foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
NBA-to-Disney.jpg

Κι επίσημα… NBA Restart

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
29 Ιουλ 2020 17:03

Καλησπέρα στους απανταχού NBAers που πλέον αναμένουν με μεγάλη προσμονή των επίσημων αναμετρήσεων. Πήραμε μια πρώτη γεύση από τα scrimmage games που διαδραματίστηκαν στο Orlando την περασμένη εβδομάδα, κάποια συμπεράσματα βγήκαν και πλέον μπαίνουμε δυναμικά για το Restart NBA.

Στήλη ημερήσια, για τα δύο πρώτα ματς της πρεμιέρας θα υπάρξει αύριο, γιατί εκκρεμούν αρκετά όσον αφορά και το ρεπορτάζ, σήμερα θα κάνουμε μια ανάγνωση των Long term που υπάρχουν στις στοιχηματικές, να δούμε αν μπορεί να προκύψει κάτι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για όσους επιθυμούν να μάθουν τα πάντα γύρω από το Restart του ΝΒΑ, έχουμε φροντίσει για εσάς, στο ➝ αναλυτικό preview του NBAholics.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

NBA Πρωταθλητής

Και φυσικά ξεκινάμε από την πιο δημοφιλή επιλογή σε long term bet. Τον νικητή διοργάνωσης.

Τα πέντε πρώτα φαβορί:

Lakers @ 3.20Clippers @ 3.75Bucks @ 4.25Rockets @ 13.00Celtics @ 15.00

Όποιος με ρωτάει live, την ίδια απάντηση του δίνω… «Ε, οι Clippers». Είναι αλήθεια ότι με επηρεάζει πάρα πολύ η περσινή κατάκτηση του τίτλου από τους Raptors του Leonard. Πήρε πρωτάθλημα με δεύτερο καλύτερο παίχτη τον Siakam. Τώρα που έχει Paul George και από τον πάγκο έρχονται οι Harrell και Williams και στην ομάδα υπάρχουν ρολίστες όπως ο Morris, ο Jackson κι ο Beverley. Και πώς να χαθεί αυτός ο τίτλος;

Κοιτώντας και τους άλλους δύο, βρίσκω στον καθένα από ένα μείον. Οι Lakers χάνουν τον Bradley και είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Rondo. Η απουσία του πρώτου θα τους κοστίσει αρκετά, όσον αφορά στην περιφερειακή άμυνα. Ο δεύτερος ήταν ένας παίχτης που στα playoffs θα είχε Μ.Ο. κοντά στο triple-double. Αν με ρωτάτε, επειδή τον Rondo όλοι τον γνωρίζουμε πως παίζει στα playoffs, θα ήταν ο τρίτος καλύτερός τους παίχτης.

Όσον αφορά τους Bucks τώρα, θεωρώ ότι με πλεονέκτημα έδρας και στους τελικούς, θα είχαν πολύ καλές πιθανότητες. Με τις υπάρχουσες συνθήκες όμως, που έχασαν έτσι το πλεονέκτημα έδρας, χάνουν αρκετή από τη δυναμική τους. Λογικά θα επηρεαστούν.

Από τα «dark horses» τώρα, όπως ονομάζονται τα μεγάλα αουτσάιντερ, ειλικρινά δεν βλέπω κάτι. Ίσως λίγο τους Rockets, αλλά με δύο… «αλλά» και αυτούς. Το ένα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Harden στα playoffs «εξαφανίζεται». Εννοείται ότι δεν στηρίζω πολλά στον Westbrook. Το δεύτερο «αλλά» έχει να κάνει μ' αυτό το small ball που παίζουν. Όταν θα σφίξουν τα «γάλατα» και τα στεφάνια θα μικρύνουν, γιατί προφανώς το άγχος θα είναι μεγαλύτερο, η μπάλα θα πρέπει να πάει μέσα. Αλλά σε ποιον; Αν δεν μπουν τα τρίποντα, οι Rockets δεν βγάζουν εύκολα εναλλακτικό πλάνο. Ειδικά απέναντι σε σφιχτές και αθλητικές άμυνες.

Το pick του μακροχρόνιου

Είπα. Clippers. Το ανέλυσα νομίζω διεξοδικά, οπότε αν κάποιος θέλει να «δει» κάτι, από μένα είναι η παρέα του Leonard.

*Όλες οι αποδόσεις που αναφέρονται, είναι από Stoiximan.

Νικητής Περιφέρειας

Με βάση τα όσα αναλύσαμε παραπάνω, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να γράψω κάτι περισσότερο.

Στην Ανατολή δεν βλέπω κάτι πέραν των Bucks. Είτε οι Celtics, είτε οι Raptors, δεν νομίζω ότι θα είναι σε θέση να τους βάλουν «γρίφους», στους τελικούς. Και φυσικά, δεν βλέπω ότι μπορούν είτε οι Heat είτε οι Pacers (αν βγουν στο «4» και «5») να τους ζορίσουν στον δεύτερο γύρο.

Στη Δύση, λογικά οι δύο ομάδες του LA θα βρεθούν στους τελικούς κι εκεί οι Clippers, εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να περάσουν.

Το pick του μακροχρόνιου

Οι Bucks στην Ανατολή παίζουν εκεί γύρω στο 1.70, ενώ οι Clippers στη Δύση προσφέρονται στο 2.35.

*Όλες οι αποδόσεις που αναφέρονται, είναι από Stoiximan.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζευγάρι τελικού

Με βάση την ανάλυση που κάναμε για τον πρωταθλητή και τους νικητές περιφέρειας, κοιτάμε κατευθείαν προς τους συνδυασμούς των ομάδων που αναφέρθηκαν.

Το BucksClippers το βρήκαμε σε απόδοση 4.20 και το BucksLakers στο 3.50. Τέλος, για την έκπληξη των Rockets, το να φτάσουν οι «ρουκέτες» στον τελικό και να παίξουν με τους Bucks, προσφέρεται στο 13.00

Το pick του μακροχρόνιου

Δεν νομίζω ότι αξίζει να πάρει κανείς κάτι. Αν είναι να ποντάρει κάποιος την έκπληξη των Rockets, ποντάρει απλά στο να κερδίσουν την περιφέρεια, που προσφέρεται στο 8.50.

*Όλες οι αποδόσεις που αναφέρονται, είναι από Bwin.

Σειρά play-in

Πρόκειται για το νοκ-άουτ παιχνίδι που θα δώσουν ο όγδοος με τον ένατο σε κάθε περιφέρεια, αν η διαφορά ανάμεσά τους είναι μικρότερη των τεσσάρων νικών.

Τούτη τη στιγμή η βαθμολογία στις δύο περιφέρειες, έχει ως εξής:

Ανατολή:Δύση:
7. Nets: 30 - 348. Magic: 30 – 359. Wizards: 24 - 30 5. Houston Rockets: 40-246. Oklahoma City Thunder: 40-247. Dallas Mavericks: 39-278. Memphis Grizzlies: 32-339. Portland Trail Blazers: 29-3710. New Orleans Pelicans: 28-3611. Sacramento Kings: 28-3612. San Antonio Spurs: 27-3613. Phoenix Suns: 26 - 39

Ανατολή:

Play-in τουρνουά, Ναι @ 4.00 - Όχι @ 1.20

Δύση:

Play-in τουρνουά, Ναι @ 1.20 - Όχι @ 4.00

Αντιλαμβάνεστε για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό. Πάντως, στην Ανατολή, δεν θεωρώ ότι είναι απίθανο οι Wizards να κάνουν δύο νίκες παραπάνω από τους Nets. Όλα τα λεφτά είναι το μεταξύ τους παιχνίδι στις 2 Αυγούστου. Αν το πάρουν αυτό οι Wizards, μετά όλα είναι πιθανά. Βέβαια, το πρόγραμμα των Nets περιλαμβάνει πιο εύκολες ομάδες, όμως αυτό των Wizards έχει ομάδες που ενδεχομένως να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο.

Στη Δύση, ότι κι αν κάνουν οι Grizzlies, πιστεύω δεν θα μπορέσουν να έχουν απόσταση μεγαλύτερη των τεσσάρων νικών από κάποια ομάδα. Οπότε εκεί θεωρώ δύσκολο το «τεσσάρι» του «ΟΧΙ».

Το pick του μακροχρόνιου

Το μόνο που αξίζει από εδώ είναι η έκπληξη του να έχουμε play-in τουρνουά στην Ανατολή. Αλλά κι αυτό, όχι «ζεστά».

*Όλες οι αποδόσεις που αναφέρονται, είναι από Stoiximan.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είσοδος των ομάδων στα playoffs

Με μια γρήγορη ματιά στις αποδόσεις, το μάτι έπεσε στα αουτσάιντερ της Δύσης.

Blazers @ 3.30Pelicans @ 2.50

Διαβάζω σε αρκετά site της Αμερικής, ότι αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι οι Blazers μπορούν να κάνουν το «κόλπο» και να αφήσουν εκτός τους Grizzlies. Εγώ σας λέω ότι οι Blazers, έτσι όπως τους είδα στα τρία φιλικά, αν δεν αλλάξουν κάτι στην άμυνά τους (απελπιστικά αδιάφοροι), δεν θα είναι ούτε καν σε απόσταση τεσσάρων νικών από τις «αρκούδες».

Από την άλλη οι Pelicans, έκαναν τρεις νίκες στα scrimmage games και δηλώνουν πανέτοιμοι. Και στο restart θα έχουν και τον Zion. Και νομίζω ότι μπορούν να βγάλουν το «λάδι» στους Grizzlies, από τους οποίους δεν θεωρώ ότι έχουν και κάτι να ζηλέψουν.

Το pick του μακροχρόνιου

Ξεκάθαρα, αν έπαιρνα κάτι από τις συγκεκριμένες επιλογές, θα ήταν η πρόκριση των Pelicans στα playoffs. Οι Blazers, ανέλυσα γιατί θεωρώ ότι θα μείνουν εκτός, ενώ το 1.70 των Grizzlies νομίζω ότι δεν έχει στοιχηματική αξία.

*Όλες οι αποδόσεις που αναφέρονται, είναι από Stoiximan.

Νίκες στην επανεκκίνηση της Regular Season

Δεν θα αναλύσω για το όριο της κάθε ομάδας, θα σας πω όμως ποια βλέπω εγώ. Αν κάποιος θέλει να του πω μια γνώμη για κάποιο όριο που του έκανε κλικ, ξέρει που θα με βρει (chat στο foxbet, facebook chat, nbaholics chat)

Bucks over 6.5 @ 2.35

Αν το είχαν στο 1.65, θα ήταν και το όριο στις 5.5 νίκες και θα ήταν επίσης καλό. Κι εδώ όμως μου αρέσει. Οι Bucks στο restart θεωρώ ότι θα κάνουν επτά, μπορεί και το απόλυτο. Πέραν του αγώνα με τους Rockets, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι με ομάδες της Ανατολής. Τις οποίες διέλυσαν στη regular. Αξίζει και βάσει απόδοσης το over 6.5 νίκες.

Wizards over 1.5 @ 1.65

Παίζουν πρώτο ματς με τους Suns και δεύτερο με τους Nets. Θεωρητικά είναι στα μέτρα τους. Αν κάνουν μια νίκη, μετά μπορεί να πετύχουν στα υπόλοιπα έξι, μια ομάδα που ίσως κάνει rotation για λόγους στρατηγικής. Γενικά, με δεδομένο ότι δεν διακυβεύεται πλεονέκτημα έδρας πλέον, δεν ξέρω αν οι ομάδες που είναι στα ψηλά των βαθμολογιών, θα «σκοτωθούν» για ένα καλύτερο πλασάρισμα. Δεν υπάρχει λόγος. Και δεν είναι κίνητρο το «defence-defence» από τα μεγάφωνα. Ούτε και το αν στο παρκέ θα έχει αυτοκόλλητα του γηπεδούχου.

Mavericks under 4.5 @ 1.87

Έχουν τέσσερα εύκολα ματς και τέσσερα αρκετά δύσκολα. Ένα εύκολο θα χάσουν, ένα δύσκολο θα πάρουν και θα κάτσει η «μπίλια» στις τέσσερις νίκες. Ομάδα που όλη τη σεζόν ήταν για εκεί. Για τη μέση. Έκανε δύσκολες νίκες και κατάφερε να χάσει δύο φορές από τους Knicks. Νομίζω έχει ενδιαφέρον το συγκεκριμένο στοίχημα.

Το pick του μακροχρόνιου

Νομίζω όπως φαίνεται και συνολικά, ποντάρισμα στο over 6.5 των Bucks και το over 1.5 των Wizards και από την αντίθετη, στο under 4.5 των Mavericks.

*Όλες οι αποδόσεις που αναφέρονται, είναι από Stoiximan.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότεροι πόντοι σε έναν αγώνα

Έχει ένα όριο στους 46.5 πόντους κι ακόμα ένα του Lillard στους 42.5 πόντους.

Όσον αφορά το πρώτο, είναι στοίχημα που αφορά τους πρώτους οχτώ αγώνες, οπότε μας περιορίζει αρκετά. Μια 50άρα, μπορεί και δύο, θα τη δούμε στα παιχνίδια που έχει παρακάτω. Δεν μπορώ να ξέρω όμως αν θα είναι στα οχτώ πρώτα. Οπότε δεν θα μπλέξω.

Για τον Lillard επίσης δεν θα πάρω θέση. Έχει κάνει αρκετά 40+ τη φετινή σεζόν, αλλά δίνει μόλις οχτώ ματς παρακάτω. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει.

Το pick του μακροχρόνιου

Δεν έχει και ενδιαφέρουσα απόδοση σε κανένα από τα δύο, οπότε το αφήνουμε εκτός.

*Όλες οι αποδόσεις που αναφέρονται, είναι από Stoiximan.

Ειδικά παιχτών (MVP, Rookie, 6th man, MIP, DPOY)

Για τα συγκεκριμένα βραβεία, το ΝΒΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση κι ανέφερε ότι θα ληφθεί υπόψιν μόνο το τι έγινε στο διάστημα της σεζόν, πριν τη διακοπή.

MVP

Τα τρία πρωτα φαβορί:

Γιάννης @ 1.04James @ 10.00Leonard, Harden, Doncic @ 101.00

Εντάξει, νομίζω δεν χρειάζεται να αναλύσουμε κάτι. Ο Γιάννης και πριν και μετά τη διακοπή, το ίδιο θα είναι, οι Bucks θα τερματίσουν πρώτοι κι αυτός θα κάνει το b2b στα MVP.

6th man

Τα τρία πρώτα φαβορί:

Schroder @ 1.55Harrell @ 3.00Lou Williams @ 7.00

Θα πήγαινα με τον Lou Williams ξεκάθαρα. Λόγω απόδοσης. Μπορεί να έχουν ψηφίσει οι δημοσιογράφοι ήδη (όπως αναφέρεται ότι έχει γίνει), όμως δε νομίζω ότι είναι τόσο αουτσάιντερ ο παίχτης των Clippers.

DPOY

Τα τρία πρώτα φαβορί:

Αντετοκούνμπο @ 1.25Davis @ 3.50Gobert @ 31.00

Δεν ξέρω πως έχει προκύψει αυτός ο μεγάλος φαβοριτισμός του Γιάννη. Και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα του δώσουν και δεύτερο βραβείο φέτος. Εγώ θα πόνταρα στον Simmons, που αυτή τη στιγμή «κοστολογείται» στο 81.00. Πρώτος «κλέφτης» του πρωταθλήματος κι ο καλύτερος αμυντικός σε transition καταστάσεις. Αν όπως λένε, δώσουν βραβεία για τα όσα είδαμε προ-Covid, o Simmons σίγουρα δεν ήταν για 81.00. Ποντάρετε πάνω και στην τελική κάντε cash-out.

MIP

Τα τρία πρώτα φαβορί:

Adebayo @ 1.70Ingram @ 3.70Doncic @ 6.00

Σίγουρα δεν θα πόνταρα στο 1.70 του Adebayo. Που αντικειμενικά είναι το φαβορί. Νομίζω αξία έχει το «εξάρι» του Doncic. Ο άνθρωπος κάνει χρονιά με νούμερα MVP. Θα είναι «αστείο» να μην πάρει τουλάχιστον το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίχτη, επειδή μπορεί να πάει στο λογική ότι ο Adebayo πήγε από τους πέντε πόντους στους 15 (άρα ανέβηκε κατά 10), αλλά ο Doncic πήγε από τους 26 στους 28. Ξεκάθαρα Luka!

ROY

Για τον rookie το ανέλυσα πάνω-πάνω. Morant στο @1.02 και Williamson στο 13.00. Ας το έδιναν από τώρα. Αν όμως οι Pelicans μπουν στα playoffs, χάρις στον Zion, δεν θα μου φανεί περίεργο αν πάρει και το βραβείο. Κι ας αναφέρουν τα δημοσιεύματα ότι οι δημοσιογράφοι ήδη έχουν ψηφίσει! Δεν ξέρω.

Το pick του μακροχρόνιου

Από όλα, αν πόνταρα κάτι, θα ήταν το «εξάρι» του Doncic για να πάρει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίχτη. Και βάσει απόδοσης, νομίζω αξίζει. Είπαμε. Ο τύπος κάνει χρονιά MVP και παρουσιάζεται και πιο βελτιωμένος από πέρυσι.

*Όλες οι αποδόσεις που αναφέρονται, είναι από Bwin.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνοπτικά όλες οι επιλογές για τα long term bets

Πρωταθλητής NBA - Clippers ➝ Παίξε ΝόμιμαΝικητής Δυτικής Περιφέρειας - Clippers ➝ Παίξε ΝόμιμαΝικητής Ανατολής Περιφέρειας - Bucks ➝ Παίξε ΝόμιμαΖευγάρι Τελικού: Bucks - ClippersΖευγάρι Τελικού: Bucks - LakersPlay-in σειρά στην Ανατολή - Ναι ➝ Παίξε ΝόμιμαΕίσοδος στα playoffs - Pelicans: NαιBucks νίκες, Ο/U - over 6.5 νίκες ➝ Παίξε ΝόμιμαWizards νίκες, Ο/U - over 1.5 νίκες ➝ Παίξε ΝόμιμαMavericks νίκες, Ο/U - under 4.5 νίκες ➝ Παίξε ΝόμιμαΒραβείο MIP - Luka Doncic

Όλες οι απουσίες των ομάδων του NBA, 👉 εδώ 👈.Μπορείτε να δείτε τι θα ποντάρω εγώ προσωπικά, 👉 στη στήλη μου στο NBAholics 👈.

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
01/04
04:00
US Lover Finishing Position - Nate Lashley To Finish Top-30 5.00
3.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
04:09
US Lover Iowa State - Illinois 2 5.00
2.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:35
Γκαραγκάνης Τέξας Ρέιντζερς - Σικάγο Καμπς 2 10.00
1.98
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/03
01:09
US Lover Arizona - Clemson Clemson +7.5 5.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
21:30
Hooper Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα 2 (-4.5) 17.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
21:30
Hooper Μπασκόνια - Εφές 1 (-3.5) 17.50
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
20:00
Ραπτάκης Αλ Νασρ - Χάτα 1 (-1.25 Α.Η.) 10.00
1.78
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/03
20:00
Hooper Ζαλγκίρις - Μιλάνο 1 17.50
1.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Clemson +7.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-4.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
17.50
Σημείο:
1 (-3.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (-1.25 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος