foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Βραζιλία, Serie B: Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 04 Αυγ 2020 20:54
Βραζιλία-Serie-B-Preview-σεζόν-2020-21.jpg



Ξεκινάει ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος της Β’ Βραζιλίας, το οποίο ήταν να ξεκινήσει στις 2 Μαΐου και να τελείωνε στις 28 Νοεμβρίου, όμως λόγω του κορωνοϊού το πρώτο σφύριγμα γίνεται το Σάββατο 8 Αυγούστου και το φινάλε έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 30 Ιανουαρίου του 2021. Όπως και στην Α’ κατηγορία, μέχρι την 10η αγωνιστική οι ομάδες θα παίζουν δύο φορές την εβδομάδα, με μοναδική εξαίρεση την εβδομάδα της 26ης Αυγούστου, λόγω Κυπέλλου. Σε αρκετές ομάδες υπήρχαν κρούσματα του COVID-19, οι τελευταίες που βρέθηκαν ήταν οι Μποταφόγκο SP (9 περιπτώσεις) και Φιγκεϊρένσε (1 περίπτωση). Αυτό που κάνει εντύπωση στην πρεμιέρα είναι το -6 της Κρουζέιρο. Το «βαρύ» όνομα της κατηγορίας είδε την FIFA να της αφαιρεί βαθμούς, λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων που δεν διευθετήθηκαν άμεσα (έκανε ένσταση, περιμένει απάντηση).

Σύστημα διεξαγωγής


Πρωτάθλημα 20 ομάδων με 38 αγωνιστικές (εντός – εκτός έδρας ματς). Οι πρώτες 4 ομάδες της τελικής κατάταξης εξασφαλίζουν αυτόματα την άνοδο στην Α’ κατηγορία, ενώ οι 4 τελευταίες ομάδες οδηγούνται στη Γ’ κατηγορία. Τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι: 1) Περισσότερες νίκες, 2) Διαφορά τερμάτων, 3) Καλύτερη επίθεση), 4) Μεταξύ τους ματς), 5) Λιγότερες κόκκινες κάρτες, 6) Λιγότερες κίτρινες κάρτες.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Αβαΐ, 2. Κρουζέιρο, 3. Σαπεκοένσε, 4. Πόντε Πρέτα,
5. Αμέρικα Μινέιρο, 6. Παρανά, 7. Οπεράριο, 8. Βιτόρια Μπαΐα,
9. Κουαϊάμπα, 10. Μασέιο, 11. Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, 12. Μποταφόγκο SP,
13. Ναούτικο, 14. Φιγκεϊρένσε, 15. Γκουαρανί, 16. Ζουβεντούδε,
17. Μπραζίλ Πελότας, 18. Οέστε, 19. Σαμπάιο Κορέα, 20. Κονφιάνκα

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Μαρσελίνιο Μεσοεπιθετικός Λουντογκόρετς Βιτόρια Μπαΐα
Βαλντίβια Μεσοεπιθετικός Ιντερνασιονάλ Αβαΐ
Κάρλος Εντουάρντο Μεσοεπιθετικός Κοριτίμπα Ζουβεντούδε
Μαρσέλο Μορένο Επιθετικός Σιγιαζουάνγκ Κρουζέιρο
Ρενατίνιο Μεσοεπιθετικός Μιρασόλ Μασέιο

Οι ομάδες της Β' Βραζιλίας


Κρουζέιρο

Τι έκανε πέρσι: Υποβιβάστηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στη Β’ κατηγορία. Τα «γκρέμισε» όλα στις τελευταίες αγωνιστικές, όπου μέτρησε 9 σερί ματς χωρίς νίκη (0-4-5), σκοράροντας μόλις δύο φορές!

Προπονητής: Έντερσον Μορέιρα (48 ετών, νέος). Επιστρέφει στον σύλλογο έπειτα από 13 χρόνια (το 2007 ήταν κόουτς στην ομάδα Νέων). Σαν τα… πουκάμισα αλλάζει τις ομάδες, έχοντας αρκετές αποτυχίες στο ενεργητικό του.

Έδρα: Estadio Governador Magalhaes Pinto (62.170), Μπέλο Οριζόντε.

Μεταγραφές: Ήρθαν οι Κάσερες (Α, 114/6 με Σέρο Πορτένιο), Ραμόν (Α, 145/2, με Βιτόρια), Λούκας (Α, 45/1, με Σεαρά), Μορένο (Ε, 12/7, με Σιγιαζουάνγκ), Ρέτζις (Μ, 18/3 με Μπαΐα), Ζεάν (Α, 80/8 με Παλμέιρας, δανεικός), Μανόελ (Α, δανεικός από Τραμπζονσπόρ). Τέλος οι Ρομπίνιο (Μ, 112/8), Ροντριγκίνιο (Ε, 22/8).

Προετοιμασία: Από τις αρχές του έτους αγωνίζεται στο Μινέιρο (ετήσιο πρωτάθλημα της πολιτείας του Μινέιρο), στο οποίο αποκλείστηκε από τη διεκδίκηση του τροπαίου και τώρα μάχεται να καταλάβει μία θέση από τη 5η έως την 8η. Έπαιξε και για το Κύπελλο, χάνοντας από την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας με 2-0 εντός στο α’ ματς.

Εκτίμηση: Αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, ενώ ξεκινάει με -6 βαθμούς, καθώς δεν πλήρωσε στην Αλ Γουάχντα κάποια προκαταβολή για τον Ντενίλσον για τη σεζόν 2016. Ο νέος τεχνικός Έντερσον Μορέιρα καλείται να επαναφέρει άμεσα τον ιστορικό σύλλογο στην Α’ κατηγορία, από την πρεμιέρα η πίεση θα είναι μεγάλη.

Μασέιο

Τι έκανε πέρσι: Ήταν από τις πιο αδύναμες ομάδες του Brasileirao, ειδικότερα στο φινάλε γνώρισε την ήττα 8 φορές σε 9 αναμετρήσεις και μοιραία ξαναγύρισε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

Προπονητής: Εντουάρντο Μπαπτίστα (50 ετών, νέος). Η Μασέιο είναι ο 8ος σύλλογος που θα έχει υπό τις οδηγίες του. Μόνο με τη Σπορτ Ρεσίφε κατέκτησε 2 τίτλους την περίοδο 2014-15, έκτοτε δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν στις περισσότερες ομάδες που βρέθηκε.

Έδρα: Estadio Rei Pele (20.801), Αλαγκόας.

Μεταγραφές: Πολλές οι αλλαγές, απέκτησε τους Ροντρίγκες (Τ, 52 συμμ. με Παρανά), Γκράσι (Τ, 18 συμμ. με Κρισιούμα), Νορμπέρτο (Α, 42/1 με Σπορτ Ρεσίφε), Αραούχο (Μ, 63/0 με Σαπεκοένσε), Ρενάν (Α, 35/2 με Πόντε Πρέτα), Ζοσέ (Ε, 24/3 με Μποταφόγκο SP), Νάντσον (ΜΕ, 43/3 με Μποταφόγκο SP), Ντάγκλας (Ε, 24/5 με Γκουαρανί), Ρενατίνιο (Μ, 25/10 με Γκοϊάς), Μαουρίσιο (Ε, 21/6 με Μπουσάν), Πιμπάο (Ε, 105/6 με Μποταφόγκο), Φράνκο (Μ, 27/1 με Αβαΐ), Ζεοβάνε (Μ, 17/0 με Γκοϊάς), Φερνάντες (Α, 44/0 με Αβαΐ), Αντρίγκο (ΜΕ, 37/6 με Ιντερνασιονάλ).

Προετοιμασία: Από τον Γενάρη έπαιζε σε διπλό ταμπλό, αγωνιζόταν στο πολιτειακό πρωτάθλημα του Αλογκοάνο και στο Κόπα Νορντένσε. Στο πρώτο έχει φτάσει στα ημιτελικά και στο δεύτερο αποκλείστηκε στους ομίλους.

Εκτίμηση: Δεν… γεμίζει το μάτι ο νέος προπονητής, όμως έκανε αρκετές ποιοτικές μεταγραφές, οι οποίες όμως δύσκολα θα την επαναφέρουν στα «μεγάλα σαλόνια».

Σαπεκοένσε

Τι έκανε πέρσι: Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα την περασμένη περίοδο, έμεινε μακριά από τη νίκη σε αρκετούς αγώνες, βελτιώθηκε ελαφρώς προς το φινάλε, αλλά δεν γλίτωσε τον πρώτο υποβιβασμό της ιστορίας της.

Προπονητής: Ουμπέρτο Λόουζερ (40 ετών, νέος). Από τους ανερχόμενους τεχνικούς, πέρυσι βρέθηκε στον πάγκο δύο ομάδων (Βίλα Νόβα και Κοριτίμπα), χωρίς επιτυχία.

Έδρα: Arena Conda (22.600), Σάντα Καταρίνα.

Μεταγραφές: Ήρθαν οι Ριμπέιρο (Α, 11/0 με Σάντος), Καντού (Α, 27/1 με Γκεζτέπε), Σάντος (Μ, 58/2 με Κοριτίμπα), Ραμόν (Ε, 32/7 με Βιτόρια), Λέιτε (Μ, 34/4 με Λοντρίνα), Σαντάνα (Α, 12/1 με Ατλέτικο Μινέιρο), Γουίλιαν (Μ, 32/3 με Μποταφόγκο SP), Εζεκιέλ (Α, 48/1 με Κρουζέιρο), Ντένερ (Μ, 6/0 με Ατλέτικο Παραναένσε), Σάντος (Μ, 6/0 με Κρουζέιρο), Παουλίνιο (ΜΕ, 45/4 με Λοντρίνα).

Προετοιμασία: Παίζει για το ετήσιο πολιτειακό πρωτάθλημα της Σάντα Καταρίνα από τις αρχές του νέου έτους, στο οποίο βρίσκεται στα ημιτελικά. Επίσης, στο Κύπελλο έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς αποκλείστηκε από ομάδα 3ης κατηγορίας στον 2ο γύρο.

Εκτίμηση: Χωρίς να γίνεται μεγάλη κουβέντα, άπαντες στην ομάδα θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για την άμεση επιστροφή στην Α’ κατηγορία. Μοιάζει εφικτός στόχος.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Αβαΐ

Τι έκανε πέρσι: Με μόλις 3 νίκες σε 18 αγωνιστικές ήταν λογικό να αποχαιρετήσει την Α’ κατηγορία. Τελείωσε το πρωτάθλημα, μετρώντας 18 συνεχόμενα ματς χωρίς επιτυχία (0-4-14).

Προπονητής: Ζενίνιο (72 ετών, νέος). Ανακοινώθηκε την Κυριακή (2/8), μετά την απόλυση του τεχνικού Ροντρίγκο Σαντάνα, ο οποίος πλήρωσε τον αποκλεισμό στο πολιτειακό της Σάντα Καταρίνα (αποχαιρέτησε μετά από 5 μόλις αγώνες στον πάγκο της Αβαΐ). Ο νέος κόουτς αναλαμβάνει για 3η φορά τον σύλλογο, με τον οποίο κατέκτησε ένα τρόπαιο το 2019.

Έδρα: Estadio Aderbal Ramos da Silva (17.252), Σάντα Καταρίνα.

Μεταγραφές: Απέκτησε τους Φριτζέρι (Τ, 11 συμμ. με Σάο Καετάνο), Αρνάλντο (Α, 30/1 με Μποταφόγκο), Σίλβα (Μ, 9/0 με Ιντερνασιονάλ), Ροντρίγκες (Ε, δανεικός από τη Ράσινγκ Κλουμπ), Βαλντίβια (ΜΕ, 144/28, δανεικός από την Ιντερνασιονάλ), Ρίλντο (ΕΞ, 11/0 με Νταεγκού), Άντριαν (ΜΕ, 38/14, δανεικός από τη Σιόν), Γουέσλεϊ (Μ, 33/0 με Κρισιούμα), Λέοναν (Α, 6/0 με Ατλέτικο Μινέιρο), Περέιρα (Α, 32/4 με Σαπεκοένσε), Ραλφ (Μ, 206/7 με Κορίνθιανς), Ρενάτο (Α, 36/0 με Σαπεκοένσε).

Προετοιμασία: Συμμετείχε στο ετήσιο πολιτειακό πρωτάθλημα της Σάντα Καταρίνα από την αρχή του έτους. Αποκλείστηκε από τη Σαπεκοένσε στα προημιτελικά σε διπλές αναμετρήσεις. Τέλος και το Κύπελλο, στο οποίο έχασε από ομάδα 4ης κατηγορίας στον 1ο γύρο.

Εκτίμηση: Τα πάνω… κάτω ήρθαν πριν από την πρεμιέρα με την αλλαγή τεχνικού. Παρ’ όλα αυτά, ο κόουτς Ζενίνιο γνωρίζει την ομάδα, έχει την εμπειρία και τους παίκτες για να πάρει την άνοδο. Ίσως, χρειαστεί λίγο χρόνο στην αρχή.

Αμέρικα Μινέιρο

Τι έκανε πέρσι: Έφτασε μία… ανάσα από την άνοδο (5η θέση), αλλά «αυτοκτόνησε» την τελευταία αγωνιστική. Χρειαζόταν νίκη, όμως κατάφερε να χάσει από την υποβιβασμένη Σάο Μπέντο εντός έδρας.

Προπονητής: Λίσκα (47 ετών, νέος). Έχει καθίσει σε αρκετές ομάδες στο παρελθόν, κυρίως μικρομεσαίες, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις έφυγε με «σκυμμένο το κεφάλι».

Έδρα: Estadio Raimundo Sampaio (23.018), Μπέλο Οριζόντε.

Μεταγραφές: Από τις νέες αφίξεις ξεχωρίζουν οι Μπόερμαν (Α, 24/1 με Παρανά), Ρίκσον (Μ, 6/0 με Μποταφόγκο), Αουγκούστο (ΜΕ, 8/2 με Οπεράριο), Πάσος (Ε, 16/4 με Λοντρίνα), Ροδόλφο (Ε, 19/3 με Κουϊάμπα). Παρέμειναν αρκετά βασικά στελέχη.

Προετοιμασία: Από τον Ιανουάριο παίζει στο ετήσιο πρωτάθλημα της πολιτείας του Μινέιρο και βρίσκεται στα ημιτελικά. Έπαιξε και για το Κύπελλο, στο οποίο περιμένει τη ρεβάνς για τον 3ο γύρο (0-0 με τη Φεροβιάρια το πρώτο ματς).

Εκτίμηση: Περιμένουμε ανάλογη πορεία όπως την περσινή, έχοντας περισσότερες πιθανότητες για την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Παρανά
Τι έκανε πέρσι: Έκανε φιλότιμη προσπάθεια για την άνοδο, το πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά «ξεφούσκωσε» στα 5 τελευταία παιχνίδια, μετρώντας μόλις μία νίκη και τερμάτισε 6η.

Προπονητής: Άλαν (41 ετών, νέος). Ρίσκο η επιλογή του, ανέλαβε για πρώτη φορά ομάδα που πρωταγωνιστεί για την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Ως ποδοσφαιριστής πέρασε από τον ΠΑΟΚ το 2007.

Έδρα: Estadio Durival de Britto e Silva (20.083), Παρανά.

Μεταγραφές: Κράτησε τον βασικό κορμό, ενώ απέκτησε κυρίως δανεικούς παίκτες. Μεταξύ άλλων, ήρθαν οι Φιλίπε (Τ, από την Κορίνθιανς), Έβερσον (Α, 21/0 με Μπαΐα), Ντουντού (Μ, 4/1 με Βάσκο Ντα Γκάμα), Κάιο (Μ, 25/1 με Γκρέμιο), Μίτσελ (ΜΕ, από την Κρουζέιρο), Μπρεσάν (ΜΕ, 3/0 με Κουϊάμπα), Σίλβα (Ε, από την Κορίνθιανς), Μαρσέλο (Ε, 3/0 με Κρουζέιρο), Ρόμπσον (Ε, 28/7 με Σεούλ Η-Λαντ), Γουάντσον (Ε, 13/8 με Σεαρένσε).

Προετοιμασία: Από τον Γενάρη έπαιζε για το περιφερειακό πρωτάθλημα του Παραναένσε, στο οποίο αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Συνεχίζει στο Κύπελλο, βρίσκεται στον 3ο γύρο.

Εκτίμηση: Παραδοσιακά δίνει μάχη για την άνοδο. Θα χρειαστεί καλύτερη εικόνα από την περσινή περίοδο, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Κλαμπ ντε Ρεγκάτας

Τι έκανε πέρσι: Διέγραψε θετική πορεία, έκανε υπέρβαση των δυνατοτήτων της (7η θέση), θα μπορούσε να διεκδικήσει και την άνοδο, αν ήταν πιο αποτελεσματική στα τελευταία ματς.

Προπονητής: Μαρσέλο Κάμπ (53 ετών, συνεχίζει από πέρσι). Εξαργύρωσε την παραμονή του με την καλή παρουσία της περσινής σεζόν. Στον ίδιο ρυθμό αναμένεται να κινηθεί και φέτος.

Έδρα: Estadio Rei Pelé (20.801), Αλαγκόας.

Μεταγραφές: Ξεχωρίζουν οι Γκαμ (Α, 20/1 με Σαπεκοένσε), Ρικάρντο (Α, 20/1 με Αβαΐ), Κέλβεν (Α, 41/3 με Κοριτίμπα), Πρίνσιπε (Α, 20/1 με Κορίνθιανς), Μέντες (Α, 41/0 με Μποταφόγκο SP), Τόρες (Μ, 45/4 με Σαπεκοένσε), Ράφαελ (ΜΕ, 37/5 με Σάντος), Ουάσινγκτον (ΜΕ, 17/0 με Πόντε Πρέτα), Κάρλος (Ε, δανεικός από τη Σαμπάιο Κορέα), Γκαμάλιο (Ε, 35/14 με Κρισιούμα), Λουίντι (ΜΕ, 32/3 με Λοντρίνα).

Προετοιμασία: Έχει προκριθεί στα ημιτελικά του περιφερειακού πρωταθλήματος πολιτείας Αλαγκόας. Αντιθέτως, στο Κύπελλο Νορντένσε αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων.

Εκτίμηση: Με όπλο την άμυνα, θα επιδιώξει παρόμοια πορεία με την περσινή, αλλά μοιάζει δύσκολο να κάνει το βήμα παραπάνω και να μπει πάλι στην πρώτη δεκάδα.

Κουϊάμπα

Τι έκανε πέρσι: Άφησε καλές εντυπώσεις, ήταν αποτελεσματική μέχρι τα μισά της σεζόν, εξασφαλίζοντας εύκολα την παραμονή, αλλά δεν κυνήγησε και μάλλον δεν μπορούσε κάτι παραπάνω από την 8η θέση.

Προπονητής: Μαρσέλο Τσαμούσκα (53 ετών, συνεχίζει από πέρσι). Σε αυτόν οφείλονται τα περισσότερα εύσημα για τη θετική πορεία της ομάδας την περασμένη σεζόν. Ίδιος είναι και ο φετινός στόχος.

Έδρα: Arena Pantanal (44.003), Κουϊάμπα.

Μεταγραφές: Ήρθαν οι Ζοάο Κάρλος (Τ, 30 συμμ. με Μασέιο), Σένα (Α, 29/3 με Βιτόρια), Χάινερ (Α, 32/5 με Λουλετάνο), Λένον (ΑΜ, 163/4 με Γκουαρανί), Ορεμίρ (ΑΜ, 13/0 με Σεαρά), Μπαρμπόσα (ΑΜ, 36/1 με Αβαΐ), Έλβις (Μ, 50/6 με Οέστε), Φέρουζεμ (ΑΜ, 36/6 με Κλαμπ ντε Ρεγκάτας), Σαντάνα (Ε, 21/1 με Κλαμπ ντε Ρεγκάτας) και Μάξγουελ (Ε, δανεικός από την Κάλμαρ).

Προετοιμασία: Επίσημο αγώνα έχει να δώσει από τις 15 Μαρτίου για το περιφερειακό πρωτάθλημα της πολιτείας της. Έκτοτε, έπαιξε φιλικό με την Γκοϊάς την 1η Αυγούστου, κερδίζοντας 2-0.

Εκτίμηση: Πρωταρχικός στόχος είναι η άμεση παραμονή που λογικά θα έρθει εύκολα ή δύσκολα. Δεν είναι για το κάτι παραπάνω, λογικά θα πάρει μια θέση αντίστοιχη της περσινής.

Μποταφόγκο SP

Τι έκανε πέρσι: Παρουσίασε σταθερότητα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, παίρνοντας απόσταση ασφαλείας από την ουρά. Η μαθηματική σωτηρία την έκανε να χαλαρώσει στις τελευταίες αγωνιστικές, μένοντας μακριά από τις νίκες (σερί 0-3-2, τερμάτισε 9η).

Προπονητής: Κλαουντίνεϊ Ολιβέιρα (50 ετών, νέος). Έχει καθίσει σε πάγκους σημαντικών ομάδων (Σάντος και Ατλέτικο Παραναένσε), ενώ πέρασε και από αρκετές μικρομεσαίες, αλλά δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο στις περισσότερες περιπτώσεις.

Έδρα: Estadio Santa Cruz (28.562), Σάο Πάολο.

Μεταγραφές: Αποκτήθηκαν οι Ρόμπσον (Α, 12/1 με Κορ Φάκαν), Φράνσις (Ε, 30/8 με Άλμπρεξ Νιιγκάτα), Καρντόσο (Ε, 18/11 με Γκουαρανί), Ουέλινγκτον (Ε, 43/11 με Βίσελ Κόμπε), Άνγιος (Μ, 17/2 με Παρανά).

Προετοιμασία: Συμμετείχε στο ετήσιο πρωτάθλημα της πολιτείας του Σάο Πάολο, στο οποίο αποκλείστηκε στους ομίλους.

Εκτίμηση: Αναμένουμε να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή, ενώ θα κάνει δύσκολη τη ζωή αρκετών ομάδων που θα κυνηγούν την άνοδο.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Οπεράριο

Τι έκανε πέρσι: Ξεκίνησε θετικά τη σεζόν, όπως, αρκετές ομάδες που τερμάτισαν κοντά της στη βαθμολογία (10η). Αποσπάστηκε γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις, έχοντας ένα ήρεμο φινάλε.

Προπονητής: Γκέρσον Γκουσμάο (46 ετών, από τον Μάρτιο του 2016). Ικανότατος τεχνικός, μετράει 2 σερί ανόδους με την ομάδα (2017 και 2018). Θέλει να την οδηγήσει στην Α’ κατηγορία, αλλά θα χρειαστεί αρκετή δουλειά.

Έδρα: Estadio Germano Krüger (8.679), Παρανά.

Μεταγραφές: Με 8 προσθήκες ενισχύθηκε από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Ήρθαν οι Τόμαζ (ΜΕ, 19/2 με Σάο Πάολο), Σίλβα (Μ, 36/0 με Ατλέτικο Μινέιρο), Κεν (Μ, 74/4 με Σεαρά), Μαρσέλο (Α, 17/1 με Βόλτα Ρεδόνδα), Σίλβα (Α, 29/5 με Αμέρικα Μινέιρο), Ρενιέ (ΜΕ, 16/2 με Μιρασόλ), Μαζίνιο (Ε, από Φεροβιάριο), Μαρανιάο (Ε, 11/1 με Μασέιο).

Προετοιμασία: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά για το περιφερειακό πρωτάθλημα της πολιτείας Παραναένσε. Αποχαιρέτησε και το Κύπελλο, χάνοντας από την Αμέρικα Μινέιρο στο 2ο γύρο.

Εκτίμηση: Στηρίζεται στον τεχνικό Γκουσμάο και έχοντας βάθος στο ρόστερ μπορεί να βελτιώσει την επίδοσή της. Πιστεύουμε πως μπορεί να αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς.

Πόντε Πρέτα

Τι έκανε πέρσι: Έμεινε μακριά από τις θέσεις ανόδου, η πορεία του α’ γύρου τη βοήθησε να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις. Απογοήτευσε στο β’ μισό, νικώντας 1 φορά στα 11 τελευταία ματς και τερματίζοντας τελικά στην 11η θέση.

Προπονητής: Ζοάο Μπριγκάτι (56 ετών, νέος). Γέννημα θρέμμα της Πόντε Πρέτα, αρχικά ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια ως βοηθός ή υπηρεσιακός τεχνικός. Για πρώτη φορά βρίσκεται στη θέση του επικεφαλή κόουτς στην ομάδα των «ασπρόμαυρων».

Έδρα: Estadio Moisés Lucarelli (17.728), Σάο Πάολο.

Μεταγραφές: Έφτασαν οι Λατσαρόνι (Α, 32/0 με Φιγκεϊρένσε, δανεικός), Ζοάο Πάουλο (ΜΕ, 49/10 με Αβαΐ), Ροντρίγκες (Ε, 11/1 με Ατλέτικο Παραναένσε, δανεικός), Γιούρι (ΑΜ, 17/0 με Μποταφόγκο), Σαφίρα (Ε, 59/12 με Λοντρίνα, δανεικός), Απόντι (Α, 42/5 με Μασέιο), Οσμάν (ΜΕ, 7/1 με Γκιεονγκνάμ), Καρβάλιο (Α, 47/1 με Κλαμπ ντε Ρεγκάτας), Κλέμπερ (Α, 21/3 με Οέστε), Λουιζάο (Α, 10/0 με Σάντο Αντρέ), Ράιαν (Α, 14/1 με Μπραγκαντίνο), Ερνάντες (Α, 7/0 με Μιρασόλ), Καμίλο (ΜΕ, 8/5 με Μιρασόλ), Μόουρα (Μ, 21/2 με Μιρασόλ).

Προετοιμασία: Ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο Παουλίστα (ετήσιο πρωτάθλημα της πολιτείας Σάο Πάολο), φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά (αποκλείστηκε από την Παλμέιρας). Συνεχίζει στο Κύπελλο, στο οποίο βρίσκεται με το ενάμιση… πόδι στην 4η φάση.

Εκτίμηση: Υπάρχουν φιλοδοξίες να παλέψει για την άνοδο, οι νέοι παίκτες μπορούν να τη βοηθήσουν, αλλά ερωτηματικό είναι η απειρία του νέου τεχνικού της.

Βιτόρια Μπαΐα

Τι έκανε πέρσι: Είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ήταν απρόβλεπτη σε κάθε ματς. Έμεινε γρήγορα εκτός διεκδίκησης της ανόδου, ωστόσο δεν αγχώθηκε με το θέμα της παραμονής (12η θέση).

Προπονητής: Μπρούνο Πιβέτι (36 ετών, νέος). Πήρε τη θέση του Ζενίνιο τον Ιούνιο, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του χρέη πρώτου τεχνικού. Δεν ξεκίνησε καλά, σε 4 επίσημα ματς μετράει 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, ήδη οι οπαδοί της ομάδας ζητούν νέο κόουτς.

Έδρα: Estadio Manoel Barradas (35.980), Μπαΐα.

Μεταγραφές: Νέες προσθήκες οι Φουρτάδο (ΑΜ, δανεικός από την Παλμέιρας), Ράμος (Α, 17/1 με Σαπεκοένσε), Μοράις (Α, 18/0 με Αβαΐ), Καριόκα (Α, 17/0 με Μπραγκαντίνο), Νέτο (Α, 38/3 με Παρανά), Ζεάν (Μ, 37/1 με Μποταφόγκο), Μαγκράο (ΜΕ, 42/2 με Πόντε Πρέτα), Μαρσελίνιο (ΜΕ, 234/75 με Λουντογκόρετς), Φαρίας (Ε, 34/6 με Κλαμπ ντε Ρεγκάτας), Βικόσα (Ε, 45/11 με Αμέρικα Μινέιρο), Βίκο (Ε, 13/3 με Πόντε Πρέτα).

Προετοιμασία: Αποκλείστηκε στα ημιτελικά του πολιτειακού πρωταθλήματος Μπαϊάνο. Επίσης, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κόπα Νορντέστε.

Εκτίμηση: Βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο, αλλά τα πρώτα δείγματα δεν μας δείχνουν πως είναι ικανή να την πετύχει. Πάντως, δύσκολα θα μπλέξει με τον υποβιβασμό.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Γκουαρανί

Τι έκανε πέρσι: Έπαιξε με τη «φωτιά» στο φινάλε της περσινής σεζόν, νίκησε 1 φορά στα 6 τελευταία ματς, ωστόσο κρατήθηκε στην κατηγορία (13η θέση). Μαζί με την υποβιβασμένη Βίλα Νόβα πέτυχαν τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα (27 τέρματα).

Προπονητής: Τιάγκο Καρπίνι (36 ετών, συνεχίζει από πέρσι). Σε αυτόν οφείλεται η σωτηρία της ομάδας την περασμένη χρονιά. Ακόμα έχει να μάθει πολλά, για πρώτη φορά βρίσκεται στη θέση του Head Coach.

Έδρα: Estadio Brinco de Ouro da Princesa (29.130), Σάο Πάολο.

Μεταγραφές: Αποκτήθηκαν οι Καβιτσιόλι (Τ, 27 συμμ. με Οέστε), Κρίστοβαμ (Α, 15/0 με Σεαρά), Αμπρέου (ΑΜ, 38/0 με Κλαμπ ντε Ρεγκάτας), Κόστα (Ε, 33/12 με Μποταφόγκο SP), Τζιοβάνι (Μ, 10/1 με Γκοϊάς), Αλεμάο (Ε, 4/0 με Ιτουάνο), Ντιόγκο (ΜΕ, 13/0 με Σάντα Κλάρα), Καριόκα (Ε, 6/0 με Ατλέτικο Παραναένσε), Βαγκίνιο (Ε, 45/11 με Σουγόν), Σάβιο (Ε, 5/0), Ρομέρσιο (Α, 24/1 με Κοριτίμπα), Ρεζέντε (Μ, 11/4 δανεικός από Μποαβίστα), Ντίντι (Α, 28/3 με Μποταφόγκο SP).

Προετοιμασία: Συμμετέχει στο ετήσιο πρωτάθλημα της πολιτείας Σάο Πάολο από τις αρχές του έτους, στο οποίο παίζει για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Εκτίμηση: Στο ίδιο μοτίβο περιμένουμε να κινηθεί και φέτος, θα δώσει μάχη για την παραμονή μέχρι το φινάλε και το πιο πιθανό είναι να πετύχει το στόχο της, έστω και δύσκολα. 

Μπραζίλ Πελότας

Τι έκανε πέρσι: Έκανε τα πάντα για να μπλέξει με τον υποβιβασμό στο φινάλε, κέρδισε μόνο μία φορά στα 10 τελευταία παιχνίδια, όμως δεν το πλήρωσε, τερματίζοντας τελικά στη 14η θέση.

Προπονητής: Έμερσον Μαρία (48 ετών, νέος). Έχει εμπειρία με ομάδες που παλεύουν με τον υποβιβασμό, τις περισσότερες φορές τα πήγε εξαιρετικά.

Έδρα: Estadio Bento da Silva Freitas (18.000), Πελότας.

Μεταγραφές: Ήρθαν οι Μάρτινς (Τ, 8 συμμ. με Κοριτίμπα), Λάτσαρο (Α, 17/2 με Οπεράριο), Ματέους (Α, 6/1 με Λαχεαντένσε), Ρέβσον (Μ, 10/0 με Οπεράριο), Γκεγκέ (ΜΕ, 11/1 με Αβαΐ), Πεντρόσο (Ε, 9/1 με Μασέιο), Νέιθαν (ΜΕ, 6/0 με Σάο Χοσέ), Πατσέκο (Ε, 10/0 με Παϊσαντού).

Προετοιμασία: Αγωνίστηκε στο πολιτειακό πρωτάθλημα Γκαούτσο από την αρχή της χρονιάς, αλλά αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων. Έπαιξε και στο Κύπελλο, στο οποίο βρίσκεται στον 3ο γύρο, όπου περιμένει τη ρεβάνς με την Μπρούσκε, έχοντας χάσει με 1-0 στο πρώτο ματς.

Εκτίμηση: Την περιμένουμε και φέτος στα χαμηλά της βαθμολογίας, παλεύοντας για τη σωτηρία της. Μοιάζει αβέβαιη η παραμονή, πιστεύουμε πως το τέλος θα τη βρει εντός της διακεκαυμένος ζώνης, έστω και οριακά...

Οέστε

Τι έκανε πέρσι: Αγχωτικές ήταν οι τελευταίες αγωνιστικές, ευνοήθηκε από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων για να παραμείνει στην κατηγορία (15η θέση), παρότι πήρε μόλις ένα «τρίποντο» στις 12 τελευταίες αγωνιστικές.

Προπονητής: Ρενάτο Φρέιτας (35 ετών, συνεχίζει από την περσινή σεζόν). Η παρθενική του παρουσία ως πρώτος τεχνικός δεν άφησε τις καλύτερες υποσχέσεις για τη συνέχεια, κρατάει βέβαια την παραμονή. Από το 2012 βρίσκεται στο σύλλογο, έχοντας αρχικά το ρόλο του βοηθού ή του υπηρεσιακού.

Έδρα: Arena Barueri (31.452), Σάο Πάολο.

Μεταγραφές: Ενισχύθηκε κυρίως με δανεικούς από την Κορίνθιανς, όπως οι Φράνκα (Τ, 11 συμμ.), Καετάνο (Α), Ματουάν (ΑΜ, 24/0), Ραέλ (ΑΜ), Όγια (Μ, 1/0), Ματίας (Ε, 2/0), Ρέιφιτ (Ε). Ακόμη ήρθαν οι Φονσέκα (Α, 108/3 με Πόντε Πρέτα), Σίντιμαρ (Μ, 29/1 με Ζουβεντούδε).

Προετοιμασία: Έπαιξε στο ετήσιο πολιτειακό πρωτάθλημα Παουλίστα όπως γίνεται στην αρχή κάθε σεζόν, αλλά αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων. Στο Κύπελλο αποχαιρέτησε πρόωρα, στον 2ο γύρο.

Εκτίμηση: Είναι μαθημένη στα δύσκολα και να μάχεται κάθε χρονιά για την παραμονή της. Μοιάζει απίθανο να αλλάξει κάτι και φέτος.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Φιγκεϊρένσε

Τι έκανε πέρσι: Σώθηκε την προτελευταία αγωνιστική την περσινή σεζόν (16η). Με 20 ισοπαλίες ήταν η δεύτερη ομάδα (μετά την υποβιβασμένη Λοντρίνα) με τα περισσότερα «Χ» στην κατηγορία.

Προπονητής: Μάρσιο Κοέλιο (42 ετών, νέος). Αναλαμβάνει για πρώτη φορά ως επικεφαλής τεχνικός της ανδρικής ομάδας. Είναι μία ζωή στη Φιγκεϊρένσε, βρέθηκε κόουτς στις εφηβικές ομάδες και στη συνέχεια ως βοηθός ή υπηρεσιακός στην Α’ ομάδα.

Έδρα: Estadio Orlando Scarpelli (19.584), Σάντα Καταρίνα.

Μεταγραφές: Αποκτήθηκαν οι Ολιβέιρα (Α, 30/2 με Παϊσαντού), Αρούκα (ΑΜ, 11/0 με Βιτόρια), Ελιέσερ (Μ, 27/0 με Γκοϊάς), Λούκας (Ε, 11/1 με Ιντερνασιονάλ), Μαρκίνιο (ΜΕ, 7/0 με Βάσκο Ντα Γκάμα), Φεϊζάο (Ε, 12/0 με Γκουαρανί), Σιντάο (Τ, 7 συμμ. με Βάσκο Ντα Γκάμα), Λούκας (Α, 21/0 με Μποταφόγκο SP), Ρικάρντο (Α, 3/0 με Γκοϊάς), Γκονσάλβες (Ε, 8/1 με Μποταφόγκο SP).

Προετοιμασία: Συμμετείχε στο πρωτάθλημα της πολιτείας Σάντα Καταρίνα, όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Στο Κύπελλο, βρίσκεται στον 3ο γύρο. Μάλιστα έχει κερδίσει με 1-0 τη Φλουμινένσε και περιμένει τη ρεβάνς, για να κάνει την έκπληξη.

Εκτίμηση: Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του παρελθόντος. Πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή, η οποία περιμένουμε να έρθει πιο εύκολα απ'ότι την περσινή σεζόν.

Ναούτικο

Τι έκανε πέρσι: Ανέβηκε ως πρωταθλήτρια της 3ης κατηγορίας, κέρδισε στον τελικό τη Σαμπάιο Κορέα με συνολικό σκορ 5-3.

Προπονητής: Γκιλμάρ Ντα Πότσο (50 ετών, συνεχίζει από την περσινή σεζόν). Έχει τεράστιο μερίδιο για την άνοδο στη Β’ κατηγορία, η ομάδα του με τον τρόπο που αγωνίστηκε ξεχώρισε από τις υπόλοιπες.

Έδρα: Itaipava Arena Pernambuco (46.154), Ρεσίφε.

Μεταγραφές: Ενισχύθηκε με τους Άλβες (Α, 7/1 με Μασέιο), Κιέζα (Ε, 24/1 με Φορταλέζα), Μαρκάο (Τ, 1 συμμ. με Μπραζίλ Πελότας), Ενρίκε (ΜΕ, 41/6 με Φιγκεϊρένσε), Μπράιαν (ΑΜ, 10/1 με Σαπεκοένσε), Ντούμας (Α, 26/0 με Σόναν).

Προετοιμασία: Έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του περιφερειακού πρωταθλήματος Περναμπουκάνο, ενώ στο Κύπελλο Νορντέστε αποχαιρέτησε στη φάση των ομίλων.

Εκτίμηση: Η παραμονή είναι ο πρώτος στόχος και αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς υπάρχουν αρκετές ομάδες της ίδιας δυναμικής. Πάντως, πιστεύουμε πως μπορεί να τα καταφέρει.

Σαμπάιο Κορέα

Τι έκανε πέρσι: Ανέβηκε ως δεύτερη στη Γ’ κατηγορία, παρότι ηττήθηκε στον τελικό από τη Ναούτικο με 5-3 συνολικό σκορ. Δικαιολογημένα έφτασε εκεί, έχοντας όπλο την ισχυρή έδρα της.

Προπονητής: Λέο Κοντέ (46 ετών, νέος). Επιστρέφει στον σύλλογο μετά το 2015. Είναι συνηθισμένος να αναλαμβάνει μικρές ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.

Έδρα: Estadio Governador Joao Castelo (75.263), Μαρανιάο.

Μεταγραφές: Λίγες οι μεταγραφές, ήρθαν οι Μποαβεντούρα (Α, 11/0 με Σάο Μπέντο), Μαρκάο (Α, 5/0 με Μαρίτιμο), Ζοαζί (Α, 9/0 με Ουμπερλάντια), Πένια (Μ, δανεικός από την Ατλέτικο Μινέιρο), Τιάγκο Σάντος (Ε, 5/1 με Φεροβάρια).

Προετοιμασία: Αγωνίζεται από την αρχή του έτους στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Μαρανιάο κι έχει προκριθεί στα ημιτελικά. Στο Κόπα Νορντέστε αποκλείστηκε στα προημιτελικά.

Εκτίμηση: Συγκαταλέγεται στις ομάδες που είναι από τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό. Πιστεύουμε ότι θα πέσει, καθώς δεν ενισχύθηκε όπως έπρεπε.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ζουβεντούδε

Τι έκανε πέρσι: Πήρε αυτόματα την άνοδο, καθώς έφτασε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας. Εκεί έχασε την πρόκριση στις λεπτομέρειες από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ναούτικο.

Προπονητής: Πιντάντο (54 ετών, καινούργιος). Έμπειρος τεχνικός, πλούσιο το βιογραφικό του, έχει περάσει από πολλές ομάδες, όμως δεν κατάφερε να μείνει για καιρό στις περισσότερες.

Έδρα: Estadio Alfredo Jaconi (19.924), Ρίο Γκράντε ντo Σολ.

Μεταγραφές: Αποκτήθηκαν οι Κάρλος (Τ, 23 συμμ. με Οέστε), Εντκάρλος (Α, 14/4 με Βιτόρια), Ρεϊνάλντο (Α, 25/0 με Τομπένσε), Σάντος (Α, 4/0 με Νιιγκάτα), Σίλβα (Α, 25/0 με Μποαβίστα), Μποτσέτσα (Μ, 54/1 με Μποταφόγκο), Μαρσιέλ (Μ, 25/2 με Οέστε), Κεν (Μ, 74/4 με Σεαρά), Κάρλος Εντουάρντο (ΜΕ, 5/0 με Κοριτίμπα), Νούνες (Ε, 25/6 με Γεονάμ), Μπελούσο (Ε, 26/3 με Αμέρικα Μινέιρο), Σίλβα (Ε, 17/6 με Μιρασόλ).

Προετοιμασία: Για το πολιτειακό πρωτάθλημα Γκαούτσο, δεν κατάφερε να προκριθεί από τους ομίλους. Συνεχίζει στο Κύπελλο, βρίσκεται στον 3ο γύρο.

Εκτίμηση: Κινήθηκε ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να κρατηθεί στην κατηγορία. Έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει.

Κονφιάνκα

Τι έκανε πέρσι: Με τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, εξασφάλισε την άνοδο στη Β’ κατηγορία. Εκεί ηττήθηκε από τη Σαμπάιο Κορέα με 3-0 συνολικό σκορ.

Προπονητής: Ματέους Κόστα (33 ετών, νέος). Είναι ο νεότερος σε ηλικία τεχνικός της κατηγορίας. Προέρχεται από καλή παρουσία στην Παρανά, ωστόσο έχει δύσκολο έργο μπροστά του.

Έδρα: Estadio Estadual Lourival Baptista (15.575), Αρακάου.

Μεταγραφές: Προστέθηκαν οι Σάντος (Τ, 68 συμμ. με Βίλα Νόβα), Μαντσίνι (Α, 12/0 δανεικός από Ατλέτικο Μινέιρο), Νίρλεϊ (Α, 20/1 με Μπραζίλ Πελότας), Μάντισον (Μ, 21/1 δανεικός από Γκοϊάς), Μόριτς (Ε, 9/0 με Λοντρίνα), Πιρές (Μ, 19/0 με Ναούτικο).

Προετοιμασία: Συμμετέχει στο ετήσιο πολιτειακό πρωτάθλημα του Σερτζιπάνο, βρίσκεται στη φάση των ομίλων. Έπαιξε και στο Κόπα Νορντέστε, αποκλείστηκε στα ημιτελικά.

Εκτίμηση: Είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, διαθέτει την πιο... ελαφριά φανέλα. Δύσκολα θα γλιτώσει την επιστροφή στην 3η κατηγορία.

Επιμέλεια: Γιάννης Γκώνιας

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ