστα η εικόνα της δεν ήταν καλή, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την Ντούκλα Πράγας.

Εκτίμηση: Με τον ερχομό του νέου προπονητή λίγο πριν το τέλος της σεζόν, έδειξε καλά δείγματα και μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει και δεν θα βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή. Δύσκολα να το αποφύγει πάντως.



Παρντούμπιτσε

Τι έκανε πέρυσι: Μπήκε φουριόζα στο πρωτάθλημα της Β’  κατηγορίας και από το ξεκίνημα πάτησε κορυφή και δεν υποχώρησε ποτέ. Ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα και δίκαια επέστρεψε στα μεγάλα «σαλόνια» μετά από 51 χρόνια.

Προπονητής: Ο Γίρι Κρεϊτσι βρίσκεται στην ομάδα από το 2015 και η άνοδος είναι δική του επιτυχία. Ο 55χρονος Τσέχος παρέμεινε στον πάγκο για να κοουτσάρει την ομάδα και στην 1η κατηγορία.

Έδρα: Ďolíček (6.300)

Μεταγραφές: Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει πολλές κινήσεις και λογικά θα πορευτεί με το ρόστερ που έφερε την άνοδο. Επέστρεψε από δανεισμό ο Πέτραν (Ε, 22/4 με Καρβινά) και αναμένεται να βοηθήσει στη γραμμή κρούσης.

Προετοιμασία: Έδωσε πολλά φιλικά και η εικόνα της ήταν αρκετά καλή. Μάλιστα, είχε τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με τις ανώτερες Γιάμπλονετς, Όλομουτς και Μποέμιανς. Η σεζόν ωστόσο, ξεκίνησε με το… αριστερό, καθώς αποκλείστηκε από το Κύπελλο, χάνοντας στα πέναλτι από την αδύναμη Κόλιν.

Εκτίμηση: Διαθέτει σκληροτράχηλο σύνολο και από τα φιλικά έδειξε ότι αναμένεται να παίξει πολύ κλειστά με στόχο να παίρνει βαθμούς σε κάθε έδρα. Ως νεοφώτιστη ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή κι αν μπορέσει να κάνει έδρα το ουδέτερο γήπεδο της Μποέμιανς θα τα καταφέρει.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μπρνο

Τι έκανε πέρυσι: Μπήκε αρκετά νωθρά στη σεζόν και μέχρι την 9η αγωνιστική βρισκόταν στη μέση της βαθμολογίας. Τον Οκτώβριο άλλαξε προπονητή και σχεδόν άμεσα η κίνηση αυτή έφερε αποτελέσματα. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ήταν εξαιρετική, ανέβηκε στη 2η θέση και πήρε την άνοδο, επιστρέφοντας μετά από 2 χρόνια.

Προπονητής: Ο Μίλοσλαβ Μάχαλεκ ήταν ο αναμορφωτής της ομάδας την περσινή χρονιά, πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την άνοδο και δικαιωματικά παρέμεινε στον πάγκο για να συνεχίσει το έργο του.

Έδρα: Městský fotbalový stadion Srbská (12.550)

Μεταγραφές: Διατήρησε τον περσινό κορμό και σε αυτόν θα στηριχθεί στη μεγάλη κατηγορία. Προφανώς αυτό εμπεριέχει ρίσκο, αλλά σίγουρα θα υπάρχει ομοιογένεια. Πήρε τον Κριζ (Μ, 17/1 με Πρίμπραμ) και Μόραβεκ (Μ, 14/0 με Καρβινά).

Προετοιμασία: Άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στα φιλικά, έχοντας τρεις νίκες και δύο ήττες. Στην πρόβα τζενεράλε κέρδισε με 2-1 την πιο έμπειρη Ζλιν και έδειξε πανέτοιμη για την έναρξη της σεζόν.

Εκτίμηση: Ο πρωταρχικός στόχος είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό για να μην γίνει… ασανσέρ. Δύσκολα να σφραγίσει νωρίς την παραμονή και μέχρι το τέλος αναμένεται να παλέψει σκληρά.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σεραφειμίδης

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

 

 

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ