foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ιούλιο… 60 χρόνια μετά 🇬🇷 O αήττητος Ζοσέ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Οι φίλες γειτόνισσες 🇹🇷

Μποζιονέλος | 12 Ιουλ 2020 13:17
mparaz-1960.png

 Θέλετε πραγματικά να μιλήσουμε για πολυιδιοκτησία, CAS, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Ξάνθη κουλουπού; Ας μιλήσουμε. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και εξηγούμαι.

α) Το να έχει ο ιδιοκτήτης ή συγγενής μιας ομάδας περιουσία, έστω και προπονητικό κέντρο ή βοηθητικά γήπεδα, έστω και μια τουαλέτα, σε μια άλλη, είναι ύποπτο. Ασχέτως αν ο νόμος το θεωρεί πολυιδιοκτησία ή όχι. Νέτα, σκέτα.

β) η ΕΠΟ ένιψε τας χείρας της και σωστά. Διότι η γνωμοδότηση της ΕΕΑ είναι με έωλα επιχειρήματα ενώ η σύνθεσή της ήταν κομματική, από ενέργειες ενός υπουργού και που αποτελεί τον υπερευνοημένο ενός επιχειρηματία.

γ) από τη στιγμή που υπάρχει ποινή, έστω και πριν το CAS, κακώς η κυβέρνηση μετέτρεψε τον υποβιβασμό σε αφαίρεση βαθμών, κατόρθωσε να κάνει τη χειρότερη επιλογή – και δεν μας ξενίζει, όλοι οι Έλληνες πολιτικοί το έχουν αυτό.

δ) το CAS έστειλε, πρακτικά, πίσω τον φάκελο, διότι είναι όργανο που κρίνει και επικροτεί, ή απορρίπτει, δικαστικές αποφάσεις και όχι γνωμοδοτήσεις, όπως της ΕΕΑ. Και η εντολή προς την ΕΠΟ «δείτε την υπόθεση χωρίς την εισήγηση της ΕΕΑ» εκθέτει κυβέρνηση, υπουργό αλλά και Ολυμπιακό, που σήκωσε το θέμα επί καιρό.

ε) τούτα, εξωαγωνιστικά. Εντός γηπέδων ο περσινός ΠΑΟΚ και ο φετινός Ολυμπιακός είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες που είδαμε στα ελληνικά γήπεδα. Κι αυτό πρέπει να κρατήσουμε στο τέλος.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Στο ενσταντανέ η Αταλάντα, η οποία εκ νέου δεν νίκησε στο Τορίνο, επειδή δεν την άφησαν: 2-2 με τη Γιουβέντους, δεν ήταν το πρώτο πέναλτι, ήταν το δεύτερο. Στοιχηματικά πάντως, με το που σκόραραν δεύτερη φορά οι «μπεργκαμάνσκι» στο 81’, κάσαρα το διπλό (και με καλή μίζα, εντέλει), όχι όμως και το ασιατικό Under 3,25 που δεν έδινε τίποτε και, εντέλει χάθηκε.


Το cash out γενικώς μας έσωσε χθες. Με το Άκχματ – Ζενίτ να λήγει 1-1 και να περνάει το 1Χ του 1.84, κάσαρα το Goal/Goal (για τη δυάδα του 3.40) στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι, με μικρό κέρδος μεν, αλλά… κέρδος. Στο εν λόγω δεν πέρασε η funbetιά του 4.50 για χηνάρι, ούτε η αποβολή στο Πανιώνιος – Παναιτωλικός, ούτε το ειδικό στο Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα. Αντίθετα, πλήρωσε ωραιότατα το 2.27 στο Χάμαρμπι – Σίριους (με Χ2).

52 χρόνια χωρίς νίκη στη Γένοβα


🇮🇹 Τζένοα 🆚 ΣΠΑΛ, 🏟️ «Λουίτζι Φεράρις», Γένοβα 🏆 Serie A. Χωρίς θεατές.

📝 Στο 0-2-3 το σερί της Τζένοα μετά την επανέναρξη, στο τελευταίο ηττήθηκε 2-1 από την ανώτερη Νάπολι και επανήλθε στην τριάδα του υποβιβασμού. Ακολουθούν ματς με Τορίνο, Λέτσε ενώ στο τέλος έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα. Τραυματίες οι μπακ Κρίσιτο, Άνκερσεν, ο στόπερ Ρομέρο και ο χαφ Ραντοβάνοβιτς. Η ΣΠΑΛ, μετά την… 3άρα από την Ουντινέζε την Πέμπτη, πρακτικά δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό, ουραγός με 1-1-9 στις τελευταία έντεκα. Τραυματίες ο κίπερ Μπερίσα και ο χαφ Βαλότι.

🏟️ Στο 11-15-9 η παράδοσή τους συνολικά, στο 7-7-3 επιμέρους στη Γένοβα. Πλάκα πλάκα, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ανταμώσει ως το 2017-18 επί 36 χρόνια, η τελευταία νίκη της Τζένοα ήταν το… 1980 με 2-1 εντός (και έκτοτε 0-5-1) και η τελευταία νίκη της ΣΠΑΛ στη Γένοβα το… 1968 (έκτοτε 0-3-4).

🦊 Ψιλοέπεσε ο άσος, αλλά αναμενόμενα. Δεν νομίζω να κάνει τέτοιο χαρακίρι η Τζένοα.

Καλό momentum εκατέρωθεν


🇸🇪 Μιέλμπι 🆚 Χέκεν, 🏟️ «Στρόντβαλεν», Χόλεβικ 🏆 Allsvenskan. Χωρίς θεατές.

📝 Με 3-1-2 έχει μπει μεν στη νέα σεζόν η Μιέλμπι, αλλά μετρά 4-2-0 στα τελευταία επίσημα. Την Πέμπτη τα έδωσε όλα υποδεχόμενη τη Μάλμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου και αποκλείστηκε στα πέναλτι, αγωνιζόμενη παθητικά ως επί το πλείστον. Είχε προηγηθεί το… διπλό στο Όστερσουντ. Η Χέκεν ήταν επιβλητική με τη Χάμαρμπι και μπορούσε και διπλάσιο σκορ από το τελικό 3-0. Παραμένει μεν αήττητη αλλά με 2-4-0, όχι και το καλύτερο δυνατό για μια ομάδα που στοχεύει σε ευρωπαϊκή έξοδο.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🏟️ 1-3-14 η παράδοση συνολικά, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Μόνη νίκη της Μιέλμπι, και μάλιστα εκτός έδρας, τον Απρίλιο του 2010 (1-0) και έκτοτε 8-3-0 η Χέκεν.

🦊 Ερώτημα η έξτρα επιβάρυνση, ελέω ημιτελικού (και παράτασης) και η διαχείριση αυτής από πλευράς Μιέλμπι, σωστό φαβορί η Χέκεν, ματς που είναι πιθανό να έχει γκολ εκατέρωθεν.

⚽ ⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.02) 🇮🇹 🇸🇪

⏩ 18:15 Τζένοα – ΣΠΑΛ: 1 🦊 1.70. (Pamestoixima.gr)
⏩ 18:30 ΜιέλμπιΧέκεν: Goal/Goal 🦊 1.78. (Pamestoixima.gr)

Στέψη ή… τρίτος τελικός;


🏐 🇬🇷 Παναθηναϊκός 🆚 Ολυμπιακός, 🏟️ Κλειστό Αγίου Θωμά, Μαρούσι 🏆 Volley League. Χωρίς θεατές.

🏐 Δεύτερος τελικός των play offs του πρωταθλήματος της Volley League, best of 3 η σειρά. 1-0 στις νίκες μπροστά ο Παναθηναϊκός, αν χρειαστεί και τρίτο ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη.


📝 Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που απέκτησε και να κατακτήσει τον 19ο τίτλο στην ιστορία του (και τον πρώτο μετά το 2006!) μετά το 3-0 στου Ρέντη την Πέμπτη. «Πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι» είπε ο κεντρικός Παναγιώτης Πελεκούδας του Παναθηναϊκού. Στον Ολυμπιακό δηλώνουν αποφασισμένοι να ανατρέψει τα δεδομένα, όπως έκαναν άλλωστε και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και στον επαναληπτικό τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», όπου τελικά οι «πράσινοι» πήραν τον τίτλο στο χρυσό σετ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσέχου διαγωνίου Μιχάλ Φίνγκερ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο. Ο Τσέχος κάνει προσπάθεια να είναι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ έτοιμος είναι και έτερος διαγώνιος Ασπιώτης. «Παίξαμε  άσχημα στην επίθεση κι αυτό πρέπει να διορθώσουμε» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός έκανε μεν περίπατο, αλλά και περισσότερα λάθη από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ράπτης κάλυψε επάξια το κενό του απόντα στους τελικούς Στάροβιτς. Δεν νομίζω ότι οι «ερυθρόλευκοι» ξέχασαν το βόλεϊ που ήξεραν, με μόνο 4 μπλοκ δε γ@$%^σε κανείς, όπως στον πρώτο τελικό. Κοντολογίς, ξανά διπλό, όπως και την Πέμπτη και ραντεβού την Τετάρτη για μια επική ματσάρα στου Ρέντη – κι αν επιβεβαιωθεί, τότε ναι παίζουμε «πράσινους» για τίτλο

🏐 Ρίσκο 🇬🇷

⏩ 18:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: 2 🦊 2.55. (Pamestoixima.gr)

Αήττητος ως γηπεδούχος ο Ζοσέ ενάντια στην Αρσεναλ


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Τότεναμ 🆚 Αρσεναλ, 🏟️ «Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ», Λονδίνο 🏆 Premier League. Χωρίς θεατές.
North London derby, με χρόνια αντιπαλότητα.

📝 Δεν βλεπόταν εκ νέου η Τότεναμ την Πέμπτη με την Μπόρνμουθ, κυρίως δεν ήταν ξανά απειλητική μπροστά και κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός Ευρώπης για τη νέα σεζόν, κάτι που κατά 90% θα ισχύσει αν δεν νικήσει στο σημερινό. Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήδη πάντως μιλά για την επόμενη σεζόν, μην πιστεύοντας και ο ίδιος σε κάτι για φέτος ή απλά… θολώνει τα νερά ο master σε mind games. Εκ νέου τιμωρημένος ο Ντάιερ, ξανά έξω ο Ντέλε Αλι. Η Άρσεναλ… φρέναρε στο 1-1 με τη Λέστερ την Τρίτη δεχόμενη την ισοφάριση στο τέλος κι ενώ από το 75’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ελέω αποβολής του νεαρού φορ Ενκέτια. Πασχίζει για την Ευρώπη, αλλά παραμένει ασταθής, πάντως επί ημερών Μικέλ Αρτέτα βελτιώθηκε μεσοεπιθετικά. Ξένο σώμα παραμένουν οι Οζίλ και Γκεντουζί, πάγια εκτός Μαρτινέλι, Λένο, Τσέιμπερς.


🏟️ Αναμετρούνται για 187η φορά σε επίσημο ματς, 58-51-77 σε όλα και 52-47-66 στο πρωτάθλημα. Μονάχα δύο νίκες στα τελευταία 11 για την Άρσεναλ και στις δύο έδρες (2-6-3). Με γηπεδούχο την Τότεναμ είναι 38-26-29 στο πρωτάθλημα, τελευταίο διπλό τον Μάρτη του 2014 με 1-0 (με γκολ του Τόμας Ροσίτσκι), το μοναδικό διπλό της Άρσεναλ επί των «σπερς» στα τελευταία 11 (με 6-5-1).

🏟️ Για εικοστή φορά αντιμετωπίζει την Άρσεναλ ο Ζοσέ Μουρίνιο και μετρά 10-8-2 ενάντιά της και είναι αήττητος με 5-4-0 ως γηπεδούχος.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Τα ντέρμπι έχουν τους δικούς τους κανόνες, καταρρίπτοντας επιχειρήματα και στατιστικά. Το momentum λέει Άρσεναλ, η οποία έβγαλε χαρακτήρα πρόσφατα στο Γούλβερχαμπτον και κατόπιν ήταν μέτρια με τη Λέστερ. Η Τότ’ν’μ (sic) δεν πολυβλέπεται, η αλήθεια είναι, αλλά με κάλυψη ποντάρεται. Κράτησα το draw no bet, εναλλακτική το combo 1Χ με Over 1,5 (στο 2.45).

🦊 Και μια funbetιά: κάπου είδα ότι το εν λόγω ζευγάρι μετράει 19 πέναλτι στα μεταξύ τους, τα περισσότερα από κάθε άλλο της κατηγορίας. Και σφυρίζει ο τρελο-Μιχάλης της Premier, o Μάικλ Ολιβερ. Όρτσα για ένα… μπενάλτι.

Μονό, αξία 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

 ⏩ 18:30 Τότεναμ – Άρσεναλ: 1 DNB🦊 1.90. (Pamestoixima.gr)

Special bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 18:30 Τότεναμ – Άρσεναλ: Καταλογισμός πέναλτι 🦊 3.05. (Novibet)

Περιμένει… 14 χρόνια η ΑΕΚ

🇬🇷 Παναθηναϊκός 🆚 ΑΕΚ, 🏟️ «Σπύρος Λούης», Αθήνα 🏆 Super League. Χωρίς θεατές.

📝 Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε ούτε στην Τούμπα (0-0), μένοντας για τέταρτο παιχνίδι χωρίς ήττα, ήτοι μετά τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο, ωστόσο έχει και μια μόλις νίκη στα play offs, αλλά και πέντε ισοπαλίες, την ώρα που ελλείψει κινήτρου (πλην γοήτρου) ο Γιώργος Δώνης δίνει χρόνο συμμετοχές σε πολλά νέα πρόσωπα. Οι 4/5 ισοπαλίες του ήταν με 0-0 ενώ έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα τελευταία έξι, το νικηφόρο με τον αποδεκατισμένο Άρη. Στο ΟΑΚΑ είναι αήττητος στα τελευταία 12 με 9-3-0, ήτοι μετά την ΑΕΛ, στις 27 Οκτωβρίου 2019. Εξέτισε ο Κουρμπέλης, εκτός τέθηκε ο Χατζηθεοδωρίδης, απόντες και οι Αγιούμπ, Πούγγουρας, Νατζ, λογικά διατηρεί το σχήμα με τους τρεις στόπερ ο Δώνης ενώ παίζει να αρχίσει βασικός αντί του Διούδη ένας άλλος νεαρός, ο Ξενόπουλος, όπως και ο μέσος Ζαγαρίτης.

Με την επιστροφή των 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ (και βλέπουμε…) η ΑΕΚ βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω του, αλλά ακόμα ελπίζει στην κατάκτηση της 2ης θέσης και του εισιτηρίου του Champions League, έχοντας να τον υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ. Η, δε, ήττα από τον Ολυμπιακό είναι η μοναδική στα τελευταία 15 για το πρωτάθλημα και μοναδική στα τελευταία 21 επίσημα – εκτός έδρας, είναι αήττητη μετά την Τούμπα στις 12 Ιανουαρίου. Πάντως, η άμυνα του Μάσιμο Καρέρα δεν είναι το ίδιο… σφιχτή, η «Ενωση» δέχθηκε 13 γκολ στα τελευταία 23 παιχνίδια. Εκτός αποστολής ο Αλμπάνης, με Βέρντε, Ολιβέιρα, Αραούχο μπροστά η ενδεκάδα.

🏟️ 3-2 στον α’ γύρο ο Παναθηναϊκός (με ανατροπή από 0-2), 1-0 η ΑΕΚ στον β’ (με γκολ του Αραούχο) και 1-1 στον α’ γύρο των play offs (76’ Λιβάγια / 65’ Μακέντα) τα άλλα φετινά τους.

🏟️ Ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει μονάχα μια φορά στα τελευταία επτά την ΑΕΚ (1-4-2) ανεξαρτήτως έδρας και έχει σκοράρει μόνο σε δύο από τα τελευταία έξι (τα φετινά), στο 55-41-38 συνολικά η παράδοσή τους. Με τον Παναθηναϊκό γηπεδούχο η ΑΕΚ δεν έχει διπλό από τον Οκτώβρη του 2006, 2-1 τότε (25’ Παπαδόπουλος / 28’ πέν. Μαντούκα, 76’ Δέλλας).

Με Βίκτορ Μουνιόθ τότε το «τριφύλλι», με τους… Μήτσους (Σαλπιγγίδη και Παπαδόπουλο μπροστά), με Κροάτες (Μπίστσαν και Σέριτς), Αργεντινό (Ρομέρο), Αυστριακό (Ίβανσιτς) και Αφρικανούς (Έμπεντε και Μορίς). Η «Ενωση» του Γιόρενς Σέρα Φερέρ έπαιζε με τον Λεωνίδα «Μπατιστούτα» Καμπάνταη μπροστά (και τον Ζούλιο Σέζαρ να έρχεται από τον πάγκο), με Ιταλούς (Σορεντίνο και Τσιρίλο), αλλά και τους latin Εμερσον, Παουτάσο, Μαντούκα. Από τότε και σε 17 αγώνες ο Παναθηναϊκός έχει 9 νίκες και 9 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Η αμέσως προηγούμενη νίκη της ΑΕΚ ήταν το 2001. Στο 31-24-10 η παράδοσή τους στην έδρα του «τριφυλλιού».

🏟️ Και, σημαντικό, αγωνίζονται Ιούλιο μήνα στο πρωτάθλημα μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Η προηγούμενη ήταν στις 31 Ιουλίου 1960, πριν από 60 χρόνια δηλαδή, όταν στο «Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο μπαράζ με 2-1 και πήρε το πρώτο πρωτάθλημα Α’ Εθνικής.

🦊 Εύλογος ο φαβοριτισμός της ΑΕΚ έναντι του… νεανικού και αποψιλωμένου Παναθηναϊκού, συν την αρνητική παράδοση των 14 ετών… ε, νομίζω, ήρθε η ώρα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πια το εύκολο γκολ ενώ τα μεταξύ τους είθισται να είναι… ύπνος, ενδεικτικό ότι το 3-2 του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας είναι το μοναδικό στα τελευταία εννέα που ξεπέρασε το ένα γκολ! Δύσκολο να επαναληφθούν τα 5 γκολ, πιο δύσκολο να μείνει στο ένα ή… κανένα. Εναλλακτική σε λογική fun bet, το διπλό μαζί με γκολ Λιβάια κι ένα γκολ στο α’ ημίχρονο.

Combo 🇬🇷

⏩ 20:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: 2 & Over 1,5 🦊 2.30. (Novibet) 

Matchcombo 🇬🇷

⏩ 20:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: 2 & γκολ Λιβάια & Over 0,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 4.35. (Stoiximan)

60 χρόνια μετά, ξανά… Ιούλιο

Καλοκαίρι 1960 και στο πρώτο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής η σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια ΑΕΚ απώλεσε τον τίτλο στα τελευταία δύο ματς. Η «Ένωση» ισοβάθμησε με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας επειδή, αν και ενάντια σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Πανιώνιο της αρκούσε μία νίκη και μία ισοπαλία για να στεφθεί πρωταθλήτρια, ούσα 3 βαθμούς μπροστά. Η «Ένωση» νικά με 6-2 τους Πόντιους και ο Παναθηναϊκός 2-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και όλα θα κρίνονταν στο φινάλε, όπου η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», αντίπαλοι αμφότεροι αδιάφοροι βαθμολογικά. Μάλιστα, ο Πανιώνιος είχε προτείνει να διεξαχθεί το ματς στη Φιλαδέλφεια και όχι στη Νέα Σμύρνη, αλλά αρνήθηκαν οι «πράσινοι». Εντέλει ο Πανιώνιος, αν και αδιάφορος, καταφέρνει να επικρατήσει με 3-2 της ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός θριαμβεύει με 4-0 του Ολυμπιακού!

Όλα θα κρίνονταν σε μπαράζ, όπου ο Παναθηναϊκός (βάσει κανονισμών), λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, βολευόταν και με την ισοπαλία. Το μπαράζ έλαβε χώρα στο «Καραϊσκάκης», στις 31 Ιουλίου 1960 και με γκολ των Πανάκη και Παπαεμμανουήλ, αν και από το 40’ έπαιζε με δέκα ελέω αποβολής του Αγγελόπουλου, το «τριφύλλι» νίκησε 2-1 και πήρε τον τίτλο.

Έχει ραντεβού με την ιστορία η Ουν

🇷🇴 Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα 🆚 Στεάουα, 🏟️ «Ιον Ομπλεμένκο», Κραϊόβα 🏆 Liga I. Χωρίς θεατές.

📝 Απαριθμώντας 9 νίκες στα τελευταία 12 (δύο ήττες από τη Στεάουα και μια από την Κλουζ), η Ουνιβερσιτάτεα βρίσκεται ενώπιον του πρώτου της πρωταθλήματος από το 1991 και συνολικά πέμπτου. Βέβαια, για να τα καταφέρει πρέπει να… γκρεμίσει την Κλουζ, την οποία υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική και μεσολαβούν ακόμα δύο μετά το σημερινό. Εκτός παραμένει ο μέσος Ρόμαν. Η Στεάουα λίγο έλειψε να κατέβει με τα… δεύτερα σήμερα καθώς ο εκκεντρικός της πρόεδρος Τζίτζι Μπεκάλι είχε ευθαρσώς τονίσει ότι «θέλω να πάρει το πρωτάθλημα η Ουν και όχι η Κλουζ», βέβαια άλλαξε γνώμη ενώ απέλυσε (οποία έκπληξις) τον προπονητή Μπόγκνταν Βιντίλα και έβαλε άρον άρον στον πάγκο τον 35χρονο μέσο Μιχάιλ Πιντίλι.

Η FCSB τα κατάφερε, νίκησε την Ντινάμο Βουκουρεστίου και στη ρεβάνς με 1-0 μεσοβδόμαδα (είχε επιβληθεί με 3-0 στο πρώτο) και πέρασε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σέπσι στις 22 Ιουλίου: αν το πάρει, θα βγει και Ευρώπη διότι μέσω play offs, αποτυγχάνει ούσα χωρίς νίκη (0-2-2). Εκ νέου εκτός οι μέσοι Νεντέλκου και Φίλιπ.

🏟️ Μόλις μια νίκη στα τελευταία 19 έχει η Ουνιβερσιτάτεα επί της Στεάουα (1-2-16), χάνοντας και τα τρία φετινά τους (0-1 στην Κραϊόβα, 2-0 και 4-1 στο Βουκουρέστι).

🦊 Είμαι της άποψης ότι στο τέλος η Κλουζ θα πάρει, πάλι, τον τίτλο και η όχι η Ουνιβερσιτάτεα, αλλά μπορεί να ζήσει το παραμύθι της ως τέλους. Στο χέρι της το αποψινό.

Μονό 🇷🇴

⏩ 21:00 Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα – Στεάουα: 1  🦊 1.96. (Pamestoixima.gr)

Φίλες… γειτόνισσες

🇹🇷 Αντάλιασπορ 🆚 Αλάνιασπορ, 🏟️ «Αντάλια Αρένα», Αττάλεια 🏆 Super Lig. Χωρίς κόσμο.

Γειτονικό ντέρμπι μεν, με την Αλάνια (σ.σ. Κορακήσιον στη βυζαντινή περίοδο) να απέχει 138 χλμ. από την Αττάλεια. Οι δύο σύλλογοι έχουν, διοικητικά, εξαιρετικές σχέσεις, πρόσφατα μάλιστα μίσθωσαν από κοινού τσάρτερ και συνταξίδεψαν, για αγώνες στην Κωνσταντινούπολη.

📝 Η Αντάλιασπορ στερείται κινήτρου μεν, αλλά… δεν το δείχνει. Πρακτικά «έκοψε» το πρωτάθλημα από την Τράμπζονσπορ αποσπώντας 2-2 στην Τραπεζούντα, επιτυχία που όμως αποδείχθηκε πύρρειος. Θα λείψουν ελέω τιμωριών ο μέσος Οζμέρτ και ο εξτρέμ Μουκάιρου, παραμένουν εκτός ο στόπερ Τσέλουτσκα και ο Γερμανός φορ Ποντόλσκι, εξέτισε ο φορ Γιάχοβιτς. Η Αλάνιασπορ διέλυσε με 4-1 την ντεφορμέ Γαλατασαράι και πλέον έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε έξοδο στα προκριματικά του Champions League μέσω της τριάδας, ελέω του ευρωπαϊκού αποκλεισμού της Τράμπζονσπορ. Πέντε επίσημα αήττητη (3-2-0) με 17 γκολ ενεργητικό. Απών ο τιμωρημένος στόπερ Ουέλιντον.

🏟️ Ισορροπημένη συνολική παράδοση ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας: 7-7-7! Αντάμωσαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου φέτος και η Αλάνιασπορ πήρε την πρόκριση στον τελικό (όπου θα αντιμετωπίσει την Τράμπζονσπορ) με δύο νίκες: 1-0 και 4-0. Άσοι ήταν όμως και τα τρία τελευταία, για το πρωτάθλημα.

🦊 Σε ελεύθερη πτώση το διπλό, κάτι οι απουσίες των γηπεδούχων, κάτι το μονόπλευρο κίνητρο, έχει λογική, απλώς δεν ποντάρεται. Εναλλακτική, ντερμπάκι (αλλά είπαμε τι… είδους) το σκορ 1-1 σε οποιοδήποτε σημείο το ματς, άλλωστε η Αλάνιασπορ επιθετικά… το έχει αλλά δέχεται γκολ επί 14 σερί ματς εκτός.

Special bet 🇹🇷

⏩ 21:00 ΑντάλιασπορΑλάνιασπορ: Anytime σκορ 1-1 🦊 2.22. (Stoiximan)

Αποδεκατισμένη η Χετάφε στο αυριανό

🇪🇸 Αλαβές 🆚 Χετάφε, 🏟️ «Μεντιθορόσα», Βιτόρια 🏆 Primera Division. Χωρίς κόσμο.

📝 Έκτη σερί ήττα στη σειρά, η πιο… αναμενόμενη ίσως (2-0 από τη Ρεάλ), για την Αλαβές και μάλιστα σε αυτή τη μισή ντουζίνα αγώνων σκόραρε μόνο μια φορά (κι αυτή με πέναλτι). Μετά την απόλυσή Γκαριτάνο, ο Χουάν Ραμόν Λόπεθ Μουνίθ έπιασε άρον άρον δουλειά, δεν ήταν κακοί οι Βάσκοι ενάντια στη «βασίλισσα». Εκ νέου εκτός ο βασικός γκολκίπερ Πασέκο και ο αριστερός μπακ Ντουάρτε. Η Χετάφε σε ένα ματς με πολύ ξύλο στο τέλος και σωρεία καρτών και αποβολών, ηττήθηκε με 3-1 υποδεχόμενη τη Βιγιαρεάλ, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να χωριστούν οι παίκτες!

Γενικώς η διαιτησία την άδειασε με δύο πέναλτι, χάθηκε οριστικά η 4άδα και πασχίζει για το επόμενο Europa League ενώ για το νυν την αναμένει σε ένα μήνα η Ιντερ. Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Σουάρες, ο στόπερ Ετσέιτα, ο χαφ Νιόμ και ο γκολτζής φορ Ανχελ, γυρίζουν ο στόπερ Καμπάκο και ο χαφ Ετεμπό.

🏟️ Παράδοση: 6-7-6 και στις δύο έδρες, 5-2-2 στη Βιτόρια. Μόνες νίκες των Μαδριλένων εκεί το 1977 και το 2005, η τελευταία με 4-3 με βασικό στους Βάσκους τον μετέπειτα «πράσινο» Γιόσου Σαριέγκι και τον άλλο μεταγραφικό τους στόχο Τζον Αλοΐζι. Βασικός στους Μαδριλένους τότε ο Ντάνι Γουίθα, που χάθηκε μετά τη Φενερμπαχτσέ και, ο θεούλης, παίζει ακόμη μπάλα στα 39 του, σε κάποια Ατλέτικο Σανλουκένιο!

🦊 Το ματς της χρονιάς για την Αλαβές καθώς κλείνει τη σεζόν με Μπέτις (έξω) και Μπάρτσα (μέσα), είναι στο +3 από τη Μαγιόρκα και υποδέχεται μια ομάδα που στερείται καρέ βασικών. Ναι, δεν σκοράρει ούτε με αίτηση, εξ ου και ο άσος είναι στο 3.50, άρα ποντάρεται μεν, με κάλυψη δε. Όχι πως η Χετάφε δεν έχει κίνητρο, αλλά τα νεύρα είναι τσίτα…

Μονό 🇪🇸

⏩ 13/7, 20:30  Αλαβές – Χετάφε: 1 DNB🦊 2.29. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ