foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Κίνα, Super League: Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 21 Ιουλ 2020 17:05
Κίνα-Super-League-Preview-σεζόν-2020-21.jpg

Σέντρα με καθυστέρηση περίπου πέντε μηνών στην Σούπερ Λιγκ Κίνας. Κάτι που έμοιαζε πολύ μακρινό, όταν αρχικά ξέσπασε η πανδημία και η αναβολή πήγαινε από μήνα σε μήνα. Υπήρξε σκέψη για να αναβληθεί οριστικά η λίγκα, αλλά η Διοργανώτρια Αρχή έχει πρόθεση να το ολοκληρώσει, έστω και με αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής.

Τέλος τα λεφτά στην Κίνα

Γενικά έχει μπει φρένο στα ξέφρενα ποσά που ξόδευαν οι ομάδες την προηγούμενη διετία. Ελάχιστες ήταν οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και κυρίως αποκτήθηκαν ξένοι, αμφιβόλου ποιότητας. Αρχικά, μπήκε 100% φορολογία στο ποσό μεταγραφής για κάθε ξένο, ενώ αναμένεται να μπει και ταβάνι μέχρι 3 εκ. ευρώ ετησίως σε κάθε συμβόλαιο. Αυτό λογικά θα επιφέρει μαζικές αποχωρήσεις των αστέρων. Ήδη ο Χουλκ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει με την Σανγκάη ΣΙΠΓ και τον Δεκέμβριο θα αποτελέσει παρελθόν. Θυμίζουμε πως η πρόκριση της εθνικής Κίνας σε ένα Μουντιάλ είχε γίνει «ψύχωση» τα τελευταία χρόνια κι αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος, που έγιναν οι προαναφερθείσες επενδύσεις στο ποδόσφαιρο. Για την ώρα μόνο αποτυχίες μετράει η Εθνική στις διεθνείς διοργανώσεις, αν και έχει μπει σαν στόχος η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2040.

Σύστημα διεξαγωγής

Εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Για λόγους ασφαλείας οι 16 ομάδες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ των οχτώ. Επίσης, όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στις δύο πόλεις Νταλίαν και Σουζχού, με την Νταλίαν του Ράφα Μπενίτεθ να είναι η μοναδική που θα μπορεί να αγωνιστεί στην φυσική της έδρα. Οι τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου που θα περάσουν στην επόμενη φάση θα παίξουν για τον τίτλο, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις θα παίξουν για την παραμονή τους. Μία ομάδα θα υποβιβαστεί απευθείας και μία θα παίξει μπαράζ με την δεύτερη από το την Β’ κατηγορία.

Πρώτος όμιλος: Γκουανγκτζού Εβεργκράντε, Νταλίαν, Γκουανγκτζού ΡΦ, Χενάν, Γιανγκσού Σουνίνγκ, Σαντόνγκ Λουνένγκ, Σανγκάη Σένχουα
Δεύτερος όμιλος: Γκουοάν Πεκίνου, Τσονγκίνγκ Λιφάν, Χεμπέι, Κινγκντάο, Σανγκάη ΣΙΠΓ, Σιγιαζουάνγκ, Τιαντζίν Τέντα, Γουχάν Ζαλ.

Το τι θα συμβεί στην επόμενη φάση δεν έχει ακόμα αποφασιστεί. Πιθανολογείται ότι οι ομάδες θα παίξουν σε διπλές αναμετρήσεις ανάλογα με την βαθμολογική θέση που θα τερματίσουν στον όμιλο τους, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Γενικά και η ημερομηνία της δεύτερης φάσης είναι στον «αέρα», καθώς από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο θα υπάρχουν διεθνείς διοργανώσεις για την Εθνική και τους συλλόγους. Γράφτηκε για τις 12 του Δεκέμβρη, αλλά και το τουρνουά να μεταφερθεί σε άλλες πόλεις λόγω των κλιματικών διαφορών που επικρατούν στην χώρα.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Οι αποστολές των ομάδων θα παραμένουν κλεισμένες μέσα στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε με ανθρώπους εκτός της μονάδας, όπως επίσης δεν επιτρέπεται και το delivery φαγητού. Όποια ομάδα δεν τηρήσει τους κανονισμούς θα έχει την τιμωρία 6 βαθμών και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών με τους νέους κανόνες αντιμετώπισης του COVID – 19 να είναι σε ισχύ. Επίσης, δεν θα χρησιμοποιηθούν ξένοι διαιτητές.

Μακροχρόνια στοιχήματα

Είναι λογικό να μην έχουν βγει ακόμα οι αποδόσεις για τα μακροχρόνια στοιχήματα, καθώς δεν υπάρχει ακόμα το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή της δεύτερης φάσης (βλέπε σύστημα διεξαγωγής). Θεωρούμε, πάντως, την Γκουανγζού Εβεργκράντε ως το ακλόνητο φαβορί για να διατηρήσει τα σκήπτρα. Το γεγονός ότι δεν βρήκαν χώρο στο ρόστερ οι δύο Βραζιλιάνοι επιθετικοί Γκουλάρτ και Άλαν τα λέει όλα για την ποιότητα της. Πέρα από αυτό θα είναι και απαλλαγμένη από το βάρος του Τσάμπιονς Λγικ.

Οι 10 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Γκουλάρτ Επιθετικός Γκ. Εβεργκράντε Χεμπέι
Άλαν Επιθετικός Γκ. Εβεργκράντε Γκουοάν Πεκίνου
Ρικάρντο Λόπες Επιθετικός Τζέονμπουκ Σανγκάη ΣΙΠΓ
Σαμ Λάρσον Εξτρέμ Φέγενορντ Νταλίαν
Ζανγκ Λου Τερματοφύλακας Τιαντζίν Τιανχάι Σενζέν
Σουν Κε Επιθετικός Τιαντζίν Τιανχάι Σενζέν
Ρόμουλο Μέσος Γκρέμιο Σιγιαζουάνγκ
Μουζεπέρ Μέσος Τιαντζίν Τέντα Σανγκάη ΣΙΠΓ
Καρίσο Αμυντικός Σεβίλλη Κινγκντάο
Σιρίνο Επιθετικός Ατλ. Παραναένσε Τσονγκίνγκ Λιφάν

Οι ομάδες της Super League Κίνας

Γκουανγκζού Εβεργκράντε

Τι έκανε πέρυσι: Επέστρεψε στην κορυφή της χώρας μετά από το διάλειμμα ενός χρόνου. Ξεκίνησε πολύ άσχημα και σε κάποιο σημείο βρέθηκε ακόμα και στο -8 από την κορυφή, αλλά τελικά με 13 διαδοχικές νίκες απέκτησε το πάνω χέρι. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο χαρακτήρας που έδειξε στα ντέρμπι, κόντρα σε Γκουοάν και Σανγκάη ΣΙΠΓ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ απέτυχε παταγωδώς για τα δεδομένα της, καθώς αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Ουράβα.

Προπονητής: Πέρασε δύσκολες στιγμές στο δεύτερο πέρασμα του από τον σύλλογο ο Φάμπιο Καναβάρο και βρέθηκε μία ανάσα από ισάριθμη απόλυση, εντούτοις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πλέον αισθάνεται πιο άνετα. Επόμενος στόχος το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από μία πενταετία.

Μεταγραφές: Επέστρεψαν από τον δανεισμό τους και πιθανότατα θα βοηθήσουν αρκετά οι νατουραλιζέ Βραζιλιάνοι επιθετικοί Αλοΐζιο (51/23 την τελευταία διετία με Γκουανγκντόνγκ) και Φερναντίνιο (10/0 πέρυσι στον β’ γύρο με Χεμπέι). Έκανε ανανέωση στο ρόστερ και αποχώρησαν αρκετοί βετεράνοι γηγενείς, που τα προηγούμενα χρόνια είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τις τελευταίες μέρες ανακοινώθηκε στην Χεμπέι ο δανεισμός του άλλοτε ανερχόμενου αστέρα της Κρουζέιρο, Ρικάρντο Γκουλάρτ (104/71, 2015-2018), που δεν βρήκε ούτε φέτος χώρο στο ρόστερ. Στην Γκουοάν παραχωρήθηκε για ένα χρόνο και ο επιθετικός Άλαν (27/9 πέρυσι με Τιαντζίν Τιανχάι).

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά φιλικά όλους αυτούς τους μήνες τόσο στο Ντουμπάι, όσο και εντός συνόρων. Στα περισσότερα έβγαλε προβλήματα στην άμυνα, ωστόσο ήταν προπονητικού στυλ και δεν βγαίνουν σοβαρά συμπεράσματα. Στα δύο σημαντικότερα δεν κέρδισε την «μισητή» Γκουανγκτζού ΡΦ (3-0, 1-1).

Εκτίμηση: Είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως στο ρόστερ της, ενώ συνεχίζει και με τον ίδιο προπονητή. Θεωρούμε ότι θα καταφέρει να διατηρηθεί στην κορυφή, ενώ είναι στο χέρι της και το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γκουοάν Πεκίνου

Τι έκανε πέρυσι: Πραγματοποίησε την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στην ιστορία της (70), ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να πάρει το πρωτάθλημα έπειτα από μία δεκαετία. Ξεκίνησε ονειρικά με δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά στην ουσία κόστισε η αδυναμία της στα ντέρμπι, καθώς κέρδισε μόλις ένα από τα πέντε τελευταία (1-0-4). Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο τραυματισμός του ηγέτη Τζόναθαν Βιέρα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν κατάφερε να κάνει απολύτως τίποτα με την πορεία της να σταματάει στην φάση των ομίλων.

Προπονητής: Παρέμεινε στον πάγκο ο Μπρούνο Γενέσιο, ο οποίος ανέλαβε στα μέσα της περσινής σεζόν μετά την απόλυση του Ρότζερ Σμιντ. Γενικά πάντως οι εμφανίσεις της ομάδας με τον ίδιο δεν είναι εντυπωσιακές.

Μεταγραφές: Δείχνει να βγαίνει ενισχυμένη. Αποκτήθηκε ως δανεικός από την Εβεργκράντε ο άλλοτε επιθετικός της Σάλτσμπουργκ, Άλαν (27/9 πέρυσι με Τιαντζίν Τιανχάι), ενώ επέστρεψε υγιής από την Λας Πάλμας και ο Τζόναθαν Βιέρα. Λογικά θα βοηθήσει σημαντικά και ο διεθνής αμυντικός Γιανγκ Φαν (26/0 πέρυσι με Τιαντζίν Τέντα). Πλήρωσε την ρήτρα στην Σπαρτάκ Μόσχας για τον Βραζιλιάνο μέσο Φερνάντο (7/0 πέρυσι), ο οποίος ήταν μέτριος όποτε αγωνίστηκε. Ελεύθερος μετά από δεκατέσσερα χρόνια έμεινε ο βετεράνος εμβληματικός τερματοφύλακας Γιανγκ Ζι (350 συμμ.), που όμως την τελευταία διετία δεν είχε συμμετοχές λόγω τραυματισμών. Βρίσκεται σε συνομιλίες με την Τότεναμ για να παραχωρήσει τον διεθνή Νοτιοκορεάτη αμυντικό Κιμ Μιν – Τζάε (28/0 πέρυσι), καθώς είναι ανεπιθύμητος στην χώρα μετά από δηλώσεις που έκανε αναφορικά με την ποιότητα των Κινέζων παικτών.

Προετοιμασία: Τις τελευταίες μέρες έδωσε φιλικά με ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας και δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει. Σε ένα από τα σημαντικότερα συνέτριψε 5-0 την Τιαντζίν Τέντα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πρόλαβε να παίξει στην πρεμιέρα και να κερδίσει 1-0 στην Ταϊλάνδη την πρωταθλήτρια Τσιανγκράι.

Εκτίμηση: Δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα για την ώρα και θα δούμε την ίδια ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Στα θεωρητικά εύκολα ματς δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, όμως μένει να φανεί αν θα βγάλει «μέταλλο» στα ντέρμπι. Πιστεύουμε ότι θα τερματίσει το λιγότερο στην 3η θέση.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Σανγκάη ΣΙΠΓ

Τι έκανε πέρυσι: Πλήρης αποτυχία για την τέως πρωταθλήτρια. Δεν πάτησε πάνω στην επιτυχία από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της και ρεαλιστικά δεν έδειξε σε καμιά περίπτωση ότι μπορεί να διατηρήσει τα σκήπτρα. Μία από τα ίδια και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έμεινε εκτός συνέχειας στα προημιτελικά από την Ουράβα. Όλα αυτά και ενώ στο ξεκίνημα είχε κερδίσει 2-0 την Γκουοάν στο Σούπερ Καπ.

Προπονητής: Για 3η διαδοχική χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο της ο Βίτορ Περέιρα. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού «γλύτωσε» την περασμένη σεζόν την απόλυση, αλλά είναι άγνωστο τι θα επακολουθήσει σε περίπτωση ενός αρνητικού ξεκινήματος. Είναι πάντως ο άνθρωπος που την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μεταγραφές: Δεν έχασε κανέναν παίκτη. Ο Βραζιλιάνος σταρ Χουλκ (84/45) δήλωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν με τον σύλλογο. Έκανε λίγες και πολύ καλές μεταγραφές. Έδωσε 5 εκ. δολάρια στην Τζέονμπουκ για τον επιθετικό Ρικάρντο Λόπες (124/41), ενώ θα βοηθήσουν αρκετά ο αμυντικός Γιου Ρούι (56/8 με Γιατάι) και ο διεθνής μέσος Μουζεπέρ (77/2 με Τιαντζίν Τέντα).

Προετοιμασία: Πραγματοποίησε τρία στάδια προετοιμασίας και σε όλα τα φιλικά που έδωσε σε Αυστραλία και Ντουμπάι είχε θετικά αποτελέσματα. Τις τελευταίες μέρες έπαιξε με ομάδες πολύ χαμηλής δυναμικής. Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ συνέτριψε 3-0 την Μπουριράμ και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους.

Εκτίμηση: Όλοι στις τάξεις της δηλώνουν ότι έχουν σαν μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Μένει να φανεί αν θα βγάλει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας στα δύσκολα παιχνίδια. Θεωρούμε πάντως ότι δεν θα καταφέρει τελικά τίποτα από αυτά τα δύο.

Γιανγκσού Σουνίνγκ

Τι έκανε πέρυσι: Πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία για τα δεδομένα της. Έπαιξε σοβαρό ποδόσφαιρο και έμεινε πιστή στο αγωνιστικό της πλάνο. Η τέταρτη θέση δεν έδωσε κάποιο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δείχνει ότι μπορεί φέτος να το καταφέρει. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε νωρίς από την Σάντονγκ Λούνενγκ.

Προπονητής: Υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τον «γάτο» Κοσμίν Ολαρόιου να αποχωρεί, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός συνεχίζει κανονικά. Στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο έχει κάνει σπουδαία δουλειά και είναι γνώστης των γηπέδων της Ασίας. Πάντα θα υπάρχει ενδιαφέρον για το πρόσωπο του από άλλους συλλόγους.

Μεταγραφές: Εκτός από τον μέσο Χε Τσάο, που επέστρεψε στην Εβεργκράντε δεν θα της λείψει κανείς από αυτούς που έφυγαν. Μοναδική αξιοσημείωτη προσθήκη ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού Γουακάσο Μουμπάρακ από την Αλαβές. Πιθανότατα θα δώσει βοήθειες και ο αμυντικός Ζενγκ Τσενγκ (28/0 πέρυσι με Τιαντζίν Τιανχάι).

Προετοιμασία: Έδειξε πανέτοιμη στην πρόβα τζενεράλε κερδίζοντας 2-0 την Λιφάν, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Γουχάν Ζαλ. Γενικά είχε θετική εικόνα στα περισσότερα φιλικά που έδωσε.

Εκτίμηση: Αναμένουμε μία πορεία αντίστοιχη της περσινής. Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως στο ρόστερ, ενώ και ο Ολαρόιου είναι προπονητής που βρίσκει τον τρόπο για να διορθώνει τις αδυναμίες της ομάδας του. Στόχος είναι για φέτος η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει ταβάνι την τετράδα.

Σάντονγκ Λούνενγκ

Τι έκανε πέρυσι: Τραγική πορεία πραγματοποίησε για την δυναμική της η Σάντονγκ, η οποία τερμάτισε στην 5η θέση. Σε κανένα σημείο της σεζόν δεν ήταν ανταγωνιστική, ενώ έχασε και το Κύπελλο από την Σανγκάη Σενχούα και παράλληλα έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έφτασε μία ανάσα από τα προημιτελικά, εντούτοις «αυτοκτόνησε» στον «εμφύλιο», κόντρα στην Εβεργκράντε.

Προπονητής: Στηρίζει τον Λι Ξιαοπένγκ η διοίκηση παρά την περσινή αποτυχία. Αυτή θα είναι η 3η του σεζόν στην ομάδα, ενώ έχει στο DNA του τον σύλλογο έχοντας περάσει έντεκα χρόνια ως παίκτης (217/42). Είναι εργατικός και δεν φέρει ευθύνη για την 5η θέση, καθώς δεν είχε και το καλύτερο δυνατό υλικό στα χέρια του

Μεταγραφές: «Ξεφορτώθηκε» αρκετούς παίκτες, ενώ στην Άβες παραχωρήθηκε ο χαφ Ντελγκάδο (7/0 πέρυσι) που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολόγησε τις πολλές προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπο του. Ανασταλτικά θα στηριχθεί στον έμπειρο Ούγγρο στόπερ Τάμας Κάνταρ, ο οποίος την τελευταία πενταετία ήταν σε Λεχ Πόζναν και Ντιναμό Κιέβου. Αποκτήθηκε και ο πρώην επιθετικός των Λεβαδειακού, ΑΕΚ, Λεονάρντο που έμεινε ελεύθερος μετά την διάλυση της Τιαντζίν Τιανχάι (11/1). Θεωρητικά είναι σε θέση να δώσει σημαντική βοήθεια. Γράφτηκε το όνομα του «ερυθρόλευκου» Ελ Αραμπί, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Προετοιμασία: Έβγαλε θετικά στοιχεία στα περισσότερα φιλικά. Στα δύο τελευταία έδειξε πανέτοιμη συντρίβοντας 4-1 την Σιγιαζουάνγκ και με το ίδιο σκορ την Πεκίνο Ρένχε, με τον Μαρουάν Φελαϊνί να σκοράρει δύο φορές.

Εκτίμηση: Πολύ δύσκολα θα πάει χειρότερα απ' ότι πέρυσι. Πέρα από την «βαριά» φανέλα έχει και την ατομική ποιότητα για να τερματίσει τουλάχιστον στην τέταρτη θέση. Αν αποφύγει στα νοκ άουτ την Εβεγκράντε έχει πιθανότητες για κάτι καλύτερο. Στόχος της θα είναι και η διάκριση μέσω Κυπέλλου.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Γουχάν Ζαλ

Τι έκανε πέρυσι: Αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία. Έπαιξε ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο και χωρίς σκοπιμότητες. Σε κάποιο σημείο της σεζόν ήταν ακόμα ψηλότερα, αλλά αναμενόμενα «ξεφούσκωσε» στο τελευταία κομμάτι.

Προπονητής: Ο πετυχημένος προπονητής Λι Τιε που την οδήγησε από την Β’ κατηγορία στην έκτη θέση αποτελεί παρελθόν. Δεν γινόταν να αρνηθεί την πρόταση για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας και στην θέση του ανέλαβε ο Ισπανός Χοσέ Γκονζάλες, που μετράει μόνο αποτυχίες στην καριέρα του. Προ τετραετίας είχε αναλάβει την Γκοουάν και τελικά δεν έβγαλε ούτε τον… πρώτο γύρο.

Μεταγραφές: Όπως και οι περισσότερες ομάδες της χώρας, έτσι και η ίδια κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά. Μοναδική αποχώρηση που ίσως να «πονάει» αυτή του Καμερουνέζο μέσου Μ’Μπια (24/0 πέρυσι). Στην θέση του αποκτήθηκε ο Γάλλος Έντι Γκναχορέ από την Αμιάν. Περιμένει να κάνει την διαφορά στην άμυνα ο Πορτογάλος αμυντικός Ντάνιελ Καρίσο (11/0 φέτος με Σεβίλλη).

Προετοιμασία: Επιθετικά δεν έδειξε να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, ωστόσο ανασταλτικά θα έχει σίγουρα πολλά θέματα να λύσει. Στα τελευταία φιλικά ηττήθηκε 4-3 από την Ναντόνγκ, που αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω, κέρδισε 2-1 την Σενζέν και αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Γιανγκσού Σουνίνγκ.

Εκτίμηση: Λείπει φέτος ο ενθουσιασμός της ανόδου, ενώ δεν καλύφθηκε επάξια το κενό που άφησε στον πάγκο ο Λι Τιε. Ο Χοσέ Γκονζάλεζ πιθανότατα θα είναι από τους πρώτους προπονητές που θα απολυθούν. Ακόμα και με αυτά τα δεδομένα λογικά θα εξασφαλίσει σχετικά εύκολα την παραμονή.

Τιανζίν Τέντα

Τι έκανε πέρυσι: Πραγματοποίησε μακράν μία από τις καλύτερες πορείες των τελευταίων ετών με την κατάληψη της 7ης θέσης κι ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια έδινε μάχη για την παραμονή. Στο Κύπελλο δεν κατάφερε να προχωρήσει και αποκλείστηκε νωρίς από την Σανγκάη Σενχούα.

Προπονητής: Ο Ούλι Στίλικε είναι ο άνθρωπος που φέρει το μερίδιο της επιτυχίας. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κλείσει τρία χρόνια στον πάγκο της ομάδας και ήδη πιστώνεται την αποφυγή ενός βέβαιου υποβιβασμού. Ανανέωσε το συμβόλαιο του και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Μεταγραφές: Δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα για την ώρα, αλλά σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τον εγχώριο Τύπο ο Γερμανός επιθετικός Σάντρο Βάγκνερ (26/12 πέρυσι) δεν έχει επιστρέψει και θέλει να λύσει άμεσα το συμβόλαιο του. Μένει να φανεί τελικά αν κάτι τέτοιο ισχύει. Προτίμησε να ενισχυθεί μόνο με γηγενείς παίκτες. Μοναδική αποχώρηση που δεν καλύφθηκε ήταν του διεθνή μέσου Μουζεπέρ (77/2), που συνεχίζει στην Σανγκάη ΣΙΠΓ.

Προετοιμασία: Προβλημάτισε αρκετά στα φιλικά. Στα σημαντικότερα διασύρθηκε 5-0 από την Γκουοάν, ενώ έχασε 2-0 και από την Χενάν. Σημείωσε και κάποιες νίκες, αλλά απέναντι σε πολύ αδύναμους αντιπάλους.

Εκτίμηση: Πιθανότατα θα πραγματοποιήσει πορεία αντίστοιχη της περσινής, πολύ δύσκολα θα βρεθεί ψηλότερα. Η παρουσία στον πάγκο του Ούλι Στίλικε αποτελεί εγγύηση, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από το αν αποχωρήσει τελικά και ο επιθετικός Βάγκνερ (26/12 πέρυσι).

Χενάν

Τι έκανε πέρυσι: Από εκεί που σταθερά έδινε μάχη για την παραμονή της κάθε χρόνο, έκανε εξαιρετική πορεία για τα δεδομένα της και έχασε στην ισοβαθμία την 7η θέση από την Τιαντζίν Τέντα. Ήταν από τις ομάδες που ήξερε τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στήριξε πολλά στο «σπίτι» της και σημείωσε οχτώ νίκες στα εννιά τελευταία εντός έδρας (8-1-0).

Προπονητής: Μόλις πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε η παραίτηση του Γουάνγκ Μπαοσάν, που είχε αναλάβει τον σύλλογο τον Σεπτέμβριο του 2018 και τον οδήγησε στην παραμονή. Ο λόγος φέρεται να είναι κάποια σχόλια που έκανε και δεν άρεσαν στην διοίκηση. Για την ώρα θα συνεχίσει με τον υπηρεσιακό Γιανγκ Τζι.

Μεταγραφές: Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στο ρόστερ της, ενώ παραχώρησε όσους παίκτες δεν υπολόγιζε. Επέστρεψε από την Παλμέιρας ο άτυχος επιθετικός Ενρίκε Ντουράντο, που έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς διαδοχικούς τραυματισμούς, ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμος. Γενικά θα έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών στην επίθεση στα πρώτα παιχνίδια και δεν ενισχύθηκε καθόλου.

Προετοιμασία: Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε έχασε 1-0 από την Λιφάν, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την αδύναμη Σιτσουάν και κέρδισε 2-0 την Τιαντζίν. Δεν έδειξε να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά μένει να φανεί τι θα συμβεί στα επίσημα.

Εκτίμηση: Αρκετά προβληματικά ξεκινάει η σεζόν. Πρώτα με την παραίτηση του προπονητή Γουάνγκ Μπαοσάν και στην συνέχεια με τους διαδοχικούς τραυματισμούς των ξένων επιθετικών. Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να επαναλάβει την περσινή πορεία και θα δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Νταλίαν

Τι έκανε πέρυσι: Απογοήτευσε με την ένατη θέση. Δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τις επενδύσεις με τις αποκτήσεις ποιοτικότατων ξένων και σε κάποια στιγμή κινδύνεψε ακόμα και με υποβιβασμό. Μία από τα ίδια και στο Κύπελλο, όπου στόχευε στο τρόπαιο και τελικά αποκλείστηκε νωρίς.

Προπονητής: Ο Ράφα Μπενίτεθ ανέλαβε στα μέσα της σεζόν στην θέση του σπουδαίου Νοτιοκορεάτη Τσόι Κανγκ – Χι. Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο είναι η αλήθεια, καθώς είχε πολύ καλό υλικό στα χέρια του. Φέτος είχε όλο τον χρόνο για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του.

Μεταγραφές: Μοναδική, αλλά και «βαρβάτη» αποχώρηση αυτή του Γιάνικ Καράσκο (50/24) στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Βέλγος εξτρέμ έψαχνε τρόπο να αποχωρήσει ακόμα από το προηγούμενο καλοκαίρι και στην θέση του ήρθε ο Σαμ Λάρσον από την Φέγενορντ. Λογικά θα βοηθήσει σημαντικά και ο Σουηδός στόπερ Μάρκους Ντάνιελσον, που κατάκτησε το πρωτάθλημα στην χώρα του με την Τζουργκάρντεν. Τις τελευταίες ώρες βγήκαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Μάρεκ Χάμσικ (28/2) κάνει τα αδύνατα – δυνατά για να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ιταλία.

Προετοιμασία: Έδωσε δυνατά φιλικά, υπέστη ήττες από Όρενμπουργκ (1-0), Κρίλια (7-0) και Ούφα (4-1), ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την νεοφώτιστη Κινγκντάο.

Εκτίμηση: Δεν τίθεται θέμα αν θα περάσει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Είναι η μοναδική ομάδα που θα μπορεί να παίξει στο «σπίτι» της, ενώ είχε όλο τον χρόνο στην διάθεση του ο Μπενίτεθ για να δουλέψει. Θεωρούμε ότι θα τερματίσει κοντά στην εξάδα.

Τσονγκίνγκ Λιφάν

Τι έκανε πέρυσι: Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν στην πεντάδα, αλλά στο τέλος δεν άντεξε αναμενόμενα σε αυτούς τους ρυθμούς και «έσκασε». Έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας ότι δεν εκμεταλλεύτηκε όσο θα μπορούσε το «σπίτι» της (5-5-5).

Προπονητής: Η αλήθεια είναι ότι ο Τζόρντι Κρόιφ έκανε καλή δουλειά στον 1.5 χρόνο που ήταν στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο προτίμησε να αποχωρήσει και να συνεχίσει στην εθνική του Ισημερινού. Στην θέση του ανέλαβε ο Νοτιοκορεάτης Τσανγκ Γοέ – Ργιονγκ, που έχει περάσει παλαιότερα από τον σύλλογο. Είναι αρκετά εργατικός και πιθανότατα δεν θα επηρεαστεί από την αλλαγή προπονητή.

Μεταγραφές: Δεν υπήρξαν σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ. Προχώρησε στην μεταγραφή του Βραζιλιάνου φορ και άλλοτε καλύτερου ανερχόμενου παίκτη της χώρας του, Μαρτσέλο Σιρίνο. Μπορεί να βοηθήσει αρκετά σε αυτό το επίπεδο.

Προετοιμασία: Προβλημάτισε κυρίως με την ήττα 1-0 από την Γκουιζού, η οποία αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω. Στο τελευταίο φιλικό έχασε 2-0 από την ανώτερη Γιανγκσού, ενώ κέρδισε 1-0 την προβληματική Χενάν.

Εκτίμηση: Θεωρούμε ότι δεν θα κινδυνέψει. Θα στηριχθεί στο ίδιο ρόστερ σε σχέση με πέρυσι, ενώ θα βοηθήσει και ο επιθετικός Σιρίνο. Στον πάγκο δεν τίθεται θέμα αν υπάρχει ηρεμία, καθώς ο Τσανγκ Γόε – Ργιονγκ είναι χαμηλών τόνων και εργατικός.

Χεμπέι

Τι έκανε πέρυσι: Άλλη μία σεζόν «πεταμένη» για την Χεμπέι. Προ τετραετίας έκανε μεγάλες επενδύσεις με στόχο να μπει μέσα στις μεγάλες δυνάμεις της χώρας, ωστόσο απογοήτευσε εκ νέου και τελικά τερμάτισε στην 11η θέση. Σε κάποιο σημείο της σεζόν κιόλας κινδύνεψε με υποβιβασμό. Ούτε στο Κύπελλο έκανε κάτι καλό.

Προπονητής: Από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι… έχει τον πλέον τον Ξιε Φενγκ. Ο Κινέζος τεχνικός ανέλαβε τον προηγούμενο Μάιο μετά την απόλυση του Ουαλού Κρις Κόλεμαν και σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Έχει περάσει στο παρελθόν από την Γκουάν, ωστόσο χωρίς να κάνει την διαφορά.

Μεταγραφές: Έκανε το «μπαμ» με την απόκτηση του Ρικάρντο Γκουλάρτ από την Γκουανγκζού Εβεργκράντε. Γενικά καλές μεταγραφές και θεωρητικά βγαίνει ενισχυμένη. Ξεχωρίζουν ο εξτρέμ Παουλίνιο (28/6 πέρυσι με Πορτιμονένσε), ο φορ Τουράι (29/15 με Τζουγκάρντεν) και ο αμυντικός Μεμίσεβιτς (11/0 φέτος με Γκρόνιγκεν). Ως μεταγραφή λογίζεται και ο βετεράνος τερματοφύλακας και αρχηγός, Γιανγκ Τσενγκ, που έχασε όλη την περσινή χρονιά λόγω τραυματισμού Αποχώρησαν ο εξτρέμ Φερναντίνιο (10/2 πέρυσι), ο σταρ Λαβέτσι (74/35) και Χαβιέρ Μασκεράνο (53/0).

Προετοιμασία: Προβλημάτισε αρκετά στα τελευταία φιλικά που έδωσε. Προ λίγvων ημερών διασύρθηκε χάνοντας 4-0 από την Γκουανγκζού ΡΦ, ενώ η ήττα 1-0 από την Εβεργκράντε μοιάζει πολύ «φτωχή» για να περιγράψει την εικόνα της.

Εκτίμηση: Με την απόκτηση του Ρικάρντο Γκουλάρτ ανέβηκε επίπεδο. Είναι τέτοια η ποιότητά του, που πριν πάει στην Κίνα τον ήθελαν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Γενικά έκανε καλές προσθήκες και θεωρούμε ότι μπορεί τουλάχιστον να περάσει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Γκουανγκζού ΡΦ

Τι έκανε πέρυσι: Πλήρης απογοήτευση για την κατάληξη της περσινής σεζόν. Δεν έπαιξε άσχημο ποδόσφαιρο, αντιθέτως είχε μία από τις καλύτερες επιθέσεις, ωστόσο ανασταλτικά διαχρονικά δεν έχει βρει λύσεις και είναι αυτό που κόστισε. Στο Κύπελλο δεν τα κατάφερε να αποκλείστηκε στους «32» από ομάδα Γ’ κατηγορίας.

Προπονητής: Αποτέλεσε παρελθόν μετά από 4.5 χρόνια ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς. Πιστώνεται το ότι έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο, ωστόσο πέρα από αυτό δεν κατάφερε να κερδίσει έστω μια ούτε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην θέση του ανέλαβε ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχοστ, που μέχρι πρόπερσι ήταν στην Φέγενορντ και έκανε καλή δουλειά.

Μεταγραφές: Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως στο ρόστερ και θα δούμε την ίδια ομάδα. Επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Τιαντζίν Τιανχάι ο μεσοεπιθετικός Ρενατίνιο (19/8) και μπορεί να βοηθήσει. Αποτελεί μεγάλη επιτυχία ότι κράτησε στις τάξεις της τον Εράν Ζάχαβι (99/87), καθώς υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες και ο ίδιος κάποια στιγμή σκέφτηκε να επιστρέψει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Προετοιμασία: Έδειξε πανέτοιμη στο τελευταίο της φιλικό κερδίζοντας 4-0 την Χεμπέι. Τα πήγε εξαιρετικά και σε δύο ματς κόντρα στην Γκουανγκζού Εβεργκράντε, όπου στο πρώτο κέρδισε 3-0 και στο δεύτερο αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1.

Εκτίμηση: Πληρώνει στην ουσία τις περσινές «αμαρτίες» καθώς έχει πέσει σε πολύ δύσκολο όμιλο και κάθε απώλεια θα είναι καθοριστική. Ο Φαν Μπρόνκχοστ, όμως, δείχνει να την έχει ανεβάσει επίπεδο και στα θετικά ότι δεν έχασε κανέναν παίκτη. Αν περάσει στην επόμενη φάση έχει πολλές πιθανότητες για την τετράδα.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Σανγκάη Σενχούα

Τι έκανε πέρυσι: Πραγματοποίησε μακράν την χειρότερη πορεία στην ιστορία της. Σε πολλές περιπτώσεις κινδύνεψε ακόμα και με υποβιβασμό, ωστόσο στο τέλος έδειξε χαρακτήρα κλείνοντας με την κατάκτηση του Κυπέλλου και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προπονητής: Ο Τσόι Κανγκ – Χι ανέλαβε στα μέσα της περσινής σεζόν στην θέση του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες και είναι ο άνθρωπος που την έβαλε στον ίσιο δρόμο και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Έχοντας φτάσει δύο φορές στην κορυφή της Ασίας με την Τζέονμπουκ καταλαβαίνει κανείς ότι η παρουσία του και μόνο αποτελεί εγγύηση.

Μεταγραφές: Σίγουρα «πονάει» η παραχώρηση του Ιγκάλο (17/10 πέρυσι) στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο αυτή είναι και η μοναδική αξιοσημείωτη αποχώρηση. Για ακόμα μία χρονιά προχώρησε σε αποκτήσεις βετεράνων γηγενών από την Γκουανγκζού Εβεργκράντε. Για τα δεδομένα της θωράκισε την άμυνα με τον άλλοτε βασικό διεθνή τερματοφύλακα Ζενγκ Τσενγκ και τον στόπερ Φενγκ Ξιαοτίνγκ. Θα βοηθήσει και ο φορ Ξου, ενώ η σημαντικότερη μεταγραφή ήταν αυτή του μέσου Γιου Χαντσάο. Γενικά πήρε τέσσερις παίκτες από τους πρωταθλητές και έχει τον μεγαλύτερο μ.ο. ηλικίας του πρωταθλήματος.

Προετοιμασία: Σε φιλικό που έδωσε με την εθνική Κίνας έχασε 4-0, ενώ πέτυχε κάποιες νίκες απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Στο σημαντικότερο από όλα κέρδισε 2-1 την Κινγκντάο. Γενικά έδειξε να μην έχει θέματα στο σκοράρισμα, αλλά γενικά χρειάζεται βελτίωση.

Εκτίμηση: Είναι σε πάρα πολύ δύσκολο όμιλο και θα δώσει μεγάλη μάχη για την πρόκριση στις οχτώ καλύτερες ομάδες. Είναι στις δυνατότητές της να περάσει στην επόμενη φάση, αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρή.

Σενζέν

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε αρκετά καλά στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία, εντούτοις στο τελευταίο 1/3 του πρωταθλήματος έμεινε από δυνάμεις και θεωρητικά έπρεπε να αποχαιρετήσει την κατηγορία. Σώθηκε όμως από την διάλυση της Τιαντζίν Τιανχάι λόγω οικονομικών προβλημάτων κι έτσι πήρε την θέση της.

Προπονητής: Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι ανέλαβε στην από περίπου ένα χρόνο στην θέση του Χουάν Ραμόν Κλάρο, εντούτοις δεν έχει να δείξει απολύτως τίποτα. Καμία βελτίωση και ο ίδιος έσωσε την θέση του από καθαρή σπόντα. Πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν σε περίπτωση άσχημου ξεκινήματος.

Μεταγραφές: Πραγματοποίησε πολλές και εξαιρετικές μεταγραφές για τα δεδομένα της. Κάλυψε τις τρύπες στην θέση του τερματοφύλακα και την άμυνα, ενώ στην επίθεση ξεχωρίζει η απόκτηση του βετεράνου επιθετικού Γκάο Λιν από την Εβεργκράντε (259/93). Στηρίζει πολλά στον χώρο της μεσαίας γραμμής στον Ντζεμαϊλί (11/1 φέτος με Μπολόνια). Στην Μπενφίκα παραχωρήθηκε ως δανεικός ο φορ Σόουζα (10/3 πέρυσι), στην θέση του ήρθε ο Τιεβί (21/7 φέτος με Μαλάτιασπορ).

Προετοιμασία: Έφερε προβληματισμό το 1-1 με την Ταϊζού που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία, ενώ σε ένα από τα πιο δυνατά φιλικά έχασε με 2-1 από την Γουχάν Ζαλ. Κόντρα στην Γκουανγκζού Εβεργκράντε το πάλεψε, αλλά ούτε εκεί απέφυγε την ήττα 3-2.

Εκτίμηση: Ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες σε όλες τις γραμμές και δύσκολα θα παρουσιαστεί χειρότερη. Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας το αν θα βρει χημεία ο Ντοναντόνι, ωστόσο θεωρούμε ότι τελικά θα καταφέρει να σωθεί.

Κινγκντάο

Τι έκανε πέρυσι: Μπορεί να μετράει μόλις εφτά χρόνια ζωής η Κινγκντάο, ωστόσο δημιουργήθηκε με στόχο την Σούπερ Λιγκ. Το πάλεψε αρκετά την τελευταία τετραετία στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και τελικά πέρυσι κατάφερε να πάρει τον τίτλο και την απευθείας άνοδο με απολογισμό 17-6-7.

Προπονητής: Ο Χουάνμα Λίλο ο οποίος την οδήγησε στην Σούπερ Λιγκ αποτελεί παρελθόν. Ήταν πολύ να αρνηθεί την πρόταση του Πεπ Γκουαρντιόλα για να πάρει την θέση του Μίκαελ Αρτέτα και να μπει στο τεχνικό τιμ της Σίτι. Για την ώρα θα πορευτεί με την υπηρεσιακό Βίνγιαλς, που και πέρυσι είχε αναλάβει για λίγο διάστημα τον ίδιο ρόλο.

Μεταγραφές: Προτίμησε να αφήσει ελεύθερο τον Γιάγια Τουρέ (14/2), που είχε αποκτηθεί στον δεύτερο γύρο και βοήθησε σημαντικά στην επίτευξη της ανόδου. Τέλος και ο Ρικάρντο Βαζ Τε (6/2). Αυτές ήταν και οι μοναδικές αποχωρήσεις. Ενισχύθηκε με τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού Γιάγκος Βούκοβιτς και τον μέσο Τζόσεφ Μινάλα από την Λάτσιο. Περιμένει πολλά από τον Γάλλο εξτρέμ Ρομάν Αλεσαντρίνι. Έκανε και κάποιες καλές προσθήκες με γηγενείς.

Εκτίμηση: Θα βασιστεί κυρίως στο ρόστερ της περσινής σεζόν, αλλά και αν της βγει κάποιος από τους ξένους. Ακόμα και έτσι όμως δεν έχει την ποιότητα για να είναι ανταγωνιστική σε αυτό το επίπεδο. Θεωρούμε ότι είναι από τα μεγάλα φαβορί για να αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σιγιαζουάνγκ

Τι έκανε πέρυσι: Δεν ήταν από τα φαβορί για την επάνοδο της στην Σούπερ Λιγκ μετά από μία τριετία, εντούτοις στο κρισιμότερο σημείο έδειξε χαρακτήρα με τέσσερις διαδοχικές νίκες. Την τελευταία αγωνιστική εκμεταλλεύτηκε την «αυτοκτονία» της Γκουιζού και πήρε την δεύτερη θέση.

Προπονητής: Ο Ιρανός Ασφίν Γκοτμπί ανέλαβε στην μέση της χρονιάς στην θέση του Γιασέν Πετρόφ και πιστώνεται το μερίδιο της επιτυχίας. Η διοίκηση τον είχε απολύσει τον Νοέμβριο του 2018 μετά την αποτυχία με την έκτη θέση, αλλά δικαιώθηκε τελικά για την επιστροφή του.

Μεταγραφές: Έκανε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και αποχώρησαν αρκετοί γηγενείς. Από τους ξένους ξεχωρίζει αυτή του Μαρτσέλο Μορένο (12/7 πέρυσι), που έφυγε για την Κρουζέιρο. Σε γενικές γραμμές θα στηριχθεί στο ίδιο ρόστερ με εξαίρεση τον στόπερ Σουνζού, τον φορ Μαριτού και τον Βραζιλιάνο μέσο Ρόμουλο.

Προετοιμασία: Γνώρισε την ήττα 3-0 από την Χενάν, εντούτοις στην συνέχεια παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη και κέρδισε 3-1 την Ρένχε Πεκίνου, που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία. Στον τελευταίο αγώνα έκανε σπουδαία εμφάνιση και έδειξε πανέτοιμη για την πρεμιέρα συντρίβοντας 4-1 την Σάντονγκ.

Εκτίμηση: Μαζί με την Κινγκντάο είναι από τα μεγάλα φαβορί για να αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Ρεαλιστικά θα προσπαθήσει να αποφύγει την τελευταία θέση, αλλά φαίνεται ότι θα παλέψει μέχρι τέλους σε όλα τα παιχνίδια της.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ