foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αυστραλία, A-League: Restart 2020

Previews Πρωταθλημάτων | 15 Ιουλ 2020 15:43
Αυστραλία-A-League-Preview-σεζόν-2019-20.jpeg


Υπήρξε αρκετή σκέψη για να διακοπεί οριστικά το φετινό πρωτάθλημα της A-League, ωστόσο οι Αυστραλοί δεν το έβαλαν κάτω. Ήταν πολλά τα λεφτά που θα έχαναν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα ματς θα γίνουν με παρουσία φιλάθλων, έστω και μειωμένου αριθμού. Για προληπτικούς λόγους, οι υπόλοιποι αγώνες θα διεξαχθούν στην περιφέρεια της Νότιας Ουαλίας, καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποκλείστηκε η Μελβούρνη. Οι τρεις ομάδες της πόλης, Μέλμπουρν Βίκτορι, Μέλμπουρν Σίτι, Γουέστερν Γιουνάιτεντ, τέθηκαν σε καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οπότε, με τα σημερινά δεδομένα, δεν αναμένεται να αγωνιστούν πριν από τις 27 Ιουλίου.

Όμως, η Ομοσπονδία είναι αποφασισμένη να τελειώσει τη σεζόν μέσα στο διάστημα του ενός μήνα και το πρόγραμμα των αγώνων θα συνεχίσει κανονικά. Αρκετές ήταν οι ομάδες που επηρεάστηκαν, καθώς δεν επέστρεψαν κάποιοι προπονητές και αρκετοί παίκτες προτίμησαν να μείνουν στην πατρίδα τους. Όσον αφορά στο σύστημα διεξαγωγής δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα και οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για να ολοκληρωθούν στις 23 Αυγούστου.

Οι ομάδες της A-League Αυστραλίας


Σίδνεϊ

Στο χειρότερο δυνατό σημείο ήρθε η διακοπή για το Σίδνεϊ. Έπαιζε με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο και είχε εξασφαλισμένη την πρωτιά της κανονικής διάρκειας. Είναι το φαβορί για τον τίτλο για δεύτερη διαδοχική χρονιά, καθώς πέρα από τη σταθερότητα, διαθέτει και «βαριά» φανέλα. Πέρα από αυτά έχει το πλεονέκτημα ότι η διοργάνωση θα τελειώσει στην πόλη του Σίδνεϊ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αναμενόμενα δεν κυνηγάει με αξιώσεις κάτι, διασύρθηκε από τη Γιοκοχάμα Μαρίνος (4-0 εκτός), ενώ με την Τζέονμπουκ ισοφαρίστηκε 2-2 στις καθυστερήσεις. Στα θετικά, ότι όλους αυτούς τους μήνες δεν υπήρξαν ανακατατάξεις σε ρόστερ και προπονητικό επιτελείο.

Μέλμπουρν Σίτι

Για πρώτη φορά στην ιστορία της δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό. Μέχρι στιγμής στα μεγάλα ματς έδειχνε πολύ «λίγη», ενώ στον τελικό του Κυπέλλου διασύρθηκε χάνοντας με 4-0 από την Αδελαΐδα. Έβγαλε πάντως σταθερότητα σε όλη την διάρκεια της σεζόν και «καθάρισε» σχετικά εύκολα τα ματς με τους «μικρούς» της χώρας. Πολύ καλή δουλειά από τον τεχνικό Έρικ Μομπάερτς, που ανέλαβε φέτος, έστω κι αν δεν ακολουθούσε την ομάδα στα τελευταία ματς πριν από τη διακοπή, για προληπτικούς λόγους. Τα χειρότερα ήρθαν πριν από λίγες μέρες, όταν ανακοινώθηκε ότι ο μεσοεπιθετικός Μαρκ Σουσαέτα (10/2) προτίμησε να επιστρέψει στην Ισπανία.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ουέλινγκτον

Αποτέλεσε τη μεγάλη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς διεκδίκησε στα ίσα τη 2η θέση και δείχνει ότι μπορεί να το κάνει. Η διαφορά από τη Μέλμπουρν Σίτι είναι στο -4, αλλά έχει να δώσει τρία παιχνίδια περισσότερα. Πριν από την έναρξη της χρονιάς ήταν το φαβορί για την τελευταία θέση, ενώ για τον προπονητή Ουφούκ Ταλάι ήταν η πρώτη του δουλειά σε αυτό το επίπεδο. Χάρη στη σπουδαία δουλεία που κάνει, υπήρξε ενδιαφέρον για τον άλλοτε παίκτη της Γαλατάσαραϊ από τη Μέλμπουρν Βίκτορι, αλλά για την ώρα παραμένει. Πλέον, δεν θα μπορεί να αγωνίζεται στην Νέα Ζηλανδία και θα χρησιμοποιεί το γήπεδο του Σίδνεϊ. Σε φιλικό κέρδισε 3-0 τη Σίδνεϊ Γουόντερερς.

Μπρισμπέιν Ρόαρ

Από το πουθενά έφτασε να γίνει το φαβορί για την είσοδο στα πλέι οφ. Πριν από την έναρξη της φετινής χρονιάς δεν υπήρχε η παραμικρή προσδοκία, πέρα από το να κάνει μία αξιοπρεπή, για τα δεδομένα της, πορεία. Στα περισσότερα ματς παρουσιάστηκε αρκετά σφιχτή και προτίμησε να χτυπήσει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Το χειρότερα νέα ήρθαν πριν λίγες μέρες, καθώς ο Ρόμπι Φάουλερ αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Αυστραλία. Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, ήταν ο άνθρωπος που φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο των τελευταίων επιτυχιών. Θα συνεχίσει με το δίδυμο Ντέιβις – Μουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο Μπρισμπέιν, ενώ σε φιλικό πριν από λίγες ημέρες κέρδισε τους ερασιτέχνες της Γκολντ Κόαστ Γιουνάιτεντ.

Περθ Γκλόρι

Στο καλύτερο δυνατό σημείο ήρθε η διακοπή λόγω της πανδημίας για την Περθ Γκλόρι. Η περσινή φιναλίστ ξεκίνησε πολύ άσχημα, ωστόσο σε κάποιο σημείο βρέθηκε ακόμα και στη δεύτερη θέση. Τελικά, μετά από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα έπεσε στην πεντάδα και θα πρέπει να φανεί προσεκτική για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως. Δεν μπορεί να αγωνιστεί στη φυσική της έδρα και τα υπόλοιπα παιχνίδια θα τα δώσει στο Σίδνεϊ. Ξαφνικά, ο βετεράνος ηγέτης και αρχηγός, Ντιέγκο Κάστρο (18/4), αποφάσισε να μην συνεχίσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς ήταν σε… διακοπές. Τέλος οι αμυντικοί Βούθρις (12/1) και Κιμ Σουν – Μπέομ (11/0).

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Γουέστερν Γιουνάιτεντ

Ξεκίνησε με πολλά όνειρα η νεοσύστατη Γουέστερν Γιουνάιτεντ, αλλά τελικά θα δώσει μάχη για να μπει στα πλέι οφ. Έκανε πολλές επενδύσεις στο ξεκίνημα και κάποιες από αυτές δεν της βγήκαν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ. Είναι οριακά στην εξάδα, ενώ έχασε το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς λόγω των τελευταίων εξελίξεων με την πανδημία η Μελβούρνη τέθηκε σε καραντίνα. Υπήρξαν πολλές ανανεώσεις και έτσι δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι το τέλος της σεζόν. Μοναδική αρνητική εξέλιξη των τελευταίων ημερών ήταν η αποχώρηση του Παναγιώτη Κονέ (15/2), ο οποίος προτίμησε να μην συνεχίσει στον σύλλογο.

Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ

Συνεχίζει να απογοητεύει η Αδελαΐδα. Ξεκίνησε ιδανικά φέτος με την κατάκτηση του Κυπέλλου, συντρίβοντας 4-0 την Μέλμπουρν Σίτι, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Έπαιξε πολύ άναρχο ποδόσφαιρο και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα, με αποτέλεσμα σε αρκετά ματς να ξεφύγει η έκταση του σκορ. Στα τέσσερα τελευταία ματς πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, δέχτηκε 15 τέρματα με τον διασυρμό 5-1 από τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει. Θα δώσει μεγάλη μάχη για να πάρει τουλάχιστον την έκτη θέση. Θα συνεχίσει με τον Καρλ Βέρτ στον πάγκο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς ο Χερτιάν Φερμπέικ για προσωπικούς λόγους προτίμησε να μείνει στην Ολλανδία. Θα αναγκαστεί να αγωνιστεί μακριά από την Αδελαΐδα. Αποχώρησε ο βασικός μπακ Μαρία (21/1).

Σίδνεϊ Γουόντερερς

Για ακόμα μία χρονιά οι άλλοτε πρωταθλητές Ασίας δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι με τίποτα. Παρότι μπήκε στο νέο της γήπεδο και ξεκίνησε με 3/3, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Δεν έβγαλε ενέργεια και γνώρισε διαδοχικές ήττες, που έφεραν την απόλυση του Μάρκους Μπάμπελ. Με τον Ντε Μαριγκνί υπήρξε σημαντική βελτίωση και έδειξε ότι θα παλέψει για την είσοδο στα πλέι οφ, εν τέλει δεν έγινε η διαφορά. Γενικά και το υλικό δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Το θετικό είναι ότι έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες ότι θα μπορεί να χρησιμοποιεί το «σπίτι» της. Προβλημάτισε στη φιλική ήττα 3-0 από το Ουέλινγκτον.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Νιούκαστλ Τζετς

Απογοητευτική η φετινή χρονιά για την Νιούκαστλ. Σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της και αναμενόμενα τέθηκε από νωρίς εκτός διεκδίκησης των πλέι οφ. Φάνηκε από την αρχή της σεζόν ότι θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, καθώς καμία από τις μεταγραφές του προηγούμενου καλοκαιριού δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ο σπουδαίος τεχνικός για τα δεδομένα της χώρας, Έρνιε Μέρικ αποτέλεσε παρελθόν και στη θέση του ανέλαβε ο άλλοτε παίκτης της Γουλβς, Καρλ Ρόμπινσον. Υπήρξε αρκετή βελτίωση στην εικόνα της και θα αγωνιστεί στην έδρα της μέχρι το τέλος, όπου θα γίνουν αρκετές δοκιμές σε παίκτες και συστήματα. Μοναδικές εξελίξεις, οι αποχωρήσεις του επιθετικού Σέπαρντ (28/3) και του βετεράνου γκολκίπερ Μος (13/0).

Μέλμπουρν Βίκτορι

Χειρότερη χρονιά δεν θα μπορούσε να περιμένει ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της. Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας δεν μπορεί να βρει «γιατρειά» με τίποτα και τέθηκε οριστικά εκτός πλέι οφ. Είναι μακράν η πλέον κάκιστη σεζόν στην ιστορία της και υπάρχει μεγάλη γκρίνια στις τάξεις της. Δεν απέδωσε καμιά από τις μεγάλες επενδύσεις που έκανε, ενώ αποχώρησε και ο ηγέτης Όλα Τοϊβόνεν (14/9) στο διάστημα της πανδημίας. Δεν επηρεάζει η φυγή του Δανού Πόουλσεν (16/0), που ήταν απογοητευτικός όσες φορές αγωνίστηκε. Λίγο πριν από την επανέναρξη ανακοινώθηκε και το τέλος της συνεργασίας με τον Τιμ Χούγκλαντ (6/0), που έπαιξε ελάχιστα, λόγω διαδοχικών τραυματισμών. Δεν επέστρεψε από την Ισπανία ο προπονητής Σαλβατσούα και έτσι ανέλαβε ο Γκράντ Μπρέμπνερ, που έχει γράψει τη δική του ιστορία σαν παίκτης με τον σύλλογο. Γράφτηκε το όνομα του Τραϊανού Δέλλα, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς

Μία από τα ίδια και στη φετινή σεζόν για τους Μάρινερς. Η άλλοτε μεγάλη δύναμη της χώρας θα τερματίσει, για ακόμα μία χρονιά, στην τελευταία θέση. Κάτι που είναι αρκετά δίκαιο βάσει του ρόστερ, αλλά και των εμφανίσεων του συλλόγου. Πάνε οι εποχές που έβγαζε παίκτες που αγωνίζονται πλέον στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν έχει αποδώσει κάποια από τις μεταγραφές που έκανε και πλέον θα παλέψει για να αποφύγει κάποιον νέο διασυρμό. Στα θετικά, πλέον, ότι θα είναι από τις ομάδες, που μπορούν να χρησιμοποιούν την έδρα τους. Αποχώρησε ο καλός αμυντικός Κιμ Έουν – Σουν (12/0).

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι παίζουμε

Αναμενόμενο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου το Σίδνεϊ. Έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά τον τίτλο της κανονικής διάρκειας και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Είναι από τις ομάδες που δεν άλλαξε τίποτα απολύτως στο διάστημα της διακοπής των τεσσάρων μηνών. Θεωρητικά δεν μπορεί να απειληθεί από κάποιον φέτος, καθώς ακόμα και η δεύτερη Σίτι έχασε τον Σουσαέτα (10/2) και παράλληλα δεν βγάζει την ίδια σοβαρότητα.

➡ Σίδνεϊ - Να κατακτήσει την A-League (2.10) 

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ