Ολοκληρώνεται η προτελευταία αγωνιστική της Serie A. Ρόμα και Μίλαν μονομαχούν για την 5η θέση και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα, ενώ σε θέση ισχύος βρίσκεται η Τζένοα, η οποία είναι στο +4 από τη Λέτσε στη μάχη της παραμονής. Τελικός Κυπέλλου στην Τουρκία, με την ελληνική παροικία στην Αλάνιασπορ, των Τζαβέλλα, Σιώπη, Μπακασέτα, να θέλουν να «σηκώσουν» την κούπα μέσα στην Κωνσταντινούπολη, με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ. «Γεμάτο» πρόγραμμα σε Α' Νορβηγίας και Β' Σουηδίας.
407. Μέλμπουρν Βίκτορι – Μπρισμπέιν Ρόαρ (12:30)
Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα της Αυστραλίας. Σαφώς επηρεασμένη μετά τη διακοπή η Μέλμπουρν Βίκτορι (δίνει τα εντός στο Σίδνεϊ και όχι στη φυσική της έδρα) υπέστη ήττα με 2-1 από τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ, 3η διαδοχική. Σημαντικά πλήγματα αποτελούν οι αποχωρήσεις του τερματοφύλακα Τόμας και του επιθετικού Τοϊβόνεν, ενώ χάνει τη σεζόν λόγω τραυματισμού και ο καλός φορ Κρούζε. Μεγαλύτερους στόχους και φιλοδοξίες έχει η Μπρισμπέιν Ρόαρ, που επίσης ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της (1-0 από την Αδελαΐδα) και ψάχνει επιστροφή στις επιτυχίες.
Προγνωστικό: Η Βίκτορι έχει βαρέσει... διάλυση, με κομβικούς παίκτες να αποχωρούν, με συνέπεια να βρίσκονται στην αποστολή παίκτες από τις Ακαδημίες. Η Μπρισμπέιν Ρόαρ έχει την ευκαιρία της, στο 1.70 το διπλό με -0,25 χάντικαπ.
542. Λάτσιο – Μπρέσια (20:30)
Περνάμε στη Serie A. Η Λάτσιο έμεινε 4η μετά τις χτεσινές νίκες των Ίντερ και Αταλάντα και αν θέλει να διατηρήσει ρεαλιστικές ελπίδες για τη 2η θέση (περισσότερα χρήματα από τα τηλεοπτικά) πρέπει να κερδίσει απόψε. Συν τοις άλλοις ο εξαιρετικός επιθετικός Ιμόμπιλε κυνηγάει τα ρεκόρ. Αφενός θέλει να βγει πρώτος σκόρερ (έχει 34 κι ακολουθεί ο Ρονάλντο με 31) κι αφετέρου θέλει να ξεπεράσει τα 36, που αποτελεί ρεκόρ κατηγορίας και έχει ο Ιγουαΐν. Θα έχει την ευκαιρία του κόντρα στην υποβιβασμένη Μπρέσια, η οποία στις 6 τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει βαθμούς μόνο επί της ουραγού ΣΠΑΛ.
Προγνωστικό: Ο προπονητής των «λατσιάλι» Σιμόνε Ιντζάγκι δήλωσε πως αξίζει στην ομάδα του κάτι παραπάνω από την 4η θέση και ο Ιμόμπιλε κυνηγάει τα ρεκόρ. Αρκετό για να ποντάρουμε σε μία επιβλητική νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε... αποσύνθεση. Στο 1.91 ο άσος με Over 3,5. (Pamestoixima.gr)
458. Τραμπζονσπόρ – Αλάνιασπορ (21:30)
Τελικός Κυπέλλου στην Τουρκία, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Η Τραμπζονσπόρ διανύει εξαιρετική χρονιά σε αγωνιστικό επίπεδο, τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας τον τίτλο από την Μπασακσεχίρ μέχρι το τέλος. Θέλει να την ολοκληρώσει με τρόπαιο και παράλληλα περιμένει τη δικαίωσή της από το CAS προκειμένου να παίξει στην Ευρώπη του χρόνου. Το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της διεκδικεί η Αλάνιασπορ, της «ελληνικής» παροικίας των Τζαβέλλα, Σιώπη και Μπακασέτα, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής απόψε.
Προγνωστικό: Ποιοτικό ποδόσφαιρο απέδωσαν και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όπου έκαναν την υπέρβαση. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι ικανοποιητικό το 1.80 στο Over 2,5, ενώ ως ειδικό στοίχημα αξίζει να πονταριστεί ως anytime scorer ο φουνταριστός της Τραμπζονσπόρ, Σέρλοτ, που σημείωσε 24 γκολ στο πρωτάθλημα. (Stoiximan)
490. Μπρέντφορντ – Σουόνσι (21:45)
Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει οι δύο ομάδες, μετά τη νίκη της Σουόνσι με 1-0, στο πρώτο ματς στην Ουαλία. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, οπότε η φιλοξενούμενη βολεύεται με δύο αποτελέσματα, ενώ αν ηττηθεί με διαφορά ενός τέρματος, η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση, ή τα πέναλτι. Η Μπρέντφορντ είναι νωθρή στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, μετρώντας 3 διαδοχικές ήττες. Το θετικό είναι πως θα βρεθεί κανονικά στην αρχική ενδεκάδα ο βασικός μπακ Χένρι, καθώς έγινε δεκτή η έφεση για την κόκκινη που δέχτηκε στο πρώτο ματς. Η Σουόνσι έχει προβλήματα απουσιών, όμως θα παραταχθεί με τους ίδιους 11 που ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες.
Προγνωστικό: Στην Μπρένφορντ έχουν πίστη στην ανατροπή, η οποία όμως δεν δικαιολογείται από την αγωνιστική εικόνα. Περισσότερη εμπιστοσύνη εμπνέει στην παρούσα φάση η Σουόνσι, που παραμένει αήττητη εκτός έδρας, μετά τη διακοπή (3-3-0). Μπορεί να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα (στο 2.49 το Χ2). (Pamestoixima.gr)
461. Φιορεντίνα – Μπολόνια (22:45)
Επανερχόμαστε στη Serie A. Παράπονα για τη διαιτησία είχε η Φιορεντίνα, στην πρόσφατη ήττα με 2-1 από τη Ρόμα, με την οποία τερμάτισε αήττητο σερί 6 αγωνιστικών. Αν κερδίσει απόψε ανεβαίνει στη 10η θέση και μπορεί να αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία, αφού την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό ΣΠΑΛ. Με σημαντικές απουσίες στην άμυνα θα παραταχθεί η Μπολόνια, καθώς θα λείψουν οι Μπάνι, Τομιγιάσου, Κρέιτσι, ενώ τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Παλάσιο.
Προγνωστικό: Η Φιορεντίνα διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Μπολόνια, με επίδοση 7-4-0 στις 11 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Συν τοις άλλοις είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν και με απουσίες στην άμυνα. Παίζεται ο άσος στο 2.04. (Pamestoixima.gr)
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet,gr/info/oroi
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
ΚΩΔ | Ω/Ε | Αγώνας |
---|---|---|
1035 | 03:00 | |
366 | 03:00 | |
1036 | 05:30 | |
407 | 12:30 | |
438 | 18:00 | ![]() |
439 | 19:00 | |
440 | 19:00 | |
441 | 19:00 | |
442 | 19:00 | |
443 | 19:00 | |
445 | 20:00 | |
447 | 20:00 | ![]() |
446 | 20:00 | |
449 | 20:00 | ![]() |
450 | 20:00 | |
448 | 20:00 | ![]() |
451 | 20:30 | |
452 | 20:30 | |
453 | 20:30 | |
454 | 20:30 | |
455 | 20:30 | |
457 | 21:30 | |
458 | 21:30 | |
490 | 21:45 | |
459 | 22:45 | |
460 | 22:45 | |
461 | 22:45 |