foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Βραζιλία, Serie A: Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 05 Αυγ 2020 17:31
Βραζιλία-Serie-A-Preview-σεζόν-2020-21.jpg

Στη σέντρα η Α’ Βραζιλίας, η οποία αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 3 Μαΐου, ωστόσο ματαιώθηκε, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19 (μαζί με την Αμερική αριθμούν τα περισσότερα θύματα σε όλο τον κόσμο). Από το 2003 που άλλαξε ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, θα είναι η πρώτη φορά που η σεζόν θα τελειώσει τη νέα χρονιά και πιο συγκεκριμένα στις 24 Φεβρουαρίου. Κεκλεισμένων των θυρών όλες οι αναμετρήσεις, η μεγαλύτερη πλειοψηφία των ομάδων στηριζόταν στην ενέργεια που τους δίνουν οι οπαδοί τους. Οι ομάδες θα έχουν ένα «μαραθώνιο» αγώνων στις 10 πρώτες αγωνιστικές, καθώς θα παίζουν δύο φορές την εβδομάδα, έχοντας μόνο ένα διάλειμμα στα μέσα της εβδομάδας της 26ης Αυγούστου που προορίζεται για τα ματς της 3ης φάσης του Κυπέλλου.

Σύστημα διεξαγωγής

Πρωτάθλημα 20 ομάδων με 38 αγωνιστικές (εντός και εκτός έδρας ματς). Μόνο 5 ξένους παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ομάδες σε κάθε αναμέτρηση. Αυτές που θα τερματίσουν στις πρώτες 6 θέσεις, μαζί με την Κυπελλούχο, θα πάρουν εισιτήριο για το επερχόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι επόμενες 6 της βαθμολογίας θα συμμετάσχουν στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες της τελικής κατάταξης. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα κριτήρια: 1) Περισσότερες νίκες, 2) Διαφορά τερμάτων, 3) Καλύτερη επίθεση, 4) Μεταξύ τους ματς, 5) Λιγότερες κόκκινες, 6) Λιγότερες κίτρινες.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Παλμέιρας, 2. Φλαμένγκο, 3. Ατλέτικο Μινέιρο, 4. Γκρέμιο, 5. Κορίνθιανς,
6. Σάο Πάολο, 7. Ιντερνασιονάλ, 8. Ατλέτικο Παραναένσε, 9. Σάντος,
10. RB Μπραγκαντίνο, 11. Μπαΐα, 12. Κοριτίμπα, 13. Φλουμινένσε,
14. Βάσκο Ντα Γκάμα, 15. Σεαρά, 16. Μποταφόγκο, 17. Φορταλέζα,
18. Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, 19. Γκοϊάς 20. Σπορτ Ρεσίφε

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Σάλομον Καλού Επιθετικός Χέρτα Μποταφόγκο
Ζο Επιθετικός Ναγκόγια Κορίνθιανς
Μαριάνο Αμυντικός Γαλατάσαραϊ Ατλέτικο Μινέιρο
Χόντα Μέσος Φιτέσε Μποταφόγκο
Σάντρο Μέσος Τζένοα Γκοϊάς

 

Τι παίζουμε

Η Φλαμένγκο παρουσιάζεται και φέτος το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά η απόδοση του 1.80 φαντάζει πολύ μικρή. Θα πρέπει να συνηθίσει χωρίς τον τεχνικό Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος την «παράτησε» για την Μπενφίκα. Ακολουθεί η Παλμέιρας με απόδοση 8.00, η οποία έχει ταλέντο και εμπειρία στο ρόστερ της, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο χαρισματικός και... παλιά καραβάνα, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο. Η «Βερντάο» έχει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στο θρόνο της και γι’ αυτό θα τη στηρίξουμε.

➡ Παλμέιρας: Να κατακτήσει τον τίτλο της Α’ Βραζιλίας (8.00)

Οι ομάδες της Α' Βραζιλίας

Φλαμένγκο

Τι έκανε πέρσι: «Μαγική» χρονιά το 2019, στέφθηκε δίκαια πρωταθλήτρια για 7η φορά στην ιστορία της, αφήνοντας τις δεύτερες Σάντος και Παλμέιρας 16 βαθμούς πίσω, ενώ ακόμη κατέκτησε και το Κόπα Λιμπερταδόρες, επικρατώντας της Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό με 2-1. Η ήττα από τη Σάντος την τελευταία αγωνιστική της διέκοψε το αήττητο σερί 29 επίσημων αγώνων (24-5-0, δηλαδή από τις αρχές Αυγούστου έως στις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου).

Προπονητής: Ντομένεκ Τόρεντ (58 ετών, νέος). Ρίσκο η επιλογή του, τη Δευτέρα (3/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του. Επιθετικής φιλοσοφίας κόουτς. Λογικό, καθώς βρισκόταν στο πλευρό του Πεπ Γκουαρδιόλα ως βοηθός στις Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας και οι δύο ως δάσκαλο τον αείμνηστο Γιόχαν Κρόιφ. Πέρσι, ήταν στον πάγκο της Νέας Υόρκης Σίτι, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του πρωταθλήματος (από τη σεζόν 2005-06 είχε να βρεθεί ως πρώτος τεχνικός σε κάποια ομάδα).

Έδρα: Maracana (78.838), Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μεταγραφές: Κινήθηκε σε «ρηχά νερά», ωστόσο κράτησε τον βασικό κορμό της. Απέκτησε τους στόπερ Γκουστάβο Ενρίκε (183/10) από τη Σάντος και Λέο Περέιρα (58/5) από την Ατλέτικο Παραναένσε. Ήρθε ο φορ Μικαέλ (91/17) από την Γκοϊάς, ενώ αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού οι Πέδρο (Α, 4/0 με Φιορεντίνα), Ρότσα (Ε, 23/2 με Κρουζέιρο) και Μάια (Μ, 61/ με Λιλ).

Προετοιμασία: Από τις αρχές του Ιανουαρίου ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για το Καριόκα (είναι το ετήσιο πρωτάθλημα της πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο), το οποίο κατέκτησε για 36η φορά, νικώντας στον τελικό την αιώνιο αντίπαλο Φλουμινένσε με 3-1 συνολικό σκορ. Επίσης, «σήκωσε» ακόμα δύο τρόπαια, αρχικά το Σούπερ Καπ Βραζιλίας (3-0 την Ατλέτικο Παραναένσε) και στη συνέχεια το Ρεκόπα (με συνολικό σκορ 5-2 την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε).

Εκτίμηση: Είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο σύμφωνα με τους μπουκ. Η χρονιά ξεκίνησε θετικά με 3 τρόπαια, έμειναν οι βασικοί πυλώνες της ομάδας, αλλά η φυγή του τεχνικού Ζόρζε Ζεσούς την τελευταία στιγμή, ίσως φανεί καθοριστική. Η διοίκηση επέλεξε τον άπειρο κόουτς Ντομένεκ Τόρεντ, ο οποίος θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Σάντος

Τι έκανε πέρσι: Μπορεί να την βρήκε ισόβαθμη με την Παλμέιρας στους 74 βαθμούς στην τελική κατάταξη, αλλά η μία νίκη παραπάνω της έδωσε τη 2η θέση. Μέτρια η εκκίνηση στην αρχή της σεζόν, έχανε εύκολα βαθμούς. Συμμορφώθηκε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, «έχτισε» αήττητο σερί, έχοντας ως «όπλο» το γήπεδό της (14-4-1).

Προπονητής: Ζεσουάλδο Φερέιρα (74 ετών, καινούργιος). Παρά την προχωρημένη ηλικία του παραμένει αδιαμφισβήτητη η εμπειρία του. Η Σάντος γίνεται ο 20ός σύλλογος που θα καθοδηγήσει στην τεράστια προπονητική καριέρα του. Μεταξύ άλλων βρέθηκε στις Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και τη διετία 2010-12 έκατσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Μετά την Ευρώπη και την Αφρική, θα κοουτσάρει για πρώτη φορά ομάδα της Λατινικής Αμερικής.

**UPDATE (6/8): Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απολύθηκε ο τεχνικός Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά από 15 αγώνες στον πάγκο της (με απολογισμό 6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 5 ήττες). Ο λόγος ήταν ο πρόωρος αποκλεισμός στο τοπικό πρωτάθλημα Παουλίστα (έχασε από την Πόντε Πρέτα 3-1 εντός έδρας για τα προημιτελικά). Επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει είναι ο Κούκα, ο οποίος αν συμφωνήσει θα αναλάβει για τρίτη φορά τη Σάντος.

Έδρα: Vila Delmiro (16.068), Σάο Πάολο.

Μεταγραφές: Πάνω κάτω έμεινε η ίδια ομάδα, έγιναν λίγες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Από τις προσθήκες ξεχωρίζουν οι Ράνιελ (Ε, 14/1 με Σάο Πάολο) και Μάντσον (Α, 27/5 με Ατλέτικο Παραναένσε). Τερματίστηκε ο δανεισμός με τον μέσο Κουέβα (5/0), ο οποίος δεν πρόλαβε να βοηθήσει (πήγε στην Πατσούκα). Έφυγαν οι Γκουστάβο Ενρίκε (183/10), Αγκιλάρ (Α, 30/0), Κοπέτε (104/21, δανεικός στην Έβερτον Ντε Βίνια).

Προετοιμασία: Είναι το 3ο φαβορί για τον τίτλο με βάση τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Από τις αρχές του έτους μπήκε στη μάχη του Παουλίστα (είναι το ετήσιο πρωτάθλημα της πολιτείας του Σάο Πάολο), η πορεία της σταμάτησε στα προημιτελικά, χάνοντας από την Πόντε Πρέτα με 3-1. Επίσης, πρόλαβε να παίξει δύο ματς για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Εκτίμηση: Στοχεύει σε μία παρόμοια χρονιά με την περσινή, ωστόσο δεν πιστεύουμε ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. «Γκρίνια» έφεραν οι εμφανίσεις της στο Παουλίστα, και... απόλυση του τεχνικού Φερέιρα. Περιμένουμε να καπαρώσει μία θέση εντός της πρώτης πεντάδας. Έχει και το μυαλό στο Κόπα Λιμπερταδόρες, στο οποίο φιλοδοξεί να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Παλμέιρας

Τι έκανε πέρσι: Υστέρησε στην ισοβαθμία με τη Σάντος (είχε μία νίκη λιγότερη) και τερμάτισε στην 3η θέση. Δεν έπιασε το επίπεδο της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο το 2018, οι πολλές ισοπαλίες την άφησαν μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στα κρίσιμα ματς κόντρα σε υπολογίσιμες ομάδες.

Προπονητής: Βαντερλέι Λουξεμβούργο (68 ετών, νέος). Γυρίζει σε γνώριμα λημέρια, θα είναι η 5η θητεία του στον σύλλογο, με τον οποίο έχει κατακτήσει 7 τίτλους. Από τις παλιές καραβάνες του Brasileirao, τεράστιο το βιογραφικό του, διακατέχει τα πάντα για να οδηγήσει τη «Βερντάο» στο πρωτάθλημα.

Έδρα: Allianz Parque (43.713), Σάο Πάολο.

Μεταγραφές: Περισσότερο έχασε σημαντικούς παίκτες, παρά απέκτησε. Αποχώρησαν ως δανεικοί οι Μπόρχα (Ε, 79/28, πήγε στην Τζούνιορ), Φερνάντες (Μ, 12/1, πήγε στη Βαγιαδολίδ). Δεν υπολογίζεται ο Ντέιβερσον (Ε, 78/22). Ήρθαν οι Ρόνι (Ε, 45/9 με Ατλέτικο Παραναένσε) και Βίνια (Α, 37/5 με Νασιονάλ Ουρουγουάης).

Προετοιμασία: Είναι το 2ο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με βάση τους μπουκ. Αρχικά, τον Γενάρη πήρε συμμετοχή στο Φλόριντα Καπ (Αμερική), κατακτώντας το φιλικό τουρνουά. Έπειτα, έφτασε στον τελικό Παουλίστα (είναι το ετήσιο πρωτάθλημα της πολιτείας του Σάο Πάολο). Εκεί θα αντιμετωπίσει την Κορίνθιανς σε διπλά ματς, μεσοβδόμαδα (6/8 και 8/8).Τέλος, έκανε το απόλυτο σε δύο αγωνιστικές στον όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες (με Τίγκρε και Γκουαρανί).

Εκτίμηση: Αξιόλογο ρόστερ, έχει παίκτες κλειδιά με εμπειρία που μπορούν να την οδηγήσουν στο τρόπαιο. «Βαρύ χαρτί» και ο τεχνικός Βαντερλέι Λουξεμπούργκο που είναι μαθημένος στην πίεση.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Γκρέμιο

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στην 4η θέση για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Έμεινε ευχαριστημένη από την πορεία της, δεν είχε δυνατότητες για να κάνει την υπέρβαση για το πρωτάθλημα. Γνώρισε τις περισσότερες ήττες από τις ομάδες της πρώτης εξάδας (11). Επίσης, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου αποκλείστηκε από την κάτοχο του τροπαίου Φλαμένγκο.

Προπονητής: Ρενάτο Πορταλούπι (57 ετών, από τον Αύγουστο του 2016). Στη Βραζιλία τον γνωρίζουν ως Ρενάτο Γκαούτσο, θεωρείται από τις καλύτερες περιπτώσεις προπονητών. Τα έχει πάει εξαιρετικά στην Γκρέμιο, έχοντας κατακτήσει 1 Κύπελλο, 1 Κόπα Λιμπερταδόρες, 1 Ρεκόπα Σουνταμερικάνα και άλλα τρία πολιτειακά τρόπαια, ωστόσο του λείπει το Brazileirao.

Έδρα: Arena do Gremio (55.662), Ρίο Γκράντε ντο Σουλ.

Μεταγραφές: Αρκετά κινητική, ποιοτικές οι προσθήκες, απέκτησε παίκτες σε όλες τις γραμμές. Ξεχωρίζουν οι Τιάγκο Νέβες (ΜΕ, 27/8 με Αλ Τζαζίρα), Φεράζ (Α, 217/9 με Σάντος), Λούκας Σίλβα (Μ, 40/0 με Κρουζέιρο), Ντιέγκο Σόουζα (ΜΕ, 41/9 με Μποταφόγκο), Βαντερλέι (Τ, 208 συμμ. με Σάντος), Ορεχουέλα (Α, 35/2 με Κρουζέιρο, δανεικός). Έφυγαν οι έμπειροι Λουάν (Ε, 144/31) και Ταρντέλι (Ε, 29/4).

Προετοιμασία: Από τις πρώτες μέρες του νέου έτους αγωνίζεται για το Γκαούτσο (ετήσιο πολιτειακό πρωτάθλημα), για το οποίο θα παίξει στον τελικό με την Ιντερνασιονάλ την Πέμπτη 6/8. Ακόμη, μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Εκτίμηση: Είναι το 4ο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με βάση τις στοιχηματικές. Έχει όλα τα φόντα να κάνει το βήμα παραπάνω και να πρωταγωνιστήσει, γιατί όχι και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Διαθέτει καλό προπονητή, ποιοτικό ρόστερ, αρκεί οι παίκτες της να βρουν χημεία μεταξύ τους.

Ατλέτικο Παραναένσε

Τι έκανε πέρσι: Κατέκτησε το Κύπελλο Βραζιλίας, επικρατώντας της Ιντερνασιονάλ στον τελικό με 3-1 συνολικό σκορ, ενώ τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Με θετικό πρόσημο τελείωσε η σεζόν, ανέβασε στροφές προς το φινάλε, τρέχοντας αήττητο σερί 13 αγώνων (8-5-0).

Προπονητής: Ντοριβάλ Τζούνιορ (58 ετών, καινούργιος). Επιστρέφει στους πάγκους έπειτα από δύο χρόνια. Πλούσια η καριέρα του, κάθισε στον πάγκο αρκετών μεγάλων ομάδων της Βραζιλίας. Πετυχημένα περάσματα είχε στις Σάντος και Ιντερνασιονάλ, μετρώντας 5 συνολικά τίτλους.

Έδρα: Arena da Baixada (42.372, τεχνητός χλοοτάπητας), Παρανά.

Μεταγραφές: Πήρε πολλούς δανεικούς, όπως τους Εντουάρντο (Ε, 16/1) από την Παλμέιρας, Βάλτερ (Ε, 33/16) από την Πόρτο, Γκαμπριέλ (ΜΕ, 40/4) από την Κρουζέιρο, Ζαντρέι (Τ, 1 συμμ.) από την Τζένοα, Ενρίκε (Α, 79/3) και Ρίτσαρντ (ΑΜ, 15/0) από την Κορίνθιανς, Ζουλιμάρ (Ε, 25/1) και Ρεϊνάλντο (Ε, 33/0) από την Κρισιούμα. Ακόμη ήρθαν οι Ζεουβάνιο (Ε, 29/1 με Ατλέτικο Μινέιρο), Κανέσιν (ΜΕ, 165/16 με Οστάνδη), Γκόμες (Μ, 46/1 με Βιτόρια). Απώλεια οι φυγές των Γκιμαράες (ΑΜ, 57/3, στη Λυών), Λέο Περέιρα (Α, 58/5, στη Φλαμένγκο), Ρόνι (Ε, 45/9, στην Παλμέιρας) και Σιρίνο (Ε, 155/45, στην Κίνα).

Προετοιμασία: Έφτασε στον τελικό του πολιτειακού πρωταθλήματος του Παραναένσε, νίκησε την Κοριτίμπα 1-0 εντός (την Πέμπτη 6/8 η ρεβάνς). Τον Φεβρουάριο έχασε από τη Φλαμένγκο στον τελικό του Σούπερ Καπ Βραζιλίας, ενώ μετράει 1 νίκη και μία ήττα στο Λιμπερταδόρες.

Εκτίμηση: Είναι το 5ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου σύμφωνα με τους μπουκ. Από τις σκληροτράχηλες ομάδες της κατηγορίας, τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί εντός και εκτός χώρας. Την περιμένουμε στην πρώτη οκτάδα.

Σάο Πάολο

Τι έκανε πέρσι: Ξεκίνησε θετικά τη σεζόν, μένοντας στις πρώτες θέσεις. Από τη μέση και μετά έβγαλε προβλήματα, ήταν ασταθής στα παιχνίδια της, ωστόσο κατάφερε να τσεκάρει εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες την προτελευταία αγωνιστική, τερματίζοντας στην 6η θέση.

Προπονητής: Φερνάντο Ντίνιζ (46 ετών, από τον Σεπτέμβριο του 2019). Ανέλαβε προς το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, καταφέρνοντας να βγάλει τους «τρικολόρ» στο Λιμπερταδόρες. Παρ’ όλα αυτά, η πορεία του, μέχρι στιγμής, στην προπονητική δεν είναι και η καλύτερη, καθώς όταν χρειάστηκε να αναλάβει μεγάλο σύλλογο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Η δίψα της διοίκησης και του κόσμου για επιτυχίες αυξάνουν την πίεση.

Έδρα: Morumbi (72.039), Σάο Πάολο.

Μεταγραφές: Λόγω οικονομικών προβλημάτων, προτίμησε να μην κινηθεί στην αγορά, κράτησε τους βασικούς, ενώ αγόρασε τους δανεικούς Τιάγκο Βόλπι (69 συμμ., βασικός τερματοφύλακας) από την Κερέταρο, Μπουένο (ΜΕ, 37/6) από τη Σάντος και τον Βινίσιους (Α, 19/1) από την Ιτουάνο. Ψάχνει επενδυτή που θα πληρώνει ένα μέρος των χρημάτων στο συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες, το οποίο αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο δολάρια το μήνα μαζί με τα μπόνους και τα δικαιώματα προβολής της εικόνας του.

Προετοιμασία: Η πορεία της στο πολιτειακό πρωτάθλημα Παουλίστα διεκόπη στα προημιτελικά, γνωρίζοντας ήττα «σοκ» από τη Μιρασόλ (ομάδα 4ης κατηγορίας) με 3-2 εντός έδρας. Αγωνίστηκε και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, έχοντας απολογισμό 1 νίκη και μία ισοπαλία.

Εκτίμηση: Δεν φαίνεται ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, δυσαρέσκεια προκάλεσαν οι εμφανίσεις της στο Παουλίστα. Από νωρίς πιέζεται ο τεχνικός Ντίνιζ, ο οποίος διαθέτει εμπειρία στο ρόστερ, αλλά χρειάζεται να βελτιώσει πολλά στο παιχνίδι της ομάδας. Λογικά, θα τερματίσει στην πρώτη 8άδα.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ιντερνασιονάλ

Τι έκανε πέρσι: «Έσωσε» τη χρονιά στις τελευταίες αγωνιστικές, κατέληξε 7η και πήρε εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, στο οποίο εκείνη τη σεζόν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Επίσης, αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου, χάνοντας από την Ατλέτικο Παραναένσε με 3-1 συνολικό σκορ.

Προπονητής: Εντουάρντο Κουντέτ (45 ετών, καινούργιος). Από τη στιγμή που ανέλαβε, πέρασε την Ιντερνασιονάλ στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ θα παίξει τελικό με την Γκρέμιο για το πολιτειακό πρωτάθλημα Γκαούτσο την Πέμπτη (6/8). Ήρθε με τις καλύτερες περγαμηνές, την περασμένη χρονιά πήρε τον πρώτο τίτλο ως τεχνικός, κατακτώντας το πρωτάθλημα Αργεντινής με τη Ράσινγκ Κλουμπ.

Έδρα: Beira-Rio (50.128), Ρίο Γκράντε ντο Σουλ.

Μεταγραφές: Δανεικοί ήρθαν οι Μούστο (Μ, 22/0 από την Ουέσκα), Μοϊζές (Α, 26/0 από την Μπαΐα), Ροντινέι (Α, 77/3 από τη Φλαμένγκο), Ζούσα (ΑΜ, 24/0 από την Οέστε), Σαράβια (Α, 2/1 από την Πόρτο). Ακόμη, αποκτήθηκαν οι Γκαλιάρδο (ΜΕ, 31/11 με Σεαρά), Μποσκίλια (ΜΕ, 29/4 με Ναντ), Γκιλιέρμε (ΕΞ, 40/10 με Αλ Βέντα). Έφυγαν οι Λόπεζ (Ε, 104/21) και Αλάνο (Μ, 21/0).

Προετοιμασία: Τον Φεβρουάριο χρειάστηκε να περάσει δύο προκριματικούς γύρους για να προκριθεί στους ομίλους Κόπα Λιμπερταδόρες. Συγχρόνως, αγωνιζόταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα της πολιτείας Γκαούτσο, στο οποίο έφτασε στον τελικό (με την Γκρέμιο την Πέμπτη (6/8)).

Εκτίμηση: Από τις ανταγωνιστικές ομάδες, την περιμένουμε ψηλά στη βαθμολογία, αλλά όχι να πρωταγωνιστήσει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τη συμμετοχή της στο Λιμπερταδόρες, που ίσως την επηρεάσει στο πρωτάθλημα.

Κορίνθιανς

Τι έκανε πέρσι: Απογοήτευσε με τη συνολική παρουσία της, έμεινε μακριά από τις πρώτες θέσεις που την έχουμε συνηθίσει. Την προτελευταία αγωνιστική κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες, εν τέλει τερμάτισε 8η. Μέσα σε όλα αυτά, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Σουνταμερικάνα, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε στη φάση των «16».

Προπονητής: Τιάγκο Νούνες (50 ετών, νέος). Από τους ελπιδοφόρους τεχνικούς, προέρχεται από πετυχημένο πέρασμα στην Ατλέτικο Παραναένσε, με την οποία κατέκτησε 3 τίτλους την περίοδο 2018-19 (Κύπελλο Βραζιλίας, Σουνταμερικάνα, πρωτάθλημα Παραναένσε).

Έδρα: Arena Corinthians (47.605), Σάο Πάολο.

Μεταγραφές: Δυνάμωσε με τους Ζο (Ε, 65/30, Ναγκόγια), Λουάν (Ε, 144/31 με Γκρέμιο), Έντερσον (ΑΜ, 21/2 με Κρουζέιρο), Σίντσλεϊ (Α, 17/1 δανεικός από την Ντινάμο Κιέβου), Νάτελ (Ε, 31/9 με ΑΠΟΕΛ), Καντίγιο (ΑΜ, 85/4 δανεικός από την Τζούνιορ), Νταβό (Ε, 30/3 με Γκουαρανί). Αποχώρησε ο Κλάισον (ΕΞ, 63/7), δόθηκε δανεικός ο Σορνόζα (ΜΕ, 20/0).

Προετοιμασία: Παίζει στο πολιτειακό πρωτάθλημα Παουλίστα, στο οποίο βρίσκεται στον τελικό (με την Παλμέιρας την Πέμπτη 6/8). Στα αρνητικά ήταν ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες από την Γκουαρανί της Παραγουάης.

Εκτίμηση: Αναμένουμε σχετική βελτίωση τη φετινή σεζόν, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Τη διευκολύνει που δεν θα συμμετέχει σε διεθνή διοργάνωση.

Φορταλέζα

Τι έκανε πέρσι: Ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις, κατέλαβε την 9η θέση, η οποία αποτελεί την κορυφαία επίδοσή της στην Α’ κατηγορία. Τελείωσε τη σεζόν στο πρωτάθλημα, έχοντας μόλις ήττα στα 12 τελευταία ματς (7-4-1).

Προπονητής: Ροτζέριο Σένι (47 ετών, από τον Σεπτέμβριο του 2019, δεύτερη θητεία). Αυτός ευθύνεται για την περσινή καλή πορεία της. Γενικά, την έχει ανεβάσει επίπεδο από το 2017, έχοντας κατακτήσει μαζί της 3 τρόπαια (πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, πρωτάθλημα Σεαρένσε, Κόπα Νορντέστε). Τις τελευταίες μέρες ζήτησε ενίσχυση του ρόστερ, λέγοντας ότι οι επιλογές είναι λίγες.

Έδρα: Castelao (63.903), Σεαρά.

Μεταγραφές: Κινήθηκε σε «ρηχά νερά», χρειάζεται, επειγόντως, ενίσχυση. Πήρε τους Φονσέκα (ΕΞ, 70/4 με Κρουζέιρο), Καριούς (Ε, 12/2 με Κλαμπ ντε Ρεγκάτας), Μίτσελ (ΑΜ, 32/1 δανεικός από την Γκρέμιο), Ορομπό (Ε, 17/14 με Αμέρικα Νατάλ), Μάντσον (Ε, 2/0 δανεικός από την Κορίνθιανς), Γιούρι (Ε, δανεικός από τη Φλαμένγκο), Ενρίκε (Μ, 2/0 με Φλαμένγκο). Τουλάχιστον δεν έχασε κανέναν βασικό παίκτη.

Προετοιμασία: Αγωνίζεται στο ετήσιο πρωτάθλημα της πολιτείας Σεαρά, όπου θα παίξει στον τελικό με τη Σεαρά. Στο Κόπα Νορντέσε αποκλείστηκε στα ημιτελικά (1-0 από τη Σεαρά εντός), ενώ αποχαιρέτησε και το Κόπα Σουνταμερικάνα στα προκριματικά, χάνοντας από την Ιντεπεντιέντε.

Εκτίμηση: Ο τεχνικός Ροτζέριο Σένι τα είπε… όλα με τη δήλωση ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Αναμένεται δύσκολη χρονιά, ίσως έχει αντίθετη πορεία με την περσινή, με την παραμονή να είναι ο πρωταρχικός στόχος.

Γκοϊάς

Τι έκανε πέρσι: Επέστρεψε ύστερα από 4 χρόνια στην Α’ κατηγορία, όμως η πορεία που διέγραψε ήταν άκρως πετυχημένη. Είχε μία ήρεμη σεζόν, κρατήθηκε εύκολα στην κατηγορία, ενώ ο τερματισμός της στη μέση της βαθμολογίας της έδωσε και την πρόκριση στο Σουνταμερικάνα. Δύναμή της η έδρα, όπου σημείωσε τις 11 από τις 15 νίκες της.

Προπονητής: Νέι Φράνκο (54 ετών, από τον Αύγουστο του 2019). Τα πήγε εξαιρετικά πέρσι, στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο. Ήταν εκείνος που την ανέβασε στην Α’ κατηγορία έπειτα από 4 χρόνια. Έμπειρος τεχνικός, μετράει 8 τίτλους στην καριέρα του.

Έδρα: Serra Dourada (50.049), Γκοϊάς.

Μεταγραφές: Ήρθαν οι Κάτζου (Α, 33/3 με ΑΠΟΕΛ, δανεικός από την Μπράγκα), Λουίζ Γκουστάβο (Α, 23/1 με Γκουαρανί, δανεικός από τη Βάσκο), Πιντάδο (Μ, 96/1 με Ζουβεντούδ), Βιδάλ (Α, 75/1 με Ζουβεντούδ), Μπέσα (Μ, 45/3 με Τζένοα, δανεικός από την Ελλάς Βερόνα), Χάρα (Ε, 66/17, δανεικός από την Κομπρελόα), Σάντρο (Μ, 12/0 με Ουντινέζε), Βιγιάλβα (ΜΕ, 27/2 με Κερέταρο), Αλμέιδα (Ε, 17/1 με Γκρέμιο), Λουκάο (Ε, 6/0 με Φλουμινένσε), Μάικ (Ε, 54/19, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε), Αντράντε (Ε, 12/2 με Σαπεκοένσε). Έφυγαν οι Μίκαελ (Ε, 91/17), Σένα (Μ, 165/1), Κάικε (Ε, 19/6), Μπαρσία (Ε, 35/5).

Προετοιμασία: Συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα Γκοϊάνο, αλλά διεκόπη, λόγω κορονοϊού. Νίκησε τη Βάσκο 1-0 εκτός στο α’ ματς του 3ου γύρου του Κυπέλλου, ενώ αποκλείστηκε στα προκριματικά του Σουνταμερικάνα από τη Σολ ντε Αμέρικα.

Εκτίμηση: Μπορεί να είχε εύκολη παραμονή πέρσι, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει και φέτος. Προμηνύεται πιο δύσκολη χρονιά, παρότι ενισχύθηκε σημαντικά.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μπαΐα

Τι έκανε πέρσι: Με θετικό πρόσημο τελείωσε τη σεζόν, δεν χρειάστηκε να μπλέξει σε σενάρια για την παραμονή της, κρατήθηκε άνετα στην κατηγορία. Η κατάληψη της 11ης θέσης, της εξαργύρωσε έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Προπονητής: Ρότζερ Μασάδο (45 ετών, από τον Απρίλιο του 2019). Πήρε καλό βαθμό πέρυσι, κρατώντας για τέταρτη σεζόν την ομάδα στην Α’ κατηγορία. Με την Μπαΐα κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα Μπαϊάνο το 2019.

Έδρα: Arena Fonte Nova (47.907), Μπαΐα.

Μεταγραφές: Αποκτήθηκαν οι Ντανιελζίνιο (Μ, 36/1 με Φλουμινένσε), Ροντριγκίνιο (ΜΕ, 22/8 με Κρουζέιρο), Ρόσι (ΕΞ, 41/4 με Βάσκο), Κλάισον (ΕΞ, 63/7 με Κορίνθιανς), Καπιξάμπα (Α, 15/0 δανεικός από την Γκρέμιο), Ζάντσον (ΑΜ, 31/1 δανεικός από την Κρουζέιρο). Δόθηκε δανεικός ο Μοϊζές (Α, 26/0).

Προετοιμασία: Συμμετείχε από την αρχή τους έτους στο τοπικό πρωτάθλημα Μπαϊάνο, στο οποίο βρίσκεται στον τελικό (με την Αλαγκοϊνίας την Πέμπτη 6/8). Επίσης, είναι στον τελικό του Κόπα Νορντέστε, ενώ αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Κυπέλλου. Στο Σουνταμερικάνα προκρίθηκε και συνεχίζει στον 2ο γύρο.

Εκτίμηση: Η σωτηρία είναι ο πρωταρχικός στόχος κάθε χρονιά. Περιμένουμε πιο αγχώδη σεζόν που θα κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος της.

Βάσκο Ντα Γκάμα

Τι έκανε πέρσι: Κατάφερε να παραμείνει άνετα στην κατηγορία, ωστόσο δεν επιδίωξε το κάτι παραπάνω στη βαθμολογία και περιορίστηκε στη 12η θέση. Κρατάει την έξοδο στα προκριματικά του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Προπονητής: Ραμόν Μενέσες (48 ετών, νέος). Αναλαμβάνει για πρώτη φορά χρέη πρώτου τεχνικού, πέρσι ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα. Θα χρειαστεί υποστήριξη, αλλά η πίεση είναι αναμενόμενη.

Έδρα: Sao Januario (24.584), Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μεταγραφές: Ήρθαν μόνο οι Μπενίτες (ΜΕ, 158/22 δανεικός από την Ιντεπεντιέντε) και Κάνο (Ε, 37/34 με Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν), ενώ ανεβήκαν αρκετοί νέοι στην Α’ ομάδα. Αποχώρησαν οι Μαρόνι (Ε, 71/10), Εβάντερ (ΜΕ, 54/5).

Προετοιμασία: Η πορεία της στο τοπικό πρωτάθλημα Καριόκα σταμάτησε στη φάση των ομίλων. Στο Κύπελλο έφτασε στον 3o γύρο, ενώ στο Σουνταμερικάνα προκρίθηκε στον 2ο γύρο.

Εκτίμηση: Την περιμένουμε από τη μέση και κάτω της βαθμολογίας. Βγήκε χαμένη στη μεταγραφική περίοδο, αλλά διαθέτει αξιόπιστες μονάδες στο ρόστερ.

Ατλέτικο Μινέιρο

Τι έκανε πέρσι: Από τις κακές χρονιές της, έμεινε πολύ μακριά από την πρώτη εξάδα και περιορίστηκε στη 13η θέση. Επίσης, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα (αποκλείστηκε από την Κολόν Σάντα Φε), ενώ στο Κύπελλο σταμάτησε στα προημιτελικά.

Προπονητής: Χόρχε Σαμπάολι (60 ετών, νέος). Γνωστός στους περισσότερους ο Χιλιανός (πρώην κόουτς της Εθνικής Αργεντινής και της Σεβίλλης μεταξύ άλλων), πέρυσι βρέθηκε στον πάγκο της Σάντος, με την οποία τερμάτισε στη 2η θέση. Αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι, ενώ συνεχίζεται η διαρκή του κόντρα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Έδρα: Independencia (23.018), Μίνας Ζεράις.

Μεταγραφές: Πήρε τους Αλόνσο (Α, 21/0 με Μπόκα Τζούνιορς), Ντιέγκο Ταρντέλι (Ε, 35/5 με Γκρέμιο), Κένο (Ε, 12/2 με Αλ Τζαζίρα), Αράνα (Α, 4/0 με Αταλάντα, δανεικός από τη Σεβίλλη), Μπορέρο (ΕΞ, 8/0 με Σάντα Φε), Χιόραν (ΜΕ, 42/5 με Παλμέιρας), Μάλτον (Α, 28/4 με Οπεράριο), Σένα (Μ, 165/1 με Γκοϊάς), Άλαν (Μ, 35/0 με Φλουμινένσε), Πιρές (Τ, 76 συμμ. με Κρουζέιρο), Μαρόνι (Ε, 71/10 με Βάσκο), Μπουένο (Α, 27/1 με Κασίμα), Μαριάνο (Α, 84/2 με Γαλατάσαραϊ), Σαβαρίνο (Ε, 65/16 με Σολτ Λέικ). Έφυγαν οι Τσαρά (ΕΞ, 40/4), Κλέιτον (Τ, 26 συμμ.), Αλεράντρο (Ε, 41/13).

Προετοιμασία: Συμμετέχει από την αρχή της χρονιάς στο τοπικό πρωτάθλημα Μινέιρο, στο οποίο βρίσκεται στα ημιτελικά. Στο κύπελλο αποκλείστηκε στον 2ο γύρο, όπως και στο Σουνταμερικάνα αποχαιρέτησε στον 1ο γύρο.

Εκτίμηση: Ενισχύθηκε με τις μεταγραφές, ισχυρή προσωπικότητα ο τεχνικός Σαμπάολι, μπορεί να οδηγήσει ψηλά την ομάδα. Άλλωστε, μόνο το πρωτάθλημα της έμεινε μετά τους αποκλεισμούς στις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Φλουμινένσε

Τι έκανε πέρσι: Κρατήθηκε σχετικά εύκολα στην κατηγορία (13η θέση), σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές. Ακόμη, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα και τη φάση των «16» στο Κύπελλο.

Προπονητής: Ονταΐρ Ελμάν (43 ετών, νέος). Πέρυσι, βρέθηκε στην Ιντερνασιονάλ, η οποία δεν έβγαλε μάτια με την απόδοσή της. Είναι η δεύτερη ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που θα κοουτσάρει, ενώ το 2016 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας.

Έδρα: Maracana (78.838), Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μεταγραφές: Ήρθαν οι Ζοάο Λόπεζ (Τ, 3 συμμ. με Σάντα Κλάρα), Αραούχο (Ε, 65/11, Ράσινγκ), Πατσέκο (ΜΕ, 63/5 με Σπόρτινγκ Κριστάλ), Καρντόσο (Ε, 18/2 με Σεαρά), Φελίπε (ΜΕ, 30/2 με Γκοϊάς), Χάντσον (ΑΜ, 114/2 δανεικός από τη Σάο Πάολο). Έφυγε ο Ζοάο Πέδρο (Ε, 25/4).

Προετοιμασία: Έφτασε μέχρι τον τελικό του πολιτειακού πρωταθλήματος Καριόκα, χάνοντας από τη Φλαμένγκο με 3-1 συνολικό σκορ. Αποκλείστηκε πρόωρα από το Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ στο Κύπελλο βρίσκεται στον 3ο γύρο.

Εκτίμηση: Είναι συνηθισμένη να βρίσκεται από τη μέση και κάτω της βαθμολογίας τα τελευταία χρόνια. Διαθέτει παίκτες με εμπειρία που μπορούν να την ανεβάσουν πιο ψηλά, όχι φυσικά για να πρωταγωνιστήσει, απλά να μην κινδυνεύσει.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μποταφόγκο

Τι έκανε πέρσι: Στις τελευταίες αγωνιστικές σφράγισε την παραμονή, ευνοήθηκε και από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων και κατέληξε στην 15η θέση. Επίσης, προχώρησε μέχρι τη φάση των «16» στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Προπονητής: Πάουλο Αουτουόρι (63 ετών, νέος). Αναλαμβάνει για 5η φορά το σύλλογο, με τον οποίο έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα το 1995. Τεράστια η εμπειρία του, πλούσιο το βιογραφικό, μπορεί να στηριχτεί πάνω του.

Έδρα: Olimpico Nilton Santos (44.661), Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μεταγραφές: Ενισχύθηκε με τους Χόντα (ΜΕ, 4/0 με Φιτέσε), Καλού (Ε, 151/48, με Χέρτα), Φόρστερ (Α, 36/2 με Λουντογκόρετς), Ρενάτο (Α, 44/1 με Φιγκεϊρένσε), Μπαραντεγκάι (Α, 82/2 με Μοντεβιδέο), Κέβιν (Α, 21/0 με Γκοϊάς), Ουάρλεϊ (Α, 13/0 με Μασέιο), Μπαρσέλος (ΑΜ, 42/5 με Βάσκο), Λουίς (Α, 54/1 με Παλμέιρας), Ναζάριο (ΜΕ, 22/0 με Ατλέτικο Παραναένσε), Λεκάρος (ΕΞ, 81/2 με Γκαρσιλάσο), Ραούλ (Ε, 35/8 με Ατλέτικο Γκοϊανιένσε). Έφυγε ο Εζεκιέλ (ΕΞ, 22/1).

Προετοιμασία: Αγωνίστηκε στο πολιτειακό πρωτάθλημα Καριόκα, στο οποίο τερματίστηκε η πορεία της στα ημιτελικά. Στο Κύπελλο περιμένει τη ρεβάνς για τον 3ο γύρο. Έπαιξε δύο φιλικά με τη Φλουμινένσε, φέρνοντας μία ήττα και μία ισοπαλία.

Εκτίμηση: Με δυνατές προσθήκες στο ρόστερ της και έμπειρο προπονητή, μπορεί να ελπίζει σε καλύτερη χρονιά από την περσινή. Την περιμένουμε να διεκδικήσει -και γιατί όχι- να πάρει μία από τις θέσεις που βγάζουν στο Λιμπερταδόρες.

Σεαρά

Τι έκανε πέρσι: Με αρκετή δόση τύχη έμεινε στην κατηγορία, δεν κέρδισε στα 7 τελευταία ματς, όμως τη βοήθησε η Κρουζέιρο, η οποία έκανε χειρότερο φίνις από την ίδια και υποβιβάστηκε.

Προπονητής: Γκούτο Φερέιρα (54 ετών, καινούργιος). Βρέθηκε στη Σπορτ Ρεσίφε την προηγούμενη χρονιά, την οποία βοήθησε να ανέβει στην Α’ κατηγορία. Έχει εμπειρία στις ομάδες που μάχονται για την παραμονή.

Έδρα: Castelao (63.903), Σεαρά.

Μεταγραφές: Προστέθηκαν οι Πρας (Τ, 274 συμμ. με Παλμέιρας), Πατσέκο (Α, 63/0 με Σαπεκοένσε), Ροντριγκάο (Ε, 41/20 με Κοριτίμπα), Ράφαελ Σόμπις (Ε, 20/2 με Ιντερνασιονάλ), Άλισον (Α, 46/2 δανεικός από την Οέστε), Βινίσιους (ΜΕ, 24/2 με Ατλέτικο Μινέιρο), Τσάρλες (Μ, 34/2 με Σπορτ Ρεσίφε), Μαρθά (Α, 39/0 με Λβιβ), Εντουάρντο (Α, 53/0 δανεικός από τη Σαπεκοένσε). Αποχώρησαν οι Βάλντο (Α, 110/5), Γκαλιάρδο (ΜΕ, 31/11), Καρλέτο (Α, 12/2), Ορεμίρ (Α, 13/0) και Λούκας (Α, 45/1).

Προετοιμασία: Στο πολιτειακό πρωτάθλημα της Σεαρένσε, το οποίο διεξάγεται από τον Γενάρη, βρίσκεται στον τελικό, όπως και στο Κύπελλο Νορντέστε. Στο Κύπελλο Βραζιλίας περιμένει τη ρεβάνς στον 3ο γύρο.

Εκτίμηση: Είναι μαθημένη να παλεύει για την παραμονή, το ίδιο περιμένουμε και φέτος. Απέκτησε αρκετούς παίκτες με εμπειρία που ίσως τη βοηθήσουν να τα καταφέρει, πιθανόν και με λιγότερο άγχος σε σχέση με πέρυσι.

RB Μπραγκαντίνο
Τι έκανε πέρσι: Κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, ανεβαίνοντας στα «μεγάλα σαλόνια» ύστερα από 22 χρονιά (1998)! Έχοντας την καλύτερη επίθεση, αλλά και άμυνα της Serie B, ήταν αναμενόμενο να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες ομάδες.

Προπονητής: Φελίπε Κονσεϊσάο (41 ετών, νέος). Πέρυσι, βρέθηκε στον πάγκο της Αμέρικα Μινέιρο, με την οποία διέγραψε θετική πορεία στη Β’ κατηγορία, αλλά στο φινάλε της σεζόν έχασε την ευκαιρία για την άνοδο. Έχει να προσφέρει πολλά ως νέος τεχνικός.

Έδρα: Nabi Abi Chedid (17.128), Σάο Πάολο.

Μεταγραφές: Πήρε τους Ρεάλπε (Α, 7/0 με Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε), Αρτούρ (Ε, 32/7 με Μπαΐα), Ζεσούς (ΑΜ, 6/0 δανεικός από την Κορίνθιανς), Μπρούνο (Α, 7/1 με Κρουζέιρο), Έβερτον (Α, 5/0 με Κρουζέιρο), Λεαντρίνιο (Ε, δανεικός από τη Νάπολι), Άντερσον (ΜΕ, 23/3 με Ατλέτικο Παραναένσε), Αλεράντρο (Ε, 41/13 με Ατλέτικο Μινέιρο).

Προετοιμασία: Αγωνίστηκε στο πολιτειακό πρωτάθλημα Παουλίστα, στο οποίο έφτασε στο μικρό τελικό και μαζί με την Γκουαρανί διεκδικούν την 3η θέση.

Εκτίμηση: Μπορεί να επέστρεψε στην Α’ κατηγορία μετά από 22 χρόνια, όμως η δυναμική που της έδωσε ο νέος χορηγός της (η Red Bull) μπορεί να την οδηγήσει σε υψηλότερες θέσεις. Οι στοιχηματικές την έχουν να σώνεται εύκολα, το ίδιο πιστεύουμε και εμείς.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σπορ Ρεσίφε
Τι έκανε πέρσι: Επέστρεψε στην Α’ κατηγορία ύστερα από 1 χρόνο απουσίας. Από νωρίς έδειξε στη Β’ κατηγορία ότι η άνοδος είναι μονόδρομος, τελείωσε τη σεζόν, έχοντας τις λιγότερες ήττες (4), όμως τερμάτισε 2η.

Προπονητής: Ντανιέλ Παουλίστα (38 ετών, νέος). Πέρσι, ήταν στην ομάδα της Κονφιάνκα, την οποία βοήθησε να ανεβάσει στη Β’ κατηγορία. Από τους ανερχόμενους τεχνικούς, η πίεση είναι μεγάλη.

Έδρα: Ilha do Retiro (32.983), Περναμπούκο.

Μεταγραφές: Αποκτήθηκαν οι Πάτρικ (Α, 150/8 με Ατλέτικο Μινέιρο), Μαϊδάνα (Α, 7/1 δανεικός από την Ατλέτικο Μινέιρο), Ρονάλντο (Ε, 12/6 με Σάντο Αντρέ), Μούγκνι (ΜΕ, 44/9 με Οριέντε Πετρολέρο), Μπαρσία (Ε, 35/5 με Γκοϊάς), Μπρουνίνιο (Ε, 18/2 με Ατλέτικο Μινέιρο), Γκόμεζ (ΜΕ, 26/5 με Μασέιο), Εβάντρο (ΕΞ, 5/0 δανεικός από την Ουντινέζε), Εντουάρντο (Τ, 55 συμμ. με Μπραζίλ Πελότας). Έφυγε ο Νορμπέρτο (Α, 42/1).

Προετοιμασία: Συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα Περναμπουκάνο, μένοντας στην κατηγορία. Αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Κυπέλλων Βραζιλίας και Νορντέστε.

Εκτίμηση: Συγκαταλέγεται στα φαβορί για τον υποβιβασμό με βάση τις αποδόσεις των μπουκ. Ρίσκο ήταν η επιλογή του άπειρου τεχνικού Παουλίστα, θα φανεί στην πορεία αν άξιζε τον κόπο ή όχι. Προς το παρόν είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Κοριτίμπα

Τι έκανε πέρσι: Επανέρχεται στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από τρία χρόνια (το 2007). Έκανε καλή πορεία στη Β’ Βραζιλίας, δεν έπεσε ποτέ από τις πρώτες προνομιούχες θέσεις, έμεινε ευχαριστημένη με την 3η θέση.

Προπονητής: Εδουάρδο Μπαρόκα (38 ετών, καινούργιος). Πετυχημένα τελείωσε η περσινή χρονιά για εκείνον, οδηγώντας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην Α’ κατηγορία. Πάντως δεν είχε ξεκινήσει θετικά, καθώς απολύθηκε πολύ νωρίς από την Μποταφόγκο. Από τους εξελίξιμους τεχνικούς.

Έδρα: Couto Pereira (40.502), Παρανά.

Μεταγραφές: Απέκτησε τους Φίλεμον (Α, 34/1 με Παρανά), Ροδόλφο (Α, 39/1 με Φλαμένγκο), Ζούνιορ (Μ, δανεικός από την Κορίνθιανς), Γκαμπριέλ (ΜΕ, 16/1 με Κασίβα), Νέιθαν (Α, 7/0 με Φορταλέζα), Αουγκούστο (ΜΕ, 17/0 με Γκοϊάς), Βιέιρα (Α, 16/0 με Σάντα Κλάρα), Σασά (Ε, 55/10 με Κρουζέιρο), Νέλτον (Ε, 7/1 με Χάττα). Έφυγαν οι Κούτο (Α, πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι) και Ιάγκο (Ε, 60/5).

Προετοιμασία: Παίζει στο περιφερειακό πρωτάθλημα του Παραναένσε, στο οποίο βρίσκεται στον τελικό (η ρεβάνς στις 6/8 με την Ατλέτικο Παραναένσε). Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από ομάδα 3ης κατηγορίας.

Εκτίμηση: Διαθέτει ένα σκληροτράχηλο ρόστερ, με αρκετό κόπο μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Παρ’ όλα αυτά, προμηνύεται δύσκολη σεζόν.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Τι έκανε πέρσι: Με δραματικό τρόπο ανέβηκε στην Α’ κατηγορία μετά από 3 χρόνια (το 2007), παίρνοντας το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο. Την τελευταία αγωνιστική έφερε ισοπαλία, όμως η ισόβαθμή της Αμέρικα Μινέιρο ηττήθηκε και την προσπέρασε για 1 βαθμό.

Προπονητής: Βάγκνερ Μαντσίνι (53 ετών, νέος). Πέρυσι, βρέθηκε αρχικά ως υπηρεσιακός στη Σάο Πάολο και τον Οκτώβριο συνέχισε στην Ατλέτικο Μινέιρο, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Πλούσιο το βιογραφικό, ελάχιστες οι επιτυχίες.

Έδρα: Antonio Accioly (12.500), Γκοϊάς.

Μεταγραφές: Ήρθαν δανεικοί οι Ζεάν (Τ, 15 συμμ. από τη Σάο Πάολο), Ντουντού (Α, 6/0 από την Ιντερνασιονάλ), Φελίπε (ΜΕ, από τη Σάο Πάολο), Βάκα (ΜΕ, από τη Δε Στρόνγκεστ), Βάργκας (ΜΕ, 2/0 από τη Φορταλέζα), Φεράρεϊς (ΜΕ, 8/0 από την Αβαΐ), Σέζαρ (Ε, από τη Σαπεκοένσε), Μπραντάο (Ε, από τη Λουντογκόρετς), Κάιζερ (Ε, από την Κρουζέιρο). Ακόμη, αποκτήθηκαν οι Έντερ (Α, 11/0 με Σπορτ Ρεσίφε), Έντσον (ΑΜ, 37/3 με Πόντε Πρέτα), Φρέιτας (Μ, 48/3 με Μποταφόγκο SP), Μαρανιάο (ΑΜ, 28/0 με Αμέρικα Μινέιρο), Χιούρι (Ε, 21/3 Σπορτ Ρεσίφε).

Προετοιμασία: Συμμετείχε στο ετήσιο πολιτειακό πρωτάθλημα Γκοϊάνο, στο οποίο βρισκόταν στην κορυφή, αλλά διεκόπη λόγω του κορωνοϊού. Στο Κύπελλο βρίσκεται στον 3ο γύρο.

Εκτίμηση: Μαζί με τη Ρεσίφε είναι τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό. Το ρόστερ στηρίζεται σε δανεικούς παίκτες, οι οποίοι δεν φαίνονται ικανοί για τις απαιτήσεις της Α’ κατηγορίας.

Επιμέλεια: Γιάννης Γκώνιας

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ