foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Μεξικό, Apertura: Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 21 Ιουλ 2020 14:21
Μεξικό-Apertura-Preview-2020-21.jpg

Η Liga MX του Μεξικού διακόπηκε οριστικά τον Μάρτιο και δεν συνεχίστηκε η σεζόν στο Κλαουσούρα, οπότε είναι σαν να μην συνέβη ποτέ. Δεν βγήκε πρωταθλητής, δεν υποβιβάστηκε κανένας κι έτσι δεν υπήρξαν αντιδράσεις. Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Θα χωριστεί πάλι σε Απερτούρα και Κλαουσούρα, αλλά το Απερτούρα θα ονομαστεί «Guard1anes» προς τιμήν των γιατρών που δίνουν μάχη με την πανδημία. Η εν ενεργεία πρωταθλήτρια είναι η Μοντερέι, που κατέκτησε το Απερτούρα του 2019. Φέτος συμμετέχουν 18 ομάδες και όχι 19 όπως πέρσι. Η Μαζαλτάν είναι η «νεοφώτιστη», καθώς αγόρασε ουσιαστικά τη Μονάρκας, η οποία δεν υπάρχει πια. Σημαντικό ότι δεν υποβιβάζεται κανείς μέχρι και το 2023 (δεν έχει οριστικοποιηθεί). Εννοείται ότι αρχικά όλα τα ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Σύστημα διεξαγωγής

Ο πρωταθλητής θα βγει ξανά μέσω της Λιγκίγια (πλει οφ), μόνο που φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα μπουν απευθείας στη Λιγκίγια, ενώ οι ομάδες από την 5η έως τη 12η θέση θα δώσουν μάχη για να βρεθούν στη τελική φάση, μέσω νοκ άουτ ματς. Ουσιαστικά θα παίξουν προκριματικά για να μπουν στην 8άδα και προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο. Μπορεί να μην υποβιβάζεται κανείς, αλλά ο μέσος όρος της ειδικής βαθμολογίας θα ισχύει κανονικά, οπότε δεν θα υπάρχουν αδιάφορες ομάδες.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Τίγκρες, 2. Αμέρικα, 3. Μοντερέι, 4. Κρους Ασούλ, 5. Λεόν, 6. Σάντος Λαγκούνα, 7. Νεκάξα,

8. Τσίβας Γουαδαλαχάρα, 9. Κερέταρο, 10. Πατσούκα, 11. Τιχουάνα, 12. Πούμας,

13. Άτλας, 14. Ατλ. Σαν Λουίς, 15. Χουάρες, 16. Πουέμπλα, 17. Τολούκα, 18. Μαζαλτάν

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Φερνάντες Επιθετικός Τολούκα Τίγκρες
Ταβαλέρα Τερματοφύλακας Τολούκα Πούμας
Ιμπάρα Επιθετικός Αμέρικα Άτλας
Λαγιούδ Τερματοφύλακας Τιχουάνα Σάντος Λαγκούνα
Τζιλιότι Επιθετικός Τολούκα Λεόν

Οι ομάδες της Liga MX

Μοντερέι

Τι έκανε πέρσι: Ήταν η μοναδική τροπαιούχος της περασμένης σεζόν, καθώς υπήρξε η διακοπή στο Κλαουσούρα κι έτσι είναι η πρωταθλήτρια του περσινού Απερτούρα. Τον Δεκέμβρη που ολοκληρώθηκε εκείνο το τουρνουά, έφτασε στους τελικούς με την Αμέρικα και της πήρε το τρόπαιο στα πέναλτι μέσα στο «Αστέκα». Στο Κλαουσούρα παρουσιάστηκε κάκιστη και δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι μέχρι την διακοπή. Ήταν ουραγός της βαθμολογίας.

Προπονητής: Ο Αντόνιο Μοχάμεντ στηρίχθηκε από την διοίκηση, παρότι υπήρξαν έντονες φωνές για την απομάκρυνση του έπειτα από το τραγικό Κλαουσούρα, αλλά τον ήθελαν οι παίκτες και η διακοπή βοήθησε στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Υπάρχει πίστη ότι μπορεί να επαναφέρει τους «ραγιάδος» στη σωστή κατεύθυνση.

Έδρα: Estadio BBVA Bancomer (53.500)

Μεταγραφές: Ενισχύθηκε κάτω από τα δοκάρια με τον ερχομό του Γκονζάλες από τη Νεκάξα, με την οποία έκανε πολύ καλές σεζόν τα τελευταία δύο χρόνια. Ουσιαστικά επιστροφή είναι, μιας και ήταν κάτοικος Μοντερέι ξανά τη διετία 2016-2018. Ήρθε για αντικαταστάτης του Μπαραροβέρο που αποχώρησε. Πήρε δανεικό με οψιόν αγοράς τον αμυντικό Βέγκας από την Ματζαλάν. Σημαντικές οι απώλειες των Μπασάντα και Βαντζιόνι στην άμυνα.

Προετοιμασία: Με την κατάσταση στο Μεξικό να μην επιτρέπει πολλά πολλά, έδωσε ελάχιστα φιλικά και περισσότερο επικεντρώθηκε στις προπονήσεις. Πάντως, σε ένα καλό «ξεμούδιασμα», επικράτησε με το εμφατικό 6-0 της Μινερός.

Εκτίμηση: Σαφώς και θα παλέψει για τον τίτλο η Μοντερέι, με τους «ραγιάδος» του Μοχάμεντ να μην έχουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ τους, αλλά η λογική λέει ότι πρέπει να βρουν αντικαταστάτες στην άμυνα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Αμέρικα

Τι έκανε πέρσι: Είχε στόχο την κατάκτηση του τίτλου στο περασμένο τουρνουά, αλλά η πανδημία δεν την άφησε να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Η διακοπή την βρήκε στην 6η θέση της βαθμολογίας και έδειχνε να παίρνει τα πάνω της σταθερά. Στο Απερτούρα είχε χάσει τον τίτλο από τη Μοντερέι εντός έδρας στα πέναλτι. Βρέθηκε μια ανάσα από την κατάκτηση αλλά δεν τα κατάφερε.

Προπονητής: Παρότι αμφισβητήθηκε από μεγάλη μερίδα του κόσμου, ο Μιγκέλ Ερέρα παραμένει στην άκρη του πάγκου των «αετών», με μοναδικό στόχο να τους επαναφέρει στην κορυφή της μεξικανικής λίγκας. Ξέρει ότι αν δεν τα καταφέρει, δύσκολα θα συνεχίσει. Κρίνονται πολλά σε αυτό το τουρνουά.

Έδρα: Azteca (106.187). Τα τέσσερα πρώτα ματς θα τα δώσει στην έδρα της Πούμας, λόγω ανακαίνισης στο γήπεδο της.

Μεταγραφές: Δεν έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις ακόμα στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά το βέβαιο είναι ότι θα αναζητήσει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Ειδικά η άμυνά της έχει σημαντικά προβλήματα. Αδιάφοροι αυτοί που έφυγαν.

Προετοιμασία: Σαν φιλικά ήταν τα ματς μου έδωσε για το Copa pro Mexico, ένα μίνι τουρνουά που στην ουσία έγινε για να δουν πως κυλάνε τα πράγματα με τον κορωνοϊο και το πως προσαρμόζονται οι ομάδες. Η ίδια, πάντως, έδειξε ότι δεν είναι έτοιμη, καθώς μετά τη νίκη (2-0) επί της Τολούκα, έφερε ισοπαλία (0-0) με την Πούμας και ηττήθηκε από Κρους Ασούλ (4-1) και Τσίβας (4-3), με την άμυνά της να βγάζει πολλά προβλήματα.

Εκτίμηση: Σχεδόν πάντα η Αμέρικα είναι μέσα στα φαβορί και το θέλει πολύ το τρόπαιο, αλλά αν δεν βελτιωθεί στην άμυνα δύσκολα τα πράγματα γι' αυτή. Στη Λιγκίγια θα είναι πάντως.

Τίγκρες

Τι έκανε πέρσι: Έκανε πολύ καλό τουρνουά στο Απερτούρα και τερμάτισε στην 3η θέση στη κανονική διάρκεια. Μπήκε με πολλά όνειρα για τίτλο στη Λιγκίγια και ειδικά μετά τη νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της Κλαμπ Αμέρικα, όλα έδειχναν υπέρ της. Ωστόσο στη ρεβάνς στην έδρα της υπέστη βαριά ήττα με σκορ 2-4 και έμεινε εκτός συνέχειας. Μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος στο Κλαουσούρα έδειχνε ότι δεν πατάει καλά και βρισκόταν στην 7η θέση, έπειτα από μέτρια πορεία.

Προπονητής: Από το 2010 στην άκρη του πάγκου της Τίγκρες βρίσκεται ο Ρικάρντο Φερέτι και αποτελεί εγγύηση για επιστροφή στις επιτυχίες. Μάλιστα, επειδή την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι η ομάδα του, δείχνει αποφασισμένος φέτος να δώσει απαντήσεις. Έκανε και ο ίδιος λάθη πέρσι και το ξέρει.

Έδρα: San Nicolás de los Garza (42.000)

Μεταγραφές: Πήρε τους πιτσιρικάδες μεσοεπιθετικούς Καρδόνα (Άτλας) και Φερνάντες (Τολούκα), με τον Φερέτι να ετοιμάζει το αύριο. Πάντως, από τον δεύτερο περιμένουν πολλά και άμεσα. Έμειναν οι περισσότερες παλιές… καραβάνες στο ρόστερ, στο οποίο σημείο αναφοράς είναι φυσικά ο Ζινιάκ. Ο εξτρέμ Νταμ θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Προετοιμασία: Δεν έδειξε να είναι έτοιμη ακόμα η Τίγκρες, που θύμισε στο τουρνουά προετοιμασίας, πολλά από τα περσινά. Καλή στην άμυνα, αλλά στην επίθεση είχε θέματα. Μένει να φανεί πως θα ταιριάξει τους Ζινιάκ και Φερνάντες ο Φερέτι. Περιμένουν πολλά από αυτούς τους δύο.

Εκτίμηση: Η Τίγκρες διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, είναι δυνατή και διεκδικεί σταθερά τον τίτλο σε κάθε τουρνουά. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και τώρα. Μπορεί να το σηκώσει, αν βρει λύσεις για να σκοράρει εύκολα όπως μας έχει συνηθίσει.

Γουαδαλαχάρα

Τι έκανε πέρσι: Ξεκίνησε άσχημα το τουρνουά και ήταν με το άγχος της παραμονής, αλλά με ντεμαράζ νικών πήρε ανάσα και είχε πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την 8άδα της βαθμολογίας. Στα θετικά ότι δεν υποβιβάζεται κανένας φέτος και θα στοχεύσει στο να επανέλθει στις πρώτες θέσεις και να διεκδικήσει τίτλους.

Προπονητής: Ο Λουίς Φερνάντο Τένα ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την επιλογή του να προκαλεί δυσφορία στον κόσμο της ομάδας, αλλά όσο περνούσε ο καιρός και η Τσίβας έστρωνε αγωνιστικά, στηριζόταν ολοένα και περισσότερο. Αναμένουν περισσότερα φέτος όμως, τόσο ο κόσμος, όσο και η διοίκηση της ομάδας.

Έδρα: Zapopan (46.609)

Μεταγραφές: Δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε δυνατές προσθήκες, αν και είναι σε συζητήσεις με πιθανούς στόχους. Το σίγουρο είναι ότι θα ενισχυθεί. Μοναδική μεταγραφή είναι αυτή του επιθετικού Ζάλντιβαρ από την Πουέμπλα, παίκτης που της ανήκε στο παρελθόν. Δεν έχασε κάποιο βασικό της στέλεχος.

Προετοιμασία: Έβγαλε καλή εικόνα στο μίνι τουρνουά προετοιμασίας και δείχνει ότι είναι στον σωστό δρόμο. Έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά εκεί έχασε το τρόπαιο από τη Κρους Ασούλ. Το γεγονός ότι δεν έχει αλλάξει ο βασικός «κορμός» της φαίνεται πως αποδίδει, μιας και δεν χρειάζεται χρόνο για να ετοιμαστεί.

Εκτίμηση: Δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο η Τσίβας, έχει ίδιο προπονητή, ίδιο «κορμό» και μόνο καλύτερα μπορεί να πάει. Αν ενισχυθεί κιόλας, τότε θα μπει γερά στην διεκδίκηση του τίτλου. Αναμένεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Πούμας

Τι έκανε πέρσι: Μέτρια η πορεία της στο Κλαουσούρα στις 18 αγωνιστικές που παίχτηκαν, θα περίμενε κανείς να είναι καλύτερη, μιας και είχε ανέβει ο πήχης. Τα εκτός έδρας παιχνίδια της στοίχισαν πολύ και ότι καλό έκανε, ήταν στην έδρα της. Μόνιμη η γκρίνια πλέον στον κόσμο της, που έχει να πανηγυρίσει τίτλο εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.

Προπονητής: Ο γνωστός μας από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, Μίτσελ, παραμένει στον πάγκο της Πούμας, αλλά ξέρει και ο ίδιος ότι πλέον δεν έχει πολλά περιθώρια για αποτυχίες.

Έδρα: Ciudad de México (72.449)

Μεταγραφές: Ενισχύθηκε σημαντικά κάτω από τα δοκάρια με τον πορτιέρε Ταβαλέρα από την Τολούκα, ο οποίος έρχεται από γεμάτες σεζόν και θα προσθέσει πολύτιμη εμπειρία. Χρειάζεται πάντως κι άλλες προσθήκες, καθώς έχασε και βασικούς παίκτες. Γενικά το ρόστερ της χρειάζεται ανανέωση.

Προετοιμασία: Κακή η εικόνα της στο μίνι τουρνουά που έγινε πριν από την έναρξη της σεζόν, έβγαλε πολλά προβλήματα στην επίθεση, καθώς σκόραρε μόλις μια φορά σε τρία ματς, ενώ η άμυνά της δεν πατάει καλά. Έχει πολύ δουλειά μπροστά του ο Μίτσελ.

Εκτίμηση: Σταθερά στη μετριότητα κινείται η Πούμας, άπαντες περιμένουν σε κάθε τουρνουά κάτι καλύτερο και πάντα μένει στα λίγα. Υπάρχουν και οικονομικά προβλήματα που κάνουν πιο δύσκολο το θέμα των μεταγραφών. Θα μπει λογικά στη Λιγκίγια, αλλά δεν είναι για πολλά.

Κρους Ασούλ

Τι έκανε πέρσι: Ξεκίνησε με προσδοκίες το τουρνουά, αλλά έκανε κακό ξεκίνημα και έχασε σημαντικό έδαφος. Όσο περνούσαν οι αγωνιστικές έστρωνε και πλησίασε την 8άδα, αλλά σαφώς δεν μπορούσε να είναι ικανοποιημένη. Θέλει να πάει παραπάνω τη σεζόν που έρχεται, μιας και διαθέτει ικανό ρόστερ. Δεν χωράει ξανά αποτυχία, με τον κόσμο της να είναι απαιτητικός και δίχως υπομονή.

Προπονητής: Παραμένει ο Σιμπόλδι στην άκρη του πάγκου, αλλά ξέρει ότι δεν έχει περιθώρια σε αυτό το τουρνουά. Πρέπει επιτέλους η «μακίνα» να βγει από την μετριότητα και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Έδρα: Ciudad de México (106.187). Τα τέσσερα πρώτα ματς θα τα δώσει στην έδρα της Πούμας, λόγω ανακαίνισης στο γήπεδο της

Μεταγραφές: Πήρε τον καλό χαφ Ριβέρο από την Τιχουάνα και πρόσθεσε μια καλή λύση στα χαφ της. Λογικά θα γίνουν κι άλλες κινήσεις στην πορεία, αν θέλει να αλλάξει το στάτους της.

Προετοιμασία: Καλή η εικόνα της στο μίνι τουρνουά που έγινε πριν την έναρξη, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό και πήρε το τρόπαιο απέναντι στην Τσίβας. Γενικά είναι ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα. Παίζει ρόλο που έχει διατηρήσει τον βασικό «κορμό» της.

Εκτίμηση: Θέλει το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν η Κρους Ασούλ και τα πρώτα δείγματα είναι καλά. Αναμένεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αρκεί να μην βγάλει πάλι τα γνωστά κόμπλεξ της.

Λεόν

Τι έκανε πέρσι: Εξαιρετική η εικόνα της σε ένα ακόμα τουρνουά, όσο τέλος πάντων διήρκεσε αυτό, με την διακοπή να την βρίσκει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Έπαιξε ξανά πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο, είχε βλέψεις ακόμα και για τίτλο, αλλά υπολόγιζε δίχως τον covid.

Προπονητής: Εννοείται ότι παραμένει στην άκρη του πάγκου ο κόουτς Αμπρίζ που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα και έχει αναμορφώσει τη Λεόν από τον Σεπτέμβρη του 2018 που ανέλαβε.

Έδρα: Nou Camp (33.943)

Μεταγραφές: Δεν έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της, θα κινηθεί για προσθήκες, πάντως, καθώς θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος και να διεκδικήσει τον τίτλο. Σημαντική η ενίσχυση της επίθεσης της με τον Τζιλιότι, ο οποίος θα της δώσει πολύτιμες λύσεις.

Προετοιμασία: Δεν έδωσε πολλά φιλικά προετοιμασίας, το ότι διατήρησε τον βασικό «κορμό» της θα της δώσει και πάλι ομοιογένεια. Δεν αλλάζει με τίποτα το φουλ επιθετικό στυλ της.

Εκτίμηση: Σταθερά καλή στα τελευταία τουρνουά η Λεόν, στοχεύει σε κάτι δυνατό σε αυτό που ξεκινάει και θέλει πολύ να διεκδικήσει τον τίτλο. Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και μπορεί να δικαιωθεί.

Σάντος Λαγκούνα

Τι έκανε πέρσι: Κρίμα για την προσπάθεια και για την μπάλα που έπαιξε, καθώς η πανδημία της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο. Θα μπορούσε να το κάνει, ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο περασμένο Κλαουσούρα και ο πήχης είχε ανέβει πολύ ψηλά και με το δίκιο της.

Προπονητής: Ο κόουτς Αλμάδα παραμένει στην άκρη του πάγκου και πολύ καλά κάνει με την μπάλα που έχει παίξει στον ένα χρόνο και κάτι που βρίσκεται στο τιμόνι της Σάντος Λαγκούνα.

Έδρα: Nuevo Corona (28.914)

Μεταγραφές: Πήρε τον αμυντικό Γκοβέα και τον χαφ Μπαλντά από την Άτλας και τον πορτιέρε Λαγιούδ από την Τιχουάνα. Καλές κινήσεις μέχρι στιγμής. Δεν έχασε κάποιο βασικό της στέλεχος.

Προετοιμασία: Δεν πρόλαβε να δώσει πολλά φιλικά με την κατάσταση που επικρατεί, αλλά λογικά δεν θα έχει πρόβλημα ομοιογένειας, μιας και το ρόστερ της δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα.

Εκτίμηση: Αναμένεται και πάλι πολύ δυνατή η Σάντος Λαγκούνα, καθώς δεν έχει αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ της και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα διεκδικήσει τον τίτλο που δεν μπόρεσε στο περασμένο Κλαουσούρα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Πατσούκα

Τι έκανε πέρσι: Θετική ήταν η πορεία της μέχρι την διακοπή, καθώς παρά το μέτριο ξεκίνημα της, πήρε τα πάνω της στην πορεία και κατάφερε να φτάσει μια ανάσα από την 8άδα και την Λιγκίγια, για την οποία θα πάλευε.

Προπονητής: Ο 37χρονος Πεθολάνο ανέλαβε τον περασμένο Νοέμβρη, αμφισβητήθηκε στην αρχή, αλλά όσο περνούσαν οι αγωνιστικές ανέβαζε ταχύτητα και άρχισε να βγάζει καλή εικόνα στο γήπεδο. Παραμένει στο «τιμόνι» των «τούζος».

Έδρα: Hidalgo (30.000)

Μεταγραφές: Πήρε τον άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού Πάρντο από την Τολούκα, ενώ επέστρεψε ο επιθετικός Σόσα, που έκανε πολύ καλή σεζόν με τη Λεόν. Σημαντική η ενίσχυση στην επίθεση. Έχασε βέβαια τον φορ Χάρα που πήγε στο MLS, κάτι που ήταν γνωστό από το χειμώνα. Αναμένονται κι άλλες κινήσεις.

Προετοιμασία: Δεν έδωσε ιδιαίτερα φιλικά οπότε υπάρχει ένα ερωτηματικό για την κατάστασή της. Μένει να δούμε πως θα δουλέψει η επιθετική της γραμμή, χωρίς τον Χάρα που ήταν σημείο αναφοράς.

Εκτίμηση: Θα παλέψει ξανά για την είσοδο στη Λιγκίγια και μπορεί να τα καταφέρει. Το θέμα είναι να βρει διάρκεια στην απόδοση της.

Τιχουάνα

Τι έκανε πέρσι: Μέτρια η περσινή σεζόν της, δεν κατάφερε κάτι το σημαντικό, ενώ στο Κλαουσούρα που διακόπηκε, ήταν στην 11η θέση της βαθμολογίας και πάλευε για την 8άδα. Μπορούσε να μπει σε αυτή, αλλά και πάλι ήταν πολλά τα σκαμπανεβάσματα της στην απόδοση της.

Προπονητής: Ο κόουτς Παρέχα αποτέλεσε παρελθόν, μιας και δεν έπεισε με το έργο του. Νέος προπονητής είναι ο Γκέδε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μονάρκας, η οποία διαλύθηκε. Είχε δείξει καλό έργο όσο έκατσε εκεί και μπορεί να πετύχει και στη Τιχουάνα, με τις απαιτήσεις να είναι αυξημένες.

Έδρα: Caliente (29.333)

Μεταγραφές: Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ της, έγινε ξεσκαρτάρισμα και δείχνει ενισχυμένη μέχρι τώρα. Πήρε την… μισή ομάδα της Κερέταρο και ξεχωρίζει η επιστροφή του Ναχουελπάν. Έχουν φιλικές σχέσεις, καθώς ανήκουν ουσιαστικά στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο παρότι άλλαξε το καταστατικό της. Γέμισε το ρόστερ της και έχει λύσεις πλέον. Ο πορτιέρε Λαγιούδ πήγε στη Λεόν και αποτελεί σημαντική απώλεια.

Προετοιμασία: Πιο πολύ σε προπονήσεις επικεντρώθηκε ο Γκέδε για να μάθει την ομάδα του και να μπορέσει να «μοντάρει» το ρόστερ. Η λογική λέει ότι θα χρειαστεί χρόνο για να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, κάτι που είναι απόλυτα λογικό.

Εκτίμηση: Με τον Γκέδε στον πάγκο αναμένεται πιο επιθετική και ειδικά από τη στιγμή που πλέον υπάρχουν λύσεις στο ρόστερ. Στηρίζεται παραδοσιακά στην έδρα της, αλλά φέτος είναι η ευκαιρία της να δείξει ότι μπορεί και μακριά από αυτή. Αν μονταριστεί γρήγορα, η 8άδα δείχνει σχετικά εύκολη.

Νεκάξα

Τι έκανε πέρσι: Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και η διακοπή την βρήκε στην 5η θέση της βαθμολογίας στην ισοβαθμία με την Κερέταρο. Παρότι έγιναν ανακατατάξεις στο ρόστερ της και άλλαξε και προπονητή τον Δεκέμβρη, παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική και επιθετική στο Κλαουσούρα, όσο κράτησε αυτό.

Προπονητής: Ο Σόσα ανέλαβε τον Δεκέμβρη και είχε δύσκολο έργο, καθώς έγιναν αρκετές ανακατατάξεις στην ομάδα, αλλά μάλλον του έγινε πιο εύκολη η δουλειά. Κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να παρουσιάσει μια πολύ επιθετική ομάδα, που έπαιρνε και αποτελέσματα.

Έδρα: Victoria de Aguascalientes (25.500)

Μεταγραφές: Πήρε τον επιθετικό Πασερίνι από την Παλεστίνο που έκανε πολύ καλή σεζόν. Στην άμυνα ενισχύθηκε με τον Μπιλμπάο από τη Σαν Λουίς, ενώ καλή είναι η προσθήκη του έμπειρου φορ Μπαραγκάν από την Πούμας. Ενισχυμένη δείχνει σε πρώτη φάση, μιας και ο βασικός «κορμός» της διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Προετοιμασία: Δεν πρόλαβε να παίξει φιλικά, μιας και η κατάσταση είναι δύσκολη ακόμα, ενώ αυτό με την Άτλας που ήταν προγραμματισμένο αναβλήθηκε, καθώς είχε αρκετά κρούσματα.

Εκτίμηση: Αναμένεται και πάλι δυνατή η Νεκάξα, η οποία έχει προσθέσει βάθος στο ρόστερ της και μπορεί να βρεθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Μπορεί να γίνει η ευχάριστη έκπληξη και να μπει «σφήνα» στους… μεγάλους.

Άτλας

Τι έκανε πέρσι: «Λίγη» σε ένα ακόμα τουρνουά, δεν μπόρεσε να διακριθεί κι έτσι έμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας. Έδινε μάχη για την παραμονή, αλλά το καλό γι' αυτή είναι ότι δεν θα υποβιβαστεί κανένας κι έτσι δίχως άγχος μπορεί σε αυτό το τουρνουά να κοιτάξει για παραπάνω.

Προπονητής: Ο Πουέντε ανέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο με σκοπό να σώσει την Άτλας, αλλά έτσι όπως έγινε η κατάσταση, ευνοήθηκε. Φέτος θα κριθεί πολύ πιο αυστηρά, καθώς δίχως τον… βραχνά του υποβιβασμού, θα ζητηθεί το κάτι παραπάνω.

Έδρα: Jalisco (56.713)

Μεταγραφές: Πήρε τον έμπειρο χαφ Μαλκόρα από την Πούμας και πρόσθεσε ένα καλό «γρανάζι» στα χαφ της. Καλή κίνηση και με τον εξτρέμ Ιμπάρα από την Αμέρικα. Δίχως σημαντικές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της πάντως. Θα προσπαθήσει να κάνει κι άλλες κινήσεις.

Προετοιμασία: Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα από την εικόνα της στο τουρνουά προετοιμασίας, όπου ηττήθηκε αρχικά από τη μισητή Τσίβας, μετά επικράτησε της Ματζαλάν με 1-0 κι έφερε 2-2 κόντρα στην Τίγκρες. Γενικά δείχνει να είναι σε καλή βάση.

Εκτίμηση: Ίσως το γεγονός ότι δεν θα έχει το άγχος της παραμονής, μπορεί να την απελευθερώσει και να φύγει από τη… μιζέρια. Ομάδα ερωτηματικό, που θα παλέψει για τη Λιγκίγια.

Κερέταρο

Τι έκανε πέρσι: Έπαιξε πολύ καλά στο Κλαουσούρα, όσο διήρκεσε αυτό, αλλά η πανδημία της έκοψε την φόρα, καθώς είχε βλέψεις να διεκδικήσει τον τίτλο. Δικαίως, μιας κι έβγαζε πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο.

Προπονητής: Παρότι έκανε καλές εμφανίσεις στο Κλαουσούρα, ο κόουτς Βούσετιτς αποτέλεσε παρελθόν και στη θέση του ήρθε ο 35χρονος Ντιέγκο, που δεν έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά η διοίκηση πήρε το ρίσκο.

Έδρα: La Corregidora (34.130)

Μεταγραφές: Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ της, έχασε σημαντικούς παίκτες οι οποίοι επέστρεψαν στη Τιχουάνα. Δεν αντικαταστάθηκαν επάξια και η χρονιά αναμένεται δύσκολη. Τουλάχιστον επέστρεψε ο επιθετικός Σαπουλβέδα, που μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση.

Προετοιμασία: Δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα από το τι θα δούμε από την Κερέταρο, η οποία επικράτησε 4-1 της Τολούκα σε δυνατό φιλικό. Κρατάμε επιφυλάξεις, πάντως και μπαίνει στα... ερωτηματικά κι αυτή.

Εκτίμηση: Η Κερέταρο έχει αποδυναμωμένο ρόστερ, νέο προπονητή δίχως μεγάλη εμπειρία και πολλά ερωτηματικά. Δεν έχει το άγχος της παραμονής και θα παλέψει για τη Λιγκίγια. Υπομονή να την δούμε στα πρώτα παιχνίδια.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Τολούκα

Τι έκανε πέρσι: Λίγα πράγματα από την Τολούκα στο περασμένο Κλαουσούρα, όπου η διακοπή την βρήκε μόλις στην 17η θέση της βαθμολογίας. Από το κακό στο χειρότερο πάει από τουρνουά σε τουρνουά και τα πράγματα αναμένονται πιο δύσκολα στην πορεία.

Προπονητής: Συνεχίζει με το προπονητικό δίδυμο των Ροντρίγκες και Ντα Λα Τόρε, αλλά τα αποτελέσματα δεν δικαιώνουν την διοίκηση μέχρι στιγμής. Δεν αποκλείονται εξελίξεις.

Έδρα: Nemesio Díez (30.000)

Μεταγραφές: Έχασε βασικούς παίκτες στις μεταγραφές και ήδη υπάρχει αναβρασμός στους οπαδούς, για τις κινήσεις της διοίκησης. Δεν έχουν αντικατασταθεί επάξια και συνεχίζει να αποδυναμώνεται η Τολούκα.

Προετοιμασία: Μετά την ήττα με 4-1 από τη Κερέταρο σε φιλικό, υπήρξε ξεσηκωμός στα σόσιαλ μίντια από τον κόσμο της, με τους οπαδούς της να ζητάνε μεταγραφές. Δύσκολα τα πράγματα για την Τολούκα.

Εκτίμηση: Από το κακό στο χειρότερο πάει από τουρνουά σε τουρνουά η Τολούκα, η οποία χάνει και σημαντικούς παίκτες. Δεν αναμένεται να κάνει κάτι καλό φέτος και λογικά θα παλέψει για τη Λιγκίγια.

Ατλέτικο Σαν Λουίς

Τι έκανε πέρσι: Μέτρια η πορεία της στο Κλαουσούρα, δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω κι έμεινε στην 15η θέση της βαθμολογίας. Έβγαλε προβλήματα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Προπονητής: Ο κόουτς Βάσκες που ανέλαβε τον περασμένο Δεκέμβρη παραμένει στην άκρη του πάγκου και το δίκαιο είναι αυτό, διότι δεν γίνεται να κριθεί με μισό πρωτάθλημα. Φέτος όμως ξέρει και ο ίδιος ότι πρέπει να παρουσιάσει καλύτερη ομάδα.

Έδρα: Alfonso Lastras Ramírez (26.400)

Μεταγραφές: Πήρε τον επιθετικό Μπαρέρα από την Πούμας και πρόσθεσε εμπειρία στην επίθεσή της. Καλή κίνηση στην άμυνα με τον Νόγια από τη Νεκάξα. Στα χαφ ήρθε ο Λόπες από την Πατσούκα. Δεν άλλαξε το ρόστερ της ιδιαίτερα.

Προετοιμασία: Δεν έδωσε φιλικά παιχνίδια, πιο πολύ διπλά προπονητικού χαρακτήρα έπαιξε λόγω και της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα, αλλά πάνω κάτω ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Εκτίμηση: Θέλει να δείξει βελτίωση σε αυτό το τουρνουά η Ατλέτικο Σαν Λουίς, δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της και αναμένεται καλύτερη. Το θέμα είναι να το επιβεβαιώσει και στο χορτάρι. Θα παλέψει για τη Λιγκίγια.



Πουέμπλα

Τι έκανε πέρσι: Για μια ακόμα χρονιά κινήθηκε στη μετριότητα και πάλευε για την παραμονή της. Το θετικό για αυτή είναι ότι δεν υποβιβάζεται κανένας πλέον και δεν θα έχει τόσο μεγάλο άγχος ειδικά φέτος που ήταν στα… κόκκινα έτσι κι αλλιώς.

Προπονητής: Από τον περασμένο Αύγουστο στην άκρη του πάγκου είναι ο 50χρονος Ρεϊνόσο, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά την σεζόν που πέρασε. Φέτος με λιγότερο άγχος, καλείται να δείξει μια πολύ καλύτερη εκδοχή της Πουέμπλα.

Έδρα: Cuauhtémoc (51.726)

Μεταγραφές: Πήρε τους νεαρούς χαφ Ρέγες και Αγκιλάρ από την Άτλας και τον έμπειρο αμυντικό Κοράλ από την Κερέταρο. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοιες κινήσεις δεν ανεβαίνει επίπεδο. Δεν υπάρχουν και λεφτά όμως για κάτι περισσότερο. Δεν έγιναν ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ της.

Προετοιμασία: Δεν έδωσε ιδιαίτερα φιλικά προετοιμασίας και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα. Στα περσινά εκτός έδρας, πήγαινε συντηρητικά στα περισσότερα, προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα. Άλλοτε τα κατάφερνε και άλλοτε όχι. Φέτος με λιγότερο άγχος πρέπει να γίνει πιο τολμηρή.

Εκτίμηση: Δεν αναμένεται να μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα η Πουέμπλα. Το ρόστερ της είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων και απλά θα προσπαθήσει να βελτιώσει τον μέσο όρο της. Δεν είναι για κάτι παραπάνω.

 

Χουάρες

Τι έκανε πέρσι: Μετριότατη η σεζόν για τη Χουάρες, η οποία δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το αξιοσημείωτο στο Κλαουσούρα, όσο διήρκεσε αυτό και ήταν στις πολύ χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στα θετικά τουλάχιστον ότι δεν θα έχει το άγχος της παραμονής και ίσως παλέψει φέτος για κάτι καλύτερο.

Προπονητής: Ο κόουτς Καμπαγέρο παραμένει στην άκρη του πάγκου από τον Ιούλιο του 2018 και θέλει φέτος να μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω η ομάδα του. Ξέρει ότι δεν υπάρχει μεγάλη υπομονή.

Έδρα: Estadio Olímpico Benito Juárez (22.300)

Μεταγραφές: Η διοίκηση άκουσε τις επιθυμίες του κόουτς Καμπαγέρο και προχώρησε σε προσθήκες στο ρόστερ της. Δεν ενθουσιάζουν σε πρώτη φάση τα ονόματα, αλλά απέκτησε έξτρα λύσεις σε πολλές θέσεις. Έχασε και παίκτες βέβαια, αλλά σε πρώτη φάση το πρόσημο δείχνει να είναι θετικό.

Προετοιμασία: Δεν έβγαλε καλή εικόνα στην προετοιμασία και δείχνει να χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει ο κόουτς Καμπαγέρο να μοντάρει την ομάδα και να την φέρει στα επιθυμητά επίπεδα.

Εκτίμηση: Από τη στιγμή που δεν υπάρχει άγχος, θα προσπαθήσει να μπει στη Λιγκίγια και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί εκεί, αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαζαλτάν

Τι έκανε πέρσι: Είναι ουσιαστικά η Μονάρκας, καθώς πωλήθηκε σε ένα γκρουπ επιχειρηματιών από το Μαζαλτάν, εκεί όπου κουμάντο κάνουν τα καρτέλ. Μαζί με τις ευλογίες της κυβέρνησης της Σιναλόα, η Μαζαλτάν θα παίξει για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία, ενώ διαθέτει ολοκαίνουριο γήπεδο. Επειδή μπήκε… πολεμικά στη σεζόν, μιας και επικρίθηκε διότι διέλυσε τη Μονάρκας και ήδη έχει πολλούς εχθρούς.

Προπονητής: 0 47χρονος Παλένσια ανέλαβε λίγες εβδομάδες πριν τη Μαζαλτάν και είναι υπεύθυνος γι' αυτό το νέο πρότζεκτ. Έχει εμπειρία και κυρίως δεν έχει άγχος για την παραμονή.

Έδρα: Estadio de Futbol de Mazatlán (25.000)

Μεταγραφές: Λίγες οι κινήσεις στο ρόστερ της, έπρεπε να ενισχυθεί περαιτέρω και λογικά η διοίκηση θα κινηθεί για νέους στόχους. Δεν βγαίνει έτσι η χρονιά από την άποψη ότι δεν θα καταφέρει και πολλά πράγματα.

Προετοιμασία: Απογοήτευσε στο τουρνουά που έπαιξε και έδειξε ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι κάλο στη σεζόν. Το γεγονός ότι την περιμένουν σχεδόν όλοι στη… γωνία και δεν έχει κοινό, κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Εκτίμηση: Λογικά δεν θα καταφέρει κάτι στην παρθενική της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, καθώς δεν έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα. Λογικός στόχος η 12άδα, αλλά πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει.

Επιμέλεια: Αντώνης Κόκκινος

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ