Κιλμάρνοκ
Πρέμιερ Σκωτίας
Κωδικός Κουπονιού: 246
Κιλμάρνοκ

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Σεντ Τζόνστον
1 - 2
Live
Τέλος Αγώνα
15/08/2020 (17:00)
field
Rugby Park (18.128)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
110 χλμ. (απόσταση)

Κιλμάρνοκ - Σεντ Τζόνστον Προγνωστικά

Η Κιλμάρνοκ έχει το προβάδισμα, έβγαλε μια δύσκολη σειρά αγώνων και δείχνει έτοιμη για την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το ματς στο «Άιμπροξ» θύμισε πολύ τη Σεντ Τζόνστον του Ράιτ που κλείνει χώρους και δεν δέχεται εύκολα φάσεις. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, πιθανό το σύνολο 2-3 γκολ στο 1.97.

Κιλμάρνοκ

?
Ι Ι Η Ι Ι Ν

Σεντ Τζόνστον

?
Η Ι Η Ν Ν Η
2 Goal/Goal 1
2 Over 1.5 1
2 Over 2.5 1
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Κιλμάρνοκ
?
Ι
Ι
Η
Ι
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 40 νίκες στα 78 εντός με Σεντ Τζόνστον
  • Ν/G και τα 4 τελευταία εντός με Σεντ Τζόνστον
  • Over 2,5 τα 2 στα 3 φετινά

Ανάλυση

Έφερε 2-2 στα Χάιλαντς την Τετάρτη με τη γηπεδούχο Ρος Κάουντι, σε ένα ματς που έκανε ανατροπή και έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15' με τον Ντρέιπερ, η Κιλμάρνοκ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι όταν τράβηξαν τη φανέλα του Μπερκ και όταν στην κεφαλιά του Μπρόαντφουτ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Στιούαρτ της Κάουντι. Η «Κίλι» ισοφάρισε τελικά στο 59' με τον Πάουερ και γύρισε το ματς στο 66' όταν ο Μπερκ πέτυχε το τρίτο του γκολ σε ισάριθμα ματς, όμως οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 80' με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Στιούαρτ. «Έπρεπε να το δει ο επόπτης» τα λόγια του Ντάιερ στη φάση του Μπερκ, τρία πέναλτι ζήτησε η ομάδα του. «Είμαι απογοητευμένος που δεν φύγαμε με όλους τους βαθμούς αλλά δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, πετύχαμε δύο γκολ κι έπρεπε να είχαμε βάλει 3 ή 4» τόνισε ο τεχνικός της Κιλμάρνοκ.

Αγωνιστικά νέα

Η ομάδα είναι στη σωστή κατεύθυνση σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντάιερ, που δεν αντιμετωπίζει καινούργια προβλήματα, αφού ο ερχομός του Ντόιλ έλυσε και το θέμα κάτω από τα δοκάρια, που προέκυψε μετά τον τραυματισμό του Ίστγουντ. Ο Ντάιερ συνεχίζει να εμπιστεύεται  τον Ρότζερς στην εστία, το ντεμπούτο του -δανεικού από τη Χαρτς- Ντόιλ δεν είναι μακριά.
Σεντ Τζόνστον
?
Η
Ι
Η
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας
  • 22 νίκες στα 78 εκτός με Κιλμάρνοκ
  • Under 2,5 τα 4 τελευταία εκτός με Κιλμάρνοκ
  • Στα 2-3 γκολ και τα 2 φετινά

Ανάλυση

Έχασε 3-0 στη Γλασκώβη από τους Ρέιντζερς την Τετάρτη. Ξεκίνησε αρκετά καλά κι είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Χέντρι, όμως απέκρουσε ο γκολκίπερ ΜακΛάφλιν. Οι Ρέιντζερς δεν μπορούσαν να βρουν χώρους, η λύση δόθηκε από στατική φάση, καθώς στο 21' βρήκαν δίχτυα χάρη στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπάρισιτς, «μαγικό» χαρακτήρισε το γκολ ο Στίβεν Τζέραντ. Ο Κεντ έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, δύο ευκαιρίες και δύο γκολ για τους Ρέιντζερς που μπήκαν με αυτοπεποίθηση στο β' μέρος κι έκαναν το 3-0 στο 49' με τον Αρίμπο. Το ματς είχε κριθεί, όμως η Σεντ Τζόνστον δεν διασύρθηκε, στάθηκε πολύ καλά και στη συνέχεια. «Κάναμε ένα ηλίθιο φάουλ και από αυτό δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, δεν κάνεις τέτοια φάουλ στην έδρα των Ρέιντζερς» δήλωσε ο Ντέιβιντσον. «Πιστεύω ότι περιορίσαμε κάπως τους Ρέιντζερς στο πρώτο μέρος αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ, το σχέδιο ήταν να μην δεχτούμε άλλο νωρίς στο β' μέρος και αυτό ακριβώς πάθαμε» κατέληξε ο προπονητής των «άγιων».

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο Ο'Χάλοραν (Μ, 1/0) που εξέτισε την ποινή του, 50-50 η συμμετοχή του Μέι (Ε, 1/0) που έχασε το ματς με τους Ρέιντζερς. Οι Κλαρκ (Τ. 0 συμμ.), Ντέιβιντσον (Μ, 0/0) και Κέιν (Ε, 0/0) είναι στον δρόμο της επανόδου, ο Ντέιβιντσον όμως δεν θα ρισκάρει και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν όταν είναι 100% έτοιμοι. Οι «άγιοι» ήταν πολύ οργανωμένοι κόντρα στους Ρέιντζερς, αναμένεται να είναι πιο συμπαγής με την επιστροφή του Ο'Χάλοραν στα χαφ.
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ