foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Βέλγιο, Jupiler League: Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 05 Αυγ 2020 14:48
Βέλγιο-Jupiler-League-Preview-σεζόν-2020-21.jpg


Η Α' Βελγίου, η οποία φέτος συμπληρώνει αισίως 118 χρόνια ζωής, βρίσκεται προ των πυλών υποσχόμενη και φέτος, καλή ποιότητα, έντονο συναγωνισμό και συγκινήσεις τόσο στην κορυφή, όσο και στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Υπενθυμίζεται ότι το περσινό πρωτάθλημα, ελέω κορωνοϊού, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ με απρόοπτες εξελίξεις ξεκινάει και η φετινή σεζόν, καθώς την περασμένη Παρασκευή, μια βδομάδα δηλαδή πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, πάρθηκε η απόφαση από τη Λίγκα για αύξηση των ομάδων από 16 σε 18. Αιτία της κίνησης αυτής ήταν η δικαστική νίκη που πέτυχε η υποβιβασθείσα μέχρι πρότινος Μπέβερεν, σύμφωνα με την οποία η Λίγκα θα έπρεπε για κάθε αγωνιστική που περνάει να πληρώνει πρόστιμο της τάξης των 2.5 εκατ. ευρώ! Η απόφαση για αύξηση των ομάδων σήμανε παράλληλα και την αυτόματη άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία των Λέουβεν και Μπέιρσχοτ, δίνοντας έτσι τυπικό χαρακτήρα στο μεταξύ τους μπαράζ.

Σύστημα διεξαγωγής

Η αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 έφερε αλλαγές και στους κανονισμούς. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου oι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-4 θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ τίτλου, έχοντας τους μισούς βαθμούς απ’ όσους συγκέντρωσαν στις 34 αγωνιστικές, ενώ αυτές που θα βρεθούν στις θέσεις 5-8 θα παλέψουν για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. O 18ος υποβιβάζεται απευθείας, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει στη 17η θέση θα δώσει αγώνες μπαράζ για την παραμονή κόντρα στην ομάδα που θα τερματίσει 2η στη Β’ κατηγορία. Κριτήρια ισοβαθμίας: α) περισσότερες νίκες, β) συνολική διαφορά τερμάτων, γ) καλύτερη επίθεση.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Κλαμπ Μπριζ, 2. Γάνδη, 3. Αντβέρπ, 4. Αντερλεχτ, 5. Γκενκ,
6. Σταντάρ Λιέγης, 7. Σαρλερουά, 8. Μαλίν, 9. Ζούλτε Βάρεγκεμ,
10. Κόρτραϊκ, 11. Εουπεν, 12. Σεντ Τρούιντεν, 13. Οστάνδη,
14. Μπέιρσχοτ, 15. Λέουβεν, 16. Μουσκρόν, 17. Μπέβερεν, 18. Σερκλ Μπριζ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Ταού Επιθετικός Μπράιτον Άντερλεχτ
Νούριο Αμυντικός Σαρλερουά Γάνδη
Βερστράτε Μέσος Κολωνία Αντβέρπ
Ντορς Μέσος Χάιντενχαϊμ Γάνδη
Ντέσερς Επιθετικός Χεράκλες Γκενκ

Τι παίζουμε

Με τις περισσότερες ομάδες να βρίσκονται ακόμη σε διαδικασία σχηματισμού ρόστερ κάθε πρόβλεψη, για ένα τόσο αλλοπρόσαλλο πρωτάθλημα όπως το βελγικό, όπου τα πάντα σχεδόν κρίνονται στα πλέι οφ, φαντάζει παρακινδυνευμένη. Τη δεδομένη στιγμή πάντως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου κι αυτό είναι η περσινή πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ, η οποία, καθαρά αγωνιστικά, βρίσκεται τουλάχιστον ένα βήμα πιο μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές. Στο 1.75 κατά μέσο όρο προσφέρεται από τους μπουκ το «repeat» της Κλαμπ Μπριζ.

➡ Κλαμπ Μπριζ: Να κατακτήσει τον τίτλο της Α’ Βελγίου (1.75)

Οι ομάδες της Jupiler Pro League

Κλαμπ Μπριζ

Τι έκανε πέρυσι: Επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν έφτασε απόλυτα δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (+15 από τη 2η θέση). Δεν κατάφερε πάντως να πανηγυρίσει το πρώτο της νταμπλ έπειτα από 24 χρόνια, γνωρίζοντας την ήττα την περασμένη Κυριακή στον τελικό Κυπέλλου από την Αντβέρπ (2-1).

Προπονητής:  Ο 46χρονος Φιλίπ Κλεμάν, άφησε πέρυσι το καλοκαίρι τον πάγκο της πρωταθλήτριας Γκενκ, για να πραγματοποιήσει το… παιδικό του όνειρο και εκ των πραγμάτων δικαιώθηκε για την επιλογή του, οδηγώντας την Κλαμπ Μπριζ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εδρα: Jan Breydelstadion (29.062)

Μεταγραφές: Ως «ηρεμία πριν από την καταιγίδα» φαντάζει τη δεδομένη στιγμή η κατάσταση στο μεταγραφικό μέτωπο, καθώς μέχρι στιγμής υπήρξαν ελάχιστες αποχωρήσεις και καμία προσθήκη. Το σκηνικό πάντως αναμένεται να διαφοροποιηθεί άρδην το προσεχές διάστημα καθώς επίκεινται αρκετές αφίξεις αλλά και ορισμένες σημαντικές αποχωρήσεις.

Προετοιμασία: Με αρκετές μεταπτώσεις η απόδοσή της στα φιλικά, στα πιο σημαντικά εξ αυτών, συνέτριψε 6-0 τη Μαλίν, ηττήθηκε 3-2 από την άσπονδη γειτόνισσα Γάνδη κι έφερε 1-1 με τη νεοφώτιστη Μπέιρσχοτ.

Εκτίμηση: Θέλει να εδραιώσει την κυριαρχία της εντός συνόρων κατακτώντας δεύτερο σερί πρωτάθλημα και οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι πολλές, καθώς διαθέτει το πληρέστερο -με διαφορά- ρόστερ στην κατηγορία. Δικαίως θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Γάνδη

Τι έκανε πέρυσι: Μπορεί να μην ήταν σε θέση να αμφισβητήσει των ανωτερότητα της γειτόνισσας Κλαμπ Μπριζ, ωστόσο, η χρονιά μόνο αποτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς στο μεν πρωτάθλημα τερμάτισε 2η, εξασφαλίζοντας έτσι θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στη δε Ευρώπη έφτασε μέχρι τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Προπονητής: Ο Δανός Γες Τόρουπ οδήγησε τα «βουβάλια» σε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων, συνεπώς δεν τέθηκε ποτέ θέμα αποχώρησής του. Ο 50χρονος βρίσκεται στον πάγκο της Γάνδης από τον Οκτώβριο του 2018.

Έδρα: Ghelamco-Arena (20.000)

Μεταγραφές: Αισθητά ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι δαπάνησε σχεδόν 13 εκατ. ευρώ για τους Νούριο (αριστερό μπακ, Σαρλερουά), Ντορς (αμυντικό χαφ, Χάιντενχαϊμ), Κλάιντινστ (φορ, Χάιντενχαϊμ), ενώ απέκτησε ως ελεύθερο και τον αξιόλογο στόπερ Αρσλάνατζικ (Αντβέρπ). Όπως όλα δείχνουν θα «μοσχοπουλήσει» τον επιθετικό Ντέιβιντ (πάνω από 20 εκατ. ευρώ), ο οποίος αποτελεί μήλον της έριδος για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Προετοιμασία: Επέδειξε επιθετικές αρετές αλλά και αρκετές αμυντικές αδυναμίες στα φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Στα πιο σημαντικά τεστ επικράτησε 3-2 της Κλαμπ Μπριζ και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τη Λυών.

Εκτίμηση: Στιγμές 2015, όταν και κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα στην ιστορία της, θέλει να ξαναζήσει φέτος η Γάνδη που τη δεδομένη στιγμή φαντάζει ως η μοναδική ομάδα που μπορεί να θέσει υπό αμφισβήτηση την πρωτοκαθεδρία της Κλαμπ Μπριζ. Μίνιμουμ στόχος η εκ νέου έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σαρλερουά

Τι έκανε πέρυσι: Πραγματοποιώντας την πιο εμφατική πορεία των τελευταίων ετών τερμάτισε 3η εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Αν μάλιστα το πρωτάθλημα δεν διακόπτονταν θα μπορούσε να κυνηγήσει το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προπονητής: Συνεχίζει στον πάγκο της για 2η σερί σεζόν ο 42χρονος Καρίμ Μπελχοσίν ο οποίος με την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε πέρυσι η Σαρλερουά έθεσε υποψηφιότητα για να κερδίσει τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς στο Βέλγιο.

Έδρα: Stade du Pays de Charleroi (14.967)

Μεταγραφές: Αν εξαιρέσουμε τον αριστερό μπακ Φορτούνα ο οποίος πουλήθηκε έναντι 6 εκατ. ευρώ στη Γάνδη δεν υπήρχαν άλλες σημαντικές αποχωρήσεις από το ρόστερ της. Μοναδική προσθήκη ως τώρα ο έμπειρος μέσος Ζιλέ, σημαντική κίνηση η ανανέωση του δανεισμού του επιθετικού Ρεζάεϊ (12 γκολ), από την Κλαμπ Μπριζ.

Προετοιμασία: Περισσότερο προβλημάτισε παρά ικανοποίησε με την εικόνα της στα φιλικά, φάνηκε το κενό στην επίθεση του Ρεζάεϊ, η υπόθεση του οποίου έκλεισε θετικά γι’ αυτήν πριν από λίγα 24ωρα. Στα σπουδαιότερα παιχνίδια υπέστη βαριές ήττες από Σεντ Ετιέν (3-0) και Μετς (3-0).

Εκτίμηση: Θέλει να αποδείξει ότι η περσινή εξαιρετική πορεία της στο πρωτάθλημα, δεν ήταν προϊόν σύμπτωσης. Θα διεκδικήσει με αξιώσεις θέση στην πρώτη εξάδα, ρεαλιστική προσέγγιση η εκ νέου έξοδος στην Ευρώπη.

Αντβέρπ

Τι έκανε πέρυσι: Άκρως ανταγωνιστική καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν κατάφερε για 2η σερί χρονιά να τερματίσει ψηλά (4η), ενώ το περασμένο Σάββατο έστειλε στον έβδομο ουρανό τους οπαδούς της, κατακτώντας το Κύπελλο έπειτα από 28 χρόνια.

Προπονητής: Τέλος εποχής για τον πολύπειρο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος στα τρία χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της Αντβέρπ συνέβαλε τα μέγιστα στην αγωνιστική της αναγέννηση. Αντικαταστάτης του ο 42χρονος Κροάτης Ιβάν Λέκο (πρωταθλητής με την Κλαμπ Μπριζ τη σεζόν 2018-19), ο οποίος με το… καλημέρα έγραψε ιστορία, οδηγώντας την Αντβέρπ στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Εδρα: Bosuilstadion (16.649)

Μεταγραφές: Θα παρουσιαστεί αρκετά διαφορετική σε σχέση με πέρυσι, καθώς πέρα από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της, υπήρξαν και πολλές προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό της. Ξεχωρίζουν από τις προσθήκες οι μέσοι Μπόγια (Μουσκρόν), Βερστράτε (Κολωνία) και ο τερματοφύλακας Μπουτέζ (Αντβέρπ), σημαντικές απώλειες ο στόπερ Αρσλάνατζικ και ο τερματοφύλακας Μπολάτ.

Προετοιμασία: Στις φιλικές ήττες από Λυών (3-2) και Ρόντα (3-1), έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά έτσι ώστε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, ωστόσο, η ψυχωμένη εμφάνιση της στον τελικό της δίνει το δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με περίσσια αισιοδοξία.

Εκτίμηση: Έχοντας νέο προπονητή και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, ενδεχομένως να χρειαστεί χρόνο μέχρι να αποδώσει σύμφωνα με αυτά που μπορεί. Δύσκολα θα μείνει εκτός τετράδας ενώ αν ενισχυθεί περαιτέρω στην επίθεση θα μπορεί να κάνει όνειρα ακόμη για την πρώτη δυάδα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σταντάρ Λιέγης

Τι έκανε πέρυσι: Έκανε βήματα προς τα πίσω πέρυσι, αντιπροσωπευτική της μετριότατης πορείας που πραγματοποίησε η -διόλου κολακευτική για τη δυναμική της- 5η θέση που κατέλαβε στη βαθμολογία. Τουλάχιστον αποφεύχθηκε το φιάσκο της μη εξόδου στην Ευρώπη.

Προπονητής: Ο Μισέλ Πρεντόμ προτίμησε να αφήσει στην άκρη τα καθήκοντα του προπονητή και θα περιοριστεί σε ρόλο αντιπροέδρου. Αντικαταστάτης του ο πολύπειρος Γάλλος Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος οδήγησε πέρυσι τη Λανς στα «σαλόνια» του Σαμπιονά.

Έδρα: Stade Maurice Dufrasne (27.670)

Μεταγραφές: Τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε μέχρι πρότινος δεν της επέτρεπαν να έχει μεταγραφικά το ρόλο που θα ήθελε. Αυτό ενδέχεται να αλλάξει από εδώ και στο εξής, καθώς την Δευτέρα έγινε γνωστό ότι φαρμακευτική εταιρία παίρνει το 50% των μετοχών της. Στα θετικά ότι διατήρησε στο ακέραιο το βασικό κορμό της.

Προετοιμασία: Αρκετά καλό το πρόσωπο που έδειξε στα περισσότερα φιλικά προετοιμασίας, στα πιο σημαντικά εξ αυτών επικράτησε 2-1 της Μονακό, 3-2 της Κόρτραϊκ, ενώ συνέτριψε με το εντυπωσιακό 4-0 τη Μαλίν.

Εκτίμηση: Δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ενώ για να έχει βάσιμες ελπίδες να τερματίσει εντός της πρώτης προνομιούχου 4άδας θα πρέπει να ενισχυθεί με τουλάχιστον 2-3 ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές.

Μαλίν

Τι έκανε πέρυσι: Τηρουμένων των αναλογιών και χωρίς να κάνει κάποιου είδους αγωνιστική υπέρβαση, τα πήγε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά πέρυσι τερματίζοντας στην 6η θέση του «κουτσουρεμένου», ελέω κορωνοϊού, πρωταθλήματος.

Προπονητής: Παραμένει για 3η χρονιά στον πάγκο της ο 41χρονος Βάουτερ Βράνκεν, ο οποίος έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην επιτυχημένη πορεία της Μαλίν τα τελευταία χρόνια (άνοδος από τη 2η κατηγορία, κατάκτηση Κυπέλλου).

Έδρα: AFAS-stadion Achter de Kazerne (16.715)

Μεταγραφές: Δεν απώλεσε κανέναν βασικό ποδοσφαιριστή, ενώ με τις προσθήκες των Κούκε (τερματοφύλακας) και Μπουσιρί (κεντρικός αμυντικός) απέκτησε επιπλέον λύσεις στην αμυντική της γραμμή. Το ρόστερ της πιθανότατα θα κλείσει με την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Προετοιμασία: Απογοητευτική στα φιλικά δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τις ερασιτεχνικές Σερέν και Μόλενμπεκ, σημειώνοντας όλο κι όλο ένα γκολ σε έξι αγώνες. Πιο βαριές ήττες το 6-0 από την Κλαμπ Μπριζ και το 4-0 από τη Σταντάρ Λιέγης.

Εκτίμηση: Μπορεί η εικόνα της στην προετοιμασία να ήταν επιεικώς κακή, ωστόσο από τη στιγμή που το ρόστερ της δείχνει ενισχυμένο σε σχέση με πέρυσι, μπορεί να ελπίζει βάσιμα ότι θα βρίσκεται τουλάχιστον εντός 8άδας, έτσι ώστε να διεκδικήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ευρώπη.

Γκενκ

Τι έκανε πέρυσι: Ανώμαλη προσγείωση συνιστά η 7η θέση που κατέλαβε στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς μιλάμε για μία ομάδα που ένα χρόνο πριν είχε κατακτήσει πανάξια το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Προπονητής: Ο 39χρονος Γερμανός Χάνες Βολφ ανέλαβε τον περασμένο Νοέμβριο και μολονότι δεν κατάφερε να πετύχει κάτι αξιοσημείωτο, πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση της Γκενκ για να βρίσκεται και φέτος στο τιμόνι της.

Έδρα: Luminus Arena (24.604)

Μεταγραφές: Ενισχυμένη θεωρητικά σε σχέση με πέρυσι, διατήρησε στο ακέραιο τον βασικό κορμό της και βγάζοντας ένα σημαντικό ποσό από τα ταμεία της (περίπου 9 εκατ. ευρώ) έντυσε στα «μπλε» τον επιθετικό Ντέσερς (έβγαλε μάτια πέρυσι με τη Χεράκλες) και τον αριστερό μπακ Μουνιός (Ατλέτικο Νασιονάλ).

Προετοιμασία: Ικανοποιητική η εικόνα της στα φιλικά, στα περισσότερα εξ αυτών σημείωσε αρκετά τέρματα, απόρροια της επιθετικής φιλοσοφίας που διέπει τον προπονητή Βολφ. Ξεχωρίζουν οι νίκες κόντρα σε Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (3-1) και Εξέλσιορ (4-1).

Εκτίμηση: Η λογική λέει ότι θα τα πάει καλύτερα από πέρυσι, ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Θα χρειαστεί να δώσει μάχη πιθανότατα με Αντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης για μία θέση στην πρώτη τετράδα.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Άντερλεχτ

Τι έκανε πέρυσι: Κάθε πέρσι και καλύτερα για την ομάδα των Βρυξελλών, η οποία για δεύτερη σερί χρονιά κατάφερε να μείνει εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, τερματίζοντας στην ντροπιαστική -για τη δυναμική της- 8η θέση.

Προπονητής: Ο 63χρονος Φρανκ Βερκότερεν, ένας από τους ζωντανούς θρύλους των «μωβ», ανέλαβε πέρυσι τον Οκτώβριο όταν η Αντερλεχτ βρισκόταν στη χειρότερη φάση της ιστορίας της και μολονότι δεν κατάφερε να σώσει τη χρονιά, βελτίωσε σε σημαντικό βαθμό την αγωνιστική εικόνα της.

Έδρα: Stade Constant Vanden Stock (28.063)

Μεταγραφές: Δεν είχε την πολυτέλεια να δαπανήσει μεγάλα ποσά καθώς τα οικονομικά δεν διάγουν την πιο ανθηρή τους φάση. Καλή προσθήκη ο επιθετικός Ταού (πέρυσι στην Κλαμπ Μπριζ), ενώ με εξαίρεση τον εξτρέμ Τσαντλί και τον ευάλωτο στους τραυματισμούς Ρουφ (κοντά στη Ρέιντζερς) διατήρησε στο ακέραιο τον βασικό της κορμό που αποτελείται κατά κόρον από νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Προετοιμασία: Άφησε σχετικά καλές εντυπώσεις στα φιλικά έχοντας ως όπλο την καλή ανασταλτική λειτουργία της (4 γκολ παθητικό σε 7 αγώνες). Στα σημαντικότερα παιχνίδια επικράτησε 2-1 της Σεντ Ετιέν και ηττήθηκε 2-0 από τη Λιλ.

Εκτίμηση: Θέλει να βάλει στο χρονοντούλαπο τις δύο τελευταίες σεζόν στις οποίες κατάφερε να μείνει εκτός Ευρώπης. Δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά θα παλέψει για βρίσκεται μέσα στην προνομιούχο πρώτη τετράδα.

Ζούλτε Βάρεγκεμ

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε τη σεζόν με υψηλές προσδοκίες, έχοντας ως βασικό στόχο την επιστροφή της στην πρώτη εξάδα, ωστόσο, το καλό της ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην 9η θέση. Στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά αλλά το εμπόδιο της Κλαμπ Μπριζ αποδείχθηκε απροσπέλαστο.

Προπονητής: Ο προπονητής-μύθος της Ζούλτε Βάρεγκεμ, ο 62χρονος Φρανκ Ντουρί (αστυνομικός μέχρι το 2007), με εξαίρεση ένα μικρό διάλειμμα (Ιούνιος 2010-Δεκέμβριος 2011), βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της από το 2001.

Έδρα: Regenboogstadion (12.300)

Μεταγραφές: Βλέποντας ότι η τακτική «ράβε-ξήλωνε» που ακολουθούσε τα τελευταία χρόνια δεν είχε κανένα απολύτως αποτέλεσμα, αποφάσισε να μην αλλάξει πολλά πράγματα φέτος στο ρόστερ της. Θα βοηθήσουν οι ακραίοι μπακ Οπάρε (Αντβέρπ) και Ντε Μποκ (Λιντς), σημαντικότερη απώλεια αυτή του επιθετικού Λάριν (7 γκολ-επέστρεψε στη Μπεσίκτας).

Προετοιμασία: Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε πέρυσι στην ανασταλτική λειτουργία της επανεμφανίστηκε με το… καλημέρα, καθώς στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω. Στα πιο σημαντικά τεστ ηττήθηκε 3-2 από τη Σιντ Τρούιντεν και 2-1 από τη Σαρλερουά.

Εκτίμηση: Αν παρουσιαστεί βελτιωμένη αμυντικά, σημείο το οποίο αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της τα τελευταία δύο χρόνια, έχει τα φόντα να διεκδικήσει θέση στην οκτάδα, καθώς το ρόστερ της μεσοεπιθετικά δεν φείδεται ποιότητας.

Μουσκρόν

Τι έκανε πέρυσι: Mε δεδομένο ότι στο ξεκίνημα της σεζόν θεωρείτο από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό τα πήγε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, «κλειδώνοντας» από πολύ νωρίς τον στόχο της παραμονής (τερμάτισε 10η).

Προπονητής: Ο Μπερντ Χόλερμπαχ, ο οποίος έχασε αρκετά παιχνίδια μέσα στη σεζόν λόγω προβλημάτων υγείας, παύτηκε από τη θέση του, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Αντικαταστάτης του ορίστηκε ο άπειρος Φερνάντο Ντα Κρουζ, ο οποίος είχε περάσει για ένα φεγγάρι από τον πάγκο της (σεζόν 2014-15).

Έδρα: Stade Le Canonnier (10.571)

Μεταγραφές: Ουσιαστικά λειτουργεί ως θυγατρική της Λιλ μετά και την πρόσφατη εξαγορά του πακέτου των μετοχών από τη γαλλική ομάδα, εξ ου και οι 9 ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στο ρόστερ της. Καλές κινήσεις οι εξτρέμ Μπαντιμπανγκά (Μπέβερεν), Ταμπέκου (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ) και ο φορ Γκνοχερέ (Στεάουα Βουκ.), πλήγμα η φυγή των μέσων Μπόγια, Γκαρσία και του κίπερ Μπουτέζ.

Προετοιμασία: Λιγοστά τα φιλικά που έδωσε, καθώς μέχρι τα μέσα Ιουλίου δεν είχε προσλάβει καν προπονητή. Στα πιο σημαντικά τεστ ηττήθηκε 2-1 από τη «μαμά» Λιλ και επιβλήθηκε 1-0 της Βαλενσιέν.

Εκτίμηση: Αποτελεί σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, καθώς δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση ούτε για τις ικανότητες του τεχνικού Ντε Κρουζ, ούτε για τη δυναμική του ρόστερ της, το οποίο απαρτίζεται κατά κόρον από νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Κόρτραϊκ

Τι έκανε πέρυσι: Βυθισμένη στη μετριότητα καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της χρονιάς, απολύτως αναμενόμενη η 11η θέση που κατέλαβε στον βαθμολογικό πίνακα. Προσπάθησε να σώσει τη χρονιά μέσω Κυπέλλου, αλλά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα ημιτελικά από την Αντβέρπ.

Προπονητής: Ο Υβ Βαντερχάγκε παρά την περσινή επιεικώς μέτρια πορεία της Κόρτραϊκ θα συνεχίσει για τρίτη σερί χρονιά στον πάγκο της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 50χρονος τεχνικός, με εξαίρεση την τριετία 2015-18, βρίσκεται στην ομάδα της Φλάνδρας, είτε ως βοηθός, είτε ως πρώτος προπονητής, από το 2008.

Έδρα: Guldensporenstadion (9.399)

Μεταγραφές: Λίγα πράγματα μέχρι στιγμής τόσο στο κομμάτι της ενίσχυσης όσο και σε αυτό των αποχωρήσεων. Μοναδική προσθήκη ως τώρα ο μέσος Γιόνκχιρ (Οστάνδη), σημαντική απώλεια ο κεντρικός αμυντικός Τούτα (επέστρεψε στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης).

Προετοιμασία: Μέτρια προς κακή η εικόνα της στους αγώνες προετοιμασίας, στα πιο σημαντικά τεστ ηττήθηκε 3-2 από τη Σταντάρ Λιέγης και 1-0 από τη Σερκλ Μπριζ, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σαρλερουά.

Εκτίμηση: Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μπορεί να τρέφει αυταπάτες για κάτι πολύ σπουδαίο, ωστόσο, στηριζόμενη στην ομοιογένειά της μπορεί να τα πάει κάπως καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, διεκδικώντας μία θέση στην πρώτη δεκάδα.

Σιντ Τρούιντεν

Τι έκανε πέρυσι: Από τις απογοητεύσεις της σεζόν, απόρροια της λάθος πολιτικής που ακολούθησε στις μεταγραφές η εύρωστη διοίκηση που διαθέτει (ανήκει σε ιαπωνικό όμιλο), δεν κατάφερε ούτε καν να πλησιάσει την προνομιούχο πρώτη εξάδα, τερματίζοντας εν τέλει στη 12η θέση.

Προπονητής: Ο 47χρονος Αυστραλός Μάσκατ (πρώην Μέλμπουρν Βίκτορι), υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της από τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο, το γεγονός ότι δεν είχε στα χέρια του δίπλωμα προπονητικής μετέθεσε την πρόσληψή του για το τρέχον καλοκαίρι.

Έδρα: Stayen (14.600)

Μεταγραφές: Αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι, απώλεσε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές χωρίς -μέχρι στιγμής- να τους αντικαταστήσει επάξια. Ξεχωρίζουν από τις αποχωρήσεις ο χαφ-εξτρέμ Μποτάκα (Γάνδη), ο ακραίος μπακ Ντε Σμετ (Ρεμς) και ο μέσος Ντε Μπρούιν (Γάνδη).

Προετοιμασία: Θετική σε γενικές γραμμές η εικόνα της στα φιλικά αν και τα περισσότερα ήταν κόντρα σε ομάδα χαμηλού βεληνεκούς. Στα πιο σημαντικά επικράτησε 3-2 της Ζούλτε Βάρεγκεμ και ηττήθηκε 3-0 από την Αντερλεχτ.

Εκτίμηση: Από τα ερωτηματικά της φετινής σεζόν. Η λογική λέει ότι θα γίνει μία προσπάθεια να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ, ωστόσο οι πιθανότητες να έχει μία εμφανώς καλύτερη χρονιά σε σχέση με πέρυσι δεν είναι υπέρ της. Λογικά θα τερματίσει εκ νέου αρκετά πιο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Εουπεν

Τι έκανε πέρυσι: Μία από τα ίδια και η περσινή σεζόν καθώς για τέταρτη σερί χρονιά τερμάτισε ανάμεσα στις θέσεις 12-15 (13η). Δεν κινδύνευσε πάντως σοβαρά με υποβιβασμό, έχοντας αέρα 10 βαθμών από την ουραγό Μπέβερεν.

Προπονητής: Η διοίκηση έκρινε ότι ο νεοεμφανιζόμενος στα βελγικά γήπεδα, Μπενάτ Σαν Χοσέ, τα πήγε αρκετά καλά πέρυσι κι ως εκ τούτου του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης για να βρίσκεται στον πάγκο της Εουπεν και τη φετινή σεζόν.

Έδρα: Stadion am Kehrweg (8.363)

Μεταγραφές: Προχώρησε σε προσθήκες ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν καλά το πρωτάθλημα. Σημαντικότερες κινήσεις ο μέσος Πέιτερς (Σερκλ Μπριζ), ο εξτρέμ Μπαμπί (Αντβέρπ) και ο έμπειρος στόπερ Πουλέν (Κόρτραϊκ, Κλαμπ Μπριζ). Από τις αρκετές αποχωρήσεις που υπήρξαν, ξεχωρίζει αυτή του στόπερ Βερντόν.

Προετοιμασία: Έριξε το βάρος στις προπονήσεις αποφεύγοντας να δώσει πολλά φιλικά. Στο πιο σημαντικό ηττήθηκε 2-0 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (ομάδα β’ κατηγορίας), η οποία θεωρείται φέτος φαβορί για την άνοδο.

Εκτίμηση: Με τις προσεγμένες κινήσεις που έκανε στις μεταγραφές δείχνει ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι. Αναμένεται να περάσει μία ανέμελη και χωρίς ιδιαίτερο άγχος σεζόν, τερματίζοντας πιθανότατα πιο ψηλά από την περσινή 13η θέση.

Σερκλ Μπριζ

Τι έκανε πέρυσι: Βρέθηκε με το ενάμιση πόδι στη 2η κατηγορία, ωστόσο, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος (4 νίκες στα 5 τελευταία), κατάφερε έστω και την ύστατη στιγμή να αποφύγει το μοιραίο.

Προπονητής: Ο «θαυματοποιός» Μπερντ Στορκ, ο οποίος ήταν και η βασική αιτία που η Σερκλ παρέμεινε στην κατηγορία, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει. Νέος τεχνικός ο 48χρονος Αγγλος Πολ Κλεμέντ, ο οποίος έχει κάνει μεγαλύτερη καριέρα ως βοηθός (εργάστηκε μεταξύ άλλων σε Τσέλσι, Παρί, Ρεάλ και Μπάγερν) παρά ως πρώτος προπονητής.

Έδρα: Jan Breydelstadion (29.062)

Μεταγραφές: Περιμένει τη «μαμά» Μονακό για να γεμίσει το ρόστερ της. Μοναδική αξιόλογη προσθήκη ως τώρα ο ακραίος μπακ Κορίν (Μαλίν), ξεχωρίζουν από τις αποχωρήσεις ο μέσος-αρχηγός Πέιτερς και οι αμυντικοί Μπιανκόν (δεξιός μπακ), Νταμπιλά (στόπερ).

Προετοιμασία: Ανάμεικτες εντυπώσεις άφησε στα φιλικά, υπήρχαν παιχνίδια στα οποία ικανοποίησε με την εικόνα που παρουσίασε και κάποια άλλα, με αποκορύφωμα τη συντριβή που υπέστη από την ερασιτεχνική Ντέινζε (4-0), στα οποία απογοήτευσε.

Εκτίμηση: Η πορεία της θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τη βοήθεια που θα πάρει από τη Μονακό. Τη δεδομένη στιγμή πάντως βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα από τις υπόλοιπες ομάδες που θα δώσουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οστάνδη

Τι έκανε πέρυσι: Έφτασε στο σημείο να φλερτάρει πολύ έντονα με τον υποβιβασμό (σχεδόν κατέρρευσε από τα μέσα Δεκέμβρη κι έπειτα), τερματίζοντας εν τέλει μόλις δύο βαθμούς πιο πάνω από την ουραγό Μπέβερεν.

Προπονητής: Επιλογή ρίσκου αποτελεί η πρόσληψη του 47χρονου Γερμανού Αλεξάντερ Μπλέσιν, ο οποίος δεν έχει εργαστεί ποτέ ως πρώτος προπονητής σε επίπεδο αντρών. Το έργο του πάντως στα τμήματα υποδομής της Λειψίας, όπου βρισκόταν τα προηγούμενα 8 χρόνια, ήταν κάτι παραπάνω από αξιόλογο.

Έδρα: Versluys Arena (8.432)

Μεταγραφές: Απέκτησε κατά κόρον νεαρούς ποδοσφαιριστές οι περισσότεροι εκ των οποίων αγωνίζονταν σε ομάδες της κεντρικής Ευρώπης (Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία). Αρκετοί και οι αποχωρήσαντες, σημαντικότερες απώλειες ο κεντρικός αμυντικός Φας (Ρεμς) και ο μέσος Παλαβέρσα (επέστρεψε στη Μαν. Σίτι).

Προετοιμασία: Με τα πάνω της και τα κάτω της. Στα πιο σημαντικά φιλικά τεστ επικράτησε 3-1 της Σερκλ Μπριζ και ηττήθηκε 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (ομάδα β’ κατηγορίας).

Εκτίμηση: Ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα, καθώς υπάρχει νέος ιδιοκτήτης (ανέλαβε μία αμερικανική επενδυτική εταιρία), νέος προπονητής και πολλά καινούρια πρόσωπα στο ρόστερ. Δύσκολα θα πετύχει κάτι σπουδαίο, ωστόσο εξίσου δύσκολα θα κινδυνεύσει και με υποβιβασμό.

Βάασλαντ – Μπέβερεν

Τι έκανε πέρυσι: Θα θυμάται για χρόνια την περσινή σεζόν, καθώς απέφυγε τον υποβιβασμό στα δικαστήρια. Δικαιολογημένα πάντως κυνήγησε την υπόθεση μέχρι τέλους, καθώς ελέω κορωνοϊού δεν της δόθηκε το δικαίωμα να διεκδικήσει την παραμονή της μέχρι τέλους (το πρωτάθλημα σταμάτησε στην προτελευταία αγωνιστική με την Μπέβερεν στο -2 από την προτελευταία θέση).

Προπονητής: Νέος τεχνικός ο 39χρονος Νίκι Χάγεν ο οποίος με εξαίρεση ένα πολύ σύντομο πέρασμα πέρυσι από τον πάγκο της Σεντ Τρούιντεν ως υπηρεσιακός, έχει εργαστεί μέχρι στιγμής μόνο σε ερασιτεχνικές ομάδες.

Έδρα: Freethielstadion (8.235)

Μεταγραφές: Το γεγονός ότι μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα δεν γνώριζε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί την ανάγκασε να έχει διακριτική παρουσία στις μεταγραφές. Καλές προσθήκες ο στόπερ Βάουτενς (με θητεία σε ομάδες της Ολλανδίας) και ο ταλαντούχος εξτρέμ Έφορντ (Εργοτέλης), μοναδική σημαντική απώλεια ο εξτρέμ Μπαντιμπανγκά (Μουσκρόν).

Προετοιμασία: Προβλημάτισε έντονα με την εικόνα της γνωρίζοντας βαριές ήττες και στα τρία φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Πιο συγκεκριμένα ηττήθηκε 7-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, 5-0 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και 4-1 από τη Σεντ Τρούιντεν.

Εκτίμηση: Θα ήθελε να αποφύγει την εμπλοκή της σε σενάρια υποβιβασμού, αλλά οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, λαμβάνοντας υπόψη το ρόστερ που διαθέτει, δεν είναι με το μέρος της.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπέιρσχοτ

Τι έκανε πέρυσι: Κερδίζοντας τη 2η περίοδο πήρε μέρος στα μπαράζ ανόδου κόντρα στη Λέουβεν, ωστόσο, η διαδικασία απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς πριν από τη ρεβάνς έγινε γνωστό ότι αμφότερες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα έπαιρναν το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία. Ανεβαίνει πάντως ως πρωταθλήτρια, καθώς στα δύο ματς κόντρα στη Λέουβεν πέτυχε ισάριθμες νίκες (1-0 εντός, 4-1 εκτός).

Προπονητής: Ο 38χρονος Ερνάν Λοσάντα, ανέλαβε μεσούσης της σεζόν (είχε ρόλο βοηθού) και πιστώνεται κι αυτός ένα σημαντικό μερίδιο της εξαιρετική πορείας που πραγματοποίησε η Μπέιρσχοτ στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Έδρα: Olympisch Stadion (12.771)

Μεταγραφές: Έχοντας άγνοια για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν δεν κινήθηκε μέχρι στιγμής έντονα στο μεταγραφικό παζάρι. Μοναδικές προσθήκες οι κεντρικοί αμυντικοί Φαν Ντεν Μπάους (Χεράκλες) και Φαν ντε Μπεργκ (Γάνδη), στα θετικά ότι δεν έχασε καμία βασική της μονάδα.

Προετοιμασία: Τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια ήταν ο απολογισμός της στα φιλικά, ωστόσο, το επιβλητικό 4-1 στην εκτός έδρας ρεβάνς με την Λέουβεν της έδωσε φτερά στα πόδια ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Εκτίμηση: Προερχόμενη από τη δεύτερη κατηγορία θα επιδιώξει σε πρώτη φάση να αποφύγει να εμπλακεί σε σενάρια υποβιβασμού. Δύσκολος, αλλά όχι ανέφικτος ο στόχος της, ειδικά αν εκμεταλλευτεί στο βαθμό που πρέπει την καυτή έδρα της.

Λέουβεν
Τι έκανε πέρυσι: Κατακτώντας την πρώτη περίοδο στη δεύτερη κατηγορία εξασφάλισε θέση για τα μπαράζ ανόδου κόντρα στην Μπέιρσχοτ. Εκεί υπέστη δύο -αναίμακτες όπως εξελίχθηκε- ήττες (1-0 εκτός, 1-4 εντός), καθώς εκμεταλλευόμενη την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 πήρε μαζί με την Μπέιρσχοτ το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια.

Προπονητής: Ο αξιόλογος Μαρκ Μπρέις υπέγραψε τον Ιούνιο συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της. Ο 59χρονος τεχνικός βρισκόταν την περασμένη διετία στον πάγκο της Σεν Τρούιντεν, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε σε Μαλίν και Μουσκρόν.

Έδρα: Den Dreef (10.020)

Μεταγραφές: Με την εκκρεμότητα για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν να παραμένει ανοιχτή μέχρι και πριν από λίγες μέρες, προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις από το μεταγραφικό παζάρι. Αυτό πάντως αναμένεται να διαφοροποιηθεί άρδην τις επόμενες εβδομάδες, καθώς χρειάζεται παίκτες σε όλες τις γραμμές.

Προετοιμασία: Ο αγώνας ρεβάνς της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Μπέιρσχοτ και τα φιλικά που έδωσε (1-0-3 συνολικά) ανέδειξαν τις αδυναμίες που αντιμετωπίζει στο ανασταλτικό κομμάτι (10 γκολ παθητικό σε 4 αγώνες).

Εκτίμηση: Επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας, αλλά αν δεν ενισχυθεί σημαντικά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να… αποχαιρετήσει άμεσα. Εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που θα δώσουν μάχη για την παραμονή.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ