foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ220
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Παραγουάη, Primera Division: Restart 2020

Previews Πρωταθλημάτων | 13 Ιουλ 2020 15:37
Παραγουάη-Primera-Division-Preview-Apertura-2020.jpg

Γνωστό το πάθος για το ποδόσφαιρο που διακατέχει όλους τους λαούς της Λατινικής Αμερικής, συνεπώς μπορούμε να καταλάβουμε πόσο οδυνηρός ήταν ο συνδυασμός της πανδημίας με τη διακοπή των διοργανώσεων της στρογγυλής θεάς… Σε Ουρουγουάη και Παραγουάη σημειώθηκαν τα λιγότερα κρούσματα-θάνατοι στην εν λόγω ήπειρο και έτσι υπάρχει μια πιο λογική προσέγγιση στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα είναι η Παραγουάη και έτσι την ερχόμενη Παρασκευή (17/07) αναμένεται το πολυαναμενόμενο restart του Απερτούρα.

Έγιναν τρία τεστ έως τώρα σε παίκτες και τεχνικό τιμ όλων των ομάδων, όλα αρνητικά. Μοναδικό κρούσμα του ιού, στις ρεζέρβες της Σέρο Πορτένιο, κάτι που σημαίνει πως δεν επηρεάζει την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με την Ομοσπονδία, πάντως, να έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ιατρικές υποχρεώσεις, ώστε να μην επηρεαστεί περαιτέρω κάποιο άλλο κομμάτι της ομάδας.

Οι αγώνες για αρχή θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο, μερικές ομάδες θα έχουν virtual οπαδούς, όπως και στα περισσότερα γήπεδα της Ευρώπης και εκτός των παικτών και τεχνικού τιμ, παρουσία στο γήπεδο θα μπορούν να έχουν δημοσιογράφοι για την κάλυψη των αγώνων και προσωπικό ασφαλείας.

Όσον αφορά στο σύστημα διεξαγωγής, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη αλλαγή στο Απερτούρα, το οποίο ξεκινά κανονικά και θα διεξαχθούν όλες οι αγωνιστικές του, πιθανότατα με εμβόλιμες στην πορεία. Πράγμα που σημαίνει πως απομένουν 14 αγώνες για την ολοκλήρωση του. Από εκεί και πέρα, όπως όλα δείχνουν, στο Κλαουσούρα θα υπάρξουν αλλαγές, με το επικρατέστερο σενάριο να αναφέρει πως θα παιχτεί ένας γύρος αντί για δύο, ενώ υποβιβασμοί θα υπάρξουν κανονικά στο φινάλε της σεζόν, μέσω της βαθμολογίας τριετίας. Αίσθηση, βέβαια, προκάλεσε το γεγονός πως οι αλλαγές παραμένουν τρεις και δεν αυξάνονται στις πέντε, όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα. Επίσης, θα συνεχιστεί η χρήση του VAR, όπως και στις οκτώ αγωνιστικές που διεξήχθησαν προ καραντίνας.

Μάλιστα, η ομοσπονδία αναγνώρισε το πόσο δύσκολοι ήταν αυτοί οι τρεις μήνες για τις ομάδες χωρίς έσοδα κι έτσι αποφάσισε να μοιράσει ένα ποσό σε κάθε μια από αυτές, ούτως ώστε να επιστρέψουν ομαλά στην κανονικότητα. Άγνωστη η τύχη του Κυπέλλου, με τη λογική να λέει πως αφού δεν ξεκίνησε καν προ καραντίνας, θα αναβληθεί για φέτος. Ειδικά από τη στιγμή που το πρόγραμμα του πρωταθλήματος θα είναι πολύ πιεσμένο, ενώ μάλιστα υπάρχουν ομάδες που αγωνίζονται και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Οι ομάδες της Primera Division Παραγουάης


Λιμπερτάδ

Μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν εντός συνόρων, όπου δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της χρονιάς να ακολουθήσει-ανταγωνιστεί τη μισητή της αντίπαλο Ολίμπια, φέτος μπήκε πιο συσπειρωμένη και έκανε καλό ξεκίνημα. Βρίσκεται στο +4 από την Ολίμπια και με μόλις μια ήττα (από την ευχάριστη έκπληξη, τη νεοφώτιστη Γκουαϊρένια), ενώ μάλιστα έχει καταφέρει να συνδυάσει και ένα δυνατό μπάσιμο στο Λιμπερταδόρες, με 2/2 νίκες. Δεν αποχαιρέτησε κανέναν παίκτη, ενώ επέστρεψε ύστερα από δανεισμό στη Σολ, ο φορ Χιμένες. Δεν έπεισε ιδιαίτερα στα φιλικά, ήττα με 1-0 από τη Σολ και 1-1 με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ολίμπια

Καθόλου πειστική έναρξη στο Απερτούρα και για την εικόνα που δείχνει, μπορεί να νιώθει ευχαριστημένη από το μόλις -4 από τη Λιμπερτάδ. Σίγουρα έχει ρίξει βάρος στο Λιμπερταδόρες, όπου επιθυμεί τη διάκριση, καθώς ο κόουτς Γκαρνέρο προχώρησε σε ροτέισον πριν από τα διεθνή ματς και μπορεί να νιώθει κάπως δικαιωμένος, αφού δεν ηττήθηκε στα δυο ματς του ομίλου. Αναμένεται κάποια αντίδραση, ώστε να ανακάμψει βαθμολογικά και αγωνιστικά και πολύ πιθανό αυτή η αποφόρτιση τριών μηνών, να βοηθήσει παίκτες και τεχνικό τιμ. Επέστρεψε ο δανεικός μέσος από την Ντεφένσα Ι Χουστίσια, Οχέδα. Παρελθόν μονάχα ο έμπειρος μπακ Σαμούδιο. Δυο φιλικά με τη Σαν Λορένσο, ήττα με 3-1 στο εκτός, 4-1 νίκη στο εντός.

Νασιονάλ

Από τις ομάδες που έθελξε με την παρουσία της στο πρώτο μισό, καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και σοβαρότητα ήταν τα δυο στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα του κόουτς Τόρες, σε ένα θετικό ξεκίνημα, που τη βρίσκει μόλις στο -5 από την κορυφή. Δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί την Μπαΐα στο Σουνταμερικάνα, αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 1-6. Έτσι, με την εικόνα που έδειξε στο πρώτο σκέλος της σεζόν και χωρίς διεθνείς διοργανώσεις στα πόδια της, δείχνει ικανή να συνεχίσει να πιέζει την πρωτοπόρο Λιμπερτάδ. Ήρθε από τη Σέρο Πορτένιο ο έμπειρος μέσος Κάσερες. Τέλος συνεργασίας μονάχα με τον μέσο Ντουρέ (2/0), που φέτος δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, δυο φιλικά με τη Σέρο Πορτένιο, 2-2 εκτός και νίκη 1-0 εντός.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Γκουαρανί

Καλοδουλεμένο σύνολο από τον σοβαρό και ικανό κόουτς Κόστας και αυτό φάνηκε περίτρανα από το πολύ δυνατό μπάσιμο στη σεζόν, που τη φέρνει μόλις στο -5 από την πρώτη θέση και με μόλις μια ήττα προ καραντίνας. Στο Λιμπερταδόρες, θα παλέψει για τη δεύτερη θέση κόντρα σε Τίγκρε και Μπολίβαρ (1-1-0). Ζορίζεται πάντως στο οικονομικό κομμάτι, με την πώληση του ταλαντούχου εξτρέμ Ρέδες (του χρόνου θα αγωνιστεί στο MLS), να δίνει μια βαθιά «ανάσα» σε αυτόν τον τομέα, σύμφωνα με τον πρόεδρο Ακόστα. Από εκεί και πέρα για την ώρα διατηρεί σταθερό τον κορμό των παικτών της. Κανένα φιλικό, αφού το προγραμματισμένο με τη Σαν Λορένσο αναβλήθηκε, καθώς οι προπονητές και των δυο ομάδων ήθελαν δυο ημίχρονα των 50 λεπτών με δυο διαφορετικές συνθέσεις, κάτι που απορρίφθηκε από την Ομοσπονδία.

Γκουαϊρένα

Η χαρούμενη νότα του πρώτου μισού, αφού πρόκειται για μια ομάδα που μετράει μόλις τέσσερα έτη ζωής και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Παρ’ ότι έφτιαξε ρόστερ και πήρε προπονητή την τελευταία στιγμή και ξεκίνησε με… σφαλιάρα στην πρεμιέρα (0-3 από τη Νασιονάλ), ξύπνησε και με ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων μπορεί και βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις. Πάντως, παίκτες και τεχνικό τιμ δείχνουν αρκετά προσγειωμένοι, γνωρίζοντας και δηλώνοντας πως πρώτος και μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία και τίποτα περαιτέρω. Δεν υπήρξαν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, παρ’ όλα αυτά βρίσκεται κοντά στο να συμφωνήσει με τον έμπειρο φορ Άλβαρες. Μονάχα ένα φιλικό κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ (0-0).

Σέρο Πορτένιο

Πλήρως απογοητευτική και ασταθής πριν από τη διακοπή. Ο αποκλεισμός από την Μπαρτσελόνα στα προκριματικά του Λιμπερταδόρες, με συνολικό σκορ 0-5 (!), δυσχέρανε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ευχαριστημένη θα πρέπει να αισθάνεται με τους 12 βαθμούς και την 6η θέση. Επίσης, τα γνωστά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στις τάξεις της εδώ και χρόνια, την επηρέασαν αρκετά κατά τη διάρκεια της καραντίνας και θα την οδηγήσουν σε μια δύσκολη επανέναρξη, αφού αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τέσσερις παίκτες, πρόσωπα μάλιστα που ο κόουτς Άρσε υπολόγιζε, ανάμεσά τους και ένας παλιός μας γνώριμος, ο φορ Μπενίτες, πρώην του Ολυμπιακού. Προετοιμασία κόντρα στη Νασιονάλ, με 2-2 εντός και ήττα με 1-0 εκτός.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ατλέτικο Ριβερ Πλέιτ
Ονειρική η περσινή σεζόν, αφού για πρώτη φορά κέρδισε εισιτήριο για διεθνή διοργάνωση (Σουνταμερικάνα). Έτσι φέτος το ξεκίνημα ήταν κάπως ζόρικο και πρωτόγνωρο για εκείνη, αφού έπρεπε να συνδυάσει και τους δυο στόχους, δεν κατάφερε πάντως την υπέρβαση εκτός συνόρων, γνωρίζοντας τον εύκολο αποκλεισμό από την Ντεπορτίβο Κάλι με δυο ήττες. Επηρεάστηκε από εκείνο το σημείο και έπειτα, ευελπιστεί πως η διακοπή θα της κάνει καλό, ώστε να επικεντρωθεί στον δύσκολο στόχο της παραμονής. Απέκτησε τον αρχηγό και καλό μέσο της Λουκένιο, Νούνιες, από την ίδια ομάδα ήρθε επίσης ο ποιοτικός εξτρέμ Κινιόνες. Στα φιλικά, δυο ισοπαλίες κόντρα σε Λιμπερτάδ (1-1) και Γκουαϊρένια (0-0).

Σολ ντε Αμέρικα

Άκρως προβληματικό το ξεκίνημά της στο Απερτούρα, χρειάστηκε να απολύσει τον άπειρο κόουτς Εσκομπάρ για να έρθει ο Ίσλας και να συμμαζέψει κατά πολύ τα πράγματα. Ο Αργεντινός κατάφερε πρώτα από όλα να αλλάξει την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας, ενώ ανύψωσε και την ψυχολογία των παικτών, η οποία οδήγησε στην τεράστια πρόκριση του Σουνταμερικάνα επί της Γκοϊάς και μάλιστα με δυο νίκες. Ευνόητο πως θέλει να συνεχίσει την ανοδική κατάσταση από όπου σταμάτησε. Δυο προσθήκες, τον μέσο Αγκιλάρ από τη Σέρο Πορτένιο και τον φορ Εσπάρσα, ο οποίος βέβαια έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο για το Κλαουσούρα και το Σουνταμερικάνα. Στο μοναδικό της φιλικό, επικράτησε της πρωτοπόρου Λιμπερτάδ με 1-0.

Σαν Λορένσο

Απογοητευτικές εμφανίσεις και καθόλου σταθερή πριν τη διακοπή, μπαίνοντας στην καραντίνα με μπόλικη γκρίνια και καθηλωμένη στην 9η θέση της βαθμολογίας. Ξεκάθαρος στόχος να ανασυνταχθεί και να πετύχει εν τέλει την πολυπόθητη παραμονή που με την εικόνα που έδειξε στα προηγούμενα ματς, θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να καταφέρει να φτάσει στην… πηγή. Απέκτησε τον εξτρέμ Μαρτίνες, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, δεν ενσωματώθηκε ποτέ στην ομάδα και θα κάτσει για 15 μέρες σε καραντίνα. Δυο φιλικά κόντρα στη Λιμπερτάδ, νίκησε 3-1 εντός, έχασε εκτός με 4-1.

12 ντε Οκτούμπρε

Τραγική έναρξη στο Απερτούρα, έστω και για νεοφώτιστη, καθώς οι έξι ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς, βάρυναν αρκετά το κλίμα. Χρειάστηκε αλλαγή τεχνικού για να τονωθεί η ψυχολογία των παικτών, και έτσι έγινε, αφού ο Χάρα με μόλις δυο παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας κατάφερε να την οδηγήσει σε 2/2 νίκες και έτσι ατενίζει πιο αισιόδοξα το μέλλον μετά την επανέναρξη, με πρωταρχικό στόχο εννοείται τη σωτηρία. Βέβαια, αποτελεί ακόμα μια ομάδα που ταλανίζεται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα και βελτίωσε κάπως τη σχέση με τους παίκτες η ενίσχυση της Ομοσπονδίας για όλες τις ομάδες. Στο μοναδικό φιλικό που έδωσε έφερε 1-1 κόντρα στη Λουκένιο.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Σπορτίβο Λουκένιο

Αρκετά κακή εικόνα σε όλη τη διάρκεια των πρώτων 8 αγωνιστικών του Απερτούρα, μοναδική ευχάριστη στιγμή η πρόκριση επί της Μινέρος στον δεύτερο γύρο του Σουνταμερικάνα. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει την απόλυση ο κόουτς Αγιάλα, ντεμπούταρε στο τελευταίο πριν από τη διακοπή ο Λόπες, γνωρίζοντας την ήττα από τη 12 Δε Οκτούβρε. Πλέον, έχοντας αυτή τη μεγάλη διακοπή, άπαντες ευελπιστούν πως ο Ουρουγουανός τεχνικός θα καταφέρει να βάλει την ομάδα στον ίσιο δρόμο και να αποφύγει τον υποβιβασμό, πράγμα που αποτελεί και τον κύριο στόχο της σεζόν. Παρελθόν ο σημαντικός μέσος και αρχηγός Νούνιες, όπως και ο ποιοτικός εξτρέμ Κινιόνες, δεν έκανε καμία προσθήκη. Ένα φιλικό μονάχα, ενάντια στη 12 Δε Οκτούβρε (1-1).

Χενεράλ Ντίας

Τα οικονομικά προβλήματα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην αγωνιστικότητα τής κάθε ομάδας και αυτό ισχύει περίτρανα στη Χενεράλ, η οποία αφού σώθηκε με το ζόρι πέρυσι, φέτος δυσκολεύεται αρκετά να μπει στον σωστό δρόμο και δύσκολα φαίνεται πως θα φτάσει στην παραμονή, αφού δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα. Μάλιστα, επέστρεψε στις προπονήσεις μια εβδομάδα μετά από τις υπόλοιπες ομάδες του Απερτούρα, καθώς οι παίκτες απαιτούσαν από τον πρόεδρο Γκονζάλες ένα μέρος των αρκετών οφειλόμενων. «Ανάσα» η οικονομική βοήθεια της Ομοσπονδίας, η διοίκηση έδωσε ένα ποσοστό του ποσού και μετέπεισε τους παίκτες να επανέλθουν στις προπονήσεις, έτσι επέστρεψε η ομαλότητα στη μετά καραντίνα εποχή. Μάλιστα, αποτελεί τη μοναδική ομάδα που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή κατά τη διάρκεια της καραντίνας, παρελθόν ο άπειρος Μαρτίνες (αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω οφειλών), στη θέση του ο επίσης άπειρος Περέιρα. Με όλα αυτά τα προβλήματα, δεν πρόλαβε να παίξει φιλικό, το μοναδικό κόντρα στην Γκουαϊρένα αναβλήθηκε.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι παίζουμε

Είναι λογικό οι μπουκ να προσφέρουν τη Λιμπερτάδ ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Απερτούρα κι αυτό διότι έχει μαξιλαράκι ασφαλείας 4 βαθμών. Ωστόσο, απομένουν ακόμη 14 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Απερτούρα και είναι σίγουρο πως η Ολίμπια θα βγάλει αντίδραση, με το άγχος και το κόμπλεξ που διακατέχουν τη Λιμπερτάδ να είναι δυο στοιχεία που θα της αποφέρουν μεγάλη πίεση. H Ολίμπια έχει κατακτήσει τα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα (x2 Απερτούρα, x2 Κλαουσούρα) και με τη Λιμπερτάδ, που τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τις ένδοξες στιγμές, θεωρούμε πως το 2.75 για κατάκτηση του Απερτούρα από την Ολίμπια αξίζει το ρίσκο.

➡ Ολίμπια - Να κατακτήσει το Απερτούρα (2.75)

Επιμέλεια: Γιώργος Τατάκης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ